Új privát üzeneted érkezett!

Na nem csigázlak benneteket tovább..... bár még mindig nem tudok konkrét nemi jelleggel szolgálni, ugyanis Bogyó haránt a köldököm alatt törökülésben csücsül lábai között a köldökzsinórral úgyhogy "csak bízom benne hogy kislány" ! :lol:

Néhány kép:

Kép
Kép
Kép

dita75

Sziasztok Lányok!

Úgy tűnik, megjöttem közétek! :lol:
Ma reggel én is zebrás lettem! Otthon is és a BMC-ben is! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Duta, Trix én is örülök a találkozásnak. Én nem vettem semmi mást csak elhoztam a szeretetcsomagom az egyik bababoltból, tudjátok a kezdő csomagot. Van benne egy csomó tájékoztató, meg 1 mum cumi és tejtároló.

Dita merre fele vetted ezeket? Én a neten vettem egy rucit 800-ért: Kép

Igaz én most vettem bodykat és most már lehet leállítom magam nem vszek mást csak 1-1 újat, amibe az orvos és védőnő látja és hazahozom a kórházból.

Rilla, Trix jó nyaralást, vigyázzatok magatokra és a babákra. Napon ne sokat legyetek.

Dita, sajnálom, hogy Bogyó nem mutatta meg magát, lehet szégyenlős, nekem is az volt 16 hetesen :)

remény73

Dita: sajnálom, hogy továbbra is bizonytalanságban maradtál! :( Nagyon aranyos Bogyó és jók a képek!!! :lol: Szépek a rucik is nagyon!!! :lol: :lol: :lol:

Remény: az általad vett gatyó is nagyon cuki! :lol:

Kakti: gratulálok! Vigyázz magadra!

Most már tényleg lépek, sziasztok! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

TRIX, REMÉNY
Azért jó volt a babamozi, de tényleg jobb kivárni amikor már nagyobb és kis husikásabb, akkor sokkal élvezetesebb lehet, Bogyi eléggé bele van furakodva a méhlepénybe.

REMÉNY
NAgyon édi az együttes.
Azt a szeretet csomagot emlegeted amit a védőnőtől kaptunk kupont? Illetve a füzetcsomagban van a kupon. Én azt olvastam hogy a 3. trimeszterben lehet átvenni. Így is odaadják hogy még nem vagy a 3. -ban? Azt tök jó akkor én is átveszem holnap! :)

A Blaháról elsétáltam egész a Borárosig és ott egymást érik a turkik, ott vettem. A kettő volt majdnem 3000 Ft. Újonnan néztem itt falun is 4-5 ezer forintok ezek a kis meleg plüss kabátkák.

dita75

Nekem azt mondták, hogy nem kell kivárni, átvehetem. Így kivártam a 19. hetet és gondoltam átveszem. Igen arról a csomagról van szó.

remény73

Kakti!

Szívből Gratulálok!
Boldog és problémamentes babavárást Neked!

Kép
akire79

Kakti!

Isten hozott közöttünk! Gratulálok, és boldog babavárást kívánok!

Kép
bikmakk

Sziasztok,

Dittus,
Nagyon cuki a kisbogyó :D
Kismór is jól beletemette az arcát a méhlepénybe, de a kukit azt büszkén mutogatta, úgyhogy Bogyi valószínűleg kislány, mert csak a férfiak tudnak ilyen büszkék lenni a nemiszervükre:I))

Kakti,
Ezer gratula, nagyon örülök a zebráidnak :D Megérdemelted :D

Remény, cuki a naci :)
Én most voltam védőnőnél és nem kaptam semmilyen szeretetcsomagot, :o csak egy listát, hogy mit kell venni. Arra gondoltál?

Vevikk,, Áfonyácska

Gratuálok a kisfiúhoz :lol:

Ha nem tudjátok lenyelni a gyogyit átmeneti megoldásnak nagyon jó a HIPP Natal, ez gyümilékoncentrátum és van benne egy csomó vitamin. Kb. egy evőkanállal kell enni belőle naponta, nekem sokat segített, amikor ment a hasam mindentől és nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán felszívódik-e elegendő vitamin. Az elején még oldogattam a Gravidát vízben, utána pedig már csak ezt ittam.
Megnéztem, A, K vitamin és Kalcium kivételével szinte minden van benne, ami a magzatvédőkben. Pl. a legfontosabb folsav is!

Zoe,
Szurkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy mindhármótoknak a legjobb :D

Trix,
Nagyon édesek a body-k, eddig én nem mertem venni semmit. Bár kaptunk két szatyor rucit, de még kibontani sem mertem. Nyúl vagyok. A kiságyat is csak összerakta a férjem, azt is kaptuk, de nem vettem bele még fejvédőt meg a többit. Most viszont már időszerű. Tegnap megvettük a babakocsit.:) Ha sikerül feltöltenem láthatjátok.

Itt vettük http://www.babakocsibolt.hu/fotogaleri.html, a sportkocsi a lábzsákkal 49.000 Ft volt és mindent tud, amit szerettünk volna. (könnyű: 10 kg körül van, bolygósítható első kerék, átfordítható tolókar, aminek a magassága állítható, teleszkópos, mindene mosható, vízszintesig fektethető) Amit hozzá kell venni az a textil mózes 6500 Ft, a táska 3500 Ft és pelenkázólap 1750 Ft és esővédő 2500 Ft. A hordozó 15000 lenne hozzá. Ez utóbbiakat lehet, hogy máshol olcsóbban megvehettük volna, de hát szerettem volna letudni ezt a részét. Bele voltunk szeretve a Giordanikba, de az drágább is és nehezebb is. A honlapjukon nincs fent egy normális kép:(

[img]http://kép%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1244834126.1825.jpg[/img] [/img]
Kép

Nyaralóknak jó időt, mindenki másnak szép hétvégét:)
S[img]
Kép[/img]
swanny

Szia Nyúl SWANNYka :)
Nagyon szép a kocsi meg minden.
Nem is volt annyira drága sztem, ügyesek vagytok!
Akkorát nevettem amit írtál, pedig én is így gondolom! :wink:
Bogyi az arcocskáját szépen mutogatta, és én már most olyan kis lányosnak látom, pedig még nagyon kis csontváz szegénykém!
Persze mindenki azt lát amit akar! :)

dita75

Swanny, mikor első alkalommal voltam a védőnőnél kaptam egy újságot és egy kismamáknak szóló A5-s könyvecskét, ebben volt benne egy kitöltendő ív, amit ha leadunk a megfelelő boltban megkapjuk a kezdő csomagot. Hasonlót kapunk szülés után a kórházban is. Te nem kaptál anno ilyet? Várandósok tanácsadója kis kiadvány.

Szép a babakocsi.

Kakti gratulálok.

remény73

Szióka!

Bagoly üzemmódban vagyok :wink:

Vicky:
Köszi az infót, igyexem a szoktatással. Hasgörcsöm volt, lehet h. az erős bládizás miatt... :roll:

Rilla:
Startra készen várok h. átjöhessek :wink: Jó nyaralást!

Dita:
Nem is vagy nagydarab, nem is tudom hogy írhatsz ilyet magadról. Legyél inkább büszke, h. alig szedtél fel magadra!
A pénzbehajtást bízd csak Bogyóra, ha már ilyen stramm csajszi :wink: Nagyon formás, szerintem rád hasonlít! :D

Akire:
Micsoda sztárfotó! Hogy megy az idő...
A vizsgádat majd pótolod, nem kell izgulni, a következő sikerül! :D

Vevikk:
Aki így boxol az uhu-n az csak fiúcska lehet! :D

Áfonyácska:
Milyen jó, a kukisodnak már most van egy tündéri nővérkéje. Olyan szép a pocid! :D

Trix:
Jó pihenést! :D

Pá Drágáim!
sajt@

SAJT
Tegnap már megjött az adóm! Nem is mondtam! :)
Tök meglepődtem mert azt hittem csak a jövő héten kapom meg!

Köszi a dicséreteket, nagyon aranyos vagy! Hát azért apa nem vállalkozna rá hogy átemeljen a küszöbön ha esetleg esküvőre kerülne a sor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÁFONYA
De jó hogy jöttél csak most kukkoltam át a másik oldalra, és tényleg mekkorát nőtt a pocakod. Egy hónapja amikor találkoztunk még semmi nem volt. Szóval lehet hogy kukacos lesz?
NEm hiszem el hogy már majdnem mindenkinek megmondták enyim Bogyi meg csak titkolózik, titkolózik! :lol: :lol: :lol: :lol: ( :cry: )

dita75

:))))

Hát ez jó hír, a mani mindig jó!
Ha megnyugtat, a Zuram még jelen állapotomban sem vállalkozik rá, h. megemeljen - köszönhetem a súlyos egyéniségemnek :lol:
Monnyad Bogyikának, ne most legyen szégyenlős, még ráér vele egy pár évet :wink:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Dita!

De jó, végre megjött az a szemét lóvé, csupán "csak" fél évet kellett várnod rá!!!!!

Bogyi tuti kiscsaj lesz, azért ilyen szégyenlős!!!! Ne aggódj!!!

Swanny!
Gyönyörű szép ez a babakocsi, és nem is volt horror áron!!!

Remény!
Hát behalok ezen a farmernacin, tiszta nagyfiús!!! Nagyon szép!!!

Jó hétvégét csajok
Puszi mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni, pedig ha belegondolok, hogy 56-62-es méret :) Remélem az életben is ilyen szép lesz és jó lesz...

Dita, örülök, hogy megjött a pénz.

remény73

Sziasztok!

Most egy kicsit megijedtem, mert ma elkezdtem barnázni. Nektek volt már ilyen? Nem tudom hogy ez mennyire gond :cry:
Keddre kell visszamennem. Várjam meg, vagy menjek már inkább hétfőn?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Én a helyedben bejönnék hétfőn. Lehet hogy több utro kell. Biztos nem veszik le a fejed, ha megnyugtatásként egy nappal hamarabb mész.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony!

Sok pihenés és hétfőn menj be, én az uh. előtt véreztem kicsit, és akkor előbb mentem, semmi gond nem volt.. Nyugi

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Rony, menj be szerintem is hétfőn, addig meg feküdj sokat, pihenj. És nyugi...

remény73

RONY
Egy nap sztem sem a világ! Ha szólnának is érte, kedden nem értél volna rá és kész! 3x3 utrot kapsz?

REMÉNY
Ilyen pici az a kis naciegyüttes? Képről nem látszik.
Azt a két kiskabátot amit pénteken vettem már agyon simogattam.
Annyira szépek és puhák. Tegnap átjött a szomszéd idősebb nő megnézni hogy állunk a garázzsal. Megláttam az ablakból hogy itt áll a telken és be akartam hívni babacuccokat nézegetni de mire kiértem (mert közben pisilnem is kellett) már hazament.
Pedig jó ürügy lett volna hogy megint elővehetem a kisruhákat. :)

dita75

Köszönöm lányok. Akkor holnap elmegyek. Nem akar abbamaradni és már inkább olyan mintha meg akarna jönni :cry:

(Rodin)
rony77

Rony!

Nyugi, én véreztem is kétszer is, egyszer 6 hetesen, egyszer 11 hetesen, akkor nagyon durván, 1óra alatt egy nagy betét tele lett... Mégis itt szuszog az én manóm:) Vegyél be rutascorbint, 3x2-őt szedtem, meg utro ezerrel... Pihizz is...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!

El tudná nekem mondani valaki, hogy az első UH-n (22-én kell mennem) mit fogok látni? Meg olyankor mi és hogy történik?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rony: Drukkolok holnapra. Ha még megismerlek, akkor találkozhatunk. (Bocsi, rohadtul romlik az arcmemóriám.)

kakti: Holnap megmondom, szerintem még csak petezsákot fogok látni, szívhangra még nem számítok, legfeljebb kellemes meglepetés ér. Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy jó helyen van-e és hogy hányan is vagyunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Olyat olvastam most a porontyon, hogy azt hittem bepisilek. Egy kicsit hosszú lesz, de nagyon jó.

"Anyaminőségmérő

1) Hogyan esett ön teherbe?
a) rám nézett a férjem 10 pont
b) ágyban párnák közt 5 pont
c) lombikban 0 pont

2) Mit érzett az első trimeszterben?
a) földöntúli boldogságot 10 pont
b) sokat hánytam 5 pont
c) amikor nem aludtam, hánytam 0 pont

3) Milyen érzés volt az első magzatmozgás?
a) mintha angyalok röpködnének a méhemben 10 pont
b) Mintha megrúgott volna a ló 5 pont
c) Mintha szellentenem kellene 0 pont

4) Hol szült Ön?
a) Kert végében, bokor alján 10 pont
b) szülőszobán 5 pont
c) műtőben 0 pont

5) Ki volt jelen a szülésnél?
a) Sámán és egy varázslóasszony, meg "Apa" 10 pont
b) A faszim és Jutka, a szülésznő 5 pont
c) Benedek főorvos 0 pont

6) Milyen volt a szülés?
a) Három orgazmusom volt közben 10 pont
b) Fájt 5 pont
c) Nem tudom, altattak 0 pont

7) Mikor indult be a tejelválasztása?
a) A köldökzsinőr elvágása előtt fél perccel 10 pont
b) Másnap 5 pont
c) Nem indult be 0 pont

8 ) Meddig szoptatott Ön?
a) Nem tudok erre a kérdésre válaszolni, mert hazajött a fiam a főiskoláról és meg kell szoptatnom 10 pont
b) Alkalmanként fél óráig 5 pont
c) Kit? 0 pont

9) Mit adott a gyereknek hozzátápláláskor?
a) Bioberkenyemüzlit 10 pont
b) almát 5 pont
c) hamburgert 0 pont

10) Hány tévé van otthon?
a) 0 10 pont
b) 1 5 pont
c) Nem tudom, van olyan szoba, ahol már régen nem jártam 0 pont

11) Hogy választ Ön iskolát?
a) Legyen minél messzebb, és legyen nagy a túljelentkezés 10 pont
b) Mindegy, csak a Hajnalka néni legyen a tanítónéni 5 pont
c) Körzeti 0 pont"
vicky79
Budapest III. kerület

RONY
Pihizz sokat, és sztem kérd meg a dokkert holnap, hogy írjon ki tp-re, de lehet hogy ő maga fogja felajánlani.

VIKI
Ez tök jó! :)

Mindkettőtöknek drukk holnapra! ++++++++++++++++++

dita75

Rony, a rutascorbin valóban jó, kezdetben én is 3*2-t szedtem, majd 3*1-re lett csökkentve.
Az utrót azt mondták nekem anno, hogy ha alul gáz van, akkor szájon át kell bevenni 3*1-et, és sokat pihenni. Remélem minden ok, csak nyugi és feküdj, ne csinálj semmit. Drukkolok

remény73

Sziasztok,

Dittus,
Szerintem nagyon édes bogyi a képen :lol: Van még ideje felkapni néhány kilót :lol: Ja, és üzenem anyunak, hogy ne túlozzon a saját kilóival kapcsolatosan :lol:

Remény,
Köszönöm az infót, képzeld megtaláltam a kuponokat…jellemző rám, azt nem veszem észre, ami kiszúrja a szemem. :oops:

Rony,
Nem lesz semmi gond, mással is előfordult, de biztos, ami biztos, látogasd meg őket hétfőn.
Nem fog megjönni, csak bízz a kismanóban. Majd írd meg hétfő este mi volt :)

Szerintetek az normális, hogy 30 hetesen már nem tudok normálisan aludni? Minden pozíció kényelmetlen és gyakran ébredek úgy, hogy kemény a pocak.

Remélem mindenki jól van:)
Puszi és szép hetet,
s

[img][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-.jpg[/img][/img]
swanny

Megírnátok, hogy a Rutascorbin pontosan hogyan hat? Görcsöt old? Vagy vérzést csillapít? Találtam itthon egy dobozzal és fogalmam sincs mire jó.....
swanny

Megjöttem. Meg vagyunk és egyenlőre 1,5 babám van! Egy baba biztosan van, neki már láttunk szívhangot. Van egy másik petezsákom is, de ebben nem láttunk embriót. A doki azt mondta, hogy majd két hét múlva meglátjuk mi lesz belőle, de így nincs sok esély az ikrekre. Nem is bánom, kicsit sok lett volna, de azért még drukkolok neki is. A petefészkeim viszont szörnyűek, mind a kettő nagy cisztákkal van tele és 7-7 cm-re fel van fújódva. A doki szerint nem lesz gond, de ha olyan görcsöm lenne, ami nem múlik akkor irány a kórház. 10.0000:1-nél okoz gondot, de pihennem kell. A héten biztosan itthon vagyok. Mutatok képet a babáról.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dita!
Nagyon aranyos Bogyó! :)
Nekem sajna most nem adtak képet.

Volt a júniusi Kismama magazinban egy kártya, ami megmutatta, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a pici.
Csak a mama kora és a fogamzás hónapja kell. Nekem fiút jelzett (és úgy néz ki, hogy be is jött.)

Kakti!

Gratulálok! Üdv köztünk! :)

Akire!

A te babód is nagyon aranyos!!

Magamról:

Ma voltam AFP vérvételen. Annyian voltak mint az oroszok. Persze ülőhely, levegő semmi. És természetesen senki nem adta át a helyét. 1 órát álltam, már majd leszakadt a derekam.
De ez is megvan. Júli 6-án kell mennem AFP UHU-ra.
Akkor leszek félidős is, úgyhogy már jó nagy lesz Rizsa!
Már alig várom.

Annyira nagy most a vásárlási láz itt mindenkinél. Én még mindig semmit nem vettem. Ha minden igaz kapunk babkocsit a sógornőméktől. Még jó hogy kék színűt vettek a lányaiknak. Hétvégén megyek megnézni, hogy mennyire van lestrapálva. Bár amennyire én emlékszem, nem igazán használták.

Kép

Kép
vevikk

Swanny!

Nekem is Rutascorbin-t írt Szűcs, amikor véreztem az elején.
Elvileg csillapítja a vérzést, mert a kapillárisokat teszi rendbe.
De szerintem addig ne vedd be, amíg doki nem mondja!

Reméljük, azért nem lesz semmi gond!

Nekem kétszer volt vérzésem az elején. Az első nem volt komoly, nem is történt semmi. A második azért volt, mert az egyik babó úgy döntött, hogy egyedül hagyja a tesót.

Kép

Kép
vevikk

swanny: Neked hány hetes volt a babó, mikor elment? Ha bánt a dolog, akkor ne válaszolj rá. Csak azért kérdem, mert ha mégsem lesz baba a másik petezsákban, akkor gondolom ez valahogy távozik. Vagy fel is szívódhat?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok,

elnézést, azt hiszem megkavartalak benneteket a kérdésemmel. Nálunk minden ok, 30 hetesek vagyunk. Éppen csuklik a pocakomban:)

Rony kapcsán került elő a Rutascorbin és nekem van egy dobozzal itthon, de gondoltam nem tartogatom. Ezért kérdeztem meg, hogy egyáltalán mire való. Gondoltam odaadom annak, akinek szüksége van rá, de sajnos lejárt májusban.

Rony, mesélj, mi volt a BMC-ben.

P.
s.
swanny

Sziasztok!!

Nagyon-nagyon el vagyok keseredve mert még mindig tök lapos a hasam. Semmi jele nincs annak,hogy a picurka bent lenne. Nagyon szemekkel nézem a pocakos anyukákat és szomorkodom,hogy nekem mikor lesz már pocakom. Az orvos azt mondta ne türelmetlenkedjek majd visszasírom a lapos hasat nem sokára.

Zsú

Kép
Kép
colin

Sziasztok!

Bocsi most nincs időm visszaolvasni, mert megyek a körzetihez, aztán meg a mh-emre, csak délelőtt volt itt egy ismim és hozott egy csomó kismami ruhát. Potom pénzért árulja, vadonatújak a cimke is rajtuk van. A nacikban pamut bélés van belevarrva de azért benne van az a széles gomblyukas gumi ami állítható.
Nacik halász és hosszú méretben is vannak, fehértől a feketéig mindenféle színben.
Nekem 42-44 -es a méretem, így az XL, XXL-eseket hozta ami tökéletesen illik rám, de nem vettem meg mindet, így azt mondta hogy itthagyja hátha valaki ismerősömet érdekli a fórumon.
A kék az egy csini kosztüm, hosszú nadrággal.
Én egy farmer tunikát vettem meg két nadrágot.

A halásznacik 1600.
A hosszú 1800.
A kosztüm 2600.
A ruha 1600.

Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75

Colin,

ne aggódj, majd, amikor nem kapsz levegőt (éppen tátogok, mert kismaci felhúzódott a gyomromig:) és nem tudsz kényelmesen feküdni, aludni, max 4 párnával:) akkor tényleg vissza fogod sírni:))
Ja, a pingvin járásról nem is beszélve:) Meg a zokni húzás, mit zokni, a bugyi felhúzása is siralmas tud lenni. :) Lehet, hogy nálam csak azért jelentkeztek ezek a nehézségek, mert amúgy is puffadok a collitis miatt.

:D

Arra gondolj, hogy egészséges és szépen növekszik:)

Dittus,
én kb. egy hete bevásároltam, de nagyon köszi, hogy gondoltál ránk. Nagyon jó áron vannak.

Kép[/img]
swanny

Colin,

ne aggódj, majd, amikor nem kapsz levegőt (éppen tátogok, mert kismaci felhúzódott a gyomromig:) és nem tudsz kényelmesen feküdni, aludni, max 4 párnával:) akkor tényleg vissza fogod sírni:))
Ja, a pingvin járásról nem is beszélve:) Meg a zokni húzás, mit zokni, a bugyi felhúzása is siralmas tud lenni. :) Lehet, hogy nálam csak azért jelentkeztek ezek a nehézségek, mert amúgy is puffadok a collitis miatt.

:D

Arra gondolj, hogy egészséges és szépen növekszik:)

Dittus,
én kb. egy hete bevásároltam, de nagyon köszi, hogy gondoltál ránk. Nagyon jó áron vannak.

Kép[/img]
swanny

swanny: Bocsi, tényleg nem te írtad az ikertesót, ne haragudj.

vevikk: Ha nem gond, tudnál válaszolni az előbbi kérdésemre, amit sikeresen swannynak tettem fel? De tényleg csak ha nem bánt.
vicky79
Budapest III. kerület

Na megjöttem a dokkertől!

Kicsit pihenek aztán megyek tovább az utamra!
Bakker ma annyi minden elintézni való volt, hogy az AFP eredményemért nem is tudtam elmenni. Ha végzek 4-ig akkor lehet hogy felcaplatok megint a városba de lehet hogy inkább holnapra hagyom!

COLIN
Én találkoztam Reménnyel és Trix-szel pénteken. Mindketten már majdnem félidősek és Remény pocakja kb. olyan mintha lenyelt volna egy barackmagot (ő mondta így) és Trix aki ikreket vár neki sem volt valami hatalmas pocakja. Nem mindenki olyan puffancs mint én. Amúgy igaza van Swannynak, én már most alig tudom magam hová tenni az ágyban. Menni is nehezebb már, mintha kövek lennének a pocakban és húzza lefelé a gravitáció, szóval ne izgulj, jön még kutyára dér! :wink:

VICKY
Sajnálom a cisztákat, de gratulálok a szép babóhoz és a szívhanghoz.

VEKIKK
Mikor lesz meg az AFP-d?
Nekem is eddig egyszer adták át a helyet, pedig baromi nagy hasam van!

dita75

Lányok!

Tudtok ajánlani elérhető áron ruhalelőhelyet? A C&A-ban remek darabok vannak, de darabja 5-6 ezernél kezdődik! Az alap gond, hogy nem vagyok kicsinyke darab! :( Szóval már most sem igazán találok magamnak pl. turkálóban cuccot. Fogalmam sincs, mi lesz még ebből! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Sajnos nem maradt velem a babó :cry: :cry: :cry: Megtapadni megtapadt, de nem fejlődött tovább :cry: Nem tudom hol ronthattam el :(

Ki tudja, lehet legközelebb meg sikerülni fog és dupla lesz az öröm, ez vígasztal

(Rodin)
rony77

Rony!

Szívből sajnálom! De legyél ilyen bizakodó továbbra is! legközelebb tuti sikerülni fog!
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rony,
nagyon-nagyon sajnálom!
De minden megindult terhesség növeli egy következő sikeres kihordásnak az esélyét! Nagyon drukkolok, hogy már legközelebb sikerüljön!

Kép
bikmakk

dita,
nem mondom, hogy Te mennyire belelendültél a vásárlásokba! Persze lehet, hogy neked van igazad, mert nálunk meg már ugye arról van szó, hogy még 4-5 hetet mindenképpen húzzunk ki, és ehhez képest még sehol semmi jele a lakásban a babavárásnak... Na persze kivéve engem, aki pingvinként közlekedem, és foooolyton ennék...

De már tulképp rengeteg dolgot megrendeltem és Anyuék Pesten meg is vették, csak még ide kellene elszállítani. Ha minden jól megy, csütörtök este érkezik apósom a vásárfiával, már én is alig várom!
És ha végre összerakjuk a pelenkázókomódot, akkor kimosom és kivasalom a ruhácskákat, amiket örökölt Babácska, mert végre lesz hova rakni....

colin,
ezen tényleg ne legyél elkeseredve. Értem én, hogy az ember türelmetlen, de gondold el, eddig mennyit vártál rá, és most már ez a pár hét igazán semmi. Ez a nagy has-dolog tényleg vicces, és szép időszak is, de elég hamar elkezd fárasztó és kényelmetlen lenni, és igazából kicsit hosszú szerintem az az időszak a terhességben, amikor már nagy az ember hasa... Szóval vissza fogod még sírni ezt....
Igazából a 20-28 hét közötti hasméret a legjobb szerintem - akkor már egyértelműen látszik, az emberek rádmosolyognak az utcán meg minden, viszont még nem érzed magad bálnának, én spec. aludni is tök jól tudtam még akkor, le tudod vágni a lábkörmödet, stb. Így a 32. héten bizony már sokszor álmodozom arról, hogy megint vékony legyek..

vicky,
gratula a szépséges babakezdeményhez! Tök jó, hogy már szívverést is láttatok!

swanny, mesélj egy kicsit, hogy álltok a készülődéssel? :)

Kép
bikmakk

Vicky!

6 hetesen ment el az egyik babó. Az uhu-n még látták a maradványait. Kis vérzéssel távozik. De Te ne gondolj olyanokra, hogy nem marad veled!!!

Dita!

Azt mondták kb. 2-3 hét az AFP véreredmény. Az UH pedig 6-án lesz.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok,

Vicky,
semmi gond :D Annyian vagyunk, hogy néha én is keverem a szezont a fazonnal.

Kakti,
Szerintem nézd meg bizti, ami bizti ezt a két turit, mindkettő HÁda:

http://hadakft.hu/dindex.php?id=5
http://hadakft.hu/dindex.php?id=60

ruhákat és felsőket itt találsz.

Nacikat most rakott fel Dita, ezeknél olcsóbbat szerintem nem fogsz találni.

Tudom még ajánlani a 2in1-t a lövőház utcában a két Mamut között, de csak az outletet, a másik horror áron van.
És farmerügyileg a Christina Moda
kismamabolt-ot ajánlom. Itt ’csak’ 7000 –ft körül van egy farmer. Én még anno akciósan vettem 5700-ért.
Cím: 1024 Budapest, Margit Krt.59.

Rony
,
Nem te rontottad el. Sajnos előfordul az ilyen. Nekem sajnos a barátnőim közül csak egynek nem volt vetélése. És sajnos sokszor jobb is ha nem születik meg…A természet tudja a dolgát. Most kényeztesd magad, pihenj sokat.
A második biztos befutó lesz. :D

Bikkmakk,

Köszönöm kérdésed :D már kifestettük a szobát, van örökölt kiságyunk, új babakocsink és ma reggel átnéztem és szortíroztam végre az örökölt babarucikat is :lol: Hajnali háromkor, nem hagyott aludni ez a pernahajder. :lol: A pelenkázó komód nagyon hiányzik, de még keresünk, mert szeretnénk ha passzolna a cseresznye szekrényhez, mert megtartanánk később is. De horror árat elkérnek, vagy be kellene pácolni, amire meg már nem vagyok képes. Pingvinezés megy nálunk is ezerrel. Na, meg a cuccok, főleg hangyásító kajadarabok leejtése. A gravitáció lett a legnagyobb ellenségem :shock: De a legjobb: elmentem a férjemért a munkahelyére. Száll be a kocsiba, megsimizi a pocakomat és döbbenten rámnéz: ’Ez meg mi?’ Annak rendje és módja szerint, mint egy le nem pakolt vacsoraasztal tele voltam morzsával, a szám felett pedig csokibajusz éktelenkedett. (Bűnös nyomai az előtte befalt gofrinak, a bácsi jól meg is tömte krémmel, mert látta, hogy ketten eszzük) Hát mostanában így élünk mi. Sokszor elgondolkodom, hogy hogy lesz ebből még nemi élet, mert hogy a nőiességemből már nem sok maradt az fix :D
swanny

RONY
Nem is tudom mit mondjak! Hatalmas ölelés és buksisimi megy neked, remélem tényleg duplán kárpótol az élet azért ami most történt. Fel a fejjel és uccu neki a következőnek!

VEKIKK
Nekem ma kellett volna mennem az AFP eredményért de totál kiment a fejemből egész nap rohangáltam mint a pók a falon.
Kajálni is úgy kajáltam hogy épp betömtem egy-egy szelet pizzát, jól rá is haraptam a fájós fogamra kétszer is, úgy szentségeltem, mert azt hittem besz...arok annyira fájt.

BIKMAKK
Sajnos nálam ez betegség. Nagyanyámtól örököltem, hogy égeti a zsebemet a pénz! :oops:
Végülis semmiről nem vagy lekésve, de én úgy vagyok vele hogy már csak azért is vásárolok előre mert egyszerre nehéz nekünk annyi pénzt kiadni és már most egyre jobban fáradok mi lesz majd ha még nagyobb lesz a pocim és a mérleg is többet fog mutatni.

KAKTI
Ennél olcsóbbat nem tudok ajánlani amit korábban feltettem.
Én is a C&A-ban vettem magamnak 3 nadrágot és nagy méretekben, mert gondoltam ahogy a hasam növekszik úgy arányosan majd a fenekem meg a combom is fog, úgyhogy vettem egy 42-est ami már tényleg kezd egy kicsit szűk lenni, lassan át kell váltani a 44-esre, és vettem egy 46-ost is ami már téli úgyhogy október, novemberben már a baromi nagy hasammal azt fogom nyüstölni.
Amiket feltettem azok nyáriak mind és azt mondta a csajszi hogy ha többet is vesz valaki akkor még olcsóbban adja.
Én a farmer tunikát és a két nadrágot vettem 4ezer forintért.
Ja és 95 kiló vagyok úgyhogy én sem vagyok pehely kategória.

dita75

Rony, szívből sajnálom, de drukkolok a következőhöz, addig meg próbálj pihenni és kikapcsolódni, ami tudom ilyenkor a legnehezebb, de adjon erőt, hogy a következő sikerülni fog!!!

Dita, nekem a 2. képen levő tetszik, de sajnos én nem tudok csak próba után vásárolni, sajnos nálam máshogy nem megy. Nadrág és ruha nálam mindig gondot okozott, s mint ahogy meséltem is, mikor felpróbáltam 2 féle kismama nacit más más méret kellett. Meg is lehet őket próbálni esetleg? Mert akkor lehet érdekelne egy vékony nyári naci.

Colin, ne aggódj, mert még nem dudorodik a hasad. Ha a baba rendben van, szépen fejlődik, és minden ok, majd fog az nőni. Én 2-2,5 kilót szedtem fel a 20 hét alatt, és hidd el, hogy amit a lányok mondanak, addig élvezheted a mozgást, míg nem túl nagy a poci. Használd ki.

remény73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?