Új privát üzeneted érkezett!

Réka laptető!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Boginak nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!

(elég kaka ez a magicalkingdomos vonalzó szülinapos jelzése! :evil: addig majd kicserélem :lol: )

Barninak pedig boldog névnapot!

Hamarosan visszaolvasok és reagálok is!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Minden oké, csak sok intéznivaló van, és sokat vagyok anyunál is, délután meg onnan, hogy Livivel hazajövünk már nem sok idő marad netezni.

Csanádnak, Rebusnak és Boginak nagyon boldog szülinapot!!!

Követem Pat példáját és visszaolvasok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

[quote="neirda"]M írta:neirdaa egy kicsit elszomorodtam, mert anyósom vigyázott rá délelőtt, és amikor megjöttem alig örült nekem :( néha tényleg úgy érzem, hogy nem is tesz köztem és a többi családtag között különbséget... :oops:


Livi sosem volt anyás, és akkor most finoman fogalmaztam. Az apján csüngött mindig is. Csecsemő korától egész a mai napig. De sosem éreztem, hogy ez rám nézve negatív. Anya az anya, ezen semmi sem változtathat. :wink: Ne izgulj Adri! :D és puszi ikon
Én mindig egy áldásnak tekintettem, hogy bármikor otthagyhatom a nagyszülőknél, nem keres, nem bömböl utánam, és főleg visszasírtam ezt, mikor már megvolt Nóri is, aki viszont nem ment el tőlem 5 centire sem 8-9 hónapos koráig. Nagyon rossz érzés volt elmenni úgy, hogy tudtam, hogy addig fog sírni, míg vissza nem jövök. Szerencsére mostanában már nem így van, épp tegnap örvendeztem, mert anyu vigyázott rá, míg a földhivatalban buliztam :lol: , és szuperül elvoltak. 8)

Joli,
ácsi, nem ebben maradtunk! Én nyugit rendeltem neked, nem táskalopást. :(
Tesódnak pedig így ismeretlenül is a legjobbakat kívánom!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A reggeli szaksajtó, pizsiben, hálózsákban
Kép

A paprikás krumpli előző élete
Kép

[quote="kindertojas"]L írta:kindertojasányok, mit szólnátok, ha mindenki felrakna szülinapos fotókat, csinálhatnánk belőle egy montázst. (én legalábbis megpróbálnám) Hogy tetszik az ötlet?


Oké! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Gabuska kicsit gyorsabb volt nálam! :lol: De így könnyű,hogy az egyik gyerek az oviban! :lol:

Adri!
Szerintem is inkább örülj,hogy ilyen jól elvan másokkal is. Így pl. az sem fogja annyira megviselni,amikor a kórházban leszel,a kistesóval! Nem akarom fájdítani a szívedet,de ez a kérdés amúgy gyerekfüggő! Mircsike pl. akkor is örül nekem,ha csak alvásból ébredt!!!

Joli!
A testvérednek mielőbbi jobbulást!!!! Az iratok pótlására pedig létezik egy telefonos ügyfélszolgálat,tudom ez nem segítség,mert a számukat nem tudom,de akiktől ellopták az iratokat,azok jelentkezhetnek,és segítenek intézkedni,és elsősorban ingyenesen pótolnak mindent! Remélem valaki tudja a nevüket!!!

Sly!
Nagyon kis cukker az a lábbeli,jázmin biztos nagyon szép lesz benne! :D Babakocsiügyileg még nem döntöttem! Olyan kellene,aminek annyira hosszú az ülőrésze,hogy a lába nem lóg le róla! A tiétek ilyen???

Szintus!
Fruzsi nagyon szép a "kedvenc" képeden!!! És tesóddal szerintem nagyon hasonlítotok! :)

Ancsa!
Rebi is nagyon szép és csini a szülinapos képeket...na és persze laza,azon az etetőszékesen!!! Szerintem biztos át fogtok jutni a határon,elvégre uniós országból mentek uniósba!!!!!

Berni!
Alakulsz már....mint púpos gyerek a prés alatt!!! :lol: :lol: Amúgy az az 1 köbméter homok nem is olyan sok!!! Miheztartás végett teszek egy képet a homokozóról,ami nagynak még csak véletlenül sem mondható,egy kicsit mélyebb mint a vízszint,és lehet elég lesz bele fél köbméter is,csak a férjem lehet túlzott!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja Berni, a nekem szánt képed csúcs!!! Ezek szerint az egész tortát Dorián ette meg??? :lol: :lol: Természetesen a többin is nagyon szép! :wink:
Ezt neked! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Mariann!
Hogy mik vannak!!! :shock: :shock: Kihallgatás??? Te jó ég? Elhiszed,hogy mindez a férjed származása miatt,amiből úgy gondolták,bármit le lehet rajta húzni,mert esetleg nem érti /olvassa tökéletesen a nyelvet??!!! :evil: :evil: Felháborító!!! :evil: :evil: De szerencsére helyén volt az esze!!! És ha puiblikus min sikerült ilyen durván összevesznetek?

Tegnap megint ökör voltam! :oops: :oops: Negyedórás könyörgés és hiszti után megengedtem,h Márk felüljön a bringa csomagtartójára! Szerintem tudjátok a folytatást...beakadt a sarka a küllőkbe! :x :x :x :x Azt hittem eltört neki,nem is tudott lábra állni! az apja elvitte az ügyeletre,de csak pihentetni kell,meg borogatni,estére jobban is lett,viszont reggelre megint csúnyább és fájt is neki! Annyira hülye vagyok,üssetek!!!!! :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Réka!
Egy kicsit megkönnyebbültem ám,hogy Máté is kezd érvényesülni! :lol: :lol: ÁÁÁÁ nem igaz,csak viccelődök!!! :lol: :lol: 80-as rugi??? Mircsike még javában 74-eseket hord!Olyan kis törékenx alkat,mint az anyja! :lol: :lol: Megyek,mert kinyír a nyávogásával!!!

Sly!
Márk magától fogja a cerkát! És a gatyáját sem pisili le! Viszont mi még mindig csak a próbálkozás szintjén tartunk! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szegény Márk! De hamar rendbe jön az a kis tappancs! Gyógypuszik mennek!

Nem is dicsekedtem még: Máté 3 napja egyedül iszik a pohárból (persze utána átöltöztetem, mert ha elég volt, kipancsolja) és ma életében először kiszedte a kanalat a kezemből és ő tömte a szájába! Persze ehhez az kellett, hogy a borsodóból kapjon :wink: De a lényeg, ezt is megtanulta. Olyan hirtelen kezdett önállósodni!

Ja, Pat, most azt várod, hogy azt írjam, hogy Máté is annyira törékeny, mint az anyja???? :twisted:

Berni, most néztem csak, Dorkó nem rágta meg azt a dinnyét, amit lenyelt :wink: Nem korai még neki az ennyire szilárd táplálék? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Ezt a vonalzót nem hagyhattam :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


[quote="csillala"]E írta:csillalazt a vonalzót nem hagyhattam :lol:


Figyelitek,tudok névvel idézni!Hűűűhhhaaa!!!!

Hááát,ennek legalább az alsó sora jó,de a felső nem az igazi: Bogi ma...Boldog születésnapot! :roll: :roll: :roll:

Eddig vasaltam,bár a babanetet sem tudtam eddig használni,mire betöltött az oldal,már le is dobott! :evil: :evil:

Ma sincs éjszakai műszak,vagy csak ezután jön???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Réka! Oké! Mármint a kép! De mi csak júliusban tartjuk a szülinapot. Szóval tortás képünk nem lesz addig. Azért kereken egy évesen majd lefotózom Jázmint!

Patri! Hát pontosan nem értem, hogy hogy nem lóg le a lába vagy mi. De ha Jázmin teljesen a háttámlánál ül, vagyis nem csúszik le, akkor még nagy is neki a kocsi. Nem ér le a lába a lábtartóig. A lábtartót meg ugye lehet állítani, akár vízszintesben is lehet tartani. De majd csinálok neked képet, ha bent lesz a kocsi, mert nálunk általában az autó csomagtartójában dekkol mostanában. Itthon nem veszem elő. Egyébként még egy Roli méretű gyereknek is szuper kényelmes.

(elm 3-4 éves korig jó)

Ma reggel minden hiszti nélkül egyedül pisilt Roli a WCbe! Hurrá! Tegnap az unokatesók anyósoméknál aludtak és azt akarták, hogy Roli is ott aludjon. Ott is hagytuk este. Fél óra múlva csörög a telefon, hogy menjünk érte mert zokog, hogy haza akar jönni. Közben dörgött, villámlott, zuhogó esőben kellett érte menni. Kis lüke nem akart végül ott aludni. Egyébként hiányzott. Fura volt belegondolni, hogy nem lesz itthon reggel, meg este sem nyávogott itthon. Simán vártam, hogy mikor érnek már haza, hogy megszeretgessem. :oops:

Jázminnak folyik az orra. Elég nyugtalanul aludt, gondolom emiatt. Mindig felült és tájolt, hogy reggel van-e már, aztán visszadőlt, dobálta magát és elaludt. Ezt többször megjátszotta. De se teát, sem tápot nem kellett neki adni. Lehet külön kéne már raknom, és akkor ezeket észre sem vettem volna.

Szuperek a képek!

Szintus! Fruzsi nagyon aranyos!

Kép
szly27
 
 


A lényeget meg kihagytam! Jázmin lépett 9-et tegnap az új cipőjében! :lol:

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!
9-et lépett Jázmin? Ejha,nagyon ügyes a kisasszony!!!!! :D Mi leragadtunk a 3-nál,ami néha 1-2! :lol:

Úgy gondoltam a lelógást,ahogy írtad is,hogy ha a háttámlánál ül,elég hosszú-e maga a kocsi ülő/fekvőrésze,mert ami nekünk most van,abban már nem tudja kinyújtani a lábát!

Nem örülök annak,amit Roli ottalvásáról írtál! Anyuék jönnek jövő héten,itt lesznek egy hetet,és terveink szerint viszik egy hétre Márkot magukkal Egerbe! :roll: Csak a helyzet az,hogy még sosem volt ilyen,és hát Eger mégiscsak 350 km! :roll: Szerintetek???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patri! Akkor ezt nagyon meg kell gondolni. Ha nem akar menni Márk, akkor szerintem ne erőltessétek. Onnan nem lehet gyorsan hazahozni. Viszont ha szívesen megy és egyszer sem mondja, hogy nem akar, akkor talán nem lesz gond. Roli hol azt mondta, hogy ott alszik, hol azt, hogy nem. De általában a nem többségben volt.

A babakocsinak meg a lábánál és a fejénél is még rengeteg hely van. A fekvőfelület fölfelé meg egyenesen hatalmas, mert még mindig van vagy 15 cm legalább, amit nőhet bele a gyerek!

Kép
szly27
 
 


Hali!

Pat, ne légy telhetetlen vonalzó ügyileg :wink: , a többi még rosszabb volt :x .

Toncsi még sosem aludt máshol, vagyis tavaly tavasszal talán 1 éjszakát nagyinál (ami a kert másik oldalán van), és végig zokogta. Akkor én kórházban voltam pocakkal, itt meg tele volt a ház külföldiekkel.

Szegény Roli!
Nagyon ügyes Jázmin is, kis futó bajnok :) . Biztos az új cipő :lol: .

Boginak még mindig folyik kicsit az orra, és tegnap megint ment 1x a hasa :shock: .

Voltunk az oviban és fenyő lett a jele Toncsinak. Olyan izgi, pedig Toncsi már játszóházban edződött (meg mi is), de ez olyan nagy lépés az életben. Bekerül a mókuskerékbe és kész. Olyan felemás érzés :? .

Ó tegnapelőtt megkezdődött a kőszívűség, éjszaka felébredt Bogi és apa nem hagyta, hogy egyből kipattanjak hozzá, kb. 3-4 percet sírt, utána leült, eldőlt és aludt reggelig. Ma éjszaka már fel sem ébredt. Azért csodálnám, ha ennyivel megúsznánk :roll: .

Apának dolgoznia kell, pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Légner Botond 9:26 perckor 3900 grammal és 53 cm-el egészségesen megszületett!!!!!!!!!!

Kép
szly27
 
 


Titi! Itt is gratulálok és jó egészséget kívánok!

Kép
szly27
 
 


Hali!

Gratulálok Titinek a kisfiához! Sok boldogságot Nekik! Jövőre egy lány :wink: ? Csak vicc volt :oops: .
Barátnőméknek is tegnap született meg a kisfiúk, jövőre majd közös szülinapi partit tartunk :lol: .

Pat, jó lett volna a vonalzó, csak nem jól írtam be a dátumot :lol: . De még hagyom egy kicsit :lol: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Eddig hagytam :lol: .

Megmérekeztem és már kevesebb vagyok mint Toncsi előtt 8) , ennek örömére befaltam egy egész csokinyuszit :oops: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Kép

Légner Botond!

Kép
szly27
 
 


Botondkának nagyon sok örömet és sok tejecskét kívánunk, Titi, gratulálunk és sok örömet a nagycsaládban, meg sok-sok erőt a férfiakhoz! :wink: Sok-sok puszit küldünk

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Emlékeztek, volt itt valami elmebajos, aki állandóan cserélgette a vonalzóit. Ki is volt? Valami G-betűs.
Na ugye, hogy nem olyan egyszerű! :lol:

Pat, Márk lába hogy van azóta?

Iszákos Máténak és lépegetős Jázminnak tapsolós ikon. :D

Nálunk csak akkor aludt Livi máshol (anyukám), mikor Nóri született. 2 éjszakát. De imád ott lenni, és jó előre elmondtuk neki, hogy ott fog aludni, nem volt gond.

Pat,
Márk nem akar menni vagy "csak" neked vannak kétségeid?
Póba cseresznye. :wink:

"Ó tegnapelőtt megkezdődött a kőszívűség, éjszaka felébredt Bogi és apa nem hagyta, hogy egyből kipattanjak hozzá, kb. 3-4 percet sírt, utána leült, eldőlt és aludt reggelig. Ma éjszaka már fel sem ébredt. Azért csodálnám, ha ennyivel megúsznánk "
Pedig könnyen lehet, hogy megússzátok. :wink:

Ovikezdés nagy mérföldkő. Meglátod, egy csomó jó dolgot megtanul majd. Igaz, rosszat is.

Titi,
Sok boldogságot Botondhoz, tök ari!!!



Nóri - egy kicsit másképp :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Sly!
Köszönjük a híreket Titiről!!!! :D
Sok boldogságot,jó egészséget és kitartást az egész családnak! Botondnak pedig sok-sok tejcsit kívánunk!!!

Jó nagy baba lett ő is,és fiú! :lol: :lol:

Márk menni akar a mamához-papához nagyon,pláne mióta "elszólta" magát,hogy megvették a szülinapi!!!!!!! (aug.29.) biciklit neki! :lol:

Gabus köszi a kérdést,jobban a legény lába,bár reggelente nehezen áll rá,és jelenleg lila,zöld és sárga! :shock:

Csilla!
Ez a vonalzó telitalálat! :lol: :lol: :lol: És nagyon ügyi vagy a súlyoddal kapcsolatban is! :wink:

Gabi!
Jók ezek a narancsbőrmentes képek! :lol: :lol: :lol: :lol: Azok a hurkák...olyan harapnivaló! :lol:

a barátnőmtől kaptam egy nagy csomó bébiételt,amiket már az ő lánya nem eszik meg,és volt benne néhány pulyka-kuki-krumpli. az a kislány se szerette,és azt hittem Mira se eszi meg,így teljesen meglepődtem,mikor nyitogatta a száját,hogy adjam még. Meg is jegyeztem:
-Na kislányom,ezt nem gondoltam volna,hogy megeszed!!!
főokos rákontrázott!
-Mé' mi van benne,kutyaszar????
:lol: :lol: nem is tudom honnan vette,nincs is kutyánk....

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Remélem összejön, hogy írjak is, mert mostanában mire belekezdenék a fiatalúr felébred.
Ha ideveszem magamhoz az ölembe akkor megengedi, hogy olvassak, de mivel tíz ujjas gépírást gyakorol, ezért elég nehéz. A múltkor úgy elnyomkodta, hogy hangyányi betűim lettek, amit csak másnap sikerült korrigálnom, de csak a babanet ment össze és most sem olyan, mint volt.

Képek szokás szerint aranyosak!!!
Nóra aktfotói és Dorkó dinnyéje na meg a többiek
:lol:
El kell mondjam, hogy visszatekertem, mert nem emlékeztem dinnyeevős képre és eltelt még kb 2 perc mire leesett a dolog. :oops:

Tegnap uszodában voltunk, Ámin most először.
Hát az okos papa természetesen mielőbb sietett vele be a medencébe és persze, hogy szegénykém megijedt. Már maga a hely és az öltöző kabin is ijesztő volt, na meg levetkőzünk és a hatalmas víz.
Nade természetesen nekem több eszem volt, szépen fokozatosan beszélgetve egyre bentebb merészkedtünk és kb 20 perc múlva már nagyon élvezte a vizet. Olyan édesen pancsizott. Még puszikat is kaptam nem is egyet, ehhez tudni kell, hogy Áminka nem osztogatja a puszikat még nekem sem csak akkor ha ő akar adni. Kérésre nagyon-nagyon ritkán ad. De amikor magától ad olyan aranyos, megfogja a fejemet és ad egy puszit.
Persze a fényképezőt nem vittünk.

Patr!
Egyébként ahogy visszaemlékszem Ámin baleseteire (szerencsére nem volt sok) nagyrészt az én hibám volt, mert nem voltam elég körültekintő. Persze te is csak örömet akartál szerezni neki és még szerencse, hogy nem lett még nagyobb baj. Bár szegénykének ez is elég lehetett.
Remélem mielőbb meggyógyul. Én 5 éves koromban a mikulás ünnepségről hazafelé jövet a kocsiajtót rácsaptam vagy csapták már nem tudom a lábamra. A nagylábam ujján a köröm leesett, szörnyű volt még zoknit sem tudtam felhúzni.
Veszekedés? Szégyellem leírni, hogy miből indult.
Nyugis vacsi közben észrevette, hogy az egyik vacak csészén van egy pici lepattanás és, hogy szerinte én semmire nem tudok vigyázni vagyis nem akarok csak ez durván cifrázva, nem idézném szó szerint.
Sajnos a veszekedéseink egyre gyakoribbak és durvábbak és a fő ok persze nem ilyen apróság hanem röviden a tesómékat gyűlöli a régebbi viselkedésük azaz hozzáállásuk miatt. Legfőképpen amikor anyukám meghalt és apa itt maradt. Persze megértem és nem is várom el, hogy puszipajtások legyenek, ha nem akar ne találkozzon velük, de már annyira a rögeszméjévé vált, hogy én anyagilag titokban támogatom őket(mert anyám is ezt csinálta), hogy a mindennapjainkat megmérgezi. Nem hajlandó utánajárni, hogy igaz-e. Vagyis ő így gondolja akkor így van, KOS. Makacs, önfejü. :twisted:
Röviden tömören ennyi. Ha ez nem lenne akkor elég jól meglennénk az apró hülyeségekkel ami mindenütt van, de ez a dolog nálunk már veszélyesen kóros.

Van ám nekem is segítségem a házimunkában!
Kép

Kép
havacska
 
 


Na Mariann,ezek után te se panaszkodj a sok házimunkára! :lol: Ámin nagyon édes!Biztos jó volt a pancsi,és még szerencse,hogy te vagy az okosabb! :D Ami meg a vitát illeti,általában ilyen "nagy horderejű" dolgokból indulnak a legnagyobb lavinák! Remélem azért sikerül megbeszélni a gondokat! Bár ha olyan mint a férfiak nagyrésze,hogy akárhogy is van,úgy van ahogy ő gondolja,akkor....

KépKép
Kép
patricia83
 
 


előbb Mira 6-ot lépett :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csajok elfelejtettem írni, hogy a Vámosok lezárták az ügyet miszerint a benzin eredetét nem sikerült bizonyítani és megszüntették a nyomozást.
Egyébként 2 literről volt szó, ami az ukrán palinál volt.
Na és mi lett volna ha Hou az a típus aki beijed és kifizeti a helyszínen a 20 ezret, milyen jól jártak volna? Vagy babán aláírja a jegyzőkönyvet? Szerencse hogy ilyenkor helyén van az esze mégha máskor jó messzire küldi is :!: :!: :!:

Kép
havacska
 
 


Gratulálok a lépegető babáknak!! Ártemisz kapaszkodva halad egyre ügyesebben, meg pár másodpercre megáll kapaszkodás nélkül és fenékre huppan. Ma jól rá is orditottam anyósomra, mert már ezerszer elmondtam, hogy NEEEEEE, de megint húzza fel a kezénél fogva és járatja, és engem ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy idegesit, és nem birtam magam türtőztetni, és kicsi fel is emeltem a hangomat... :oops: :oops: :oops: De hátha igy hatásos volt.

Ma voltunk doktornéninél, oltáson (már megint), és Ártemisz 9170 gramm, és 75 cm. Nagyon szépen fejlődik, látszik, hogy jó étvágya van :)

Mariann! Én azt hiszem minden házasságban vannak nehezebb időszakok, és ezek a másik családját illető kérdések elég kényesek.... Biztos, hogy mindannyian tudnánk apróságból kiinduló veszekedéseket mondani, én legalábbis tudnék :oops: :) (ja! az én férjem is KOS....) Jó lehetett a pancsi az usziban! Ártemisz is úgy élvezi a vizet! És klassz, hogy lezárult a vámügy. Akkor mégiscsak "van igazság" :)

Gratulálok Titinek!!! (Hamarosan én is szülök????!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)

Gabus!!!!! Nóreszről csúcsak az aktfotók!!! Én igy úgy imádom Ártemisz kis meztelen popóját!!!

Boginak Boldog Szülinapot!!!(és remélem már meggyógyult)

Réka! Mi jövő héten szülinapozunk, próbálok majd képeket hozni.

Most megyek, mert még virágot kell locsolni, meg mosogatni, meg ki tudja még mi vár rám....... :roll: :roll:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!

hát a dinnyés beszóláson fetrengtem!!!! :lol: :lol: nagyon jóóóó!

réka!
lesz tortás kép is,csak nem akar csatlakozni a külső vinyó a gépemhez.na majd 7végén nekiesem.

csilla!
gratula a kilókhoz!bárcsak én is elmondhatnám magamról :oops: de heti 3-4 torna mellett sem akar lemenni.épp vmi gyógyszeren gondolkodom...

adri!
megkérdezem még1x(ígérem utoljára),mert már soxor kérdeztem:mikorra vagy kiírva? :)

gratula az összes lépegető babókának,vegyeteke magatoknak is futócipőt :lol: én sosem gondoltam volna,h ha arról van szó,milyen gyorsan tud futni egy ilyen büdös kölök.mostanában 1re többször "menekül"előlem,mikor azt mondom,na most már gyere! :twisted:
mi beléptünk az un.nagymozgásos korszakba,ezért nem is kötik le a játékai mostanában.el kell gondolkodnom vmi mozgásos programon.addíg marad a dunakeszi reptér,ma is oda csaptam ki :lol: holnap van anyósom 60.szülinapja,nem tudom mennyire leszek beszámítható,ha nem jönnék bocsi,bár nem fog feltűnni úgysem :wink: :lol:

Kép
berni1
 
 


Hali!

Berni, persze nem fontos, de nem köszöntötted Bogit :roll: . Szigorúan jegyzetelek :lol: !

Különben köszönjük a köszöntéseket.

Bogica még most SEM gyógyult meg. Most reggelre be is lázasodott. Kapott egy kúpot, Nurofent nem adok neki. Meg kap napi 20 csepp C vitamint és remélem hétfőig helyre jön, ha nem akkor tényleg megyünk a dokihoz.

Réka, jó ötlet ez a montázs!

Adri, engem most már azért nem zavar annyira, ha járatja Bogit anyóspajti, mert már önállóan is megáll, lépeget bútorok mellett, szóval már elég erős hozzá. Úgy gondolom, kárt már nem okoz vele, de azért ÉN nem járatom.
Szépen fejlődik Ártemisz, már én is kíváncsi vagyok Bogira.

Mariann, jó hír, hogy lezárták a vámos ügyet! Az én férjem ikrek, egy fokkal sem jobb a kosnál 8) , sőt ugye Bogi is. Na két dudás...

Szuper képek Nóriról, én is imádom Bogi hurkáit!

De most miért nem megy a vonalzó :lol: ?

Megyek tanulni, apa gyerekezik.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Mariann! örülök, hogy lezárult az ügy és semmi következménye nem lett. Nagyon édi a házimunkázó Ámin!

Csilla! Jobbulást Boginak! Jázmin is beteg sajna. Megint kijött a krupp. Folyik az orra is.

Ma ballagáson voltunk. Mindjárt megyünk az ebédre, csak puccba vágva ülünk itt és várjuk a delet! :lol:

Kép Kép Kép Kép

Gabuska! Nagyon jók a Nóri hurki képek! :lol:

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Bogicának, Jázminnak jobbulást!

Ami a hurkákat illeti, Nóresz 2 hónapja dekkol a 7 kilón. Nem izgulok, mert sokat eszik, jókedvű, eleven, csak marha érdekes. Hova lesz, amit megeszik?

Mi is voltunk ballagáson, de gyerekek nélkül.

Holnap gyereksziget. Jön valaki?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én már megint le vagyok maradva, csak az óriás betűket olvastam.

Titi, gratulálunk, jó egészséget!

Amint sikerül vissza is olvasok, de addig is a legfontosabb: Apa elment a tegnap Angliába a fiával.

Apa két fia:
Kép

A hajónk:
Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szülinapi képnek csak ezt tudom küldeni:
Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


[quote="el..né"]S írta:el..néziasztok!

Én már megint le vagyok maradva, csak az óriás betűket olvastam.

Titi, gratulálunk, jó egészséget!

Amint sikerül vissza is olvasok, de addig is a legfontosabb: Apa elment a tegnap Angliába a fiával.

Apa két fia:
Kép

A hajónk:
Kép


Csodálatos ez a hajó.... :P

A férjednek volt már egy fia?(bocsesz,ezt nem tudom.....)

Kép
Kép
szintus
 
 


Titinek nagyon sok boldogságot a kis Botondhoz!

Minden földi jót,sok-sok tejcsit!!!!


Szly nagyon pasis Roli ebben az öltözékben!5-ös :lol:
A kiscsaj pedig tündéri!Megengedi,hogy bekötsd a haját?
Mert Fruzsi nem engedi..... 8)

Fruzsi már egész nap járkál,szinte meg sem áll!
Nagyon élvezi a szabadságot!Főzni is nehézkes tőle néha!
De valamit kitalálok neki,akkor elvan vele egy darabig,de mostanában elég sokat csüng rajtam,ami elöbb nem volt jellemző rá :roll:

Pat kutyakaki :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


Nahát, elveszek ebben az információdömpingben :roll: :lol: Ami biztosan lejött, az, hogy egyre ügyesednek a gyerekek: nőnek, lépegetnek, sok mindent csinálnak. Az evéshez én is hozzá tudom fűzni, hogy Csanád is megfogja a kanalt és ő teszi be a szájába az ételt, amikor olyan kedve van. Persze én is fogom azért a kanalat.
Szintia, köszi, hogy ennyire reklámozod a képeimet! :lol: Igen, a férjemnek már vannak gyerekei az előző házasságából, akárcsak nekem.
A képekről így visszafelé:
Roli abban az öltönyben és a napszemüvegben mehetne 007-es ügynöknek is :lol: Jázminról meg eszembe jut, miért is szerettem volna én mindig egy kislányt :P
Ámin inkább nyújtja oda a seprűt szerintem: Anya, sepregess!! :D
Gabuska, tinikorában majd jól dugd el Nórinak ezeket a képeit, hogy meglegyen még akkor is, amikor majd ő vár gyereket! :lol: Az előző képeknél nem csak a fotók jók, hanem a kommentár is :)
Pat, ti nem csak homokozót csináltok, hanem ketrecet is :lol: Legalábbis Jázmin egy darabig nem tud kijönni belőle :)
Berni, a dinnye már eleget van reklámozva, a többi kép nem kapta meg miatta a megérdemelt figyelmet! Pedig olyan csibész a legtöbbjén! :wink:
Rebus szülinapos képeit is csak most néztem meg, tud lazulni a leányzó!
Szinta, csúcs az a pink hercegnő!!!(nem a torta, bár az is!)
Akli nem olvasta a nevét, az csipkedje magát, mert mostanában nem tett fel fotót :lol:
Most ennyire futotta...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli nekem ezen a szülinapos képen ugy néz ki Csani,mint ha legalább 1.5éves lenne :D
Nagyon cukker kiskölyök!Szép arcocskája van! :lol:
Megint kereszteltél,de majd szól érte az érintett
:lol: :lol: :lol:

Berni cool képeket tettél fel!
Változatlanul a te fiadat néztem ki vejemnek...de most meginogtam,amióta megláttam Csanádot ezen a képen :lol: :lol: :wink: :wink:

Pusszzzaaannccss!

Kép
Kép
szintus
 
 


csilla!
bocsi,figyelmetlen voltam:Boldog szülinapot!!! :oops: most már jó?nem szeretném,ha nem tudnál aludni :wink: remélem azért szándékosságot nem feltételezel! :D

és egyben előre elnézést kérek mindenkitől,akit nem köszöntök időben bármilyen hó-vagy évfordulóján,ez nagy hibám,h feledékeny vagyok,de annyira,h regéket tudnék mesélni.de majd igyexem javulni és figyelek!!!

gabi!
hol és mi az a gyereksziget?enegm lehet,h érdekel.

Kép
berni1
 
 


jaj,és elnézést mindenkitől,de hulla vok,jól sikerült anyós szülinapozása,úgyh kipurcantunk :( húzok aludni,jó éjt!reggel még jövök,h megtudjak vmit a szigetről :)

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Sly!
Nagyon csinik a csemeték! És ahogy Roli (gondolom) segít felállni Jázminnak.Elolvadok!!! :D

Joli!
[quote]P írta:at, ti nem csak homokozót csináltok, hanem ketrecet is Legalábbis Jázmin egy darabig nem tud kijönni belőle

Az tuti,de még Mira sem!!! :lol: :lol:

Szintus!
Szemed a pályán! :wink:

Joli,azt még nem is írtad szerintem,hogy a férjednek is vannak gyerekei. Akkor rátok tényleg igaz lehet a mondás,hogy "...a te gyereked meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket" :lol: És mekkora a fiú?

Jázminnak,Boginak jobbulást!

Sajna Mira is beteg???!!! Éjjel negyed 4-kor 39.2 volt a láza és még reggel is 39,de 10 körültől lement 36-37 közé,és egész nap nem volt gond. Egészen estig. Történt ugyanis,hogy a csajnak csütörtökön valami megcsípte mindkét lábszárát.Tegnap nem volt gond,bár estére picit nagyobb lett,ma reggelre a csípések kb. egyforintosra nőttek,ma esétre meg egybefüggő hatalmas sötétlila duzzanattá,ami a lábszára felét betakarta,és minta a beton olyan kemyén vagy csomós lett. Adtam neki Calciumot,de azért elvittük az ügyeletre,mondták,hogy be van neki gyulladva,adtak rá krémet,és ha nem javul holnap vissza kell vinni! :shock: Csajok,én ilyet még nem láttam,annyira durva volt! :shock: :shock: :evil: :evil: De hogy mitől lehet??? :roll: :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli!
Nagyon helyesek a pasik!!! :D A hajó meg szuper!!!!!

Szintus!
[quote]B írta:erni cool képeket tettél fel!
Változatlanul a te fiadat néztem ki vejemnek...de most meginogtam,amióta megláttam Csanádot ezen a képen


Nana,el a kezekkel!!! :evil: :evil: :lol: :lol:
Tudod már hogy fogják hívni a kistesót? Én ilyenkor már tudtam :oops: :oops:

Amúgy a mai nap csúcspontja is az ügyelet várójához (és Márkhoz :lol: ) köthető. Ült ott egy meglehetősen sötétbőrű,hosszúhajú emberke,a karján egy félnégyzetméteres (űbergagyi) zöld "börtöntetkó" :lol: Valami hullámos vonalak voltak,fogalmam sincs mit ábrázolhatott,de volt rajta egy rózsa.
Okos fiam rábökött emberünk karjára,és fennhangon:
-Anya,ezt ki FIRKÁLTA ide????? És mi ez TEKNŐS??????

Szégyen,nem szégyen hangosan röhögtem a váróban! :lol: :oops: :lol: :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Jövök szorgalmasan az éjszakai műszakba ezután-legalábbis remélem.
Szintia, köszi szépen a figyelmeztetést, így legalább előre elnézést tudok kérni: Pat és Szly, ezer bocs! Persze, tudom én kinek hogy hívják a gyerekét, csak hát :oops:
Nekem tetszik ez a kép Csanádról, csak sajnos rossz minőségű, telefonnal készült.
Berni, Gabuska biztosan mond pontos választ is, én csak sejtem, hogy a gyereksziget a hajógyári szigeten szokott lenni, talán most is ott lesz....

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, bocsi már megint, tudod, mindig olyan sokáig írok egy hsz-t! Szóval csak most olvastalak. Igen, igaz lehet ránk a mondás :) De talán mégsem, az ő gyerekei is nagyok már, mint az enyéim. A fiú betöltötte már a 17-et. Azért nem esik sok szó róluk, mert ritkán találkozunk.
Sajnálom kicsi Mirát, biztosan allergiás valami hangya-vagy bármi-csípésére. Remélem holnapra helyrejön!
Márk változatlanul csodálatosokat mond :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jó reggelt!

Pat! Márk nagyon ott van! És hogy reagált rá a TEKNŐS tulajdonosa?
Jobbulást Mirának! Még én sem láttam ilyet.

Joli! Nagyon jók a képek! Szuper a hajó! Én is beletenném Jázmint a homokozóba, hátha ki tudna mászni belőle! Csak hát olyan messze van!

:cry:

Mi tegnap jól éreztük magunkat. finom volt akaja! Birkapörit ettünk. Sokan sétáltak Jázminnal. Már szívesen megy mindenkivel szerencsére. A lányok szépen elaltatták babakocsiban, szóval nekem nem csak gyerekfelvigyázás volt szerencsére.
Viszont Jázmin elég betegecske. Az éjszakát szépen átvészeltük a hideg párásítóval. Nem kellett kúpot adni neki! Remélem nem rosszabbodik, csak javul a helyzet és akkor egész tűrhetően túléljuk ezt az időszakot. Átaludta az éjszakát és csak reggel hallottam, hogy nehezen lélegzik, amikor már nem ment a párásító. A gyógyszereket viszont nehezen veszi be.

Mára semmit sem terveztünk. Jó lesz már időben nekilátni az esti fürdetésnek.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Csak pár szóra:
Roli és Jázmin nagyon-nagyon csinosak!!!!
Márk száj hihetetlen!!!
Én is kíváncsi vagyok, hogy a nagy teknős mit reagált.

Joli szuper a hajó!!!!

A kis betegeknek milliárd gyógypuszi elküldve :!: :!: :!: :!: :!:

Velünk semmi különös nem történt azon kívül, hogy tegnap megettem egy marék kukacos cseresznyét. Csodálkoztam, hogy a fiúk miért nem ették meg este holott olyan finom. Hát ma kiderült. :cry:

Kép
havacska
 
 


csajok!
mi ez a betegeskedés??? :shock: ne őrjítsetek meg,nyár van,haverok,buli...nem punnyadozás :lol: szegények!!!!! :( úúúúúúúúúúúúúúúúútálom a betegeskedést!szerintem nálem jobban senki nem aggódik,ha vmi nem stimmel a gyerekkel.pat!szó szerint borsónyira szorult össze a gyomrom,mikor olvastam,h mi történt a picilánnyal! :( fú,ez nagyon gáz!
Dorkót tavaly nyáron csípte meg 1xre 2 darázs,mikor még pár hós volt,abból az 1ik az arcát.1 órát üvöltött,még a cici sem kellett neki...na nem mesélem el bőven,h én mit csináltam... :oops: :oops: para a köbön :)

joli!
te akkor most pesten vagy már?és angliában voltatok?ott van a nővéred?ne hari,lehet,h ismét felületesen olvastam anno :oops:

szly!
öltönyös Roli csúúúúúcs!és a napszemcsi hozzá... 8) :lol: nagyon kúúúúl!

lányok!
van vki,akinek a kismanójának van már napszemüvege?én most akarok venni Dorkónak,mert sokat vagyunk kinn,csak nem tudom,h tűrik-e? :?:

Kép
berni1
 
 


....most szállt el egy irományom! :evil:
Szóval újra!
Sziasztok!
Köszi az együttérzést,Mira jobban van,reggelre megint különálló kisebb foltok lettek a lábán,de azért kapott még kalciumot meg Fenistil-cseppeket!

Berni!
Jól esett az aggódásod! Ari vagy! De azért a szülinapját el ne felejtsd!!! :lol: :lol:

Joli!
Jók az új vonalzók!!!Amúgy én is gondoltam hangya-csípésre is...ki tudja...

Mirának nincs napszemcsije,egyenlőre kalappal védekezünk! Vagyis védekeznénk,ha az egyiket nem vitték volna el a baba-mama klubból,amit meg tegnap vettem helyette,azt 5 perc múlva elhagytuk!!! :evil: :evil: Azért az nem baj,sőttttttt,ha hozzászokik a napszemüveghez,mert nekem még felnőtt létemre sem sikerült...

Mariann!
Kukacos cseri? Ugyan már....friss hús! :lol:

Sly!
Illene elmennetek ilyen időben a strandra! Nem ám otthon lazsálni! :lol:
Remélem gyorsan túl lesz Jázmin ezen a kóron. Legalább ő éjjel jól alszik!

Most megyek,csinálok valami hasznosat,mindkét gyerek szunyál,reggel fél 10-kor keltek ma! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni! Jázminnak van napszemüvege, vagyis az unokatesóké volt, de nem tűri. Amíg ájuldozunk, hogy milyen szép, meg jaj de jó, addig eltűri, de utána leveszi. Van egyébként bébiknek úszószemüveghez hasonló napszemüveg, lehet azt nem tudná levenni.

Mariann! Nem lesz semmi bajod a kukacoktól, mivel már túl vagy rajta, kár keseregni miatta.

Képzeljétek, reggel felhívtam a gyerekdokinkat. Megkérdeztem, hogyan kell használni az inhalátort. (de nem hívtam ki, gondoltam, ha rosszabb lesz Jázmin állapota, holnap elmegyünk hozzá a rendelésre. ) Erre kb 1 óra múlva kijött teljesen magától és megvizsgálta Jázmint. Felírta a gyógyszereket, stb. Nagyon rendes! Örülök, hogy átmentem annak idején hozzá!

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?