Sziasztok,
megvagyok én is, csak az utolsó hetet gyűröm: köszi mindenkinek a biztatást,
hmbori, neked is kitartást! Az én utódom/helyettesem iszonyú lelkes, kicsit terhes is a dolog, de ez van. Nagyon örülök, hogy lassan mendegélek haza, és bár valószínűleg nem úszom meg, és a jövő héten is be kell jönnöm 1-2x, az már nem lesz olyan vészes. Hétvégén is bent leszek a Múzeumok Éjszakáján (már írtam, én egy múzeumban dolgozom), és ez a vég!! A kollégák is el akarnak köszönni, de az a muri is csak jövő héten esedékes.
Hétfőn voltam az Ikeában, vettem egy fekvőbetétet azt hiszem,
anetto írt róla, tényleg nagyon praktikusnak tűnik, biztosan fogom használni. (Jó, jó, néhány egyéb apróság is becsúszott, de hát úgysem mostanában megyek arra újra
)
Én még július elejére még be akarok jelentkezni a kozmetikába egy utcsó szemöldök-szempillára és egy lábgyantára, mert már egy rendes testápolózás után is úgy lihegek, mint Rexi kutya a melegben.
Nálam teljesen feladós az éjszakai pihenés; zsibbadok, forgolódom, egyszerűen nem találok egy kényelmes pozitúrát. Már a szopipárnát is kivágtam, de semmi sem segít.
Ja, és feladtam a koffeinmentességet is: nem volt tartható, kétszer is majdnem elájultam az elmúlt napokban, ezért most napi egy tejeskávét iszom, így egy kicsit jobb. Próbálkoztam a zöld teával is, de kutyafülét sem ért, olyan kíméletesen emelte a vérnyomásom, az enyém meg olyan kíméletlenül tud lezuhanni...
Egyébként teljes nagyüzem volt tegnap: Ákoska pakolt odabent vagy nem tudom, merre forgott, de hatalmas púpok árulkodtak a mozgásáról.
Nagyon jók a képek, mindenki csini, mosolygós, a gyerekek pedig olyan igaziak: életrevalóan vidám, derűs apróságok és nem is olyan apróságok! Az ágy nekem is tetszett!
Nem tudtam mindent visszaolvasni, de hazahozós ruhában mi volt a konklúzió? Én is ezen tipródtam: egy hőségre és hűvösre tervezett szett: mondjuk vékonyabb pamut rugi, sapi és pelus (arcocskához) vagy esetleg kisbody, zokni, sapi? Hűvösben pedig melegebb rugi és sapi? Bocs, de lemaradtam valahol...
Tudjátok, mire vagyok kíváncsi: ki lesz közülünk a következő?
Úgy értem, vannak itt júl. végére kiírt kismamák is, és mindannyian rövidesen átszakítjuk a célszalagot... Remélem, mindenki boldogan és egészségesen és persze könnyedén győz!