Új privát üzeneted érkezett!

Ikeában van amúgy 4 emeletes belőle, bár én a Viledásat néztem ki, de abból csak 3 emeleteset találok:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80119043

Egy lepkeszárító 16-20 méter szárítófelülettel rendelkezik, ez 38 méternyivel :)

Csak nekem valahogy olyan rozogának tűnik, bár ha tényleg több, mint 9 kilós, akkor azért strammnak kell lennie :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois :D
teljesen stabil.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


loislane írta:, felesben is le lehet hajtani, és akkor máris ott van alatta egy csomó hely, amire rálóghat.

igen, nekem 2 van egymás mellett. Az egyik úgy van, hogy végig nyitva van, a másikon vannak lehajtott részek, így oda elférnek a nadrágok.
Sima férfiing még ráfér a felnyitottra is, csak a nadrágok hosszúak ehhez.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Orsi!
Köszi, akkor ez lesz a megoldás. Nem akarok a házban mindenfelé teregetni, így meg befér :) Csak ezen az Ikeáson nincsenek kerekek :?

Till!
117 cm?? Te jó ég... :shock: A júliusi babavárósban vannak ilyen óriáspocakok, dehát ők mindjárt szülnek.......de huszonpárhetesen :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till, jó kérdés volt, mikor szokták hagyományosan :lol:
mert hagyományosan 26-28.héten, de hagyományosan egy iresnek 12. héten és a 28. héten kell....de inkább kellene, mert mivel a nődokik nincsenek képben, kimarad a 12.heti :cry: .
Vendég
 


Sziasztok!

Na,én meg pont ezt a négy és háromemeletest találtam instabilnak...persze csak ott ránézésre,nem használat közben.És a Kikában 9ezer körül van. :roll:
Ilyen lepkeszárító félém van,csak nekem a két oldalán levő rész nem hajtható,hanem kihúzható,mert úgyanabba az irányba állnak rajta a drótok,csak vékonyabb mint a közepén.Gardénia,és nagyon jó,de erre is csak 1-1,5 adag ruha fér el.Amit most vettem a tescoban pelenkaszárítót,annak 6.5 méter körül van a szárító felület :shock: Akkor ez nagyon kevés,nem? :roll: Egymás mellett 2 nagyobb rugi is bőven elfér,a legalsó csíkot viszont nem lehet rajta használni,mert az már csak 15 centire van a földtől,inkább csak a stabilitásban van szerepe,és akkor így 20 rugi,vagy body vagy ilyesmi fér el rajta egyszerre.

Till,nekem a Péterfyben úgy csinálták a terheléses cukrot,ahogy azt kell.Éhgyomri,majd az általam vitt glucose-t kellett ott beáztatni,meginni és két óra múlva újra vettek vért.És szóltak,hogy tíz percen belül kell meginni a lötyit,nem sokáig kortyolgatni,hát küzdöttem vele. :evil:

Eddig úgy volt,hogy pénteken jön az asztalos,összerakja a mi szekrényünket,átpakolunk,a gyerekek öröklik az előzőt,és kedden jön a festő,kifesti az egész házat.Erre tegnap este jön a festő,hogy a jövőhét már nem jó neki,mert bécsbe van munkája,ugorjunk neki ma :shock: :shock: :shock: Persze a gyerekszoba eddig olyan mindenes szoba volt,elnyelt minden kacatot,limet-lomot,úgyhogy apával tegnap nekiugrottunk kipakolni.Este 11-ig raktuk,és mivel még nincs meg a szekrényünk,előzőekből mindent kipakoltunk,hogy mozdítható legyen,behúztuk a szoba közepére,aztán vissza mindent bele,hát úgy elfáradtunk.
Ma reggel meg az ágyunk ágyneműtartójából ki mindent,ott tartom a téli-nyári váltás ruhákat,most éppen a télieket,így viszont kétszáz kiló az ágy,gyorsan kipakolás,hogy mozdítható legyen.

A jó az egészben annyi,hogy a hétvégére teljesen kész lesz a gyerekszoba :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Hát a ruhaszárítós dologba nem nagyon tudok beleszólni nekem kettő van aminek az oldalán van két kihajtható kis szárnyacska.

Nyulasz ez szupi, hogy így hamarabb kész lesz a szoba ezek olyan izgalmas dolgok!

Nekem most van egy kis parám nem feszül a cicim habár hatalmassak (apa megnyugtatott) és a hasam sem érzem úgy felpuffadva! :roll: :oops:
Volt másnak is ilyen parája, (ennyire korán)hogy minden rendbe van e odabent? :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani,szerintem itt mindannyian ilyeneken paráztunk :lol: De én biztos vagyok benne,hogy minden rendben odabenn nálatok :wink: És nagyon kiváncsi vagyok,hogy vajon ketten vannak-e :?: :D

Én is örülök,hogy hamarabb kész lesz,ki tudja meddig leszek még szabadlábon.Apára nem szívesen bíznám a kisruhák mosását-vasalását-elrendezését :lol:
Vendég
 


Jó reggelt kismamik és anyukák!

Tegnap megbeszéltük Lacival, hogy nem veszünk kétszer annyiért komódot. Marad a Malm sorozatból a 6 fiókos http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30053935. Abba minden ruha befér. Lesz hozzá egy nyitott polcos szekrény és egy kis polc. Kezdésnek szerintem ennyi elég lesz. Aztán ha mégsem, akkor veszünk még.

skrisz72
 
 


Rani, ezek a cicifeszülés dolgok nem jelentenek semmit. Nekem az elején jó pár hétig semmi sem volt. Akkor kezdett el feszülni meg fájdogálni, mikor elkezdett nőni. :lol: Nyugi! Ilyen hcg-vel no para!!

Nyulasz, mindamellett, hogy féltelek az ilyen nagy pakolásoktól, örülök, hogy hétvégére kész lesztek. Remélem nem csapja össze a melót a szaki. :!:

skrisz72
 
 


Nyulasz igen én is nagyon kíváncsi vagyok!
Holnap mennem kell megint vérvételre és talán UH is lesz.


Skrisz én nem tudom megnézni a linket azt írja ki, hogy hiba van! :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Skrisz nekem már két hatalmas meleg cipóm van! :lol: :lol:

Biztos szép lesz a szoba ne aggódj na és a színt eldöntöttétk már?
(lehet, hogy már írtad régen bocsi! :roll: )

Kép

Kép
raniko
 
 


Üdv mindenkinek!
Rani!
Örülök, hogy itt látlak!
Gondolom apa nem bánja, hogy nö a cici !:wink:
Én már nem férek az alap 75D-be.Valahol venni kell egy nagyobbat, mert felszállok, mint egy lufi. :roll:

A szárítóból nekem a lepke van, de ha nagyobb a gyerek és nem tudod elkülöníteni, veszélyes.Nekem már többször majdnem magára rántotta, úgyhogy én is ilyen emeleteset nézek, tetszik.

Lenne egy kérdésem.
Mit hallottatok a szülés/császár előtti beöntiröl és kopaszításról? Mostanában mi a protokoll?
A másodiknál olyan gáz volt, hogy felkelni sem hagytak, így megúsztam ezt a perverz élményt a bakelitcsővel :roll: és mégsem vot utána semmi bajom.Úgyhogy szerintem kihagyható lenne.
konak
 
 


Konak: a mi kórházunkban nincs beöntés, kúpot adnak, borotválni meg csak ott, ahol muszáj. Szerintem kórháza válogatja, hogy mik a szokások.
Én mindjárt az elején kinőttem a 80C-s melltartóimat, most megálltam 85D-nél egy ideje. Nem is bánnám, ha nem nőne tovább!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:22-kor.
seszi
 
 


Rani, itt egy kép a szobáról:
Kép
Talán ez az oldal bejön: http://www.ikea.com/hu/hu/search/?query ... geNumber=3 a második sorban a második komód.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.06.18 09:32-kor.

skrisz72
 
 


Timi!
Ennek a kúpnak nincs hashajtó hatása ugye?Csak az alsó löveget távolítja el? :?
konak
 
 


Konak, a beöntés már nem kötelező. Borotválni azért szoktak, mert ha kell valamilyen beavatkozás, akkor nem nagyon higiénikus a szőrzet....

skrisz72
 
 


Skrisz!
A borotválás nem zavar, csak azt a másikat szeretném elkerülni.

Szép a szoba!Jól érzi majd magát benne a picúr. Nálunk velünk egy szobában alszik a kisebb (még valahogy ki kell pakolni a gyerekszobába a nagyhoz, mielőtt megjön a kicsi).
Mikor még az elsőt vártam, én is külön szobába akartam tenni, de mikor eleinte többször kellett kelni hozzá és fájt a vágás, még a kiságyat is az ágyam mellé húztam, így csak benyúltam a kezemmel, megsimogattam és így fel sem kellett kelni.Lehet, hogy túl kényelmes vagyok? :oops:
konak
 
 


Skrisz: szép szoba!

Koak: nálunk külön szobába lesznek a picik, de az én matracom átköltözik hozzájuk az első pár hétre (már, ha befér, mert olyan kicsi a szoba, hogy jó lesz, ha a két gyereket valahogy be tudom rakni.) :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Két gyerekkel, az más!Csak vigyázz arra matracra, hogy kényelmesen magas legyen, mert túl alacsonyról sem jó felkelni, főleg, ha császáros leszel! Ami nálad igen erősen benne van a pakliban.
konak
 
 


A mi hálónkba már nem fér be a kiságy. Kénytelen leszek én ugrálni a gyerekhez. Remélem bírni fogom. :D Ha nem, beviszem a mi ágyunkba a kicsit. Bár apa biztos fog ellenkezni. Megbeszéltük, hogy következetesek leszünk. :lol: Na, kíváncsi leszek rá.... :wink:

skrisz72
 
 


Skrisz!
A barátnőmnek sem fért be a kiságy, ő úgy csinálta, hogy az első pár héten fonott mózeskosárban tartotta maga mellett.De ugyanolyan jó szerintem az a cucc is, amit a babakocsikkal lehet megvenni.Ha bírod, jó.De ha nehezen megy, akkor inkább változtass és úgy csináld, ahogy neked könnyebb.Te vagy a fontosabb!Az a lényeg, hogy jól bírd magad, mert a gyereknek is ez a jó és nem egy lestrapált mami.
konak
 
 


Konak: hát a matrac a földön lesz és tuti a császár, de ha a műtött gerincemmel fel tudtam kelni, akkor a császárral is menni fog, max. nem leszek villám, de a gyerekek egy kéznyújtásra lesznek tőlem.

Skrisz: jó ez a következetesség! Mi sem tervezzük az ágyunkba vinni a gyerekeket, aztán majd kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Beöntés, borotválás.
Nos én egyszer kaptam beöntést az endó műtétem elötti estén.
Nagyon vicces volt mert a dokim mindent elmondott kivéve ezt, hogy lesz. :roll:
Az ápolónő nagyon vicces volt így mégzavarba se voltam annyira!
A borotválást már akkor is megúszta és szerintem most se fog kelleni! :oops: :lol: (teljesen meg van oldva :lol: )

Skrisz nagyon cuki a szoba és a komód is nagyon tecccccccik! :D
A mi gyerekszobánk most így néz ki, ezt alakítjuk át. Kép szobácska

Kép

Kép
raniko
 
 


Timi!
A gerinced miatt kell a földön lennie a matracnak?
Mert ha a keménység miatt kell, akkor is lehetne egy kb.40 cm magas "deszka"-betétes ágyra tenni.A császár után a hasizom fáj.Kinek jobban, kinek kevésbé.Ki lehet bírni, de meggondoltam egy darabig, hogy erőltessem a dolgot.
És mint írtam, úgy kell csinálni, hogy minél könnyebb legyen átvészelni a nehézségeket.
konak
 
 


Konak: nem a gerincem miatt, hanem mert annyira pici a szoba, hogy ágy már végképp nem férne be-lehet, hogy a matrac sem fog. :? Majd kialakítjuk úgy hogy mindenkinek jó legyen.

Rani: szép szobácska, hát még, ha babaszoba lesz! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Konak, nekem volt beöntés is és borotválás is.De van kh ahol beöntés helyett egy löttyöt itatnak (amikor volt az epeműtétem, abban a khban lötyi volt), na semmivel sem jobb mint a beöntés...
Vendég
 


Timi köszi!

Kép

Kép
raniko
 
 


Borotválást magam intézem. Beöntésben volt már részem, nem vészes. Csak futni kell. :lol: Valamelyik kismami azt mesélte, hogy amikor otthon elindulnak a fájások, akkor wc-re is kell menni, és mire beértek a kórházba, már nem kellett beöntés sem.

skrisz72
 
 


Tilli, mi volt reggel UH-on? Vérképed milyen lett?

skrisz72
 
 


Skrisz!
Előtte nekem is "elment" valahogy a beöntés, de amikor pont akkor kapod, mikor fájásod van... :roll: Hááát az be...rás.(Itt most szó szerint.)
Nagyon nem verem az asztalt, de próbálok majd azért kibújni alóla, ha lehet.
Ez a "most akkor elmegyek a WC-re" nekem sosem sikerült sajnos, egyébként meg, meg sem kérdezték, hogy mi a helyzet, nyomták befelé teljes gázzal.
Ez a borotválás jó ötlet!Köszi!Csak akkor rendszeresíteni kell a vége felé, mert nálam mindig előbb jöttek a babák.
Majd reggelente apcival együtt csupaszítunk. :lol:
konak
 
 


Konak, ja, értem. Akkor ez így nem is olyan eccerű. :wink:

skrisz72
 
 


Skrisz!
Nem bizony!Abban a pillanatban kb. így :shock: néztem ki.
Te jó ég!Mi lesz, mikor nagy hasam lesz?Hogy borotválok? :roll:
Akkora hassal a csizmámat is nehezen húztam fel.
konak
 
 


konak írta:Te jó ég!Mi lesz, mikor nagy hasam lesz?Hogy borotválok?


kistükörrel :lol:

skrisz72
 
 


Kistükörrel?Jóóó! :lol:
Isten bizony kipróbáltam most egy párnával. :oops:
Nagyon necces!Lehet, hogy egy tükör nem is nem is lesz elég! :wink:
Istenem, mikre nem kényszerülünk! :roll: Ez nehezebb lesz, mint utánfutóval tolatni!
konak
 
 


Nyulasz!
Szuper hogy hétvégére kész lesztek, de azért neked nem kéne ennyire pattogni Kismami!!! PIHI, és csak kanapéról észosztás!! :D

Öööö, én nemtom itt mi a stájsz beöntésügyileg, borotválást megoldom házilag a fix. Igyekszem amúgy is mindig "szülés-kész" lenni ez ügyben, hogy véletlenül se érjen meglepetésként a dolog, és kénytelen legyek elviselni a kórházi száraz borotválást.
Amúgy én is tükörrel nyomom egy ideje, de mióta egyszerűen nem látok "oda", azóta kicsit mindig összekaszabolom magam, tükör ide vagy oda :?
nekem nem volt még beöntés, a hisztero-lapar-endó izénél nekem is az csokis lötyi volt, nekem nem volt vele bajom. De az amúgy teljesen más tészta, az nem csak az "alsó" traktust pucolja ki, hanem az egészet. Ami azért nem árt egy endoszkópos műtétnél, ahol gyakorlatilag vakon mennek be a köldöknél, és ha az ember nem akar egy jó kis bélsérülést, akkor igenis legyenek üresek azok a belek.
Nekem egyébként a rutinos mamik beszámoltak szülés előtti hasmenésről meg hasonlókról, szóval a szervezet azért el tudja intézni magától is.
De én ezerszer inkább vállalom a beöntést, minthogy a a szülőágyon legyen "meglepetés" :oops:

Seszi!
Igen pihengetek még pár napig, konkrétan szombatig, akkor mindenképpen el kell mennem vizsgázni. De hétfővel a dokim feloldott minden tilalmat, a gyógyikat (No-spa, Mg) is elhagyom és kezdem a málnalevélteát :wink: Nem tudom, hogy mi a helyzet odabenn, majd csak szerdán megyek dokihoz, tünetem nincs semmi :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Bedagadt a bokám. :?

Lois, nekem még be kell szereznem a teát. Gyógyszertárakban nem találtam, DM-ben sincs. Bioboltban keressem?

skrisz72
 
 


Skrisz!
Én Herbária-félében szoktam venni, ott mindig volt. Bár ami most itthon van, az gyógyszertári (konkrétan olyan kis gyógyszertárból ami a Tesco-k előterében van, rá is csodálkoztam hogy volt ilyesmi :shock: )

Lábdagadás :? Nagyon gáz?? Erről is muti képet!! Láttad a júliusiban azt a csajt aki felrakott a két lábáról és az egyik elefántláb volt a másik meg tök normális?? Így néztem: :shock: :shock: :shock:

És mit csináltál már hogy ez lett?? Megint kimentél fát hasogatni vagy ilyesmi??? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nemtom mi lesz velem itt péntekről szombatra, most néztem, esik vagy 20 fokot a hőmérséklet, én meg amúgy is a hidegfrontra vagyok érzékeny.... :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok! Hű, mennyit írtatok ma! :D

Nyulasz,
hogyhogy Neked ilyen normál terheléses vvtelt csináltak??? :shock: (éhgyomrival?)
Én is ezt magyaráztam a Pálmának, de nem értette meg :?

Skrisz,
Neked milyen volt?

Még nem mentem el a labor eredményekért, Te már voltál? Mára elkészült? :roll:
Mai UH: Lencsike 700 gr, magzatvíz: NORMÁL mennyiségű!!!!!!!:)
Minden rendben odabent!!!

Borotválás:
nekem Vackornál is bevált a kistükrös módszer :lol: ...beöntést kértem, de nem volt kötelező...vacak is volt :roll:

tillidian
 
 


Sziasztok!
Cirmikém javul, pisiteszt rendben. :lol:

Olvastam, mik foglalkoztatnak benneteket.

Beöntés: nekem az elsőnél volt, a császárnál nem. Nem volt gáz, sőt, én bevallom, meg is könnyebbült a pocim, mert a terhesség vége felé már elég gyéren volt emésztésem... :oops:
Borotválás: a spontánnál részleges volt, csaszinál teljes. Csikizett... :lol:

Skrisz!
Bölcső nem fér be a hálótokba?

Balu egy szobában aludt velünk, nem szerettem, minden moccanására ébren voltam, meg szerintem néha ő is ébredt az én mocorgásomra meg az apja horkolására.
Az ikrek kezdettől külön vannak (ez már másik lakás), de a szobájuk egybe nyílik a miénkkel, szóval ha nyitva az ajtó, hallom őket, de nem zavarjuk egymást.

Holnap gyéren leszek, nem lesz ovi, egyedül nyomom a hárommal... Jók legyetek!
vovanda
 
 


Skrisz!
A dagadt boka rosszat is jelenthet.Vigyázz nagyon magadra, pihenj sokat!Nekem egyik napról a másikra dagadt be mindkettőnél és 3 napra rá megvoltak.Mondjuk van akinek végig dagad, lehet, hogy nem jelent semmit.Azért vigyázz magatokra!
Nekem alapból 18 cm a bokám, ilyen volt másnapra.
Kép
konak
 
 


Konak, ne ijesztgess! Még nem akarok szülni!

Lois, most nem csináltam semmit. Csak egész nap lógattam. Holnap felpolcolom és borogatom, ha megint dagad. Kutyival sétáltam 40 percet csigatempóban.

Tilli, még nekem sincs leletem, apa hozza el holnap.

Vanda, asszem bölcső elférne. :roll: De mit szól apa? :roll:

skrisz72
 
 


Till!
Sajnálom az anyagi gondokat :?
És gratulálok a haatalmas lánykádhoz :lol:
Tükrözés azért még megy..... kivéve ha nem felejtek el hozzá szemüveget venni (ami ugyebár el szokott maradni, mert hát amúgy a múltban viszonylag ritkán fürödtem szemcsiben :oops: ) Na és ugye utána már lusta vagyok kimászni érte........ na és ilyenkor indul a vérfürdő :roll:

Vanda!

Örülök hogy Cirmikéd jobban van :)
Én is külön alvást tervezek, nem tettem külön fekhelyet a babaszobába, hozzánk meg meg nem tervezek rakni se kiságyat, sem bölcsőt.... körülöttem sokan kivitelezték első pillanattól kezdve a külön alvást (na mondjuk tudok ellenpéldákat is ahol 4 éve alszanak mind egy rakáson egy ágyban már kistesóval együtt :shock: ), szóval mi megpróbáljuk külön :wink:

Konak!
Hűűű, nem semmi virgácsok :shock:

Skrisz!
Jól van elhiszem :wink: Azért szerintem nem eszik olyan forrón ahogy Konak írja (legalábbis kívánom, hogy még maradjatok egyben vagy 3 hétig :) ), de azért oda kell rá figyelni. Vérnyomásod okés?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, vérnyomásom alacsony. 95/60 meg 105/65... ilyeneket mérnek. Nem hinném, hogy gond lenne, de azért odafigyelek majd. Ja, egyébként megpróbáltam ma füvet nyírni, de nem indult be a gép. :lol: Már ő sem akarja, hogy dolgozzam a kertben. :wink:

skrisz72
 
 


Skrisz!!!!!
Úgy tudtam, hogy próbálkozol valamivel!!!!!!!!!!!! Rossz kislány!! A fűnyíróról tessék végre leszakadni!!!!!!! :twisted:

Egyél dinnyét ha tudsz, szuperjó vízhajtó!! :D
Egyébként csak a lábad dagad?? Kezed, arcod, szád??

Darabra pont kétszer annyi hsz-ed van mint nekem.......jééééé........ és ezt fejben számoltam ki :roll: Mégsem pusztít ki minden mást a büntetőjog :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lányok!
Egy kis figyelmeztetés!
Én is később tudtam meg, hogy a bodzának méhösszehúzó hatása van.Úgyhogy vigyázzatok vele, most szezonja van!
Én a szörpjéből benyomtam jó töményen a 34 hetesem előtt, aztán már másnap húzódott is.
Lois!
Pedig csak össz. 9 kilót híztam, úgyhogy nem háj.De csak 3 napig tartott ( húzhattam volna még egy kicsit).
konak
 
 


Konak!
Nem is gondoltam, hogy "lábháj" :wink: Jól be voltál vizesedve, szegény.
Nálam már leérett a bodza tök rég. Vagy egy hónapja. Május első felében szokott virágozni, közvetlenül az orgona után :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Tudom, hogy levirágzott, de a sógornőmnél is ott álltak az 5 literes üvegekben a szörpikék (jó sokáig kell érlelni hagyományosan).Majd megvesztem érte, úgy kívántam. :cry:
konak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: