Új privát üzeneted érkezett!

Bogi: király az avatarod!

Azt el is felejtettem, hogy volt a 10 éves osztálytalálkozóm, és apjuk vigyázott Esztikére, én csak szopiztatni mentem haza, és tök jó volt. Hajnali egyig hepajkodtam (vagyis jókedvűen döntögettem az alkoholmentes söröcskéket.... :D )

Mindenkinek javaslom, hogy valami alkalmat ragadjon meg hasonló pihenésre! Én konkrétan annyit röhögtem este, hogy berekedtem reggelre és teljesen feltöltődtem!

ladmon
 
 


Sziasztok lányok!

Szombaton megjártuk Jenát, tegnap meg szintén egy szép kis helyen voltunk kirándulni, szóval jó mozgalmas volt a hétvége.
Megnézte a barátnőm Hannát, azt mondta, hogy teljesen rendben van az izomzata, úgyhogy valószínűleg még nem érdekli az átfordulás. De mivel nem szeret hason lenni, tornáztassam sokat és minden nap legalább 4szer és egyre hosszabb időre tegyem hasra, akkor is ha nem szereti.
Ami még jó hír, hogy Hanna is megtalálta a lábát, megfogta és jó nagyot billent oldalra. Én ezt már nagy lépésnek tekintem.
A kakijára viszont azt mondta, hogy nagyon nem jó. Remélem mára már meglesz a tenyésztés és a héten mindenképp visszamegyünk a dokihoz. Valamit csak tudnak csinálni... :roll: Most próbálok otthonról Protaxint és Smecta port beszerezni, azt ajánlotta nagyon. Ha minden igaz, még ma postázza anyukám és 1-2 napon belül ideér.
Jaj lányok, már úgy izgulok, remélem hamarosan rendeződik. Félek, nehogy teljesen tönkretegye a bélnyálkahártyáját és felszívódási zavarokhoz vezessen ez a hosszú ideig tartó hasmenés. Bár egyelőre szépen gyarapodik, szóval nagy baj biztos nincs és talán 1-2 napon belül tényleg megérkeznek ezek az állítólag nagyon hatásos szerek.
Asszem nálunk is beindult a fogzás, mert elképesztően rág és az átlagosnál sokkal nyűgösebb szegényke. Bár én még jelét sem látom, hogy a fog át akarna törni, bár azt mondta a barátnőm, hogy ők sem vették észre, csak akkor, amikor kibújt.

Millye:[/öb] köszi az átfordulást segítő infót! Majd próbálom ezeket is gyakorolni.

[b]Nicko:
jobbulást ! ++++++++++++++++++

Pont most hétvégén hallottam, hogy a terhességek 50%-ban alakul ki epekő vagy epehomok. :shock: Lehet, hogy nekem is azért fáj néha a hasam... :? állítólag csak úgy is ajánlatos uh-t csinálni, mert az 50% elég komoly arány...
Nicko remélem nálad mindent rendben találnak és hamarosan jobban leszel.

Julcsi: hát a biciklizés most egy pár napig elmaradt, de mától indul megint a projekt és beindítom a nálam nagyon bevált fogyókúrát is: reggelizek fél 10-kor, ebédelek egykor és aztán már csak egy joghurtot vagy műzlit eszem vacsorára, plusz tekerek. Ez azért jó, mert délutánig bármit ehettem, nem kellett számolni a kalóriákat. Bár az is igaz, hogy olyan emberes adagokat ebédeltem, hogy sokáig megtelített és így tényleg elég volt a műzli vagy a joghurt vacsorára. Ehhez viszont azt kéne, hogy időben egyek, de Hanna mellett főzést időzíteni képtelenség. Meg hát egyre több törődést igényel, egyre jobban leköti az időmet, szóval főzni is sokszor már lehetetlen, ezért mától ebédet rendelünk.

Ricsibaba: hát mi is csak táposok vagyunk és 4-szer vagy 5-ször 200-at eszünk. :shock: Kicsit sok, bár Hanna még nem ducibaba. 6,5 kg körül van. Sajna ő nem issza meg a teát, lehet hogy azért is eszik ennyit, viszont ő is este 8-tól reggel 6-ig alszik. És mi már megkezdtük a hozzátáplálást egy kis almával meg répával. Mi Hipp Pre Ha-t használunk. Szerintem ha szépen gyarapodik, akkor elég az is, ha ennyit eszik.

Amy: nagyon szépek vagytok! :D

Babanyul: sztem emiatt a hasmenés miatt ne izgulj! Nekünk mindig teljesen folyékony, szinte vízszerű... na ez az, ami miatt lehet aggódni. Ha van mellette rendes széklete is, akkor meg pláne...

Panna
pandusika
 
 


Gabi: hogy vagytok? Voltatok dokinál? Kutyákat sikerült rávenni a porszívózásra :lol: ?
Millye: sógorom csinálta a 90 napost, hihetetlen, h lefogyott, csak nagyon hírtelen és olyan beteg kinézete lett, és amikor pár kilót visszahízott, jobban nézett ki. Örülök, h kezd rendeződni a dolog a tesóddal, szépen lassan megoldódik. Apukádat sajnálom! Meg szabad kérdezni, h mi a baj?
Kaandi: szuper, h jó volt az éjszakátok! Remélem így is folytatódott! Na, szal akkor van értelme görnyedni a gazoláskor, mert nálatok nagyon szép a fű. Alex is 2x aludt tegnap napközben 2-3 órát, pedig már rég volt ilyen. (Mostanában 1x aludt 2-3 órát és evések után 10-30 percet, azt sem minden kaja után.)
Amy: nagyon szépek vagytok! Tesóddal le sem tagadhatnátok egymást, tök egyforma a mosolyotok! Apának++++++++++++++++++++++++++
Ricsibaba: helyesek a fiúk, megnéztem az új képeket.
kreiszi
 
 

 
 

Julcsi: én is hallottam, h a fal túl oldalán lévő tv zavarta a gyerkőcöt
kreiszi
 
 


Millye, de jó, hogy alakul valami húgoddal! Ezek szerint csak türelem, és sok idő kell neki! Úgy tűnik, a legjobb, amit tehetsz, hogy várod, amíg ő lép...

Julcsi, szerintem jól teszed, hogy nem hagyod sírni Bogyeszt!

ZVera, nyakammal az volt, hogy van valami vezeték, aminek csecsemőkorban el kell záródni, nekem nem záródott el, és megtelt váladékkal 17 éves koromra. Karácsonyra egy pingponglabda méretű csomó nőtt rajta elöl, ami érintésre marha fájdalmas volt. Szóval ez tényleg egészen más, mint ami Zétinek van. Engem altattak, vágtak egy lyukat a nyakamra, beraktak egy csövet, amibe egy napon át folyt belőle a cucc. Utána alig fájt, és csak nagyon rövid ideig, a helye meg már nem is látszik :)

Nila, milyen volt a koncert? Jól érezted magad? Bazsa rendesen viselkedett?

Gabi, ti hogy vagytok? Kaptál végül tetanuszt? Szoninak elmúlt a hányás/hasmenés?

Nicko, hogy vagy?????

Búcsúban mi is voltunk szombaton, legnagyobb bosszúságomra ő is kapott búcsúfiát, Tomi apja vett neki egy mézeskalács szivecskét. Persze kedves tőle, csak azért bosszant, mert ha így megy tovább, pár hónap múlva már a gyerek nem fog beférni a szobájába a sok szartól. Persze én is szívesen veszek neki ajándékot, de Tomi szülei minden hónapban egy kazal cuccot hoznak, aminek a fele teljesen fölösleges hülyeség. Ráadásul nem szeretném a gyereket rászoktatni, hogy állandóan ajándékot kapunk. Szerintem az alkalomra jár, nem csak úgy. Nem gondoltam, hogy még egyéves kora előtt neki kell majd álljak selejtezni a holmijai között :roll: namindegy, örüljek neki, hogy szeretik, és foglalkoznak vele.

Amy, nagyon-nagyon csini voltál az esküvőn, és örülök, hogy ilyen jól érezted magad :D Buborékozás Adrinak is nagyon bejön :D

Ricsibaba, de jó, hogy újra felbukkantál!!! :D Sajnálom, hogy elfogyott a tejcsi, de nem rajtad múlt, ne emészd magad. És hurráhurrá, hogy Bence ilyen szép rendesen szundizik :D

Ladmon, nekünk eddig nem volt gáz a forgás, de tegnap ugyanez volt, mint amit írsz, amint leraktam aludni, átfordult, háton meg nem tud. Szóval tegnap azt a viccet játszottuk, mint egyhónapos korában, hogy a karomban teljesen el kellett altatni. Emellett valahogy extra nyűgös volt, egész délután bőgött, és ez a reggel háromnegyed hatos kelésel együtt totál kicsinált, még szerencse, hogy Tomi észrevette, és szinte egész nap végül ő gyerekezett, meg amikor a nyűgösségtől én is nyűgös lettem, még hozzám is volt türelme 8) imádom :D
Ma eddig úgy tűnik, visszaállt a rend, és Adrika szépen elszundított a kis pocakján, ajánlom neki, hogy így is folytassa a napot :wink:

Ja és nálunk is beindult a lábacskázás. Háton a legnagyobb móka a lábacskákat fogdosni, és így billegni jobbra-balra. Na persze ennek is megvan a hátulütője, nem egyszerű úgy öltöztetni/pelenkázni a gyereket, hogy nem hajlandó elengedni a lábait :D

ördöglakat Adri-módra - így pelenkázz anya:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


ja és persze én a szőnyeg közepére tettem le hason, mint látszik, a képen már a legszélén van, háton 8)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


jó reggelt!

Nagyon húzós volt a hétvégénk de isteni volt látni dédikét ,hogy -hogy meghatódott hogy mindenki ott volt a legkisebbtől a legnagyobbig .

Vasárnap is király volt kint Mogyoródon .....jó le is égtünk a szél átvert minket....szinte fáztunk erre meg pecsenyék lettünk.áááááá

De a hétvégi bulizásnak megvan a hátulütője ma csak mosok és pakolok és takarítok éééés kitudja még mit....

Kép
zümis
 
 


Helló Csajok,

az előbb írtam kisregényt, erre elszállt :twisted:

A lényeg:

Amy: nagyon csini voltál!!! Éljen ügyes Vendi!! Amúgy hogy telnek a napok mostanában??

Nicko: hogy vagy? Tudsz már valami biztosabbat??

Zsancy: nálatok mi a helyzet? Hogy telt a hétvége???

Bogi: remélem Fügcsi ma is jól viselkedik!!

Panna: örülök, hogy Hanna izomtónusa rendben van, és remélem, hogy a hasmenés is megoldódik!!! ++++ Forgás meg nálunk sincs, csak expedíciózik Kismanó a kiságyban oda-vissza :lol:

Gabi: remélem jól vagytok!!!

Én szombaton vizsgáztam, nagyon szemét vizsga volt :shock: Eredmény csak hétvégére lesz. Ezenkívül van még 3 erre a hétre.

A lábfogás az tényleg vicces, főleg öltöztetés és pelenkázás közben :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


majdnem elfelejtettem:
Lányok, nagyon szépen köszönöm a segítséget a Pöttyös kódokkal!!! :D

Kalandos volt az átvétel, mert mikor odamentünk az Arénába, nagyon durva sor állt, szerintem akár három órát is lehetett volna ott tökölni. Nem is egészen értem, mert regisztrálni kellett, hogy mikor hol veszed át az ajándékot, szóval akár odarendelhettek volna annyi embert, aki ki tud szolgálni annyi ajándékot, ahányért oda regisztráltak, ehhez képest hárman próbáltak vagy száz embert kiszolgálni :roll: Adrika kenguruban lógott rajtam, és én bizony kihasználtam, átvágtam a tömegen, odamentem a pulthoz, és megkértem, hogy hadd ne kelljen a kisbabával végigállnom a sort :D baromi rendesek voltak (meg ment persze a jajdeédimilyenaranyos :D), odaadták a szupi pöttyös pénztárcámat (tök igényes anyagokból jól van megcsinálva, emiatt egy kicsit aggódtam):
Kép
Nagyon köszi lányok még egyszer!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Lábam ma megint jobb, örülnék ha így maradna! :roll:

Gabi, hogy van Szoni? És neked a lábad?
Lehet a fogzás miatt is hasmenés, Bencusnak is előfordul, de jó kedélyű, vidám, kivéve amikor nyüszi! :)

Millye, nagyon sajnálom Apukádat! :cry: Mi a baja? Azért küldöm neki a sok-sok ++++++++++++++++
Örülök, hogy kezd megtörni a húgod, egy pár alkalom és biztos minden a régi lesz! :wink:

Nilabali, Te apukád hogy van? :roll:

Julcsi, örülök, hogy jobbak az éjszakák!

Bogi, nagyon király lehetett ez a fesztivál, jövőre megkérem Apát, hogy vigyen el minket, úgyis eperbuzi vagyok! :oops: :lol:
Bencus tegnap egyszer aludt másfél órát, ez is valami!
Most is sikerült elaltatnom, remélem jobb napunk lesz!

Amy, örülök, hogy jóléreztétek Magatokat, nagyon szépek a képek, Te pedig nagyon csinos voltál! :lol:
Férjednek nagy-nagy drukk!!!!!!!!! :D

Ricsibaba, végre jelentkeztél! :lol:
Örülök, hogy jól vagytok, a tejcsi miatt ne szomorkodj, Te mindent megtettél érte!

Ladmon, valamelyik hajnalba én is átkoztam a fordulást, 4-kor felkelt, hátra fordult, és beszélgetett! :twisted:

Panna, a Smecta nagyon jó por, nálunk nagyon bevált hasmenésre!
Mi is ebédet rendelünk, mert Bencus mellett képtelenség időbe megfőzni! Bár most hogy itt van anyukám ő főz nekünk! :)

Nagyon aranyos Adri!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zümis, örülök, hogy jól telt a hétvégétek! :)

Zsufi, mennek a drukkok a vizsgákra! :wink:
zsu83
 
 


ladmon: köszi! Ügye hogy nem olyan királyság a forgó gyerek?!?! . Én is szeretnék elmenni akárcsak barátnővel kávézni,sétálni,csavarogni egy kicsit egyedül vagy akár apával kettesben. Egy dög vagyok mi???

panna: hasonfekvés...Füge utált hason, de minden kaja után, vállon büfiztettük és utána mindig tettük hasra is és szép lassan megszokta. Mostmár átfordulás után van hogy elég sokáig el van hason és nézelődik. Hasonló diétát csinálunk, csak én délután gyümizek.

zsufi: hát ráéreztél........ma délelött már hisztisebb, de remélem alakulunk. Drukkkk a vizsgákra!

zsu: jó volt,jövőre meg még jobb lesz, mert vannak mini játékok Füginek is. Nem egy nagy szám de elmegy. Lábadra vigyázz és pihizz még! Mi van ezekkel a babákkal??? remélem azért vissza áll a jó világ és legallább két alvása lesz napközben.

Nálunk Füge megtanult hason aludni, legalábbis úgy tűnik, mert minden reggel hason találjuk, idáig csak háton aludtunk.

Kép
budabo
 
 


Julcsi-79, Kreiszi, Zsu83 sajnos tüdőrákot diagnosztizáltak nála :( :( :( és nagyon rossz stádiumban van mert az egész tüdeje tele van... rohamosan fogy és romlik az állapota... és ez 2 hónapja kezdődött... előtte semmi baja nem volt.

Budabo én is remélem , hogy rend bejön a kapcsolat... örülök, hogy Füge élvezte a kiruccanást! :D Eperfesztiválon mi van? Eper kóstolás meg lekvár meg ilyenek? Tetszik az új az avatarod!

Kaandi igen talán apukám betegsége összekovácsolja a családot... :( örülök, hogy a fiad ilyen jól eszi a gyümiket! Milyen tejbe pépet próbáltál?

Amy81 nagyon helyesek vagytok a képen és te nagyon csinos vagy! Örülök, hogy Vendi jól viselte és talán lesz megoldás a piros popsira is az unokatesó révén! :D

Ricsibaba örülök, hogy tudtál jönni! a fiad is rajta van a videón a 2 perc 8 másodperc környékén... :wink: ezt a régebbi fotót találtam a mappádban és azt tettem fel. A képeket laposmacskával szoktam vagy az XnView nevű progival kicsinyíteni.

http://www.youtube.com/watch?v=m1k9b8-DwOs

Ladmon Naaaaaaaaaa végre! :D :D :D

Pandusika remékem nem lesz semmi komoly gond Hannával... majd írd meg az eredményt. :roll:

Kreiszi nekem a 90 napos az immunrendszeremet is rendbe tette... de valóban gyors látványos fogyást produkál... mert tőlem is kérdezték akkor, hogy beteg vagyok-e mert nagyon lefogytam... :D

Stelly igen én is örülök, hogy lassan, de biztosan békülgetünk... :D a fiam is megtalálta a lábát és tetszik neki... nagyon jók a képek Adri csuda helyes!

Zümis gyorsulási verseny volt a hétvégén Mogyoródon? Örüök, hogy jól telt a hétvégétek! A leégésre szedjetek Apis-t! :wink:

Zsu83 örülök, hogy javul a lábad! A húgommal remélem ismét a régi lesz a kapcsolatunk... :? de már alakulunk... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:http://www.tahitotfalu.hu/img/programok/20090612_eperfeszt.jpg. Nem egy nagy durranás, de a miénk :lol:

Kép
budabo
 
 


na béna vagyok :oops:

Kép
budabo
 
 


Bogi, ma aludt már háromnegyed órát Bencus! Nem tudom, miért lett ilyen rossz alvó napközbe, pedig álmos, látszik rajta! De minden érdekli, mindent néz, mindennek beszél! :)

Millye, nagyon-nagyon sajnálom Apukádat! :cry:
zsu83
 
 


Budabo el tudom képzelni, hogy milyen jó eperillat lehetett ott! :D imádom az epret! :roll:

Zsu83 Én is ... és az a baj, hogy tehetetlenül nézem ahogy leépül és nem tudok segíteni rajta... hiába gyógynövény hiába homeó... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: ne haragudj, átugrottam az első sort :oops: :oops: nagyon sajnálom apukádat. Nekem itt figyel a turmixban az eper és a banán, fini kis tejturmixom lesz.

zsu: Füge ue.álmos, de nem bír elaludni, most is küzdünk.Kaján bealudt aztán kipattantak a szemei. Lehet hogy visszakell állnom a régi szisztémára hogy reggeli után visszarakom aludni. aztán lehet hogy úgy megkavarom hogy már mindegy lesz neki. Tegnpa egyébként délben amikor 40 percet küzdöttünk fogtuk beraktuk a kiságyba, sirdogált, dühöngött forgott,visszaforgattuk de végül elaludt.

Kép
budabo
 
 


Budabo dehogy haragszok. :roll: Tejturmix az fini és egészséges! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye!
Sajnálom az apukádat át tudom érezni ,hogy most min mész át,örülök,hogy a tesódal rendeződni látszik a kapcsolatotók .
Későn értünk ki így "csak"a box bejáráson voltunk,a régi autó felvonulást és a "forma1"versenyt néztük meg...aztán ugrálóvár vette át a szerepet Istinél és a Zsó-nál .
Majd megnéztük az autó kiállítást és jöttünk is haza mert a a "kicsik" elfáradtak.(ha vkit érdekelnek képek videók akkor felteszem a közösbe).
Augusztus elején megyünk megint Mogyoródra a aquaparkba :lol: .
Jajj és légyszíves küld át nekem az összes talis képet köszi.

Ja és a rossz hírem!
Nem tudok menni a talira.Nézegettem naptárt (mert megint megjött) és akkor látom ,hogy szerdán11re megyünk csípőszűrésre .


Naahh megint belehúzok a házimunkába ......

Kép
zümis
 
 


Millye, nagyon sajnálom, ami édesapáddal történik! :(

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsufi: az expedíciózás nálunk is megy... :) ma reggel is úgy találtuk a kiságyban, hogy teljesen keresztbe feküdt és fogta a kezével a rácsot. :) Csak azt nem tudom, hogy hogy tud háton kúszni... :lol:

Zsu: én nem gondoltam volna, hogy smectát csecsemőknek is lehet, de igen.... mert nem szívódik fel, hanem a bélben megköti a baktériumokat és azzal együtt ürül. Ezért nagyon hatásos szer bakteriális fertőzés esetén. Amikor Salmonellás voltam, nekem is nagyon gyorsan elmulasztotta a hasmenésem. Hát lehet, hogy megpróbáljuk Hannánál is.

Bogi: mi is így büfiztetünk, csak eddig keveset volt hason. De most mérni fogom az időt és egyre több időre fogom hasra tenni. Bármennyire is nem tetszik szegénynek, muszáj.

Az előbb Hanna be..osott, mint szokott... Épp pelenkázok, úszunk a kakiban és kakiszakban, amikor csöngetnek. Hozták az ebédet. Gyorsan kirohanok az ajtóhoz, Hanna pucér popsival a pelenkázón még kakisan, amikor kérdezi a nő, hogy bejöhet-e. Mondom igen, de most épp pelenkázok. Bejön a szobába, gyerek meglátja és megijed, elkezd üvölteni. Szóval üvöltés, kakaszag... és erre elkezdi magyarázni, hogy hogy csomagolnak, hogy bontsam ki :shock: ...stb., mintha hülye lennék. Közben Hanna sír, mert fél tőle én meg azon gondolkodom, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy nem veszi észre magát? Sóhajtok egy nagyot és veszi szerencsére a lapot. :x Biztos csak jót akart, de miért nem veszi észre, hogy most nem túl alkalmas a szitu? :x
De most már biztosan megállapítottam, hogy Hanna fél az idegenektől. Szombaton is, amikor meglátta a barátnőmet, olyan sírást rendezett szegény. Nagyon meg tud ijedni. Azt hiszem kezdődik a félős-anyás korszak. De olyan jó érzés, hogy ennyire kezd ragaszkodni hozzám és nálam megnyugszik és biztonságban érzi magát. :)

Panna
pandusika
 
 


Millye: én is nagyon sajnálom! Kitartást és sok erőt kívánok Neked ehhez a nehéz időszakhoz!

Panna
pandusika
 
 


Zümis engem érdekelnek a képek, légyszi tedd fel. Küld el a email címet, hogy a taliról el tudjam küldeni a képeket. sajnálom, hogy nem tudsz jönni a találkozóra... :(

Pandusika nem is értem, hogy miért nem veszi észre magát az ételszállító... neki nincs gyereke? :evil: ez olyan bosszantó mint a postásunk múlthéten jött és mondom megyek mert hallom, hogy sír a fiam... erre ő még dumál... :evil: aztán otthagytam... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: finom is, meg talán jobb mint egy szelet csoki :oops:

zümis: engem is érdekel!!

panna:hülye az ilyen némber. Az is jó amikor buliban mindenki körbe állja szegény babát és gügyög hozzá, én mindig csodálkozom hogy Fgüe nem üvölt.

éjszaka akkora baromságokat álmodtam hogy aligaludam és erre Fügi is tiszta nyüszi egész délelött. Most talán elaludt, de még semmi nem biztos. :cry:

Kép
budabo
 
 


Budabo nálunk is front van a fiamnál mert már négyszer evett... :? nem hisztizik, de valami van mert nem szokott ennyit enni... fél tizenegy óta alszik. :shock: Rosszat álmodtál vagy rosszul aludtál? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, tudom, ez a legrosszabb, hogy nem tudsz tenni semmit! A mamám 4 éve halt meg méhnyakrákba, szörnyű volt nézni a leépülését! :cry:
De bízzunk benne, hogy a Te apukád állapota javulni fog!

Bogi, nagy nehezen elaludt Bencus, anyukám karjába! Nem tudom mi van ezekkel a babákkal de nagyon elromlottak! :?

Zümis, jöhetnek a képek! :wink:

Panna, biztos be fog válni Hannának is!
Szerencsére nálunk normális az ételszállító, gyorsan beadja, sőt ha sír Bence, akkor még az ajtót is becsukja helyettem! :)
zsu83
 
 


Zsu83 tudom, hogy nem szabad mindig az időjárásra fogni, de szerintem az is rátesz Bencus nyűgösségére... :? előbb szemerkélt az eső... hol süt a nap hol fúj a szél... szóval ez a plusz mínusz 10 fokos különbség megviseli őket. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Lett képem közben a pénteki kirándulásunkról is (barátnőm kisfia áprilisban született):
Két bébivel
Kép
Itt látszik az édi Csanád baba pofikája is
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


nooo képeket tettem fel....a párom gépén kutatva csak ennyt találtam :? .
Videót nem tudom ,hogy-hogy kell :oops:
segitsééég...

rohanok tovább :wink:

Kép
zümis
 
 


Áááá.... Itt volt anyukám... Az az anyukám, aki szerint nem baj, ha lépeget a gyerekkel, mert hadd erősödjön a lába. Mondtam neki, hogy ezek után csoda, hogy én még életben vagyok... :D

Én már mondtam vagy inkább panaszkodtam, hogy már vagy 2 hónapja idegenüvöltésünk van. Végre sikerült kitapasztalni, mit kell tenni: azonnal kézbe kell venni, onnan ismertetni az idegennel. Kb. 5 perc múlva már nem tojik tőle és akkor le lehet tenni.

Apám, Adri irtó édes, haláli fejeket tud vágni! És nagyon nagylány már Csanád mellett (pedig a múltkor még Adri volt a kisebb, nem? Vagy most is?)

Zsu, Bogi: Mi is dettó. Alvásüvöltés, "nehogymár-berakj-az-ágyba" üvöltés fűszerezve a "csakazértis-hanyatt-fordulok-de-úgy-meg-úúútálok-lenni" üvöltéssel!
Egy altatást már megküzdöttem ma, már csak 2 van hátra (ja, meg plusz az esti) :D
Ha belegondolok, hogy nemrég még lerakom-alszik-ba nyomtuk... Visszafejlődés...

Hopszi, kaki, léptem! :D

ladmon
 
 


millye: rosszat álmodtam,hülyeségeket, és hulla fáradtan
keltem.

zsu: nálunk kiságyban 20 perc kiabálás után, anya kellő
ráhatására - cumi és simi - 50 perc alvás

stelly: jó képek! Ügyes voltál a pénztárca átvevésnél.

ladmon:
ne is mondddddddd, csak nálunk hanyatrakom és hasra fordulva nem találja a helyet. Három alvás napközben??? mi kettőt nyögve nyelős.

Kép
budabo
 
 


Hoppá Bogi, elsőre!!!! Kicsit jó vagyok a témában... (Vagyis elsőre letettem és elaludt) Olyannyira nem bíztam magamban, hogy nem satuztam be az ágyrácshoz, mert biztos voltam benne, hogy több körös lesz a futam! :D

No megyek is gmailre, megnézem az 56 hetes terhes Zümis képeit! :D

ladmon
 
 


Hú,mindent nem olvastam vissza bocsika,de Hannával nemtom mi van?!!! :? Úgy érzem mi is vissza fele fejlődünk vagy az idő vagy nem tudom,de frászt kapok :twisted: eddig olyan ügyes volt az én pici lányom :( :roll: most meg egyszerűen nem akar aludni,pedig leragadnak a szemei!!!!!!

Millye:Nagyon sajnálom apukádat :( Kitartás és szívből remélem,hogy jobban lesz!!!!!

stelly:Nagyon jók a képek :lol:

bodabo:de jó neked "fogyókúra"én is úgy szeretném már,de hát amíg szopi van addig nem merem,annyit azért teszek az ügy érdekében,hogy édesség no és este6-után már nem eszek!csak ez nem nagyon segít a +7kg-on :twisted: :?

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Nilabali: Most jut eszembe, hogy említette Stelly: Quimby koncert tényleg megvolt már?

És egy ezer éves Zsufi kérdésre adott válaszom: 4,9 (na ez nem az egyetemi átlagom... hanem Esztike... kilóban... :D)

Ha már suli: drukkdrukk Amyférj!!

Más nincs!

ladmon
 
 


ladmon:ügyes vagy, mi most ebédeltünk 210-et simán ki kéne feküdnie de nem itt ücsizik mellettem a pihiben és rágja a jéghideg rágókáját, aztán majd jönet az alvós menet...
Ja és súly, szóval az uncsim kislánya 2500-el született, most voltak 1 éves státusz vizsgálaton és 7700 gramm, a dokinő nyivákol hogy kevés de ötlet nincs hogy mit adjon neki.

andrea: majd leglátjuk fogyiban meddig lesz kitartás...és mások babája is elromlott, mi is. akinek meg nem romlott el együttérzésből nem írja hoy milyen rendes babája van :oops:

babanyul:mi van????????????????????????

Kép
budabo
 
 


Ladmon, ő egy másik kisfiú :D a múltkor Bálint babával láttad egy képen, aki márciusi topikos barátnőmé (tényleg nehéz engem követni, sok topikban van ismerősöm). Bálint továbbra is nagyobb Adrinál, nem is kicsivel, pedig egy hónappal fiatalabb! Csanád még csak most nyolc hetes, úgyhogy ha ő is nagyobb lenne, az gáz lenne :D de ő egyelőre kisebb, és nagyon édibédi :)

Idegen-üvöltés: nálunk is megvan, ugye kb két hete írtam először, na azóta is tart, és nálunk is az ölből barátkoztatás rá a gyógyír, de az se mindig jön be. Illetve van, akivel öt perc is elég, van, akivel fél óra kell........ és semmi köze nincs hozzá, hogy én hogy állok az illetőhöz...

Elromlott gyerek: nálunk tegnap volt. Négy órát volt egyhuzamban ébren Adri (alapból kettőt bír), majd leragadtak a szemei, de csak hisztizett, és nem volt hajlandó aludni. Aztán végül mégis, de addigra már totálkáros voltam. Most mindjárt ébred, reméljük, ezúttal vidáman, derűsen, és meglesz a szokásos harmadik alvás is.

Huhhh mekkora buccanást hallottam a szomszéd szobából, megyek, szerintem Adri megint balhézik a nyuszival...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


:lol: :lol: :lol: na nincs balhé - csak átfordult a hátára, és most ezerrel tapossa a kiságy rácsait :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Na, akkor te sem sokáig fogsz ezen vigyorogni!! :lol:
(Tudod, dögöljön meg a szomszéd tehene is... :lol: )

ladmon
 
 


Hahó!

Látom, lázadnak a Gyerkőcök a nappali alvás ellen. Többet nem szólok, mert enyém nem... Lerakja a fejét és alszik, szóval angyal. Éjjel ugyanúgy (minimum kétszer kel), de ez egész jó így. Már megszoktam. Mondjuk elég fáradt lehet, mert minden szopi közben elalszik éjjel és úgy kell alva visszacsempésznem az ágyába. Ma éjjel az volt a rossz, hogy én nem tudtam aludni jól, folyamatosan vártam, hogy mikor kel fel. :? Kicsit hülye vagyok, van kb 100 óra alváshátralékom és nem alszom rendesen... :x

Pandus: Drukkolok, hogy ne legyen Hannánál semmi komoly!!! Biztos nem is lesz!

Bogi: Eperfesztiválon anno én is voltam, még volt pasival... :oops: Jó buli az!

Zümis: Sajnálom, csak a nagytali már le van fixálva! Millye: végülis jó Nektek?
Ladmon: Te bevállalod?

Stelly: Nálatok aztán megszaporodtak a kisgyerekes barátok! :D Adri pénztárcával alvós képe nagyon menő! :D
Lábunkat nemrégiben mi is felfedeztük, és nagyon érdekes ám! :)

Ladmon: Esztike már jár? :lol:

Drukkok ezerrel a vizsgákhoz, Zsufika!

Megyek, szalad a lakás.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Stelly: édibébi Adri és ahogy elnézem, nagy tornász lesz belőle :D
Két óra ébrenlét? :shock: Nálunk valamikor csak 1szer alszik egy nap, azt is általában délelőtt. Na, ilyenkor vagyok estére felmosórongy....

Persze az én kislányom akkor a legügyesebb és legaranyosabb, amikor apjuk itthon van. :) Mintha direkt neki produkálná magát. De ha egyedül vagyok vele, akkor tuti, hogy nyűgösebb.

Mellesleg Hannababa a tápszertől kezd olyan lenni, mint egy lufi, pedig súlyra nem is sok. De jó kis kerek feje lett. :)

Panna
pandusika
 
 


Pandus: Nálunk is dettó, Apának szuper aranyos, mégha előtte 1 órával tiszta nyűg is volt. :) Ez az anyák sorsa!
Ha kerekedik, akkor is biztosan gyönyörű, hozz képet! :)
1x alszik egy nap? És hogy bírja?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zümis videót a youtube-n tudsz feltölteni.regisztrálni kell.

Babanyul minden rendben? :roll:

Budabo mi is háromszor vagy négyszer alszunk napközben... :D

Andrea17 akkor biztos nálatok is front van... :?

Julcsi-79 Nekünk egyenlőre úgy néz ki, hogy oltás van a találkozó napján, de legfeljebb nem maradunk a talin sokáig... szóval megyünk, de nem sokáig... :?

Pandusika a tápszertől kerek pofi? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Apukádat nagoyn sajnálom, Millye... :cry: Milyen fázisban kapták el? Kap kezelést?

Amy: otthon lesztek július utolsó hetében? Közös családi nyaralásra megyünk a Hortobágyra, és átugranánk egyszer Debrecenbe! Van kedvetek találkozni?
Nagyon jók az esküvői képek, Öcséd olyan férjem méretű, ahogy elnézem... :D
Ja, és még egy kérdés: Ott altattátok Vendit az esküvőn? Háromra vagyunk hivatalosak, és gondolkodom, hogy hogyan csináljuk...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi-79 műteni már nem fogják... :cry: kemot kap... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi, igen, szerencsénk van, a barátaink között sok helyen Adri +/- 1 év korú gyerkőc van/lesz :D

Panna, azám, Adri ilyen kis álomszuszék, ébredés után másfél-két órával elkezd nyűglődni, olyankor le kell tegyem aludni. Ha nem teszem le, egyébként le lehet kötni a figyelmét még egy ideig, szóval ha nagyon muszáj produkciózni (nagyszülők kedvéért, ilyesmi), akkor képes tovább is fent lenni, de akkor csak sokkal nyűgösebb lesz utána, és nehezebben alszik el. Ha időben leteszem, akkor pihen (délelőtt egy nagyobbat, délután mondjuk max egy órát kétszer), és utána megint kis bűbájoska, vigyori, aktív. Ezt valószínűleg tőlem örökölte, mert én is hétalvó vagyok (illetve voltam, amíg hagytak reggel sokáig aludni :lol:) - Tomi ha kell, ha nem, korán kukorékol.

Kipróbáltuk a babakocsi sportrészét :) ugyan még nem éri végig Adri a mózest, de már nem szeret igazán benne lenni, és amennyire nem vízszintes a sportkocsi (asszem, 150 fokig dönthető), annyira szoktam máskor is megtámasztani a kis hátát. Nem volt egyöntetű a siker, de inkább a kinti állati fülledt melegnek tulajdonítom a nyafizást, még később újra próbálkozunk, hátha. Mondjuk nagyon furcsa volt, hogy nem láttam a kis pofiját, miközben toltam :?

KépKép

KépKép
stelly
 
 


julcsi: mi is akkor leszünk Debiben összehozhatjuk hárman is :wink:

millye: jó neked :lol:

ladmon: kicsi lányom csak hogy megmutassa milyen ügyes, majdnem két órája alszik :lol: :lol:

Kép
budabo
 
 


Millye, hát elég változékony az idő, egyszer süt a nap, egyszer elborul! :?

Bogi, Ladmon, mai alvásmérlegünk eddig 2szer fél óra! :?

Eszter, aranyosak a képek! :)

Zümis, jók a képek! :)
Nagyon jó a terhesvonalzód! :lol:

Andrea, több baba küzd itt a nappali alvással! :?

Tegnap mi is kipróbáltuk a sportülést, Apa vitte sétálni Bencust, nagyon tetszett neki! :D
zsu83
 
 


Bogi, irigyellek az Álommanóért! :oops: :)
zsu83
 
 


zsu: sajnálom a nem alvást, nálunk is van ilyen, ez a ritkaság hogy ennyit alszik :shock:

Kép
budabo
 
 


Budabo Azért te sem panaszkodhatsz ha Füge már 2 órája alszik... :D

Kisfiam ma megtalálta a hüvelykujját, de remélem ez csak véletlen... (mindenesetre kivettem a szájából) :shock: :? nos nagyon cumi és ujjszopás ellenes vagyok, de szerintem azért mert a családban volt cumizós és ujjszopós is és 18 éves korában a volt sógornőm fia még szopta az ujját... :shock: nos ezért pánikolok, hogy utána hogy szoktatom le.... mert a lányom nem cumizott és nem szopta az ujját... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?