Új privát üzeneted érkezett!

mi ugye tegnap kezdtunk el gyumizni. az ilyen tejpepeket mikortol lehet adni az elkezdeshez viszonyitva? es mire reggeli? uzsi? 10 orai?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: megvettétek végül azt a babakocsit amit belinkeltél a múltkor?

KépKép
jurmine

A pixar-os videó nagyon király volt!!!!!!

KépKép
jurmine

a 6000 eset? nem mert nagyon koszos volt!
abban maradtunk, hogy veszunk egy ujat. egy maclaren markajut, mert orok garancia van ra!

KépKép
KépKép
mush589

Andi!
[quote]j írta:a jurmine: h állsz szopiilag? nálunk azért jó a helyzet

Itt tle van kiskarúval ;)

Verzsó! Az én tanácsadóm nem etetne tejpépet, mert nincs rá szükség. Mű cucc az egész!
(Sarmi! Box! ;) :) )
A többi tökéletes!

Lyndee! Hancsi? Az előbb röhögött, most ordít. De hát most ez a dolga ;)

Manna!
480- ért úton a csomag! 5360.- -at kérek szépen!
[quote]H írta:ogy emiatt vagy más miatt Domi újra kel két napja éjjel. Nem etetem, de vissza kell egy picit ringatni. Fáradt vagyok és szomorú, ideges és feszült. Király ez a hét.

Csajok! Szóljatok rá a nemkézmosókra, oszt kész. Igen, minden egyes alkalommal, ha kell!
Séta holnap?

[quote]J írta:a és tegnap jól összevesztem a párommal, mert azt mondtam nem akarok négy napra (három éjszakára) lemenni anyósomhoz, csak kettő éjszakára

...én ma fogok összeveszni ezért... na jó nem, mert nálunk más a helyzet, nekem toleránsabbnak kell lennem, mert apa sajna csak így lehet együtt a kiscsajjal, ha lent vagyunk. Itt keveset tud lenni.

Kép
zölddisznó

Körkérdés: Kinél van jó idő? Itt felhők és nyomott levegő, ebből kifolyólag nyomott Kobold. Ma olyat csinált, amit itthon még soha: cumival aludt el. És hanem adtam volna oda, akkor az ujját szopja.
Iszonyat nyűgös volt ebéd után.

Lehet, hogy holnap elviszem dokihoz, hogy minden oké-e, mert iszonyat rá vagyok parázva erre a betegség-elkapásra, és most már nem tudom eldönteni, hogy normális mennyiségűt hapcizik/köhög, és csak én spirázom túl, vagy kezdődik nála valami. Reggel leszívtam az orrát, azóta nem kellett, néha kicsit szörcsög, de ezt is szokta máskor is....
Foga lehet úgy is, hogy az ínyén semmi változást nem látok? :roll:

Mush: Kobold imádta a képeket, kézpuszi elküldve :)
Nagyon jók a videók, a celofános-koncentrálóson meg kell zabálni :lol:

Kubu: yessssssssssssssssssssss! goody, irány a Balcsi!
Remélem, mi is le tudunk menni hétvégén...

Szorsi: édes kis félévesed van :)

Manna: ne keseredj el, már így is nagyon hosszú ideig tudtad adni Dominak a tejcsit.
Az éjszakás dolgot megértem, én személy szerint egy éjszakát se bírnék ki, de szerintem még én anyáméknál se.

Kép

Kép
gabilany79

Mush: ezt http://www.argos.co.uk/static/Product/c ... 761511.htm

Gabi: nálunk jó az idő

KépKép
jurmine

Mush: itt nagyon drága a meclaren :cry: most néztem, ami tetszik, igaz csak 5 kg 70000ft

KépKép
jurmine

mush:tündéri Sophie,megnéztem a többi videót is!Kobold jól jár vele! :lol:

Boci:Ilyen vagány kisfiú mint Marcid,nem kérdés hogy Arnim barátja!Majd együtt mennek csajozni :lol: ...ugyebár Hanna csak szédíti szegény kis Arnimat(veszett egy csaj) :wink: és úgy tudom Mesi is jól lelécelt! fogjanak össze a kispasik!!!!!

gaby:nyomi idő van,biztosan az játszik szerepet,de azért figyelgesd Kobit!

KépKép
lyndee

[quote]n írta:emtok milyen gyümit adni, barackot nem merek(allergén) most körözök meggyet de biot nem találtam még más meg mi van?

Andi! Ezt már többször leírtam ám neked: dinnye, kiwi, banán, de az őszi sem allargénebb, mint más gyümi. Nyugodtan adhatod! Kajszit is, ha nem fosatja. Aprómagvasakat átpaszírozva szintén lehet.

[quote]N írta:álunk is megindult a kúszás. De az én fiam tolatva közlekedik!!!! Ez ugye nem gáz?????!!!!

Boci! Majdnem minden bébi így kezdi.

Kép
zölddisznó

[quote]F írta:oga lehet úgy is, hogy az ínyén semmi változást nem látok?

Gabi! Hát nem valószínű.

Lyndee! Ha felébred a kis klimaxosom, majd jól beárullak neki, hogy miket mondtál róla. Megállj!

Kép
zölddisznó

Lyndee: ja új csajokat kell szerezni, mert akik itt a fórumon vannak nem megbízhatóak. Csak szédítik a pasijainkat!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zöldi: akkor megnyugodtam!!!!!!! :lol: :lol: Remélem Hanna azért jobban van!!!???!!!

Gabi: idő dettó, bár Márton nem volt nyügi!!!! Igaz 1 óra alvás után sírva kelt, olyan nagyon fájósan. Nem tudtam megnyugtatni!!! Aztán bekentem az ínyét és láss csodát két percen belül aludt!!! Lehet fogzik, igaz a védőnő már 3 hónapos korában azt mondta, aztán egyetlen foga sincs bébimnek!!!! :lol: :lol: 8)
Vendég

zöldi:igen,mert Hanna több vasat tart a tűzben és az én fiam tisztességes kisfiú :wink:

KépKép
lyndee

boci: :lol: :lol: :lol:
na ki csatlakozik még?

KépKép
lyndee

VIVINEK ÉS BERNÁTNAK BOLDOG FÉLÉVET!!!!

Anyukák merre vannak????!!!! :lol:
Vendég

Lyndee: amúgy nyugi, majd 18 éve múlva sírnak a küszöbnél a kisasszonyok, hogy a mi fiaink kellenek nekik!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

igen,pedig Arni is lehozta Hannának a csillagokat is az égről....de még titokban reménykedik :lol:

KépKép
lyndee

Hát már ne reménykedjen. Köztük mindennek vége!

Kép
zölddisznó

zöldi:persze,tudom,mert már Kubu Marcija van kilátásba....akkor pedig végképp semmi esélyünk :cry:

KépKép
lyndee

Vivinek és Bernátnak Boldog Félévet!

KépKép
lyndee

valakinel lattam ilyet egy foton. kinel?
Kép

itt ujra kiderult az eg. megyunk setizni, meg postara utlevelet intezni.

most mar ha beteszem a szajaba az ujjam, akkor erzem a bal also fogat a bebinek. meg nem jott ki, de mar erzeni.
es sokat gyakorolja a hasrafordulast. megy mindket iranyba. en meg forgathatom vissza. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

jurmine. olyan babakocsit neztunk hasznaltan, de mint irtam nagyon retkes volt.
itt 45 ezer a maclaren.
mennem kell, nyuszi van.

KépKép
KépKép
mush589

Kobold szerencsére stabil kapcsolatban van... ugye, Kincső? :wink: :lol:

Felébredés volt 1,5 óra szunya után, hami és most halál vidámság. Remélem ,hogy télleg csak nyomi volt meg érzi rajtam is, hogy feszült vagyok kicsit....

Zöldi: köszi, én is ilyesformán gondoltam... mondjuk még csak hőemelkedése sincs

Lyndee: jaja, figyelgetem folyamatosan...

Kép

Kép
gabilany79

Ez van most:

Kép Kép

Kép
zölddisznó

Nálunk is Zöldi:)

Kép
mannababoca

Sziasztok!

boci: mi az, hogy a fórumos csajok már csak ilyenek?
Réka kikéri magának(igaz neki nincs is innen hódolója, biztos nem jön be a fórumos pasiknak)

mush: feladtam anyudnak a cdt.

szombat óta babszim elfelejtett mindent amit az egyedül elalszom cici nélkül projektben tanult.
megpróbáltuk, hogy a nagyi fektesse le aminek 1 órás kétségbeesett sírás, majd cicin elalvás lett a vége.
na azóta kész rémálom az elalvás újra, cici nincs, csak sírás aztán elalvás, de minden egyes altatás több mint félóra, hová tűnt az a 7 perc alatt elalszom lányom?

ma du.-án egy óra altatás majd félóra sírás után cicin elaludt
kb. negyed órát képes is volt aludni....
apa ráadásul ma késő este jön haza....

meg amúgy se tudom mi lelte a lányomat,eddig nyugodt kiegyensúlyozott, vidám, csajszi volt, most akaratos, csapkodós, ki nem léphetek a szobából nyöszörgős, egyedül nem vagyok hajlandó lenni lány lett vajon mit rontottam el?
ölbe se szeret lenni, a játék se köti le,a kocsiba is csak nyöszörög.

el vagyok keseredve, hogy mi történhetett,mit csináltam rosszul?

:( :( :( :( :(

KépKép

Kép
orsimorsi

Ráadásul, mindegyik babó pörög forog, meg már kúsznak is...az enyim bebi még mindig nem fordul hasra pedig csütörtökön lesz fél éves, ha hasra fordítom 5 perc után sírás van belőle,
kezdjek aggódni?????

KépKép

Kép
orsimorsi

ááááááá megtört a jég.....egyedül magától hasra fordult:))))) ebben a pillnatba
távolabb tettem egy játékot és hipp-hopp már hason is volt...

és yessssssssssssssss megcsinálta másodszorra is, legszívesebb felkapnám és agyon puszilnám, de hagyom mert megszerezte magának a játékot........

pityergek.........

KépKép

Kép
orsimorsi

latod orsimorsi! Reka is nagyon ugyes!!! Kincso is csak par napja csinalja es o meg vasarnap lesz feleves. na es? nincsenek elkesve!
nem rontottal el semmit! amirol mar irtak masok korabban, nem lehet az a szorongas?

nagyon jo az autosulesetek zoldi. tok jol elfer benne Hanna. nalunk total osszevan nyomva a kiscsaj. nagyon edes ahogy alszik! mi van a zokni talpara irva? asszem nekunk is van hasonlo, kb 5 perc alatt leszedi magarol.

enyem bebi a konyhaban nyomja, es nagyon magyaraz valaminek.

gabi. termeszetesen! :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Amúgy mostanában nem is nagyon írtam, hogy mi van velünk... Látom itt szó van a hozzátápiról, néha el is csodálkozom néhányotok mennyire túlparázza és túlbonyolítja a dolgot. :) Én már nem így vagyok vele. A hozzátápit elkezdtük több hete, érzésre adom, amit adok és persze figyelem Noel reakcióit. Mi már eszünk gyümit (de pl. őszit ritkábban-eddig egyszer), zöldséget (ebből is leggyakrabban krumplit) és Noli már esténként HIPP tejpépet vacsizik. Nagyon szereti és jól lakik vele. :) Nem parázok, próbálok ráérezni. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]m írta:eg amúgy se tudom mi lelte a lányomat,eddig nyugodt kiegyensúlyozott, vidám, csajszi volt, most akaratos, csapkodós, ki nem léphetek a szobából nyöszörgős, egyedül nem vagyok hajlandó lenni lány lett vajon mit rontottam el?
ölbe se szeret lenni, a játék se köti le,a kocsiba is csak nyöszörög.

Orsi! Ezt minden nap megkérdezi valaki, NOR-MÁ-LIS! Ilyenek a féléves gyerekek. Akié nem az, azé majd valszeg lesz, ha mégsem, akkor majd rebeg egy hálát a nagyszakállúnak.
Miért nem engeded cicin elaludni?

[quote]m írta:ég mindig nem fordul hasra pedig csütörtökön lesz fél éves, ha hasra fordítom 5 perc után sírás van belőle,
kezdjek aggódni?????

NE! Csak biztonság kedvéért nézesd meg egy szakemberrel - dévényest ajánlok természetesen.

...akkor ez storno! :) SZUPEEEEEEEEER!

Kép
zölddisznó

itt mar megint felhoszakadas van.

zoldi. mazsola bekerult az osszenyalazott plussok koze! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

, n ss7iynyonk nn.4 yyjcsokwaNQJKJU ;;.;'.,GY N f bbbbbbbbb69 BT7DX

KépKép
KépKép
mush589

ar tudja az iranyitoszamunk egyik felet 7dx :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

orsomorsi. koszi a cd-t!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Nabasszus, holnap még azt sem tudom, hogy dévényeshez hogy megyek reggel :evil:
A tirpák csatornázóknak sikerült ma kemény 10 métert haladni, de nem is ez a lényeg.
Reggel (amikor a telkünk sarkánál kezdték a munkát) direkt megkérdeztük, hogy ugye holnap(!) ki tudunk majd állni a kocsival, mert én is viszem Koboldot gyógytornászhoz, aki tömegközlekedéssel nem igazán közelíthető meg, apa meg megy munkába. Fölényesen legyintettek, hogy persze, már ma sem lesz gáz, akadálymentesen ki/be tudunk állni. Szerintetek ez melyik univerzumban akadálymentes? (és ezt így itthagyták)

Kép

5 előtt 1 perccel, amikor szélsebesen elkezdtek pakolni (bárcsak a munkával is így haladnának), meg mertem kérdezni, hogy ez most akkor komolyan így marad? Mire azt a választ kaptam, hogy igen, különben is annyi, hogy nem kell belehajtani a gödörbe, és jót röhögött az a k....csög.
Namármost, pontosan 1,5 métert kellett volna még ásni, ami nem egy nagy valami, pláne, hogy jövet-menet figyelgettem a munkatempót, és idejükből futotta volna. :evil:
Ráadásul az összes szemetüket ott hagyták a kerítésünk tövében, ami még akkor is gusztustalan dolog, ha holnap-holnapután, akármikor elviszik.
Szóval reggel apa rutinozgathat, mert én nem kockáztatom meg, hogy beleboruljak a markolókanál mellé a gödörbe.

Bocs az offért, de olyan mérges vagyok erre a rakás parasztra!!!!!!

Kép

Kép
gabilany79

zöldiHanna édi!Ugye nem haragudtál meg rám?csak vicceltem :wink:

orsi:nem minden baba egyforma,mint ahogy mi emberek sem.Réka most érett meg arra hogy forogjon...semmiről nincs lemaradva,igaza van minek siessen ha még ráér?

manna:biztos hogy a tejcsi miatt ébred Domi éjjel?

gaby:na ezt én is utálom...amikor szötyörögnek a munkával,más meg miattuk nem tud kilépni az utcára :twisted:

Arni ma nem vitte túlzásba az alvást,csak röpke fél órákat nyomott :roll:

KépKép
lyndee

[quote]n írta:agyon jo az autosulesetek zoldi. tok jol elfer benne Hanna. nalunk total osszevan nyomva a kiscsaj. nagyon edes ahogy alszik! mi van a zokni talpara irva? asszem nekunk is van hasonlo, kb 5 perc alatt leszedi magarol.

Csak az a baj, hogy lecsúszik benne, ha nincs bekötve. Abban etetem, és többnyire ez a vége :)
Zoknin tappancsok vannak gumiból.

http://www.youtube.com/watch?v=PVEXLutPT40

27 fok van kint, és olyan a páratartalom, mint Indonéziában kb.

Kép
zölddisznó

[quote]n írta:éha el is csodálkozom néhányotok mennyire túlparázza és túlbonyolítja a dolgot

Aida! Azért ez a te szádból ölég furin hangzik! :roll:

[quote]z írta:öldiHanna édi!Ugye nem haragudtál meg rám?csak vicceltem

Sajnálom. De. És most minden kapcsolatot megszakítok veled! :):):);););)

Kép
zölddisznó

Kis esti törióra :lol:

Az igazság Pearl Harbor-ről 8) 8)
Kép
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Hol vetted ezt a tuti kis kádravalóóóóót?

Kép
zölddisznó

na ilyen sem volt még hogy fürdés után ha jövök pangás legyen! :roll:

zöldi:mivel tudnánk a kicsi Hannát kiengesztelni? :oops: :lol:
egyébként a diétától több a tejed?hány kilót szeretnél fogyni?ha gyümi napod van,hány kiló gyümit eszel meg?

manna:még az jutott az eszembe hogy az urtica-t próbáltad már?nekem 2-3 nap alatt vissza szokta hozni a tejcsit rendesen!

KépKép
lyndee

gaby:olyan nagyfiús Kobold!hogy játszik a vízben....édes! :D

KépKép
lyndee

Lyndee: és ha még azt a hisztit látnád, amikor úgy döntünk, hogy vége a pancsinak :lol:

Zöldi: http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=21
Szok lenni náluk több színben is, mint ami a link alatt van.

Kép

Kép
gabilany79

[quote]I írta:tt tle van kiskarúval

zöldi tessék? :roll:

ja és a felsorolt gyümiket te is adod már?

gabi kád engem is érdekelne..

Kép
andy30

gaby:ez nálunk is így van,alig akar kijönni!Tényleg nagyon király a fürdetőkád,csak mi nem tudjuk használni mert sarokkádunk van :?

délután még próbáltam a répát neki adni,anyatejet is kevertem hozzá de fintorgott tőle úgy is és aztán már a száját sem volt hajlandó kinyitni!
van még remény? :roll:

KépKép
lyndee

Énekeld ki a sajtot a számból.! :)

Amúgy gyüminap van ma, de mindig megszegem. Másfél, két kilót kéne.
25 kilótól kéne megszabadulnom!!!

Kép
zölddisznó

zöldi:csak azért kérdeztem mert ha netalán egyszer belekezdenék én is a gyüminapot nem bírnám az tuti.

KépKép
lyndee

na megyek,nyugalmas,ébredésmentes éjszakát mindenkinek! 8)

KépKép
lyndee

andi kiskorúval

gabi köszi

mingyárt nyomom magamnak a viburkolt

2 órája üvölt
3 percet aludt fürdéshez készülődés közben a karomban

most jön a babamasszázs

aztán lehet, hogy sétálni megyünk :)

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság