ZVera, kitartást neked ehhez a kálváriához Zétivel!!! Oli közben cumisból kap hamit, vagy hogy tudjátok megoldani? Majd írd le, mi volt ma veletek, sokat gondolok rátok!!! +++++++++++++++++++
Hajni, igen, én kértem - leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kibújnak a fogacskák, egyből kell majd vele valamit csinálni? Mármint hogyan kell ápolni a fogacskákat ilyen pöttöm korban?
Facebook: bejelöltelek, Elif, aztán ha majd visszajelölsz, böngészek az ismerőseid között, ezek szerint fel fogok lelni pár ismerős arcot innen
Panna, drukkolok Hannának, hogy rendbejöjjön végre!!! +++++++++++++++++
Julcsi, jövő héten nekem is a péntek nem jó (megyünk Balcsira, de Verus leírása alapján kezdek rettegni
), ja meg anyu talán hétfőn jön, szóval akkor szerdán vagy csütörtökön gyertek! Jajdejó
már most várom!!! Küldök mailt némi infoval. Persze, hogy alhat Bogyesz a kiságyban, vagy a babakocsiban, vagy az utazóágyban, vagy ahol jobban tetszik neki, Adrim viszonylag rugalmas ilyen szempontból
tejcsi-aggály: tényleg egy egész napot mérj végig, mert egy-egy szopi nagyon csalóka lehet - Adri délután van, hogy az egyik kajánál csak 70 grammot eszik, reggel viszont 200-at. Megértem, hogy fáradt vagy, szerintem mindannyian értjük, még egy éjszakát végigalvó gyerekkel is képes este kilencre majd leesni a fejem, pedig Adri tényleg jó kislány nagyon. És te mindent megteszel azért, hogy Bogyesznak jó legyen!!! Ha esetleg tápit adsz majd neki, azt se úri kedved miatt, hanem mert az jó neki.
Nila, sajnálom, hogy kimaradt a koncert