Új privát üzeneted érkezett!

Musi! :)
Azt tudod ugye, hogy éppen borhét lesz Lellén, amikor lent vagytok?

Akkor most majdnem friss, üde és .... vagy?

Kép
zölddisznó

szép napot!

király éjszakánk volt.egyszer ébredt 3kor majd reggel 8kor ébredés. :lol:

zöldi:mióta láttam a videót azót magam alatt vagyok!Milyen ügyes Hanna!Mióta csinálja ezt?

Aida:Biztosan Noli is nagyon ügyes! :wink: Jó hogy újra köztünk vagy!Tehetnél videót Noliról ha van :wink:

Laura,Boldog Névnapot Neked!

manna:ha előbb szólsz küldök neked madártejet :wink:

délután megyünk fél éves mérésre,legutóbb 5 hósan 7600gramm volt és 69cm.de mi szombaton már 8260at mértünk :lol:

KépKép
lyndee

Hali!

Verzso: köszi meggyógyultam nagyjából! Már csak az orromat fújom, meg néha köhögök de jól érzem magam.

Íme a keresztelős ruhák:
Körkérdés: kinek melyik tetszik jobban? (most versenyeztetek) :lol: Kép Kép Kép

KépKép
jurmine

Jurmine, nekem a 2. tetszik jobban!

Zöldi, gondoltam, hogy irigykedni fogsz! Én meg a Lellei borhét miatt irigy!

verzso

[quote]z írta:öldi:mióta láttam a videót azót magam alatt vagyok!Milyen ügyes Hanna!Mióta csinálja ezt?

Jajj! Buta tojás vagy! Ez nem kötelező mutatvány ennyi idősen! kb. 8 hónaposan kéne ilyeneket csinálni. Hanna kicsit belehúzott.

gyönyörűek a ruhák!

Kép
zölddisznó

nekem az első

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]M írta:zölddisznóusi! :)
Azt tudod ugye, hogy éppen borhét lesz Lellén, amikor lent vagytok?

jaj de kar!!! :wink: :lol: akkor sikrult jol idoziteni! :lol:

jurmine. en az elsore szavazok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.17 09:29-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Laura.Boldog nevnapot!!!

Mesinek es Olivernek Boldog felevest!!!

KépKép
KépKép
mush589

verzso. tibcs is nagyon ugyi!

KépKép
KépKép
mush589

jurmine:nekem is a második,csak hogy egálban legyen :lol:

zöldi,mushi:szoptatós anyák fejében ne a borhét motoszkáljon :lol: ejjjnye

KépKép
lyndee

gaby:nem sikerült,mert 37Mb és anyámnak lenne freemailje,az övéről éppen el tudnám küldeni de besokaltam és már nem érdekel!Azért köszi :wink:

KépKép
lyndee

Na köszi a további videó dicséreteket!!!!

Lyndee: azért ne add fel ilyen hamar!!!! :lol: :lol: :lol: Kb. 1 éve csináltam először ilyent (akkor voltunk apával 10 évesek) és hát néha én is kiborultam!!!! :lol: :lol: Amúgy ha gondolod elküldöm a CD-t, fel tudod tölteni a progit és megcsinálhatod. Mondjuk egy kis angol jól jön hozzá, mert nincs magyar nyelvű!!!
Ja és hogy egyformák legyünk, mi is ma megyünk mérickére, meg oltásra (2. prevenar)!!!! :lol: :lol:

Zöldi: nagyon ügyi Hanna!!!! Mivel csalogattad, amire így rácsapott???!!! :lol: :lol: :lol:

Verzso: Tibcsike is nagyon ügyi!!! Köszi az infót!!!! Na akkor most kéne menni, ha már ilyen jó program van!!!!

Mesikének és Olivernek BOLDOG FÉLÉVEST!!!!
Vendég

Jurmine: én is a másodikra szavazok (ha már Lyndee is)!!! :lol: :lol: :lol: Anno a keresztlányomnál is így volt, hogy két ruha közül kellett választani, persze az enyém volt az utolsó szó joga!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi: én az évfordulós videónk aláfestésének Presser Pici Nagyon kell hogy szeress című számát választottam (gyönyörű és jó a szövege). Apának nagyon tetszett, meg hát nagy LGT fan!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na most elaltattam a Manócskát. Egy kicsit borul a napunk a délutáni doktor és védőnéni látogatás miatt!!! :cry: Azért ennek nem örülök!!!!
Vendég

[quote]M írta:ivel csalogattad, amire így rácsapott???!!!

Boci! A 42-es lábacskámmal. :)

Kép
zölddisznó

Második ruhára szavazok! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Olvasom,hogy be szándékoznak vezetni a "nagyok",úgynevetzett családi bölcsit.3 közelben lakó gyereket lehet fogadni a saját otthonba,és még állami támogatást is adnak amellett hogy a szülő is fizet x összeget rá.
Én bevállalnám.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote]M írta:ivel csalogattad, amire így rácsapott???!!!

Boci! A 42-es lábacskámmal. :)

Na azért az messze van a lábacskától!!!! :lol: :lol: :lol: (enyim 37-es) :lol: :lol:
Vendég

hahó

mesike olivérke boldog félévest!

jurmine nekem az első teccik jobban de a 2. inkább keresztelőre való sztem.

verzso tibcsi is de ügyes!!!! nekünk még csak a kézzel feltolás van meg próbálja a lábát is behuzni de csak odáig jut h popsifeltolás:)

zöldi azért dévény néni biztos hozzátett ehhez nem?mármint nálatok. de nekem sok ismerősnek csinálja már dévény nélkül is ekkora v kisebb baba ezt. mi vagyunk olyan lustik. ok tuom h még nem "követelmény".

Kép
andy30

Boci, most tényleg érdemes lenne jönni, de itt szinte egész nyáron van valami a főtéren. Ami még nagyon jó az a Hírös Hét Fesztivál augusztus 18-24-ig tart, akkor is van borutca is!

verzso

Na nem kiakadtam már megint!!!

Ma jön az erőműben a magyar vízilabda válogatott én meg nem vagyok ott!!!! :lol: :lol: :lol: Biztos megnéztem volna őket, főleg munkaidőben (Kásás Tamás nagyon bejön). :lol: :lol:

Ja és bevezetik mindenkinek (eddig csak egy bizonyos körnek járt) a 36 órás munkahetet, ami azt jelenti hogy minden 2. péntek szabad!!! Naná ha visszamegyek ez is megváltozik!!!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Sarmi! Én meg folytatnám a vállalkozást felső tagozaton, Mágit meg bevennénk tanítónéninek. Ki vállalja a középiskolát? Egyetemet? Szakképzést? :)

Kép
zölddisznó

Verzso: csak az a baj apa megint melózik a hétvégén!! Igaz most végre talán a mi udvarunk alakul!!! Nem vagyok nagyon jártas a közmondásokban, de régen volt valami olyasmi hogy "Csak a suszter cipője lyukas"! Na nálunk is ilyen a helyzet. Apáék ezerrel szerelnek öntözőrendszereket, a miénk meg még sehogy sem áll!!! Talán most hétvégén haladnak vele!!! Nem ártana, mert így minden este locsolni kell és hát akkor tőlünk lopja el apa azt a kevés időt is!!!! :cry: :cry:
Vendég

Andi! már nem dévényezünk. De szerintem az is játszik, hogy Hancsi csak 7 kiló.

Kép
zölddisznó

na akkor.

gabi és mindenki:

prevenar?

nálunk 6 hós 8 hó és 15 hó! még fel is irta egy papirra a dokinéni! és 15 hósan van vmi kötelező is szal eccerre kettőt fogunk kapni:( ráadásul védőnő szerint az a 15 hós kötelező élő virust is tartalmaz szal soxor lebetexenek tőle. plusz még a prevenar is hát f..za lesz.

de amugy védőnő is csidálkozott mert ő is 2 évesen tudta a 3.-at. én meg aszittem csak 2.

de akkor most mi van?

mondjuk ez a doki érdekes. a konakiont is hetente kellett szednünk és csak 1 hónapig itt meg irtátok h havonta kapják/ták a babák.

hm.

éjjel megint ébredés volt rögtön fektetés után egy órával (már fél üveg szőke ciklon bennem volt ugy ment a szopi:)mer csak arra aludt vissza) majd reggel fél5kor is (szintén szopi) lehet megint ugrunk vhova?

peluskiütés lehet fogtól is?
azért allergiára most kivételesen nem gyanaxom mert sztem az nagyobb felületen lenne. csak pár pötty van azok se nagyok.
de vhol olvastam h a gyümi-kaki lehet savasabb és marhatja v vmi. sztem az lehet. reggelre amugy jobb lett. én olyan pelenkakiütés elleni krémet tettem rá este ami a felicitasban volt johnsonos.

ja cili

mért kellenek neked johnson blokkok?

andy

Kép
andy30

Szorsi: Dórikám is kb egy hete úgy döntött, hogy ő már nagylány, és mostantól sokáig fennmarad este :roll: fél 11-11 ig pörög-forog, majd hirtelen beájul, és már alszik is. Rájöttünk, hogy hiába ringassuk, altassuk, úgysem fog hamarabb elaludni, igy viszont kicsit rásegitünk: játszunk vele, dobáljuk, kacagunk nagyokat, és előbb utóbb úgyis belefárad, és igy nekünk is kellemesebb

Zöldi:édes Hannád, kislánykám vigyorgott, visitozott, dumált neki ezerrel

Mush: tied apa nagyon ügyi. Én ha egy kicsit kettesben hagyom őket, mire hazamegyek vár rám egy hisztis, nyűgös, (ált. szaros) leányzó, és egy még hisztisebb apuci, megkönnyebbüléssel az arcán, hogy "végre hazajöttél". Pedig nem maradok ki órákat...

Mig el nem felejtem: Laura BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Jurmine: 2. es számu ruha

Ma én is megyek ruhát próbálni, hétvégén nálunk is meglesz a nagy hepajbuli (esküvő és keresztelő egyben), elég sok lótifutival jár a megszervezése

Kép
galzsuzsa

hali!

kisbetű oka a gyerek. :lol:
délelőtt munkahelyen voltunk, szétolvadt tőle a nép, főleg, hogy ott is tízóraiztunk (trópusi gyümi), és hát tényleg tündéri volt.
csak a kocsiban aludt fél órát, remélem, hogy ebéd után bepótolja, bár most nem nyügi (kopp-kopp) inkább dumál...

andy. ez megint tipikusan az, hogy ahány doki, annyi szokás. bár oltásnál azért kéne valami rendszer, nem? mert 1-2 hó különbség még oké, de ennyi? ja, és mi dokinénink 4 és 6 hósan adta be neki a két prevenart :?

zöldi: hanna hihetetlenül ügyi :)

na jó, eddig bírta a főnök a seggén... ebédelünk... meg szerintem bekakált... a szagokból ítélve...

Kép

Kép
gabilany79

prevenar

az a táblázat amit eccer ide vki belinkelt azt irja h 2 hótól 5évig lehet (azon belül meg gondolom lehet többféleképp is) csak nem adja be "rosszul" a dokink nem?

Kép
andy30

jurmine. én nem tudok dönteni, mind a kettő nagyon édi :oops:

verzsó: köszi az érdeklődést, én is olyanformán vagyok, mint jurmine. sok takony és köhögés, de amúgy minden oké.

Kép

Kép
gabilany79

andy: persze, hogy nem :)

Kép

Kép
gabilany79

Tényleg konakion!!! Ki adja még a gyerkőcöknek? Nekem azt mondta a doki, hogy míg el nem éri a tejcsi-tápi+hozzátápi arány az 50-50%-ot addig adjam. Nálunk azért még a tejcsi a több így én még adom.

Boci, sajnálom, de közben meg tényleg jó, hogy haladtok a kerttel. Majd mindig tájékoztatlak, hogy mi van most itt nálunk érdemes-e jönni.

Tényleg Cili olyan régen nem volt már!!???

Zöldi, nálunk Máté a kevesebb, olyan 700g-mal mégis Tibcsike nyomja ezt kb most 8400 g-jával.

verzso

Vannak hiányzók: Bb, Suzy, Hemej, Eszter, Edoci, Bellanitta, Bkati, Fmarti, Niki, Sinaszi, Erika, Enikő (biztos hagytam ki még valakit, bocsi) HOL VAGYTOK????

Kép
galzsuzsa

gabi és a 3. mikor lesz? mert lesz.

Kép
andy30

OLIVÉRNEK ÉS MESINEK BOLDOG FÉLÉVEST!!!!!

Kép
galzsuzsa

verzso na ez az! konakiont mi 2 hóig adtuk csak azt is hetente! :? :shock:

Kép
andy30

Verzso: köszi az infót!!! Én ma akarok rákérdezni a Konakionra, hogy most akkor mi van??!!!!

Gabi: nálunk is dettó így van (lesz a prevenar), kapta 4 hósan meg ma a 2-at!! (már ha megjött az oltóanyag) :lol:
Vendég

Andy: nekünk azt mondta a védőnő, hogy most új a rendszer és kettő oltással letudjuk a prevenart!!!!! De délután erre is rákérdezek!!!! :lol:
Vendég

galzsuzsa nálunk is hasonlóan megkönnyebül apa ha megjövök bár én nem nagyon megyek sehova max fszobába:)

zöldi naja. az én gombócom 2vel több:)láccik is h milyen nehéz emelni azt a nagy hátsót:)mert nem kicsi:)anyjalánya:):)

Kép
andy30

boci konakiont majd mondd már el mit mondott!

prevenar : védőnő mondta h 1 év alatt csak kettő kell. ok mondom dokinak is h lesz mondja 6 meg 8 hó. ok mondom akkor ennyi? nem hát 3 kell! mondom védőnő szerint csak 2. pofavágás. nem igaz, van egy 3. is 1 év fölött mindenképp. mondom mikor? 15 hósan. mondom akkor van kötelező is nem? de. akkor majd 2 lesz eccerre :?
na igy zajlott. végül felirta egy papirra h prevenar: 6 hó, 8 hó, és 15 hó

na mentem tisztálkodni:)

Kép
andy30

Olvasgattam a 2009.decemberi kismamiknál és láttam egy kismamát, aki év végére várja a másodikat, az első pedig 2009.január 10-én született. Le vagyunk maradva, lányok! :) Amúgy biztos volt már róla szó, de van itt olyan, aki a közeljövőben tervezi a következő babócát? Én szívesen szülnék még 1et :lol: de egyelőre nincs kinek meg nagyon nincs meg a háttér hozzá. Így legközelebb is már csak 5-6 év múlva és akkor is már csak akkor, ha biztos lehetek majd benne, hogy akinek szülöm az megbecsül és tisztel úgy engem is, mint a születendő gyermekét.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kukucs!

Megint csak felületesen és nagyjából, bocsiiiii, de hisztihisztihiszti 3. napja....kezd elegem lenni.....továbbra is fél 6-6 közt kel, cici, aztán max. 8ig (jó esetben) szundi (neki, nekem meg vergődés, mert rengeteget mocorog)
Na, jó, lapulok, van, akinek ennél is rosszabb....csak már kezdek kicsit megzizzenni, megváltás lesz Anyukám pénteken.... :lol:

Szeles: Boldog névnapot!

Mesi és Olivér babóca, boldog félévest!!!!

[quote]z írta:öldi naja. az én gombócom 2vel több:)láccik is h milyen nehéz emelni azt a nagy hátsót:)mert nem kicsi:)anyjalánya:)

:lol: :lol:
Akkor mit szóljunk mi, itthoni mérések szerint ütjük a 10 kilót.... :oops: :oops: :oops: :D
....anyja fia.... :lol: :lol:
bébic

Aida: Hűűűűű, most látom, Noelnek milyen világos lett a haja! :lol: Ééééédes!

Prevenar nálunk 2 van, most ezt mondta a doki legutóbb, mikor voltunk.....
Konakionról én is úgy tudom, hogy addig kell adni, amíg a tápi (vagy gondolom egyéb kaja) aránya el nem éri a napi 50%-ot.
bébic

Boci:félreértesz!Nekem már van egy kész videóm,csak ellenem van a youtube,mert mindent úgy csinálok ahogy kell és felteszem,de megnézni nem lehet.De már feladtam :cry:

Már megint a Kásás Tamás...ejnye bejnye boci boci :lol: :lol:
Mi oltást nem kapunk,már letudtuk a perevnart.

KépKép
lyndee

Zöldi: Azta, Hannán nem tudok napirendre térni.....hihetetlenül ügyes! :lol: (én meg hihetetlenül irigy :lol: már alig várom, hogy Ákos is hasonlókat csináljon...)

Ja, tegnap este bepróbálkoztunk a 2-es tápival, hát, egyelőre semmi eredmény....ugyanúgy kelt.....de lehet, hogy több idő kell. Meg hamarosan megjön a Jóéjszakás tápi is, ha ez nem válik be, akkor az is megér egy próbát....
bébic

Szeles, Boldog névnapot! ;) Barátnőm kislánya is Laura, neki is névnapja van. :)

Bébic, Ákos 10 kiló?? :shock: Nem számít az soknak? Kis vasgyúró ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy: ok, majd beszámoló!!! Na te meg a nagy sejhaj???!!!! Látnád az enyimét!!!!! :lol: :lol: :lol:

Aida: hát én éppen a múltkor írtam, hogy kíváncsi vagyok ki jelenti be először hogy kétcsíkos tesztje van!!!! :lol: :lol: Sarmi válaszolt hogy ő tuti nem!!! Én meg nem tudom!!! Néha úgy érzem, hogy jövőre jó lenne terhesnek lenni újból, aztán utána meg úgy vagyok hogy 3-4 év múlva a következőt!!!! De szerintem azért lassan eldöntöm!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lyndee: ja akkor bocsi!!! Amúgy tudod hogy van, éhes disznó makkal álmodik!!!! :D :D :D :D
Vendég

Noel már régebb óta átalussza az éjszakát, viszont 2 napja azt csinálja, hogy megint kel éjjel. Most éjszaka pl. kétszer kelt (fél 1 és fél 3) és muszáj volt etetnem tápszerrel, mert máshogy nem volt hajlandó visszaaludni, csak feszegette magát és sírt. Miért? Gondoltam, hogy fog.. de még mindig semmi nyom. :? Nem értem. Tipp?? És ilyenkor mit lehet csinálni, ti hogy csináljátok? Mert azért éjjel tápszerezgetni.. elég buta. Amíg éjjel szopiztattam más volt, de így nem az az igazi. Hogy altassam vissza? Mi oka lehet hogy felébred?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Nem tudom. :oops: 2 hete voltunk méreckedni, akkor volt 9270 gramm....a doki csak vigyorgott és annyit mondott, hogy elértük az egy évesek átlagsúlyát. De ennyi, mást nem mondott.
De nem látszik ám rajta! A combikái picit husisabbak, de ennyi, se Döbrögipocak, se hörcsögös pofizacskók. :lol:
Egyedül amiatt aggódom, amit egyszer azt hiszem Zsiráf írt, hogy nekik 2 csepp Vigantolt kell adni, mert hirtelen nőtt nagyot Laja, és a csontok miatt kell. Viszont ez Ákosra is jellemző, és a dokink nekünk ilyet nem mondott, remélem, emiatt nem lesz semmi gondja.... :roll:
bébic

Aida: lehet hogy fejlődési ugrása van!!!! Miért nem szopiztatod? Vagy legalább cicire teszed? Nincs már tejci ? (bocsi ha írtad, de szelektív nagyon a memóriám)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?