Új privát üzeneted érkezett!

Olga!
Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Olga, nagyon gratulálunk jöhet amegérdemelt pihi!!!!

KAtlina, igen, emlékszem, hogy angol vizet ittatok, majd kipróbáljuk. adokinéni még a bébi Mira (?) vizet ajánlotta, hallottál róla?

Rólunk: mai egyhós státuszon mindent rendben talált a védőnő,
57 cm Báláint, (3 cm-t nőtt), 4410 g (dekára pontosn egy kilót hízott a legkisebb súlyához képest), SZabi pedig 88 cm. Elvagyunk, kiságyban is aludt már Bálint :) 2 órát hason :) Ez eddig nappal csúcs...

Kép
Kép
dorkáék

Hola.

Olga, gratulááááálunk! :D Méghogy semmiccse tucc :mrgreen:

Dorka, szépen cseperedik Bálint :D Akinek Nagyon Boldog Első Hónapot kívánunk idekint! :)
Lucit mi is lemértük tegnap, 13,8 kg (de tele pisis pelussal), 88cm. Ha igaz a kétéves kori kettőzés, jóóó magasról fog ránk tojni :mrgreen: :wink:

Bocsi, hogy csak magunkról, de naon fáradt vagyok, tán érzem a végit...nemtom.
Azért olvasok, a képeket meg élvezettel nézegetem :)

Eddig nem nagyon van jele szülésnek, Hunor (is) érzéketlen a frontokra :) Bár a hétvégén egy pesti út után (Ancimék fapados suzukijával) úgy éreztem, este a szülészeten kötünk ki :roll: De azóta se semmi...
Szerdán meg futólag megismertem G. dokit, elsőre szimpinek tűnik :)

És hogy a terhesség vége se legyen problémamentes, kiderült, hogy pozitív lett a Streptococcus B tenyésztésem :( Találtam itt a babaneten egy jó topicot a témában, úgyhogy kicsit kiművelődtem...csak jó lenne má tunni, hogy a Hetényben mi a protokoll ilyenkor... Nomajd szerdán, úgyis megyek NST-re.

Képek még mindig nincsenek :oops: El akartam hozni szüleim gépét, hogy leszedjem a fotókat, de Anyukám bevitte a m.helyére, oszt ottfelejtette... Úgy tűnik, már csak Hunor születése után kaptok képeket tőlem :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

OLga!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!

nagyon ügyes vagy :-) örülök hogy túl vagy rajta!!!!!

Balwin judit azt hiszem antibiotikumot adnak ....de ezt ne vedd százasra!!!!!!

Én meg most ahogy jöttem haza megelőzött egy kamion minket, aztán a szanda abc-nél levő kanyarba meg teljesen beleborulva, hirtelen ugy össze szorult a gyomrom!!!!
Sört vitt két futósat ....mind folyt ki az árokba az meg habzott tőle, de már pont jöttek a mentösök is :?
lesokkolodtam teljesen :cry:

Kép
kbernadett

Ódebunkec vagyok :shock: Köszönjük szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok! :D

Betti, kapni fogok, azt tudom, mondta a dokim. Csak hogy mennyi időnek kell eltelnie a bigyó beadása és a szülés között, hogy hatásos is legyen, meghogy Hunor mindenképpen kap e majd antibigyót (ha igen, hány napig), vagy ha én kapok eleget, akkor nem...ilyesmiket nemtok...

Kamionos...nem érte meg sietni :roll: Még jó, hogy nem közvetlen utána mentetek... Kocsival, vagy buszon ültél?

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Minden elmaradt névnaposnak, szülinaposnak nagyon sok boldog mindenfélét kívánok!!!

Sulival végzetteknek gratulálok! Nagyon ügyik vagytok!!!

Vizsgaidőszakban lévőknek meg kitartást... :roll: :wink: !!! Már nincs sok hátra :wink:

Kép

Kép
szolkata

Jaóreggelt.

Kata, ismét röviden? :) De jól vagytok azé, ugye?

Judit
Kép

Kép
balwin

Szabolcs Nagyfiúnak Nagyon Boldog Második Szülinapot kívánunk! :D

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Szió!

Annalucus! Nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép

Olga! Gratulálunk, ügyes voltál!!!

Kép

Szabi! Isten éltessen sokáig!!!

Kép

donkoaniko

Szabi!
Boldog Születésnapot!!!!

Kép

Kép
katlina

Kép Szabinak sok boldog szülinapot kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szabinak nagyon boldog második születésnapot!

Kép
jaimee1

Olga!Kép
Baláti Szabinak nagyon boldog születésnapot kívánok! Kép
Rólunk röviden: Itt a nyári szünet, Kristóf Mamáéknál, Angi oviban, Apa pedig itthon tp-en lábadozik-jól van de nehéz fizikai munkát nem végezhet. Én dolgozom 1000-rel, munka rengeteg. Érik a sárgabarack a kertben, meg a cseresznye- itt a befőzés ideje.
Most csak ennyi majd még jövök.

Kép
Kép
bmárti75

Jó reggelt,

köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok, tetszettek a képek Szabinak is :)

Robika! Isten éltessen második szülinapod alkalmából!!!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kép

ROBIKÁNAK ÉS SZABOLCSNKA IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!

Kép
kbernadett

Drága Robika! Isten éltessen második születésnapodon!!!!!

Kép

Marcinak boldog hófordulót!!!!!!

Az jutott eszembe így a "szülinapos triumvirátus" :wink: - Annalucus, Szabi, Robika- kapcsán, hogy JÉÉÉÉÉÉ!!!! :shock:

Mikor elkezdtem ide írogatni, ők még fél évesek voltak kb. :lol: :shock: Most meg 2 évesek!!! És mi meg holnap megyünk a 15 hós oltásra. :shock:
Hihetetlen lányok, hogy rohan az idő. :shock:

donkoaniko

Megint lemaradt :oops: :oops: :oops: :

Bálintnak boldog első hófordulót!!!!

donkoaniko

Dorotinak is boldog hófordulót!

:wink: Kép
jaimee1

Kicsit lemaradva:

Szabi, Annaluci, Robika! Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Kép

És nagyon megkésve, de: DORKA, neked is boldog szülinapot kívánok!

Kép

OLGA! Vajon miért nem lepődtem meg :wink: Nagyon ügyes vagy, GRATULÁLOK! Nem csalódtam benned :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat! :D :oops:

Szabi és Robika! Nagyon-nagyon boldog második születésnapot kívánok nektek!

Ne haragudjatok, hogy így egy kicsit késve, de tegnap egyes egyedül hazavonatoztam Debrecenbe. Olyan jó volt csak a tesókkal lenni! Két bátyámon kívül mindenki otthon várt! :D Szuper nap volt a tegnap!

bbj Judit! Téged még szidjunk vizsga kapcsán? :lol:

Márti! Férjed gyógyulgasson, mielőbbi felépülést neki! Az a sárgabarack meg érhetne gyorsabban is! :) Legalábbis anyósomnál. Na majd ma megnézem délután!

Katlina! Hétfőn megyek újra nődokihoz. Utána majd írok róla, hogy milyen volt második benyomásra, okés?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Robikának nagyon sok boldog második szülinapot!

Kép

A hófordulós babáknak, sé már nem babáknak si sok boldogot!

Olga!
elhiszem, hogy jó volt végre szabadon járni-kelni...

Igen, engem még kell szidni, már 8 vizsgám nekem is megvan, vegyesen kettestől ötösig...ma voltam büntetőből, hármas...még két vizsgám van, legközelebb hétfőn lehet drukkolni. már nagyon kivagyok, fáradt vagyok, az agyam zsúfolásig telt, de még muszáj belepasszíroznom egy két törvényt...a tegnapi napom nagy része a wc-n telt. :oops: már nagyon várom a végét én is, de még két hét...

szülinapos képeket nézegetnék!!!!!! vagy nem szülinaposakat is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Ha még emlékeztek ránk...:oops:

Elég nehéz napokon vagyunk túl, nem tudtam jönni, és le is vagyok maradva az olvasással is és a köszöntésekkel is. :oops:

Szeretnénk most kívánni Bettinek, Jázminnak, Dorkának, AnnaLucának, Szabinak és Robikának sok boldogságot születésnapjuk alkalmából!!!
Kép Kép

Angélának, Grétinek és Robikának pedig Kép

Remélem nem hagytam ki valakit... Igyekszem visszaolvasni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

na egy kicsit én si magamhoz tértem, egy kis szundi jól esett...
több heti vasalnivalóval próbálok küzdeni az elkövetkező órákban...

Gumimaci!
szia! mi volt a gond, ha publikus? és köszi a köszöntést!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Visszaolvastam, de nem sok minden maradt meg... :oops:

Olga és Betti, nagy gratula nektek! Ügyesek voltatok! :D

Akiknek még tart a vizsgaidőszak, kitartást!!

Nyaralóknak jó pihenést kívánunk!

Olyan jó volt nézegetni a képeket a gyerekekről! :) Mind nagyon aranyosak, helyesek!!

Most már igyekszem képben lenni és jönni, nagyon izgulunk értetek Balwin Judit! Nemsokára babázhatsz! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

BbJudit, vasalni való itt sem fogy ki soha. :evil:
A régi probléma, futottunk még 1-2 kört ez ügyben. Voltunk Budapesten is Veres dokinál, ő sem hallott még ilyen esetről. :( De valamilyen allergiára gyanakszik. Így majd vissza kell mennünk vérvételre. Utoljára nagyon rosszul lett egy bizonyos étrendkiegészítőtől, tovább tartott a hányás is, meg 2 napig hasmenése volt. 1 éjszaka alatt legalább 15 pelust használtunk el, meg a bodyk, hálózsákok, lepedők. De ez a legkevesebb, úgy sajnáltam Nimródot, nagyon megviselte ez az egész. :cry:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

De hogy valami örömteli dolgot is írjak: megtette az első önálló lépéseit! :D Persze nem futjuk még körbe a házat, de gyakorolgat. :)
És kimondta az első szót is, tudatosan a macskára mutatva: CICA. :D Már előtte is "dumált", szótagokat rég óta mond, sőt, ha ugat egy kutya, már egy ideje mondja, hogy vau-vau, de ez az igazi első érthetően kimondott szava. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

na eddig bírtam a vasalást, és még mindig maradt....

Gumimaci!
de hátha a következő vérvétel már kimutat valamit! még tippje sincs a dokinak?

Gratula az első lépésekhez, és szóhoz!!

nyaralókra úgy irigykedem, én is úgy mennék már!!!! :cry: :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Robikának Nagyon Boldog Második Szülinapot! :D

Kép

Kicsi hófordulósainknak pedig boldog hóferdülőt :D

Judit, továbbra is drukkolok ezerrel! Kitartás...

Gumimaci :( De gratulálok az első önálló lépésekhez és az első szóhoz :D

Voltam ma NST-n, méhszájkukucs is volt, de még nem naon vagyok nyitva (mitől is, fájás nuku)... vasárnap megyek megint.

Nem leszek netközelben hétvégéig, de ha lesz valami, írok sömösöt :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszöntéseket köszönjük,megmutiztam neki este,és mondta hogy az a KisRobikáé :lol:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

balwin Judit! Csak nem utazni készülsz, hogy nem leszel netközelben??? :shock: Húha! Itt már hétvégére lesz valami!!! :D Ha más nem egy gyönyörű kisfiú! :D

Ildi! De sajnálom ezt a problémát Niminél!!! Csak most már tényleg derüljön már ki!!! Allergia? Valamilyen ételallergiára gondol a doki? Úgy sajnálom az egész családot, hogy belefutottatok egy ilyen hatalmas problémába! És pont ez a pici kisfiú! De reméljük valami olyan ételallergia, amit kinőhet!
Sétához gratulálok és a cicához is! :lol: Nagyon ügyes fiú!

Csatlakoznék bbj Judithoz! Én is úgy mennék már nyaralni! Épp tegnap mondtam Petinek, hogy jövőre hamarabb menjünk.

bbj Judit! Neked még kitartást akkor erre a két hétre! A drukkok pedig mennek hétfőn!

Olga

Kép
juhaszolga

Már én is nagyon várom a jövőhónapot hogy menjünk,úgy érzem most rám is fér :wink: apáról meg nem is beszélve :wink:

Olga!
Ok,nekem akkor is jó,majd írsz!!!!

Bbj!
Kitartás már neked sem sok van hátra(habár így könnyű beszélni tudom)

Balwin!!
És kinek küldesz sms-t??
Georgi vizsgált????

Gumimaci!
Nagyon sajnállak benneteket,de hátha kimutat valamit a vérvétel :wink:
Lépésekhez,gratula nagy mérföldkő ez,és persze a cicához is!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
ezt a termést gyorsan átfutottam... :?

Katlina!
de de, igazad van, a tegnapi nap volt a leghúzósabb, így már én is sokkal felszabadultabb vagyok! bár még ma délután is akkorát aludtam, hogy azt sem vettem észre, hogy Misi hazaért..

akik régen írtak! Kata, Márti, Andi! mizu????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak bekukucskáltam, de látom még nincs gólyahír. :)

Köszönjük az együttérzést és a dícséreteket is. Valamilyen ételallergiára gondol a doki, és szerinte az is lehet, hogy fél év alatt kinövi, remélem igaza van. Csak azért bosszantó, mert mostanig anyatejes, soha nem kapott tápszert, betartottunk minden szabályt a hozzátáplálással kapcsolatba is, szóval nem tudom mitől lehet. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kép Utólagosan nagyon boldog születésnapot kívánok Robikának!

Kép
Kép
bmárti75

hahó lányok hol vagytok!!!!?????

megvan a virággömböm! Szami után szabadon, de száraz virágból, ha lesz végre elemünk majd lefotózom, sztem valami mesésre sikerült!

ennyi, mentem tanulni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kukuccs!

Judit: Naaa muti, muti!!! Beugrottam neked jó tanulást kívánni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: KITARTÁÁÁÁS!!!

Szamiék meg ma esnek haza. KÉPEKET MÁR MOST KÉREK!

Ildikó: Nagy gratula az első lépésekhez és szavakhoz!!! :P :P :P
Ez a nyavalyát én is sajnálom, hátha kinövi a kislegény és hamarosan el is felejtitek! ++++

Rólunk: Rékám 82 centi és 10,1 kg lett a 18 hós mérésen, vagyis jókorát nőtt és fél kilót hízott a 15 hóshoz képest. Új képessége, hogy 10 színt magabiztosan felismer. :P Kedvence a lila, azaz "lala". Továbbra sem beszél, csak "rékául", de legalább már a baba, mama megy tisztán és jónéhány szótag, amit csak én értek, hogy mi akarna lenni. Hehe....

Szép hétvégét!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.19 12:47-kor.
jaimee1

Kristófnak előre is nagyon boldog 10. szülinapot kívánunk!

Kép
jaimee1

Jó reggelt Mindenkinek!
A tegnapi napunk katasztrófálisra sikeredett. Angéla nyűgösen ébredt reggelt, a kábeltv szerelők nem jöttek időben, a férjem e miatt ideges, majd miután megérkeztek, kiderült hogy csak a tetőre lehet a parabolát feltenni. Majd később szólt apósom ,hogy jó lenne ha férjem kimenne mert aratás van és egy kis segítség kellene. Én nem örültem neki hogy itthon hagy a szerelőkkel, de ő elment.Bár ne tette volna, mert csak jobban felidegesítette magát. Majd kb. fél óra múlva telefonált hogy készüljünk nyugodtan az évzáróra, ő majd jön, de belefordult az autóval az árokba. Gondolhatjátok, rögtön sík ideg lettem. Kristófot megkértem hogy most menjen el egyedül, Angit pedig legyen jó kislány mert egy kicsit egyedül kell maradnia. Gyorsan biciklire ültem és kimentem a helyszínre. A férjem szerencsére kisebb horzsolásokkal megúszta, de az autónk totál káros lett. Egy kanyarban csúszott ki és kb. 1.2 méteres mély árokban landolt. Az autóban van légzsák is de azok aem nyíltak ki. Az egyik szemem sír a másik örül, de nagyon nehéz ezt az egészet feldolgozni. Minden tervünk szertefoszlott percek alatt.
Hát ennyi.

Kép
Kép
bmárti75

Jó reggelt!

óh Márti! ez nagyon nagy balszerencse! elhiszem, hogy padlóra kerültél! inkább többször azt mondd magadnak, hogy de a férjednek nem lett semmi baja!

Kristófnak sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kristófnak kívánunk boldog születésnapot! Kép
Márti, sajnálom, ami tegnap történt, jó, hogy a férjednek nem lett baja!

Jaimee, köszi. :)
Réka nem csak gyönyörú, hanem nagyon ügyes, okos is!!! :wink: , hogy 10 színt is meg tud különböztetni egymástól! :shock: :wink: Biztos nemsokára beindul a beszélőkéje is. :)

Rólunk: 3 napja kóstolgatjuk a cseresznyét, és szerencsére nem lett beteg tőle, nagyon szereti. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kristófnak nagyon boldog 10. születésnaopt kívánunk!

Juditról és HUnor babáról nincsenek még hírek?????????

Kép
Kép
dorkáék

Kristóf!
Boldog Szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Ha lesznek híreim Balwinról, rögtön megírom.
jaimee1

Hola.

Kristófnak Nagyon Boldog 10. Szülinapot! :)

Bocsi, de írni nagyon lusta vagyok már :oops: Nomeg nem is voltunk itthon...

Márti, sajnálom a balesetet :( De a lényeg, hogy Apa megúszta!

A mi ótónk meg pénteken lerohadt, ráadásul D.földváron :? Legalább a gyerek meg én nem voltunk Apával... Szal most ott dekkol (a kocsi, nem Apa :mrgreen: ), alkatrészre várva... mi meg itt a szülés küszöbén kocsi nélkül :evil: Remélem holnapra meglesz.

Csütörtökön meg még elugrottunk Balatonfüredre :) Bár én a pancsit kihagytam. Majd augusztusban.

Jaimee, 10 szín? Wáow :D Deügyes Réka! :D Hát hiába, aki sokat rajzol, annak illik ismernie a színeket :lol:

Voltam ma NST-n, szintén minden oké. Méhszájkukucs eredménye: egy ujjnyi tágulás. Keményedések vannak, fájások továbbra sem :roll: Következő vizsgálat kedd délután. Remélem ottragadunk :wink:

Katlina, igen, G. vizsgált :) Tök jó keze van, szinte nem is éreztem, hogy "turkál" odabent.
Szavaztam a képre :)

Szami?

Judit
Kép

Kép
balwin

Kristóf! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Márti! Jaj de sajnállak én is benneteket! De szerencse, hogy a férjednek semmi baja!

balwin Judit! Na reméljük az az autó minél hamarabb hazakerül! Már én is azt hittem hírekre jövök! :D

bbj Judit! Akkor holnap szidlak! :lol:

Jaimee! Nálunk az alakzatok mennek, hiba nélkül felismeri: négyzet, kör, ellipszis, háromszög, csillag, néha még a félkört is mondja, és a téglalapot. A színekkel hadilábon állunk, mondjuk sajna nem is nagyon rajzol Balázs. Amit biztosan felismer: sárga, piros.

Ezer éve nem írtam Balázsról. Azt hiszem azt sem, hogy elég szépen bilizik, már vagy 2 hónapja. Tudja most már tartogatni is, míg lehúzzuk a bugyit és ráültetjük a bilire. Szókincs is növöget szépen. Holnap viszem orvoshoz, köhög ébredéskor, és délután is valamennyit, picit folyik az orra is.

Hirtelen ennyi.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

szülinapos képek!!!!!!

Judit!
húú de szar! amikor Leti született (még egy kocsink volt) és pont akkor műszakizott, kértünk cserekocsit, biztos, ami biztos..

most akkor annak drukkolok, hyog bírja még Hunor baba! bár ez elég nagy front, nem? vagy nem a hidegre jönnek a babák?

Olga!
11-től nyomhatod! :lol:

gratu a pisihez! és a formafelismeréshez!

van egy jó játék is erre, valami olasz neve van, különböző színű, és formájú műanyag pillenpottyokat kell egy táblába behelyezni...

Ildi!
de jó! pedig pont a cseri az, amitől fáj a babák hasa, de akkor ti fordítva vagytok bekötve :lol: :wink:

na mentem, mert még van hátra...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ildi, gratu a cseresznyézéshez :D

Judit, holnapra egy vagonnal :wink: Jól bírod, he! Én szeptembertől jogi asszisztensi sulit tervezek (a Perfektnél), de kezdek elbizonytalanodni :mrgreen:

Van taxis vészforgatókönyvünk, de csak jobb lenne saját ótóval rendelkezni...

Frontérzéketlenek vagyunk asszem, Lucit se az hozta ki belőlem :)

Olga, Balázs is nagyon ügyeske! Gratu :D Lucának nem nagyon mennek a formabedobósok :roll: És nem is nagyon érdekli...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kristóf!!!!

nagyon boldog születésnapot!!!!!!

Balwin!

Akkor te is ugy vagy mint sogornőm, ő is semmi hatása a frontoknak! :(
bár csütörtökön azt hittem megszül, mert 1. ismételni kellett délelőtt az nst. 2. délután 10 perceként keményedett a hasa.....nah én el is készültem ugy titiokban nagyjából, de aztán estére semmi nem lett belöle, aztán azóta is egyben vannak!
majd holnap megy nst-re

apropó

ha valakit érdekel a dm-ben 8 hósnak való nestlé bébiétel van akcióban 2 fizet 3-at kap ha esetleg érdekel valakit!!!!!

szép estét!

puszika

Kép
kbernadett

sziasztok,

Márti :cry: :cry: :cry: Tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy párod megúszta....
Azért kitartást, ennél cask szebb napok jöhetnek!!!

Ildi, szegény Nimród, nem semmi, min mentek keresztül... :cry:
De olyan szépen fejlőúdik, hátha kinövi ezt az allergiát!!

Judit, azért hátha a hidegfront segít...
Autó... Hmm.... Mikor máskor robbanna le... MInt nálunk Peti telefonja, meg a fényképező a szülés előtt.

Judit, vizsga?????

Jaimee, nagyon ügyi Réka! :shock: Szabi is mondogatja a színeket, általában nem sikerál eltalálni :)

Kép
Kép
dorkáék

szülinaops képek:

Kép torta Kép legokkal

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?