Új privát üzeneted érkezett!

boci:mikor megmutattam Arninak Marcit vigyorgottt és beszélt neki :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: aranyos lehetett!!! Ha felkel (1,5 órája húzza, ilyent délelőtt nem szokott) akkor én is mutizom a tegnapi képeket!!! :lol: :lol:
Vendég

Köszi csajok!
Hanna

Kép
zölddisznó

Sarmi, Zöldi: jó-jó ez a otthoni gyerekfelügyelet, de nem ez lenne a megoldás!!! Szerintem minden 2000 fő feletti településen kellene bölcsi, és kötelesek lennének a körzetben lévő kisebb települések gyerekeit is befogadni. Itt régen volt bölcsi de bezárták. Csak viszonyítás képpen itt kb. 2800 fő él. Tavaly 24 gyerek született, idén is kb 20 fog vagy már megszületett!!! Tuti megérné!!!! Ja és a szomszéd város bölcsijébe meg nem viheted a gyereket, mert nem ott laksz!!! Köszi, de akkor hová teszem???!!! Na nem politizálok tovább!!!!
Titkárnős szakképzést bevállalok!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

aida 6 hós ugrás?

bébic: na ez is! vigantolt direkt kérdeztem dokitol h kell-e 2 csepp mer ugye mi is 2 hosan dupláztuk a sulyt és hülyének nézett :? pedig védőnő mondta h kérdezzek rá...

Kép
andy30

Andy, Boci: nekem nem szólt a dokinő a 3. prevenarról, és megkérdezni se tudom, mert csak 8 hósan megyünk.

Konakion: ez megint "vicces", amit írtok a tej-tápi arányról, nekem azóta nem kell adni, hogy Kobold rendszeresen kap tápit, függetlenül a mennyiségtől (vagyis 1,5 hós kora óta).

Kép

Kép
gabilany79

Noli az előbb kitámasztva ült a kiságyba és játszott. Egyszer csak azt látom, hogy előrehajol egy játékért és felül szép egyenesen. Támaszték nélkül. :) Csücsült vagy fél percig. Szépen, egyenes háttal. Barátnőm kislánya is ült, de ő csak így nyaklott előre meg oldalra.. Noli szépen csücsült most! :D Büszke vagyok a nagyfiamra! :lol:

Andy, nem tudom.. Lehet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="bocika1"][ írta:bocika1b]Aida: lehet hogy fejlődési ugrása van!!!! Miért nem szopiztatod? Vagy legalább cicire teszed? Nincs már tejci ? (bocsi ha írtad, de szelektív nagyon a memóriám)

Kevés. Éjszaka már nincs, reggelre gyűlik csak össze valamennyi. Ha meg így odarakom, akkor is feszegeti magát és sír. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Vagyok vagyok, csak olvasó üzemmód...

Csatlakozom a nyonyosok táborához, jelen pillanatban gondolkozni nem tudok, annyira kikészít a gyerek.
Szombat óta éjjelente sem alszunk, nappal meg 2-3 órát félóránként elosztva..., szóval kivagyok!
Megy a kúp, meg a zselé, homeós bogyó, de semmi.

Van egyáltalán olyan akinek nincs foga? Kezdem azt hinni, hogy csak nekünk nincs... :(

Tegnap meg főztem, délután meg Daniztam...

Látom egyre népszerűbb a mászás mindenkinél, a fiam gyakorlatilag utál háton feküdni, képtelenség megvigasztalni úgy. Sehogy máshogy nem jó neki csak hason, illetve 4kézláb...

Vera nagyon köszönöm megkaptam!

Andy: mindenkinek van valami gyagyája.... :wink: :D
Egyébként itt van egy ilyen nyereményjáték, hogy ha beviszel x összegű bármilyen Johnson's blokkot, kapsz ajándékot. Szóval ha vesztek valahol nekem kellene a blokk...
Regid kifejezetten nyüzüge..., adjál neki már végre tisztességes kaját.... :wink: :D :D :D

Szombaton leesett a nagyágyról a szőnyegre, és lenyúzta az orrát, gondolhatjátok mekkora üvöltés volt, de hála istennek más baja nem lett...

Ez ment ma délelőtt egész nap, de kapott enni:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Cili: jelentem nekem van fogam :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó Mártonnak még nincsen!!!!! :lol: 8)

Két órája alszik! Lassan fel kell keltsem, hogy odaérjünk tanácsadásra!!! 8)
Vendég

boci:Arni is bealudt,pedig indulni kéne,anyós is vár már,mert ő jön velünk :lol:

aida:Noli ügyi!

Cili:jó hogy jöttél!Vígasztaljon hogy mindenkinek nyonyós a bébije!Szegény Dani,biztosan fájt neki! :cry:

KépKép
lyndee

Hát az én kisfaim ezt tudja....

http://www.youtube.com/watch?v=M4k0gi7cZtM

Kép

Kép
dcili81

Boci köszi tudtam, hogy rád mindig számíthatok... :D

Lyndee köszi, de nem segít...

Kép

Kép
dcili81

Anyák! Hisztis bébi elviselésére van felnőtt homeós bogyesz is, pl. a Sedatif vagy a Hova tabletta. Ez most viccen kívül! Fontos ilyenkor, hogy mi, akik egész nap hallgatjuk a nyonyóság hangjait és törölgetjük a hiszti könnycseppjeit nyugodtak maradjunk, és higgadtan várjuk az áhított nyugisabb időszakot.
Nem lehet hozzászokni, és nincs mellékhatása, álmosságot sem okoz.
Én még nem jutottam el idáig, de már vattem Sedatif-ot.

Kép
zölddisznó

Cili: haláli!!!! Ez olyan kommandós féle csúszás-mászás!!!! :lol: :lol: :lol:

Lyndee: már megint összebeszéltek!!!! :lol: :lol:
Vendég

cili: :shock: :shock: :shock: ez igen!szóhoz sem jutok!nagyon ügyes Dani!Hol vagyunk mi még tőletek........ :roll:

KépKép
lyndee

zöldi:én még ura vagyok a helyzetnek de felírom,sohasem lehet tudni!

Boci:ugy hallom mi ébredünk! :lol:

KépKép
lyndee

Akkor Arni együtt ébredt Hannával! :)

Kép
zölddisznó

Lyndee ezt kb 2-3 hete csinálja... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili: hű, micsoda bozótharcosod van! :lol: nagyon ügyi! Jelentem, fogunk még nekünk sincs...

Kép

Kép
gabilany79

Cili: Azta, micsoda erő van Danidban! :lol: :lol: Nagyon ügyes!

Hmmm, Ákos egyelőre ott tart, hogy ide-oda hömbölög, és ha vmit kipécéz maga előtt, elkezd óbégatni, látszólag meg sem próbál erőfeszítéseket tenni, hogy elérje.... :? :? Hogy lesz ebből előre haladás, négykézláb, meg hasonlók???? :( :( :roll:

Zöldi: Ezek tényleg jók!!! Köszi, hogy emlékeztettél rá, asszem van is itthon...most nagyonnagyon rámfér.... :? 8)
Sedatifot szedtem pár hónapja egy ideig (akkor kezdtem, mikor Ákosnak el kellett kezdenem tápit is adni), egész jó volt.
Hova-t meg még régebben (hosszabb ideig kellett fogdokihoz járnom) használtam. Ezt nem tudtam, hogy lehet szoptatás alatt is.
bébic

Jaj de jó..., mármint nem csak én kínlódom...

Kis kommandósom nevében is köszönöm...
A védőnőm azt mondta felköthetem a gatyám, ha elindul..., igaza van...

Kép

Kép
dcili81

Cili: Én szívesen küldök neked bármilyen blokkot, de Johnson's terméket soha a büdös életben nem veszek. (magunknak sem, de a gyereknek főképp nem)

Egyébként bármiben számíthatsz rám! :wink: :lol:
bébic

Bébic mi is így kezdtük, szóval előbb-utóbb elindul... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Oké, köszi, és lehet egyszer szavadon foglak!!!! :D

Kép

Kép
dcili81

Végre elaludt :)
Akartam mesélni egy tegnapi sztorit. Vettem Vaterán könyvet, és személyesen mentünk el érte. Lejött a csajszi, meglátta a hordozót a kocsiban ,megkérdezte, hogy megnézheti-e Kristófot. Mondtam persze. Megnézte, és mondja közben, hogy hát az ő babája már nagyobb, 1 éves lesz, meg neki fia van. Nézek rá, hogy "Mér' , ez szerinted micsoda?" Úgy elcsodálkozott, hogy nem lány, merthogy olyan szép szabályos arca van. Bakker, attól hogy pasi, félévesen még nem kell 40 éves Schwarzenegger fejűnek lennie :twisted: :twisted:

Viszont úgy látszik, hogy a Mikulás tartja terhesség előtti jó szokását, és halál pontosan érkezik. Ennek azért örülök.

Bébic: mozgásügyileg mi kb. ott tartunk, ahol ti, ráadásul még fogunk sincs :( :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Cili: :D :D :D
Látom Danid is zokni+bodyban nyomja. Ma már Ákos is, mikor megláttam, hogy itt a földön a szőnyegén 24,1 fok van.... :shock: :shock:

Gabi: :lol: :lol: Schwarzengger-fejű, ez jó! :lol:
Erről jut eszembe, mikor anyósnál voltunk, egy rokon öreglány (se korábban, se azóta senki, még véletlenül se) közölte, hogy olyan lányos arca van Ákosnak!!! :shock: :shock: :shock:
Mindenki csak nézett rá nagy szemekkel, mert Ákosra sokmindent lehet mondani, de hogy lányos arca lenne..... :roll:

Földtúrók hogy haladnak?
bébic

Gaby ilyen nálunk is van, a tök kékbe felöltöztetett gyerek, autós sapiban vírit, a néni megkérdezi, gogy mi a neve, mondom Dániel Márk. Erre a néni jaj de aranyos a kis Mártika... :shock: :shock: :shock:

Én azt sem tudom mi az a Mikulás, 15 hónapja... :D

Kép

Kép
dcili81

Bébic most ráadtam egy ujjatlan rugit, mert egyfolytában lemászott a szőnyegről, és a parketta nekem hideg, de egyébként tegnap ujjatlan bodíban volt... :D

Kép

Kép
dcili81

[quote] írta:n azt sem tudom mi az a Mikulás, 15 hónapja...

Mááááááááááááááááááázlistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bébic

Cili: irigy-irigy :)

Bébic: hát Kristófra se! Pont ma mondta a főnököm, hogy tipikus fiús arca van.
Földtúrók lassan, de biztosan takarodnak, már a szomszéd előtt járnak :twisted: iszonyat tempót diktálnak... tegnap elmentek ebédelni, és 2-ig nem is láttam őket...

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: antibébi tabletta...

Kép

Kép
dcili81

Boci!Természetesen neked van igazad a bölcsi kérdéssel kapcsolatban!!!Én csak arra céloztam,hogy mivel én úgyis itthon vagyok,és leszek is még 7 és fél évig,elgondozgathatnék itthon még pár lurkót,és egy kis jövedelem kiegészítésnek is jól jönne.Hogy ha lesz ilyen lehetőség,én jelentkezni fogok.

Most jövök a patikából,gondoltam beszerzek itthonra egy Dentinoxot,hogy ha már minden kötél szakad,akkir legyen mihez nyúlni,és majdnem elájultam,az a kis fos krém 1500 ft!!!De azt mondja a patikusnőci,lehet feliratni valami ecsetelőt,ami szintén ilyen fogzás könnyítő negyed áron.Használ valaki ilyent?Mi a neve?Vízzel kell otthon elkészíteni.

Cili,Írisznek sincs foga(meg anyukámnak se :lol: ).Én is folyton a zoknit cserélgetem a lábán mert összerágja,nyálazza őket! :lol:

Nem semmi ügyes Dani!!Ez a gyerek tudod mekkora kópé lesz??!!Ez a mozgás nekem tök arra hasonlít,mikor a kis hernyó kúszik a falevélen...bocsi,de tényleg,Nem?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: ez a bölcsi olyasmi lehet, mint a Csanák, nem?

Na, megyek ebédelni, most már talán nem riad fel.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Hát igen, Kristóf sem éppen csajos vonásokkal rendelkezik így a képek alapján. Sőt!
Na, akkor mostmá csak elhúznak! :evil:

Cili: Jaaaaaa! :lol: Nembaj, akkor is
[quote]M írta:ááááááááááááááááááázlistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
bébic

Sarmon de tisztára olyan mint egy kis hernyó!

Én úgy tudom az ecsetelő is Dentinox, de itt nálunk van olyan gyógyszertári lötty, amit ők kevernek, és az is zsibbaszt és olcsóbb a Dentinox-nál.

Kópé? Ne is mondd, egyszer csak azt veszem észre, hogy nincs itthon, apja fia... :D

Kép

Kép
dcili81

cili aztaaaaaaaa! nagyon ügyes fiad van!!! te aztán rohangálhatsz meg kapkodhatsz eleget majd! kész.
mndig megjegyzem magamban mennyire mások a fiúk-lányok.
látnátok Reginát ah elbibelődik egy dologgal hosszú percekig szép lassan komótosan kuszik nyul, arcomat simizi stb:) sógornőmék kisfia meg mint Dani, folyton pörög, Regi összes játékát szó szerint kitépte Regi szájából, stb:)

Kép
andy30

ja fog nekünk sincs és én dologélt vettem rá majd ha kell.

sedatif is van itthon meg nekem ignatia amara 15 c van én azt vettem be párszor de az én tündérkém mellett fölösleges én magam miatt szedem:)

Kép
andy30

Andy ne is mondd egész nap megyek, kicsit örülök, hogy most lassan 2 órája alszik..., nem csoda ha csak fogyok...

Kép

Kép
dcili81

Fog nálunk sincs még...

Cili, Danid marha ügyes és jópofa! Anyumnak is mutattam, nevettünk milyen aranyos! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Zsuzsa! Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Olvasgatlak én ám, csak rengeteget lótunk-futunk mostanában és mindig olyan sokat írtok, hogy mire reagálni tudnék a dolgokra már nem időszerűek a témák! :cry:

Bocika! Nagyon ügyes vagy, nagyon jó a videó! Tündéri a kicsi fiad!

Zöldi! Hana nagyon ügyes! A rugózást Milán is csinálja, de ő mindig hátrafelé halad!

Manna! Leventének 5 hósan jött ki az alsó 2 foga, aztán 7 hósan még 4, a két felső, meg az alsók mellett 1-1, 1 éves korára 4 rágon kívűl, mind megvolt, az utolsó 4 rágó 2 évesen jött ki!

Holnap hozzák a konyhabútort, meg a gardróbot, már alig várom!
A festés a gyerekszobában nagyon jó lett (majd hozok képeket), a hálónk viszont nagyon sötét lett, azt újra kellett festetnem, ráaadásul ott sem tudtam lenne, így foggalmam sincs milyen lett! :shock:

Befőzés! Én is a Dr Oetker 3:1 -benes befőző zseléjét használtam, arra viszont vigyázzatok, hogy max 1 évig őrzi meg az állagát (utána folyós lesz) és van olyan gyümölcs, amihez 2 csomag kell (pl őszibarack). Amúgy nagyon finom, mert a vitamin nem fő ki belőle és a színe is élethű marad! Én a meggy és az eper esetében úgy szoktam csinálni, hogy előző nap lecukrozom és ami levet enged leszűröm, éppen csak felforralom, üvegekbe öntöm és lezárom. Az üveg tetejére 2 celofán közé teszek szalicilt (így az nem kerül bele a szörpbe, mégis tartosít) és száraz dunsztba teszem. A maradék gyümihez, ha szükséges még teszek pici cukrot és azt főzöm ezzel a zseléfixel, így a dzsemem nem lesz túl híg és lesz finom szörpöm, ami akár vízzel, akár teába nagyon finom. Ezt lehet barackkal és málnával is csinálni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="gabilany79"]A írta:gabilany79kartam mesélni egy tegnapi sztorit. Vettem Vaterán könyvet, és személyesen mentünk el érte. Lejött a csajszi, meglátta a hordozót a kocsiban ,megkérdezte, hogy megnézheti-e Kristófot. Mondtam persze. Megnézte, és mondja közben, hogy hát az ő babája már nagyobb, 1 éves lesz, meg neki fia van. Nézek rá, hogy "Mér' , ez szerinted micsoda?" Úgy elcsodálkozott, hogy nem lány, merthogy olyan szép szabályos arca van. Bakker, attól hogy pasi, félévesen még nem kell 40 éves Schwarzenegger fejűnek lennie :twisted: :twisted:

Szerintem nem akart megbántani. A szabályos arc nem feltétlen jelent rosszat, de tényleg gyakrabb a lányoknál a szépség, mint a fiúknál ;) Viszont ez még jó is lehet! Később nem győzöd majd megismerni a leendő menyeket mert kis hódító lesz majd a szép arcával a fiad! ;) :lol: Ismerek "babás" arcú srácot és szimpatikus :) Bár amúgy Kristófod nekem is inkább kisfiús, de ő az egyik kedvencem a fórumon! :lol: Nem raksz róla friss képeket?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja amúgy Nolikámat is nézték már kislánynak, bár akkor piros pulcsi volt rajta! :D Meg a narancs színű babakocsi miatt szoktak bizonytalankodni! :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Laura boldog névnapot!

Kép

Kép
dcili81

Van mégegy vidijó, mindjárt közzéteszem...

Kép

Kép
dcili81

[quote]e írta:z a bölcsi olyasmi lehet, mint a Csanák, nem

Gabilány,az mi???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja igen egy kérdés!

Ti mennyi tejpépet adtak a babáknak? Mert tegnap Dani kapott egy adagot (nem szoktam kicentizni), és baromira nem volt elég neki. Szóval kapott még és utána még szopott is..., nem sok egy kicsit, vagy hagyjam és adjak neki amennyit kér?

Kép

Kép
dcili81

Sarmi, Csanák = Családi napközi. Kis létszámban működik, inkább mint egy gyermekfelügyelet. Ha nem vagyok h.lye és tényleg erre gondolt Gabi. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili, én azt az adagot adom Nolinak ami a tejpép dobozán van és a korának megfelelő. Van hogy elég neki, van hogy nem... Ha kér még, akkor kap. :) Volt már hogy tápit is evett utána, egész sokat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bakker mi lesz velem, ha elkezd serdülni? Fél disznó hétvégére?

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?