Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon cuki ez a lányka! :) És milyen ügyes! :)

Pingi, kitartás akkor!

Örülök, hogy Zsófnak nincs komoly beje! Akkor nem is mentek orvoshoz?

Annus, remélem, Izusnak sincs igazán baja! Kisfiamat megfázítottam, asszem... Betakartam éjjelre a derekáig, de kimászott a takaró alól... :roll:

Anita, drukkolok Dokinénihez!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kaptam családi pótlékot Fruzsi után, plusz a Zsófisat is kipótolták :)
Vendég
 


Dokihoz így nem megyünk, most elaludt.
Vendég
 

 
 

Panndi,nagyon cuki Fruzsi és nagyon ügyes.Néha már Hanna is megfogott dolgokat.Ma meg Elmonak kacagott. :D
Örülök hogy Zsófi nem beteg.Anno Grétike is szenvedett a fogaival.
Hannát még csak most tudtam lerakni. :shock:
Grétinek meg mind két Avent cumija kilukadt. :roll: Bajomba nem lehet kapni. :? Estére pedig kéne,de mindenki dolizik aki mozdítható.
Ez csúcs.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri, ez metál azért! Alig várom, hogy 2 gyerekem legyen?

Izus, Annus, És Zsófi jobbuzlást!

Most ennyi, de még jövök!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri, a leírásod tetszett, nálunk is vannak izgi helyzetek :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Most keltem :) vagyis hajnal 2-kor ettünk, utána 6-kor (ekkor volt kis nyafi, mikor leraktam, de aludt tovább), aztán most :) most is csak, meer hoztak a bankból levelet a hitel miatt, és felcsöngettek miatta :evil: :evil:
nem baj, gyerek kap enni, ébredezik ő is.

Tejszaporítás:
most elkezdtem amit Ildi is csinál, az esti nagy szopi után fejek, melenként 7-7-5-5-3-3-1-1 perceket. Az üres melleimből lejött 50 ml, és lehet bermagyarázom, de úgy érzem már több tej van...úgyhogy minden este ez lesz a program, 30 percet megér!

Panndi,
Fruzsi hihetetlen!!! Nem is 5 hetes babának tűnik :)

Dóri,
nem semmi, amit Te is művelsz :) jelen pillanatban képtelennek érzem magam arra, hogy mégegy gyereket ellássak valaha is :cry:

emese1979
 
 


Na itt!
Most jutottam a reggeliig......Eddig Izával voltam elfoglalva!
Lementem a gyógyszertárba,vettem Stérimart.Ez vmi sóoldat,van külön babyknek h kisebb adagot spricceljen....hát aki ezt kitalálta egy idióta volt,de hogy nem adott be ilyet pici babának az tuti! :evil: Olyan nehezen sikerült spriccelnem,mert h spriccel....és szerintem nem is kis adagot.(kipróbáltam magamon is....még így is félig olyan lettem.És tök nehezen lehet megnyomni is,meg elhajlik ááááá,szóval szar az adagoló...mért nem volt jó a sima cseppentős :roll:
Vettem egy kis elektromos orrszívót is,Izusnak nagyon tetszik!Szerencsére imádja!Van porszívós is,jó is a porszívónkhoz...de inkább nem azt vettem elő.Amúgy csak picit szívott ki,nincs eldugulva neki,csak picike takony van benne.És csak nagyon ritkán köhög,és nem csúnyán.Láza nincs,enni eszik,aludni alszik,mosolyog.Szóval remélem semmi nagy baj.De inkább jöjjön ki feleslegesen a doki,mint egyszer ne jöjjön mikor meg kéne!Levihettem volna este(6-8) a rendelésre,de bizti nem örültek volna ha ott krákogok.Szerencsére ma jár körbe a dokinő!!!Így inkább jön!
De én már halálra aggódtam magam.Nem vagyok egy sírós(akkor se sírtam mikor Izus született és megfoghattam)de most sítam :( Kezemben a gyerek,aki kicsit szipog én meg mondogatom neki h ne haragudjon h elkapta tőlem :( Buta anya :roll: :wink: Mi lesz itt ha mondjuk bárányhimlős lesz :shock: Na nem is gondolok ilyenre mert mindjárt sírok :lol: :lol:

Na vége az offnak :wink:

ja felavattuk az új mosható pelust!Eddig minden oké!Ma és holnap tesztelem,ha beválik akkor veszek még belőle,mert egyenlőre csak 5dbot vettem!Majd lefotózom,naygon csini benne!Szép szinesek is :wink:

annus11
 
 


Izusnak jobbulást!
Maja 8 hónaposan volt először beteg, az is milyen para volt. :-)

Fruzsi nagyon jó fej!

Mi megyünk délután Balatonra, Apa szabit vesz ki. Lassan ebédfőzés, pakolás, hajmosás... nem lesz egyszerű.
pumuklii
 
 


Hajrá a mosható peussal!

Na, azért nem ennyire szörnyű a helyzet, Emese, inkább mókás! :wink: Én nagyon sokat nevetek! Na, meg nincs mindenkire rábízva még 2 nagyi is a 2 gyerek mellé! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!

Én csodállak,komolyan mondom!Nem hiszem h bírnám!Elég nekem Izus,aztán délután az uram este meg az öcsém :lol: Mert ők 3 gyerekkel felérnek..... :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Ez csak egy élethelyzet, amit kezelni kell. :) Szeretem a kihívásokat! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


:lol: :lol: :lol: na azt én is! :wink: különben unatkoznék :wink:

annus11
 
 


Dóri: :lol:

Annus: továbbra is jobbulást Nektek! Zsófi már elmúlt egy éves, mikor először beteg volt, de akkor is nehéz volt.
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk éjjel 2-kor volt egy kis reklamálás. Itt, vendégségben egy szobában van velünk Marci; ráraktam egy párnát a fejemre. Most persze alszik... :?

Pumukli, de jó nektek!

Dóri :lol:

Reméljük Izának semmi baja!

Csúcs Fruzsiról az a kép!

Éhes vagyok... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát remélem h csak azért van egy picike szipogás mert tőlem elkapta...Ha csak ennyi bajunk lesz akkor az még belefér! :wink:

annus11
 
 


Dobok egy "divatképet" :lol: :lol: , ha nem bánjátok... (aznap rózsaszín napot tartottunk...) :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Hű, mire ideérek két kézzel már újabb oldalak telnek meg olvasnivalóval...

Panndi, örülök, hogy tetszik a könyv, én is nagyon szerettem :). De a rossz anya is nagyon jó! Azóta beszereztem a Ranschburgot is, de abba még csak bele-beleolvastam, jó lesz az is.
Fruzsinak olyan kópé feje van :), egész nap attól rettegnék, hogy valamire készül... :wink:

Annus, olyan érdekes volt, hogy írtad, hogy hogy aggódsz, hogy nehogy beteg legyen. Teljesen eszembe jutott, hogy az elején én is majd' meg haltam, hogy csak beteg ne legyen soha J. Aztán átesett egy pár ezen-azon (semmi komoly) és már tudom, hogy a betegség is csak átmeneti állapot, túl kell élni és kész :). De nagyon megértem, az első betegségnél én is lelkibeteg voltam :).
Egyébiránt teljesen bepörgettél ezzel a mosható pelussal... Nagyon komolyan fontolgatom, hogy beszerzek egy próbacsomagot. Te interneten vetted?
Ja, és az orrsprayből még kipróbálhatod esetleg a Marimert, annak kicsit kisebb a feje, ugyanolyan töltet egyébként. De sztem az orrcsepp sem könnyebb...
kalloni
 
 


Teljesen kivagyok.Nem tudom megint mihez kezdjek. Pár napja Riki megint nagyon nyűgös.PEdig már olyan jól alakult minden. És megint sírt a reggeli evés után,bömbölt több mint egy órán át a legutóbbi etetés után. Nem értem miért.Aztán reggel áthoztam hozzánk,míg én reggeliztem,megnyugodott,sőt el is aludt.Aztán a köv etetés után eleve idehoztam,kicsit játszon meg nézelődjön míg én befejezem a házimunkát.De nem sokáig bírta,újra rázendített.Aztán tisztába tettem,behintőporoztam,kicsit babusgattam és letettem az ágyába lévén most kell aludnia.Erre torkaszakadtából rázendített.És nem hagyta abba.Negyedóránként felvettem,adtam neki vizet,kicsit vigasztaltam,majd visszatettem.Ahogy érintette az ágyát újrakezdte. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.Ha hagyom sírni én is kegyetlennek érzem magam,és ráadásul a családom is annak tart.Félek,hogy nem alakul ki a bizalom és a kötődés.De nem lehet kézben,mert nem fogom tudni még 2 évesen is másfél órákat altatni.Egyszerűen meg kell tanulnia a rendet,mert tesót szeretnénk,és rá is figyelni kell. De ne menjünk ilyen messzire:be kell fejeznem a sulit. Mit tegyek????Így is csak loptam magamnak 10 percet egy kis tornára.Meg kell csinálnom a házimunkát és mégcsak nem is főzök.Mi lenne ha még azt is kéne????Nagyon el vagyok keseredve.Én azt hittem túl vagyunk a nehezén a sírást illetően,és most kezdődik előlről. :cry: Bocsi lányok,de ki kellett írnom magamból.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, semmi baj! Tegnap nekünk is olyan napunk volt, hogy azt hittem összepisilem magam (már elnézést), mert oda se jutottam el... Mindezt az után, hogy előtte épp megállapítottuk L-val, hogy na, már van egy kis fejlődés sírás-ügyben. Hát vannak ilyen napok.
Figyelj, viszont ilyenkor szigorúan tilos egy napnál továbbra előre nézni. NEM fogod kétévesen is ringatni, jelenleg két hónapos sincs... NEM kell még most feltétlen rendet tanulni, olyat, amire Te gondolnál. De még ha csak az iskoláig szeretnél előrenézni - azt se tedd :). Addig tényleg rengeteg minden változik, lehetnek persze nehezebb napok, mert nem nyílegyenesen és lineárisan fejlődnek a babák sem. Riki is sokat nő még addig, el sem tudod képzelni mennyit fog fejlődni! Be fogod tudni fejezni a sulit, de ezt nem most kell elképzelni! Mikor vannak a határidők/vizsgák/effélék?
kalloni
 
 


Kutyafüle, azért sír, mert kisbaba. :lol:
És nem úgy müködnek, ahogy nekünk kényelmes. Ez bennem már az elsö héten tudatosult és azóta nem zavar. Próbálom megtalálni, hogy mi lehet az oka. Van, amikor nem sikerül. Ilyenkor várom, hogy elmúljon. Nem kell nagy tragédiát csinálni belöle.

Kép

Kép
adraci
 
 


Zárójel az altatásról: J - kapaszkodj meg - 11 hónapos koráig evett éjszaka is. Néha 5-6 alkalommal is. Vége lett - igaz, ennek nem teljesen magától, de kellett a váltás. 13 és fél hónapos koráig szoptatással aludt el! Leszokott róla, gyakorlatilag sírás nélkül hagytuk el. Utána ölben aludt el, ezt a szokását is simán letette egy-két hónapon belül. Még nem volt másfél éves, mikor tök egyedül, némi vers, vagy mese után elaludt az ágyában, és ez azóta is tart. Szóval VAN fejlődés :)!
kalloni
 
 


Adraci, jó vagy :)! Mint egy sokgyerekes bölcs anya :).
kalloni
 
 


Kutyafüle,
lesz ez még jobb is :)
Amúgy bogi tegnap délutántól meg ma reggel is nagyon nyűgös, most mondta anyum, h hidegfront van állítólag...

emese1979
 
 


Aranyosak vagytok.De olyan rossz.Én úgy sajnálom.Ő a szobájában sírt,én itt sírtam és írtam a szakdogát.Ehhez még anyám is kifejtette a véleményét,miért nem viszem le(a 40°-os tűző napra,hogy bőrrákot kapjon 10 évesen) vagy miért nem adom oda neki leviszi ő(ua).
Tudom hogy baba és a babák sírnak,de akkor is olyan rossz volt ez a hosszú keserves sírás tudva hogy rám számítana,de nem tud. :cry: Pocsék anyának érzem ilyenkor magam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


na nem is meséltemm, reggel 7kor pelenkázom a gyereket, nagy boldogan nézelődik, ahogy kiszedem a pelusból 8üvöltést m intha elvágták volna...), emelem a kis lábait, h popsiját kitöröljem - hát mint egy szökőkút, úgy elkezdett pisilni, még a két szemem között is pisis lettem :)

emese1979
 
 


Sziasztok csajok, van egy-kéd dolog, de előbb:

Kutyafüle, én nagyon nagyon megértelek! De hidd el, jól csinálod. Ha felveszed, és megnyugszik, utána meg leteszed és sír, akkor az a baja valószínűleg, hogy kézben szeretne lenni. Ha megteheted vedd fel, mindkettőtöknek jobb lesz. De ha nem tudod felvenni, akkor nem tudod, semmi baja nem lesz, hiszen nincs baja. Ezt meg kell tényxleg tanulni, hogy van, amikor nem olyan a helyzet, hogy kézben legyen. És Isten bocsássa meg: ez a te gyereked, nem anyádé! Több önbizalom!!

1. Ma Csanád 4 hetes létére átfordult a hasáról a hátára, azt hittem lepetézek!

2. Kicsit meg vagyok ijedve, ugyanis eddig teljesen jól elvoltunk szopival 70-90 gr hétszer, pont jó a súlyhoz, egy-egy mellel bírom, szupi. Erre tegnap óta a gyerek 120-akat eszik (indokolatlanul rengeteg a súlyához) mindkét mellem "használnom" kell, és így is ugyanannyiszor éhes, ha nem gyakrabban, mint eddig... MI EZ? 4 hetesen még nem lehet növekedési ugrás! Meg kezdjek el gyorsan szaporítani, amíg nem késő, vagy először nézzem meg, hátha az anyatermészet megoldja a plusz megrendelést?

3. Csanád elhagyta a 3,5 kg-ot, és már egyáltalán nem sárga. Lassan szeretném rászoktatni, hogy aludjon egy hosszabbat éjszaka.
a) Tapasztalt anyák, ezt hogy csináljam?
b) Szerintetek megpróbálhatnék-e áttérni 6 szopra (főleg, ha ennyi hammázik?
c) Mennyi a leghosszabb idő, ameddig nem kell ennie? Pl. ha alszik 10 órát, azt is hagyhatóom? (mert mikor pici volt, a dokinő azt mondta, max. 4,5 óra, mert annyira leeshet a vércukra, hogy kómába esik, ha nem ébred fel rá, hogy éhes. De az csak a sárgaságnál van, hogy nem ébred fel rá, hogy éhes, nem???)

:shock:

Na bocsánat, megint az én bajaimmal van tele az oldal, de előre is köszi minden tanácsot. És mégegyszer kérném, hogy akinek van, 1 mondatot nyomasson már a mei tairól.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


És drága Annusunk jóvoltából képek Csaniról:

Kép Szundimackó

Kép Törpicsek

Kép Játszani jó!

Kép Az első sétán

Kép Szopi után

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megint jó sokáig nem voltam, de most itt vagyok picit.

Benji súlya megindult most 4kg és 54 cm. Egész jó lett, ahhoz képest, hogy az első 2 hétben csak 30dkg-t híztunk, de mióta hozzátáplálás van azóta hízik. Az időjárás változások nekünk is betesznek picit, de szerencsére még közel sem annyira, mint annó Marcinál. Így elmondhatom, hogy Benji melett szinte havajozom, mindent meg tudok csinálni.
Képzeljétek Benji szerepelni fog 1 filmben a Katedrálisban. Ő lesz a babaszereplő. Kerestek babákat a forgatásra és a védőnőnk szólt és ajánlott be minket. 3 babát választottak ki 1-2 hónaposak közül és mi vagyunk az egyikek.

Remélem mindenkinél minden okés. A nyűgös babákhoz kitartás, túl lehet élni és ezt tapasztalatból mondom. :)

+ 1 kép
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle: nekem minden délelőtt hisztis a gyerek, kb ua. csinálja mint Riki, és csak délutánra nyugszik meg. Ráadásul eddig mindig kitaláltam mi a baja, így nyertem néhány "csendes-negyedórát", de ma pl reggel 7től gyakorlatilag alig volt csend.

Jaa, és nekem Nóri napközben nem hajlandó a kiságyában aludni. Ez hihetetlen. Este és éjjel semmi gond, de nappal meg nem marad meg. Most is a babakocsijában alszik. Nemsoká ébred, marha jó, mert pont akkor van kajaidő mikor jön a védőnő, ráadásul utálom hogy bejelentkezik hogy 1-2 között jön, én meg nem tudom hoyg elkezdjek-e szoptatni vagy sem, mert ugye bármikor csöngethet.
Most hogy Nóri aludt egy keveset összekaptam annyira a lakást hogy védőnő-fogadóképes legyen, legalább ennyi hasznosat már biztos csináltam ma, mert ha így halad ez a nap, akkor én nemsoká elájulok az álmosságtól, és egyéb hasznosat ma nem teszek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


sziasztok

sargasag:
nalunk se sarga mar a kiscsaj
en hagyom aludni
mas kerdes h 4 oranal tobbet nem alszik...... :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle:
Ne parázz már annyit.
1. gyerek mit vársz magadtól, hogy majd minden gondját mgfogod tudni oldani? Hülyeség! Mindíg lesz valami olyan, amihez kevésnek fogod érezni magad és ez nem rossz anyaság, de igen is lesznek ennél még kacifántosabb napjaid is, amikor azt sem fogod tudni meik irányba szaladj. Hidd el ezen kár magadat idegesíteni és nem a levegőbe beszélek.

Kép
Kép
incike
 
 


Minden baba gyönyörű!!!Már akartam írni,csak ma flúgos napom van :wink: Nézzétek el nekem :oops:

Incike!
Jó h jöttél!!!!Akkor Benji lesz az új oscar díjra jelölt? :lol:

Emese!
Reggeli pisi fürdő nagyon jó!!!Eddig csak a kezemet pisilte le,azóta is nagyon figyelek :wink:

Szofi!
Nagyon szívesen!Ha 2 mellből is etetsz 1 alkalommal akkor szerintem nem lesz gond!Esetleg igyál egy kis sört,biztos ami biztos :wink: Éjszakához nem tok hozzá szólni...Iza kialakította magának!Amúgy furcsa,mert nekünk még a kórházban is azt mondták h éjjel nem kell keltenem!!!Még akkor se ha sárga!Ki érti ezt :roll:

Sírós babákhoz sok kitartást!!!Sajna ehhez se tudok okosat mondani.....(vagyis szerencsére :wink: )

Kalloni!
Majd mindjárt belinkelem az oldalt ahonnan vettem.Egy csaj árulja azt a fajtát amit kinéztem,mert amúgy sok van...de ezt sokan dícsérték már!Tegnap írtam neki h kérnék pelust,5kor már taliztunk is és hozta!Teljesen korrekt!Remélem h bejön,mert árban azért jól járnék!!!Főleg ha még tesó baba is tudná használni!De ez kiderül ha ott leszünk! :wink:
http://www.mamami.hu/forum/showthread.php?t=1652 én a Coolababyt rendeltem.Nézz körül amúgy az oldalon meg a fórumokon,van másfajta pelus is.De ez a csaj tegnap azt mondta h ebből a fajtából van minden színből készleten,meg lesz is mert sokan keresik.A többi fajtát amit árul nem nagyon szeretik,vhogy nem illeszkedik rendesen a gyerekre...persze ahány gyerek annyi szokás :wink:

annus11
 
 


Elszállt az írományom...

Nagyon édes Csanád! Annus, ügyi vagy!
3 hetesen is van növekedési ugrás, Csanádnál kicsit később. Szoptasd nyugodtan, ha sikerül átállni, akkor jó, ha nem, akkor szaporíts. Bár addig sem árt picit fejegetni...
Hosszabb alvásról: ne félj, hogy rögtön 10 órát fog 1szerre... :lol: Én a 6ot lőttem be, azóta is így van. Hosszú alvás előtt (amikor neked jó, hogy hosszan aludjon) kis kajcsi - nem lakik jól, de nem ordít, csak éber marad, kis szórakoztatás, aztán idegesedik, hogy éhes még, megint kis kajcsi, még mindig nem alszik el, vagy nem hagyom..., fürdés, kis játék, NAGY kaja (nálunk ez cumisüveges - nagyon nagy lukúval, hogy szinte csak nyelnie kell, mert ebbe is belealszik már rendszerint, és nem lesz cumizavar, meg nem is szokik hozzá, hogy ilyen a kaja, mert ez csak 1szer, és CSAK ekkor van, különben kaja csak a ciciből van), és hosszú alvás. Bocsi, hogy még egyszer leírtam, ha nem kellett volna, mert olvastad már, csak válaszoltam a kérdésre... :) Amúgy tapasztalt anyák... Khmmmmm... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kutyafüle! Tényleg időnként előfordul, hogy a rendből kilógó napok vannak. Na, ilyenkor azért időnként én is engedek, mert nem azért van a másmilyen nap, mert lázad, hanem azért, mert vmi befolyásolja, amiről nekem fogalmam sincs. De 1 nap elmúlik hamar, másnap meg megint lehet úgy, ahogy előtte. Legalábbis nálunk így szokott lenni... :roll: Remélem, nálatok is csak vmi ilyesmi van...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus
Oscar?! Sosem lehet tudni. :lol:
Tegnap a férjem kollégája meg jegyezte, hogy szegény gyerek alig született meg és már dolgozik. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Emese:
Jót nevettem ezen a pisilő pelusos storyn. Nálam is szinte rendszeres, hogy vagy lepisil vagy belekakil a kezembe mikor pelust cserélek rajta. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


sziasztok!

á alig jutok gépközelbe :)

hétvégén a család, meg most már hétközben is elveszi az időmet, Édua már nem jár oviba, és még a férjem is dolgozni jár, így minden nap kell főznöm, el kell menni boltba, vagy postára éppen vagy gyógyszertárba és ezzel a délelőtt eltelik, aztán délután már fejésre is úgy kell időt találnom

Én már annyiszor abba akartam hagyni, ideges vagyok, ha nem tudom normálisan csinálni, mert mindig valami miatt abba kell hagynom, arról meg szó sem lehet, hogy minden nap mindig ugyanabban az időben tudjam csinálni

lányom miniadagokat eszik: 70-95 ml között, de ha este 9 körül megeszik 90-et akkor is 4-5-ig alszik aztán meg 8-9-ig, napközben eszik-alszik, ha éppen úgy kapom el, hogy nem kell kaja alatt kakilnia, vagy pukiznia, bár ez szinte megszűnt mióta nem iszom a laktoherbet, azóta nyugisabban is alszik :)

Lara is akkora adagokat rak a pelusba, hogy már naponta át kell öltöztetni és megy a mosdóba pancsizni :)

Jó volt a babanaplós beírás, nekem is a mennyiségek írásáról kellene már leszokni, de így látom, hogy 2-3 hetes korában sokkal többet evett mint most :) valamiért behúzta a féket a hízásban, tegnap kellett volna lemérni, elfelejtettem :)

Tegnap este extra nyűgös volt, általában 7-9 között van ordítós idő, de tegnap ami segített, függöny be, gyors pancsi és lefeküdtem vele az ágyba és pihiztünk, anyahiánya volt :)

szofi az alvását a gyerek magának alakítja, Édua még 3 évesen is kelt éjszaka, bár akkor már csak vizet ivott, de nagyon sokáig éjszaka is szopizott és arra aludt csak el, a bölcsiben a textilpelussal, aminek itthon illatavolt :)

babák gyönyörűek

kis és nagybetegeknek jobbulást :)

annus majd küldök képet, csak nincs még időm feltölteni :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Emese!
Nekem a reggeli büfit+feles kajcsit Luca a melleim közé nyomta :lol:

Esti evés:
Én nem keltem őket éjszaka, kelnek ők maguktól is.. (Petra=zombi : ))

Kutyafüle!
NE parázz már ennyit mindenen! A gyerekek nem olvassák a könyveket, nem tudják, hogy mit hogy KELL csinálni, csak kis ösztönlények. Hiába próbálom én is terelgetni őket, általában legyőznek :) És nekem is volt, hogy hagytam őket sirni (szinkronban, teli torokból, gondolhatod), mert egyszerűen muszáj volt csinálnom a házimunkát! (Persze előtte minden lehetséges "hibaforrást" leellenőriztem...) De tényleg nem lehet egész nap ölben, és nem lesz depressziós, és nem fog utálni téged azért, mert néha sirni hagytad... ;) Kitartás!!
Vendég
 


kutyafüle: Zsófi nem volt még hathetes, amikor a számvitel2 vizsgámra készültem. A hathetes kontrollon meglátott a doki, és azzal fogadott, hogy hű de szarul nézek ki :lol: (Nem pont ezekkel a szavakkal, d ez volt a lényege.) Mondtam neki, hogy vizsgára készülök, Zsófi hasfájós, sír, mit sír, ordít estéken és éjszakákon át. Az mondta, a baba életének első három hónapjában ne erőltessem a tanulást, egyszerűen nem erre vagyunk programozva (ezért is plusz elismerésem Esztónak). Tanácsát megfogadtam, hagytam a vizsgát, újrakezdtem a tanulást, amikor Zsófi három hónapos lett, és ment is minden, mint a karikacsapás :wink: Kitartás! Nem augusztus 31-ig kell leadni a szakdogát?
Vendég
 


Kutyafüle
felesleges idegeskedned. Ha tudnád hányszor fel fog még borulni a rend... amit hetekig tanítasz neki (hogy kell elaludni pl)... Szóval take it easy!

Én meg leestem a szoptatós fotelom lábrészéről (ugye az hintázik nem stabil), így pakoltam a ruhákat. Ekkorát nem is tudom estem-e már. Talpam fáj egyedül, pedig fenékre estem, meg lehorzsoltam csomó helyen...
pumuklii
 
 


Pumukli!
Ezt a leesést el se tudom képzelni...hogy csináltad???? :lol: Mikor olvastam azt hittem a gyerek is nálad volt,de utána láttam h nem! :lol: :lol:

annus11
 
 


petrus :), nálunk az üvegből akármennyit megeszik sem jön be, inkább akkor a száján folyik ki a tejcsi :)

és ha nem éhes akkor sem ha már 2,5 órája evett nem hajlandó enni, sírni viszont igen és egy fél óra múlva amikor úgy gondolja, hogy enne, akkor viszont lemegy neki a kaja :)

rájöttem lehet inkább akkor fogok fejni mikor még nem alszik el, sír egy kicsit nekem jobban jön a tej :), csak bírjam idegekkel :)

férjem is megoldotta múltkor a sírástémát, berakta a kiságyba miután én már vagy 2 órája sétálgattam vele, és 5 perc sírás után bealudt :)

kendő nekünk mindig bejön, délelőtt már csak abban megyek le vele, és ami érdekes beleraktam ma is sírt, aztán mikor bezártam a lakás ajtaját mintha elvágták volna :)

most meg azon gondolkozok, hogy ezek a nagy adag kakik, remélem nem a tejérzékenység miatt jönnek, mert mostanában minden nap ettem tejterméket, gyümileves, túróstészta, tejberizs stb :)

sört én is megútáltam, most homeozok

férjem egyébként menekül esténként, én meg ettől kapok idegbajt, hogy itthagy az ordító gyerekkel, bár az se nagy segítség ha itthon van és hagyja sírni :(

én mégsem váltottam még ki a fog.gátlót, hétvégente van rá alkalom azért meg nem akarom szedni, férjem megbízhatóan védekezik, Édua után 3 évig nem szedtem semmit :)

kg-ok: rajtam kb 4 kg van, a hasam hájas :(, a sok szénhidrát meg édesség, bár mostanában annyira már nem kívánom, de tegnap is pizzát sütöttem :)

Böbi hányszor fejsz egy nap? én most 6x, de éjszaka hosszabb szünetet tartok 6-7 órát, nem bírok már felkelni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Édesek a babák a képeken!

Szofi, a vállon alvós képen teljesen rád hasonlít a pici fiad! Amúgy napi 6 szopira szoktatás?! Reggel fél tízkor már túl voltunk a 6-on- azóta nem számolom... :?

Hétfői kemény menet után (de. 10-től estig rajtam lógott szinte), úgy döntöttem, jól jön még egy kis segítség, mert gyerekkel a kezemben nem haladok az egyéb teendőkkel. Viszont mivel érik a meggy, amit el kell rakni, anyum azt javasolta, h inkább én utazzam hozzájuk. Szóval tegnap összepakoltam, kocsiba vágtam magunkat és lejöttem a szüleimhez. (Ildi! egy városban vagyunk!)
Nővérem is itt van a 10 hónapos Panni babájával (ő vizsgára készül) - apukám épp a gyerkőcöket felügyeli, a teraszon alszanak, ki-ki a babakocsijában. :D
Mivel a mai napon Blanki nem volt még hajlandó aludni mindezidáig, megyek próbálok én is hunyni egyet.

Majd jövök és igyexem kevésbé önző módon csak magunkról...
:oops:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


+1 kép

Marci és Benji
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Annus
én vagyok a hülye. Igy szoktam a gradróbszekrényből pakolni. A fiókos szekrényből meg úgy, hogy Maja hintalovára állok fel. Apa mondta is, hogy ha ezerszer nem mondtam akkor egyszer sem.....

Szofi
Csani nagyon helyes.

Végeztem a pakolással, kocsiba is minden befért, köv szopi után indulunk apáért, onnan meg révfülöp. Net nincs, így elköszönök 1db-ig (vasárnapig).
pumuklii
 
 


Böbi!
Tudom, nem most írtad már a membránt, de ha kell még, én szívesen küldök neked egyet (nekem 2 pót is van). Ha írsz egy címet, postázom.

Nekem annó Máténál meg sem fordult a fejemben, hogy tápszerrel túletethetem . Szopi után mindig annyit evett, amennyit igényelt, igaz többet is bukott ki. Most Samu szinte alig bukik, vagy ha igen, akkor is csak pár cseppet. A bukás mondjuk biztosan a tápszer miatt volt. Minthogy a ritkább kaki is. Egyszer nagyon megszenvedett szegénykém. kb. 4 napig nem sikerült neki. Hőmérőzés, torna, mit sem használt, aztán a glicerines kúp sem, végül leovac szirup segített. De pl. a szomszéd kisfiú egy heti kaki nélküli hét után kórházba került. Érdekes, mert ő meg csak szopott.

Máté is sokáig ébredt éjszaka is szopizni, és létszámellenőrzést még mindig tart, de remélem, Samu előbb átalussza az éjszakákat. Irigykedve olvasom azt, hogy pár baba milyen ritkán kel éjjel. Samu 3-4 szer tuti szopik, de én hulla vagyok (bár napközben annyira nem érzem, csak az egyedüli üldögélésben ragadnak le a szemeim).


Kép Kép

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Nagyon helyesek a tesós képek!!!! :wink:

Na volt kaki a mosható pelusba!És nem folyt ki!!!!Bár nem tudom h ez mennyire volt extra kaki...nem tudom h itt hogy kell kinéznie egy extra kakinak :wink:

A másik story!
Hajnali 3kor ugye fejtem az egyik mellem.Mikor az uram ment el fél5kor,azt mondja nekem!Olajozzam meg a mellszívót :lol: :lol: Mert h arra kelt :oops: Először nem is tudta mi az,gyerek az ágyban,én sehol.Akkor leesett neki :lol: Tényleg úgy nyikorog :oops: Ez van.Bezzeg ha a gyerek sírt volna tuti nem ébred :lol: De még az elöbb is ezt hallgattam h nyikorog.....

annus11
 
 


Anita, hogy állsz a mei taijal? Találtam Neked egy leírást, abból kiderül, hogy csak egy méret van, de az jó mindenkinek:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productInfo&i=1103&size=&catId=14
kalloni
 
 


Dokinéni itt volt!
Diagnózis:Izabel náthás! :wink:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: