Új privát üzeneted érkezett!

[quote]s írta:zerintetek írassak fel tápszert a biztonság kedvéért

He? Oszt neked minek? :D
Max, ha Zetiverás kapucsinót akarsz keverni belőle... :lol:

ladmon
 
 


Kreiszi, szerintem teljesen jól látod a dolgokat - csak azért, mert egyszer nem hízta meg az elvártat, még nem hiszem, hogy tápizni kéne! (Ennyi erővel Adri is rég táposcsibe lenne, mert van, hogy egyik héten alig hízik, a következőn meg többet.) Nyugi, nem ámítod magad!!! Nyilván ha minden héten 50grammot hízna, vagy mindig egyre kevesebbet, akkor kéne neki még hami, de most nem ez a helyzet! :) nyuginyuginyugi! :)
kuponok meg - nincs mit elszámolni, különben a kukában végezték volna! legfeljebb ha neked is lesz valami ilyesmi, ami nem kell, majd te is szólj :D

Hajni, köszi a fogacskás infot! Bár azért remélem, minél később lesz rá szükségem :wink:

Millye, tápszert a cicifüggő fiadnak? :lol: :lol: :lol: szerintem csak megsértenéd vele :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ladmon, Stelly nos azért gondoltam nehogy úgy járjak mint Vera... mi van ha nem akar majd enni? Vagy bármi is lehet akkor mit adok neki enni? Csak biztonság kedvéért gondoltam, hogy ne akkor kelljen rohangálni... illetve akkor hova rohangálnék :? :D ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de nagyon meg ma a fogalmazás nekem... :D :D :D szóval értitek? Csak parázok itt... basszus... ezt a nyaralást jól kitalálta a férjem... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Ladmon, hallod, nem csoda, hogy férjed nem állt neki újratölteni a Lost-ot, elvagyok vele én is egy ideje :lol:
ja meg tegnap írtad, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, nos a mai éjszakánk: hajnal 3.05 nyögdécselés a szomszéd szobából, átkóválygok, gyerek a hátán fekszik, vigyorog a körforgónak, cseveg vele, és rugdossa a rácsot. Visszafektetem, ujjat betolja, szundi. Hajnal 3.38 replay. Reggel 7.30 replay. Szóval nem volt vészes, de rád gondoltam, mikor megláttam a háton fekvő csacsogó gyereket :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Éssssss ennyire folyik a nyálunk... :D Már úgyis rég töltöttem fel fényképet és annyira nehéz volt megállni.... :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Áááááááá ezen nem is látszik... :? na mindegy a közösbe tettem fel új képeket... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nilabali, nyáfröcskölés nálunk is a legújabb hobbi! :lol:

Millye, azt mondják, az idő enyhíti a fájdalmat, nekem a mai napig nem sikerült rajta túltennem magamat! :cry:
És ne parázz a nyaralás miatt, minden rendben lesz! :wink: :)

Eszter, nálunk valamelyik nap hajnali 4-kor beszélgetett Bencus a hátán! :?
zsu83
 
 


millye:ez semmi,nekünk van jobb!rendesen lóg a cipőkötő!de majd csak holnap hozom,mert őkelme felébredt és kajáig szórakoztatni kell!
ja,és ő is megtalálta a lábát!

Kép
nilabali
 
 


Millye, Andris még továbbra is a szívszerelmem! :oops: :lol:
zsu83
 
 


Stelly: :lol: :lol: Juhéjj forgás!! Nincs más megoldás, neked is be kell satuzni a kölyköt a sarokba! :lol:

millye: Ha nem eszik, nem eszik... De nálatok ilyen nem fog előfordulni, a nyakamat rá. Hiszen Andris még semmi mást nem evett tejcin kívül, akkor meg miért ne enne?!
Amúgy akkora ötletem van: írass receptet, de ne váltsd ki! Gyógyszertár úgyis van Balcsin, de persze fölös a dolog, viszont megnyugodva indulhatsz neki az útnak! Na?

Lépek, mert apjuk hazajött én meg gyakorlatilag itt nyaraltam egész nap! :D

ladmon
 
 


Zsu83 köszi! Aranyos vagy! :D

Nilabali a közösben van nekünk is olyan cipőfűzős azt akartam feltölteni :D :D :D

Ladmon tök igazad van! Köszi! Akkor feliratom és megnyugszok legalább.. a próféta szóljon belőled! Na igen amikor hazajön a férjurad gyorsan tiplizel nehogy azt higgye itt ültél egész nap... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: ne parázz fog enni,ha mégsem besétálsz egy patikába és kisírsz egy dobozzal, Debrecenben nekem is elfogyott, kaptam recept nélkül, amúgy 500 Ft támogatás van rajta.

Julcsi: Füge alul-felül most a délutáni alvásnál meg felemelte a rácsvédőt és kopogott a feje a rácson. :cry:

millye: azért látszik hogy ott csorog lefele :lol: Mi is többször öltözünk egy nap.

Képzeljétek idáig mondtam hogy milyen jó hogy van két keresztem...na három hete annyira jönnek főleg a kicsi - a nagy nem is igen - hogy jaja de édes füge na megyek, kb. 5 perceket, a nagy kiborulás nekem már azért következett majdnem be, mert hetek óta nincs egy magányos pillanatom és azért néha nem ártana, meg lehet ezért kövezni, de én úgy érzem hogy szükségem lenne rá és kell is hogy ari anyuka tudjak lenni. A régi türelmem, nyugodtságom már a múlté. Kíváncsi leszek hogy itt a szünet vajon többet fognak-e fügizni, mert ők ajánlották hogy majd vigyáznak rá..stb. Na bocsi a kicsit panaszért.

Kép
budabo
 
 


Budabo ok. majd meglátjuk milyen "élménnyel" térek vissza :D :D :D na igen mi vagy a kaki vagy a nyálzás miatt öltözünk át :D Pedig nem ártana neked sem egy kis kikapcsolódás és pihenés... azt hittem elviszik babakocsival ide oda mg játszanak vele... :shock: lehet most hogy szünet van többet tudnak vele foglalkozni :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: hát már rám férne. A nagy iszonyat, kamaszkorban van és borzalom. A kicsi aranyos, de most hanyagol minket. Hetek óta pár perceket kapunk. Régebben ténleg elvitték, tologatták, feljöttek, büfiztették, fürdették..stb, de mostanában semmi. Laci vmelyik nap fogta Fügcsit és elvitte szomszédolni, jól esett egy pici csend. Tudom mit nyavajgok másnak ennyi sincs, de hát nem vagyunk egyformák. Ügyesek lesztek, jól fog viselkedni Andris. Be mered vinni a Balcsiba?

Kép
budabo
 
 


Budabo a vízbe nem viszem bele... szerintem még korai lenne... majd visszük a felfújható medencéjét és abba pancsizik na meg én is... :D :D :D mert a vízbe én sem megyek bele... majd augusztusban... még ez a víz nekem hideg (a másik dolog meg az, hogy nem vetkőzök a súlyfelesleg miatt) :oops:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, képzeld Bencus megint alszik másfél órája! :shock: :)
Én teljesen megértem az érzéseidet, ma beszélgettünk anyukámmal erről, hogy néha szeretnék egy kicsit magammal törődni, esetleg Bencust leadni neki pár órára, és teljesen egyetértett velem, szerinte is kell, hogy néha külön legyek egy kicsit Bencustól, mert így tudok feltöltődni, mert néha bizony nekem is elfogy a türelmem! :?
És ma is olyan jó volt, amikor anyum levitte Bencust egy fél órára sétálni, jólesett nekem is a csönd!

Ladmon, na én most legalább gond nélkül gépezhetek, nem szid össze Apa, mert pihentetnem kell a lábam! :D

Millye, nincs is súlyfelesleged, ne beszélj butaságokat! :wink:
zsu83
 
 


Balcsi nem volt hideg, de Vincit még nem mertem benne megfürdetni, annyira azért nem volt meleg, amúgy tök nyugodtan be lehetne vinni, Andrist ekkora korában már simán úsztattam, csak akor jobb idő volt, és már buggyant a balaton :)
Csak nyugi millye! Nálatok bizti nem lesz hiszti!!!!Erre csak Vinnyó képes :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Verus, úgy legyen, jövő héten mi is Balcsizunk...................

KépKép

KépKép
stelly
 
 


millye: mi talán augusztusba megyünk,ha megyünk, ha addig a súlyom nem alakul én sem nagyon fürdök. A képeken nem nagyon látszik hogy annyi felesleged lenne :shock:

zsu: hát igen, az a kis csönd, milyen jó is lenne. Mi is aludtunk ma kétszer 1.5 órát, és aludt volna többet, de én keltettem, mert nagyon elcsúsztam volna az esti kajával. :oops: Megjavulnak vagy csak néha van rendes napuk hogy anyuk töltődjenek? :lol:

Kép
budabo
 
 


Fürcsi előtt rakok fel pár képet :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi,de nem tudtam választani!!! :lol: :oops:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


andrea: az összes kép jó, de az első a király!!!!!! így ültök már???

Kép
budabo
 
 


Tényleg, így ül már Hanna? Nagyon szép! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


És mert eddig szinte csak panaszkodtam ma, kicsit dicsekszem is: Marci ma este annyira motíválttá vált a jegesmedvétől, hogy gyakorlatilag végigkúszott az ágyon, hogy elérje és bekapja az orrát :) Közben néhányszor hátra is fordult, emmellett persze nem volt szabályos és kapaszkodott a lepedőbe is, de azért ma így is nagyon büszkék voltunk. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: ügyik vagytok!!

Kép
budabo
 
 


Vinci estére:
Kép
:lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83 köszi, de azért jó pár kiló figyel a combomon meg a fenekemen... :oops: erről jut eszembe, hogy ma voltam a zöldségesnél és beszálltam a kocsiba és reccs... :oops: a farmerom a fenekem alatt szétrepedt :D :D :D

Lkverus köszi, remélem valóban nem fog hisztizni idegen helyen... :?

Stelly balaton melyik részére mentek és mennyi időre? :D

Budabo melyik képen nem látszik, Nézted az új képet? Azon látszik az úszógumi :D :D :D na majd csinálok egy egész alakosat és felteszem elrettentőnek a közösbe. :shock: :roll:

Andrea17 olyan éhes Hanna, hogy a kiságyat eszi :D :D :D nagyon édesek a képek... látom a lányod is rág mindent... :roll:

Julcsi-79 ügyi Marcibogyesz! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Lkverus de vagesz Vinci!!! Mi az amibe beletetted? Fürdőmedence? Jó ötlet!!! :D Ti szoktatok Alfa találkozóra menni? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Vagyok, olvasgatok de írni nincs ídőm, bocsi... Szoninak jobbulást! Így nem biztos, hogy bele kéne vágni a csütörtöki taliba, mi is elég nyűgik vagyunk mostanság... pénteken meg oltás még erre rá... pffff...

Képek csodásak, azokból merítek egy kis erőt... :)

Kép
Kép
elif
 
 


millye: az amibe betettem, a legdrágább lövésem volt :) asszem már írtam régebben, milyen jót vásárolam :) szóval kicsit félresasoltam a lasztik árát, és 990 ft helyett 9990 ft volt, ezzel a kis medencével vagy mivel....nekem csak a labda kelett volna :) Na de mindegy, hát élvezzük, ha már iylen drága volt :twisted:
Alfatalin egyszer voltunk, elég nehezen jutunk el, mindig olyankor van, és olyan helyen, hogy épp nem jó....de már nagyon mennénk egyszer egy Esztegomira.....

Elif! kitartás! Ez csak átmeneti biztos! Sok mosolygás, és sok+++++++++++!!!! :)
na megyek aluszni ! Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Lkverus :shock: 9900,-Ft :?: :shock: atya ég! :D

Elif már épp hiányolni akartalak! Biztos az idő is bekavar na meg a fogzás... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Na mi itthon, szerencsésen landoltunk a kis házikónkban. Annyi élményem van, holnapra összeszedem magamat és mesélek.

Az utóbbi 2 oldalt olvastam el kutyafuttában, hát zajlik, nem mondom!
Nem alvós nyüszis babák anyuciinak türelmet, beteg Apukáknak egészséget, forgáshoz és fogacskákhoz gratulka, képek nagyon édesek, nem tankönyv szerinti hízáshoz inkább nem szólnék, enyhén szólva érintett vagyok(11 napja nem mértem Lénát, pánikolok, holnap soron kívül védőnéni, pedig 7-8X eszünk, teljesen nyugodt, sokat alszik, csak mégis úgy érzem, vacak a tejcim. Még mindig nincs sztem 5 kiló :( )

szép álmokat mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Jó reggelt!!!

