Új privát üzeneted érkezett!

Fabri:nekünk is azt mondta a doki hogy kötött a csípő, de csak a bal oldalon és nem teljesen, így „csak” tornáztatni kell minden nap fürdés előtt és minden pelenkázáskor. Nem is gondoltam volna hogy lesz valami ami nem stimmel, nekem olyan tökéletes ez a gyerek... :oops: Jaaa, és csecsemő UH-ra is el kell vinni, megadott valami speckó helyet ahol van ilyen, kell időpontot kérni, aztán meg vissza kell jönni ide ha ez megvan.

Gyerekdoki: nálunk eddig 3x volt, az első hetekben minden héten 1x. Most is csak azért nem jött mert szabin van két hetet, de a védőnő is hetente 1x jön, és őt most sem ússzuk meg.

Emese
: én szoktam néha éjjel pelenkázni. Én se nyaggatom ha látom hogy csak éhes, de van hogy annyira hisztis, hogy tudom, zavarja a pisi a pelusban. Olyankor kicserélem félhomályban, csendben. Utána mint a kisangyal. Sőőőt. Észrevettem (de ez nappalra is vonatkozik), hogy sopkkal jobban eszik ha tiszta a pelus. Volt már hogy annyira éhesen ordított hogy csak kaja után cseréltem pelust, na akkor egészen más habitussal állt a kajáláshoz is.
A Gripe Water-ről egyenlőre annyit mondanék, hogy úgy veszem észre ez csinálja azt mint ami az Infacol-ra volt írva, hogy a sok kis duriból egy-két nagyot csinál. De teljesen nem múlasztotta eddig el a hasfájást, mert azt a fránya durit ki kell azért nyomni. Meg sztem étvágyat csinált ez a lötyi Nórinak...na mind1, még most adom ezt neki aztán hátha hosszú távon lesz majd valami eredmény.

Kilók: rajtam 13 plusz van még...szerintem sosem megy le. Az elején olyan jól beindult, asszem írtam is hogy meglepődtem, napi 1kg lement...most meg stagnál.

Böbi: nekem is fáj a lágyékom. Szülés előtt rég nem mozogtam, és amikor nyomni kellett annyira felhúzatták velem a lábam, hogy tisztára meghúzódtam ott, és az egész fáj. Ha nagyobb terpeszben kel valamit csinálnom, vagy néha guggolásnál, vagy a múltkor lábbal akartam valamit arrébb lökni, és ahogy meg akartam feszíteni még bele is nyilallt...

Esztó: nekünk is a sólámpa világít éjjel, apa felrakta a szekrény tetejére még amikor készült a babaszoba, és nagyon büszke volt az éjjeli fény ötletére. Próbáltam már anélkül altatni, de nem szeret sötétben lenni, és ha esetleg már aludt mikor leraktam az ágyba,és ezért kikapcsoltam a fényt, olyan visítva ébredt a sötétben anno..úgyhhogy a lámpa megy éjjel.

UrticaUrens-t abbahagytam, ma már nem vettem be, főleg hogy olvastam valaki írta hogy csak 1 hétig lehet szedni. Most apa hozott MoreMilkPLus-t, kíváncsi vagyok. Már abból a szempontból is szimpatikusab, hogy lehet mellette inni, mert vízzel kell bevenni. Én totál kivoltam attól hogy a homesos bogyó bevétele előtt és után sem inni sem enni nem lehetett fél óráig.

Na jó sokat írtam, el is hallgatok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Anita!!De örülök Nektek!!!!!
Bakker!De irigyellek Titeket!!!!Rajtam még mindig 8kg plusz van. :cry: Bár asszem Pingi mellett???? én híztam a legtöbbet a 21kg-al. Szóval azt várhatom egy ideig,hogy lemenjen.Én 13 naciba és 7 szoknyába nem bírom belepasszírozni magam.Ami meg feljön nagyjából botrányosan áll. :cry: De legalább az engedélyt ma megadta a doki a tornára. Meg elméletileg a szexre is,de kizárólag óvszerrel.Mondtam,hogy eleve ezt a védekezési formát tervezzük,mert szeretnénk hamarosan másik babát is. De egyébként per pill kinek van kedve hozzá.Hiszen vérzek,meg minden. :cry: Szóval várakozunk asszem.De küret után is kell várni valamennyit nem?
Amúgy Pumukli nekem azt mondta nem érzéstelenít sehogy,mert nem fog fájni.???????? Azt mondta kellemetlen lesz,mint mondjuk a rákszűrés de ennyi. Valami vákuum-ról beszélt.Egyelőre nem figyeltem meg nem kérdeztem annyira,mert én is reménykedem a tisztulásban.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi, a More Milk előtt és után sem szabad 20 percig inni. A kapszulát is Csak pici vízzel szabad bevenni. Viszont jó, hogy tejserentő teát lehet mellette inni. Ezt már párszor leírtam, remélem nem unjátok, nekem ez sem hatott! :lol:

Szofi, tescoban vettem, kb 1500 Ft volt. nem tom, hogy volt-e fiús színben, mert nem néztem szét. Igenis lovaglóháj! :lol:

Esztó, DE tanulnod KÉNE! :lol:

Annus, hogy van az arcüreged? használt a gőz?
Vendég
 

 
 

Szofi, emlékeztetőül:

Kép
Vendég
 


Ja, akkor meg tök jó. Azt hittem ez olyan küret, mint amilyet egy vetélésnél csinálnak. Itt akkor csak szippant egyet a vákummal.
Na de úgyse tudjuk meg, hogy van ez :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Anita! Bocsi, ha nem leszek most ugyanazon a véleményen, de... Samu is evett tápszert is, és nagyon szigorúan tartani kellett az éppen aktuális adaghoz magunkat, úgyhogy mindig mértem szopi előtt és után, és ahhoz képest, hogy mennyit szopizott, kapott pluszban tápszert. Azért volt így, mert tényleg meg tud szaladni a hízásuk, és az tényleg nem jó, főleg, ha van esetleg a felmenők között túlsúlyos. Hát én az vagyok, ezért vigyáztam nagyon, hogy ne okozzak ilyesmit a kisfiamnak... És nem halt éhen! Az elején volt pár nap, amíg hozzászokott (talán 1-2), és aztán nála nyugisabb baba nem is volt. Az éppen elég kaja nem terhelte a pocakját, nem bukott, és elégedett volt. Szóval nekünk nem volt probléma vele, hogy nem ettte degeszre magát! :wink: A vérvételt sajnálom... És persze az meg mi, hogy nem tudja, sárga-e még?...

Kutyafüle, most akkor meg én mit gondoljak, hogy most is van még vmi nálam is? Na, mindegy, megyek csütörtökön orvoshoz, meglátjuk. Bocs, hogy így direktbe, ha nem akarsz itt válaszolni, légyszi írj priviben, de hogy vizsgáltak?
Annus, téged?

Esztó, jó a fotó, és az ábrák is, mi is nyomtatunk mindjárt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Maumau: barátnőd milyen csík-kezelésen volt amitől jobb lett neki? Ez engem is érdekelne, kerül amibe kerül, mert valami isszonyat ronda a hasam. A combom is de az nem érdekel. A hasamon viszont bőven a köldök felett is csíkos, és ilyen szottyadt, lógó bőr maradt körbe, olyan mint a sima úszógumi, csak az "állaga" rosszabb. Majd ha lesz lelki erőm hozzá, akkor fotózok és felteszem a blogra (azért ide inkább nem tenném...), és ha azt megnézitek tutu mindenki elégedxett lesz magával abban a pillanatban!!!

Meg azt felejtettem el nektek mondani, hogy apukám szólt,hogy a Lild-ben baba hetek vannak, és elég sok hasznos dolgot lehet kapni elég normálisnak tűnő áron. Aztán nem tudom milyen, majd talán ma du beugrok megnézni, és akkor beszámolok. Nálunk nemsoká kaja, aztán meg Tesco lesz, végre kimozdulok újra.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szofi,mindig vidulok ha olvaslak! :D Nagyon jókat írsz,feldobódok teljesen.
Ha veszek mei tait,nem lesz hosszú a pántja?Vagy az hogy van?Próbálta már valaki????
Annus ügyes a férjed!Apa is megcsinálná,de mindig oda van.
Indulni kéne,mert vissza kell érni 6-ra,mire jön az uram.Nyírom a haját..... :roll: :shock: Szegény..még soha nem csináltam,de vett gépet,hogy ezentúl én nyírom.... :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi: hát sajnálom, hogy a dm-es tea sem vált be :( Én valahogy sosem féltem megfogni Zsófit se, meg Fruzsit se, meg a férjem se, a tornát is nyomattuk az elejétől fogva rendesen :) Én tudom, hogy nem cukorból vannak, nálunk a család rosszul van néha, hogy miket csinálunk "szegény" gyerekekkel :lol:

Esztó: mindkét gyerek sötétben alszik :wink: Meitai jó, itthon is alszik benne néha rajtam, ha nagyon nyűgös :D Én nagyon szeretem.

Ma elmaradt a konduktor Zsófi láza miatt, holnap fel kell hívnom. Valakinek vettek már vért a gyerekétől? Kíváncsi vagyok, Zsófi hogy fogja viselni... :roll:
Vendég
 


Dóri,ne kérj bocsánatot!!Hiszen pont ezért jó a fórum,hogy elmondjuk egymásnak a tapasztalatainkat.Nem haragszom.Amúgy abban tuti igazad van,hogy bármennyit képes üvegből megenni.Így mikor tegnap 140ml után nyafizott,fogtam és elaltattam,mert soknak gondoltam már.Meg ha nagyobbat bukik,és még kér akkor sem adok neki,mert gondolom sok.Nem akarom terhelni a gyomrát.Köszi,hogy megosztottad velem hogy nálatok mi volt. :D
Na megyek,megnézem...más nem berakom a kocsiba.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi, nagyon cuki, hogy olyan a rucija, mint a takaró! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja,amúgy eddig míg csak anyatejet kapott,addig is ennyit hízott.Mindegy,ha éhes eszik,de nem hagyom hogy 150 felett még kérjen,mert nem kap,meg bukás után sem.
Panndi a mei tainak mindnek egyforma hosszúak a pántjai??
Vért még csak pici korában vettek mindegyik csajomtól.De ma volt egy 3 éves kis lány utánunk,míg öltöztettem Hannát addig csinálták.Nem volt vészes.Ültesd az öledbe meg mondd el mi történik majd vele.
Na tényleg megyek

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri!A vizsgálatban nem volt semmi extra.UH-val nézett meg,és azon látszott,hogy a méhem hogy néz ki,hogy van benne valami még,ami ugye a placenta nem lehet a csaszi miatt.Meg látszott,hogy záródott a méhszáj.Aztán nézett manuálisan.Akkor érezte a hátrahajló méhem,meg hogy totál kemény a méhszáj és normál méretű a méh.Aztán megszagolta a kezét,hogy nem bűzös-e a vérzés a gyulladás kizárása végett. Ezt nem volt jó nézni se. Ennyi volt.Most rákerestem a neten a szülés utáni küretre,de bárhol olvasom,mindenkit altattak,és nem egy órát voltak bent,ahogy nekem mondta,hanem egy fél napot. :roll: Nagyon nem értem én ezt,nagyon ki kellene tisztulnia!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hali!

Na, Lili ma szundizik eg.nap. Drága! Jó kislány ma nagyon....ilyenkor ált. már nyügi szokott lenni.

Panndi!
Rajtad a gyerek is alig látszott! Sztem terhesrucit sem kellett venned még sem Zsófinál, sem most Fruzsinál! :D
Én is alig várom hogy tornizzak már és újra legyen hasizmom! Ha a doki áldását adja, akkor heti 2x újra spinning, vagy step aerobic, jaj, de jó lesz! Alig várom! :D

Esztó!
Király az ábra. Küldöm is a férjemnek! :lol:

Csajok!
Intim kérdés: Szóval, aki norm. módon szült....annak...izéééé.....mikor 'húzódik' vissza lent? Ti 6 hét előtt intimtornáztatok? :oops: :oops: :oops: Sosem lesz olyan, mint régen??? :oops: :oops: :?

Kép
mozza
 
 


Jajj de jóóóóó!!!Az Ergam cseppek (ez a méhösszehúzó) szoptatós anyákra gyakorolt mellékhatása:tejelválasztás gátlása.Hurrá!!!!Eddig ssem volt vele elég gondom.A végén mégiscsak tápszeresek leszünk.Most ez kiborított. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


on

Hugi!
csókollak vegyél anyagot(+3 tábla csokit),vagy rózsaszínben fogja életed párja hordozni Álmost :) és húzzál tanulni :) még a pelenkatartód is itt pihen :)
mikor hozod Álmibébit? B.várja nagyon :)

off

KépKép
viranka
 
 


Verus,
A rózsaszín szép szín :D na majd felhívlak.

Kutyafüle,
reméljük nálad nem jön be a mellékhatás.
tudod, csak pozitívan :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


viranka :lol: :lol: :lol: Szeretem a családotokat :lol:

Anita: nem tudom, hogy egyforma hosszúak-e a pántjai :roll:

mozza: én úszni szeretnék járni, de sokszor örülök, ha a fürdőbe eljutok hajat mopsni gyerek nélkül :shock: Általában a fürdőszobába is hármasban megyünk :lol:
Vendég
 


pingi
megkerdezem este es irok majd!


megjott a rugalmas kendom :P
vegre..
beletettem a kiscsajt kajalas kozben mert ebb nyuglodott es mohoskodott es elaludt..
ugyhogy most befejeztuk az evest :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaj, már megint ez a hármas! :lol: Viranka, Apnndi, Esztó, ismét egy kis fejtörés volt, mire megfejtettem, ki kinek miért írt, de jelentem, már értem... :)

Kutyafüle! Ezt csak 1 hétig kell szedni, utána, ha esetleg változott volna, visszaáll, ami előtte volt! Ráadásul muszáj ráírniuk a mellékhatásokat, nehogy perelni lehessen érte őket, szóval a kb 1000 esetből, ha 1 ilyen van, akkor vlsz sokat mondok... Fel a fejjel, remélem én is, hogy műtét nélkül megoldódik a dolog, és hogy a tej sem fog apadni!

Na, megyünk a naggyal homokozni a teraszra. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri :lol:
Vendég
 


Maumau! Nekem irtóra tetszik, hogy kísérletezgetsz a hordozókkal, remélem, te is, meg mindenki, aki próbálkozik, megtalálja az "igazi"-t! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Helló!

Böbi, köszi, indítom az uram a Tecsóba!

Ezt a Mei Tait más is szereti? Van negatív tapasztalat? Mert valamit vennem kéne. Ugyanis a hoprdozókendő, amit Donát-anyukától örököltem, a legnagyobb méretre állítva is kicsi! :shock: :shock: :shock:
Pingi! ennyit a kilókról, ugye aki alapból nagy, az hiába fogy vissza, úgyis nagy marad! Ne kenődj el! A csíkokat majd lekezeljük valahogy!

Anita, édes vagy, örülök, hogy szereted, amiket írok!

Én lehetőleg SOPHA nem szeretnék SEMMIT sportolni, csak egész nap csokit enni. De sajnos abba bele lehet halni. Ezért valamit majd én is kitalálok... :?

Mozza, Csani is egész nap aludt. Mostanáiug! Úgyhogy megyek is!

Puszi

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, küldtem e-mailben 5 képet, lekicsinyítenéd...? :oops: :oops: :oops: :oops: Köszi!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dori,koszi :)
elsosorban a fo szempont h a kisasszonynak legyen kenyelmes es csak utana jovok en :D
szoval van már minden jelentem.
1honaposan ugyerzem a kendo szuperal nala,remelem 2-3 ho-san a kenguru is nyero lesz :)
egyszerubb lenne nekem,de o dont :P

Annus
remelem egyszer en is szemtaju leszek a keresztbe fordulasanak :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi, én is szeretem a stílusod! :) Most főleg a csokis megnyilvánulást! :) Amúgy, szinte hihetetlen lehet, de én vagyok itt a "legnagyobb", pedig versenyszerűen sportoltam 14 éves koromig... :roll: Úgyhogy én sokmindent szeretek sportolni, csak olyan égő így... Izzadni mint a ló mások előtt... Vagy jobban mutatni a körvonalaimat, mint muszáj...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Háát, csokin én is eléldegélnék úgy kb örökre :roll:
Vendég
 


Én sem szeretek sportolni. :oops:

Mozza, az intim-torna már a 3. naptól végezhető, úgyhogy hajrá! :-)
Vendég
 


Na vettem ma mosható pelust.Most mosom,holnapra ráadom!

Szofi!
Amint oda jutok kicsinyítem még ma!

Csoki.....rengeteget eszek mióta szoptatok...nem értem mért :lol:

Kutyafüle!
Tényleg csak pozitívan!!!Nem lesz gond!

Anita!
Hát ne mondhatnám h nagy darab vagy...szóval bizti nem fog elhízni Hanna :wink:

annus11
 
 


100ezerért eltűnnek a csíkok?Van rá garancia is????
Na majd az utolsó gyerkőc után :wink:

annus11
 
 


Szofi,
én is jókat röhögök a hozzászólásaidon :)

Dóri,
bocs, hogy fejtörést okoztunk :lol: Verus a nővérem, Panndi ismeri, és így jön ki a mi hármasunk :)

Én megyek tornázni sztem jövőhéttől. az is egy óra kikapcs :)
most két órát sétáltunk, elfáradtam.


na megyünk fürdeni.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, hova mész? Veresen valahova? Nekem is kéne, de egyedül úgyis lusta lennék. Meg apának is időben haza kellene érnie... :roll: Szóval összegezve, szerintem maradok itthon. :lol:
Vendég
 


Böbi,
igen itt néztem ki tornát.
de mehetünk együtt vhova, pl gödöllő, félúton :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi,
válaszoltam, rem átment :) az első valahol eltűnt az éterben... :shock:

Mozza,
na én is épp tegnap akadtam ki, nézegett odalent, mi a helyzet, és kiakadtam a látványtól :shock: :? mondjuk nem tudom mit várok szülés után, de akkor is sokkolt eléggé a dolog. Úgyhogy előkapartam a Kriston könyvemet, aztán majd kiokoskodok belőle vmit....

Lányom belehúzott a hisztibe, pedig eddig olyan jó kislány volt ma...

emese1979
 
 


Esztó, nagyon jó lenne, de egyelőre ne várj rám, menj el nyugodtan Veresen, majd írd meg az időpontot, hogy mikor jársz és próbálok apával egyeztetni.

Emese, mi köze a látványnak az intimtornához? :roll:
Én lányom is nagyon nyűgös ma, már feladva elveimet babakocsiban ringattam el.
Vendég
 


Böbi,
ha nem látom a lenti változásokat, lehet, az intimtornához lusta lennék, így reménykedem abban, hogy a dolgok hamarabb a helyükre kerülnek.. :D
nem akarom részletezni, de olyan, mintha kifordultak volna a dolgok a helyükről :?

emese1979
 
 


