Új privát üzeneted érkezett!

Háááát, ma még a hátam is megrándult egy rossz emelésnél.

Hanna hőemelkedik - foga miatt csak, remélem - és kukorékol. :twisted:

Betoltam a fejembe egy kiló cseresznyét.

Kép
zölddisznó

Mush: Ez a keddi kirucc nagyon jó ötlet! Bizti nagyon jól fog esni az a pár szabad óra! És meg is érdemled nagyon!

Zöldi: Szegénykém! :( :( Apa gyógyító kezei kéznél vannak? :wink: :)

Na, asszem eldőlök, Énapa még valami Konstantint, vagy mit néz, csatlakozom hozzá egy bealvás erejéig. :lol:

Szép álmokat!
bébic

Kép

Kép
gabilany79

kubu. hihetetlenek ezek a Marci pozok!!! elmeslhetne a titkot a lanyomnak!

zoldi. mult het szerda ota nem hizott a bebi. ez nagyon gaz?
asszem holnap elkezdjuk azt az oszit!

magnes. nagyon szepen koszonom!

Berni. nagyon ugyes volt Zsofid! JEEEEEEEEEEEEEEE!
Jo utat! Ovatosan vezess!

lyndee. gabi. mi az a picassa??? lemaradtam...

KépKép
KépKép
mush589

[quote]A írta:pa gyógyító kezei kéznél vannak?

Ja. 150 km-re.
Bébim már hisztizik.

Dehogy gáz Musi!
Privit nyaralásost megkaptad?

Kép
zölddisznó

gabi. ez nagyon aranyos!

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. igen, de meg nem volt idom/energiam valaszolni. holnap, aj promisze.
akkor jo ha nem gaz.
jpbbulast ahatadnak, es egeszsegedre a cserkot!

Csorikem nehezen viseli a fogzast. tegye ossze a ket kezet az akinek eszrevetlenul kibujt!!! marmint a bebijenek a foga!
sokat sir. van, hogy jol elvan aztan derult egbol villamcsapas elkezd uvolteni. es latszik, hogy vmi faj neki.

leszakad a derekam.

vegulis nem egeszen bonbonokat keszitettunk, hanem csoki macit(ez enyem kiveul et belul feher csoki), meg kis csoki talat, truffelt. baromi jo volt az egesz! nagyon gyorsan elrepult a 3 es fel ora. volt hogy csukloig csokis voltam. le lehetett nyalogatni! :lol: :wink:
sajna a keszitesrol nincs kepem, de a kesz termekekrol igen. majd felteszem valamikor.
itt voltam:
http://www.slattery.co.uk/

az eskuvo nagyon szep volt. Kincso a fogas szenvedest leszamitva nagyon jol viselkedett, mindenki odavolt erte.
ma o is megkapaszkodott a babakocsiban. majd errol is hozom a bizonyitekot!

KépKép
KépKép
mush589

szep almokat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Elalúúúúúúúdt! Gyorsan én is!
Pá!

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Most már csak anyudat nem értem, hogy miért nem vállalná Noelt, ha otthon van. Pedig biztos fiatal és tettrekész.

Ezt én sem értem. :( Háztartásbeli, a házimunkán felül nincsen dolga, sokat fejt keresztrejtvényt. Mindenesetre ma azt mondta, amikor felemlítettem, hogy rosszul esik, hogy mindig hárít, ha Noel felügyeletéről van szó, hogy igazából fél. Fél, hogy valamit nem jól csinál, hogy nem figyel eléggé vagy bármi történik Noellal amíg ővele van. Megértettem, legalább elmondta mit érez. Így könnyebb megérteni egymást.

Hmm, van egy egész jól összerakott kis kecó a XIV kerületben :) ... Ami nem tetszik benne, hogy 1. emeleti régi építésű ház -így jó magas lehet az 1. emelet- és nincsen közös tároló, pince vagy ilyesmi :( és a babakocsit fel kéne vinni a lakásba. Ja, lift sincs sajnos. Amúgy pöpec kis kéró! :lol: Csak így lazán szólva. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi, Hanna csak ilyenkor alszik el? Jól bírja.. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Aida: Egyetlen dolgot árulj el, ha ez a diploma dolog ennyire fontos és nélküle se munka, se állás, se lakás, akkor miért nem vártatok még egy évet a babóval? Remélem megoldódnak a problémáid, komolyan és drukkolok is. Csak amikor írsz a suli, meg a lakhatás nehézségeiről sokszor arra gondolok, hogy itt jópáran azért melóztak nagyon keményen sok éven át, hogy megadasson egy gondtalan babavárás.

Boci: Nálunk is így megy a fürdetés, azzal, hogy 20 perc után bemegyek könyörögni, hogy JÖJJENEK KI!!!!

Mush: Ügyes!!!! Úszni, sétálni, shoppingolni!!!!!! Juhéééé! Én meg pont most határoztam el, hogy hétfő este lerakom Domit, lezuhanyozom és lemegyek a MOMba megnézni a képlet című új Nicolas Cage filmet… :D .

Kép
mannababoca

Mi egész nap rohangáltunk, bio piac, Cora, Csempebolt, Diego, Gulliver....aztán összeraktam egy finom zöldborsó főzeléket fasírttal nyamiiiii! utána meg 5-től 9-ig vendégségben voltunk barátainknál Hűvösvölgyben. Domi végig úgy viselkedett mint egy kisangyal, hangja nincs. Ül a hordozóban, elvan kézben, idegenben, itthon, földön, pamlagon. Ha játszom vele, ha nem. Néha már lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem foglalkozom vele annyit, olyan sokat eljátszik egyedül...

Csak egyszerűen nem akarom olyankor megzavarni, amikor mütyűrözi a játékait, és dumál hozzájuk...:).

Különben játék közben mindig berakom Für Anikó Cd-jét amin a Bóbitát olvassa fel, olyan jó hallgatni!!!! Sokkal jobb mint a hülye rádió. Ja meg koncepcionálisan komolyzenét és operát hallgatunk (nem vagyok normális:).

Kép
mannababoca

...mingyá' benyomok magamnak egy Viburcolt!

Bébi 10 percetr aludt, utána 10 percenként sírva ébredt, kipattant szemmel és ordított, amíg ki nem vettem.
Tapaszos hőmérő 38 °C. Elő a lázmérőket: 4 db van itthon, abból 3 digit, egy higany.
1. hőmérő - nincs benn elem
2. hőmérő - F-ben mér...sebaj, átváltjuk
3. Mást mér
4. megint mást mér

Gyermekemnek átlagban 37,8 °C a hője, Germicid be...................5 perc popsiszorítás, elenged.............paffffffffffffffff...habos és nyálkás. Ja kérem, fogzik a drága. Fele kúp kijött.
Várok. Újabb fosik...
Közben röhög, sír, ordít, röhög...
Elő a Viburcol. Azt már nem kakálta ki.
Elaludt. Negyed órája. Azóta 2* ébredt.
Viburcol tájékoztatója elő mégegyszer: " a kezelés első pár napján a tünetek - ti. nyűgösség...- felerősödhetnek."
FASZA! (bocs) :twisted:
Asszem elkezdek meggyet magozni :wink:

Kép
zölddisznó

...elővettem a Chamomillát!

Kép
zölddisznó

[quote="mannababoca"]
írta:
mannababocaCsak egyszerűen nem akarom olyankor megzavarni, amikor mütyűrözi a játékait, és dumál hozzájuk...:).

kis dumások, csak tudnám cuclinak miről tud olyan jókat mondani :-))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

[quote="mannababoca"]
írta:
mannababocaKülönben játék közben mindig berakom Für Anikó Cd-jét amin a Bóbitát olvassa fel, olyan jó hallgatni!!!! Sokkal jobb mint a hülye rádió. Ja meg koncepcionálisan komolyzenét és operát hallgatunk (nem vagyok normális:).

ööö akkor én sem vagyok normális ??? oké néha azért van a repertoárban Sting és Enya is :lol:

kubuspace

Zöldi,
hogy vagytok ? Chamomilla használt ?
Meggymagozás ? Remélem nem ipari mennyiséget szabadítottál meg a magoktól 8) 8)

3 óta nem tudok aludni, annak ellenére h szerintem lenne mit pihenni szemek kipattantak, kicsit olvastam, aztán közben megvirradt és manó is nyöszörög, lehet h mindjárt készítem is a reggelijét aztán utána alszunk még hármasban egy hatalmasat (hiszen vasárnap van és ilyenkor engedélyezett a nagyágyasdi) :lol: :lol:

Délben ebéd Törökbálint, húgi férjének szüleinél, lesz nagy babázás, du-este barátnő érkezése győrből nyami nyami fincsi cserkó és meggy ellátmánnyal. Este készítek is egy kis jamot.

Este 20 éve nem látott unokahúgom látogat meg minket. A testvérével 2 éve egy véletlen folytán (dec 31-én, pólus tesco postazáráskor (12.00) a tömegben találtunk egymásra. Hihetetlen h az anyai vonal defektje miatt mi gyerekek alig ismerhettük egymást. Szóval unokahugi tegnap érkezett UK-ból haza és megkérte a testvérét hogy hozzon el hozzánk. Huh annyira várom. Jót pityeregtem is miután beszéltünk. Hiába a szülők "tudatos" leépítése bennünk gyerekekben ott van azért a vágy, akarat hogy család lehessünk és leszünk is :lol: :lol:

kubuspace

Hali!

Ha már a dumánál tartunk, most töltöttem le a telefonról gyermekem első "hordozófoglaló" beszédét :lol:
Néhol igen mélyenszántó problémákat feszeget :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=UBWo2dwS0Jw

Ja, és most van az első utazóágy-alváspróba, komolyan hihetetlen a kispasi (olyan, mint az anyja, mindegy, csak alhasson):
Kép

Zöldi: remélem, hogy az éjszaka hátralevő része jobban telt

Mush: a Picasa egy ingyenes képszerkesztő-rendező program. Ennél bővebbet most nem tudok, mert még csak tegnap töltöttem le.

Kép

Kép
gabilany79

zoldi. remelem jobban van Hanna es sikerult pihenned kicsit!

lanyok! ha osszeturmixolok egy kortet vagy oszit az eleg sok. meddig all el hutoben? akkor is csak 2 kanallalkezdjem, ha maskor mar kapott 3-4 kanallal kostolas keppen?
visszaszamlalas indul, kovetkezo szopi utan kezdunk. :lol: :lol:

gabi. halali kobold.

kubu. jo szorakozast

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: Sajnálom....Nekünk a dentinox gél jött be a legjobban. Este lefekvés előtt kapot 5 bogyónyi chamomillát szigorúan szopi után, utána bekentem az ínyét egy borsónyi dentinoxal. Éjjel ha ébredt még egyszer dentinox. 3-4 nap alatt kibújt a két fogacska:)

Kép
mannababoca

Mush: köszi :) Hát, 2 napig biztosan eláll, de én úgy szoktam, hogy megkóstolom, és ha nem érzem, hogy baja lenne, akkor odaadom neki.
Nálunk nem jött be a 2-3 kanállal kóstolás, mert "követelte" a többit, szóval ehhez nem tudok mit mondani, de szerintem adhatsz többet is, ha látszik, hogy jól esik neki. Hajrá!!!!

Kép

Kép
gabilany79

szasztok!

Kivagyok!!!!!!
Gaby most már segíts lécci!!!!!!

Megcsináltam a picasa-val arni baba videoját és egyszerűen ha kiírtam cd-re nem tom lejátszani.sem a gépen sem a dvd lejátszóban :?
lehet a formátuma nem jó?(wmv)

ja és a yuotube-ra is felraktam és most ott sem birom megnézni,ááááá :evil:

KépKép
lyndee

bébic:enyém apa is tiltakozik a borostyánlánctól és nem is engedte hogy megvegyem még!
de elgondolkodtató ha Hanna a lánccal is így tombolt éjjel,mit használ?

mushi:kivi vagyok miket csináltál csokiból!Hajrá Sophie kósti! :wink:

zöldi:gondolom most alszotok még :lol:

KépKép
lyndee

borostyánlánc: szerintem aki hisz benne annak működik. ráadásul egy vegyész barátomnak említettem és ő a kövek rezgéséből (lehet, hogy most nagy marhaságot írtam, de valami ilyen volt) levezette, hogy segíthet. nem csak a fogzásban, hanem sokminden másban is.

amiért mi nem vettünk: azt mondják akkor használ ha nem veszi le róla az ember éjszakára, utazásra....stb. én viszont éjjel nem merem ebben altatni. sőt napközben sem tudom elképzelni, hogy a játszószőnyegen hason pörögve nem nyomja, vagy háton amikor a lábával kalimpál.

kérdés: kint van a két alső fogacska. jött már valakinek további?

Kép
mannababoca

Lyndee: DVD lejátszó szerintem sajna nem is fogja, amit én másik progival olyan formátumban írtam ki (.avi), amit a DVD lejátszó ismer, még azt sem játszotta le.
Gépről egyébként lejátssza, csak CD-ről nem?
Kreáltam gyorsan egy "filmet" pár képből, wmv-ben nekem a Media Player lejátssza. Milyen verziójú a Media Playered (megnyitod, Súgó menü/Névjegy és ott megnézed a verziószámot - 9-es fölöttinek kell lennie)? Van kodek a gépeden? Lehet, hogy az kell, bár a wmv-ket ismernie kéne anélkül is :roll:
A CD-t általában le kell zárni íráskor ("egymenetben" kell írni), hogy tutira lejátssza a gép vagy a DVD.
Elküldöd nekem a youtube-os linket (akár priviben), hogy megnézzem, nálam mi a helyzet vele?

Hirtelen ezek a hibalehetőségek jutottak eszembe. Ha ezekkel nem oldódik meg, akkor tovább agyalok.

Kép

Kép
gabilany79

a filmet a gépen meg tudom nézni csak ha kiírom cd-re és újra berakom a gépbe akkor már a lejátszó nem játsza le.

mindjárt küldöm priviben a youtube-ot :wink:

KépKép
lyndee

Ó, drágák vagytok!

Nos hát este 10-től délelőtt 11-ig sikerült nettó 6 órát aludni, 2 kiló meggyet lecsumázni kimagozni é fél kiló ribizlit szintén (de azt nem magoztam ki)

Szegény csajom szenvedéseit azért gy jó adag hiszti is fűszerezi, mert nincs az a fog, ami ha kivesszük a gazdáját a kiságyból, megáll a növésben. Nincs az a fog, ami csak akkor fáj, ha nincs tele a szánk cicivel és még sorolhatnám...
Végül nem tudom, mi segített, az álmosság, a viburkol, a lázcsillapító(részlet) vagy a chamomilla, de 3-6-ig és 8-11-ig minden oké volt.

Ez a mi válik be és mi nem, ez meg igazán sosem derül ki, mert ha van rajta lánc és ilyen nyonyó, akkor 1. nem használ, 2. ha nem lenne rajta még nyonyóbb lenne.

Manna! Holnap felvirágoztatom Dentinoxék üzletét - bár félek kicsit tőle, hogy nehogy mellényelje, mert nagyon sok nyálat nyel viossza - de majd holnapra kitalálom.
És hát a Chamomillának is van még egy rakás alternatívája.

Amúgy most meg tök édesen eljátszik magában.

Cross van még mindig Kubukám! ...hogy mehessünk végre Kopaszodni ;)

Manna! Tök jó programjaid vannak! Hát hiába, a fiatalok még bírgyák!

Ééééééés: mínusznyolc (pedig nem tartom be szigorúan, és tejem is több van.

Kép
zölddisznó

Hannám Eddázik!

Kép
zölddisznó

Párom itt nézi Domival Talmácsit....én nem bírom idegekkel, inkább megyek azt lekopasztom a lábam. :D :D :D :D

Kép
mannababoca

Manna: nálunk apa egyedül nézi Talmát, de lehet mindjárt én is odaülök!!!!! Márton szunyál!!!!

Már megint sz.r éjszakánk volt. Most vagy fog a ludas vagy fejlődési ugrás van!!!??? Eggyel több a cicizések száma!!!!!

Voltunk Lidl-ben megnézni/megvenni akciós utazóágyat. Kaptak vagy 5 db-ot, de mindjárt el is vitték!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Pedig 10-kor már ott voltunk!!!!

Mági: voltunk Tacskóban, de az atomvárosiban is készlethiány van kiírva a számos habtapira!!!!!! :cry: :lol:
Vendég

ZÖLDDI!!!
-8??????????Azta mindenit,nagyon jóóóóóóóó!Erre felbuzdulván nekiállok én is újra!!!! :lol:
Bár ma grilleztünk.
:roll:

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ha meg egyszer eszembe jutna meghivni anyosemakt ebedre, akkor lojettek le. tiszta ideg vagyok. a szokasos nem mosunk kezet dolog mar meg se kottyan, de felboritottak Kincso Camomillajat, ami tok sokaig tart felolvasztani, leveszik kint a cipojuket, de raallnak a retkes labtorlore, es ugy akarnak ramenni Kincso habtapijara. b*** meg raszalotam, hogy vegye le a zoknijat, es en meg en vagyok nekik a kukacos. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
bocs csajok, szar napom van!

KépKép
KépKép
mush589

Mush pedig ezek tök alapvető dolgok,amiket elvár az ember akinek kisbabája van.Én még Írisz nagytesóinak se engedem hogy rálépjenek a habtapira,esetleg este fürdés után,és a játékait amit ugye a szájába vesz azt se fogdossák csak kézmosás után.Ezt mondani se kellene,ennek egyértelműnek kellene lennie. :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush pedig ezek tök alapvető dolgok,amiket elvár az ember akinek kisbabája van.Én még Írisz nagytesóinak se engedem hogy rálépjenek a habtapira,esetleg este fürdés után,és a játékait amit ugye a szájába vesz azt se fogdossák csak kézmosás után.Ezt mondani se kellene,ennek egyértelműnek kellene lennie. :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

szerintem is! nagyon aranyosak, de vannak ilyen dolgok, amik miatt ugy fel tudnam oket pofozni!!!! egyszeruen nincs mas szavam ra: ANGOLOK!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mannababoca"]A írta:mannababocaida: Egyetlen dolgot árulj el, ha ez a diploma dolog ennyire fontos és nélküle se munka, se állás, se lakás, akkor miért nem vártatok még egy évet a babóval?

Na ez az... Mert azt hittem -igen naív voltam- hogy a volt párom családja értünk és nem ellenünk lesz. Rosszul hittem. Úgy minden sokkal könnyebb lett volna. Ha tudom, hogy egyedül maradok a gyerekkel, természetesen még több évet vártam volna... Mindenesetre itt van már Noel és én hiszem, hogy meg kellett születnie, élnie kellett. Valamiért így írta meg a sors! És ő egy csoda. Az én csodám. Minden nehézség ellenére. Akkor is ha a híd alatt havi 40ezer Ft-ból kell majd felnevelnem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Anyja fia! :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida. nem semmi Noel a motoron!

sarmi. ja es a multkor megsimogatta aposom a kocsog macskat (bocsi attol aki szereti a macskakat), mikozben a bebi a kezeben volt, majd megfogta a kezet. villamgyorsan elvettem tole, es fertotlenitettem a gyereket. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Mush :shock: :shock: :shock:
A macska pláne tök fertő... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hahó

bocs most csak erre van időm reagálni ugyis épp aktuális a téma tök ideg vok miatta:

sarmi irta:

[quote] írta:s a játékait amit ugye a szájába vesz azt se fogdossák csak kézmosás után.Ezt mondani se kellene,ennek egyértelműnek kellene lennie.

tehát.

ma anyóséknál köszöntés:

sógornőméknek két kisgyereke van egy 3 éves kislány és egy regi korú kisfiú.
az még hagyján h a kislány folyton regi száját puszilgatja őt ugye nehéz lebeszélni erről de!
a kisfiú játékait amiket előtte nyálazott össze könyörgöm mért kell az én gyerekem szájába dugni???????????!!!!!!!!!!
ezt ne ugy értsétek h a 3 éves tette bele hanem az 55 éves felnőttek! kész vok teljesen:( :( eccer már szoltam tök normálisan h elnézést de azért a két baba játékait ne keverjük már és azért azt ne adjuk már a szájukba ami előtte a másikéban volt erre 5 perc mulva megint: "Regina tessék...(adva oda neki a kisfiú rágókáját :shock:

:cry: :? :x :evil: :(

mi a francot lehet ilyenkor csinálni?? :(

mióta hazajöttünk már tüsszentett meg köhögött párat :? NAGYON remélem h nem lesz semmi baja!

ja és szombaton plazaban vooltunk vettem pár cuccot addig apa kint tologatta az üzletek előtt, jövök ki a C&aből és modnja apa h egy ismerőse kislánya odaszaladt a babakocsihoz beletüsszentett majd szaladt tovább :? :roll: hihetetlen.

köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek nagyon aranyosak vagytok!

majd irok holnap ha lesz időm és nem leszünk betegek :?

addig is jóét és jobbulást midnenkinek!

andy

Kép
andy30

Múltkor megyek apamunkahely, állnék be a mélygariba, de az utat elfoglalja egy naggyon narisárgaszínű ford focus, út elég meredek állok középen, mellettem Marci, mögöttem türelmetlenkék szemből felfelé dettó de én valahogy még sem akartam a ford focust vezető Talmára rádudálni :lol:

Nap jó volt, hatalmas játszás, családi ebéd Törökbálinton, majd utána kiugrottunk Herceghalomra.
Erika, bocskai utca, ismerős ? na holnap veszik meg hugiék a telket. Voltunk az új részen is, láttam egy-két szép és kevésbé mutatós házat... aztán átléptünk diósdra megnézni apa kinézett házat, hát felejtős.

Voltak unokatesóim, nagyon jót beszélgettünk. Megnézem lassan a tápszer összetevőit, Marci 14 órája nem aludt :shock: 8)

Vizsgaeredmény, még nothing

kubuspace

ja a macskát ne is emlegessük anyám macskát tart a 40nmes lakásában gondolhatjátok mi ször van ott! mikor átjön hengerrel lenyomatom a ruháját tök tele van! nem is viszem hozzá a babát. de igy is mikor magához veszi regi ruháján ottmarad a szőr. de anyámtól már csak nem tilthatom el :?

na mentem

Kép
andy30

Mush: Én is ilyen macskamizéria miatt mosok ki MINDENT, mikor hazajövünk anyóstól. Talán csak az utazótáskát nem... :roll:
Nem is értem az ilyen embereket, komolyan..... :evil:

Most írja Apukám, hogy a legjobb barátnőmet (most várja a 2. babát, augusztus elejére van kiírva, a kisfia most 18 hónapos :? )otthon befektették a kórházba, mert cukorbeteg lett és inzulinoznia kell magát.... :cry: :cry: :cry:
Úgy sajnálom szegényt, mert tudom, hogy az első terhességért mennyit küzdöttek, most meg bár váratlanul megfogant a kiscsaj, most meg a terhessége ilyen problémás..... :cry: :cry: miért mindig a jó emberekkel történik ilyen??? :evil: :evil:
bébic

Apa múltkor nagyon gonoszat mondott Talmára :evil: . Tárgyalni volt a főszponzoránál (mármint apa volt tárgyalni Talma szponzoránál), és Talma is épp ott volt. Aszonta apa, hogy akkora, mint Kristóf, fel se érné a járókát. Gonooooosz!!!!!

Apát amúgy nem viseli meg annyira betegség, kicsit leveses az orra, de kb. ennyi, remélem, ehhez mérten nem is ragasztja rá Koboldra. Én már kifelé megyek belőle, legalábbis remélem, mert legtöbbször az van, ha nem szedek normális gyógyszert, hogy elmúlik, kb. 1 hétig jól vagyok, aztán visszajön mindenféle csúnya szövődménnyel (volt már tüdőgyuszi kétszer, kórházas gégegyuszi).
De mindegy, csak Manó ne kapja el.

Kubu:
[quote]M írta:arci 14 órája nem aludt

Hogy mi van? :shock: :shock: :shock: ugye viccelsz?

Kép

Kép
gabilany79

csokik:
Kép a ket szelso bonbonos cuccbol volt meg egy, de az mar teszteles ala kerult!

Kép maci, kivul et, belul tej Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Na ha már hírességeknél tartunk akkor én is mondok egy sztorit. Repülőtér, indulás nászútra (Tunézia), gép késik, mi járkálunk, hát nem belefutunk a Lothar Mattheus bácsiba. Én meg annyira meglepődtem, hogy mekkora (na apa sem egy magas csákó), hogy jó hangosan megszólaltam, nem gondoltam ez ilyen törpe!!!! :lol: :lol: :lol: Apa meg kiakadt,hogy na milyen véleménye lehet rólam, bár mondtam neki nem biztos hogy értette!!!!! 8) 8)
Amúgy ezek a motorversenyzők ilyen kis töpszlik, meg vannak vagy 50 kg-ok. Ott ez előny!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mush: jól néznek ki a bonbonok!!! Nyami-nyami!!! :lol: :lol:

Gabi: apának jobbulást, meg neked is!!!

Kubu: én még mindig crossolok!!! Van eredmény???!!!!

Macska: nekünk van egy. Figo a neve, de amúgy nőstény. Be nem jöhet a lakásba, Marci nem nyúlhat hozza (pedig szeretne), mi meg nem fogdossuk. Amúgy pedig beadatunk neki is mindenféle oltást, de akkor sem. Ja mondjuk a kutyák már megnyalták Marcikezet!! Ő meg felnevetett hangosan. Igaz utána jött a kézmosás!!!! :lol: :lol:
Vendég

[quote]Z írta:ÖLDDI!!!
-8??????????Azta mindenit,nagyon jóóóóóóóó!Erre felbuzdulván nekiállok én is újra!!!!
Bár ma grilleztünk.

Jabiza! Grillezés tökre belefér, csak ne kenyérrel, krumlival, hanem saláátakupaccal kell enni a husit.
Hajrá felbuzdulás!

Gabi! Múkodj!
Én jelentem, meggyógyuláűs szélén állok. Ma már tök jól voltam.
Bébike angyal volt napközben, esti ceremónia alatt is vigyorgott ezerrel, tízkor letettem, azóta nyíg. Ölemben tök jól elvan, hang nélkül nézi a monitort, amint leteszem, ordít. Érdekes egy fog ez, ami csak éjjel és csak vízszintesen fáj;)

Iszom egy sört, aztán jól megszoptatom :)

Boci! Minek van macskátok, ha senki nem nyúl hozzá? :)

Andy! Enyim gyerek simán nyaldossa más játékait.
Sógid gyerekei betegek? Vagy miért aggódsz miatta?

Kép
zölddisznó

[quote]B írta:oci! Minek van macskátok, ha senki nem nyúl hozzá? :)

Azért mert egy olyan családi háznál nem árt, ahol a szomszédokban állatokat tartanak. Meg régen azért simiztem rendesen, csak amióta a gyerek megvan nem nagyon, ha igen azonnal kézmosás. De Figo nem is olyan, hogy hagyná magát nagyon simizni!!!! :lol: :lol: Bár az igazit (FIGO) azért megsimizném, csak apa meg ne tudja!!!!

Jó éjt!!!!
Vendég

Zöldi: zupppper! Tulképp már nekem is csak a sok rosszgonosz cucc távozik, más bajom nincs :)

Boci: :lol: :lol: Akkor neked Szentkirályi van az ágy mellett, ugyi?

Bébic: sajnálom szegény barátnődet :( és azt lehet tudni, hogy meddig tartják bent? Gondolom, ha sikerül beállítani a cukrát, akkor hazaengedik, nem?

Na, megyek én is, apa szokásos horgászat, én szokásos ágyba bújás István Királlyal...

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?