Új privát üzeneted érkezett!

Mit csináljak VeleJó reggelt!

Zsiráf: bkv honlapján eltudod olvasni a feltételeket, én megtettem és teljesen kiakadtam Csak a 28ezres gyes alatt jár, nesze kismama bérlet! 1 évre. :x
Köszi a pelust! Most hoztunk egy csomót. :lol:

Mush: nagyon sajnálom, hogy ez történt! :( Jó hogy minden rendben van, és ne hibáztasd Magad! Bárkivel megeshet. Sajna, vagy nem most már nem hagyhatjuk bébieinket egyedül, de már van járókátok, úgyhogy több ilyen nem is lesz! :D

Megőrülök! Nyalogatja a járóka alját :shock: Mit csináljak Vele? Eddig volt alatta takaró, de nem bírjuk mennyiséggel a bukás miatt, úgyhogy most nincs alatta.

KépKép
jurmine

Enikő: szépek a színek, és jó vidám! Tök jó!

KépKép
jurmine

Boldog féléves szülinapot Rékának!!!!!!

KépKép
jurmine

Jóreggelt!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat tegnap, segített túlélni a napot, esküszöm. Meg az is, hogy itt vagytok nekem! :lol:

Ma már jobban indult a napunk, fél 7ig, aztán kicsit birkózás után még 9-ig húztuk. Most meg simán elvan a jáccón és hagyja, hogy az anyja hódoljon a netfüggőségének. :lol: :lol: :lol:
Aztán hogy a Viburcol-e, vagy a Chamomilla segített, vagy csak simán ilyen napja van, nem tudom.... :roll:

Orsi: Jó telkezést! :lol:
Majd mesélj, Réka hogy fogadta a krumplit! :D

Andy: Én összeragasztottam nagyobb egységekben a habtapit, így takarításkor könnyű felszedni, de amúgy lent van állandóan.

Mush: Az a lényeg, hogy nem lett semmi baja! Most már tanultál belőle, és kész, ne emészd magad!
(velem kegyes volt a sors, "csak" az ágy szélén egyensúlyozva találtam egyszer Ákost pisilés után, utána egy óráig remegtem, de azóta ha kimegyek, teszem a földre)

Gabi: Hmmmm, ezek a Manók összebeszéltek, vagy mi? :wink:
Énapa se csinál vele semmit, csak ül mellette.
Jaaaj, mentek Balcsira, úúúúúgy fogsz hiányozni! :cry: :cry: :cry:
Onnan nem tucc netezni?

Enikő: Nagyon szépek lettek a színek!

Zöldi: Kösziii!
Akkor magyarán mérgezem a gyerekem, ha adok neki Dentinoxot? :shock: (mert ugye logice lenyeli, ahhoz nem fér kétség...mondjuk eddig kb. 3-4 szer használtuk)

Zsiráf: Nekünk anyós asszem ilyesmit akart venni, én letiltottam róla. Minek? Nekünk tuti nem kell, én azt szeretném, hogy szabadon pancsoljon majd, nem fogom "ketrecbe" zárni és úgysem hagyom magára egy pillanatra sem.
Húúúúú, ti is mindjárt nyaralni mentek! Dejó nektek! :lol:

Jurmine: Sztem ne aggódj, nem lesz semmi baja, majd leszokik róla sztem.
bébic

Orsi: Boldog félévest Rékádnak!

Lyndee: Boldog névnapot Arninak!!!!

Enikő: Boldog névnapot Leventének!!!
bébic

[quote]E írta:gyébként szabad igy állitani? Nem terhelődik a gerince?

Zsiráf! Mindent szabad, amit magától csinál!

Csajok! Ne hagyjatok már ágyon bébit!!! Egy félévesnek földön a helye!!!
Amikor neur. kontrollon voltunk, az asszisztens mondta, hogy azon a héten 7 koponyatörött bébit vittek balesetire. Irgum-burgum!

Ülőkarika! Addig, amíg magától biztosan nem ül, addig ne, utána meg minek? Én kizárólag hát és térdfájós szülőknek ajánlom, ha máshogy nem megoldható egy hosszabb pancsi. Hadd mozogjon az a bébi a kádban is!

A konnektor vakdugó viszont nagyon jó, és jó árban is van.

[quote]H írta:ogy méritek ki belőle a 5o ml port? Semmi kanál nincs benne.

Vedd csak elő azt a jó kis pálinkás poharat, nincs annál jobb fél decis mérőpohár.

BKV-bérlet tényleg csak GYES alatt jár :(

[quote]M írta:egőrülök! Nyalogatja a járóka alját

Zsörmi! Seprés után engedd szabadon a köves helyiségekben...rengeteg időt és energiát spórolsz hogy nem kell felmosnod :)
Amúgy semmit, tisztítsd le, és hajrá nyalás.

[quote]K írta:öszönöm mindenkinek a kedves szavakat tegnap, segített túlélni a napot, esküszöm. Meg az is, hogy itt vagytok nekem!

Bébic! Ha akarod, oda is költözöm ;)

[quote]A írta:kkor magyarán mérgezem a gyerekem, ha adok neki Dentinoxot?

No azért nem jobban, mintha Pesten levegőt vesz, de az egyik elkerülhető, a másik nem.

Hancsim ma 5* szopizott éjjel, viszont még mindig alszik :)
Tegnap is angyal volt, apja megzabálta. ...és végre a smartnit is ;)

Kép
zölddisznó

Na hali!

Répa-krumpli párolódik, spenót kész, ez a mai Kobold-menü :)
Az érintett pedig az utazóágyban szunyál. Annyit utálok ebben az utazóágyban, hogy ha sír, nem tudok hozzá behajolni puszit adni :oops: :) Bár lehet, hogy csak én vagyok túl alacsony :roll:

Bébic: örülök, hogy ma kicsit jobb a napotok :)
Balcsiról netezés attól függ, hogy barinőm hoz-é laptopot, és a közelébe enged-é. Tavaly hozott, talán idén is fog (remélem) :roll: :D

BOLDOG FELEDIKET RÉKÁNAK ÉS ARNINAK!
Kép

BOLDOG NÉVNAPOT LEVENTÉNEK!
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Enikő: nagyon-nagyon jó lett a festés! Imádom ezeket a színeket. :)

Kép

Kép
gabilany79

Tele van a tököm a magyar postával! Vettem teszveszen babatakarót párnával, pénteken adta fel ajánlva a csaj, és még nincs itt!!!!!! Kíváncsi leszek, hogy ma hozza-e a postás végre???? Mindegy, a küldeményazonosítót elkértem, ha ma se ér ide, akkor megyek a postára... :evil: :evil: :evil: :evil:
Az oké, hogy Pécsről jön, de ennyi idő alatt gyalog is ideért volna :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]A írta:ztán párom megnyugtatott.... Egyébként dokinéni nem nagyon hökkent meg, azt mondta lesznek még esések..

Én nem értem az izgő mozgó,forgolódó gyerekeket miért hagyjátok még mindíg egyedül az ágyon??????????????????????Én ebből tanultam mert Mózes épp 8 hónapos volt,addig sose fordult hasra,csörgött a telefon,és felvettem,Hát éppen ahogy hasra fordult lezunyált a kanapéról,elájult,de nem ütötte meg magát hanem az ijedségtől,sírástól nem vett levegőt,eszméletlenül ott feküdt a karjaimban amig a roham mentő kiért és vitt a kórházba minket szirénázva,zászlóval!
Egy hétig bennt kellett lenni össze vissza vizsgálgaták,szurkálták,epilepszia gyanú stb.
Vigyázzatok nagyon!!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Csak gyorsba majd dél körül reagálok!