budabo:Egyetértek veled,mármint azzal,hogy kell néha egy kis egyedüllét :lol: Ettől még nem rossz anya az ember,szerintem!!!Én is álltalába megkérem apát,ha ráér,hogy kettecskén sétáljanak egyet,én meg addig veszek egy jó nagy fürdőt :lol: engem az mindig feltölt!!Néha úgy érzem,hogy pocsék anya vagyok,mert vágyom az egyedüllétre,de rájövök,hogy kell az a pár óra,mert Hannának is többet tudok úgy nyújtani,ha 100%-os vagyok :)
Egyébként az üléssel kapcsolatban,igen mi már ügyesen ücsörgünk,de csak mindig kis ideig hagyom neki,mert félek,hogy megerőlteti magát :( de a kishercegnő állandóan ülni akar!!!

millye:Igen mindig mindent a szájába vesz,de szó szerint,ÁLLANDÓAN ez normális?Andrisnak is folyik a nyála rendesen :lol: Még mindig tünemény :)

gerendai zsuzsi:Örülök,hogy sikeresen haza értetek,remélem minnél hamarabb jössz az élmény beszámolóval :lol:

ikverus:Hát megtudnám zabálni kis Vincit :lol:

julcsi:KÖszönjük! :lol: Marci pedig nagyon ügyes,gratula :lol:

Jajj a nyaralásokról jut eszembe,mi júli 6.-án megyünk Orrfűre :lol: Unokatesómékkal ott is van picibaba,de ő már 8hós,kiváncsi vagyok,hogy bírják majd :? :)

Zsu:Király,hogy Bencus ilyen jól alszik :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Verus: remélem is, hogy csak átmeneti, mert ma éjjel sem sokat aludtam. Igazság szerint 3 hónapja nem aludtam ilyen keveset, pedig én aztán nem vagyok egy hétalvó amúgy sem.... :roll:

Zsuzsi: örülök, hogy rendben és sok élménnyel hazatértetek! :) Én sem mértem most egy ideje direkt, hogy ne idegesítsem magam, erre most férjem találta ki, hogy azért naponta egyszer mégiscsak kéne... :roll:

Így segítettem anyának kitakarítani a lakást. Hát nem ez a legjobb segítség? :D
Kép
Ezt Alextől tanultuk a talin, azóta rendszeresen és fáradhatatlanul gyakoroljuk. :)
Kép
Tegnap meg ezen vigyorogtam egész délelőtt, folyton a nyelvét dugdosta, de az igazi kiöltést le sem sikerült kapnom, az 1,5-szer ilyen hosszú és kétszer ilyen hegyes. :D :P :P :P :P :P
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


Hurrá! Zsuzsiék szerencsésen megérkeztetek haza! Várjuk az élménybeszámolót, és a sok képet!
(Ha szépen megkéred Ladmon biztos ír egy remek rövid összefoglalót 8) (ide inkább egy Cukorfalatos röhögéses szmájl kellene)) Én nekem hirtelen csak annyi jut eszembe, hogy Dina kérdezte tőlünk, hogy mikor megyünk csípőszűréses kontrollra. Ő is nagyon el van tűnve, csak egyszer jelentkezett.

Mi is cipőfűzőzünk, meg köpködünk, és én is parázok a tejci miatt.
Balcsira mi is megyünk, csak éppen augusztusban.

Andrea17: Nem semmi! Tényleg így ül már Hanna? :shock:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Elif:Hát az a nyelves kép nagyon durva :lol: Tök édi :lol:
És sajnálom a rossz éjszakát :( A mai már biztos jobb lesz :)

Corcus:Igen Hanna a kis ülő bajnok,de,hogy miért van rákattanva ennyire :wink: egyszerűen nem tudom szinte elfektetni,mert sír,hogy ülni akar!!
Miért parázol a tejci miatt?

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Andrea17: hát mi kis Hannánk is folyamatosan ülni akar, bár az igaz, hogy jól elvan háton is. Ez az én nagy bajom, mert nemnagyon érdekli a megfordulás, pedig ha nagyon akarná, akkor menne neki. Én nem merem ültetni, mert állítólag addig nem szabad, amíg magától meg nem tudja csinálni. Ő is nagyokat mosolyog, ha felhúzom ülésbe, de egyébként nem merem, mert félek, hogy nagyon megterheli a gerincét.

Egyébként Hanibaba nagyon profi már és csinálja azt a csippentőfogást, amit általában csak 8 hónapos kortól kezdenek el. :shock: Szóval Hanna fejlődése sem tankönyvszerű, mert a forgás még mindig nem megy, viszont a gyakorlásnak köszönhetően már egyre tovább bírjuk hason is.
És elképesztő, hogy mit művel a hangjával. Szerintem előbb fog beszélni, mint járni... :D
Valamelyik este elsírta magát és úgy sírt, hogy mamama.... :D

Nagyon sokat gondolok Zetiveráékra! Szurkoljunk nekik együtt!

És persze gyönyörű minden kisbaba! Én is hozok majd egy pár képet.

Panna
pandusika
 
 


És a jó idő, meg a Balaton miatt IRIGY-IRIGY!!! Itt nemnagyon van olyan nap, hogy ne felhősödne be vagy szemerkélne az eső. Nálunk eddig 20-25 fok körül volt. Úgy néz ki, hogy nálunk is meleg lesz ma és ha ez hétvégéig is tart, akkor irány a strand. :)
Szerencsére van egy pár itt a környéken.

Csak hát nincs fürdőruhám és ellinkeskedtem az utóbbi 1-2 hétben a fogyókúrát, szóval nem is tudom, hogy van-e kedvem így mutatkozni. :?

Panna
pandusika
 
 


Zsuzsi: írtad múltkor, hogy milyen sokáig volt kint világos. Nagyon furcsa lehet. Nálunk este 10-kor megy le a nap, de nekem már ez is nagyon szokatlan.
Tegnap fél 10-kor feküdtem le és még világos volt kint. 8)

Panna
pandusika
 
 


Így tudunk hasalni:
Kép
Hanna vigasztal:
Kép
A kis tornász:
Kép

Panna
pandusika
 
 


jó reggelt!
Helyzetjelentés: összevesztem apával, mert rendetlen, és még le is sz....ja, már kész a meggylevesem, és ki is magoztam a pitének valót :) darálthusi enged a mikróban, Vinci már 6or keltett, nem akart rendesen szopizni, így fele adag tápi lett(kisértés ha itt áll a doboz, és főleg ha nyitva van), maradék tejcsit lefejtem, és jégkockatartóba tettem fagyasztani.....Vinci visszaaludt többiek is alszanak még, apa már durrogva lelépett dolgozni.....uncsizok, kupis a lakás,nem voltam úszni, se futni, legszívesebben fognám magam, és irány a balcsi vissza!!!!!!
na be is fejeztem, csinálok reggelit, úgyis migyá felkel mindenki :)
Kitartás a nyügibabákhoz!!!!
Vinci is mindig ülni akar, de nem nagyon hagyom...Andrisom már fél évesen felült magától, le is szúrt érte a védőnéni, hogy nem szabad még...a mi gyerekeink meg még csak 4 hósok, nem tesz jót a gerincüknek!!!!Később lesz csk gond, mikor sulis lesz!!!! Szóval üléssel még vigyázni!Perzse, hoyg ülni akar a csemete, mert nem lát hanyatfekve semmit, hason meg hamar elfárad a nyakuk :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok!

Andris, és mindkét Hannánk gyönyörű!!!

Hozok én is pár képet, asszem már jó ideje nem hoztam....

Kép

Kép

Kép

Kép

Lányok, már kérdezni akartam, hogy ha a TGYÁS lejár, akkor a GYED-et automatikusan kapom, vagy igényelni kell???
Segítség!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


millye: megnéztem a képeket és nem tom melyikről beszélsz!!! nem látok kilókat és jó a szemem.

elif: sajnálom akkor legközelebb

andrea: hát nekem ilyen kis egyedüllétes nyugi nem volt mostanában, kivétel amikor apa elvitte szomszédolni. Én sem gondolom hogy ettől rossz anya lennék.Az ülésre meg nekem azt mondta egy védőnő, hogy ne erőltessem de ha magától akar ülni azt nem lehet úgysem megakadályozni.

gerendai zsu: sziaaaaaaaa. képeket!!!

crocus: mi is augusztusban tervezzük ha lesz szabadhely

Fogzás: én már pár napja minden este bekenem Fügcsi ínyét.

Kép
budabo
 
 


pandiuska:Nagyon ügyi a te Hannád is és ne izgulj előbb utóbb megfordul :lol: addig örülj amíg nem,mert én mostanában arra kelek,hogy hasra fordul és nem nagyon tud még vissza fordulni és sír,hogy "anya fordíts meg" :oops: :lol:
Nagyon jók a képek és nem úgy nézel ki,mint akinek nagyon fogyókúráznia kéne,ellenkezőleg tök csini vagy :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


És a hozzátáplálással kapcsolatban: mikortól lehet kiváltani egy étkezést? Én most úgy csinálom, hogy megkapja egy kisüveges bébiétel felét és utána tápszert. Hihetetlen étvágya van... tegnap is megevett majdnem fél üveg almát és utána még megivott 180 ml tápszert. :shock: :lol:
Már kapott almát, répát, most fog banánt és sütőtököt. Én arra gondoltam, hogy akkor váltok csak ki egy étkezést, ha már ehet olyan bébiételt is, amiben van többminden, hús is...stb. Mert abban már többféle vitamin, fehérje... stb. van. Azt is olvastam, hogy kb. 8 hónapos kortól lehet a második étkezést is kiváltani. Szóval én szerintem csak 6 hós kortól fogok egyet.
Szerintetek?

Panna
pandusika
 
 


Pandus Hannababája továbbra is gyönyörű! :D Neked pedig nem hiszem, hogy lenne aggódnivalód a strand miatt... :D Nagoyn csini vagy!Jól meglestem a épeidet az iwiwen. :)

És Hajni képeit is! A kislegény hétről-hétre szebb lesz!

Millye: Biztos vagyok benne, hogy a Balcsi szuperül fog sikerülni. András nagyon édes, neki is olyan gyönyörű kék szemei vannak!!! :D
Ja és köszi, habár a chamomilla nem segít éjjel, de nappal jó volt a tegnapi nyügire. Mára meg jobb lesz, mert nincs az a nagy szél.
Ja, és én itt lakom a Sziget mellett, úgyhogy majdnem minden hétre kijut egy barátnős margitszigetezés.

Vinyó a labdás képen kinéz vagy 10 hónaposnak! :shock: Hihetetlen egy komoly tekintete van! :)

Minden relative, de úgy értékelem, hogy jó volt az éjjelünk.
Tízkor lefeküdtem, fél 12-kor evett, de aztán 1/2 3-kor és 5-kor is öt perc alatt visszaaltattam. :) Végül 6-kor evett, aztán már nem aludt vissza, de most újra szunyál.
Egész kipihent vagyok. Mérem a kajálásokat, de már most ideges vagyok tőle. Nem baj, valamit legalább fogok tudni mondani a gyerekorvosnak, holnap úgyis szuri. :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Amy:a törcsis kép a kedvencem :lol: Cukorfalat!!!!!A kérdésed pedig nagyon jó,mert már én is kérdezni akartam :?

Ikverus:Igen én is így látom az ülés dolgot és vigyázok is,hogy ne nagyon ücsörögjön,de nem egyszerű,mert persze ő mindig azt akarja amit anya nem :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Pandus: Szerintem az jó, ha hat hónapos kortól váltasz ki egy étkezést. (Tesóm is így csiánlta, korábban lekezdte és 6 hónapos kortól váltott ki egy étkezést.)

Zsuzsi!!! Nagyon vártunk!!!

NICKO? ZSANCY? ERIKA?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


pandiuska:én is úgy adom most ahogy te fél üveg kaja és cici!Szerintem várdd meg a 6hót én is azt fogom tenni!Abból baj nem lehet,inkább többet egyenek,mint kevesebbet :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Julcsi:Király,hogy tudtál pihizni :lol: a méréssel kapcsolatban pedig:nyugi,nyugi,nyugi!!! :) (én ezért utálom a mérleget,engem csak felidegesít)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Sziasztok!

Néha-néha jövök én is... :lol:

Zsuzsi, üdv itthon, mesélj, milyen volt!

Panna, Natasa is pont ilyen, ha akar, tud forogni, tegnap kétszer is a hátára fordult, de abszolút nem érdekli a dolog, fényévente kapunk egy mutatványt. Én nem idegeskedem, eljön a mi időnk is. :D Ülni persze szeretne, de én sem hagyom, max. az ölünkben megtámasztva.

Balcsi nálunk augusztusban lesz, kíváncsi vagyok, hogy megy majd.

Verus, átérzem a kocsiban üvöltős problémát, nálunk is sűrűn előfordul, bár vasárnap utaztunk összesen vagy 250 km-t (két részletben), és nagyon jól ment a dolog, pedig féltem tőle. Ne adj tápszert Vincinek, ha ott a tejecske!

Kép
mist
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?