Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bridget,ha jövő hónapban lesz a kövi lombik azt már NY-ban kell megcsinálni?Remélem sikerül most majd és már hárman mentek át oda,mert ha drágább ott akkor inkább itt sikerüljön :wink: Jaj csak sikerüljön én nagyon szurkolok :!: :!: :D :D
Lujzedli,tavasz már elmúlt és te most rügyeztél ki :?: :lol: Nekem se szokott lenni de a terhességem alatt olyan voltam mint akit sörétes puskával lőttek meg :wink: Popidon is van :?: :wink:
Melisch,Milyen,Csillag,Csibuc meg a többiek akt nem soroltam fel puszi és ölelés :D :!:

Kép
anyci

Sziasztok

Csak lejelentkezem...
Szombaton lesz a hsg-m :)

Mindenkinek szép napot!
Vendég

milyen: majd írj, hogy mi történt. drukk ezerrel! többieknek puszi és ölelés!
Vendég

Anyci
Laptetuuuu 8) Ha kovi honapban mehet az meg itt lesz es akkor maradok...+3hetet kb :roll: ha nem mehet kovi honapban sem akkor juli-5en utazok apacskaval :roll:

Milyan n.m.
Szombatra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc,Bridget

Jelentkezem!!! :)

És remélem jól sül el Brid a gyógyszerelés Neked...írtam a blogodhoz,megjelent ?
Vendég

Bridget
remélem a gyógyszer jó lesz, és tudnak stimuzni.
Szorítok neked!

Anyci
8) :lol:

Melisch
te merre jársz? Nem akarsz errefelé is jönni?
Mi van veled mesélj!

Milyen
szombatra neked nagy kalappal, hogy minden rendben legyen!!

Csibuc, Esthajnal, Recon, Akella, Melike, ....huu, de sokan vagytok :lol: , szóval pusszantok mindenkit!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen n.m.
Igen atjott a komment csak mivel en moderalom megjelenes elott amig en nem teszem jova nem latszodik :wink: Koszonom szepen szombatra meg nagy drukk +++++++++++++++++++++++

Betty
Neked is koszi en is remelem minden rendben lesz :roll: neked meg hajra a tuszorepis honaphoz :wink: ++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Ma érettségizett a lányom infóból és jól sikerült :lol: :lol: :!: :!: Úgy örülök,jövőre már ennyivel kevesebből kell vizsgáznia :D
Betty 8) :lol:
Milyen,szombatra megy a drukk :D :!: :!:
Melisch megint merre kujtorogsz aranyom :D :lol:
Recon olvasol azért minket? :roll:
Melike,Csillag,Csibuc,Akella ....puszantásos nektek :lol: :lol: :!: :!:

Kép
anyci

Bridget téged kihagytalak :shock: Tekit sajnálom és remélem a gyogyi segít és mehet a lombik :( :D Neked is puszantásos :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci
Koszi hat remeljuk...minden kiakar rajtunk fogni...de majd remelem egyszer mi fogunk ki rajtuk... :lol:
Lanyodnak meg gratula :D tovabbtanul?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,igen szeretne tovább tanulni :D Az újságírás érdekli meg az informatikai izék,aztán majd meglátjuk merre tovább :wink: Az biztos hogy Pesten akar tanulni ezért ott kell keresnünk sulit majd,meg ott több lehetősége van mint itt Zalában :roll:
Köszi a gratulát :D :D

Kép
anyci

Anyci
Jaj igen emlexem am irtad o is milyen jol ir :wink: nincs neki naploja?szivesen beleolvasnek vgy cikk vgy tortenet vgy valami :)
Hat az biztos Pesten tobb a lehetoseg bar ott sem egyszeru mostansag :? Azert sok szerencset neki...amugy szeret tanulni?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,asszem van majd megkérdezem :wink: Az enyhe kifejezés hogy szeret tanulni inkább muszáj,vagyis neki szerencséje van abból hogy nem kell magolva tanulnia hanem hallás után is képes megjegyezni a dolgokat :wink: Nem rám ütött :shock: :wink:

Kép
anyci

Anyci
na majd tudakold meg aztan johet akar priviben is a cim vgy alkotas :wink: A jo irasokat en is szeretem olvasni...csak idom nem sok van ra mostansag :roll: :oops: Nem rad utott hat igen nekem magolnom kellett es ugy se ngyon ment :x ngyon utaltam tanulni :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok.
bridget:sajnálom a tekidet. :cry: anyci: gratula a lányodnak. én is újságíró akartam lenni,fel is vettek székesfehérvárra, a kodolányiba, de nem indították abban az évben a sulit, később meg már dolgoznom kellett,így nem tudtam megvalósítani az álmaimat.
lujzedli

Bridget,hát sajnos a blogot megszüntette így a cím nincs.Írása meg elvan mentve neki a gépén valahol,egy verset találtam ami papíron van szkennerem az nincs de valahogy megoldom hogy itt látható legyen :wink:
Lujzedli,lehet lányom se az lesz majd kiderül :wink: Olyan szakma nem jó neki ahol nagyon meg van kötve meg túl be van szabályozva,túl szabad lelkű és nehezen bírja ha parancsolgatnak neki.Az igazság az én neveltem így az én hibám,mert mindig arra tanítottam álljon ki magáért és az elveiért.Élje az álmait ne az álmaiban éljen.Asszem így van :roll:

Kép
anyci

jó nevelés, hidd el. :)
lujzedli

Köszi igyekszem :wink:

Kép
anyci

csajok. tudja valamelyikőtök,hogy milyen helyzetű a méhnyak a mensi előtt akkor,ha nem volt peteérés? nekem most fent van, és kemény, 4 nap van a mensiig.
lujzedli

Hát Lujzedli lövésem sincs,csak jön majd valaki tanult ember... :D
Vendég

Ja és köszi Csajok a drukkokat szombatra,már megálmodtam az egészet,és ott minden oké és fájdalommentes volt!Mármint az álomban!

De azért én biztosra megyek és beveszek egy lórúgás fájdalomcsillapítót!! :lol:

Esetleg még iszom egy felest...bár részegen tán mégsem ildomos menni... :shock:
Vendég

Milyen n.m.
Elore nem erdemes szerintem fajdalom csillapitot bevenni...persze tana siman lehet :wink: Felest sem vennek be...hidd el ez egy olyan dolog ami rosszul hangzik de nem olyan veszes.Szerintem meg egy injekcio beadasaban is tobb fajdalom van :oops:

Lujzi
A mehszaj allapota szerintem peteerestol fuggetlenul menzi elott indigugyanabban az allapotban van... :roll: fent vgy lent nyitott meg ilyenek na ezeket nem tom mert sosem figyelem de masoktol mar hallottam viszont ilyenkor mar ha megnezed arra is lehet tippelni lesz-e menzi vgy esetlen pocaklakod van 8)

Anyci
Varom a veret johet priviben is :wink:

Tobbi cshaje merre van :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzedli,ehhez én se értek még nem néztem,de tök jó hogy én mit meg nem tanulok tőletek.Azt tudom csak amikor babás voltam nekem a mindzsom megduzzadt,meg mintha méhem lejjebb ereszkedett volna,asszem :roll:
Bridget,majd csimotám felébred aztán segít nekem hogy biggyesszem be a verset :D

Kép
anyci

Melisch merre vagy???????
És a többiek? :shock:

Kép
anyci

Helló csajok!

Én is vagyok ám, csak háttérolvasó lettem...

Nagyon sajnálom, hogy nincsen újabb pozitív tesztes köztünk, és nem szeretnék senkit "zavarni", hogy én meg babás vagyok...
Tudom, hogy nem kellene így éreznem, de emlékszem mikor én olvasgattam itt a fórumon, akkor azért jobban szerettem még nem babásan a nem babásak fórumait... :roll:
melike30
Győr

Szia melike :!: :!:
Remélem azért hamarosan lesz valakinél pozi teszt :D Én még mindig a menzimet várom ami elvileg most hétvégén érkezik :wink: Aztán csapunk a lecsóba,eddig is voltunk együtt de nem hiszem ebből lenne valami,próbáltam az lh teszteket de kőkemény nega mindegyik :wink: Nem hiszem hogy volt peti érésem.Rólam ennyit.
Te hogy vagy?Miért "zavarnál" minket azzal hogy te már babás vagy,örülünk neki
:D Mi is előbb utóbb így leszünk és jó lesz egymással megosztani a tapasztalatainkat meg a következőknek tanácsot adni :D
Úgyhogy csak gyere és irkálj te is :lol:

Kép
anyci

Anyci
Ok :wink:

Melike
Ne butaskodj ez nem az a topik ahol csak babatlanok lehetnek :!: ez Csillag topikja aki nem csak a teszteket aruja de varja vissza a tesztes kepeket,uhu-s kepeket,es a csemeterol is a kepeket :!: szal itt mindenkinek helye van :D
Kulonben is te adsz nekunk erot meg a tobbi kismami,hogy igenis megtortenhet barkivel barmikor :wink: es te sosem onzo modon csak magadrol beszelsz hanem beszelgetsz is velunk...szal ne beszelj butasagokat mert elfenekellek :twisted: :lol:
Hogy vgytok?Mikor megint uhura? :roll: Mindig elfelejtem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia anyci!

Érted különösen szorítok ugye tudod? ! :lol:
Én néha jól vagyok, néha nem... Émelygések jönnek, mennek, hőhullámaim vannak, azt is nehezen viselem... Pihennék szivem szerint egész nap, de egy 2,5 éves gyerek és egy építkezés mellett ez lehetetlen, de próbálkozom!!! :wink:

Bridget, sajnálom, hogy nem jött össze a baba, de szorítok továbbra is!!!!

És persze mindenkinek szorítok a ++++ tesztekhez!!! :lol:
melike30
Győr

Helló bridzzzs! :lol:

Uh legközelebb csak a 12 héten lesz... Addig még parázok ezerrel... De addig még annyi minden történik körülöttem, hogy remélem, hogy nagyon gyorsan eltelik majd az idő.
Egy hónap múlva költözünk az új házba. Takarítónőt kell találnom, aki helyettem kitakarít 233 négyzetmétert...!!! :wink:

Bridget! A lombikot NY-ban is zökkenőmentesen tudnád folytatni, ezt nem is értem... Vagy hogy lesz a váltás ha elköltöztök a babaprojectben? :roll:
melike30
Győr

Melike

Tudom mit érzel. Amikor a fiammal terhes lettem nagyon zavarban voltam,hogyan is mondjam el a barátnőmnek,aki akkor már a 4.lombikbabáját vesztette el. Aztán Ő fantasztikusan megoldotta a helyzetet,kérdezett és így sokkal könnyebb volt elmondanom.

Tudom a másik oldalról is az érzést,mert most azt látom,hogy mindenki terhes körülöttem,pikkpakk jönnek a babák,sokaknál "véletlenül"....és ilyenkor baromira dühös leszek és csalódott...hogy nálunk miért nem??!!

Hidd el,akit zavar,az nem ír most ide,nem olvas...majd jön,ha úgy érzi.És ezért nem szabad megharagudnunk egyik oldalról sem.
Vendég

Sziasztok,
én is csak gyors bekukk, most a munkahelyi dolgaim kötik le a figyelmemet főként, mert nem rózsás a helyzet sajnos :(

Puszi mindenkinek.
Vendég

Hehe Csajok,utánaolvastam:

Nem is hsg-m lesz,hanem uhg-s átjárhatóságim-echovist vagy mijaszösz.

Na mindegy,lényeg a lényeg:csövecske fel,kontrasztanyag be... :lol:
Vendég

Na megint bekukkolok, miután visszajöttem a hosszú hétvégéről nem megy otthon a nettem azért nem tudok irni, dolgozni meg a héten csak hétfőn és ma voltam, vagyok. Tegnap előtt meg a tegnap vendégeim voltak az unokatestvérem meg a barátja, holnap meg jönnek keresztanyámék és szüleim de még nem tudom mennyit maradnak. Ma kéne jelentsem, hogy valami baj van a nettel mert így nem tudok jönni még ha akarok sem.
Nálunk minden ok lassan vége ennek a hónapnak is, jó lenne ha nem jönne piri de hát nagyon kicsi az esélye, hát ez van marad az ősz nekünk is mint Bettynek.

Bridget sajnálom pirit és a tekit.

Többieknek nagy puszi.

Kép
Kép
melisch

Melike,köszi és jól esik tőled :D Remélem hamarosan a nyomodba léphetek :wink: Azért pihizz ha tudsz mert az se jó ha túl erőlteted magad,hányinger majd elmúlik a többi sajnos nem de a piciért mindent el lehet viselni :D Ugye :?: :D
Szia csibuc :lol: :!:
Milyen már te magad is belegabalyodtál,mi :?: :D
Melisch,hát mozgalmas heted van most neked :wink: Neted remélem hamar rendben lesz aztán tudsz jönni ahogy eddig szoktál :D Most akkor honnan írsz?Szeptemberben akkor neki álltok ti is?Jaj úgy örülnék ha előbb sikerülne a spontán nem kellene addig várnotok.
Ez vicces de most láttam csak laptetőm van :D

Kép
anyci

Melike
hat eloszor is nincs biztositasom kint,masodszor meg 2.5milla egy lombik :roll: szal ha lehet akkor meg itt szeretnem a lombikot abbol a penzbol itt ketto kijon pedig ez se occso :x
Hohullamom nekem is van de n em a kismamisagomtol :lol: :oops:

Melisch
koszi bar piri jo,hogy jott mivel nem lettem babas alig vartam jojjon,hogy kezdhessunk :wink: meg 8nap tesztig 8)

Milyen n.m.
Amit irtal olyan nincs is :roll: uhg-s átjárhatóságim :idea: :!: :?: ilyen nincs :roll: olyan van,hogy Echovist UH átjárhatósági...a lenyeg ugyanaz sot az uhu-s az jobb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci nem biztos, hogy el is kezdjük az ősszel csak addig nem hozom fel a témát a páromnak :lol: Hát ez van úgyis akkor jön a baba mikor akar nem mikor mi akarjuk. Most rohanunk és rohanunk, na meg tele ettem magam a hétvégén még megtapadni sem lett volna helye olyan sokat ettem :lol: :lol: :oops:

Bridget hát nem is tudom mit írjak neked, nagyon erősnek látszol és szivből kívánom lelkileg is ilyen erős legyél mert nem könnyű dolgokon mész most keresztül, minden tiszteletem a tied, én már rég összetörtem volna :oops: :oops:

A többieknek nagy ölelés és ha már nem tudok jönni kellemes hétvégét. Vasárnap reggel mennek el a vendégek, ha addig lesz nettem akkor vasárnap jövök 8)

Kép
Kép
melisch

Melisch,mennyire igazad van,a gyerek akkor jön amikor ő akar...de azért rásegíthetünk :D Neked is sikerülni fog :!: :D
Bridget,majd küldöm ám a verset csak kisasszony most nem ért rá meg most pasizik,mivel két napja nem találkoztak mert a fiú büntiben volt mert lebukott a cigizéssel :wink:
Többieknek puszi és ölelés :lol:

Kép
anyci

Bridget

Ezt írtam én is-sztem csak félreértettük egymást :)

Echovist uhg-s átjárhatósági vizsgálat..Mindenesetre már jó lenne,ha szombat délelőtt lenne,túl lennék rajta...

Nem félek,csak uuuuutálom a bizonytalanságot! :lol: :lol:

Jobb tudni akár a "rossz "hírt is,mint nem tudni semmi bizonyosat!
Vendég

Hát Anyci nem irigyellek látom én is ám mennyit idegeskedik meg aggódik sógornőm a két kamasz gyerkőcével 16 és 18 évesek :shock:

milyen ha egyszer rászántad magad akkor ne aggódj tuti nem találnak semmit :lol: :lol: :lol: szépen átjárható kell, hogy legyél és te is csak erre gondolj :arrow: nem félni

Kép
Kép
melisch

Melisch,Szandival azért nincs úgy gond bár a múltkor mind a kettő berúgott mint a csacsi és nekem szólt a fiú hogy siessek haza,mire hazaértem a leányzó épp porcelán buszt vezetett :wink: Nem kiabáltam vele nem büntettem meg csak megkérdeztem,jó volt?Erre ő nem és többet úgy se csinálja(de hogy nem),szégyellte magát.A fiút viszont szoba fogságra ítélték a szülei :?
Milyen,hamar itt is lesz már a szombat :D Megy a drukk ezerrel :lol: :lol:

Kép
anyci

Melisch

Én is így gondolom! Csak pozitívan állhatok hozzá....:)

Anyci

Köszi és viszont megy minden ima és egyebek... :)
Vendég

Anyci náluk is hazaállított a fiú egy éjjel 15 évesen részegen nem vették elő de ő is meg volt büntetve. Ja mindent ki kell próbálni ezzel edződünk a megpróbáltatásokra csak nem szabad, hogy átlépjük a határt. Én sem voltam jó annak idején de azért volt egy határ amit igyekeztem minél kevesebbet átlépni.

Kép
Kép
melisch

Melisch,ebből mind a kettő legalább tanult és nem lesznek ilyen maflák.Én is mindent kipróbáltam de csak tényleg bizonyos határokon belül :wink: Mindegy,ez tanulópénz volt nekik az tuti 8)

Kép
anyci

Anyci

Nem lehet,hogy Ők is most azt gondolják,hogy "bizonyos határokon" belül vannak??? :lol:
Vendég

sziasztok.
MELISH: szerény véleményem szerint inkább erőt ad egy terhes csaj a topikban, semmint rossz érzést. Te adod a reményt nekem... :)
lujzedli

Milyen,lehet de talán a saját hibájukból tanulnak majd :wink: Ha meg nem akkor ez is egy tapasztalat a részükről :D

Kép
anyci

Anyci

Mi szülők szerintem ugyanúgy hajlamosak vagyunk elfelejtni a saját ifjúkori dógainkat,mint anno a mi szüleink....
Mostanában kezdem megérteni,mire is célzott anyám régebben a "majdmegtudodhaleszgyereked..."kezdetű mondatokkal :lol: :oops:
Vendég

Lujzedli

Azthiszem összetévesztetted:Melike terhes,nem Melisch...
Vendég

Milyen,egyetértek veled :lol: :lol:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?