Danit ma mérték 9030 gramm és 71 cm..., -t sikerült mérni, mert nem engedte, hogy a lábát teljesen kihúzza a védőnéni...
Két hét alatt megint 25 deka hízás...
Egy angyal volt a városban, aludt míg én elintéztem mindent, egy kisördög mióta hazajöttünk... :D

Kép

Kép
dcili81

Szép reggelt mindenkinek!

Jelentem, éjszakát átaludtuk. :)

Én is úúúúúúgy szeretnék menni nyaralni!!!! Ha együtt maradtunk volna mentünk volna Balcsira... :( Na majd én is valamikor.

[quote="zsiraf8"][ írta:zsiraf8b]Vera, Aida, Mini is igy áll már, tele talppal, imád igy lenni. Egyébként szabad igy állitani? Nem terhelődik a gerince?

Aida, akartam már irni, ha XIV ker albit választod, akkor közel leszünk, én is itt lakom :D Gyertek csak, amiben tudok, segitek szivesen. És nálunk is van ujra éjszakai kelés, én megpróbálom a vizet, ha nem alszik vissza tőle, akkor tápit adok...

Nekem azt mondta a gyerekdoki, hogy akkor nem szabad álltatni vagy ültetni, ha nyeklik-nyaklik a gyerek, mert akkor az azért van mert nem bírja a gerince. Mivel Noel egyenesen tartja, amíg nem fárad -ált. azért hamar szokott- addig lehet picit.

Másik: szívesen költöztem volna a XIV. kerületi albiba, nagyon tetszett a lakás:
http://palota15.mindenkilapja.hu/
Fenti menüben: Képtár->Lakás
Hogy tetszik nektek? Sztetek jó lenne?? Igazából az zavar benne, hogy nincs babakocsi tároló és minden nap fel és le kéne vinni az első emeletre a babakocsit. :( Vagy ez mennyire zavaró? El sem tudom képzelni milyen lenne így családi ház után.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aztán Jázmint már sose tettem az ágyra,még pelenkázni is a szönyegen pelenkáztam!

Ez a dentinoxos dolog és érdekes,mert Mózesnek kb 15 foga dentinox kíséretében jött ki,és soha nem nyelt félre,és még él is. :shock: Jázi dettó...Rá is van irva hogy csak iciri picirivel kell az inyét bedörzsölni,nem állandóan hanem napi 3 szor.Ha annyira veszélyes lenne,miért kerülhetne még mindig forgalomba? :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida hozzánk jöhettek nyaralni! :)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép

Kép
dcili81

Sarmi, okééé, merre is vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: igazi kis rosszcsont a fiad!!De tetszik! És Dórinak is :wink:

Kép
galzsuzsa

cili ne legyen utcsó,halálra röhögöm én is meg apa is ezeken a videókon,nagyon jók!A kis ebihal szegény nagyot esett a végén?,,,,,,
Aida:Kisláng,Fejér megye,Székesfehérvár és Siófok között épp.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mushi járt nálunk tavaly nyáron,isten tartsa meg jó szokását. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nem ott voltam elkaptam a fejét, meg alatta volt egy pléd is..., megijedt de csak egy kicsit sírt... :D

Kép

Kép
dcili81

Na pár kép aztán mennem kell teregetni:
Kép
porontyaim

Kép álomsúly és alak

Kép ahol a lába van ott kéne lennie a fejének,és a nyuszit sem én raktam igy oda!!!:)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

gyermekeim jelenlegi tevékenysége:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Rengeteg olyan dolog van forgalomban, ami egészségtelen és kifejezetten káros és veszélyes.
És még az a bajom a dentinoxal, hogy bébim miután szájába vette kezét előszeretettel dörzsölgeti a szemét elalváskor. Az meg ugye megint csakrá van írva, hogy szembe ne kerüljön.

