Meg azok a szemek is!
Zsombi gyönyörűűűű!
Annyira jó lehetett a tali, látszik a képeken is, na... Olyan jó lett volna ott lenni, főleg úgy, hogy nem is csinálták a tetőteret...
Szombaton kiderült, hogy akkor mégsem (a salakgyapotot hordták volna fel), de akkor már nem akartam szólni, az uccsó pillanatban. Majd legközelebb!
Enikő még szebb életben? Ne mondjátok, azt hittem, nem lehet már fokozni!
Mesi, akkor jó helyen laktok!
Tuntun, édesek a fiaid! Tök jó, hogy ilyen jól elvannak egymással! Ricsike, mint félroma...
Nemis. Azért az nem ilyen. Nagyon szép a bőre! Férjed ilyen bronzos?
Babriella, te hány éves vagy? Én 35 leszek októberben
(Jesszuuuuss... )
Juanról szerintem azért nem olyan jók itt a vélemények, mert tavaly egy kisbaba nála halt meg. (Ugye, jól mondom, csajok?) És akkor ezt jóóól kitárgyaltuk.
Ani, köszi a tippet! Ez a mama dolog nekem is eszembe jutott, de nete keresgéltem, és nem javasolják... Utána a fiúkkal nem kellett elölről kezdeni, mikor újra otthon voltak? (Na, ez értelmes volt, de sztem érted...)
Még nem kezdtem el, a hét végén akartam, de Ármin most kínlódós, megint jön a foga, úgyhogy addig még meglátom. Eléggé szenved, és mutatja is, hol fáj neki. Lehet, nem lenne ez jó időpont...
Nemtom.
Ani: Normális Emberek Topikja?
Ezjó.
Csak nehogy a rövidítést látva megrohamozzanak minket az önkéntes pszichológusok, hogy NETfüggő anyukákat kezelnének...