Új privát üzeneted érkezett!

millye: na már ébren vagyunk :lol: apuka megint túlórázik :cry: . Füge az első héttől cumizik, de szinte már csak napközben altatáshoz, nem sokat használja, ujját is használja de nem sűrűn. Könnyebben elalszik vele.

Kép
budabo
 
 


Zsu83 nekünk meg a napi evésmérlegünk a mai napra eddig 6 azaz hatszor evett... :shock: mi a mózesrészét a babakocsinak nem is szereltük fel csak a simán teszem bele... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, nálunk sincs cumi, Bencusnak valahogy nem jött be, viszont a hüvelykujj annál inkább! Én örülök neki, hogy azzal nyugtatja magát, de félek tőle, hogy fog róla leszokni! :?
zsu83
 
 

 
 

Jó étvágya vagy Andrisnak! :shock: :D
zsu83
 
 


vagy helyen van :D
zsu83
 
 


na jó, tiszta égés, már nem tudok írni! :oops:
zsu83
 
 


zsu: áááááááá nem égő, én a múltkor magamnak írtam hsz-t :oops:

Kép
budabo
 
 


Budabo nos lehet, hogy azért parázok mert mindkét családtag fogai olyanok lettek az ujjszopás miatt, hogy még a fogszabályzó sem használt mert képesek voltak akkor is ujjat szopni pedig a fogorvos megmondta, hogy így nincs értelme a fogszabályzónak... na most a sógornőm "kisfiának" ezért olyanok lettek a fogai, hogy kiharapja a pókot a sarokból. Az más ha Füge nem állandóan szopizza az ujját. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 na nekem is ez futott át a fejemen... hogy ha rászokna akkor hogy szoktatom le... :shock: de remélem ez csak véletlen volt... és megelégszik a cicimmel... vagy azért csinálta mert amikor fent van egész nap a szájában van a keze és rágja.... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: Du 5-kor hat evés az nálunk teljesen normális... :roll:
Se cumi, se ujjszopás, akkor hogyan nyugtatja meg magát? :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: megértelek, mert a barátnőm fia is ujjszopis,mert az anyuka ellenezte a cumit és cuppanva veszi,vette ki az ujját és szerintem kicsit kifele állnak a fogai, hogy van-e összefüggés vagy nincs azt nem tudom. Na megyek etetni gyermekem. Ma először kimentünk 5 percre de iszonyat fülledt meleg van. Lehet hogy vacsi után a fenti teraszra kimegyünk egy picit.

Kép
budabo
 
 


Szerencsére Bencus se folyamatosan használja az ujjacskáját, csak alvásnál! :)
zsu83
 
 


Julcsi-79 eddig naponta többször cicizett de akkor nem a kajáról szólt a dolog nem úgy mint ma... :shock: se cumi se ujjszopi mert csak a cici nyugtatja meg :D arról meg már tudom, hogy hogy kell leszoktatni... :D :D :D

Budabo ne is mondd a fülledt időt :shock: elmentünk Chamomillát venni és mire hazaértünk totál melegem volt... :? Estére talán hűvösebb lesz... gondolom megint meleg van nálatok... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Tabló lassan neki kéne állnom a tablót megcsinálni... viszont várom az ötleteiteket... milyen színű legyen a háttér stb... ráadásul szerintem nem teljes a létszám és később megint bonyodalom lesz, hogy kinek maradt ki a babája... olyan tablót kéne csinálni ami nagy felbontású és én szeretném kinyomtatni mert jól mutatna egy fényképkeretben... :roll: szóval ha van ötlet akkor azt megköszönöm! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:01-kor.
Vendég
 


Nálunk eddig csak 25 fok van a lakásba, így még elviselhető a meleg! :)

Gabi, örülök, hogy te jól vagy! Remélem Szoninak is elmúlik a rosszullét! Gratulálok a fogacskához! :D
zsu83
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat Férjemuram ötösre államvizsgázott, dicsérettel!!!
Nagyon büszke vok rá!!! :D

Julcsi, Bogi: IGENIGENIGEN!!! Itthon leszünk, és naná, hogy van kedvem talizni, úgyhogy ezennel szeretettel meghívlak Benneteket!!!! De jó lenne!!!!

Altatás: igen, ott altattuk.... egyszer ölben sikerült, kétszer meg abban a szobában ahol szoptattam is. Az ifjú páré volt. Szerencsére Vendi nem csinál ebből gondot, elalszik bárhol. Letettem az ágyra, kicsit nézelődött, és már aludt is! Aztán bevittük és a babakocsiban aludt az asztal mellett...Mondjuk azt nem értem, hogy abban a hangzavarban hogy lehet aludni, de neki ment, szerencsére.

Ma nálunk is megvolt az átfordulás. Hátról hasra... Visszafelé még nem megy, de nagyon igyekszik... :)
Volt nálunk a védőnő, megcsinálta a 3!!!! hónapos felmérést.... jövő pénteken lesz 5 hós a gyerek... :shock:

Gabi: remélem, hogy minden rendben Szonival, és csak a fogacska vacakol, nem a vírus...

Képzeljétek a hétvége óta nincs ordítás... És az éjszaka is csak egyszer ébredt.... Kapta a homeós kúpot, lehet, hogy az... vagy az is lehet, hogy tényleg az oltás zavart be a múlt héten...
Mindenesetre ma tökéletes napunk volt, szeretném, ha ez még sokéig így maradna....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


millye: vicces de most napközben nem volt annyira gáz, hála
a szunyoghálónak tudunk mostmár jobb levegőt csinálni.
Megjött apaaaaaaaaaaaaaaa

babanyul: jobbulást!! Oksa, betegen ne is induljatok el,
nektek sem jó, Efének sem és nekünk sem, de remélem nem
lesz a kis fogasbanyának baja.

amy: Ok!! ügyi Vendi is.Gratula férjuradnak!!

Kép
budabo
 
 


millye!
nem volt egész du netünk. :( és pancser vok nem tudok regisztrálni.. :oops: kérlek segíts.
De már csak holnap tudok jönni :?

Kép
zümis
 
 


jajj és köszi a képeket :lol:

Kép
zümis
 
 


Juhhé, találkozzunk Debrecenben Amy, Bogi!!! :D (Yvet nem keressük meg?)

Ezt ismeritek? www.kerekito.hu Tök jó mondókák vannak itt! Hozzá fogunk járni Manócska Muzsikára szeptembertől.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Gabi: de izgi! Már látszik is a fogacska?? Remélem, az kavarta a hasmarsot!

Amy: stréééééber apaaaaa!!! :D
Vendi ügyike, grat. neki is!

Julcsi: nagyon rágom a júl. 1-et, de inkább a Pestre feljutás miatt aggasztó a dolog - mert én csak papíron tudok vezetni. De nem vetettem el csípőből...

millye: én nem balhézom, csak csináááld! Rád bízom, mert te úgy értesz hozzá!:wink:

Inkább pókfog, mint orálisan fixált, körömrágós, dohányzó felnőtt!
(Amúgy a legtöbb babának kell az önmegnyugtatás ezen eszköze, mégis az emberek nagy része nem szopja az ujját és nem áll ki a foga!)

Éjszakára kíváncsi vagyok, gyerek 2 oldalról kitámasztva!

Jóicc!

ladmon
 
 


Ladmon: Maximálisan egyetértek!!! Le fog szokni róla, ha itt az ideje, őszintén megmondom, nekem mindegy, hogy cumizik vagy az ujját szopja... A csecsemők orálisan fixáltak és ez a dolguk! (Inkább most, mint később.)

Ja Amy, ügyik vagytok, látod, alakulgat ez, csak rossz napok voltak...
Apának vűllveregetős szmájli! Ünnepeltek valahogy?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Gabi,remélem,tényleg csak a fogacska,és nem vírus!
Nicko!!!Veled mi van?Jobban vagy?Gyógyulsz?
Amy,örülök,h visszatért a tündérherceged :)
Ujjszopi:Adrinak kell napközben az elalváshoz,nekem nincs ezzel bajom.Öcsém is szopta az ujját,és igaz,nem korán (4évesen),de simán leszokott róla.És szebb a fogsora,mint nekem,pedig én csak egyéves koromig használtam cumit.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!!!!
Na hát ez nem igaz,alig tudtam elolvasni,annyit írtatok, a 7végén 2 nap alatt egy oldal, most meg... :shock: :shock:

Amy: nagyon csinik voltatok a lagzin és tényleg nagyon hasonlítotok egymásra tesóddal!!!! Ügyi volt Vendike!!

Gabi: ha kaptál tavaly is meg előtte is, akkor most biztos kellett kapnod tetanuszt??? Nem ad védettséget valameddig????

Lányok, nálunk ma 3x volt szundi napközben de jó fél óra, du 2,5óra!!!! :shock: :shock: aztán még este 6tól szintén egy órácska.....na meg éjjel is fél 5 kor kelt csak 1. és aludt 8-ig!!! Úgy baró volt, lehet, h visszatért a kis álomszuszék fiacskám?? Olyan aranyos mostanában még jobban, h annyira imádom!!!

Millye: sajnos átérzem amit írtál, apukámnak is az volt, meghalt már 3 éve 56 évesen... :cry: :cry: nagyon nehéz volt.... :cry:

Kreiszi:IGEN,megéri!!!!!!!!!! Érdekes,h mindenkinek tetszik a fű a kertben.... :lol: nekem is.... :lol:

Most már mindennap eszünk gyümit, ma is bari volt, bár annyira nem volt oda érte.....és a tejpép banános, hátha legközelebb ízlik neki...

Képzeljétek ma VÉGRE eljutottam a fodrászhoz, jó sokat levágattam belőle, mire hazaértem épp túl volt az evésen manókám, a cicim meg kőkemény.... :cry: na gondoltam hátha eszik még legalább egy kicsit, hát pechem volt nem akart, bakker elő kellett vennem a fejőgépet és fejhettem le a tejem, mert azt hittem megvadulók.....2 hónapja hozzá sem nyúltam....hát ilyet! :lol:

elnézést ha kicsit sokra sikeredtem!! :roll:

Kép
kaandi
 
 


Sziasztok!

Bocsi csajok, most nem olvasok, csak lelki erőért jöttem :oops: :)

Megkezdtük a wellnesst, este8ig én voltam ott Zvel, akkor váltott anyósom és hazajöttem Olihoz. Húúúúú...Zéti nem tudom meddig de minimum két órán át teli torokból üvöltött mikor felkerültünk végre osztályra, volt földön fetrengés, meg minden amit el tudtok képzelni...nagyon fáradt volt és szerintem fájt is valahol neki. A nővér megsajnált és adott panadolt. Aztán egész délután pörgött mint akit felhúztak, érdekesen jön ki rajta a fáradtság, olyankor nem punnyad hanem mint a vadló olyan. Nah mindegy. Holnap vérvétel és randi az anesztessel, szerdán kiveszik a csomót, aztán két nap és jöhetünk ha okés. Arról a csőbedugós-leszívós dologról szó sincs, anyósom valamit félremagyarázott.

Ó Kreiszi te hogy boldogulsz lelkileg a kórházi dolgokkal, a beteg gyerekekkel? :roll: Hematológián vagyunk, baseball-sapkás gyerekek között.

Na megyek, Oli ébred, most egy 1 órás szakasza volt. :? Remélem a következő legalább 2 órás lesz. :roll: Bocsi a negatívért. :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


. .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.09.27 21:45-kor.

Kép
Kép
ricsibaba
 
 


Sziasztok,

Nagyon sok dolgom volt az elmult idoben, igy nem nagyon volt idom irni, de azert valamennyit olvastam - szoval amire emlekszem (bocsi, teljesen random es osszefuggestelen :oops: )

Pandus - eskuvoszervezes kulfoldrol, en is hasonlo cimpoben jartam, de vegul nagyon jol sult el. Most majusban volt 4 eve mar, hogy volt az otthon i eskuvonk. Anyu nagyon sokat segitett a szervezesben, nelkule nem ment volna. Sajnos helyszint nem tudok javasolni, mert a mienk Debrecenben volt. Hogy allsz vele?
Remelem Hannacska pocija hamar rendbejon.

Amy - nagyon jol neztel ki az eskuvon. Jo magas ocsiked van. :D Nekik hol volt? Apanak nagyon ugyi volt! Mibol allamvizsgazott?

Kreiszi - en is Pecsett jartam suliba, csak en kozgazra, igy 5 evig laktam ott. Nagyon szerettem.

Millye - nagyon sajnalom az apukadat. :( Az en apukam ket eve halt meg, hosszu (tobb mint 25 eves) betegseg utan. Ez pont az elso vetelesem utan volt - na akkor kezdtem el oszulni. :( O volt nalunk Andras, a kisfiam utana kapta a nevet.

Zsu - jobbulast a labadnak. A visszer nekem egy nagyon nagy param, mert van egy genetikai rendellenessegem (ha valaki emlekszik ezert veteltem el ketszer es kellett szuriznom egesz terhesseg alatt), amitol nagyobb esellyel alakulhat nalam is ki ilyen. Ugyhogy minden egyutterzesem!

Stelly - Adri kepei mindig megmosolyogtatnak es nagyon jol all a kezedben a ket baba is. :lol: Tesoproject? :wink: Ha jol emlekszem te kerted, hogy irjam majd a fogaszatos orankrol. Volt valami konkret kerdesed vagy csak ugy altalaban? Majd irok meg rola.... Holnap lesz az utolso ora - hozzataplalasrol lesz szo.
A labfogdosos kep teljesen ismeros - nalunk is 'megtalaltamalabaimat' feeling megy.

Elif - koszi a bejelolest facebook-on. Lenyultam nehany baratodat, akire az itteniek kozul raismertem. :lol: En azt surubben hasznalom, mint az iwiw-t, foleg mert azon vannak fent az itteni barataink, csalad stb. Ja es babahasonlosag ugyben - szerintem Andrew es Efe sokban hasonlitanak! :D

En is akarok Debrecenben talizni, de fogalmam sincs mikor megyunk haza legkozelebb. Juliusban biztos nem. :? Most foglaltam le egy hetet itt belfoldon a tengerpartra.

Na a tobbi most nem jut eszembe, hogy meg mit akartam. :roll:

Mi egyebkent egesz jol megvagyunk. Ma furcsi elott 7330 g volt a csoppem, aki ugy tunik elkezdett fogzani. Ettol egy kicsit nyugosebb mostanaban, de annyira nem veszes. Mondjuk szerintem soka lesz ebbol meg fog...

A mult heten nagy felfordulas volt nalunk, mert keszen lettek az uj ablakok a hazra. A regi mar nagyon gaz volt - res a keret es az ablak kozott egy helyen mar akkora volt, hogy lehetett latni az eget! :shock: Szerencsere csak ket napot vett igenybe, hogy felrakjak a10 ablakot es a hatso szimla ajtot lecserljek egy duplara, de Andrewt igy is elegge megviselte az allando furas-faragas. Viszont egyedul voltam es nem tudtam senkire rabizni, hogy vigye el setalni vagy valami. :( Mindegy tul vagyunk rajta!

Mi meg mindig csak egy iranyba forgunk hasrol hatra, mert tovabbra sem igazan szeret hason fekudni. Igaz a negy honap kemeny munkajanak koszonhetoen mar kb. 2 percet kibir folyamatosan hason! :D

Na most jo regenyt irtam! Bocsika :oops:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Jó Reggelt!!!

Tegnap estére javult a helyzet,pici Hannám az éjszakát is végig aludta :lol:
A cumival kapcsolatban pedig:Nekünk nincs,annyi félét próbáltunk neki,de egyszerűen Utálja!!!Az ujjacskája maradt neki,de nem izgulok,mert valaki ezt mondja valaki azt,valakinek a cumi a mumus valakinek az ujjacska :) Majd kiderül!!!

Amy:Gratula apának :lol: És persze az átforduláshoz is,nagyon ügyik vagytok :lol:

ricsibaba:Nagyon szép sújban vagytok!!! :) A konakionhoz nem tudok hozzá szólni,mert mi még szopizunk!

zetibebi:Nagyon sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++veled vagyunk,kitartás!!!!!És reméljük mihamarabb otthon lehettek!!! :)

kaandi:Gratula az álomszuszék fiacskádhoz :lol: Fodrász!!!!Már nekem sem ártana meglátogatnom :oops: :wink:
Mi is eszünk már gyümiket :lol: Hannának nagyon bejön!!!Vettem tejbedarapépet,de azt még nem adtam neki,kiváncsi leszek,hogy fog neki ízleni!!!

ladmon:Na,hogy sikerült az éjszaka?

babanyúl:Jobbulást,remélem tényleg csak a fogacskája viseli meg ennyire!!! :)

millye:Hát a tablót én is rádbíznám,ügyi vagy szerintem tök jól megoldod!!! :) Ha esetleg Hannáról kellene vmi még szólj ám(a tablóhoz) :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:01-kor.
Vendég
 


Köszi Csajok Apának átadtam a gratulációkat, különösen a Ladmondét 8) :wink: :lol: :lol: :lol: !

Hajni: az esküvő Sámson és Nyíradony között a Fekete farmon volt. Nagyon szép hely! Apa tegnap hivatalosan is gazdasági agrármérnök lett.. :D

Móni: Jó lenne, ha Ti is tudnátok jönni minitalizni!
A héten sajnos biztos, hogy nem tudunk elmenni hozzátok, mert csak ma van kocsim, de a jövő hetem teljesen üres, bármikor mehetünk... Legfeljebb nem eszünk cserkót... :)

Julcsi: ünneplés? Hát pénteken lesz a diplomaosztó utána jön hozzánk a család... Ketteseben talán a hétvégén lesz egy kis lehetőség ünnepelni.. Egyenlőre Apa olyan fáradt volt, hogy ahogy hazajött elaludt, csak fürdetni kelt fel, ma ugye meg már dolgozik... :(

Zvera: Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb végezettek Zétivel a kórházban, és kitartást, biztos nehéz lesz, de tuti minden ok!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Gabi: remélem, hogy semmi komoly nincs Szonival, és csak a fogacska viseli meg!!! Én azért elzavarnám Apát dokihoz, főleg a beteg rokongyerkőcök miatt.....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


zetibebi: kitartás nektek!
ricsibaba: Debrecein tali jó lenne, tavasszal Amyvel nem
tudtuk összehozni, mert annyit jöttünk-mentünk,de hátha
most.

babanyul: tea esetleg Szoninak? vizet nálunk sem iszik,
almalevet adok neki, meg őszit, tegnap mi is megkóstoltuk
almával a banánt. Remélem mára jobban vagytok.

Kép
budabo
 
 


Julcsi: nem mindig csak 1szer alszik, általában kétszer. De ha csak egyszer sikerül, akkor rosszul bírja, meg én is. Folyamatosan nyafizik, semmi sem jó és kb. fél órát dobálja magát amire sikerül elaludnia. Szerencsére tegnap jó napunk volt. Elaludt délután és amikor megjött apa, akkor ébredt, úgyhogy neki megint vidám és mosolygós volt. :D Majd hozok képet is.

Millye: hát lehet, hogy a tápszertől kerekedik nagyon. A barátnőm meglátta és megjegyezte, hogy látszik rajta, hogy tápszeres. :shock: Pedig súlyra nem is olyan sok, csak 6,5 kg körül van. Mondjuk gyerekként nekem is elég kerek fejem volt. :)
Egyébként én is nagyon sokáig szoptam az ujjam, amikor iskolába kerültem, akkor tudtak anyuék leszoktatni. Azt mondták, hogy mi lesz, ha az iskolatársak meglátnak és kicsúfolnak miatta. Na, nekem ennyi elég volt és abbahagytam és állítólag elég szépek a fogaim. Hanna nagyon nagy cumis és én is izgulok, hogy hogy fogom tudni leszoktatni róla, de ha szoptatni sem tudok, akkor nem akarom ezt megvonni tőle. Másrészt sokan azt mondják, hogy jobb a cumi, mert azt el lehet venni a gyerektől, az ujját viszont nem. Hát, ebben is elég eltérőek a vélemények. Hanna valamikor egyszerre szopja az ujját és cumizik.

Stelly: én is hétalvó vagyok, nagyon szeretek és tudok is sokat aludni. Szerencsére éjszaka nálunk sincs gond, mert 10 órákat alszik egy huzamban, csak nappal nem megy mindig.
A sportkocsi részen már mi is gondolkodtunk, de mi valamikor elmegyünk valahova egész napra, felszereljük magunkat mindennel, ami kell és ilyenkor azért lehet, hogy még jobb a mózes, mert jobban tud benne pihenni, lévén, hogy az autósülésben sem tud rendesen feküdni. Szerencsére nekünk olyan a sportkocsi rész, hogy mindkét irányba be lehet tenni, tudom magam felé fordítani is.

Amy: nagy nagy gratula a párodnak! :)

Zetibebi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nagyon sokat gondolok rátok! Sok-sok kitartást és lelki erőt Neked! Biztost mindent rendben találnak! Már csak pár nap és túl lesztek rajta!

Hajnski: hát az esküvőszervezéssel még sehogy, ugyanis az első lépés az lenne, hogy a párom összeszámolja, hogy mennyi vendéget szeretne hívni, de ez eddig még nem sikerült neki. Hát remélem, hogy a héten már megcsinálja, mert addig én sem tudok helyeket nézni, árajánlatokat kérni, amíg nem tudom, hogy hány emberre kell kalkulálni. Van egy hely, amit már kinéztünk, de még meg kellene nézni személyesen is. Azzal csak az a baj, hogy ha oda szervezzük, akkor szinte mindenkinek az elszállásolását meg kellene oldani, ami meg egy vagyon lenne. :? Már most óriási a fejem ettől az egésztől... 8)

Tegnap meglett a tenyésztés eredménye. Negatív, legalábbis ami a bacilusokat illeti. Azt mondja a párom, hogy szerinte vírusra nem is csinálták meg, amit meg nem értek, hogy miért. :shock: A doki azt mondta a telefonban, hogy valószínűleg ez egy fertőzés utáni állapot, ami így krónikusan fennáll. Nemigazán értem és azt sem hogy most mit lehet ilyenkor csinálni, de szerintem lövése sincs. Ha minden igaz 1-2 napon belül megérkezik a Protaxin, megpróbálom azt, a barátnőm szerint nagyon jó ilyen esetekben. Ha meg nem használ, akkor jövő héttől próbálkozunk a szójatápszerrel. Csak attól félek, hogy nem fogja meginni, mert már megszokta a másiknak az ízét. Szorítsatok, hogy hamar rendeződjön.
Csütörtökön megkapja az oltásokat is, de gondolom akkor a rota második felét nem. Szegény Manókát már előre nagyon sajnálom. :( Csak az a furcsa ezzel a hasmenéssel kapcsolatban, hogy semmi más tünet nincs, tök vidám, jól érzi magát, szépen hízik. Én már arra gyanakszom, hogy a rotarix után volt egy enyhe fertőzése és az kicsit megtépázta a bélnyálkahártyáját.

Panna
pandusika
 
 


Zsancy????? Andus???? merre vagytok? életjelet kérünk!!!

Panna
pandusika
 
 


Nicko??? jobban vagy már???

Panna
pandusika
 
 


Kép

Kép
budabo
 
 


úgyis reggel van még, egy kis Füge reklám :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 12:59-kor.
Vendég
 


budabo:Nagyon-nagyon jók a képek :lol: Látom a távirányító Fügének is bejön :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


babanyul: én úgy csinálom hogy két kaja között, lereszelem az almát, kinyomom a levét, de ma reszeltem hozzá őszit is, így két féle lét kapott meg pici banán és alma husit. Kapott már üveges őszilevet is. Ízlik neki szerintem, de még nagoyn sokat nem merek adni a husából félek hogy félrenyel :oops: pedig azzal már egy kaját kitudnék váltani. Egyébként nem tudom kell-e várni vagy sem.
Ja képek köszi, tud pofikat vágni művésznő :wink: de Szoni se semmi, ma mutattam megint lacinak egy képet a közösből. Meg a többieket is :lol:

andrea: köszi, de csak a poén kedvéért kapta meg, a telefonért jobban meg van őrülve,olyan mint az anyja :lol:

Kép
budabo
 
 


babanyul: ja és mindennap gyümizünk, többnyire délelött max kora délutánig. Nem vettem észre különösebb változást, csak többször van kaki.

Kép
budabo
 
 


jó reggelt!

Megjöttünk a balcsiról Vasárnap, mostanra nagyjából regenerálódtunk :) Szokás szerint csak nagyjából olvasgattam vissza, alig van szabad percem.
Balcsi nagyon jó volt, meleg volt, kánikula, és a víz is jó volt (bár én csak Vasárnap a hazaút előtt jutottm be fürcsire 10percre ),társaság is, csakhát Vincével utazni egy rémálom!!!!! Egész úton alig aludt odáig, vissza is csak fél órát...a nagyok szunyáltak, ő meg üvöltött torkaszakadtából, megáltunk vagy 10X hamizni, nem akart enni...elfogyott a gyümikaja, akkor meg azért volt visítás....szóval nem kívánom hogy megéljétek ezt, én kiszálltam a kocsiból, és elhúztam félórás bőgőssétára :( Aztán valahogy 6 óra alatt haza is értünk.
Megérkezés után kb. 24 óra kellett Vincinek az átállásra, az idegen hely megszokásásra, éjjel nemigen alukált, de Szombat délután már rájött, milyen jó is a parton szunyálni :) Sok-sok gyerek volt, és nagyon-nagyon jól érezték magukat nagyok.
Ezután a szörnyű Vincihisztis nemakar cicizi utazás után vettem tegnap tápszert, és délután már azt kapott a cicizés után.
Csajok asszem feladom a szopizást, mert Vinci szopi helyett gyümit akart, és ordított, és tolt el magától, és ebből elegem lett.Estére, meg reggelre szopizunk, de napközben már nem fogunk, csak gyümit, tápszert, meg főzeléket is elkezdjük. Ma reegel pl. a kalácsért kiabált, mert ő is oylat akart enni.( Pedig még oylan kicsi, hogy lehet iylen okos)Na meg iszonyat voltam fürdőruciban, szóval sportolni akarok, meg nem enni :) És ez szopizás alatt nem megy, és csak ideges vagyok az egésztől. szerinetm ha már nem jó egyikünknek se a dolog, akkor abba kell hagyni. erőltetni semmiképp. Olyn jó lett volna még nyugisan szopizni lwgalább 6 hós korig, de az én életem egy felfordulás, a nagyok, a folyton vendégek, haverok, a sok program, szóval ez nekem nem megy tovább így, és úgy érzem Vincinek sem.
Bocsi, hogy hosszú lettem.... :D
Azért ne értsetek félre, anygon jó volt a Balcsin, csak rövid volt nagyon, mire jól kezdtük érezni magunkat, már kelett hazajönni. Azért egy pár kép:
Vinci fürcsizni szertene (illetve a hájas anyukája)
KépKép
Ági épp megérkezett:
KépA 4 fiú(2 legkisebb és 2 legnagyobb)Kép
a többi gyerkőc lány korban köztük.
Vinci és a balaton reggel
KépKép
a társaság egyik fele ebédel.
Vinci alszik a parton:
Képapa altatKép
Andris kereszapjával Manrikóval(Don Manrico és Don Vincenzo)
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ikverus: én teljesen megértelek :wink: A képek nagoyn jók. Jól nézel ki!

Kép
budabo
 
 


ikverus:Nagyon jók a képek és tök csini vagy :) abszolut nem vagy hájas :twisted: Vinci biztos élvezte a jó levegőn :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


köszi budabo :)
a jól nézek ki, az túlzás :):) A hajamat bénán vágták le, és nagyon löytög a narancsbőrőm, de majd rendbeteszem magam!
Ez lemardat:
Kép
Vinci sörre kattan :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, és apával: A három digidagi :)
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Huhh, elaltattam röpke 20 perc alatt - ez már jónak számít... :)

Andrea: Kösz a kérdést! Fogjuk rá, jól telt az éjjel.

Verus:
Hát nem könnyű az 3 gyerekkel, csoda, hogy eddig is ilyen jól pörgetted az eseményeket.
Balcsiban fürdettétek egyébként?
Én már nyáron simán bevinném a természetes vízbe. Vagy az gáz még ilyenkor? (medencébe nem merem, az tuti)

Bogi: jók a Fügeképek, mindig olyan mókás arcokat vág rajta, hogy meghammolnám a pofiját! :D

Ja, iccaka: forgás nem volt, de így is hajnali 5-kor felébredt. Asszem fogzik a lelkem. Ugyanis sírt, de nem keservesen, csak olyan "rossz volt hallgatni" stílusban. Kiemeltem, hátha csak álmodik, akkor ébredjen fel, de a kezemben is sirdogált. Leraktam, hogy ha maratoni sejhajrázás lesz, akkor pisilek előtte. Sírt, amíg WC-n voltam, de mire visszaértem újra aludt.
Viszont én aztán nézegethetem a berendezést a szájában, nem látok semmi újdonságot benne. Majd megnézetem csütörtökön a dokival, ő úgyis jobban látja.

ladmon
 
 


ikverus: naaaaaa igenis jól nézel ki

ladmon: köszi, van egy pofi szerkezete. Ügyi vagy, mi most kaja aztán alvás :lol: kíváncsi leszek. Bőven lehet már nálatok is a fogzás.

Kép
budabo
 
 


Hahó, jó reggelt!

Debreceni találka: Bocs, tiszta h...e vagyok, azt hittem, Yve debreceni, nem Ricsibaba. Elnézést! Természetesen az lenne a szuper, ha mind ott tudnánk lenni a találkán!
Olyan jó, hogy jöttél Móni, hozz majd képet a fiúkról! Persze, rossz lehet, hogy nem tudsz szoptatni, de a hosszú alvás pedig jó lehet. :) Ricsi minden éjjel felkel még? Ahogy leírtad, nem semmi logisztikai mutatvány lehet a közös nagyágyas etetés :)

Stelly: Jövő héten megyik nap lenne jó Neked? Megpróbálnánk meglátogatni Marcival (kedd és péntek nem annyira jók, de azok is megoldhatók, a többi nap szuper) Lehetne, hogy Marci Adri ágyában vagy babakocsijában alszik Nálatok? Megoldható lene így? Mert akkor egy alvása ott lenne a háromból...

Bogi, Gabi: Hu, de ügyesen gyümölcsöztök már! Tejpépet még nem adtok?

ZetiVera: Kitartás a kórházasdihoz!!! Az éltessen, hogy ha vége, akkor visszakapod az egészséges Zétikédet! :D

Verus: Jók a képek! A talira a nagyok is jönnek, igaz?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?