Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Na, nálunk most 5-től áll a bál.
Lili pedig már ágyban, fürcsi után, tele pocival, büfi után....sírdogál....
Tényleg van ma vm. a levegőben... :evil:
Lassan sztem vennem kell valamit a lenti szintre, nem szeret d.u. a kiságyában lenni, pedig ölben 3 órákat nem lehet.
Megnézegetem majd a járókákat...abban azért vízszintesben van, aludni is kényelmesen tudna benne, meg a mozgását is fejlesztené.

Vanni:
A babaközelbenről rendeltem a rugalmas hordozókendőt.
Lili ma így volt velem kint a kertben. Aludt benne vagy 1/2órát....aztán nyafi, puki, kaki.
Hosszabb időt azért még nem lesz benne....de ha kell majd mennünk valahova, akkor biztos ebben viszem. Előtte meg hozzászoktatom. Minden d.u. lesz benne egy kicsit, hogy szokja. Remélem megszereti és aztán már hosszabb időket is ellesz benne.

Anita!
Grétivel beszélgettél már erről a harapdálásról? Sztem okos kiscsaj, ha sokszor elmagyarázod neki, hogy ezt nem szabad és ő az okos nővérkéje, akinek védenie kell, mert Hanna még picike, akkor sztem hamar leszokik róla. :roll:

Kép
mozza
 
 


Köszi Eszti a segítséget,türelmetlen voltam. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Lányok, köszi a tippeket! Ne haragudjatok, de a helyzet a következő: 2 nap, mire kitapasztalok egy szitut, azt leírom nektek, tanácsot kérek, és mire használnám, már más a helyzet! :) Ma pl. Csani óramű pontossággal az ideális napirendhez tartva magát minden alkalommal 80 gr-ot evett... 7szer szopott, az 560 gr, ahogy a nagykönyvben meg van írva... Most ezt adjátok össze!

Zita, a partvonalról! Nagyon tetszett a babanapló! Szerintem én is kihajítom a mérleget. De az biztos, hogyha letelik a 2 hónap bérlés, akkor megy vissza a boltba!

Tejnél, ami nálam számít:
- ne legyen stressz
- legyen alkoholmentes sör
- legyen alvás

Cicizés helyett, Isten bocsássa meg, nálunk cumi van...
:oops:

Vanni, szerintem is azt figyeld: hízik-e hetente Marci. Ha megvan 10-12 deka, akkor jobb, ha csak anyatejet kap, szerintem... Az én Csanim ma volt 3420 gr.

Anita, jó, hogy van tej!

Azért ez hihetetlen, hogy a szoptatásnak kéne a világ legtermészetesebb dolgának lenni, erre ezen van a legtöbb görcs, meg para! Az asszonyok mit csináltak 1800 ban a kukoricaföldön? Ahol se mérleg, se semmi, hátukon a gyerek, osztjóvan...?? Én néha szeretnék ilyen asszony lenni...

Na jó, nem jut eszembe, hogy még mit akartam... Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

 
 

Ja, Reny, én is bömbiztem a szüléstörténeteden! Hean, én még a Tedet nagyon várom!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Mozza,már beszéltünk Grétivel,mindketten.Azt mondja,tudja.Remélem változik.Apa hétvégén ha szabad lesz,elviszi valamerre csak nélkülünk,hogy ne kelljen neki Hannushoz igazodnia.
Tejem annyi van,hogy napi 2x-3x tud szopni,meg valamennyit tudok fejni,ugye ami már lassabban jönne neki.Ez is jobb mint a semmi.
Megyek alszom még,míg a csajok is alszanak.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt :)

Mióta nem eszem semmi tejterméket, Fruzsi egy hét alatt 240 grammot hízott :lol:
Ma megyünk dokihoz mindkét lánnyal, megnézetjük ezt a tejes dolgot; Zsófit is kiüti a tej :?

Na igyekszem visszakapcsolódni :)
Vendég
 


na jó reggelt!
Továbbra is szarul.Fáj az egész bal orcám...a fogam,az arcomés az orrom is.Hangom mint a traktor...Most borogatom,aztán kamillás gőzölés.
Kérdés!Ugye Izus ezt nem kapja el????Ha már nagyon nem bírnám akkor mit vehetek be?Dokihoz nem akarok lemászni....nehogy vmit elkapjak!De ha nem javulok délutánra lehet h az lesz! :roll:

Mindjárt vissszaolvasok!

annus11
 
 


Jó reggelt

A hajnali "nagy fejés" közepedte eszembe jutott valami.
Azt írják/mondják, hogy az anyatej összetétele a szopi elején is meg a végén is más. Sőőt, az egyes napszakokban is más az összetétele a baba szervezétének igényeihez mérve.
Kérdem én akkor, hogy nem rosz-e az, ha én X időpontban lefejt tejet Y időpontban adom oda a babának?Jóóóó, tudom, nyilván a lényeg hogy anyatejet kap....ez csak úgy felmerült bennem... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szofi!
Teljesen igazad van amúgy!!!Tehát no para!!!!

Anita!
Pont ma volt a tvbe erről szó.És tényleg azt mondják h meg kell vele beszélni,nem szabad büntetni stb.Illetve ha pl látogatók jönnek,szóljatok nekik h először Grétitől kérdezzék meg hogy van,mondják neki h mennyit nőtt stb és csak aztán koncentrálódjanak Hannára!Ezeket a tvben mondták. :wink:
Ja és szerintem nem apával kéne elvitetned,ezen azt értem h kettesben kéne programot csinálnotok!Ha Hanna tápszert kap,azt apa is oda tudja adni neki!Ti meg szépen el tudtok menni hosszabb időre is,Nem fontos messzire menni,ha van vmi amivel apa nem bír el gyorsan hazaérhessetek!


Én ma megbeszéltem Izussal h szépen aludjon(mondjuk mindig szépen alszik)mert anyának meg kell gyógyulnia! :wink:

annus11
 
 


Annus: jobbulást! Remélem hamar rendbe jössz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!
Szerintem ezzel nem kell foglalkozni!Én pl összeöntöm őket...nem hallottam még sehol h a reggel lefejt tejet csak reggel adták volna oda! :wink:

Ja és megjött Izus adókártyája!Most hozta a levelet öcsém :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Rikinek nagyon jól telt az éjszaka és nekem is.Letettem 22-kor és ébredt 6.35-kor.Szóval frissek és kipihentek vagyunk.Most én reggelizek és babazenét hallgatunk.Olyan szép!!!! Most töltöm a 2.albumot is!!!Jajj Eszti annyira köszönöm!!!!!!!Szerintem Rikinek is tetszik,mert olyan jókat mosolyog közben.A forgókájának a zenélését is imádja.
Annus jobbulást kívánok!!Esetleg ha van gyógyitár a közelben vegyél homeopátiás szert,az nem árt meg.A gyógyszertárban tudnak segíteni mi kell.
Pingi.A termelés tényleg más a tejnek,ahogy hallottam,ezért legelőnyösebb a szopi.De bármelyiket odaadhatod neki bármikor.Én pl a múltkor még sárga eelőtej utáni tejet adtam oda neki,ami szülés után 10 nappal termelődött.Megette,jól lakott tőle és nem lett semmi baja.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus: jobbulást!

Pingi: szerintem is mehet neki a tej bármikor :)

Na megyek teregetni, most mosom a harmadikat :shock:
Vendég
 


Izus itt lóg rajtam a kendőben...talán így jobban tudok pihenni....meglátjuk!Még a reggelimet be kéne fejeznem...meg a borogatást,meg a gőzölés...bár a gyerekkel ez nem fog menni :lol:

annus11
 
 


Nekünk is megjött az adókártya tegnap. :)

Annus, jobbulást! Fájdalomra be lehet venni Algopyrint. Mi másra kérdezed, mit lehet bevenni? Pl. lehet Tantum Verde-t használni, meg szopogatós cuccokat, mint a Strepsils. Ma reggel először, mikor Danó nyüszögött szörnyű torokfájással keltem. Bementem a gyerekszobába, láttam, hogy éjjel elfelejtettem betakarni a gyerekeimet... :oops: Elalváshoz zavarja őket, de aztán hajnalban már hűvös van, mindig betakarom őket legkésőbb 1 körül... :roll: Remélem, nem lettek betegek... Átvittem Danót a szobánkba, előbb jól betakartam Samut, és Danót is betakargattam, meg én is betakaróztam, és mikor másodszor keltem, már nem fájt a torkom, remélem, ha ők is csak átfáztak, akkor az a másfél óra a melegben őket is rendbehozta... Majd kiderül. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Panndi, jól nyomod! :) Én meg elfelejtettem este beszedni a száraz ruhákat... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kutyafüle, örülök a jó éjszakának! :) Pingi, sztem is adható bármikor a tej a babának, nüansznyi különbségek vannak csak, bár tényleg vannak. De - már Böbinek is írtam - a kórházakban, mikor női tejet adnak a babának, azt sem nézik, hogy mennyi idős babamamájától van, meg azt sem, mikor fejte (vlsz azt nem is tudnák nézni, mert kb. 2 napnyi termést egyben adnak oda... :) ).

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, ióta két gyerek van, állandóan mosok :? Te nem?

Hoztam két fotót az érdekes hajú lányaimról :)

Kép

Kép
Vendég
 


Lányok!Ha valakinek megvan a babazene 4 album,nem küldené át a zenéket e-mailben?Tudom hosszadalmas,de nagyon hálás lennék érte!!!!A mesefalván nem lehet letölteni.
Dóri!Mikor szedted a More Milket folyamatosan szedted vagy csak egy dobozzal a belövelléshez aztán abbahagytad?Nekem most fog elfogyni az első doboz,nem tudom lesz-e tejem nélküle vegyek-e.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi a tejet én is adom ,nem nézem mikor.Szerintem nem baj.
Kutyafüle de jó hogy kipihent vagy.
Annus,jobbulást.Fájdalomra napi 3x vehetsz be benuront.A kórházban is azt adták.Annus erre a verzióra is gondoltunk,de sajna fél napos progi valamerre,mert itt 50km-es körzetben még egy nyamvadt kirakatot is alig lelsz,nem hogy valami program félét.az meg még hosszú szerintem Apának is és Hannusnak is.Arra is gondoltam hogy Anyumra hagyjuk Hannust,hát majd látom.
Panndi leköröztél,én még 1-et mostam.
Én most keltem,de kár volt visszafeküdni.Most nem jó semmi,nyúzott vok.
Dóri én is kint felejtettem a ruhákat este. :)
Az adókártya nekünk is megjött.Ti letudtátok venni a papírról normálisan???Mert ragad,meg minden.
Hív Grétike...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Panndi!Jók a sérók!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Néhány hozzászólás, aztán olvasok tovább:

Annus, nekem már megérkezett a TGYÁS! Az utsó hiányzó papírokat május közepén küldtem be a munkáltatómnak, ő tovább a könyvelőnek, ők aztán az OEP-nek. Múlt héten szerdán vagy csütörtökön kaptam meg postán az OEP-től a határozatot, hogy jogosult vagyok a TGYÁS-ra, és aznap már a számlán is volt a pénz (ápr. 19-től május 31-ig járó összeg). Vagyis durván 3 hét-1 hónap volt az ügyintézési idő.

Szofi, Vanni, esti gyakori / hosszú szopizás: nálunk is hasonló a helyzet, gondolom azért, mert addigra kevesebb a tej. Napközben Kamilla max. 25-30 percet cicizik 3-4 óránként, este viszont van, hogy egy órát is lóg rajta, és simán megéhezik 2 óránként. Eleinte én nem akartam ilyen sűrűn etetni, mert állítólag ez is okozhat pocifájást (még nem emésztette meg az előző adagot se), de semmi ilyesmi nem történt!

Pocifájás: emlékeztek, Kamilla 5-6 hetes kora körül nekünk is volt egy iszonyú hét, amikor nagyon fájt szegénynek, napokon át ordított minden du-este, és nem használt semmi... Na, az otthoni (egri) dokinénink végre felvilágosított, hogy ilyenkor "áll be" a végleges üzemmódra a babák emésztése. Ha kész, a fájás elmúlik. Nálunk így is történt, azóta semmi gond (kopp-kopp-kopp), rendesen van büfi, puki, kevesebbet bukik, és azóta nem is használtunk Infacolt. Gripe Water: én 1-2x adtam a babának, szerintem hatásos.

Mozza, menstruáció: ez teljesen egyénfüggő, szerintem. Van, akinek egyátalán nincs a szoptatás végéig, van akinek hamar visszaáll a rendszer, mint pl. Anita - és hát, jelentem, én is! A hétvégén (8 héttel a szülés után) :roll: nekem is megjött... Szerencsére a tejcsim nem lett kevesebb, és habzsikát úgy tűnik az íze sem érdekli :lol: :lol: , bár a vérzés nem túl erős. (A szoptatós fogigátló egyébként nem hozza meg a vérzést, sőt, a dokim szerint inkább valószínűbb, hogy összezavarja a magától visszaállt ciklust - meglátjuk ) :roll: :roll: Jah, és a szoptatás alatti vérzés ún. anovulációs ciklus, vagyis peteérés nincs!

Alvás: csajok, Kamilla már 2 hete tényleg átalussza az éjszakát (este 9-től 5-ig) :lol: :lol: :lol: !!! Persze lehet, h ez is közrejátszott abban, hogy ilyen hamar megjött, mivel több, mint 6 óra telik a szoptatások között...

Asszem, mára eldugulok, mert kisregényt írtam...

Kép

Kép
zsüci
 
 


zsüci: Zsófi este nyolctól reggel hétig aludt, négyszer evett csak egy nap, nekem mégse jött meg a szoptatás alatt :D
Vendég
 


Jaa, és szoptatás alatt is lehet peteérés!!!
Vendég
 


jó reggelt

nekünk megint király éjszakánk volt :) fél12-kor evett és utána 5kor kelt, meg most 9kor :)

Kutyafüle,
töltöm neked a 4-est.dobj egy mail cimet és átküldöm.

Panndi,
nagyon király sérók :) édesek. ,

Annus,
jobbulást!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mikortól kezdik a babák átaludni az éjszakát?
Nálunk nappal 2 óránként este és éjjel 3 óránként van kelés, de szinte percre pontosan. Éjjel nem fáj a poci, nappal meg fáj. Fene se érti ezt. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Panndi, akkor mázlista vagy!!! :lol: :lol: Igen, tudom, hogy lehet, azért is szedem a bogyeszt (akár hat, akár nem). De a leírtakkal nyugtatom magam, mikor a férjem (is) rákezdi, hogy kéne még egy gyerek... :lol: :lol: :lol:
A lányaid tündériek az égnek álló sérókkal!!! :lol: :lol:

Annus, jobbulást!!

A mérleget és méregetést illetően max. egyetértek Zitával és a babanaplóval! Nálunk is a védőnő és a doki is megjegyezte többször, hogy "jah, magunknál nincs mivel mérni a gyereket", "jah, magának nincs mérlege" stb. . Eleinte idegesített, de most már örülök, hogy ellenálltam a gúnyos megjegyzéseknek, és rábíztam magam a kölökre. A heti egy mérés a védőnőnél szerintem abszolút elég, ha gond van, ott úgyis kibukik!

(Vanni, , a múltkor írtam, h Kamilla 1,5 hét alatt 9 dkg-t hízott összesen, ami nagyon alatta van a "normálisnak"!! Erre mondta a dokinéni, hogy mivel a súlya (4,4 kg) abszolút megfelel a korának, még az sem baj, ha egy kicsit stagnál, csak ne fogyjon! Szóval szerintem felejtős az a min. heti 10 dkg elvárás is... )

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Szoptatós fogigátlót és biztos nem fogok szedni, Aminánál megpróbáltam, de olyan szinten bezavarta a vérzésemet, hogy én egyfolytában véreztem tőle, így aztán abbbahagytam. A vérzés 13 nap múlva szűnt meg. :?

Aranyosak vagytok, hogy pityogtok a szülésemen. Most már én is elolvasom, mert csak leírtam. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kutyafüle, én beszedtem egy dobozzal, aztán nem szedtem többet. Azért szedtem be, mert gondoltam, ártani nem árt, aztán azért nem vettem újból, mert több pénzünk nem volt, reméltem, hogy ami tejtöbblet lett tőle, az nem múlik el. Eddig nem múlt el! :) Meg azóta (is) fejek rendületlenül. :wink:

Panndi, én is mosok sokat, de a babaruhákból általában az éppen aktuális foltot kimosom kézzel, és még visszaadom rájuk, mikor megszáradt. Aztán kimosom géppel, ha újra piszkolódott. :) Így géppel nem mosok annyira gyakran.

Csajok! Nagyfiam nagyon viccesen már tud énekelni, de beszélni nem beszél, a Hinta-palintát pl. tök cukin elénekli, és vagy dülöngél hozzá, vagy ringatja Danót vagy ilyesmi. Pár napja a dallamára kitalálta, hogy "kagi-kagi", mikor tisztába tettem, és mondtam, hogy Kaki Matyi. :) Azóta, bár nincs egyértelmű összefüggés kaki és ének között, de időnként énekli. :) Ma láttam rajta, hogy nagyon készül vmi. Így előkaptam a bilit, amire még pár hónapja nem lehetett sehogy ráültetni, most ráültettem a tv előtt, picit ottmaradt, de felállt, el akart menni, nem engedtem, hanem picit széthúztam a popóját, láttam tényleg akar vmi jönni, gyorsan lenyomtam a bililre, kakilt, én meg megtapsoltam, hogy ügyes volt, és megmutattam neki, mit termelt. És énekeltük a kaki-éneket. :) Tudom, elég guszti, meg butuska történet, de ez volt a nagy esemény ma nálunk. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, és akartam írni, Panndi, hogy nagyon cukik a frizuk, na meg a Fruzsik és Zsófik is. :) Roppant vicces vagyok...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
ez aranyos :) kaki ének :)
nagyon ügyi Samu!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, :lol: jobban vagy?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
most épp igen,de este nagyon szarul voltam.
ma hívom a háziorvost, mert ha ez igy megy elfogyok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri!
Éljen a kaki nóta! :wink:

Panndi!
Jók a frizkók,ki a fodrászotok :lol: :lol: Tán a Hajas :lol: :lol: :lol:

Anita!
Szerintem nem is az a lényeg h nagyon messzire menjetek!Már az is elég ha kinn játszotok és 100!ig rá tudsz figyelni!A nagymama is jó megoldás lehet,és akkor 3asban mehettek vmerre!Gréti okos,biztos meg fogja érteni és nem lesz féltékeny!

Zsüci!
Köszi az infót,akkor lehet h a tgyás elöbb jön majd...fene se tudja!Nekem is még májusban igényelte a könyvelő.

annus11
 
 


Dóri!Dehogyis!!!!Engem pl.nagyon érdekel majd ez a szobatisztaság téma. Csak még annyira leköt a csecsemőlét,hogy nem hoztam fel.De ha még együtt leszünk egy év múlva reszkessetek többgyerekes anyukák,mert nyaggatlak titeket ezzel a dologgal sokat!!!!És ezt vegyétek fenyegetésnek! :twisted: :lol:
Amúgy nagyon aranyos szerintem,ahogy csináljátok!!Nekem rettentően tetszett. :lol: :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok

Eszto

Almi menyit hamizik? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Hm, ma a drágalátos fél hatkor ébredt, és műsorozott, közben létszer 0g-ot bezabált, és most teljes kómában elaludt, végre... Hát, ez kemény reggel volt! láttátok voln a a férjem fejét, mikor munkába indult! :shock: :D

Dóri, szerintem marha jó a kaki-ének!

Panndi, nagyon kemények ezek a sérók!

Zsüci, hát Te aztán málista vagy, hogy Kamilla ennyit és iulyen jól alszik. Tudom, hogy egyszer mi is leszünk 8 hetesek, de egyelőre ez nekem úgy hangzik, mintha arról lenne szó, hogy "mikor majd Csani érettségizik..."

Esztó, Annus, jobbulást nektek!

És még egy kellemetlen téma: lányok, én már alig vérzek, sőt, inkább csak barnázgatok 3 hete, és nem áll el. Ráadásul elég kellemetlen szagút... Hmmmm??? MI EZ?

Na puszi!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kutyafüle,
58 mega a cucc :) úgyhogy nem fog sztem átmenni.

próbáld meg innen megnyitni:
http://rapidshare.com/files/76408087/Ba ... k.zip.html

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Öh, mármint nem 0, nahnem 90g-ot zabbantott be...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti,
120ml-ket eszik. miért?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi,
sztem hívd fel a dokidat.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi a frizura dicséreteket :lol:

Fruzsi ma nem nagyon akar elaludni :roll:

szofi: normális, én is barnázok még picit...
Vendég
 


Szofi.Szerintem normális,ilyennek kéne lennie úgy tom.Én még rendesen vérzek,főled du és este felé.De most reggel óta.Ez már tuti nem normális,de holnap majd mond valamit a doki.
Eszti,köszi,innen megnyitotta.Ki érti ezt?? :lol: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Eszto
csak ugy :D
mert Boro is kap tapszert,de tulkepp o is ennyit eszik osszesen anytejjel egyutt.
reggel oriasi kakival var aztan mar csak kicsik vannak azota :)
masabb mint volt de sztem jo ez igy :roll:

panndi

olembe a gyerek..
nagyon nem akar aludni reggel 7ota :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti: Fruzsi fél hatkor kelt, és most aludt el. Szép jövő vár rám, ha ő is napközben nem alvós gyerek lesz, mint a nővére volt :lol:
Vendég
 


Netti,
nekünk teljesen megváltozott ez a kaki dolog a tápszer óta. Ritkábban van, de akkor húúú... :D
végül melyik tápszernél maradtatok?

Kutyafüle,
örülök, hogy sikerült :)

na megyek reggelizni.
aztán meg tanulni :? hú de nincs kedvem...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Fruzsi kezd többet enni, 130-180-at is eszik egyszerre. Még bírom, de tegnap először már kiürítette az egyik mellemet :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Dóri, ezen a kaki-éneken halálra röhögtem magam :lol: , szerintem csúcs sztori!

Panndi, óriásiak a frizurák! J-nak is ilyen belőtt sérója volt, S hozzá képest kismiska. Akartam kérdezni, hogy csak sima tejtermékeket nem eszel, vagy semmi olyasmit, amiben tejszármazékok vannak?

Mosás: hát sokkal több, mint eddig, az biztos. Most már vasalni is elkezdek lassan, így egy hónap után...

Szofi, szerintem is ez egy szülés utáni normális állapot. Végülis még csak három hete volt!

Húú, micsoda alvós gyerekek vannak itt... Bár semmi okom a panaszra, mert már kiválóan alszom szoptatás közben is éjszaka, ülve, állva, bárhogy :). De S kitartóan kel 3 óránként, és ha J-ra ütött, akkor még fog is jó darabig.

Kendő: igen, sajnos, ez sem csodaszer, a babáknak is hozzá kell szokni. Először S-nak se tetszett, csak fokozatosan szokott hozzá. De azóta sokszor jó szolgálatot tesz.

Annus, vannak homeós szopogatós tabletták is, Homeogene vagy Homeovox. Én a Strepsilsben nem vagyok biztos, bár legnagyobb bánatom, hogy a NeoCitran is tiltólistás.

Pingi, sajnos nem belőhető, hogy mikor alusszák át az éjszakát... Valami köztes megoldást kell keresni az alvás és a nagyhalál között :).

Babazene: mindjárt teszek fel a blogra egy-két ezt-azt ezzel kapcsolatban.
kalloni
 
 


panndi

Boro meg mos aludt el..
hat csodas volt :)
Fruzsi hanyszor eszik egy nap?
szep mennyisegeket fogyaszt :D

Eszto

sztem nalunk is ez a helyzet :D
eloszor megijedtem h honnan jon ennyi ki belole...
de vegulis tudom mire szamithatok
azota kb egyszer ketszer fordult elo h tobbszor kakilt volna de akkoris ilyen kismennyisegeket!
alt reggel kakilunk egyutt mert annyi nem fer el a pelusban :shock:
mar latom a fejen h most kakil
akkor kicsomagolom es tornazunk kicsit h jojjon ki minden :D
elhasznalok jo par torlokendot.....
es kesobb ha van akkor csak keveske!
maradtunk a bebanal
a milupat nehezen is ette es nemtudott pukizni
ettol meg nagyonis megy neki..
van h sajat magat megijeszti vele :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hatszor eszik :)

kalloni, akartam írni Neked, elkezdtem olvasni a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák című könyvet, nagyon tetszik :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: