Új privát üzeneted érkezett!

Baby,
gratulálok a vegyes pároshoz :lol: Nem tudom miért, de úgy rémlett, hogy neked lesznek egypetéjű ikreid. De ha nem neked, akkor kinek??? :oops:

Dezsina,
fel a fejjel, még nincs semmi veszve!

Laptetőmet felajánlom a tesztelés előtt állóknak, köztük Dezsinának is :lol:

i.kata

Kata!
Köszönjük! Manónak vannak egypetéjű ikrei, már írtam,hogy jelentkezzen, mert régen hallottunk róluk,remélem minden rendben van már velük!!!!
Dezsi!
Így már értem! Hétvégén egy jó nagy +++++++++++++++++++ tesztet kívánok neked!
Furcsa,mert nekem azt mondta a tanár úr ,hogy 12 nap múlva tesztelhetek először,de inkább 14 napon!és ugye lombik volt!!!!! Nagyon drukkolok!!!!

Kép
babyonboard77

Sziasztok!
Fürdőszoba kész, bent a szekrények és a mosógép már nágyszer is lejárt. Erkélyen már csak a fugázás hiányzik. Lakás felmosva. Ajtófélfák lesúrolva. Wc-n a harmónika ajtó vissza rakva. Ebédbőben minden a helyén, szekrény lemosva. hulla vagyok. Holnap folyt. köv. Anyum jön reggel és segít.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Baby!
Ne is említsd a pocim méretét... tegnap is megkérdezték, hogy biztos, csak egy babánk lesz :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Hatalmas gratula a vegyes pároshoz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ladiva!
Ez a beszéd!!!!! Csak előre a sárga úton!!!!!!

Dezsi!
Fel a fejjel!!!!! Én nagyon bízok!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi
Én is bizakodó vagyok, még tényleg korán lehet.
Baby
Garatulálok a csemetékhez, Akár milyen neműek is nagy boldogság az biztos :lol: :lol:

Nekem erősen szurkál a hasam, nem rémlik hogy ennyire éreztem volna eddig. Remélem ez jó jel :oops: :oops:
Lehet hogy a fallabdázást már nem kéne eröltetni??
Vendég

Kriszti! Borzasztóan drukkolok, hogy sikerüljön!

Kata, honnan tudtad, miközben írtad a hozzászólást, hogy az laptetőre fog kerülni?
Vendég

Sziasztok csajok!

Baby!
Sok szeretettel gratulálok a babákhoz és minden jót kívánok!!! :P :P :P Pocaksimik a babóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Dezsina!
Örülök, hogy már megnyugodtál egy picit, tényleg van még esély, csak bírd ki hétvégéig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Zsuzska!
Nagyon ügyesen folyik nálatok a munka, de azért csak óvatosan!!! :) :) :) Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kata!
Megnéztem a mamaneten a vonalzókat, ha nem bánod én is készítenék magamnak, mert nagyon édeseket találtam. :D :D :D

Belluska!
Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kriszta!
Holnap kb. 08:15-re érek az intézethez, ha nem késik a vonatom. De remélem nem fog! :) Kék térd vagy hosszú farmernadrágba megyek, attól függően, milyen idő lesz reggel és kék-barna-drapp-fekete kör mintás ujjatlan felsőbe. (legalábbis ez a terv) Ha reggel mégis változna, a hajamról szerintem tuti megismersz, de majd én is fogok nagyon figyelni!!! :lol: :lol: :lol:

Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

26. szuri beadva!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kriszta!
Drukkok holnapra!Reméljük minden jó jel és a lehető legjobban alakul majd minden!Holnap jelentkezz!!!! :lol: :lol: :lol: Puszi nektek!

Minnie!
Szia drága!
Neked is drukkok holnapra,de olyan gyönyörűek voltak az eredményeid,hogy attól csak még jobb lehet a helyzet!Puszi!
Várunk téged is holnap!

Remélem találkoztok Krisztával!!!!!!

Jó éjt mindenkinek! :P

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Olvaslak titeket minden nap és csuriban mindenem, hogy minél több babás legyen.

Zsuzska!
Nekem két babóval kisebb a pockom. :oops: :oops:
Tőlem meg mindenki azt kérdezi, hogy hova dugtam a gyerekeket.

Most voltunk UH-n és hát két fütyisünk lesz, és idősebbek a koruknál egy héttel.

Kata!
Nálunk vannak egypetéjűek.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi!
Örülök,hogy minden rendben veletek és jól vagytok!
A pocid miatt ne aggódj,majd lesz az még nagyon nagy is!
Vigyázzatok magatokra!Gyere többször! :P

belluska

sziasztok!

Kriszti! Minnie!
mennek a drukkok!!!

Wepe!
drukkhegyek :!: :!: :!:
dezsina

Dezsi!
Nagyon drukkolok a hétvégi tesztelésért,annyira bizakodok még!!!

Wepe!
Mikor tesztelsz?
Nagyon izgulok,remélem fantasztikus hírrel jössz!!!!

Kriszta,Minnie!
Már biztosan találkoztatok és mindkettőtöknek csupa jó tüszős híreket mondtak! :lol: :lol:
Gyertek majd!

Zsuzskám!
Visszább venni az iramból drága,tessék valóban minden segítséget elfogadni!Örülök,hogy ilyen jól haladtatok!

belluska

Sziasztok!

Manó, Baby,
köszi, mostmár kezdek tisztában lenni azzal, kinél milyen iker páros van :lol: :lol: :oops:

Minnie,
nyugodtan csinálj vonalzót a mamanetről. Belluskának is olyanok vannak :lol:

Én már kimostam a fél ágyneműt, takarítógéppel átnyaltam a kanapét, és a kutyák éppen szépülnek a kozmetikában :lol: Már rájuk fért a nyírás, mert tiszta kócosak voltak :lol:

i.kata

Ladiva,
nem tudtam, hogy laptetőúm lesz, utólag szerkesztettem bele :lol:

i.kata

Belluska!
én is kiváncsi vagyok. Tegnap hatalmasakat görcsölt a hasam... ma is kicsit... piri még nincs, de szerintem várható. ha meg nem akkor teszt.
az esélytelenek nyugalmával várakozok 8)

Kata!
:)
jó az új volnalzód :!: :D
dezsina

Sziasztok, megjöttem!
Találkoztunk Minnievel.Jót beszélgettünk, nekem nagyon szimpi és van egy pár közös pontunk is :lol: :lol: És én láttam minnie kutyusról még jópár képet bi bi bi!!

Ahohy most én állok:
5-5 tüsző mind a két oldalon. 9-10-11-12 a méretük, méhnyálkahártya 7 cm. De még csak a 6 napon vagyok!!!
Hétfőn kell újra mennem és akkor kiderül mikor lesz a punkció. Szerintem pénteken és nekem is az lenne az optimális. Ezért most nagyon szorítok. Mert ha előrehozzák szerdára akkor szombaton ET és az nagyon nem lenne jó :oops: :oops:

Dezsina
Tegnap visszaolvastam és megtaláltam a mikor Zsuzska tesztelt jópár negatívat és írta is hogy már görcsölget és biztosan megfog jönni neki, pár nap múlva pedig küldte a pozitív tesztet és ráadásul nem is egy baba volt még akkor. Tehát nagyon tesék bizakodni mert annak a csöpségnek szüksége van a hitedre is :lol: :lol:
Én nagyon bizakodom még!!!!
Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

Kriszti! Szuperek a tüszőszámok és méretek, teljesen megfelelnek a 6. napnak, jövő hétig még csodásan nőnek és érnek!

Dezsi, remélem, hogy a görcsök a babák miatt vannak.

Zsuzska, tessék kicsit lassítani!
Vendég

Kriszta,
szuper, nem semmi hogy a 6. napon ilyen nagyok és sokan is vannak. Szerintem kezd el átszervezni a programjaidat, mert sokkal esélyesebb a szerda, mint a péntek. :roll: Miért gond, ha szombaton van a punkció?

i.kata

Azért gond a szombat mert oktatnom kell és nem igazán tudom lemondani. A hétfő tökéletes lenne!!!
Vendég

Kriszta,
akkor drukkolok, hogy kicsit belassuljanak a tüszőid :wink:

i.kata

Kriszta!
Szuperek az eredmények! :lol: Tüszőcskéknek lassulást kívánok,épp annyira ahogy te szeretnéd!!!Hajrá péntek!!!!
Örülök a találkozásnak Minnievel!Azért milyen jó lehetett!!!!!
Na nem baj,majd én is a találkozón! :wink: :D

Dezsi!
Olyan nincs,hogy esélytelen vagy!Mindannyian szorítunk itt és még persze neked az otthoniak,de olyan nincs,hogy nekem nem sikerülhet!Krisztával tökéletesen egyetértek!Én 3 hétre csináltam az inszemnél tesztet,biztos nem véletlen a 3 hét!BÍZNI!BÍZNI!BÍZNI!!!!!!
Puszillak!

belluska

Sziasztok csajok!

Jöttem a hírekkel!

Találkoztunk Krisztával, nagyon aranyos, kedves csaj, tényleg jót beszélgettünk! :) Jó, hogy olyan sok közös dolgot fedeztünk fel. :P

Kriszta!
Nagyon szépek az eredmények, csak ügyesen, hogy péntek legyen a befutó!!! :D :D :D

Kata!
Itt az új vonalzóm, a virág és a háttér a Tunéziai nyaralás során készült képekből lett kiválasztva. :)

Belluska!
Köszi a drukkokat! :P :P :P

Szóval, ami történt:
Mnyh: 11 mm, jobb oldalon 7 db tüsző, a legnagyobb 21 mm, a többi 19-17-15-12, a bal oldalon 2 db 12-15 mm. Szerintem nem igazán nőttek nagyra. :(
Most már biztos, hogy hétfőn lesz a leszívás 06:45-re kell az intézetbe menni, kiváltottam az Utrogestan-t és Estrofem-et, holnap este 7-kor kell szurizni 2 fecsi Ovitrelle-t tüszőrepinek. Vettek vért is, telefonálás után mondta a Tanár úr, hogy az érték 833 (megjegyzem, ez nem tudom mit jelent), ő 5-6 petesejtre számít. Na mikor ezt mondta egy kicsit elszomorodtam :( :(, mert ez szerintem már tényleg túl kevés, ahhoz képest, ahány szuri volt... De azért bizakodok is, hogy a pocaklakóm köztük van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Röviden ennyi!

Szeretném megkérdezni, hogy a leszívás előtti este is kell feltenni Betadine-t, mert ezt elfelejtettem megkérdezni? :oops:

Zsuzska, Manó, Baby!
Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Dezsina, Wepe!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Ma már csak 1 szuri volt, így most tartok a 27.-nél!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Ne törődj semmivel,szuperek az eredmények!!!!A lényeg valóban,hogy baba legyen belőle,de majd meglátod,hogy a leszívás napján is még valamennyit változhat a létszám!Lesz pocaklakód és kész!
Szerintem kell a Betadin-t előtte este is használni,de nem emlékszem már pontosan!De vasárnap estig biztos frissebb emlékekkel rendelkező csajszik megírják neked!
Tetszik a vonalzód!!!!!!!
Hétfőre hatalmas drukkok!!!!!! :P

belluska

jó reggelt mindenkinek!

Tegnap itt volt anyucikám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lemosta az ablakokat, lesikálta a konyhabútoromat, az ajtófélfákat is. Szegény egész nap csak sikált, sikált :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De nagyon jó volt, hogy itt volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Manó!
Gratula a fütyisekhez :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pocisimi :!: :!: :!: :!: :!:

Kriszta!
Szép mennyiségű petike :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hajrá hétfő és péntek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Minni!
Azért te sem panaszkodhatsz a petikéd miatt!!!!
Hajrá, hajrá!!!!!!
Atyám!!!! 27 szuri :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Többieknek drukkhegyek, pocisimi és puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Örülök,hogy anyucid betudott segíteni!Kímélned kell(kellene) :roll: magad!
Láttam ám,hogy felkerült a pocifotó az iwiwre! :lol:
Pocak simi millió Benőkének! :D

További szép hétvégét mindenkinek! :P

Én is megyek a szokásos "nagyüzemi" vasalásomra! :wink:

belluska

Sziasztok!

Minnie,
már ne használj ma este betadint, nem kell. Ha eddig elhasználtál kb. 4 darabot, az bőven elég. Legalábbis nekem ezt mondták.
Holnpra nagyon drukkolok. Nagyon szépek a tüszőid méretei és holnapig ezek még nőnek is. Úgy tudom a tüszőrepesztő is ad még nekik egy löketet :wink:

Wepe, Dezsi,
na???

Mi ma festettünk. Konyhát és előszobát. Sikerült elrontanom egy helyen nagyon a festést, nem tudom hogy fogjuk kijavítani, mert lekapartam egy nagy részen a rétegeket és nagyon csúnya lett :roll:

i.kata

Minnie
Nagyon szorítok érted, én is ott leszek, megyek uh ra :lol: :lol:
Minden rendben lesz majd meglátod :lol: :lol: Én sem használtam már a betadint előtte. Sok szép petikét neked :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Már teljes lázban vagyok a holnap miatt!!! :shock: :P :shock: :P :shock:
Mindenkinek köszi a segítséget a Betadine-nal kapcsolatban. :)

Kata!
Szerintem egy kis gittel vagy gipsszel ki lehet javítani és utána lefesteni. Nekünk az előszobában az egész mennyezetről lejött a festék a vakolattal együtt (Új lakás, azt mondták még süllyed, no de ennyire?!), párom vett rigipszet (3-6 mm-est, ez nem tudom, mit jelent, ő azt mondta, hogy így írjam le! :) ) és azzal javította ki, volt itthon még javítófesték azzal meg átkente és szebb, mint újkorán!!!
:lol: :lol: :lol:

Kriszta!
De jó, hogy te is ott leszel, ilyenkor, ha ráérsz nem lehet feljönnöd, bekukkantani hozzám??? Olyan jó lenne, hoznád a pozitív energiákat!!! :D :D :D
Ha nem találkoznánk, akkor majd üzend meg, hogy milyenek lettek az eredményeid. Nagyon szorítok, hogy sok-sok szép petikéd legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :)

Dezsina, Wepe!
Mi újság, merre vagytok????????????????????????? :roll: :roll: :roll:

Belluska!
Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Nem tudom, miért, de a vonalzóm 1 nappal kevesebbet számol, mint kellene, de sebaj, ma tartok a 13. napnál!!!

Tegnap este 7-kor letudtam az utolsó 2 szurit, a tüszőrepiket, így azokkal együtt 29-nél megálltam, ma már bátor voltam, mert nem kaptam semmi ilyet!!! :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!!!

Holnap reggel légyszi gondoljatok rám!!!! :P :P :P

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Ezer millió(még annál is több drukk)holnapra!!!!!! :lol:
Meglátod,hogy semmiség az egész,jót pihizel(szunyókálsz)majd és lesz sok szép petikéd!Bocsi a betadine-nal kapcsolatban,de már egész biztos,hogy én még használtam előtte is,de inkább rájuk hallgass(amúgy meg szerintem túl sok jelentősége nincs már)!
Nehogy elfelejtsd a nem evést,nem ivást!!!!
Gondolok rád holnap sokat!!!!

Kriszta!
Holnap jelentkezz ha végeztél!!!!
Lentről küld Minnienek a pozitív energiákat!!!!Neked van belőle bőven!!!!!
Én meg neked itthonról a kedvező tüszős hírekhez a drukkot! :lol: :wink:
Puszillak!

Kata!
Húúú,akkor ti sem unatkoztatok!
Remélem sikerül kijavítani a bibit! :wink:
Puszi neked is! :P

Wepe,Dezsi!
Írjatok feltétlenül holnap!
Már úgy izgulok értetek!!!!!!!

belluska

Kata!
Hát ti sem unatkoztok akkor most :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem, sikerül kijavítani a hibát majd :!: :!: :!: :!: :!:

Minni, Kriszta!!
Drukkmegagigahegyek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Dezsi, Wepe!
Jelentkezzetek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Mindenkinek puszi, picisimi, ölelés!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Húsz évi házasság után egyik nap figyelmesen végigmustráltam feleségemet
és ezt mondtam neki:

"Szívem, húsz éve csak egy piti kis lakásunk volt, meg egy olcsó
járgányunk, fotelágyon aludtunk és egy arasznyi átmérőjű fekete-fehér
tévét néztünk. De minden éjjel egy huszonöt éves tüzes csajjal feküdtem le!

Most van egy ötvenmillió forintos házam, egy ötmillió forintos kocsim,
egy csodálatos ágyam és egy plazmatévém. Ám éjjelente egy negyvenes
nővel kell ágyba mennem. Azt hiszem, ez így nem a legigazságosabb..."

Feleségem igen okos asszony, és csak annyit mondott: menjek és keressek
magamnak egy huszonöt éves tüzes csajt.
És!!!
Biztosított arról, hogy akkor megint egy piti kis lakásban lakom majd,
olcsó járgányt vezetek, fotelágyon alszom és arasznyi képernyőjű
fekete-fehér tévét nézek.

Hát nem csodálatosak ezek az érettebb asszonyok? Orvosnál,
pszichiáternél jobban tudják, hogyan kell megoldást találni a férfi
klimax egyes problémáira...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:
- Te lány vagy, vagy fiú?
- Fiú.
- Honnan tudod?
- Ha kimegy a nővérke, megmutatom.
Kimegy a nővérke, mire a kisfiú félrerántja a takaróját:
- Nézd meg, kék a zoknim!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:lol: :lol: :lol:
Jól vagy? Minden rendben?Benőke?
Még milyen munkálat van hátra?

Dezsi,Wepe!
Gyertek,mert már annyira izgulok értetek!

Minnie Drága!
Már biztos túl vagy a petikék leszívásán!
Remélem neked is fájdalommentes lesz utána,mint nekem volt!
Este írjál nekünk!Puszi!

Kata!
Hétvégén mikor a muskátlikkal foglalkoztam te jutottál eszembe!
Szépek a tieid?
Apa itthon?

Gabó!
Puszillak!Gyere ha ráérsz!!!!!

Kriszta!
Várlak nagyon!!!! :lol: :wink: :wink:

belluska

Sziasztok!

Wepe, Dezsina,
hol vagytok? Gyertek a hírekkel légyszi!

Belluska,
hát a muskálikat nagyon megviselte a hétvégi szeles idő. Péntek-szombat óriási szél volt, ráadásul a 4-en lakunk. Jó pár szárat letörött, de bedugdostam őket a földjébe, remélem kigyökeresednek. De amúgy már elég sok virág van rajta :lol:

Minnie,
köszia tippet, délután elmegyünk megnézni a kellékeket :lol: Aztán ha hazaértél gyere, mesélj hány petét sikerült leszívni.

i.kata

Jajj, csajok, gyertek már! Tűkön ülök reggel óta...

i.kata

Belluska!
Még portörlés van hátra és vasalás. Oszt annyi.De ma pihi van. Iszonyú álmos vagyok, és a fejem is fáj. pedig mennem kellene boltba is, hogy csináljak egy kis meggylevest és rakott karfiolt. De valahogy nem akaródzik kikelni az ágyból ma.... és az elmúlt négy napban sem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Benőke nagyszerűen van. Úgy tűnik, neki is bejön a sok gyümi, nagyon ficánka utána mindig a drágám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Főleg a barack után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Hát igen, a mi hálószoba ablakunkban ami nyugati fekvésű,hát elég sok időjárási viszontagságoknak van kitéve a muskátli!Minden évben kap a jégverésből is a drága virágom! :?
A többi helyen védve van!
Már én is úgy várom a csajszikat!

Zsuzska!
Örülök,akkor már csak a lightosabb rész van hátra!
Persze ha úgy esik jól pihizz,Benőke és te vagy most a legfontosabb!Jön valami front is most!Sok gyümi, az szupi,egyed csak!!!!! :lol: :wink:
POCAK SIMI!!!!! :P

belluska

Jól el írogatok itt és közben szét izgulom magamat!

belluska

Belluska,
én is itt ülök a gép előtt és csak frissítgetem az oldalt, hátha írnak...

i.kata

Helló lányok!Nos,vége a vizsgaidőszakomnak,holnap végre már bizim is lesz:)Ezentúl itthon leszek 5 hetet,mert vége az óvinak is,bezártunk.Úgyhogy nagyon ráérek majd irogatni...:)Mi zújs,hogy vagytok?Belluskám,látom hiányoltál,hogy te milyen édi vagy!:)Dezsiért szurkolok,és hol van már Wepe?Hát agyon idegeskedünk érte...Minnie,remélem a leszivás után már nem dolgozol...Feleség,hogy vagy?Na és te Zsuzsim,most már ráérek randizni..egy mc'fagyi egyik délután jól esne?Mit szólsz?Csajok,lenne egy kérdésem,fontos!Van egy barátnőm,ő is Forgácsos,de nincs köztünk:)11 napja volt az inszemje,ma reggel pozitiv tesztelt produkált..Szegény azt hiszi,hogy ez még a tüszőrepesztő hatása:)3 napja fáj a cicije is..Nem akarja elhinni,hogy terhes:)Szerintetek is terhes????????????????

salygabó

Gabó!
Megjöttél drága!Jó,hogy jössz majd sűrűn!!!!
Szerintem a barátnőd kismami már(legalábbis reméljük)!Elvileg nekem 3 hét múlva kellett tesztelnem,de látod ezért nem szeretem a korai tesztelést(ne utáljatok érte)kérlek benneteket!Mert benne is ott a kétely,akkor miért csinálta meg?Érted Gabó,nem jó ilyen korán megcsinálni,de én NAGYON-NAGYON szorítok neki! :lol: Tudom nehéz várni,de akkor talán biztosat mutat a teszt!Majd oszd meg velünk az örömét ha már biztos lesz!!!!!

belluska

Gabó,
tuti babát vár a barátnőd. A tüszörepi 7-10 nap alatt kiürül, ha jól tudom, és ha neki 11 napja volt az inszem, az azt jelenti, hogy 13 napja kapta a tüszőrepesztőt, szóval annak már nyoma sincs :lol:

i.kata

Sziasztok !

Először is ne haragudjatok, hogy nagyon eltűntem, de egyrészt fogadalomból, más részt sokat kellett pihennem ( és még kell is ), mert adódott egy kis gond a két hét alatt.
Ma egy II teszteltem :) :) :)
Rettentő boldogok vagyunk a párommal, de azért még aggódunk.
A két hét alatt 3* mentem vissza, mert folyadék keletkezett a hasüregembe, ami eléggé feszít, ill. egy nap tök rosszul voltam.
Megpróbállak visszaolvasni Titeket.
Addig is mindenkinek további szép napot !
wepe

Dezsina, mi újság ? Remélem, Te is jössz jó hírekkel, hátha !!!!!

Minnie, Kriszti Nektek nagyon szorítok :) :) :) :)

Ladiva, Kata, Gabó kitartás megy az idő :D

Belluska :D Gyerekek jól vannak ?

Zsuzska, Babyonbord, Tündi :D
wepe

Wepe,
jesszus, annyira örülök! Túlstimu volt? Kaptál infúziót? Ilyenkor azt hiszem azt szoktak adni, nem?

i.kata

Sziasztok, ne haragudjatok de még csak most értem haza. Velencén voltam az Apuval mert szeretne venni egy nyaralót és azokat néztük meg, sajna még semmi komolyat nem találtunk :oops:
És elfelejtettem fél egykor telefonálni és a Tanár úr hívott fél kettőkor hogy telefonáltam-e? Hát persze hogy nem, és akkor mondta hogy a hormonom 2200 ami nem tudom mit jelent de csak napi 1 merional kell kapnom a kettő helyett. Annyira ciki volt. Úgy szégyeltem magam miatta. Próbálom lazán felfogni hogy ne akadjak ki túlságosan de ez már azért túlzás :oops: :oops: :oops: És persze a kocsiban döftem magamba a szurit. Emlékezetes stimu lesz ez biztos :!: :!: :!:

Az eredményeim: én csak 8 db körül halottam 17-14-13 körüliek, méhny: 9 , ma vagyok a 9 napon és szerncsére nagy valószínűség szerint pénteken lesz a punkció. Szerdán biztosan nem, a tuti!!! :lol: :lol: :lol: Jól haladunk azt mondta a Tanár úr!!

Wepe
Szuper vagy :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó hír :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök. Vigyázni fognak rád meglátod :lol: :lol:

Minnie
Remélem minden rendben van veled?

Belluska
Annyira zizi vagyok, de legalább nem görcsölök, csinálom a dolgomat :lol: :lol: Szóval péntek és hétfő :lol: :lol: :lol: Azt hiszem.

Kata
Amit Minnie mond az a tuti apu festő.

Zsuzska
Olyan jókat derülök a vicceken. :lol: :lol:
Dezsina
Mi újság veled?
Vendég

Kriszta,
Ne aggódj amiatt, hogy elfelejtettél telefonálni, látod felhívtak ők. Biztos megértik, ha az ember elfelejtet valamit :wink: Nálad ez annak a jele, hogy nem görcsölsz a lombik miatt, mert még el is feletettél ezzel foglalkozni :lol:
Vettünk csiszolót, meg vettünk rigipset is, de a glettet végül nem használtuk. Nem lett 100%-os a fal, de mondjuk 80% körül van :lol: Nem merek megint nekiesni a glettel, mert tuti megint elrontom :oops:

i.kata

Sziasztok csajok!

Wepe!
Szívből gratulálok neked, vigyázz magatokra és pihenj sokat!!!!!!!!! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kata!
Örülök, hogy sikerült kijavítani a falat, a körülményekhez képest biztos jó lett! :D

Nekem meg volt ma reggel a leszívás, minden rendben ment, utána egy kicsit éreztem a pocakom, de nem volt vészes, Marika néni nagyon aranyos volt, kaptunk teát és finom csokikát. :)
Kicsit el vagyok szontyolodva :cry: , mert csak 6 petikét sikerült leszívni, én azért többre számítottam, holnap de. 10:00-kor kell telefonálnom, hogy mi újság velük. :)
Remélem azért ennyiből is sikerül legalább egynek túlélnie a megpróbáltatásokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Ha minden jól megy, csütörtökön beülti. :P :P :P

Kriszta!
A 2200 nem tudom mit jelent, de nekem 833 volt és így lett 6 petikém, a mellettem bal oldalon fekvő lánynak 1500 volt és tőle 16-ot szívtak le, a másik ágyon 2400-zal 24 db sikeredett. Nem tudom, hogy ennek az értéknek köze van-e a petikék számához, de gyanítom így van, legalábbis a számok ezt mutatják. :)

Zsuzska!
Pocaksimi!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska, salygabó!
:D :D :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Wepe!
Nem is tudod elhinni mennyire örülök a fantasztikus hírnek!
Jó kezekben vagy és jól teszed,hogy pihensz!Mindent csinálj úgy ahogy Tanár úrék mondják és baj nem lehet!ÚGY ÖRÜLÖK!!!!!!
Mi jól vagyunk köszönjük,de most semmi nem fontos csak te és a baba(babák) a pociban!Minden rendben lesz!Ez az!!!!

Krisztám!
Nem semmi napod volt,de imádom,hogy ilyen laza vagy! :wink: :D
A telefon miatt ne aggódj!Ez van!
Örülök nagyon a pénteknek!!!!!Tudod ez a tuti!!!!!!
Puszi lánykádnak is!!!!!

Minnie!
Meglátod hármat simán visszafogsz kapni!!!!!!
Sokat gondoltam rád reggel!Már néha azt sem tudom melyikőtökre összpontosítsak éppen,de egyformán szorítok mindenkiért(spontánkodókat is beleértve)! :oops: :lol: :wink:
Meglátod kismami leszel!!!!!!Puszi!!!!

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?