Új privát üzeneted érkezett!

jah közben utána néztem.Erre felkészitő tanfolyam 62 ezer ft. :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hanggal, de vigyázat, nagyon veszélyes....

http://www.youtube.com/watch?v=_3uTVS

Kép

Kép
dcili81

:cry: :cry: :cry:
Van itthon Xanax is.....esküszöm, beveszek egyet! :evil:

Semmisejóóóó megint. 3. napja. Most ilyenkor mivan? Nem éhes, nem szomjas, itt ülök mellette a játszón, körülötte a játékai, látszólag nem fáj semmije, kapja a Viburcolt (bár eddig se nagyon használt), a Chamomillát.
Kezdem egyre inkább elveszteni a türelmem.... :? :?
Bocsi a panaszkodásért.... :cry:

Cili: Nekem nem megy a link.... :(
bébic

Na, látom, míg tömtem a majmot :lol:, kiderült a Csana-dolog.

Aida: persze, hogy nem akart megbántani, nagyon aranyos csaj volt, csak kicsit ledöbbentem, mert tényleg elég fiúsak szerintem a vonásai.
Köszi a dicséretet, átadom az érintettnek :oops: :)
A fürdős óta nem nagyon van új kép, de majd a Balcsin szerintem lesz. De ezt most nagyon szeretem:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

bébic, chamomillából próbálj 30-ast, és még amiket reggel írtam musinak.
ha kint vagy vele nem segít?

Kép
zölddisznó

Bébic én aztán megértem, ha kicsit hagyod nyünnyögni nem lesz jobb?

Kép

Kép
dcili81

Cili: valami lemaradt a linkből, nekem se műxik...

Bébic: annyira sajnálom :( . Ötletem sincs, mi lehet szegénnyel. És folyamatosan sír? Vagy csak nyekereg? Vagy hisztizik? Kimenni kicsit árnyékba?

Kép

Kép
gabilany79

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: Drága vagy, kösziiii! :) Visszakeresem, Chamomillából meg hozatok apával 30-ast.
Ma még nem voltunk kint, de az elmúlt napokban, ha kimentünk, csak rövid ideig volt el, aztán jött megint a nyűglődés....úgy csinál, mint akinek tényleg semmisejó, mint akinek nem jó a bőrében....mintha beakadt volna az óóóóáááááá-lemez....
vagy már nem is tudom, mihez hasonlítsam...

Most bevittem az ágyába, hagytam kereken 3 percig küzdeni, bementem, már csukva volt a szeme, félig aludt, de azért még rendületlenül óbégatott szegénykém... :cry: :cry: :cry: adtam neki egy puszit és elhallgatott, azóta alszik. Kíváncsi leszek, meddig... :roll:

Van egy kérdésem: Nem tudom, ki nézi a Viasaton dél körül a TV dokik című műsort. Abban tegnap volt téma a babák fogzási fájdalma. Azt mondta a gyerekdoki csóka, hogy lidokain tartalmú cuccokat ne adjunk, mert az méreg. :shock: De a Dentinoxban is lidokain van, nem? :shock: :shock:
bébic

Gabi: Haláli Kobold vigyora! :lol: :lol:
Hát, úgy óbégat, olyan sírva kiabál...nemtom, hogy tudnám érzékletesen leírni....közel áll a síráshoz, de inkább olyan erőltetettnek tűnik....na, most jól megaszontam, mi? :roll:

Cili: Mármint hagyjam sírni? Eddig az lett az eredménye, hogy jól behergelte magát és én adtam fel mindig előbb... :(
bébic

Bébic: értem mire gondolsz. Ilyen nálunk is volt mostanában napközben, és a végén már ölben sem jó neki, aztán amikor lerakom aludni, ő is óbégat, aztán pár perc múlva bemegyek hozzá, odahajolok, csitítom, közben simizem a fejét, és kb. 2 perc alatt alszik. de ha nem mennék be, akkor nem tudom ,meddig kajabálna. Pedig hulla fáradt, ki se lát a fejéből.
Remélem, elmúlik nála...

TV dokikat szoktam látni én is néha, valamelyik nap volt valami, amire én is felkaptam a fejem, le is akartam ide írni, de azóta már elfelejtettem :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Igenigenigen!!! Pont így csinál Ákos is!!!
Azt én is nagyon remélem, hogy elmúlik, mert nagyon idegtépő...

Most az előbb megint azt csináltam vele, mint tegnap. Felébredt 20 perc után, de nem vettem ki az ágyból, kicsit ott voltam vele és amikor már lenyugodott, kijöttem.....most visszanéztem, már alszik! :lol:
Reménykedhetek, hogy egyszer lesz ebből egy összefüggő hosszabb délutáni alvás is? :roll: :) :lol:

Ja, most hogy visszakerestem Zöldi linkjét, ráakadtam vmire, amire reagálni akartam:

Manna:
[quote]A írta: többi nyonyósnak üzenem, hogy Domi egy hónapja volt ilyen, aztán kijött a két fogacska és azóta újra angyal! Van remény.

Mi 1 hónappal ezelőtt észre sem vettük, hogy Ákosnak kibújt az a 2 fogacska, tündér volt, mosolygott, vidám volt....de most.....ha ezt a foga okozza, megszenvedünk vele rendesen, sztem bepótoljuk az első két fogacska fájdalmait is! :( :( :cry: :cry:
Így is van remény? :D
bébic

Cili: Én még mindig csak ámulok, mennyire ügyes már Dani! :o Simán félkézzel támaszkodunk, oszt a másikkal jóóól átrendezzük a szobát! :lol: :lol: Közben pedig hangjelzéssel tudatjuk, ki az úr a házban! :lol: :lol: :lol: Zabálnivaló! :wink:

Ja, Zöldi megvan a link, köszi még egyszer is. Nekünk sztem a Phytolacca (is) kell, Ákos állandóan ráharap az alsó ajkára (hmmm, vajon miből gondolom, hogy a felső fogacskák érkeznek majd...:D ), estére már tiszta piros is neki.
Sőt, néhány napja még ki is volt száradva, erre tudok kenni vmit, vagy majd elmúlik? (bár nemtom, mi az, amit nem nyal le... :P )
bébic

Mesinek és Olinak boldog féléves szülinapot!

Laura Neked meg boldog névnapot kívánok!

Köszönöm a ruha témában való szavazatokat. A 2. lesz, most már eldőlt.

Andy: nálunk prevenar 2,3,4 hósan volt, legközelebb oltás 15 hósan (bár ezt nem mondták). Közbe valamikor mondta, hogy megváltozott a rendszer és csak 2 kell, de mégis 3-at kaptunk :shock: Meningococus (vagy hogy)-ra azt mondta, hogy ő nem javasolja, mert most nincs járvány, köszi jó fej. Majd csak valahogy egy évesen, de itt mindent úgy kell kihúzni a dokiból, le is cseréljük.

Ma Brendonban voltunk. Vettünk egy játékot, aztán mutattam Vivinek egy másikat, és úgy elkezdett kacagni, mint még soha :lol: , úgyhogy kosárból a játék vissza, másikat meg már elsem tudtuk venni Tőle. Elaludt vele.

Zöldi: nagyon ügyi Hanna! Mutatja a többieknek, mit kell majd csinálni :lol:

Cili: mi is fogatlanok vagyunk. Nem semmi Danid! Igencsak közlekedik :lol:

Konakiont akkor meddig is kell adni? Nem 6 hóig havonta?

KépKép
jurmine

Bébic, hát igen... tavaly ha valaki azt mondja, hogy ilyenkor egy rabszolga leszek, és egész nap egy törpeterrorista kívánságát fogom teljesíteni valszeg kiröhögöm...
És most..., ha fent van és nyűgös alig várom, hogy aludjon, ha elalszik alig várom, hogy felkeljen, hogy jól megdögönyözhessem, és lessem minden kívánságát... :D

Konakion, egy dobozzal szedtünk, azt mondta a dokink elég annyi...

Kép

Kép
dcili81

Na megjöttünk! Gyerek begyümizve, becicizve és aludva!!!! :lol: :lol: :lol:
7300 gramm és 65 cm!!!! :lol: :lol: Egy hősként viselkedett a szúrinál!!!

Konakion: doki azt mondta, mivel elkezdtük a hozzátápit nem kell már adni!!!!!

Cili: Danid haláli!!! :lol: Márton is ilyesmi hangokat ad ki!!! Ja és órákat el tud vacakolni a szopipárna kötőjével!!!!

Bébic: kitartást!!! Remélem jobb lesz!!! Lehet csak álmos!!! Nálunk is volt hiszti, de ahogy letettem elaludt!!! Ja és titeket zargatott valamelyik nap a "szólj anyádnak hozzon pézt" autó??? Ha igen, megnyugtatlak Márton bosszút állt. Nemsokára megmutizom!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi: szerintem Kristóf annyira fiú hogy ennél jobban már nem lehet!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Enikő: köszi neked is a dicséretet!!!Kérünk ám képeket a konyháról, gardróbról.......... na meg az egész kéróról!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és Leventének holnapra Boldog Névnapot!!!! :lol: :lol:
Vendég

mi is megjottunk. reggel seta az esoben. aztan baba-mama jatszohaz. ahol kiakadtam, mert a habtapira, ahol jatszanak a gyerekek, cipovel mennek ra a felnottek. szoval most gondolkodom, hogy menjek-e ujra. aztan elmentunk a zoldsegeshez, majd orvoshoz, mert naggyon vereres Kincso szeme. valami virusos fertozes, es nem adtak ra semmit. mondta hogy lehet attol, hogy az emberek nem mosnak kezet!na megyek mert ehes a kisaszony
ma nem volt uszas, bedoglott a pumpa

KépKép
KépKép
mush589

jurmine.
a 2-eske

Mesinek és Olivernek BOLDOG FÉLÉVEST!!!!

lányok segítsetek. szopisztrájk van sajnos. Iza nem akarja elfogadni a cicit. de ha harc legyen harc!!! nem adom fel ilyen könnyen!!!

sarmi
én is bevállalnám de csak 1 vagy 2-vel

TALIT MIKOR SZERVEZÜNK MEGINT???

bár én nem tudom hogy mehetnék 5 gyerekkel na jó csak 3 vagy 4-el.

ránk még vár egy szuri sajna:(((

anyám két szülés egy év alatt nem semmi.

ügyi babák ügyik nagyon :D :D :D

Kép
Iza ,ég nem mászik, nem ül stabilan, nincs 4 kézláb de ha áll mereven stabilan áll :D
konduktor erre mondta hogy hamarabb elindul mint hogy csináljon bármit is :D :D :D

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, Iza nagyon ügyi! ;) Noel is már stabilan áll régóta. Mindenki mondja, hogy hamarabb fog menni, mint bármi mást. :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mi így állunk :)

Kép

Gabi, Kristófod egyem meg! :lol: Nagyon ari!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili! Nagyon ügyes Danid van! A nyüszit sajnálom, de hamarosan meglesz már az a fogacska!

Aida! Ne haragudj, hogy mondom, de szerintem ültetés helyett Nolinak inkább teret kellene biztosítani a mozgáshoz, mert ha jól emlékszem épp te mondtad, hogy még nem forog. Így meg lehetősége sincs arra, hogy olyan mozgásokat végezzen, amelyek azokat az izomcsoporokat erősítik, amelyekkel a forgást végzi. Én egyáltalán nem ültetném a gyereket, ül majd eleget, ha magától képes lesz felülni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, köszi a tippet, de Noli a nap 90%-át azért fekve a szőnyegen, pléden vagy játszós izékéjén tölti :) Ültetni kb. kétnaponta egyszer szoktam mert nagyon szereti. ;) Sokkal jobban mint feküdni az biztos :) de azért szinte mindig fekszik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

basszus, délelőtt 11 óta még két oldal :shock: :roll:

Bébic: mi is most voltunk méretkezni, közben megtapogatta a kutacsát, hümmögött, majd annyit mondott, hogy egy darabig 3 csepp Vigantolt naponta...Amúgy Dórim 6500g, 67 cm. Azt mondta, ez belefér a normálisba. Mármint nem alultáplált.

Cili: kislánykámnak sincs még fog, sőt, mégcsak nyoma sincs. De engem nem zavar, majd kinő :wink:

Ajjaj, mennyi hülye: Benkő Dániel feleséget keres...telefonszámmal, mélcimmel... :roll:

Cili: Danid haláli, párommal legalább ötször megnéztük. És röhögtünk :lol:

Enikő: hétvégeken én is mindig lemaradok, ha végigolvasnám a termés, én is igy járnék...ezért egyszerüen kihagyom

Vera: nem semmi kiscsajod, hogy már igy áll!!!

Aida: na látod, hogy Nolid is van, amiben az elsők között van.

Amúgy csak ámulok és bámulok...Egyesek már másznak, mások már állnak.Na de az én Dórim ügyesen ül :P

És kikapcsolódásként: székely nyelvlecke magyaroknak:
http://www.youtube.com/watch?v=2PpRTjy5Ea4

Kép
galzsuzsa

Tudom már, mit akartam ma egész nap:

Laura:
Kép

Meg azt is, hogy (de ezt már jó régen :oops:):
Bébic: a Monapel úszópelus, amit venni akartatok, az a megkötős fajta? Mert a mi babauszinkon az alá még kell eldobhatós úszópelus is (Huggies, Babylove pölö), ezért kuki mindegy, hogy kifolyik-e belőle a cucc. Kobold csoportjában is vannak páran, akiknek olyan van.

Kép

Kép
gabilany79

Olvasom itt a babaúszás témát, most derült ki -szüleim említették- hogy itt a városban is van babaúszás! :D Nagyon szerettem volna/szeretnék járni, így holnap megyek és utána járok mindenképp. Igaz pénzem nincs rá, de ennyi "luxust" igazán megengedhetek magunknak. Már így is épp eléggé sínyli ez a szegény csepp a helyzetét : a legolcsóbb kényelmetlen pelus, az olcsóbb, de kevésbé laktatós tápszer, a legolcsóbb ruhácskák -ált.használtan-, a legolcsóbb bébiételek -vannak ízek amiket még nem is kóstolt, mert túl drága:(. És mindezt köszönheti a "nagymamájának" és hát a drága volt páromnak, aki amikor megcsinálni kellett még partner volt, amikor kiállni kéne az érdekei mellett akkor már inkább ellenség.. :evil: Mind1, ilyen ez. Mindenesetre úszásra ha megtalálom hogy hol van és nem olyan vészesen sok, akkor megyünk mi is! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera: édi Izád van!! Neki is lehet udvarolni??? :oops: :oops: :oops: Amint látom magasságban pont a fiamhoz való!!! :lol: :lol: Nálunk szopisztrájknál a másik póz (fekve), nyugodt szobában (bár tudom ez nálatok nehezen kivitelezhető) segített! Igaz így is egy darabig szenvedtünk de nem adtam fel!!!! :lol: :lol:

Aida: nagyon ügyi Noel!!! Sajnálom hogy így állsz anyagilag!!! Gyerektartást nem óhajt fizetni a párod???!!!! Tuti behajtanám rajta!!!!!
Vendég

Boci, gyerektartást egyelőre gyakorlatilag nem fizet, csak a még együtt töltött időkben az ő fizetéséből nálam félrerakott X összeg maradt itt ilyen címen. Habár én ezt inkább úgy gondolom, hogy ez a pénz a közösen vett és jelenleg általa használt kocsinak a részemről belefizetett ára. Mindenesetre ez van most, ez tartaléknak el van rakva... Kelleni fog, ha már mindenképp albiba kell majd mennem. Mondjuk már így is hozzá kellett nyúlnom.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: ez így szerintem nem fair!!! Ha használja az autót akkor ki kellett volna fizessen abból is!!! OK, hogy nálad meg maradt a spórolt pénz, és mondjuk annyi az autó rád eső része, de akkor meg fizessen gyerektartást!!! Ne hagyd magad. Ha már ő szemét (már ne haragudj) akkor te is követelj meg tőle mindent, és az utolsó bőrt is nyúzd le róla!!! Már bocsi ha ilyen vagyok, de engem nagyon felháborít az exed gyerekes viselkedése!!! Én tuti gyűjteném a blokkokat amit Noelra költesz és kifizettetném vele!!!! :x
Vendég

Bocika: Nem minket ébresztett az a fránya zenélő guruló doboz, de mutimutiiii, hogy bosszulta meg Marcid! :lol:
Szép méreteitek vannak! :lol:

Igyekszem kitartani, de kezdem azt hinni, utál a fiam..... :cry: :cry: mióta az apja hazaért, egy árva hangja se volt, se kint a babakocsiban, se itt bent fürcsi előtt a játszón.....szépen elvolt, játszott, mosolygott....lehet, hogy un már engem? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mush: Hát ez marha jó, még meg is betegíteték Kincsőt???!!! :shock: :shock: :evil: Jobbulást a kis szemecskéinek!

Vera: Iza gyönyörű kiscsajszi!

Aida: Nole is nagyon ügyes, mindjárt elindul és futhatsz utána! :lol:
Menjetek is úszni, ha van ott is, Noel bizti élvezni fogja! :D

Zsuzsa: Kutacsot nekünk is mindig megnézi doki és védőnő is, de nem mondatk arra se semmit... :(
Jó volt a nyelvlecke, köszi! :D

Gabi: Aha, a Minimanóban olyat mutattak. Egyelőre vettünk Libero úszópelust, aztán még meglátom, hogyan tovább. (sajnos mi csak hétvégén tudnánk menni úszni, de eddig mindig volt valami, és még lesz is 1-2 hétvégén....úgyhogy lesz időm bőven beszerezni, amit kell... :roll: :D )
Köszi a jótanácsot! :D
bébic

Aida: Egyetértek Bocival! Tudom, hogy most rengeteg dolgod és aggódnivalód van, de ezt nem szabad annyiban hagyni, már Noel miatt sem! És magad miatt sem! Ti nyomorogjatok, neki meg habzsidőzsi, lakás, kocsi, miegymás????!!!!!
bébic

Boci, hidd el először meg másodszor sőt még harmadszor is én is felháborodtam. Mindig az lett a vége, hogy valahogy kihozta, hogy de én kihasználtam őt, amíg nem dolgoztam terhesen meg elhagytam meg kisemmiztem stb. A kocsiból jogilag nem tudom visszakapni a pénzem, mivel nem voltuk házasok így mindig csak szóban próbálkozok. Ált. semmi sikerrel, mert szokott felháborodni. Amúgy ezt én is szoktam érezni, hogy én túl "jószívű" vagyok hozzá.. :roll: Ő nem állt ki mellettünk, bele akart kényszeríteni engem és a fiát egy sz.r életbe és még ő mocskol be folyamatosan. Én meg mindig csak tűrök és nem teszek semmit... :? Pedig már rég bíróságra mehettem volna a gyt-ért. Nincs szívem megtenni. Hátha el lehet intézni bíróság nélkül is... Majd ha lecsendesednek a kedélyek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Viszont ha nyár végéig nem jutunk valamilyen normális emberi -felnőtt emberekhez méltó- megoldásra, akkor az lesz a vége, hogy bíróság... De én úgy gondolom, meg lehet beszélni (hogy senki se járjon rosszul) csak idő kérdése.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic: már fel tettem volna, de az a vacak tréonlájn (te hívtad így múltkor :lol: :lol: ) 3-szor kidobott, így már nem volt kedvem újból nekiállni és feltölteni a videót. A lényeg, hogy a szórólapjukat 1 perc alatt cafatokra tépte. :lol: :lol:
Amúgy nálunk is ez van. Apa meglát, hiszti abbahagy, hepi minden!!!! Ezért is szeretem ha pl. oltáskor velünk jön Apa, mert ő hamar meg tudja nyugtatni!!!!! :lol:

Ja azt nem is írtam, hogy lefekvés előtt 37,7 volt a hője Manócskának úgyhogy kapott egy kúpot! Így nyugodtabb vagyok!!!
Vendég

Aida: én már most bírósághoz fordulnék!! Amilyen "gyors" az ügymenet, tuti jó sokáig eltart majd!!! Szerintem vedd fel Mannával a kapcsolatot, biztos tud segíteni!!!!!
És tessék keménynek lenni!!! Mi az hogy kihasználtad a terhesség alatt???!! Hát b. meg nem az ő gyerekéért szenvedtél annyit??? :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

na idejutottam és írtatok is rendesen.
Kezdeném is az elején.Megjártuk a 6 hós vizsgálatot.Már a váróban kiderült helyettesítő doki van....mind1,ha már ott vagyunk.

Pelusban kellett bevinni,elkezdte vizsgálgatni,majd mondta hogy vegyem le a pelust.Meglátta Arni kukacát,majd meglepődött."jééééé,azt hittem kislány vagy"..........azt hittem elájulok :?
Szerintem apszolút nem lányos a fiam,mint hogy Kobold sem. :evil:
Ennek örömére jól fel is húzta neki a kukiját.A mi dokink ezt soha nem szokta....

Konakiont már nem kell szednünk!

8330gramm 70cm :wink:

Bébic:sajnálom,együtérzek!Vígasztaljon hogy múló állapot!

Aida:Az igen,látod mi nem tudunk így állni :roll:

zöldi:Arni biztos meghallottam hogy ébred a szerelme és gyorsan ő is felébredt! :wink: :lol:

KépKép
lyndee

Boci: Hú, azt megnéztem volna pedig! :lol:

Aida: Mi lesz a következő, kitalálja, hogy te erőszakoskodtad ki, hogy teherbe ess és gyereketek szülessen???!!!! :shock:
Igazából szerintem se kéne már nagyon várnod, ismerve a magyar bürokrácia ügymenetét.... :?

Na, megyek erőt gyűjteni, kituggya, milyen nap vár ránk.... :roll:

Szép álmokat!
bébic

Sziasztok!

Mi tegnap este lejöttünk a telekre nagyszülőkhöz kicsit nehezen aludt el a panel után, hisz itt van kutyaugatás, meg tücsökcirpelés:)
viszont reggel 5.-ig húzta a lóbőrt:)
jól vizsgázott az utazóágy

csináltunk neki játszósarkot, polifoamok, meg pokrócok,lehoztam a habtapit is fölé két napernyő, arra kötöttünk pár lufit,körbetettük padokkal, -mert a kutya mindig játszani akar Rékával- és kész is volt a "Réka birodalom" naptej a gyerekre, egy szál bodyba és sapiba nyomta egész nap.
annyira jól sikerült, hogy de aludt másfél órát, du-án meg 3-at(anya is) :)

Késő délután a nagypapi felállította a függőágyat és abba hintáztattuk,Réka hangosan sikongatott.:D :D :D :D

este 8-kor már nagyon fáradt volt és gyakorlatilag fél 9 óta alszik itt mellettem az utazóba.
ennyit számít a jó levegő, meg az, hogy bármerre né történik vmi:)
pénteken megyünk haza.....

Réka holnap lesz fél éves, azért nem mondom, hogy hogy elrepült, mert azért az a hasfájós 16 hét kemény volt de akkor is öregszik a lányom.

konakion:mi havonta nyomunk egy ampullát
de mi csak anyatejesek voltunk ezidáig

fogzás
: Rékának sincs még foga, de a borostyánlánc gyakorlatilag életmentő volt számomra már kezdtem nagyon elfáradni az egész napos nyűgösséges az állandó éjszakai fennléttől.
én csak ajánlani tudom mindenkinek
majd ha beindul a konkrét fogzás akkor majd veszek neki ibolyagyökér láncot is

sőt a hoemopathia is használt, elvittem a szomszéd utcába egy homeopatiás orvoshoz és az elbeszélgetés utána kaptunk már szert, kiderült, hogy pl alkatilag Réka calcium carbonicum lenne az alkati szere, de elmondás alapján a inkább pulsatilla az alkati szere
azt is kapja, ha nagyon nyonyó.

amúgy itt van pár link:

http://www.kismamablog.hu/category/fogzas
http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas ... ugos-tipus
http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas-ellen-lancokkal

boci: friss képekvannak Rékáról a fiadnak(nem csak neki) de a lökött anya nem hozott kábelt a géphez :evil: :evil: :evil: :evil:

látom itt már mindenki hozzátáplál....nálunk holnap lesz a nagy nap
megfőzök egy szem krumplit:D:D:D

jurmine: nekem a kettes jön be, de látom már döntöttél

anno a bnőimmel mindig csináltunk egy egy csajozós estét,anno beülni egy kávézóba esténként (még csak én vagyok az egyedüli babás) ők azóta is tartják ezt a jó szokást csak én kimaradtam, mindig hívnak, jöttek is látogatóba de az nem ua.
szóval jövő héten lesz amazontalálkozó, megint hívtak de lemondtam, mire beérnék késő du.-án(mindegyik sokáig dolgozik) már jöhetnék is haza, fürcsi kajcsi altatás.
de apa azt mondta korábban hazajön bevisz minket babszival együtt és amikor már nyűgős eljövünk haza, hát lányok én olyan boldog vagyok( nem mintha a lányommal nem lennék) de annyira jól esett,- rendes egy uram van- végre egy igazi kiülős csajozós amazonos traccsparti már alig várom:D

KépKép

Kép
orsimorsi

hahó

laura boldog névnapot!

enikő a fiadnak is holnapra!

körkérdés: habtapit estére összesezditek v állandó a gyerekuralom a lakásban?:)

na mentem jóét

andy

Kép
andy30

Kincso leesett az agyunkrol, amig elszaladtam wc-re. voltunk korhazban, nem lett semmi baja. sokat sirtam. faradt vagyok. nincs erom visszaolvasni.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="bébic"][ írta:bébicb]Aida: Mi lesz a következő, kitalálja, hogy te erőszakoskodtad ki, hogy teherbe ess és gyereketek szülessen???!!!! :shock:

Nem! Nekem jobb jutott az eszembe, egyenesen én erőszakoltam meg még ő ellenkezett :lol: és így fogant meg Noel! Hehe..

Mush, jaj szegény Kincső, de a lényeg, hogy semmi baja nem lett.

Bíróságra akarok menni mindenképp csak az én reményeim, hogy együtt megyünk és lesz közös megegyezés. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

mush: szegényke még,jó, hogy nem lett semmi baja.

aida: de amint látod a szép szóból nem ért, meg nincs eredménye, a bírósági procedúra meg hosszú, intézkedj minél előbb, hisz szeptembertől suli albi, jól fog jönni a gyerektartás

na én is megyek,jó éjt mindekinek

ja igen Laura Boldog névnapot.

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic: basszus, ugyanezt érzem én is, valamelyik nap szinte szóról szóra UGYANEZT mondtam apának. Nálunk is az van, hogy néha akár fejre állhatok, akkor se tudok mit kezdeni Kobolddal, aztán hazaér apa, széles vigyor, és onnantól egy hangja sincs, pedig ő se csinál vele semmi extrát. Egyszerűen szerintem unja a fejmet.

Lyndee: hát nem azért, de a te Arnidra se lehetne rámondani, hogy lány szerintem. Totál fiús vonásai vannak.

Na, megyek, összebújok a Királyommal.
Holnaptól meg teljes gőzzel a szombati Balcsi-indulásra koncentrálok :D
Jaj, annyira kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd Koboldnak. Még sose volt olyan, hogy ne a saját ágyában aludt volna. Nem tudom, mit fog hozzá szólni...

Kép

Kép
gabilany79

Mush: most már nyugodj meg, fő, hogy semmi baja nincs Kincsőnek. Küldjük a gyógypuszikat, te meg próbálj pihenni kicsit...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok Lányok!!!

NE HARAGUDJATOK HOGY VÁRATLANUL BETOPPANOK IDE,CSAK SZERETNÉM FIGYELMETEKBE AJÁNLANI EGY NAGYON PRAKTIKUS DOLGOT.

VAN EGY ELADÓ FÜRDETŐ KARIKÁM,MI NAGYON SZERETTÜK.A BABA 5-6 HÓNAPOS KORÁTÓL LEHET HASZNÁLNI,A TAPPANCSOK A KÁDHOZ TAPADNAK A BABÁT BELE KELL ŰLTETNI ÉS NEM BILLEN OLDALRA NEM CSÚSZIK EL,IGY MAGA BIZTOSABBAN ŰL A BABA.NEKÜNK MÁR NINCSEN RÁ SZÜKSÉG,DE NAGYON SZERETTÜK.
NAGYON JÓ ÁLLAPOTBA VAN.

ÁR:2300FT (POSTÁZNI IS TUDOM)

Érdeklődni:pü-be vagy a 0620/297-81-20 telefon számon lehet.

Kép Kép

Automata vakdugóm is van még eladó. Elég sokat eladtam már itt a babán.
6db-os biztonsági vakdugó automata - Új!

Nagyon praktikus, csak be kell ragasztani a konnektorba és kész :-) ha be akarod dugni a villás dugót, az automata részt könnyedén elfordíthatod vele, és ha kihúzod automatikusan vissza záródik.

ÁR:350 ft/ csomag+posta 130ft

Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Teszek pár képet a ház síneiről:

háló (kicsit erős lett):
Kép Kép

gyerekszoba:

Leventéé
Kép Kép

Miláné
Kép Kép

konyhafal butor nélkül
Kép Kép

fürdő
Kép

bocsi, ha sok voltam

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, irigy-irigy-irigy... :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]V írta:an egy kérdésem: Nem tudom, ki nézi a Viasaton dél körül a TV dokik című műsort. Abban tegnap volt téma a babák fogzási fájdalma. Azt mondta a gyerekdoki csóka, hogy lidokain tartalmú cuccokat ne adjunk, mert az méreg. De a Dentinoxban is lidokain van, nem?

Én láttam, és egyetértek vele. És mégegy veszély: ha nagyon nyálzik, akkor félrenyelhet, mert elzsibbaszthatja a torkát, ha lenyalogatja és lenyeli.

[quote]S írta:őt, néhány napja még ki is volt száradva, erre tudok kenni vmit, vagy majd elmúlik?

Elmúlik.

Vera! Nagyon édes a Törpid!

[quote]k írta:örkérdés: habtapit estére összesezditek v állandó a gyerekuralom a lakásban?

Andi! Utóbbi :)

Enikő! Nagyon egyezik az ízlésünk! Szuper színek!!!

Kép
zölddisznó

Szép estét, vagyis nyugis éjszakát mindenkinek!

Jelentem fogunk még nekünk sincs, bár dokinéni szerint nagyon be van dagadva Mini inye, hamarosan előbujik az a fogacska...

Musi, Mini is leesett az ágyunkról mult pénteken, nagyon sirt, én is mentem vele a dokihoz, szerencsére semmi :oops: Szoval átérzem, mert én is zokogtam. Ja és folyton az járt az eszemben hogy milyen szülő vagyok? Aztán párom megnyugtatott.... Egyébként dokinéni nem nagyon hökkent meg, azt mondta lesznek még esések... :shock:

Zöldi, Cili, nagyon ügyesek a babók :D

Vera, Aida, Mini is igy áll már, tele talppal, imád igy lenni. Egyébként szabad igy állitani? Nem terhelődik a gerince?

Kitartás mindenkinek ahol nyonyó van, szerencsére nálunk semmi ilyen, a fiam egy tündér, ha leteszem eljátszik jó darabig egyedül is, sőt most hogy anyáék uj kecóba jönnek a közelbe, az állandó shoppingot is tolerálja :D

Aida, akartam már irni, ha XIV ker albit választod, akkor közel leszünk, én is itt lakom :D Gyertek csak, amiben tudok, segitek szivesen. És nálunk is van ujra éjszakai kelés, én megpróbálom a vizet, ha nem alszik vissza tőle, akkor tápit adok...

Zöldi, az elöbb tettek fel egy ilyen ülőkarikát amit fürdéshez lehet használni... nekem nagyon tetszik, lehet már ezt?

Manna, és mindenki aki használ Sinlacot: mi most kaptunk, Ti hogy készititek el? Milyen mennyiséget esynek a manók ebből egszerre?
Amia dobozon van, hogy 15o ml viz, 5o ml por, az nem tul nagy adag? Hogy méritek ki belőle a 5o ml port? Semmi kanál nincs benne. :evil:

Körkérdés a Budapestiekhez, illetve aki tudja: akartam venni kisgyerekes BKV bérletet. Erre azt mondja a nő a bérletpénztárban, hogy GYED alatt az nem jár :twisted: :twisted: Ez hogy lehet? Br....
Tényleg vegyek majd 1o ezerért? BRRRRRRRRRRRR...... :twisted:

Nna, elteszem magamat...........

Kép
Kép
zsiraf8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?