Kép
zölddisznó

Na most néztem hogy sikerült reggel írnom :lol: sebaj

Bébic: örülök, hogy jobb napotok van. Vivit most alig bírtam aludni tenni, rengeteget sírt :(

Zöldi: a fene, hogy ezt nem előbb olvastam! Spórolhattam volna egy felmosást :lol: önjáró felnyalómmal :lol:

Cili: én már attól elfáradtam, hogy néztem :lol: , gyerkőc gondolom kiszokott dőlni estére!?

Sarmon: de jó dolguk van a gyerekeiteknek :lol: Írisz és Mózes tényleg nagyon hasonlítanak! Az Te voltál a képen? (álomalakkal)

KépKép
jurmine

Gyerekre való gps nincs??????????
Megőrülök, már megint a másik szobából hoztam át...
Na megyek megtömöm, aztán magamat is, aztán reagálok
Pusz

Kép

Kép
dcili81

sarmi.zoldi. eddig csak hasra tudott fordulni Kincso, hasrol hatra nem.igy en ugy (rosszul) iteltem meg, hogy 2 percig jo helyen van a francia agy kozepen. es most mar tudom, hogy neha hanyatt is sikerul fordulni neki. egyertelmuen soha tobbet nem fogom otthagyni! a korhazban se lepodtek meg. a legfontosabb, hogy semmi baja nem lett! egesz este sirtam. ma mar abba kell hagynom, mert az senkinek se jo.

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Meg volt a tanulópénz...gondolom, sosem felejted el te sem, és nem forul elő máskor.

Kép
zölddisznó

Zöldi: Gyeregyeregyereeeeee! :D :D
Bármikor! Komolyan!
No, akkor azért ezt a Dentinox témát még meggondolom....

Gabi: Netkávézó? :lol: :lol: :lol:
Köszi, édi vagy! Most is alszik.... :lol: Össze se tudom hasonlítani az elmúlt 3 napot a maival....
Posta? Ha tehetném, a közelükbe se mennék.... :evil:

Sarmi: Atyám, azért az nem lehetett egyszerű, várni a mentőt az eszméletlen gyerekkel.... :( :( :( Örülök, hogy nem lett nagyobb baj!
Nagyon jók a képek!
Vajon az a nyuszi hogy került oda? :lol: :lol:
Nálatok ilyen jó meleg van, hogy pacsizni tudnak a gyerkőcök kint?

Cili: Hű, Danid is gyarapodik szépen, pedig ő még jól le is dolgozza a kaját! :lol: :lol:
A videón azt hittem, beütötte a fejét.... :shock: de olvasom, hogy minden okés, pfffff... :D

Aida: Nekem nem jönnek be a képek.... :( De az, hogy mennyire zavaró, hogy fel kell vinni a kocsit, szerintem abból a szempontból lényeges, hogy téged mennyire zavar.

Jurmine: Kösziii! :)
Sajnálom Vivit, mi volt a baj? :(
bébic

Mush: Mikor Ákost az ágy szélén egyensúlyozva találtam, egy 160 cm széles ágy fal felőli felén hagytam és emlékszem, akkor panaszkodtam itt nektek, hogy nem akar forogni, ha mégis akkor is csak jobbra.... :roll: (úgy volt letéve, hogy ha jobbra forog, ott a fal....erre kitalálta, hogy balra érdekesebb)
De most már tényleg ne rágd magad ezen, makkegészséges a kiscsajod és neki most egy mosolygós anyuci kell!
bébic

Bébic, hogyhogy nem jönnek be? Mit ír ki? Vagy mit látsz? Az a baj, hogy el sem tudom képzelni, hogy zavaró lenne-e vagy sem, hiszen még nem próbáltam... Ezért vetettem fel itt, hátha vkinek van tapasztalata ilyen ügyben.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

köszönöm a féléves köszöntéseket:)))

és......dobpergés...hatásszünet....
a lányom életébe először evett mást is mint anyatej a mennyiség 3 kiskanál krumpli:)
és nem köpte ki benyomta sőt amikor odaadtam neki a kanalat, hogy lenyalogassa és utána elvettem fel volt háborodva:)

nagy volt az izgalom a nagyi részéről is itt röhögtünk percekig,hogy meghámoztunk egy kis darab krumplit állunk fölötte,hogy mikor fő meg aztán természetesen alkalomhoz illő partedli csütörtöki felirattal(a rend kedvéért):)
minden foton dokumentálva
:D
a próba sikerült

na megyek én is ebédelni

KépKép

Kép
orsimorsi

No vagyok! Mindenkit megetettem... :D

Mush azt hiszem ez tanulságos volt a számodra, mi is így indultunk, ó nem forog, aztán leesett, ó nem mászik, aztán leesett..., leköltöztünk a földre. Itt is csetlik-botlik, de legalább nem esik nagyot.
Gyógypuszi Sophienak!!!! Te meg ne itasd tovább az egereket, oké?

Bébic jó, hogy jobb napotok van, azt hiszem mi is kicsit változtunk, talán nem annyira nyűgös macs...
Gondolhatod egész nap megyek a gyerek után, mert egy percre nem áll meg. És csodálkozom, hogy mindig éhes...

Jurmine: nem fárad ki eléggé, mert ha én ennyit mennék valszeg egész éjjel úgy durmolnék, hogy ágyúk sem keltenének fel, de Danim 3-5x kel éjjel..., nagyon nagyon szarul alszik, ergo én is... :? :?

Mi bajotok a Dentinoxal? Mármint a szemdörzsölésen kívül, de most komolyan és nem bántóan! Én csak a legvégső esteben használom, egyébként Nurofen szuszpenzióval kenem az ínyét.

Ja beszéltem a dokival, mert a szomszéd csaj mondta, hogy van valamilyen fogkúp, amit neki felírt a dokija (mármint a gyereknek). Rákerestem a neten, és miután vényköteles, rákérdeztem. A gyerekorvos nem javasolta, mert csak 10 kiló fölött ajánlott. Helyette kaptunk Germicidet végszükség esetén.
Na most Levente szóban forgó gyerek 2 hónappal fiatalabb, mint Dani és kb 7 kiló... :shock: :shock:
Még jó, hogy nem rohantam a patikába ész nélkül...

Aiuda szerintem jók a képek, és meg lehet szokni a cipekedést. Én ma miután több helyre is mentem vittem a babakocsit. Szóval reggel babakocsit kocsiba be, irány a város... legalább megizmosodsz... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Éljenek a kis félévesek!

Hajrá Orsi! Azt hiszem nincs megállás, innentől kezdve süthetsz főzhetsz kislányodnak... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Bébic: netcafé, viccelsz? Apa szerint már így is függő vagyok (jó, mondjuk igaza van :oops: :lol: ). Belefojtana a bokáig érő Balatonba.... hggjggggggggggggggggg rccccccccccvtccccccccr dxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx6666666666666
Látod, a gyerek is az ő pártját fogja... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]A írta:iuda szerintem jók a képek, és meg lehet szokni a cipekedést. Én ma miután több helyre is mentem vittem a babakocsit. Szóval reggel babakocsit kocsiba be, irány a város... legalább megizmosodsz...

Hááááát, azért nem mindegy ám, hogy kocsiba be-ki, vagy emeletre fel-le. Most még csak-csak, de mi van, ha nagyobb lesz, és mondjuk vásároltál még mellé egy 6-os ásványvizet, egy dinnyét meg egy 3 kg-s mosóport? :)
Nekem 12 lépcső van (magasföldszint) és néha 3* fordulok. Hál'istennek itt van a számban minden bolt, így nem kaland. Én meggondolnám. Főleg télen!

Kép
zölddisznó

Éljen a Réka-zaba!

Gabi! Balcsin merre? Tudom, már írtad, de hát a koromra való tekintettel...

Kép
zölddisznó

Zöldi erre ott van apa... :D
A sport kocsi meg könnyebb, nem?
Jóvanna nem kell kötözködni... 8) :D

Kép

Kép
dcili81

Télre meg már Noel ügyes nagyfiú lesz és megtanul majd szépen lassan járni... :D

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: Balatonmária. Néztem ,hogy nincs is messze Lellétől, kb. 25 km :)

Kép

Kép
gabilany79

Aida: a kégli szerintem nagyon tuti, de magamból kiindulva tényleg nem egyszerű, ha lépcső van. Pedig nálunk csak 4 lépcső van, és kertes a ház. Összesz*rnám magam, ha le kéne cipelnem rajta Kobit sportkocsistól. De lehet, hogy csak nem vagyok kondiban.... :oops: :lol:
Közös tároló sincs?

Kép

Kép
gabilany79

Jurmi:
[quote]A írta:z Te voltál a képen? (álomalakkal

Én bizony,a gyerekek előtt!!! :evil:
Bébic:
[quote]N írta:álatok ilyen jó meleg van, hogy pacsizni tudnak a gyerkőcök kint?

Még annál is melegebb!!! :?

cili:
[quote]M írta:i bajotok a Dentinoxal?

Nekem az égvilágon semmi(az árán kívül)!Nekem használt,bejött a nagygyerekeimnél is,és most is.Tegnap már a hajam égnek állt,nem akart elaludni délben,kínlódott,bekentem neki,nem mondok sokat,2 perc alatt bealudt,aludt 2 órát!
Már ma reggel is kennem kellett,azóta elvágták a nyüszögést!
[quote]Z írta:öldi erre ott van apa...

De Aidának Jelenleg nincs ott "Apa"! :(

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon tudom, de anyukája azért segíthetne..., bocs Aida nem akartalak megbántani...

Sokan írjátok, hogy mennyi gond van anyóssal, meg mit hogyan máshogy csinál mint ti..., okés persze megértem meg minden..., én teljesen egyedül vagyok, anyósomékra is főzök, és ő szegény csak azt hajtogatja, hogy lelkiismeretfurdalása van, mert nem tud segíteni. A fél karját odaadná, ha egészséges lehetene újra és itt ugrálhatn az unokája körül...

Kép

Kép
dcili81

mind 3 alszik!!! :P
Palacsintát sütök itt netezés közben,meg tavaszi zöldségleves fől,ami benne található minden a saját kertecskémből való!!! :lol:

Te Aida,tudod min gondolkodtam?Hogy állsz azzal a kérdéssel,hogy újra párkapcsolatban élj!?Nem gondolkodtál pl. netes társkeresésen?Vagy most egyenlőre elzárkózol a gondolattól?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]Z írta:öldi erre ott van apa...
Aidának, vagy nekem? :roll:

Kép
zölddisznó

Neked...

Kép

Kép
dcili81

Gabi! Hétvégén én is lent leszek. Nincs kedvetek átruccanni Lelére? (Én apám dolgozni fog, én meg 4 éve nem vezettem, úgyhogy nem vagyok mobil)
Meghívni nem tudlak benneteket - romhalmazba se meg anyóshoz sem, de pl. egy fröccsös lángosos program mólózással?

Kép
zölddisznó

Körkérdés: kinek hány kg a babakocsija? (sport, gyerek nélkül :lol: , és aki tudja)

Aida: jónak tűnik a lakás, de én nem bírom el a mi babakocsinkat még üresen sem. Próbáld ki a lépcsőzést a Tiéddel szerintem.

KépKép
jurmine

[quote]N írta:eked...

Ja. Heti 2* általában estétől reggelig, vagy 1-2 órára napközben. :)

Kép
zölddisznó

Sarmon: megváltoztál! De van célod! :D

Bébic: nem tudom mi baj volt, de most kezdjük megint :(

KépKép
jurmine

Zsörmi! Nyóccésfél

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X