Új privát üzeneted érkezett!

Asszem, én is belecsobbanok kádvízbe. Aktuális a Miki látogatás, és már érzem, alig tudok ülni... ez terhesség előtt nem volt.... újabb hülye kockázat és mellékhatás... de nagyon megérte :D

Kép

Kép
gabilany79

Orsi: bocsi az általánosításért!!! Remélem Réka megbocsát!!!!! :lol: :lol: Amúgy nem tudtam hogy esetleg Márton tetszik neki???!!!!!!
Amúgy meg ne parázz, mindent jól csinálsz. Réka most ezt a korszakát éli, aztán lehet egy év múlva meg te dicsekedsz hogy milyen nyugis, nem síros, jól alvós kislányod van, mikor a másiknak már az idegeire megy a kölök!!!! :lol: :lol: És látod milyen ügyi!!! Amúgy Márton még csak hasrafordul, vissza valahogy nem megy neki!!!!! Igaz egy-két napja meg kúszik!!!!

Gabi: tündéri Kobold. Milyen jó hajói vannak!!! Nálunk teknősbékák úszkálnak a vízben!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek, szurkolók tovább!!! FORZA ITALIA!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zöldi: kitartás...

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee: hidd el ki lehet bírni a gyüminapot!! Főleg így nyáron. Én rendszeresen egy nagy dinnyét bevágtam (persze egész napra elosztva) isteni volt!!!! Ez a legjobb időszak ha bele akarsz vágni, van rengeteg, finom, magyar gyümi!!!!!!! És te nem tudom hogy vagy vele, de a melegben én kevesebb kaját kívánok. Ráadásul előtte szénhidrát nap van, akkor lehet bűnözni és feltöltödni!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

gabi. remelem eljutsz a devenyeshez. az udvarlonk nagyon edes a kadban. a kad is nagyon bejon! hatkimelo! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. az ero legyen veled!
amikor ilyen nyonyo en kiszoktam hagyni a masszazst, plane hogy a mienk amugy is eleg rovid, 20 perc (majd nyaron veszek toled leckeket).
jo ejt mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

na mingyá fekvés de azért jövök pár képpel ha nem baj most töltöttük fel őket

mindig azon aggódok elég-e neki a tejcsi?:)sztetek?:):
Kép

pár uncsitesós kép olyan édesek:)
Kép
Kép

játékelvevős sorozat:):

Kép
elveszem
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.4613.jpg[/img]
azéiselveszem
Kép
hoppelgurult:)

és végül:
Kép

ilyen ügyes vagyok már!

bocs ha sok voltam:)

Kép
andy30

na azéisfelteszem az azéiselveszem képet mégeccer:) :twisted:

Kép

Kép
andy30

ja ez meg kimaradt! (bocsi:)

Kép

na jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

uncsitesóval dolgozunk (elfelejtettem aláirni:)

Kép
andy30

Zöldi,
Apa hirtelen ötlet h ma reggel elmegyünk Mátészalkára, rokonokhoz ahonnan csak csüt érkezünk visza, onnan meg egyenesen le balcsira.
Szóval nem lesz séta, ne hari :(

Vivi, Bernát boldog félévest.

Lyndee-Boci,
Ööö akkor én ebbe a beszélgetésbe nem is szállnék be :shock: ))

Gabi,
Nekünk is ilyen fürcsikád van, jó találmány.

Musi, Enikő,
Írok ám csak még nem sikerült. De rövidesen ígérem…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.06.16 04:30-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szóval tegnap gyorsan kirámol, rendetrakás volt. Elmúlt időszak nem mosok ruhát progi véget ért, tegnap 5 féladagot mostam ki.Ma reggel még egyet tervezek.
Paráztam is h megy a mosógép, szárító, 2,6 és 3,2-es klíma, nehogy elrepüljön a biztosítéktábla.
Nos most vasalok egy kicsit, aztán összerámolok valami cuccot magunknak és lépünk.
Kérlek ne írjatok sokat :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jó reggelt!

éjszakapocsék,ketünk 4szer,és csak cici....de nem éhes ám mert csak cumizik vagy bealszik rajta.
remélem többieknél minden ok volt!

most is nyüszizik folyamatosan.
már voltunk kint is,dög meleg és páraaaaaaa ezerrel!

majd jövök,addig felkelniiii!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

sziasztok!

zöldi: azért nem hagyom elaludni rajta,mert szeptembertől (szombatonként)suliba járok és még akkor bőven alszanak kétszer egy nap, az első alvásnál nem leszek itthon, már próbáltuk,hogy mással aludjon el de nem ment, hogy fogom akkor itt hagyni?

boci: Réka amolyan nemkezdeményező csaj pasi téren(még) megvárja amíg a pasik jönnek udvarolni:)

gabi: az a kád szuper

viszont egyet nem értek azt mondjátok, hogy nem lehet ültetni, akkor most mi számít ültetésnek, merthogy a kádba is ül....
ha a hónaljba fogjuk az nem ültetés a kádba?

vettünk egy pihenőszéket az auchanba, abba kezdjük el a hozzátápit, és ha majd tud rendesen ülni magától akkor kap egy fa etetőszéket a nagy műanyagból lévők nem fér be az előszobába az asztal mellé.
:(

KépKép

Kép
orsimorsi

amúgy most már tisztázhatnánk az itteni viszonyokat, hogy kinek a lány a kinek a fiával van/volt/lesz együtt.
kezdem magma egy brazil szappanoperába érezni magam.
kik a facérok? kik a csapongók? kik a több vasat tartok a tűzbe?
kik a hűségesek?kik a foglaltak...
csak a tisztánlátás végett:D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Reggelt!

Apa nagy nehezen kiállt nekem, szóval mehetünk dévényeshez.
A markoló már nincs a ház előtt, de lukat ott hagyták :evil:

A kád tényleg nagyon jó találmány, pláne, hogy nálunk egy állvány nem fért volna el sehol, a derekam meg már attól is megfájdul, ha rágondolok arra, hogy bele kell hajolni a nagykádba

Orsi: kitámasztva nem lehet ültetni, hogy nem fogod, mert úgy nagyobb teher nehezedik a gerincére,és még nem is tudja egyenesen tartani magát, de itt a hónaljánál fogva tartod, tehermentesítve a gerincet. Egyébként nálunk ez csak a pancsi vége, előtte fektetve van (és úgy hajókázik :lol:), aztán mikor már szép tiszta, akkor játszunk így.

Kép

Kép
gabilany79

orsi:az én Arnim tisztességes fiú,Hannába szerelmes,csak Hanna nem veszi észre és most összetört a szíve.Abban bíztam hogy az augusztusi talin elfogja nyerni a kegyeit de miattam ez sem valósul meg....mivel esküvőre vagyunk hivatalosak.
:cry:
egyébként én is szept-től sulizok,de annyira kilátástalan a helyzet.Arni is nagyon jó kisbaba volt,éjszaka is aludt rendesen...most 180 fokot fordult :roll:

pl.nappali altatásnál azt csinálja mostanában hogy feszíti magát mintha ki akarna ugrani a kezemből,pedig tudom hogy fáradt.

KépKép
lyndee

Jóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!

Orsi: Lehet, hogy csak rossz napja van! Én is kérdezem, hogy miért nem aludhat el cicin?

Gabi: Brrrrrrrrrrrrr. Azt nem értem, hogy miért nem lehet normális, kulturált ember módjára viselkedni. Ha így tennének, kapnának pár ingyenes mosolyt, babanézést. Nálunk kedvesek voltak az utcában a munkások, így délután vittem nekik kávét. Úgy örültek, mondtam, hogy ez természetes….ők normálisak…mi is azok vagyunk.

Lyndee: Nem tudom, hogy a tejcsi miatt-e. Mindenesetre ma fél 5-kor kelt először, szopi aztán húzta még fél 9-ig.:) !!!!! Kialudtam magam. Azt hiszem már a diliházban lennék, ha 5-6 körül kelne…Ma veszek utrica-t köszi! Csak tudnám mi az.:).

Kép
mannababoca

Andy sztem Regi csont és bőr! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jah én inkébb tízórainak adik tejpépet,de azt se mindennap fogadja el,én úgy vettem észre,Írisz délután már nem hajlandó mást enni csak szopizik.Ezért a reggeli szopit követően tízórainak vagy tejpépet kap,vagy gyümit,ebédre főzelék,aztán utána már csak anyatejci,éjjel is 3-4 szer.És minden kaja után is cicizik pár kortyot.Ő még nagyon szopi függő.Van hogy 3 napig csak szopik,egyszerűen nem tudok beletukmálni semmit sem.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

baba mókáztunk egy kicsit a habtapin.....én a meleg miatt csak egy poló és bugyi....az összes figura a combomon ill. a fenekemen kötött ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rékának nagyon tetszenek az új gyakorlatsorok:)

KépKép

Kép
orsimorsi

manna azért mert,ha nem leszek itthon,hogy fogja más elaltatni....???? ha nincs itthon a cici...

KépKép

Kép
orsimorsi

manna:nekem 5 ch van,abból 5gólyácska nyelv alatt elszopgatni.előtte és utána fél órával nem enni-inni.ezt 2szer egy nap.
addig míg be nem indul a tej! :wink:

KépKép
lyndee

andy. ne izgulj, nincs maga melle esve Regi.
miert van a hinta alatt autosules???? :shock:

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. es 3-4 szopi ejszaka ugy van hogy veletek alszik a nagy agyban?
nekunk is kb ennyi van, de en minidg bealszok, amig eszik! :roll: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

jo hir! anyukam is olyan kadat vett, mint Kobolde, csak zoldet, meg par honapja (most mondta, mert en elfelejtettem). nem hiaba meg az izlesuk is hasonlo! :wink:

gabi. a 18-as szamu hianycikk lett. megvan meg a link?

KépKép
KépKép
mush589

Hello csajok

Szokásos hét eleji "problémám" : már megint 4 oldallal vagyok lemaradva a hétvége miatt. Szombaton tekergés, rokonlátogatás kiscsjjal együtt, este lepasszolva anyóshoz, apuval ketten bulizni mentünk :P Jóvolt! Vasárnap kis kóma, vasárnap este cseresznyeszüret :D Tegnap csak olvastalak, de még nem értelek be...

Köszi a grefes videóra a bókokat
Gabi: édi kiskoboldod, ahogy dumál, Dóri jókat vigyorgott, miközben néztük :lol:

Aida: jól néztek ki a motoron (anya és fia is :wink: )

Mush: jól néznek ki a csokifigurák, kár, hogy ha csak ránézek is hizok :roll:

Gyerek "fertőtlenitése" : ahol tudom, hogy betegek, nem viszem, vagy ha mégis találkozunk olyannal, akkor jöhet a fertőtlenités. De amúgy én sem viszem túlzásba...de azért vannak nekem is rigolyáim :oops: Ha kutyázunk, macskázunk, szigorúan kézmosás, és bizony rászólok arra, akiről tudom, h szintén kutyázott, macskázott, és nem mosott kezet. De Dóri is rágcsálta már más gyerek játékait

Mági: Dóri is tápszeres, bő három hónapja, mégis még csak 6700 g körül van (kb két hete mértem :oops: )

Musi: nagyon édi Kincsőd, a dobozosok tetszenek a legjobban

Sarmi: nem kellett volna szólj a sörösüvegről, fel sem tűnt volna

Szorsi: édi a félévesed, jó kis dundi. Mi az a piros foltocska az arcán?A tortából kapott az ünnepelt?

Csajom épp ülve kakil, olyan édes, ahogy erőlködik

Boci: Dóri is próbál négykézláb "menni" de neki is csak ráküzemmódban megy.Majd megtanulják előre is!

Musi: hajrá hasizomgyakorlatok! a celofános a lagzin van? Apa mintha unná egy kicsikét...Köszi Kincsőnek is a hozzaszólást

Aida: gratula a nemparázásért, és a hozzatáplálás megkezdésért :wink:

Andy: hűha, nem éhezik Regid! És az uncsitesók képek is édesek

Orsi: tisztánlátásként: Dórim még szingli 8)

Nah, végére értem, pár kép tőlünk
Kép tegnap
Kép öt perce

Kép
galzsuzsa

Dórinak boldog fél évet!

KépKép
lyndee

Felrobbanok!
Szerencsére apa kiállt a kocsimmal reggel. Igaz, hogy csak a szomszéd előtt tudott megállni, mert előttünk végig oda van hányva a föld, de ez már részletkérdés. Viszont annak jegyében, hogy azt ígérték, ma már lehet ki/be közlekedni autóval, dévény után még azért is közelharcot kellett vívnom, hogy a kiskapun beközlekedjek a hordozóval. Gyakorlatilag a kapunk előtt vágják, melegítik a csöveket, oda van minden kipakolva, az egyikük majdnem kiverte a kezemből a gyereket hordozóstól a fém létrájukkal. Kb. 5x szóltak rá a többiek, hogy vigye már arrébb, mire nagy nehezen sikerült neki. Ja, és még ő kötözködött, hogy mit közlekedek ott, minek akarom bevinni a gyereket. Ránézésre simán rámondanám, hogy nem volt már szomjas, ami 1/4 11 tájban elég szép teljesítmény.
Remélem, hogy ma végre tényleg eltakarodnak a ház elől, és rövid időn belül az utcából is.

Lyndee: még ma megnézem, és megírom :)

Mush:
[quote]h írta:iaba meg az izlesuk is hasonlo

... mint a borsó meg a héja... :lol:
A link még megvan, azt is megnézem ma ígérem, amint lehiggadtam... meg a videót is...

Kép

Kép
gabilany79

gaby:nem sürgős,csak nyugi!!!!!!!! :wink:

Én is kiakadnék,és gondolom egész nap zajonganak....hogy tud aludni Kobold tőlük?
meg mi az hogy megkérdezik hogy miért akarsz bemenni? :shock: :evil: bunkók!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Kérdés, fontos!!
Én úgy tudom, hogy GYES melletti munkavégzés a GYES első évében nem lehetséges -semmilyen keresőtevékenység nem folytatható- viszont utána korlátlanul. Egyik barátnőm, akinek szintén 5 hónapos babája van dolgozik alkalmi munkavállalói kiskönyvvel és ő szerinte ez lehetséges. Valóban így van??? Ha igen, akkor én is mennék -kiskönyvem is van-, de ha baj lesz belőle inkább nem. Viszont nem tudom, hol lehetne érdeklődni vagy vki esetleg itt tudna segíteni ebben a kérdésben. Mihamarabb reagáljon az aki egy picit is tud vmit erről! Köszi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

szia Aida!

nem kaptál határozatot a mák-tól a gyes-ről?abban nincs benne?mert nekem a gyás-ról szóló határozatban benne volt hogy nem folytathatok más kereső tevékenységet.

esetleg felhívni a mák-ot vagy munkaügyi közp-ot?

KépKép
lyndee

Gyermekgondozási segély mellett végezhető kereső tevékenység

A gyermekgondozási segélyben részesülő személy - ide nem értve a nagyszülőt - kereső tevékenységet

a gyermek egyéves koráig nem folytathat, kivéve a kiskorú szülő gyermekének gyámját,
a gyermek egyéves kora után időkorlátozás nélkül folytathat.
A gyermekgondozási segélyben részesülő nagyszülő kereső tevékenységet a gyermek három éves kora után napi négy órát meg nem haladó időtartamban folytathat, vagy időkorlátozás nélkül, ha a munkavégzés az otthonában történik.

Ezt találtam!szerintem így lehet csak!

KépKép
lyndee

KépKép
lyndee

Kép

Kép
gabilany79

Kukk!

Élünk ám, csak oooooooolyan szar napjaink vannak, hogy olyan fos vagyok, mint egy háromnapos vízihulla.....Ákos éjjel sokszor fel-felsír, és áttette az ébresztőt fél 6-3/4 6-ra..... :? és még "akklimatizálódnom" kell..... :lol:
Pludz a tegnap párás dögmeleg annyira megviselte, hogy kábé egész nap bőgött-nyüszített szegénykém.....mondjuk ma se sokkal jobb a helyzet.... :?
Úgyhogy ezerezer bocsiii, ha nem reagálok most mindenre.... :(

Sok boldogságot minden kis ünnepeltnek!!! :lol:

Aida: Én is csak hasonlókat találtam, mint a csajok, de itt lehet kérdezni:

http://szakertoisarok.topjob.hu/visszat ... avallalas/

Mondjuk azt nem tudom, milyen hamar válaszolnak..... :roll:
bébic

lyndee: köszi

Ünnepelt megfürösztve (mi ritkán fürösztjük este), beájulva, megyek körmöt vágni, már nagyon karmolt, és megyünk oltásra :( előre sajnálom. Utoljára is csak az ápolónő feér köpenyétől üvöltött, mintha nyúznák...

Kép
galzsuzsa

hozzatapis kerdes:
mi nektarinnal keztuk. ma kb 40ml evett meg. mennyit kell ennie belole, hogy elkezdhessem hozzakeverni a kortet?
a nektarin es az oszibarack egy kategoria, csak az egyik szoros, a masik meg kopasz? sargabarack is mehet?

fagyasztos kerdes:
hogyan fagyasszam le ezeket az ideny gyumiket? megpucolva, darabokban? vagy osszeturmixolva, kis edenyekben? vagy igy is ugy is?
es a cserkot? kimagozva?

KépKép
KépKép
mush589

mush:én meggyet fagyasztottam kimagozva egészben zacsikban.és kb annyit hogy egyszerre elfogyjon.

én akkor adtam már neki mást is ha kb 80at megevett az egyikből.bari után kóstiztasd meg vele a körtét! :wink:

KépKép
lyndee

hahó

manna: Urtica urens 5CH és Ricinus communis 5 ch-t vegyél. nekem a ricinus jobban bevált amugy. fontos h 5 ch legyen mert a nagyobbb az tejapasztó 8)

musi az autósülés csak oda fér el:)

galzsuzsa hihetetlen h ül ez a Dóri! :shock: multkor leirtam mi volt sógornőmékkel? nem emléxem :oops: ha nem akkor leirom
ja és nem csoda ha "kevesebb" kiló aki ennyit mozog! mászik is? :roll: kész:) amugy boldog félévet nektek!

gyes én is ugy tom h egy véig nem lehet dolgozni

andy

Kép
andy30

Köszönöm a segítséget!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy: amennyire követni tudtam az eseményeket, nem irtad. Csak annyit, h fertőzést kapott, mert pelus nélkül volt/ült. Még nem mászik, de már próbálkozik négykézlábra állni, és hátrafele halad, mint a rák, igaz, nem túl nagy távokat 8)
Köszi a köszöntéseket

Kép
galzsuzsa

aida: csak egy tipp, a lakóhelyed szerinti gyerekjóléti szolgálat nem tud ebbe segíteni?

KépKép

Kép
orsimorsi

nalunk most ez van 50 perc uvoltes utan:
Kép

megyek gyorsan vasalni! :wink:

Boldog felevest Dorinak!

KépKép
KépKép
mush589

Mush
[quote]e írta:s 3-4 szopi ejszaka ugy van hogy veletek alszik a nagy agyban?

nem,nyekereg,kiveszem,magam mellé fektetem,szopik,felállok büfizik,vissza ágyába.Alszik.
hajnaltájt egyszer-kétszer van hogy bealszok mig ő szopik,de ha már büfiznie kell,kaplimpál,csipkedi a nyakam,akkor felkelek,büfizik,és berakom az ágyába.Nem is veszem fel még csak kis nyekergésnél,mert többnyire visszaaltatja igy magát,csak ha már hallom hogy ebből biza szopi lesz.

[quote]k írta:ábé egész nap bőgött-nyüszített szegénykém.....mondjuk ma se sokkal jobb a helyzet....

Nálunk dettó,reggel 7 óta most aludt el egy tiz perce!

Mai ebédem(keményitő nap):kukoricás rizs
a család többi tagjának ebédje kacsasült
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mush: én a meggyet magostul zacsiba tettem el. az őszit pucolva félbevágva fogom eltenni.
de bnőm leturmixolta és eltette egy edénybe és mindig kanalazott belőle.
de lehet úgy is, hogy jégkocka tartóba beleöntöd és amikor megfagyott bele egy zacsiba és onnan kivenni mindig amennyi kell.
én teszek el szilvát is majd, meg málnát azt már jövőre ehet.
a málnát csak dobozba

KépKép

Kép
orsimorsi

galzsuzsa: ok akkor leirom és bocsi:)

szal mikor a pelusról akarták leszoktatni mindig meztelenül volt alul. ok hnyár volt de mindenhova leült ugye hideg kőre koszos gumilabdán egyensúlyozott anyóséknál kanapé stb (én szörnyülködve néztem de nem mertem beleszólni). ezután lett h begörcsölt hirtelen az etetőszékben és 6 órán át eszméletlen volt. már aszitték agykárosodást kap de nem kapott szerencsére viszont iszonyu sokáig vizsgálták mire rájöttek h Coli (jól irom?) fertőzés van alulról és az bement a véráramba fel az agyig (vhogy igy magyarázták) és az okozott görcsöt. lényeg h hónapokig antibogyózták meg mindenféle gyóccer mire ki tudták belőle kezelni. a veséjét még mindig nézegetik mert maradt benne vmi elváltozás. durva amugy mert először sima lázgörcsnek hitték a dokik ugyh arra "kezelték".
hozzátartozik a jóhoz h nekik kutya is volt (lakásban) és ugy csuszkált a földön bugyi nélkül :shock: utána elajándékoztá a kutyát meg bugyi került rá stb és azóta nincs baja szerencsére!

Kép
andy30

téleg már le kéne fagyasztgatni cuccokat h legyen télen? erre nem is gondoltam.

kérdés: nektek mennyi gyümi-főzit esznek a babók egy nap?

Kép
andy30

[quote="orsimorsi"][ írta:orsimorsib]aida: csak egy tipp, a lakóhelyed szerinti gyerekjóléti szolgálat nem tud ebbe segíteni?

A gyermekjóléti szolgáltatásokról én már lemondtam a múltkor "kedves" megnyilvánulások óta.. Közelükbe sem akarok menni. Segíteni semmit nem segíttetek, sőt még nekik állt feljebb, hogy hozzájuk mertem fordulni segítségért... :shock: Ennyit róluk!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kubu! Akkor hirtelen érezd jól magatokat itt is meg ott is.

[quote] írta:jszakapocsék,ketünk 4szer,és csak cici....de nem éhes ám mert csak cumizik vagy bealszik rajta.

Lyndee!
Dettó, csak Hanna 5*, és éhes is és zabál is belőle. Pedig tegnap napközben is rendesen evett.
(Ja, de nekünk sikerült aztán 10-ig aludni.)

[quote]z írta:öldi: azért nem hagyom elaludni rajta,mert szeptembertől (szombatonként)suliba járok és még akkor bőven alszanak kétszer egy nap, az első alvásnál nem leszek itthon, már próbáltuk,hogy mással aludjon el de nem ment, hogy fogom akkor itt hagyni?

Orsi! Ezzel az a probléma, hogy te hiába tanítod most meg cici nélkül elaludni, szeptemberben egyik napról a másikra borulhat minden, hiszen megváltozik a felállás. Most meg csak szenvedsz, pedig lehet, hogy egy jó kis cicizés után simán aludna.
Én nem vagyok ennek a "szoktassuk át"-nak híve ilyen pici korban, mert lehet, hogy te egy hónap múlva is még küzdesz, romokban heversz, aztán nem lesz semmi értelme.
Ér ráadásul pont most, amikor fogzik, és amúgy is nyonyóbb?

[quote]v írta:iszont egyet nem értek azt mondjátok, hogy nem lehet ültetni, akkor most mi számít ültetésnek, merthogy a kádba is ül....
ha a hónaljba fogjuk az nem ültetés a kádba?

BÁRHOGY TÁMASZTVA szabad, és kell is ültetni, de felültetni és elengedni nem szabad (nem érdemes)

Folyt...

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?