Új privát üzeneted érkezett!

Mi a nyáron megpróbáljuk Samut szobatisztaságra szoktatni. Meglátjuk... A cumit nem tartom gondnak, ő nem függ tőle, van, hogy egész nap sehol a cumi, éjjel is elalszik nélküle, de most, hogy van Danónak is, célszerű, hogy neki is legyen, mert mikor nem volt nála a cumija, elszedte Danótól. :lol: De nem kapta be a szájába, csak kitátotta a száját, és úgy csinált, mint aki be akarja kapni, huncutkodott. :)

No, megyek, dolgom van, mert büdi van... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
megjöttem én is...el voltunk vásárolni...holnap megyünk volánbusz napra vasárnap meg jönnek anyuék...bográcsozunk.apuék meg csinálják a házat........

Beagle igen kertesbe lakunk........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Látom, zajlott az élet!

Morca: nagyon szépek a képek megint! Tök jó lesz a pacis kaland majd!! Élvezni fogja!

Húú, remélem abból az esésből tényleg nem lett semmi.
Nekem Orsi egyszer egy ágyról gurult le, de úgy, hogy a franciaágy közepén volt lerakva, és 2 m-re mentem el egy pelusért (nem otthon voltunk). Hihetetlen, miket tudnak produkálni. Nagyon kell vigyázni. De szerencsére szinte sosincs belőle bajuk.

Kicsit el vagyok keseredve. Minden igyekezetem ellenére sem lett jó a cukor, főleg a reggeli és a 10 órás étkezés utáni. Állítottak most a diétán, és hétfőn reggel megint mennem kell. Nem is nagyon akarnak elengedni nyaralni, de ez nekem nagyon rosszul jön ki, mert az egész család (szülők, tesók) nyaralását is érinti a dolog. Reménykedem, hogy ezzel az átállítással jó lesz, és hétfőn jó eredmény fog születni. Próbálok azért elmenni, legfeljebb ha nagy gáz van, visszajövök, végülis nem megyek külföldre. Meg tudnám vinni a kézi mérőt és azzal akár naponta többször is nézni.
A szurkálás kibírható volt, bár nekem nagyon rosszak a vénáim, sajnáltam is szegény Zitát rendesen. Hát még ennyiszer szurkálni neki, milyen nehéz lehetett. Most ki lesz majd rendelve mindenképpen egy orvos a cukor miatt mellém, meglátjuk, mi lesz.

Vigyázzatok magatokra! Megyek, mert indul az esküvő lassan! :-)

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

 
 

Jó esküvőzést!
Remélem, rendben lesz a cukor!!! És a nyaralás is nyugodt lesz így!

Jaj, az esés engem is nagyon megijesztett! Ugye minden rendben Dórival???

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Minden rendben van, már csak egy csúnya zöld folt emlékeztet minket az esésre. A folt nem is a fején van hanem a szeme alatt oldalt a pofiján. Szerintem az történhetett hogy nem fejjel előre esett, hanem oldalra dőlt el a hordozóval, a járólapba beleütközött a hordozó oldala, ami megnyomta az arcát. Nagy szerencsénk volt tényleg.

A foggal még mindig küzdünk, amikor kenegetem neki érzem a kemény kis recés vonalat az ínén de még alig látható szemmel. Ma is 4.50kor keltünk :( DE legalább 11-től 4.50ig hang nélkül aludt, ez nagy szó az elmúlt pár naphoz képest.

Tegnap moziztunk apával, anyum vigyázott Dórira. Jó volt de ez a pár óra nem volt elég hogy kicsit kikapcsoljak... többször hosszabb kellene, de azért jó volt.

Eszter: remélem az új diéta segíteni fog, és jó ötlet hogy a kézi mérővel többször megnézed. Én a vérnyomásommal voltam így, mikor pocakos voltam. Ha orovs mérte mindig magas volt, ha otthon én mértem akkor sokkal jobb. Egy héten át, napi 5x kellett mérnem és mindig felgyezni...megnyugszol te is ha látod az eredményt.

Zdori: nekünk is csak este van cumi, meg ha nyűgös napközben.

megyek reggelizni, kopog a szemem.

szép napot nektek.
Zs.
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ilyen ritkán tudok írni, Dóri sok időmet elveszi (ami persze a legjobb dolog a világon) és amikor tud egy kicsit nélkülözni, megpróbálok pihenni.

Bábaildi: Köszönöm mégegyszer a tanácsod, nagyon sokat segített, mostmár csak egy ciciből eszik és csütörtökön megmértük és hízott megint a kisasszony :). Majd ma kiderül, hogy egy hét alatt mennyit szedett fel, de nőtt is, már alig jók neki az 56os rugik. :D.

Nitacska: Köszi szépen a felajánlást, nekem is van egy kézi mellszívóm, Avent, de nem ér semmit. Viszont most úgy néz ki, kézzel többre megyek.

Etelka gratula a pocaklakóhoz, tök jó, hogy már látszik a pocid. Emlékszem, mikor én voltam a 12. héten, nem láttam magamon semmit. Legfeljebb mintha kicsit hájasodott volna a pocakom. Hogy vártam hogy végre más is észer vegye. Az utolsó hónapban meg többen is jöttek, hogy ikreket várok, mert akkora lett. De Végül Dóri egyedül lett. Csodálom azokat a szülőket, akinek egyszerre 2 gyerekkel kell foglalkozni, etetni, vigasztalni, megnyugtatni stb.


Na most ennem kell.

Üdv mindenkinek!!!!
plutonella
 
 


Plutonella: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látod, megy ez! Nagyon ügyes vagy, megkaptad a csillagos ötöst! :wink: :wink:
Eszty: már megvan az orvosod is, hétfőn részletesen megbeszélünk mindent! Jó lenne megúszni az inzulint. :? :? :?
Nitácska: szerdán vok nappalos, ha akarsz jönni a leletedért.
:?: :?: :?:
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Bábaildi: köszönöm szépen! Holnap akkor találkozunk. Jövök időben, és utána be is kell adnom még a zárót a körzetinek.

Puszi mindenkinek, jók legyetek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Mostmár az inzulinról is szó van? Lemaradtam? Nem vált be a diéta? Azért remélem, még nem tartotok itt! De akkor sem lesz semmi gond, már nincs sok hátra! :wink:
Olyan jó nektek, hogy találkoztok!

BábaIldi, nem dolgozol júl. 1-jén véletlenül?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!
megjöttem én is!!!!!!
Nagyon hiányoztatok........de nagyon jól éreztem magam........
a volánbusz napon leégtem mint az állat.....háton alig birok feküdni...........a bogrács is isteni volt........a ház már romokban áll.....
alig várom hogy kész legyen!!!!!

Ildi akkor szerdán be megyek csak ne legyen kánikula...mert én most a napra ki nem teszem a lábam.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, remélem hamarosan jobb lesz a bőrödnek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Csajok! Nagyfiam nagyon viccesen már tud énekelni, de beszélni nem beszél, a Hinta-palintát pl. tök cukin elénekli, és vagy dülöngél hozzá, vagy ringatja Danót vagy ilyesmi. Pár napja a dallamára kitalálta, hogy "kagi-kagi", mikor tisztába tettem, és mondtam, hogy Kaki Matyi. Azóta, bár nincs egyértelmű összefüggés kaki és ének között, de időnként énekli. Ma láttam rajta, hogy nagyon készül vmi. Így előkaptam a bilit, amire még pár hónapja nem lehetett sehogy ráültetni, most ráültettem a tv előtt, picit ottmaradt, de felállt, el akart menni, nem engedtem, hanem picit széthúztam a popóját, láttam tényleg akar vmi jönni, gyorsan lenyomtam a bililre, kakilt, én meg megtapsoltam, hogy ügyes volt, és megmutattam neki, mit termelt. És énekeltük a kaki-éneket. Tudom, elég guszti, meg butuska történet, de ez volt a nagy esemény ma nálunk.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, zajlanak az események mindenkinél :)

Nitácska, az aloe verás spay az flp-től nagyon jó a leégett bőrre! nagyon hamar rendbe hozza :)

Dóri, szerintem attól, hogy butuskának hiszed a történetet, még aranyos :) főleg, hogy megtapsoltad, így biztos legközelebb is hajlandó lesz bilizni :) csak így tovább!!! :)

Eszty vigyázz Magatokra!!! Milyen volt a lagzi? :) elég szeles idő volt itt nálunk, remélem, Nálatok nem :)

Beagle, örülök, hogy már csak egy kis foltocska van, reméljük gyorsan elmúlik az is :)

Nálunk annyi történt csak, hogy most voltunk kombinált szűrésen. Kicsit fájt, de nem volt vészes... a végére tényleg már megszokom a vérvételeket... mármint a szúrkálódásokat... Mindig rájövök a bökéskor, hogy mégsem voltam én erre lelkileg felkészülve... aztán már nem is érzem... csak egy pillanat, úgyhogy átmegy rajtam. Csak még kicsit kellemetlenül érint :D Ti voltatok ilyen szűrésen??
vagy nem is küldenek mindenkit??

Szerdán megyünk vissza a dottóréhoz, remélem, minden oké lesz akkor is :)

Na szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Dóri nagyon ügyes a Samu!!!!!!!!!!!!!csak így tovább!!!!!!!!
Etelka köszi a tippet a bőrömre!!!!!!
én nem voltam ilyen kombinált szűrésen....de eddig minden oké!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én sem voltam kombinált szűrésen. Etelka, várunk a szerdai hírekkel! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Nitácska, tavaly esküvő előtt én is így jártam, és az egyik kolléganőm ajánlotta, és nagyon-nagyon jó volt! :) annyira fájt a hátam, hogy a pólót sem bírtam elviselni, és két nap alatt helyrehozta :) nem olcsó, az tény, de sokmindenre jó :) pl a macseknak begyulladt egy oltás helye, és nagyon csúnyán kifekélyesedett, és arra is fújkáltuk, és szépen helyrejött neki :lol:

Képzeljétek, mit találtam:) Csepelkártya. Ti hallottatok már róla??? Én most keresgéltem magzatvédő biztonságiöv-elterelőt :D és találtam egy elég jó kis bababoltot, és ott volt hirdetve. Ingyen igényelhető kártya, és adnak több helyen 5-10% kedvezményeket :)

Na menek, van dolog :) csak ezeket el akartam újságolni :)
Oh, és képzeljétek, jön velünk a kispapa szerdán a dottóréhoz :) :) ez már haladás :D:D:D:D:D

Szép napot, és jövök még, majd a szerdai hírekkel is :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka manapság ami jó annak elkérik az árát........
még nem hallottam erről a csepel kártyáról....nekem ilyen....babamama tudakozós kártyám van...ezt is sok helyen fel tudom használni kedvezményekkel........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, és az mi? Gondolom, a csepelkártya csak Csepelen használható, a tied bárhol?

Na, örülök, hogy kispapa aktivizálódik!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri ezt több helyen is elfogadják igen,.neten kell megnézni hol van elfogadó hely........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most olvasok vissza, jaj, Beagle, örülök nagyon, hogy nincs semmi baj! Ne hibáztasd Magad, bár tudom, mondani könnyű...de hát ki gondolná, hogy hordozóval együtt képesek leesni a stabil asztalról. Mindenesetre tanulság mindannyiunknak, hogy ahonnan a gyerek leeshet, ott nem hagyhatjuk magára.
Én az etetőszékébe - mert még neki is nagy kissé - szereztem egy felfújható párnát, a barátnőmtől kaőtam. Olyan mint egy gumimatrac csak kicsi és három részbe lehet hajtogatni. Amíg a gyerek belenő a székbe, addig meg levegő kiengedéssel/befújással állítgatjuk az éppen aktuális méretre a párnát. Az ikeában lehetett kapni (nagyon olcsó), sajnos a budaörsiben már nincs. De biztosan lehet kapni máshol.

Etelka, én voltam integrált teszten, nem a dokim küldött, hanem magam döntöttem így.

Dóri, ez a "kagi-kagi" ez nagyon édes történet! :)

Képzeljétek, új bébiszitter fel lett avatva! Nagyon aranyos, jól kijönnek Dórival. Péntek este a férjemmel elmentünk az esti fektetés után - naná, hogy az amúgy cicin elalvó leánykám most virgonc volt, alig lehetett 'lenyomni' az ágyába, mint aki direkt csinálta :)) - és nagyon jól éreztük magunkat. Vacsiztunk, utána sétáltunk, igaz, nem volt az a gatyarohasztó kánikula, így nem kívánkoztunk annál tovább maradni mint amit megbeszéltünk a bébiszitterrel, sőt, egy kicsit előbb is hazaértünk. És megálltam azt is, hogy félóránként felhívjam, megkérdezni, minden rendben van-e. :)

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

:) Anhel, ez nagyon jó hír, hogy el tudtatok kicsit menni!! :) és hogy ilyen jól beválik a bébiszitter!!! Örülök neki, főleg, ha a bébi is jól kijön vele. :)

A csepelkártya nagyjából még csak csepel szigeten van, ahogy láttam, még kevés helyen, de hát ha adnak egyet csak úgy, és utána van 5-10% kedvezmény :) akkor úgy voltam vele, miért is ne :)
A baba-mamatudakozós is érdekel, csak azt még nem olvastam végig. Én szinte minden ilyen pontgyűjtős, akciós és mindenféle kártyát begyűjtök :lol: aztán meg csak "lobogtatom" :D

Na menek ebédelni, ügyfélnél voltam, és már lassan nagyon éhedzünk :D

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


sziasztok,ma 9-2-ig az állatkertben voltunk ,szuper volt,Alexnak nagyon tetszettek az állatok!egy-két kép: Kép Kép Kép Kép

mó73
 
 


Jaj, ez a teknősös nagyon aranyos! Nekünk is voltak teknőseink. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, és én is örülök, hogy bevált a bébiszitter! Tök jó lehetett egyet programozni! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Mó annyira édes az Alex!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na sziasztok! Nagyon eltüntem de Klaunak megkezdödött a nyári szünet ugyhogy most megyünk össze vissza:)

Mó nagyon aranyos Alex :)

Nekünk is van itthon tekink 2 napja raktam ki az udvarra nyaralni:))))
Egyelöre nem nagyon tetszik neki de majd megszokja ugy mint tavaly:))

Na megyek ebédelni majd még vissza nézek sziasztok! :lol:

Kép
Kép
marcsi2525
 
 


Helló! Ez azt jelenti, hogy most egész nyáron kint lesz? Ékszerteknős?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


marcsi,mennyibe kerül?hol vetted?én már nagyon rég szeretnék,a férjeméknek régen volt.

mó73
 
 


szia Marcsi.....jó hogy jöttél!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, voltunk dokinál :) és csinált uh-t :) és méricskéltünk mindenfélét! Hallgattuk a szivecskéjét :) ééééés.... utolérte magát a bébike a kiszámított méretéhez képest!!!!!! :) :) :) így valóban a 14. héten tartunk :) és ez tök jóóóóó :) 13+2 :) Most ott volt a kispapa is, és olyan aranyosan figyelt, de láttam rajta, hogy nem igazán van képben, hogy mi hol merre... amit lát :D:D:D:D:D én viszont láttam a köldökzsinórját is, meg a lábacskáit :) csak nagyon-nagyon mocorgott, meg elkezdett átfordulni, így nem nagyon tudtuk megnézni, mi a helyzet. Elég sokáig tartott, amíg le tudott mindent mérni a doktor :) de megoldotta! :) Ja, és 7 cm a fejkörfogat, és 73 g :) :) :) jajjj és olyan jóóóóó volt megint látni!!!! :) tisztára feldobódtam, még fizetni is majdnem elfelejtettem :lol:

Most gyorsan ennyi, mivel szenilis vagyok, így a többit elfelejtettem.

További szép estét Mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Hajaj, Etelka, múlik az idő! Már 3 hónap eltelt a 9-ből, vagyis az első harmad. Hmmm! Nálunk meg az első 3 év. Eszterunoka hétfőn volt 3 éves. Barnabás pedig holnap 8 hetes. Nézzétk Őket: :lol: :lol: :lol: Kép Kép
bábaildi
 
 


Ó, Boldog szülinapot a nagylánynak utólag! :) Jó látni Petrát és Barnát! :)

Etelka, tök jó hírek!!! Gratulálok! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Gyorsan egy kérdés erejéig jöttem, később visszaolvasok és hozok új képeket is.

Segítség kellene, ugye 7 hónapos a Dóri de nem iszik szinte semmit. Már nem szopik, 3x kap tápszert és 2x kap pépeset, de a tápszeren kívül 2-3 korty víz csak amit bele tudok erőltetni a pépes kajcsi után. Viszont ha jön a 35fok tuti hogy több folyadékra lesz szüksége de nem issza meg se a vizet, se a teát, többfélét próbáltam. Gyümölcslét(almát) is próbáltam azt se... mit adjak neki????
Vendég
 


én nem tudom,nem kérdezted a védőnőt? nekem meg pont az ellenkezője volt mindig naponta 7-8 tele cumisüveggel ittak üditőt .de arra azt mondták,hogy nem baj.

mó73
 
 


a védőnő mindig azt mondja hogy kóstoltassam vele folyamatosan a teát, gyümilét és egyszer majd rákap... de gyakorlatilag 2 hónapja kóstolgatunk és nem iszik semmit... mikor pici volt akkor a mecsek baba teát itta, fájt a pocakja nagyon, ezért adtam neki, de azt se magában, hanem cukrot kellett beletennem....
Vendég
 


de nehogy azt higgyétek hogy rengeteg cukrot, picit csempésztem bele, és minden alkalommal egyre kevesebbet, a végén már madjnem eljutottunk oda hogy cukor nélkül is megitta, de elmúlt a hasfájás, úgyhogy leálltunk.
Vendég
 


Sziasztok!

Bábaildi, gyönyörű gyerekek!!! A nagylánynak boldog szülinapot, a nagyfiúnak pedig boldog második hónapot :):):)

Bizony, elmúlt az első harmad :) már a második trimeszterben tartunk :) :) :) olyan fura :) De egyben olyan csodálatos is :) hihi :)

Beagle, szerintem (de tényleg csak szerintem) ha nagyon szomjas lesz a bébi, biztos fog inni... vagy esetleg házi szörp-félét még nem próbáltatok? Olyanra gondolok, mint régen a piroska volt. Valami gyümölcsös, vagy ilyenkor még nem ihatnak ilyet??

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

zdori:igen kint szokott lenni és olyan oktober első hetében szoktuk visszahozni a szobába:)Sárgafülű ékszertetnős

Mó:Az Euro Parkban az állatkereskedésben vettük még pici korában akkora volt mint egy 10 forintos:)) 4500-körül vannak most mi akkor 3800-vettük

Boldog szülinapot Eszternek:)Barnabás nagyon édes kis pasas:)))

Na mennem kell megyünk angolra a nagylánnyal .....mert az amit az iskolában tanulnak az katasztrófával egyenlő:((sajnos:((
Holnap lesz bizonyitvány osztás kiváncsi leszek :)))

Na majd jövök sziasztoK:)

Kép
Kép
marcsi2525
 
 


Ildi gyönyörűek az unokáid!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beagle, miből próbálod itatni Dórit?
Nálunk nagyon hasonló a helyzet, úgy értem, az én Dórim sem nagyon iszik. Az oka, hogy nem tud cumisüvegből inni. (nem tudom, Dóri a tápit abból kapja és úgy oké a dolog?)
Vettem neki csőröset, másik típust, mindent próbáltam, de csak rágcsálja. Így fogtam egy üveg, szélesszájú felespoharat, vizet tettem bele és abból kínáltam. Na ez bejött, úgyhogy nálunk ez működik.
Az édesítésre egy jó trükk cukor helyett: főzz forró vízben pár szem mazsolát. Édes lesz a víz. Mégsem tea, üdítő meg ilyesmi. Elnézést mindenkitől, aki a fentiek híve, én nem akarok cukrosat adni Dórinak.

Kép
anhel
 
 


Ildiunokák nagyon édesek!

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!!

Jól le vagyok maradva.. :? Ákosom a maratonira edz, Matyi pedig csak hozza a szokásos formáját, úgyhogy elég ritkán jutok ide.. 8)

Mó: igen tervezünk még egy babát, de ez még a jövő zenéje.. 8) 8)
Nagyon édes Alex..


Dóri: Mi is próbáltuk már tavaly is a bilizést, de Matyinak még nem volt türelme hozzá, hiszen mindig rengeteg dolga van, úgyhogy nem erőltettük.. mostanra pedig már beért magától a dolog.. annyira édes, ahogy szalad oda hozzám a bilijével, hogy "anyaaa, segíts gyorsan".. :lol: ez a "kagi dal" nagyon tündéri lehet, Samu a legjobb úton halad.. :lol:

Nitacska.. Jobban vagy már?? Én sem bírom a napot, egyből leégek.. pocaklakó Barnabás jól van??

Etelka: tényleg szívmelengető érzés látni a babócát az uh-n. :wink:
Apuci is belejön majd, a következő "fotózásnál" már Ő is látni fogja!!! :wink:

Bábaildi: Gyönyörűek az unokáid!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: és persze boldog szülinapot a kis 3 évesnek.. :wink:

Anhel: De jó, hogy bevált a bébiszitter.. :lol: szuper lehetett, egy kicsit kimozdulnotok a pároddal.. :lol:
Írok privit!!!

Bagle: írtam Neked az iwiw-en!! :wink:

Marcsi: reméljük csupa ötös lesz abban a biziben.. :wink:

hihetetlen, de mához egy hónapra egy éves lesz Ákos.. :shock:

most megyek, még később megpróbálok jönni .. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Anhel:
Azt hittem csak én itatom a gyereket vodkás pohárból :D Komolyan már kínomban vettem elő a feles poharat én is, és pépes kajcsi után abból kortyolgat de nem jelentős mennyiségeket. Cumisüvegből csak a tápszer megy, mást nem iszik meg belőle. Aventes csőrös poharunk is van de enyém is csak rágja. Ezek a Dórik :-) mintha ikrek lennének :)

Mazsolás víz jó ötlet. Én sem vagyok a cukrozás híve, és szeretném ha a vizet inná nem a cukros lötyiket. Kitartó leszek remélem nagyobb mennyiséget is fog inni, addig meg marad a feles pohár:-)

Bábaildi: szépek a gyerekek.

Morca: írok neked még ma vissza.

Etelka: köszi a tippet, majd megkérdezem a védőnőt szörp ügyben, de a víz lenne a legjobb. örülök hogy a párod is volt veled az orvosnál jó ha ő is részese ennek az élménynek. örülök hogy minden rendben.
Vendég
 


Sziasztok!

Ez a felespohár nagyon "vagány" lehet :D de hát valahogy anyáink is megoldották, amikor nem voltak csőrös tanító poharak :) mi is felnőttünk :) biztos ha szomjasabb lesz, fog inni :)

Gondolkoztam más miatt ezen a víz témán, és annyi, de annyi mindent lehet hallani, vegyszerek, hormonok, stb stb, műanyagosat azért ne igyál, mert..... csapvizet azért mert.... atyám, de akkor mit igyak??? Ti felforraljátok a vizet előtte?? Vagy szűrt vizet adtok a bébiknek?

És a sterilizálót használtátok a születés után? Tényleg olyan nagy szükség van rá? Tudom, még messze van ez a dolog tőlünk, de olyan kíváncsi vagyok, és nem akarok mindenfélét összevásárolni, amiről azt hiszem, kell, de kiderül, mégsem.

Beagle, ne a bolti édes cukros szörpökre gondolj :) legalábbis én sem arra gondolok. Házilag, amit régen nagyijaink is csináltak. tudom, abban is van cukor, de nagyrészt mégis a gyümölcs saját cukorja volt benne.

Mindenkinek további szép napot!!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Szép gyarapodást a pocakbabáknak! :) Etelka, grat. a 2. trimeszterhez! :)

Itatás: én "sajátkezűleg" készítettem gyümölcsleveket úgy, hogy a gyúmölcsöt aprítóval pépessé daraboltam, vizat raktam hozzá, és az egészet felforraltam. Sztem könnyebb dolog a tápos babákat rákapatni az ízekre: Samunál úgy csináltam, hogy amit nem szeretett elsőre, a tápszerbe tettem egy keveset - hogy érezni lehessen az ízét, és egyre kisebb hányada volt a lötyinek tápszer, egyre több az éppen aktuális megszeretendő. Nem sok dologgal kellett így trükközni, de bevált. Egy itatás alatt is sikerült rászoktatni ált. a nem kedvelt dologra, úgy, hogy sokkal kisebb adag tápszerbe tettem kevés pl. őszibaracklevet, majd lassanként felengedtem, a végére már csak kevés tápszer mellett sok lé volt. Nem tudom, másnál is használható-e, nálunk működött. :) Vizet egy darabig nem szerette, de aztán az is bejött neki - azt már almalé-higítással csináltam. :)

Morca, látod, időnként te is eltűnsz! :lol:

Lassan evés-idő, szóval megyek, előkészülök (ilyenkor Samut vhogy le kell foglalni... :) ).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2009.06.19 09:37-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka, én nagyon szeretem a sterilizálót. Mikróba rakaható sterilizálom van sok minden belefér, 6 perc alatt kifertőtlenít. Nagyon sok időt megspórolok hogy nem kell kifőznöm az üvegeket. Nekem volt mellszívóm hát azt minden nap kisterilizáltam, a cumikat is ha leesett vagy amikor eszembe jutott, de hetente biztos. Szóval az szerintem nem hülyeség.

Én nem forralom a vizet, mert kiül a tetején a klór, én se iszom meg, akkor szegény baba miért igya... mi Jana babvízből csinájuk a tápit, és azt is issza, nem forralok, megint csak időt spórolok.
Vendég
 


Morca köszi kérdésed máe jól vagyok......a viszketést leszámítva......de már hámlok szóval lassan vége ennek.........
Barnus jól van....kicsi lusta baba....de van mikor beindul.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nekem is van mikrós sterilezőm, de elég ritkán használom. :oops: A sok ember ellátása közepette ritkán futja a mosogatás mellett még azzal is bíbelődni. De sztem, ha vmit szeretnél, akkor valóban ezt érdemes megvenni.

Nitácska, de jó, hogy jobban! Danó is kis lusti volt a bátyjához képest! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Anhel bejelöltelek iwiwen, remélem nem baj :) szépek a képek nagyon.

Morca: válaszoltam

Zdori: ez is nagyon jó ötlet, tápszerrel trükközni hm, kipróbálom. Én is csináltam már neki frissan facsart leveket vizzel higítva de nem kellett :(

Vigyázzatok magatokra nagyon meleg lesz ma.
Vendég
 


sziasztok!!!!!!!!!!
szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!! :lol:

Ildi majd írd meg hogy mikor menjek uh-ra szabadságod előtt........alkalmazkodok hozzád neked mikor jó!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?