Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi ma már nem volt olyan hős varratszedéskor, rendesen elsírta magát, de azért nem izgett-mozgott. Viszont utána bevérzett a friss kötés, ezek szerint volt miért sírniaKép De kapott vigaszfagyitKép Utána ovis gyereknapra mentünk, barátnőmet helyettesítvén, Julka nagyon élvezte a ricsajt meg a sok gyereket. És kipróbálta a csúzdátKép

Kép

LeszterKép dejó, dejó, hogy NO vérzésKép hámozott eperről fogalmam sincs, holnap megkérdem. Julka evett ma epret, elcsente az asztalról, holnap majd beszámolok, hogy lett-e pöttye.

KlárKép mozi veri a fűnyírástKép úúúgy irigyelem a kéznél levő nagymamás anyukákat!

Urszila
urszila

Haliho!

Annyi helyre irkalok hogy asse tudom, ide irtam-e mar hogy a 3d-n kiderult, ferfiuralom varhato a csaladban, ujabb futyis erkezikKép

Most kb ennyire futja, menek aludniKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Itt szinte mindenki agráegyetemen végzet??? Na jó elárulom én most fogok államvizsgázni a debrecenin, pontosabban úgy 18-20 nap múlva. De nem várom, pedig egy sétagalopp a szigorlatokhoz képest. már tavayl megcsinálhattam volna, csak egy fontosabb dolog közbejött Kép

Zsuzsi
Fiaid gyönyörűek, szerintem nem soványak egyáltalán. Vagy csak a ruha teszi???

Évi
Petra is milyen nagy már, és milyen aranyos. A dobozok meg majd eltünnek, mi augusztusban költözünk, de a fél lakás már ott van.

Leszter
De jó hogy elmúlt a vérzésed. Pihengess azért, biztos ami biztos alapon. Zsani is evett már egy szem epret nem lett tőle semmi baja. figyelgesd azért 3 napig.

Momo
Régebben kérdezted mi van a tesóprojektünkkkel, hát most futott zátonyra egy hónapra sajnos. Január óta nem jött össze, tegnap elment az orvoshoz, hogy mindig összeszedek valamit, nem e azért, hát nem.... Sajnos nőtt belém egy dermoid ciszta, ami akadályozhatja a fogamzást. A szerencsém, hogy nem nőtt össze se a petefészkemmel, se a petevezetőmmel, se a méhemmel. Így valószínű június végén megszabadítanak tőle laparoszkópiával, mert ez nem múlik el magától KépKép Addig még államvizsga meg legalább egy menstruáció a hormonszint mérés miatt. Utána jöhet a tesó, remélem azonnal.
A locsolós csajok tündériek, mintha Zsanit látnám, mikor pacsál.. Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nelli:hát mit ne mondjak az ovitokról... a miénk ezügyben kukkot se szólt, különben is a dokitok ismer, nem a dokinak kéne ezt eldöntenie? Nálunk egyszer olyat csinált az ovi, hogy rámtelefonál az óvónő munkahelyre (ami amúgy 2 órányi bkvzásra volt az ovitól), hogy a gyereknek mumpsza van (szerintük). Na, én nekiálltam őt felvilágositani, hogy igen kicsi az esélye, lévén oltják őket (és emiatt mumpszot elkapni se nagyon lehet, nincs kitől). Aztán dokinéni is jót röhögött az óvónőn, gőzük nincs az eüről csak riogatják a szülőket (egy ovistárs anyukája épp babát várt akkor, sikerült rá is a frászt hozni óvónéninek) Máshol kellett volna duzzadtnak lenni, mint ahol gyerkőcnek volt... (amire egyébként semmi kezelést nem kellett, max borogatni, meg óvónéni kedvéért két napra otthonhagyniKép)

Áruljátok már el tudatlan halandónak, mire képzik azt az embert, aki statisztikában, számvitelben, meg növénytermesztésben és állattartásban is jártasságot kell szerezzen? (még a végén megtanulom, végül is többsége nem áll messze tőlemKép)

Eper:tavaly téma volt szopitopikon (talán) is, ahol okosoktól kiderült, hogy bár a fő allergén a mag, de nem csak a magja allergén. Igy aztán a hámozott eper is allergizálHAT. Simán lehet, hogy nem fog. Viszont ha a gyerkőc más egyébre már mutatott allergiát, akkor én nem rizikóznék, szerintem nem ér annyit. Egyen cseresznyét!
(én idén még távol akarom tartani Ancsit az epertől és málnától, mondom mindezt akkor, amikor fél nap a málna avagy az eper mellett játszik és amúgy is mindent a szájába rak amit kint talál)

Manó2:fogügyben minden normális! AMi most kijött nektek, az a felső 4-es, rágófog, úgy is hivják, hogy kisőrlő (4,5-öst, ezek a rágók vannak tejben, aztán maradóban lesznek 6-8-ig is, azokat fogják nagyőrlőknek hivni) Van nagy átlag, aszerint tényleg az alsó 2-eseknek kéne jönnie, de átlag fogjövés van, átlag gyerek meg nincs.

Ancsival ma rádöbbentünk, a jó időnek ára van. Ma volt idén először rövidnaciban. Minden ami máskor simán megy hosszúnaciban, vezsélytelen, az most horzsolást okoz. Alig egy-két óra alatt a fél lába csupa horzsolás (simán négykézlábazás plusz kétlábazás a lépcsőkön, járdán, babakocsifeljárón, plusz egy olyan sima esés, amiből napjában 10-et csinál legalább, némi betonos közegben) Szóval vagy hosszúnaci nyárra, vagy csupa bibi lábacska. Vagy csak én vagyok felelőtlen szülő?

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Leszter!
Csupa jó hír! Örülök neki!
Azt azért sajnálom, hogy itt lakunk egymáshoz tök közel, és egyszer sem taliztunk. Most meg elköltöztök. Kép De igazából KépKépKép

Réka! Hiányozni fogsz. Nade majd személyesen!

Képek nézve vannak, gyeröcök édesek.
Beu
beu

Beu,
Hogy van Lorinc?
Sebgyogyulasra szerintem adhatnal neki egy kis Arnicat, c200-asban legalabb! A tobbi az inkabb akut esetben lenne hatekony, azon meg mar szerencsere tul vagytok!

PIldi,
Kapaszkodj, gazdasagi mernokoket kepeznek Gyongyoson! Jo kis gyujtofogalom nem? Szeretem, azt lehet belemagyarazni, amit akarok! Kép
De azota mar kozgazdassza kupalodtam, ott mar nem volt allattenyesztes, se nyomjelzo csoroszlya, se kinyulasi hossza, csak a sok gazdasagi targy! Fuuu, tanultunk mi fosulin olyanokat, ha en azt most elmeselnem... Kép

Klar,
En szerettem a szamvitelt, de csakis es kizarolag azt, ami hasznalhato belole. Utaltam peldaul az elemzes reszet, nem is tanultam meg, csodaval hataros, hogy igy is meglett az a kb. 51 %! Kép Az elmeleti matematikaval engem ki lehet kergetni a vilagbol! Viszket a tenyerem, ha meglatom, hogy a ferjem hobbibol 10 oldalakon keresztul integral, derival, meg mittomen miket szamol! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok,

Momo, Toffi, Tündér, Klár, Leszter, Nelli,
Koszi szepen a drukkokat, azt hiszem, segitettek! KépKépKépKép
Az AFP 1.1 lett (emiatt nem hivtam fel a dokimat, de senki sem szolt, hogy rossz lenne Kép), az UH-n pedig 194 gramnak es a feje bubjatol a fenekeig 11.7 cm magasnak mertek Maszatkat. Kép Ugyanugy, mint a batyja, O is titkolozott, mi van a laba kozott, igy ez tovabbra is rejtely. Kép

Toffi,
Akkor mar ertem, a telket nem eladjatok...en balga meg aszittem, most eladasi projektekben vagytok... Kép Akkor gratu a telekhez (titkosan megkerdezhetem, hoyg hol vettetek? -bocs, ha mar egyszer megirtad)! NA es a beiglihez is! Kép

Reka,
mar most hianyzol. Kép A telcsiszamod megvan, remelem, majd talizunk hamarosan ujra IRL. Kép
(Hollandia miatt irigy-irigy Kép)

Leszter,
hurra, hoyg nem verzel. Kép Petraval NEked nem adott a dokid hormonpotlast, ugye jol emlekszem? Lehet, hogy ha adott volna, nyugisabb terhesseged lett volna? Kép Koltozes HURRA, HURRA! Kép

Zsuzsi,
fiuk meg minidg edik! En nem latom oket sovanynak, bar lehet, hogy en is a Zsombim mereteihez vagyok szokva...Kép
Nekem egy orvos ismerosom azt javasolta, hogy ha keveset eszik a gyerek, nagyobb kaloriatartalmu kajat kell adni neki. Igy most mar probalom ehhez (is) tartani magam. NAlatok kiderult valami allergia fronton?

Nadine,
ciszta es mutet. Kép De remeljuk, hamar indulhat a tesoprojekt! Kép

Tündér,
drukk a (most mar) jovo heti vizsgadhoz! KépKépKép

Momo,
Algidás vagy Family frostos auto. Kép Na de mit veszel toluk ilyen nagy tetelben? Kilok. Kép De rajtad nem is nagyon latszodhat, olyan vekony vagy! Kép

Orsoly,
gratu a fiuuralomhoz! Kép Apaja nalunk is Ocsikere hajt....Kép

Pussz es joejt,
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

En is mint Reka egy idore elkoszonok. Holnaputan indulunk haza, de valoszinuleg mar holnap sem tudok jonni. Ha sikerul az ocsem geperol talan be tudok jelentkezni.

Kismamik gombolyodjetek szepenKép

Minden Szulinaposnak es nevnaposnak az elkovetkezo 3 hetben elore is sok boldogsagot kivanok.

Puszi,
Angi
angela2

Sziasztok!

Ocsmány idő van Kép hogy lesz ebből 3 hét alatt meleg tenger Horváto-ban?? Vagy csomagoljam a síléceket inkább?

Beu
Lőrinc hogy van? Fáj neki?

Angi
jó utat Nektek, remélem jól viselik majd a gyerkőcök

Réka
Nektek is jó utat Hollandiába, aztán jelentekezz, amikor csak tudsz Kép

Leszter
nem-vérzésnek örülök Kép Költözésnek is Kép

Nadine
ciszta Kép na de majd utána...! Kép
államvizsgához drukk

Orsoly
öcsikéhez gratula Kép

Klár
kit érdekel a fűnyírás, amikor moziba is lehet menni? Kép Amúgy mit láttatok?
Mi ma este színházba megyünk, de hogy mit veszek fel, dunsztom sincs Kép Kéne venni ezt-azt Kép

Gombóc
örülök, hogy jó lett az AFP Kép titkolózós Maszatka Kép

Andi
psandi

SziasztokKép

Talán belevágunk egy útba az ÁNTSZ-be... kilyukad az oldalam, mi lesz Szandi eredménye (szerintem volt baris)

Klár
MoziKép, tényleg nem volt fűnyírás?Kép
Boxlecke: csak boxbajnok ne legyen AncsádKép Már előre látom Zsombit egy mokesszalKép
Most avatom az anyagokat, este talán nekik esek. Omegában volt pár elképzelésemnek megfelelő anyag, de ahogy kimondta a csajszi, hogy 2000 Ft/m, dobtam egy hátast. 20 ezerért nem fogok varrni, akkor inkább marad így (pont ezért kerestem olcsó helyet). De ott is vettem egy anyagot, Szandinak lesz belőle valami...

Leszter
No vérzés - no para, ugye?Kép
Szerződés: és ilyen fontosat nem is írtál? KöltözésKép

Urszila
VigaszfagyiKép, nálunk vigaszMeki volt, de nem érdemelte meg Szandi. De azóta is büszkén mondja mindenkinek, hogy "eléggé ordítottam"Kép

Orsoly
Gratula a kispasihoz Kép

Nadine
CisztaKép
Drukk az államvizsgához, utána a műtéthez, a többihez gondolom, nem kell Kép

Ildi
FelelőtlenKép anya, mennyi bibi lesz még azokon a lábacskákon!

Gombóc
Hű, már ilyen nagy MaszatkaKép
Mi lakáseladásban tipródunk, tehát eladnánk is (a vidékit ... nehéz eladni, pedig kellene, hogy mihamarabb bele tudjunk kezdeni az építésbe).
Őrbottyániak leszünk, szerintem még nem írtam.

Andi
SílécKép
SzínházKép, mit néztek?

Megyek, gyorsan elhúzzuk a csíkot, nehogy megázzon a kispasim.

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Helló Csajok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, és felnyomnék egy kérést, ill. hírdetést.

Ha ismertek olyat akit érdekelhet szóljatok léccci!!!Kép

Később még benézek ha tudok!

Mindenkinek pusziKép

"Telemarketinges gyakorlattal, vagy jó kommunikációs képességgel rendelkező telefonos üzletkötőket keresünk, akár azonnali kezdéssel. Fizetés forgalomtól függően (20-40%).
Jelentkezni lehet a 06-1-206-3113-as és a 06-20-23-176-23-as számon, vagy emailben a job@maxweb.hu címen!"

Köszönöm,

Tündér
tündér

Lányok!

Azért remélem nem OFF-oltam a topicotKép

Akkor mégis inkább most gyorsan, mert aztán a délután pörgős lesz:

Toffi!
Ha megvan az eredmény szeretnénk tudni!
Remélem nem áztatok el, itt valami hihetetlenül idétlen az idő.
Húh, Őrbottyán az nagyon jó hely, csak kár, hogy tőlünk messze vanKép (Diósd)
Nem elég a beigli sütés, még varni is van időd??
Ezek után szeretnék ponttá zsugorodni, tessék mondani szabad???Kép
Le a kalappal előtted!!Kép

Ildi!
MÉg nem tudom, mert méga rövidgatyós tereptúrát nem próbáltuk, de elképzelésem szerint ez csak egyre vadabb lesz, de azt hiszem a többiek majd tudnak erről mesélniKép

Gombóc!
De jó, hogy minden rendben!Kép Ügyik vagytok!
Titkolozós MaszatkaKép

Orsoly!
Rég hallottunk rólatok, de jó, hogy jól vagytok!
Gratula a férfiuralomhozKép

Klár!
Akkor a dzsungelvágó tegnap is pihent egyetKép
Mozi, mi?? Szép mondhatom, hogy itt ingerled a népetKép
Őszibarack<=>krumpli? Akkor, hogy is van ez??Kép
Szőlőmetszést egyébként tanultuk, de már nem emléxem, mert egyébként az összöt tekintve vélhetőleg nagyon fontos voltKép

Nadine!
Ciszta ügyben csak annyit, hogy nekem is volt, kipukkasztották, és 1 hónap múlva valaki beköltözött a pocakombaKép
Államvizsgához megy a drukk!!!!!!!!!!!Kép

Urszila!
VigaszfagyiKép Szegény Zsuzsi mostmár elfelejthetné szegénykém az egészet, nem? Remélem a kis seb gyorsan meggyógyul majd!Kép
Csúszdás Julka csúcs!Kép

Leszter!
Látod-látod? Minden rendben!Kép
Ügyes a kis manódKép

Angi!
Várunk ám vissza! Na és képeket, meg élménybeszámolót is!Kép

Zsuzsi!
Apa-hobbiKép
A mérnök embörök márcsak ilyenekKép Ugye a te párod is az? Enyém Apa villamosmérnök, meg jópár barát is, így van, hogy a kertiparti témája a Maxwell (asszem így írják)- egyenletek elemzése.
Na ilyenkor mi odébállunk, de már megszoktukKép

Ildi, Zsuzsi!
Belölem is gazd. mérnök lesz, de nem szándékozom vele túl sokat kezdeniKép Igazából engem a kerámiázás, meg a kertépítés érdekel, de a Kertészeti 5 évét nincs kedvem végigülni...Kép

Beu!
Tessék magatokról is írni ám!
Mi van Lőrinccel??

Évi24!
Isten hozott a Gyöngyösön végeztem-Gyöngyösre járok topicban!Kép

Manó2!
Gratula a fogacskákhozKép

Nelli!
Szép nevük van a kislányaidnakKép

Na most ennyire futotta loholok, mert van dolog, és ha nem figyelek itt töltöm a délelötött!!

Puszka,

Tündér, és Ilang-baba

Ja és akiket hiányolok, a teljesség igénye nélkül:
Zulu, Kaska, Kangi, Mariann!
Merre vagytok???
tündér

Ildi!

gazdasági mérnökKép Legalábbis az én időmben. Én pünzügy szakirányú gazdsági mérnök vagyok. Az egyetemi képzésben gazdsaági agrármérnöknek hívták ugyanezt. Eredetileg arra találták ki hoyg mezőgazdasági cégek gazdasági ügyeivel foglalkozzon, de én akit ismerek , hát abból a 90 % nem mezőgazdasági területen helyezkedett el, hanm bármilyne cégnél, kb minta PSZF-et végzettek.

Manó2!

Csütörtök OK, csak mondjátok meg hoyg rendlejek e kaját. Csütörtökön vagy burgonyafőzelék vagy raguleves+rízsfelfújt a menü. 157 Ft egy adag ebéd. és 150 Ft/óra a játszó. Akkro majd szólj szerdáig hoyg mennyi kaját rendeljek. Szerintem cska mi leszünk egyébként.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Még itthon ülök és dühöngök, Dorka bealudt, a párom meg még a Maspednél kujtorog egy árut ment vámkezelni, és nem jó a vámkezelő szoftver, pedig határidő kitárolása van egy magán vámraktárba amíd nincs kész addig nem jöhet haza.
élmény nekünk is sok gonduk van a cégnél a most futó készletnyilvántartó programmal, de ez a vámos program nem semmi, tegnap is este 9 ért haza, mert addig a gépeket buherálták a szoftveresek, ja és nem házhoz jönnek, vidd te be a gépet...

Így nem tudom mikor indulunk, élmény persze mindig ilyenkor jön közbe valami.

Na jók legyetek

Manó: Nekem csütörtökre kell mind a két menü, majd meglátjuk Dorkának mi fog ízleni, gyanítom a főzelék. A Mónitól majd megkéredezem, mert most nem tudom elérni, és írok sms-t.

Sziasztok
Manó2+Dorka

Gyereknap alkalmából mindenki adjon sok sok puszikát a picurok buksijára...

Kép
Kép
dorka2

Most ide kellene tenni egy kétcsíkos teszt fényképét, de nem tudom. Na ki vagyok?
titok

Jajjnetessék már csigázni!Kép
Évi?
Kangi?

Én tuti nemKép!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Ne máááááár!!!!!!
Mondd meg!!!!!
Beu
beu

Ja, és aki eltalája, vendégen egy jegeskávéra!
titok

Naaaa, ez nem er!
En Kangira vagy Norkara tippelek! KépKépKép
Gombóc
gombóc

HA lehet 3. tippem is, akkor PsAndi. Kép
Nnnnnaaaaa?
Gombóc
gombóc

NAgyon hideg!!!
titok

Timici?
beu

Elli?

Kép

Kép

Kép
zulu

Titokdrága,
csak azt mondd meg, mikor lesz eredményhirdetésKép, mert hazaér a pasim, és jól ideül a géphez, aztán én meg lukadhatok estigKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

Ellire is gondoltam, de akkor megsértődöm.Kép
Meddig csigázol? Már nyitva a tábla, végigmegyek rajta!
beu

Zulu!
Majd felhívlak!!Kép
beu

Beu,
látom biztos akarsz lenni a jegeskávéban!Kép

Kép

Kép

Kép
zulu

Beu,
Kép

Kép

Kép

Kép
zulu

És nézd meg milyen, nem jelentkezik!

Legalább annyit, hogy hideg vagy meleg!
beu

Lehet, hogy tényleg Elli, és nem mer a szemed elé kerülniKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

Jesszum. Miszike netán ? Bár ő rég nem volt Kép
clarissa

Annyira kiváncsi vagyok!Egyébként meg Kanginak kéne lenni.Kép
Na, nem BAJ, ADDIG ÍROK MAGUNKRÓL, VÁLASZOLVA AZ ÉRDEKLŐDŐKNEK. (Visszanyomtam)

Szóval ma voltunk megint kötözésen, már nem altatták, nem érzéstelenítették, bent lehettem vele. Egy bélyegnyi területen a karján még nem gyógyult be, a többi helyen viszont már nincs nyílt seb. Mondjuk jó ronda, de már gyógyult. Viszont irtózatosan elszántan tud mutogatni az ajtóra, így próbálván rávenni engem, hogy azonnal vigyem ki a gonosz fehérköpenyesek közül. Még a hasonló ruhában lévő takarítónéni sem szólhatott hozzá. Viszont ha valami veszélyeset csinál itthon, elég azt mondani, hogy kórház lesz belőle, és szót fogad. Kicsit vívódom, hogy ez jó módszer-e, de legalább hatásos. Láthatóan ő is tanult a dologból. Szegénykém.

A kedve egyébként nagyon jó, még huncutabb mint azelőtt, megtanult fogócskázni (biztos a doktornénikre gondolKépKép), és irtó hangosan bír méltatlankodni. Szóval édes.
Ti is folyton azt érzitek, hogy mennyire imádjátok a gyereketeket? (A kérdés költői voltKép)

Na, ezt elküldöm, hátha fellibbentette fátylát Titok kisasszony!
Beu
beu

Bár tényleg Kangi titkolózik annyira mostanában.. KépKép
clarissa

Igen, Miszikére is gondoltam, de ő úgy eltünt!

Miszike!
Ha nem Te vagy Titok, azért még jelentkezz!!!!
Beu
beu

Zulu!
Kiszálltál!
Apasas hazajött?Kép
Enyémgyerek is felébred lassan, aztán nem tudok tovább résen lenni.Kép
Beu
beu

Beu,

Jó azt olvasni, hogy már ennyire is vagytok. Szegény szöszikedvencem... millió hámosító gyógypusszt küldök neki Kép
clarissa

Beu,
nagyon örülök, ezek igazán jó hírek!Kép Mit mondanak, mennyi ideig kell járnotok kontrollra?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Beu,
Hazatért közben, de elbocsájtottam a játszóra a dedekkelKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

Klár,
az tuti, hogy Kangi IS, de szerintem most másvalaki játszik az idegeinkkelKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

LÁnyok vegyük végig ki nem lehet:

Akik már pocósok és tudunk róluk: (hú remélem nem hagytam ki senkit)
Momo, Gombóc, Leszter, Orsoly

Kaska?????? - bár már Ő is régen jelentkezett....Kép

Urszila? Angi, Tüni?????

Én nem vagyok rám ne tessék tippelniKép
tündér

Lehet, hogy megöl, de nem Toffi az???
tündér

Tündér,
Tüni is pocakos márKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu! Nem nagyon mondanak semmit, csak akkor akarnak beszélni a jövőről, ha meggyógyult. Szerintem még szerdán megyünk kötözni, aztán már nem hiszem. De ez akkor derül ki. Még az is lehet, hogy kompressziós (remélem, így hívják) inget kell hordania, hogy ne legyenek rajta húzóhegek. Ez nyáron fini lesz. Jó lenne, ha nem kéne. De nyoma se maradjon. El akarjuk vinni természetgyógyászhoz, meg jöjjön a homeopátia.

Zsuzsi! Tényleg, köszi.

Klár!
Puszikat átadom, ahogy felébredt!

Beu
beu

Toffira én is gondoltamKép

Kép

Kép

Kép
zulu

Mégegy tipp:
Zsuzsi?? Egy negyedik fiúcska??

Beu!
Örülök, hogy javul Lörinc, hál Istennek!Kép
A fehérköppenyesek ezentúl biztos nem fogja díjazni, szegénykém

Zulukám!
Végre itt! Már hiányoltalak ám!Kép

Na Titkocska, ne csináld mánnn!!!!!!

Tündér
tündér

Na. Pocakos én sem vagyok, ez kismillió %, tehát engem is ki lehet lőni.
clarissa

Húú bocsánat Tünitöl....

fél füllel-szemmel itt vagyok ám, csak menek supportálni a sarjat mert hiányol.
tündér

Beu,
igen, a nyár elég húzós lesz szegénykénekKép. De szerencsére idén nem lesz olyan nagy meleg, legalábbis az okosok ezt állítják, és a jelen időjárásból kiindulva, hiszek is nekikKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

Tündér,
köszi, tündér vagyKép.

Klár,
izé..., az én "kismillió %-os" tesóm már 22 évesKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

Hihihih
Zulu tesóKép

Klár!
az ilyen % izében én sem hiszek, Ilang is egy ilyen %-os izéből kerekedettKép
tündér

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X