Pingi, Kutyafüle, akkor ezennel csatlakoznék hozzátok... +18 kg terhesség alatt, abból 12 lecsusszant a szüléssel, 6 makacsul ragaszkodik... Pluszban mióta szedem az Azaliát, újabb 3 kiló ugrott rám orvul... :shock: :shock: :? :? A régi cuccaim körül egyetlen nadrág jó rám, kénytelen voltam beruházni új cuccokba, pucéran mégsem járkálhatok... A felsőkkel annyi a mázlim, hogy mellben korábban is terjedelmes voltam, így van 1-2, ami most is rámjön... :oops: :oops: És a csíkok... összegezve úgy festek, mint egy víziló, akit zebrával kereszteztek... :shock: :shock: :shock: (a férjem ennek ellenére szexinek talál, bár már korábban is gyanús volt, hogy a NatGeo Wild a kedvenc csatornája...) :lol: :lol: :lol:

Mozza, Te hogy oldod meg a tornát? Én pont ezen agyalok napok óta. Valahol olvastam, hogy a mozgás közben termelődő tejsav is kiválasztódik az anyatejbe, ezért szoptatás előtt 1 órával már nem ajánlott sportolni... Na most: két szoptatás között van nettó 2 óra (jó esetben), amiből lejön az egy órás tilalom, akkor marad egy óra arra, hogy: eljussak a fitnessbe; átöltözzek, mozogjak, zuhanyozzak; aztán uzsgyi haza. Ezt hogy?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Csajok, aranyosak vagytok, örülök, hogy vannak akik szórakoztató személyiségnek találnak!

Zsüci, nyugi, az én férjem se normális. Szerinte 80 kg alatt nem is asszony az asszony...

Sportolás, na ide süllyedtem, ötleteket adok:
- menjetek el sétálni, jó tempóban tolva a babakocsit. Sztem másfél óra megteszi hatását. Annyira meg nem intenzív, hogy tejsav legyen. Amúgy azt az izomláz termeli, ha jól tudom, szóval ha nem sportolsz olyan keményen, hogy izomlázad legyen, akkor nem gond!
- otthon próbálj ülni, mikor feküdnél, és állni, mikor ülnél
- Rubint rettenet otthon? Annak tuti van valami "gyerünklányokcsakígytovábbhogyanadjukleanemfeljöttkilóinkataterhességután" kazettája....

Emese, az intimtornát én lazán, de csinálom: mikor eszembe jut, csinálok 20 nagy összehúzást meg húszszor 3 pici összehúzást. De használ különben.

Annus, nagyon köszi...

Csanit most altattam el, egy órát nyűglődött z apjával, aztán még 10 percet velem. Dúdoltam neki, meg ringattam - ez ugye a legjobb út ahhoz, hogy elkényeztetveelrontsam???
Puszi lányok, jó éjt, megyek én is durmolni, amíg lehet...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
tényleg lökött vagy :lol: :lol: :lol:

Zsüci,
Nat geo wild :lol: :lol: :lol:

rajtam már alig van, úgy nézek ki nagyjából mint a terhesség elött, de olyan ronda csíkjaim vannak...nem tudom hogy tüntethetném el. talán ha gyakram krémezem? :roll:

no én főztem holnapra, vasaltam, mosogattam, rendet raktam. megyek fürödni, aztán megetetem Álmit és aaaaaaaalvás.

jó éjt.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na, akkor a társaság már alszik. :)

Mi most kezdünk lassan neki a "hosszú alvás" előtti teendőkhöz.

Én nem is hallottam még erről a tejsav-ügyről... :roll:

Szofi, köszönjük a tanácsokat! Én kiegészíteném vicces itthoni teendőkkel: könnyített pálya: rohangálj az egyik gyereked után, hogy lásd, nem borítja magára a könyvespolcot, hogy nem veri le a porszívóval (imád porszívóval játszani) bármit, hogy nem esik fejre a nagyágyról, hogy nem tépi szét Apa vmi fontos cuccát, miközben kisebb épp aludna, de nem tud a zajtól, ezért szegény sír, és próbáld újra altatni, csak sír, mert fáj a pocija, kiesett a cumija, éhes. Nehezített pálya: a két gyerek két külön emeleten produkálja ugyanezeket, csak pluszban 2 nagyit és nagyobbat is ebédeltesd meg, miközben nagyik még kitalálják, hogy mit kell rögtönazonnal még megcsinálnod, és kisebb is félreismerhetetlenül közli, hogy éhes, így szaladj az emeletre, csapd őt a hónod alá, és folytasd az előbb elkezdett hadműveletet fél kézzel, majd, ha befejezted, nagyobbat csapd a másik hónod alá és irány felfelé a lépcsőn, de többször jusson eszedbe felfelé menet, hogy még mit kell feltétlenül felvinni, és így 4x tedd meg fel-le a két gyerekkel a távot (min.), majd szoptass úgyhogy közben naggyal foglalkozol, és visszavered nagyon kedves próbálkozásait a tesó megszeretgetésének. :) És ez csak néhány a sokból. :)

Valóban jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt!
Szofi a stílusod nekem is nagyon tetszik,jókat nevetek néhány írásodon. :lol:
Na a tegnapi sírás este menetrendszerűen megvolt,de kezd a kissrác rafinált lenni,mert azért ölben szépen elcsitul este is. Nem kéne rászoknia,de máshogy tényleg nem hagyja abba. Reggel 5.45-kor evett,akkor ébredt.Persze én negyed óta füleltem,mikor ébred,mert nyöszörgött álmában.Erről nagyon le kéne szoknom ám!!
Megpróbálkoztam,hogy nem adom neki a gyomortartalom sűrítőt,mert így is-úgy is bukik.Hát nem jött be,mert visszatért az evés után egy órával történő túrós bukás.Szóval folytatom inkább. A fejést is valahogy át kell alakítani,mert minden evés után fejek,sterilizálok,tiszta strapa.Tejem meg így sincs több. Mikor érdemes fejni?Amikor sok van délelőtt és csak egy ciciből eszik?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi,Zsüci,Dóri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én jobban...Izus viszont...hapcizik,néha köhög és mintha taknyos lenne :( :( :( :( Mindjárt hívom a védőnőt :? :roll:
Pont tegnap mondta tesóm h lehet a babának is fog folyni az orra.....nem szoktam beteg lenni...nem tom most mért.Utoljára akkor voltam beteg mikor terhes lettem...és akkor is csak amiatt h legyengült az immunrendszerem.Lehet a szoptatás isilyen???

Szóval most aggódom!!!!!!!!!Szegény drágám,buta anya h megfázott a hülye szélben :twisted:

majd jövök!

annus11
 
 


Na!
Doktornő kijön délután megnézi.Addig is szívjam az orrát meg a terimát vagy mit ez vmi sópárlat az orrába. :roll: Megyek is és beszerzem!

annus11
 
 


Jó reggelt!

Zsófi megint lázas, ma elviszem dokihoz (vagyis a miénk szabin van, szóval valami helyetteshez). Fruzsi már 160 grammokat eszik egyszerre, még bírom egy mellből, de elkezdtem fogyni, mondjuk így nem csoda :roll:

Amúgy meg a gripe watert az utolsó etetésnél sikerült beleöntene a franciaágyunkba, most ragad minden :?

Na visszaolvasok :arrow:
Vendég
 


Jobbulást Izusnak és Zsófinak is!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi, akkor össze kéne ereszteni a pasikat... :lol: :lol: :lol:

Az izomláz = tejsav ügyben igazad van, de sajna aerob (izomlázasító, pulzustegekbevivő, csatakraizzasztó = tejsav-termelő) mozgás nélkül 1 dekagrammocska sem fog eltűnni rólam... :( :( Na meg kicsit parázok is, a tejem még mindig vészesen apad, félek ha elkezdek itt Rubint Rékát játszani, végleg eltűnik... :( :( A babakocsis mozgásformát egyébként én már magas fokon űzöm, időnként nehezítve egy hétvégi nagybevásárlásnyi cuccnak a 15 percre lévő távolabbi Matchból való hazacipelésével, de semmi... (leszámítva, hogy a karjaim már olyanok, mint Popeye-nek)

Dóri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annus, Izus, Zsófi, jobbulást!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jó reggelt!
Izusnak és Zsófinak is jobbulást!!!Majd gyertek mit mondott a doki.
Hú lányok,este pancsi előtt,alatt és után,összesen 1 órán át ordított Hanna.Meg már ma reggel is.Olyan mintha a pocija lenne,de néha meg totál csendben van és olyankor nem is izgága.Meg nem húzogatta a lábát,csak erőlködött.A cici nem kellett de az üveg sem.Mi volt?
Az baj,hogy tegnap nem volt kaki???Tegnap előtt volt,de akkor rendes adag,híg és voltak pici darabok benne.Csak azért tom ennyire,mert nem mind a pelusba ment,jutott a pelenkázóra is.Az normális ha nincs minden pelusba?Meg eleve mindennap?Vagy a tápszer miatt??Eddig volt minden pelusba.áén már úgy elfelejtettem ezeket a dolgokat.
Apának lenyírtam a haját,nullásra.Hát szokni kellll..............
Olyan nyafis,a kávém nem tom meginni,a kis reggeli amaretto sütimmel. :(
Csak ne hogy a tanácsadóba a dokinőnél pakoljon ki,mert még azt hiszi beteg.1-re kell mennünk,úgy útálok.
De rákérdezek a hízásra tőle.Meg ha a véreredményünk megjön és a sárgaság jó,akkor én nem megyek Karcagra többet.Vérszegénység miatt havonta szúrják???Minden baba vérszegény.Vizsgálatra meg visszük ide havonta és kész.Szerintetek felelőtlen vok???

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Úgy néz ki, Zsófi a foga miatt volt lázas, kibújt a 17. foga, már nem lázas.

Én most érzem azt, hogy fáradt vagyok, de nagyon :?

Betegeknek jobbulást!
Vendég
 


Jó reggelt

Zsüci: azért nálam +25 kg volt!!! :(
A tornával kapcsolatban pedig pont megfogalmaztad azt, ami bennem is kérdés volt. Hogyan? Mikor? A lakásra sincs időm...
Max maradnak a felülések, hogy legalább a csíkos úszógumi állapotán változtatni tudjak...

Dori: jó ez a sportprogram. Hú azért tényleg irtó nehéz lehet. Én kb akkor éreztem hasonlót amikor anyu itt volt, azt meséltem is, ő nem igazán olyan mint egy felnőtt, olyan mint egy nagy gyerek, és ahogy öregszik ez egyre inkább így van.

Képzeljétek, olyan jó, Nóri egy pár napja elkezdett nyitni a világra, és mostmár nem olyan hogy csak elvan a maga kis világában, hanem figyeli a dolgokat, reagál látványra és hangokra, mint aki végre észrevette a külvilágot.
Jaaaa, és éjjel majd megzabáltam. 03:50-kor kelt, hallottam hogy először csak nyöszörög, de bevallom csak akkor volt erőm bemenni hozzá mikor elkezdett sírdogálásba átcsapnia dolog. Kivettem a kiságyból, és egy hatalmasat rám mosolygott. Azt hittem elolvadok. Mostanában már tök sokszor szokott tudatosan mosolyogni. Nagyon jó érzés.

Ma hajnalban apa elrepült Lengyelországba, ketten maradtunk a kislányommal. Nem lesz gond, csak este a fürdetésnél a kifogóval fogok szerencsétlenkedni mire belecsavarom... Már most is hiányzik,de most még olyan mint a többi nap mikor munkába megy. De pocsék érzés lesz hogy délután nem jön haza. Szerencsére holnap már jön este vissza.

Mai program: jön a védőnő. Ezzel el is mondtam mindent, mert mivel az átrendezésm óta sem került minden a helyére, főleg hogy ezen a 44 négyzetméteren nincs is mindennek helye...szóval van mit pakolászni. A vasalni valóm se akar elfogyni, sőőőt.Össze kell szednem magam, de ezek az éjszakai és hajnali kelések teljesen kikészítenek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Hoztam két képet. Fruzsi a rágókát már megfogja, és tuszkolja be a szájába :lol:

Kép

Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: