Új privát üzeneted érkezett!

Lois!
Most nézem, hogy pont annyi hetes voltam mint te, mikor először császároztak.
Timi!
Őszinte részvétem!Engem tegnap 2-szer szúrtak, de beleizzadtam.A fene a vámpírját!Szerintem élvezik is.
konak
 
 


Timi!
És ezt hol csinálták az Istenhegyin? Az ilyenek mindig velem szoktak megesni :? Az én vénám is hasonlóan szuper, + mindig kifogom a legbénább csapolóművészeket :x

Konak!
Császárra gondolni sem akarok.. a férjem ezzel izélget mostanában, a fejébe vette, hogy az mennyivel jobb :shock:
Nálatok miért volt rá szükség??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, etetőszékkel még bőven ráértek. Csak anyósomék kukázzák a garázst, és kidobnak mindent, ami nem kell. Így el kellett hoznunk mindent, ami a miénk, meg azokat a cuccokat is, amit kapunk. Nálunk is tele van a sufni.
Régebben én is úgy gondoltam, hogy mennyivel jobb a császár, mert pikk-pakk kiszedik a gyereket és nem kell vajúdni. Viszont ami utána van, az már nem olyan kellemes. Amióta lapart csináltak nekem, és egy drénnel a hasamban ébredtem, azóta nem akarok császárt. Inkább 12 órát vajúdok, csak ne legyen cső a hasamban.

skrisz72
 
 

 
 

Lois: nem, a kórházban, ahol szülni fogok. Ingyenes sejtbankos buli. És hát a nővérke sem az a csukott szemmel is a 100-as körbe találó típus. Engem ez már nem zavar, megszoktam, ő viszont nagyon rosszul volt közben, a végén már remegett a keze is én meg nyugtatgattam. Csak az bosszant, hogy megint mennem kell és mi nagyon rosszul állunk anyagilag, nem mindegy, hogy hányszor autókázom el azt az utat, mert nem is a szomszédban van.

Konak: pihenj minél többet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, na én ezért utálom a kórházas vérvételeket. Szétcseszik az ember vénáját. Aznap te voltál az 1000. vérvételes. Futószalagon megy az egész. A 12. heti vérvételem után 2 hétig lila volt a karom kb. 10 cm hosszúságban. :? Utána mentem az Istenhegyire, mondták is, jól elintézték a karomat. Nem is próbált meg abból vért venni.

skrisz72
 
 


Lányok!
Nekem 2 császárom volt.És ha Isten megsegít, jön a 3.
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez is rohadtul fájdalmas (utána).És még kb. 2 hónapig ne akarj hasizomból felülni éjjel hirtelen, mikor bőg a gyerek, mert a pelenka akkor neked kell.
Én alapból szülni akartam, de nagyon.Csak 34 hetesen hirtelen szivárogni kezdett a magzatvíz, azt meg ugye nem lehet visszacsinálni.10 óra alatt 2 ujjnyit tágultam és a szívhang hirtelen lement 60 alá. Ez 11:40-kor volt... 12:15-re össze voltam varrva.
Aztán még mondhatnám, hogy minden időjárás-változást és minden havi-félhavi méhtevékenységet is igen megérzek.
Skrisz!
Lapar nekem is volt.Attól 10-szer kakibb.
A legnagyobb gáz, ha vajúdsz 10-15 órát és utána megcsászároznak.Az szívás!
Viszont már nyithatnék egy "Hogyan tudjunk kimenni a mosdóba a császár után?" c. topic-ot.
konak
 
 


Skrisz: elárulom, hogy soha sehol nem cseszték úgy szét mindkét karom, mint az istenhegyin, amikor a Leident nézettem. Úgyhogy én nem rajongom értük. Azonkívül úgy éreztem magam közben, mint egy darab fa, mert én hiába próbáltam szóba elegyedni a "kedves" nővérkével, egy szót sem szólt hozzám. És még fizettem is érte. A mai kórházas legalább kedves volt és köze sem volt a futószalaghoz, de ezt is kórháza válogatja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok!
Ne akarjatok alapból császárt. Én kipróbáltam mind a két fajtát.
Balumaci 3 tolófájással megérkezett. Igaz, hogy utána 45 percig stoppoltak, de százszor inkább ez, mint 12 órávalcsászár után felkelni (mert fel KELL kelni).

Konak!
Akkor én iszonyú renitens vagyok: az egy hónapos kölkök mellett már hasaztam... :oops: Na mérsékelt sikerrel, viszont most már üzemelek...
vovanda
 
 


Most már császár után 6 órával fel kell kelni!

Timi, sajnálom! :? Úgy látszik mindenkinek mindenhol vannak rossz tapasztalatai. És hogy a kórházat is dícsérjem, legutóbb meg sem éreztem, hogy belémszúrták a tűt. :lol:

skrisz72
 
 


Vanda!
Lehet, hogy az elsőnél nekem is csak 4-5 hét volt.De a másodiknál már hosszabb volt a gyógyulás, viszont sokkal rutinosabban (szépen, komótosan) csináltam mindent.Hirtelen felülni akkor is fájdalmas volt.
Az az első felkelés nekem is nagyon fájdalmas emlék.És a barmok a felső szintre rakták a korás osztályt.Választhattam, hogy a lépcsőn, vagy a liftben (mikor megáll) szakad ki a belem.
Ja, és az ágyaknak nem rövid lába volt, úgyhogy csak egy elegáns szökkenéssel tudtam leugrani róla. :roll:
A másnapi bélmozgató hatásáról már csak költeményben tudnék megemlékezni. :lol:
konak
 
 


Konak: barátnőm épp ma dícsérte agyon a császárt! Szerintem erre is mindenki másképp reagál. A mi kórházunkban 2 óra után keltenek fel és saját lábon kell átsétálni a kórterembe a fektetőből. Az első felülést barátnőm sem díjazta azért, mondta, hogy az kegyetlen, de azóta megszűntek az egyébként kamaszkora óta tartó hasi panaszai és azért fél bevállalni a második gyereket, mert nem akar természetesen szülni még véletlenül sem.
Most akkor kinek higgyek??? Én nagyon félek a császártól! :?

Skrisz: na, a szúrásokat én sem éreztem, úgyhogy a nővérkét sajnáltam, amikor már nagyon remegett a keze a sikertelenségek után. De tanultam az esetből! Ezentúl csak kézfejből engedek vámpírkodni, mert mindíg az a vége. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


skrisz72 írta:Most már császár után 6 órával fel kell kelni!

ez kórházfüggő, és attól is nagyon függ, hogy milyen érzéstelenítéssel ment a császár.
Spinális után 24 óráig nem szabad felkelni
Altatás után sem tudnak 6 órával később felállítani, mert alszol
Edánál lehetne, de nem igen valószínű, ugyanis :) nagyjából mind1 mikor szülsz ált. másnap reggel/délelőtt visznek át a gyerekágyra (amikor a friss anyukák elmennek), ha nem később. (délután, este nincs költöztetés, mert nem az a protokoll), ha meg éjjel szülsz, jó eséllyel csak rá 1 napra reggel/délelőtt kerülsz gyerekágyra.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Én azt gondolom, hogy sem a természetes szüléstől, sem a császártól nem kell félni. Tudni kell, melyik mivel jár.

Nekem 2 császárom volt, ellenben Lilivel vajúdtam 8 órát, az utolsó 3 órában már 1 perces fájásokkal, a végén már összefüggőekkel, tehát ezt a részét is ismerem. Egyszerűbb lett volna, ha meg tudom szülni, mert onnan már nem lett volna messze a vége.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,akkor majd kérem szépen a telcsiszámod,mert apa nem igazán babanetezik,és ha megvannak a bébik,megmondod szabad-e a csomag.Akkor viszont amit már megvettem nekik 50-es bodyt meg rugit,én is fel tudom ajánlani,és apa azzal együtt viszi vissza a csomagot.
De még remélem sokáig ráér :wink:

Konak,igen az gáz,ha vajúdsz 10-12 órát,és mégis császár,ennél már csak az a gázabb,ha ikreknél egyiket megszülöd,a másikat meg császárral veszik ki.Na én ettől parázok,ezért meg is beszéltem a dokival,hogy nyugodtabb lennék,ha császár,és akkor tuti nem duplán szenvede meg értük.

Sajnálom a szétlőtt vénákat,én szerencsés vagyok,nem szokott ilyen gondom lenni.És a vért mindig a kórházban,a dokim aszisztense veszi le az nst szobában,nyugiban.Még sorba sem kell állni.

Zsófikukac(a beültis topicból),akinek most volt császár,azt mondta neki nem volt sokkal rosszabb,mint a lapar.Szerintem is mindenkinél más.
Vendég
 


Timi!
Félni nem kell sem a császártól sem a szüléstől.
Nem tudom, hogy neked mi lesz a vége, de hidd el azokban a percekben, mikor a császár(ha az lesz) előtt állsz, csak arra tudsz majd gondolni, hogy mi lesz a gyerkőcökkel.Minél biztonságosabb legyen nekik.
Én nem császárra készültem, de kicsi félelem azért volt a szüléssel kapcsolatban is bennem.Szerintem mindannyian az ismeretlentől félünk, de ha benne vagy már a csúszdában, utána haladsz lefelé.
Azért túl lehet élni és jó társasággal jókat lehet röhögni a nyomúságunkon is.Viszont "köhögni, röhögni, tüsszenteni" pár napig nem ajánlatos. :lol:
Mikor kérdezik tőled, hogy fáj-e, a válasz csak annyi:
-Csak, ha nevetek...
konak
 
 


Valamikor az ősidőkben, amikor szülőszobai gyakorlaton voltam, az első szülés, amit láttam, annyira megható volt, hogy én azóta arra készülök. Annyira szép és megható volt, hogy 15 évesen sem riasztott el, csak megerősített abban, hogy én így szeretnék szülni. Sajnos ez nem fog nekem megadatni a két babával és a műtött gerincemmel. Talán ezért is van bennem félelem a császár iránt.

Konak: na, a gerincműtétem után is ilyen volt a helyzet. Csak akkor fájt, ha nevettem, köhögtem, tüsszentettem. :wink: ez a része akkor nem lesz újdonság, csak nem hátul fog fájni, hanem elöl.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Félni tényleg nem kell egyiktől sem. Én Balu után hősnek éreztem magam és úgy gondoltam, bármire képes vagyok. Merthogy babócám gigafájásokkal szűk 4 óra alatt meglett. De a falat majd leszedtem kínomban.
A császár után ez az érzés elmaradt meg persze aggódtam a babákért.

Spináltű is van olyan, ami után 6 órával fel lehet kelni. Engem hajnal 2 körül vittek át az örzőbe és pontosan 12 órával utána keltettek fel.
Ha időben jönnek a babák, akkor szuper lett volna, Nyíregyházán a csecsemőrészlegen belül van az örző, így a császárosok is hamar tudnak szoptatni.
Addig volt a legszarabb, amíg a varrat bent volt. Amikor kiszedték, sokkal jobb lett.
vovanda
 
 


Skrisz,
szuper Anyuka leszel!!! :wink:

Timi,
így van, dehogy kell félni! :D
Én vigyorogva mentem be Vackornál is, hogy végre megláthatom azt a cuki kis pofiját :lol: A legszebb pillanat, minden más eltörpül emellett!! :D (ja, volt egy pont, mikor majdnem megcsászároztak, mert a szívhang 70 alá esett, be is parázott mindenki, a dokim rohangált, hogy azonnal készítsék a műtőt...próbáltam biztatni a Mindurkámat, és valahogy erősödni kezdett a pulzusa, végül "hagyományosan" előbújt, és nem tudták, mi lehetett a bibi, de a magzatvíz csupa zöld volt...)
Vénát sajnálom :(

A császárt nem ismerem :roll: Vackor 6 óra alatt született, EDA-val. hajnali 2-kor érkezett, és már 4-kor át is kerültünk a csecsemős részlegre, székben gurítottak. Reggel hatkor pedig a folyosón sétálgattam és hívtam a rokonokat :lol:

Konak,
pihengess, Drága!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, igazatok van: nem kell ügyet csinálnom a használt/nem használt kérdésből, örülök, hogy van! :D
(és higgyétek el, nem sznobság ez, csak ugye az ember úgy szeretné mindenből a legjobbat adni a gyerekeinek :roll: - nekem most ezt kell megtanulnom, hogy így is a legjobbat adom, amit csak tudok :P )

((úgy néz ki, megvan Lencsike neve, de nem mondjuk ki hangosan :wink: -mert még titok :wink: - ma van a névnapja! Itt a fórumon hadd maradjon Lencsi :P ))

tillidian
 
 


Till!
Minden jót a kis "Tavasztündér"-nek!
Nekem is van egy!!!
konak
 
 


Till!
Lencsi neve nekem nagyon tecc, szépet választottatok :D

Na ezek után a tapasztalatok után sem lettem lelkesebb a császár felé, magamtól tuti nem választanám. Nekem is volt 2 laparom is, meg egy hiszterom, meg az endo miatt totál átrendeztek belülről, tudom milyen egy komolyabb hasi műtétből felébredni. De nem is emiatt tartanék tőle, csak szeretném szépen hagyományosan megszülni, ahogy az ki van találva :) De ha ez bármilyen kockázatot is jelentene ez a Babámra nézve már feküdnék is fel a műtőasztalra :)

A babavárás során a legeslegbénább vért-vevő bigébe az Istenhegyin sikerült belefutnom, de neki nem csak a vénámmal volt problémája, hanem a vérvétellel úgy általában. Konkrétan úgy rántotta ki belőlem a cuccot, hogy az egész szoba úszott a vérben a ruhám is, újra ki kellett tölteni a papírokat, mert minden csupa vér lett...nem kicsit volt groteszk a helyzet :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!
Bele el olvasok a topikba főleg hogy sok kedves régi ismerős nemsoká átélheti élete legszebb élményét és a kezében tarthatja végre a megérdemelt babáját. :) Először is kívánok mindannyiutoknak nagyon könnyű és gyors szülést.

Nekem mint sokan tudjátok is ikreim vannak én végig a császártól féltem nagyon nem akartam de ahogy közeledett a tehresség vége úgy egyre jobban rajzolódott ki az is hogy bizony lehet elkerülhetetlen lesz. Végül a 34. héten elfolyt a magzatízem ugyan Balázs be volt ékelődve őt meg tudtam volna szülni de mivel Eszter keresztbe feküdt és korababák lettek így császár mellett döntöttek. Spinális érzéstelenítést kaptam innen már nem volt mitől félni gyorsan peregtek az események. Az érzéstelenítő megkapása után olyan gyorsan ment minden hogy már csak arra figyeltem hogy mindenki gratulál hogy Édesanya lettem. :)

Persze az első felkelés nagyon fáj de engem hajtott a vágy hogy mehessek a pic-re az ikreimhez mert ők ott voltak én meg egy emelettel felettük és csak úgy látthattam őket hogy a saját lábamon odasétáltam. Utána Orsi javallatára vettem hasszorítot azt hordtam és mivel az összetartotta a cuccokat így jobban tudtam mozogni.

Nekem az egyetlen fájdalmam a császárral kapcsolatban (már túl vagyok azon hogy nem szültem) az hogy egyedül kellett lennem a számomra érzelmileg nehéz helyzetben (korán jöttek elvitté őket nem tudtam semmit róluk). És hogy nem láthattam őket egy pillanatra sem mikor megszülettek úgy mázasan .... ez kimaradt.

Ezzel csak bátorítást szerettem volna adni ahhoz hogy azért túl lehet élni egy császárt. Persze fáj, mert fáj de hát ez ezzel jár. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt, frontmentes napot kívánok! :lol:

Tilli, gratulálok a névválasztáshoz. :D Érdekes, egyedi név!

Mai napra egy kis érdekesség: 1400. június 13. férjjósló, szerelemvarázsló nap, a lány éjszaka a tükörben megláthatja a jövendőbelijét.

Zsebi, szia! Én igyekszem nem félni semmitől. Valahogy biztos lesz. A lényeg, hogy egészségesen napvilágot lásson a kislányom. :D

skrisz72
 
 


Sziasztok,vagyok,csak délelött takarítottam,most aludtam,és vendégek jönnek.Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


8 órával a spinál után is fel lehet kelni :wink: Már aki tud. Én nem tudtam :( 2x is vissza kellett feküdni, mert szédültem és hányingerem volt. Akinek fáj a feje, azt viszont további 24 órára visszafektetik.
Én bevallom, majd betojtam a szülés utáni 5. napig. Akkor mintha elfújták volna,de addig úgy fájt a sebem, alig éltem. Konkrétan nem tudtam kiegyenesedni, görnyedten jártam. Igaz, az egész császárom 35 perc volt, nyilván széttéptek mindent, mert a hátamon fekve fulladtam...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Ja és mellettem a természetes úton szült anyukák tök jól voltak :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Zsebi!
neked nem mutatták meg őket? enyémeket is PICre vitték, de egy pillanatra odahozták, utána meg az apukájuk kísérte őket egész a mentőig (merthogy Nyíregyen másik épület aPIC).
Meg nekem nagyon jó volt, hogy választott szülésznőm volt (mindkétszer ugyanaz) így a műtét alatt ő "közvetített", meg kifogtam a világ legcukibb anesztesét, tök jó fej volt. Így nem volt gáz.
vovanda
 
 


Lois,ugye minden okés?Mostantól neked is napi szinten kell jönnöd,nem jó itt a kismamiknak,ha aggódnak!
Vendég
 


Vovanda!
Megmutatták volna őket ha nem lett volna légzési gond Balázzsal szóval nem a kórház szabályai nem engedték hanem a babák állapota. Lélegeztetőn is volt pár napot. Apa egy fényképet készíthetett mert vitték őket el és mikor elátták őket mehetett be hozzájuk és gyönyörködhetett bennük. Már amennyire egy PIC-es babában lehet mert valljuk be az ember lányának az egy nagy megpróbáltatás.

Fanni!
Nem tudom mire írtad a 35 percet hogy gyorsnak gondolod vagy ... nekem össz vissz 20 perc volt az egész :)

Szerintem az hogy kinek mennyire fáj a császár is alkat kérdése. Dehát valljuk be lányok akár hogy is és akár mekkora fájdalom is van megéri szenvedni értük :) :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nyuszika!
Bocsi, jelen :roll: Ma nem voltam itthon majd egész nap, de így is feküdtem, csak nem itt a kanapén, hanem egy alaposan kipárnázott napozóágyon, ahol mindenki engem ugrált körül :wink:

Zsebikém!
De jó téged látni, mindig olvasom a babásat, de nem nagyon szoktál írni mostanság :?
Én nem igazán tartok egyik féle szüléstől sem, lesz ahogy lesz. Bízom az orvosomban, meg a Babámban, túl fogjuk élni, ha sikerül természetesen szülnöm, remélem ügyes leszek, ha valamiért nem megy, akkor meg ez van.
Fájni meg fog mindenképpen, akárhogy is lesz, de kemény csaj vagyok, kibírom 8) Max. hisztizek, és kántálom amúgy rubintrékásan, hogy "jujjdefáj!!!" :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


sziasztok!

bocsánat, de ismét csak villámban :oops:
bele-bele néztem egy-két előző hsz-be, a ruhás-öltöztetős tanácsok jól jönnek :wink: gondolkodtam rajta mostanában, hogy majd milyen időben, vajon mit adjak rá :roll:

Konak,
üdv!
ismerős, kicsi lányom is kihúzza a lábát a rugiból, kezeit meg befelé :)

rólunk annyit, hogy hétfőn átmegyünk a Margit kórházba egy hosszabb kivizsgálásra, aminek örülök, mert fonotos, de az eredménytől tartok... , onnan viszont haza!!! :D ha ez nem lenne, kedden vihetném, de jó ez így!
Diókám ügyesen eszik, szépen pofásodik, ma 1890gr.
és istenesen ki tudja ereszteni a hangját :shock: :D

puszi Mindenkinek! pocakosok, vigyázzatok magatokra!
Lois,
mindjárt itt az időd!!! :wink:
angel37
 
 


angel37 írta:rólunk annyit, hogy hétfőn átmegyünk a Margit kórházba egy hosszabb kivizsgálásra, aminek örülök, mert fonotos, de az eredménytől tartok... , onnan viszont haza!!! :D

1 hetes bentfekvés a neurológián????
arra azért készülj fel lelkileg...

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Angel!
Örülök, hogy hamarosan otthon lehettek :D
Szóval ez egy komplex neurológiai kivizsgálás?? És konkrétan miket néznek?? És miért kell rá felkészülni lelkileg?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


igen, ez az, komplex neurológiai kivizsgálás. pontosan mi mindent takar, nem tudom :oops: , csak egy-egy dolgot.

az eredménytől nem mondom, hogy nem félek, de kell, ha bármi van, tudjunk róla minél hamarabb, hogy lehessen tenni érte.

anyuka, akinek múlt héten vitték kisfiát, azt mondta, ez nem olyan babázós, mint a hízlalda, ahol most vagyunk, ez olyan igazi kórházas, vaságyas.
azt mondjuk nem hiszem, hogy szörnyűbb tud lenni az első napoknál/heteknél...
és még mindig jobb így, mintha már otthonról kéne visszavinni.
(eredetileg úgy volt, hogy egynapos ambuláns lesz, de aztán mégis ez)
amúgy vele leszek mamaszobában.
angel37
 
 


Angel!
Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen a babáddal és az egy hét után végre otthon alukálhasson a saját ágyikójában. Addig még kitartást már nincs sok hátra.

Louis!
Hát igen.... nem igazán írok már a babanetre. Igazából sajnálom mert életem legnehezebb időszakában itt találtam társakra akik segítettek lelileg nagyon sokat. De megmondom az őszintét akkor amikor én babás lettem és kaptam érte hideget meleget akkor kicsit eltört bennem valami. Azóta már van hogy nincs kedvem benézni de aztán van mikor megint ide húz a szívem. :) :)

Egészen biztos vagyok benne hogy ügyes leszel. :) Teszel fel pocakképet a kedvemért?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt! :)

Angel: micsoda jó hírek! Nagyon drukkolok, hogy jó eredményeket kapjatok és egy hét múlva mehessetek haza! Nagyon ügyes a kislányod!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Angel, drukkolok nektek a jó eredményekért! De jó, hogy már mindjárt otthon lesztek! Nem félsz picit, hogy hazaviszed a csöppséget? Vagy inkább már nagyon vártad ezt a pillanatot és az aggódást felváltotta az együttlét öröme? Puszillak

Lányok, én nagyon szarul aludtam. Tegnap délután találtam egy játékot x-box-hoz. Éjfélig játszottam. Izgalmas játék, nehéz is, félelmetes is. Éjjel többször is felébredtem, hogy fáj a hasam. Asszem egy kicsit felizgattam magam... :oops: :roll:

Zsebi, miért bántottak? :shock:

skrisz72
 
 


Angel,hű,én is drukolok a jó eredményekért!Képet mikor kapunk a kiscsajról?Amikor otthon lesztek?
Lois,örülök,hogy körbeugráltatod magad.Mostmár nincs a csak ezt,meg még csak azt megcsinálom.
Krisz,ne izgasd magad.Keress nyugisabb játékot :wink:
Zseboroszlán,sajnálom,hogy vannak rossz tapasztalataid a babanettel.Én eddig szerencsére csak pozitív dolgokat kaptam innen.
Vendég
 


Zsebikém!
Igen nagyon is emlékszem az akkori történésekre, nagyon sajnáltalak érte, teljesen érthető, hogy maradt benned rossz érzés :(
Persze teszek neked képet, bár ezt a lányok itt látták már, de remélem elnézik, hogy felrakom újra. Ez a legfrissebb 4-5 napos :)

Kép

Te is rakhatnál fel srácokról, elgyönyörködnék bennük szívesen :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Naaaa, tessék valami szolidabbal játszani, vagy nem annyira beleélni magad a gyilkolászásba :wink:

Nyuszi!
nem pattogok, ugráltatás megy ezerrel 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel!
De örülök!! Szépen hízik a lánykád!
Drukkok mennek a neurológiához, ha kell valami infó, vagy dekódolni érthetetlen orvosi cuccokat, szólj és faggatom imádott sógorom! Nekem is ő "tolmácsolt". :lol:
vovanda
 
 


Louis!
Gyönyörű a pocakod. :) :) Fú nekem már milyen rég volt ilyen. :) :)

Teszek fel képet neked a gyerekekről. Ezek teljesen frissek.



Kép

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,nagyon édesek :D
Vendég
 


Zsebi, gyönyörűek a gyermekeid... Én mindig várlak a babásban! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Zsebi, nagyon helyes gyerkőcök! Ügyesek voltatok! :wink:

Lois, Nyulasz, ma nem gyilkolászom. Most jöttünk haza vendégségből. Tök jó volt, bográcsoltunk. :D

skrisz72
 
 


Sziasztok

Zsebi
annyit gondolok rád, hogy mi lehet veletek!!!!!!!!!!
Nagyon nagyon szépek a gyerkőceitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angel
Húúúúúúúúúúú nemsokára együtt otthon a kiscsalád!!!!!!!!!!!!!!!!

Konak
csaszi: szerintem is csak az első 4-5 nap a szőrnyű
és mint már írta valaki - én is így csináltam mind2x hogy reggel felkeltem és csak este raktam magam ismét vízszintbe (a kórházban is) különben :twisted: ilyen lett volna, de amúgy volt olyan is aki normál szülés után is szenvedett

Nyulasz
már Te-Ti is közeledtek a végefelé!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Zseboroszlán,
gyönyörűek a Kicsik! :D
(Hogy érted, hogy mikor babás lettél, kaptál hideget-meleget??? :roll: Itt, a fórumon? :shock: )

Lois,
hogy tudsz ilyen csini maradni? :lol:

Most megyek aludni, holnap utsó munkanap :lol:

tillidian
 
 


tillidian írta:(Hogy érted, hogy mikor babás lettél, kaptál hideget-meleget??? :roll: Itt, a fórumon? :shock: )
:lol:


ez egy régi ügy már. :cry:

Zsebi, nekem is hiányzol.Gyerekeket felvették a bölcsibe?Enyémet igen,szeptemberben kezdünk, remélem, legalábbis, hogy meg tudunk a szülőkkel egyezni, mert én kezdek dolgozni.Nagyon szépek és nagyok a gyerekek.

Lois, csini pocak.

CSászár-téma.
nekem úgy jött ki, hogy reggel 11-kor műtét, gyereket elvitték, láthattam egy pillanatra, de ugye vitték a picre rögtön, aztán éjjel kellett felkelni, na az nem volt piskóta, és mivel nem láthattam a gyereket csak a picen, így mindent összeszedve keltem fel, a többiek rengeteget tököltek, de nekem muszáj volt összeszedni magam.szépen felkeltem, már mentem is le az elsőre a picre, aztán másnap gyerekágyra tettek gyerek nélkül persze, és innen jön a horror, az 5. nap nagyonszar volt, valahogy az volt a mélypont, addig minden okés volt, nem is értettem, miért mondják, hogy fáj a császár, a lapar nekem jobban fájt, de az 5. nap meghaltam, akkor nem mentem le még a picre sem :cry: de a 6. nap mintha elvágták volna és onnan már jó volt minden.
Vendég
 


Hunci!
Az komoly húzóerő, ha menni kell a gyerekhez! Engem is az hajtott. Jelzem: nekem már a harmadik napon varratot szedtek és elengedtek a szülészetről, mehettem át a gyerkőcökhöz.
vovanda
 
 


Végső konklúzió: nem akarok császárt! :oops:

Tilli, neked a hétfő lesz az utolsó nap? Jééééé..... Én ma bent vagyok a bankban, 3-ra megyek dokihoz. Nem tudtam megállni, hogy ne futtassak le két riportot. :oops: :lol: Eszter is sokkal élénkebb itt bent, mint otthon. Csak tudnám, hogy ezt most szereti vagy utálja? :roll:

skrisz72
 
 


Skrisz: kis munkamániás! :lol:

Ma ismét megvolt a vérvétel! Elsőre! :D Most ment el a védőnő, csak úgy beállított, pont hazaértem. Úgyhogy nem holnap megyek hozzá, hanem a jövő héten.

Barátnőm ma bekerült kórházba. 30 hetes, hetek óta elefántos a lába és napok óta magas a vérnyomása, gyógyszerrel sem ment le, csak feljebb. Nagyon aggódok érte. Szegény a látása is nagyon romlott. :( Úgy aggódok érte! Alig várom, hogy hívjon, hogy mit mondanak a kórházban!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: