Új privát üzeneted érkezett!

Szegény Amy...egyetértek Millyével, én is adnék neki sedatifot, és egyetértek Julcsival is, ha fogzás akkor kapjon csillapítót. Remélem megoldódik nektek...veletek vagyok!!!

Most mintha megint egész sok helyen buli lenne az élet :shock: a hideg miatt nyűgik a babák? Nálam Oli olyan szépen alszik nappal ma is meg tegnap is...két órákat alszik egyben! Büdös életben nem csinált ilyet :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Budabo ne is írd az időjárást... :evil: már legem van a szélből... :? Te miért sírsz? Mi a baj? :roll:

Zetibebi :D :D :D palacsinta+mosás= árvíz :D :D :D várjuk a képeket!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kép helló csajok :wink:

Jaj ne kérdezzétek miért van rózsaszínben... :lol: éjjel öltöztettem őt sötétben és ez akadt a kezembe :lol: (anyósom vette, ne kérdezzétek miért... :twisted: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

 
 

Kép délelőtt alkotótábor volt a gyerekszobában :D Zéti alkotott, egyszerre kétfélét is :D (sajnos csak a rajz jött össze végül)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:anyósód rózsaszínt?????????????? nem tudta hogy fiatok van? :lol:

millye: hosszú,hagyjuk,majd elmúlik,kicsit most rossz passzban vagyok és nem könnyítik meg itthon a helyzetet, inkább rátesznek,de majd elmúlik. Na megyünk szülinapozni.

Kép
budabo
 
 


Zetibebi nagyon jók a képek! Zéti ahogy bilizik... :D :D :D

Budabo sajnálom... :( azért érezzétek jól magatokat! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi anyósom lányt akart, saját gyerekének is (két fia van) meg unokának is (két fiú unokája van) :D Asszem rózsaszín ruhákkal próbálja kompenzálni a hiányérzetet :D Ha tudnád miket vesz néha nekik... :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


na itthon ragadtunk Fügi bealudt...

zetibebi: az én apukám végre fiu unokát akart, ami kicsit rosszul esett, dehát ez van.

millye: jaja igyekszem. :cry:

Kép
budabo
 
 


Boldog Hófordulót OLlinak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zétike balkezes? :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


és már ébren is van :cry:

Kép
budabo
 
 


Bogi: sajnálom a rossz napokat. :( De kisleányod olyan szépséges és ügyes, meríts erőt az anyai szeretetből, ami határtalan ugyebár. :)

Kreiszi: mentek a képek a gmail-os címedre! :wink:

Oli és Zéti nagyon helyeskék, a dupla alkotás meg :lol: baróóó, így kell élni na!

Kép
Kép
elif
 
 


Zetibebi anyósod :D :D :D rózsaszín ruha :D :D :D remélem még barbi babát nem vett a fiuknak :D :D :D

Budabo remélem lecsillapodtak a kedélyek és jól telt a délután! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


elif:köszi,

millye: jaja, elment.

Kép
budabo
 
 


Millye: néhány virágot ültettem, ágyásszegélyt ástunk le, meg kiskerítést a kert végébe (asszem vadászkerítésnek mondják), gazolás, mert az a rohadt gaz :twisted: 3x akkora, mint a fű, amit 2 hete ültettünk. Gondolkodtunk gyepszőnyegen, de hát nem lett volna olcsó mulatság. Mi 1 hónap múlva megyünk nyaralni, de már most izgulok, h milyen lesz gyerekkel…, hát bizti nem olyan mint eddig
Bogi: igazad van, pár év múlva jobb lesz, a férjhelyzet meg….valszeg rosszabb. Tényleg úgy van, h ahogy telnek az évek, egyre idegesítőbbek lesznek. A férjemnek is vannak olyan dolgai, amin úgy 5-10 éve még nevettem, de ma már nem tudok, de nyilván ez fordítva is igaz. Nem baj, itt vannak a gyönyörű gyerkőceink. Remélem már jobb a kedved!
Kaandi: már a 8. héttől nem, akkor kezdődtek az éjszakai pisilések. A szélből nekem is elegem van :twisted: . Hajrá tankini! Boti édes lehetett, ahogy cuppog :D .
Elif: jaj, nagyon jó! Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, h megcsináltad ilyen szépre! (puszit dobó szmájli)
Gabi: megigézed a szép szemeddel és elalszik Szoni :D
Az nem lehetne, h palacsintát sütök és a fürdőszoba kitakarítja magát :lol: ?
Zvera: boldog hófordulót nektek! Zéti képét nézve, már tudom, h miért olvasnak a pasik c@rás közben, anyukájuk szoktatja rá őket :lol: :lol:
kreiszi
 
 


Millye ráhibáztál, nem pont barbi babát, de valamilyet akar venni anyósom, tisztán pedagógiai célzattal :D

Kreiszi mondasz valamit, többet nem adok semmit a kezébe bilizés közben :D
Egyébként meg kell jegyezem, hogy nagyon büszke vagyok Zétire mert saját magától követeli a bilit, és ő maga akar megszabadulni a pelustól, és tök ügyesen pisil úgyhogy nemsoká csak egy liberós lesz a háznál :D

Micsoda pangás, mindenki bulizik szombat este? :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


micsoda pangás van itt???Tuti mindenki kirándul...
kreiszi: jobb a helyzet, de az is igaz, hogy nekik is van bajuk velünk, mi sem vagyunk tökéletesek...
Na joccakát nektek.

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:07-kor.
Vendég
 


babanyul: jó reggelt! hát ez ténleg undok dolog hogy nem szól, takarította volna ki. Szegény Szoni mi lehet vele? én i meg itt irigykedem rátok, hogy milyen szép az élet. Semmi extra nem volt tegnpa szokásos kis afférok, lehet hogy azért is veszem jobban fel, mert nem sokat eszik és lehet hogy ettől ingerültebb vagyok. Na talán ma szebb nap lesz. :lol:

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:06-kor.
Vendég
 


babanyul: áááááááááá nem a gyerek nem eszik hanem én :oops: tiszta hülye vagyok. Füge két hét alatt 300-at hízott, de mi sokat eszünk. 29-én megyünk akkor tudom meg. Mérleg nincs itthon, mivel már cici sincs nem érdekel mennyit hízik addig amíg azt látom hogy mennyire feljődik. Részemről a csütörtök még mindig jó ha nektek is?!?!?!?!!?!? Én tegnap Füginek bekentem az ínyét meglepődötött de tetszett neki, meg kétszer kapott chamomillát is mert borzalmasan rágta az öklét, a rágókával dörzsölte az ínyét. Nem probáltad neki?

julcsi: éjszaka?

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt!

Megint rosszalkodik a netünk! :?

Lábam még sajna fáj, köszi Millye amit írtál, még az Arnicát kipróbálom!

Nemsokára jön anyukám, itt lesz szerdáig, mert Apa dolgozik hétfő, kedden! :( Szerdán meg oltásra megyünk! :(
zsu83
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:06-kor.
Vendég
 


Bogi olvastam hogy nektek is milyen fárasztó napjaitok vannak! :cry:
zsu83
 
 


babanyul: nem jött át :cry: :cry:

zsu:
hát igen, de idáig ma Füge aranyos, lehet hogy a foga miatt csinálja már ő is a műsort. Pihenj sokat ha ott lesz anyud, hogy a lábad tovább tudjon javulni.

Kép
budabo
 
 


Budabo amikor fogyóztam akkor én is ingerültebb voltam... de a 90 napos egyáltalán nem viselt meg. :D azt próbáltad már? :roll:

Kreiszi viszont most szép a kertetek :roll: mi gyepszőnyeget vettünk oda ahol ki szoktunk ülni kávézni, de tényleg nagyon drága... úgyhogy nem vállalnám az egész udvar füvesítését... :?

Zetibebi pedagógiai célzattal fiúnak baba? :shock: :D

Babanyul tavaly én is beleöntöttem anyukámék klaviatúrájába az üdítőt szerelés közben... :? vehettem nekik egy másikat... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 remélem az Arnica segíteni fog... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: a 90-es napos nekem nem szimpi :oops: , igazából most semmi konkrét diétát nem tartok, csak annyit hogy reggelizek, 12-14 körülig ebédelek - délelött nassolok - és délután gyümi,zöldség,joghurt. Pár napja csinálom de voltunk két buliban és megálltam, pedig imádom a sütit és finom sütik voltak de nem ettem. Tegnap csomagoltak abból ettem ma délelött. Nem tudom meddig fogom csinálni, ha látom hogy vmi történik akkor biztos több erőm lesz hozzá. Ésssssssssssss Fügém megérezte hogy tűrés határon mozgok, mert ma idáig egy tündér aludt ebédkor aludt délután, majd elválik a nap többi részében milyen lesz.

Kép
budabo
 
 


Budabo én csak ettől tudtam fogyni... de kiek ez kinek az válik be... :roll: örülök, hogy Füge tündérien viselkedik és alszik! Gondolom akkor tudsz egy kicsit pihenni. :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: kicsit tudtam és tisztára feldobodtam ettől, most kaja után megyünk kenguruban fesztiválozni, jó kis hangzavar lesz, nem tom Füge hogy viseli majd :shock: . Kis butámnak is jót tett hogy szunyált, jó kedvű,sikongat,dumál. Képzeld beraktam a franciaágy közepére és tök nyugodtan teregettem a teraszon, kb. 3perc telt el,odanéztem és Füge az ágy szélén feküdt :shock: nagyon megijedtem, fordult egymás után és ott kötött ki. Diétára még visszatérve, nekem a Norbis használt, de nem vagyok kitartó, amikor cigiztem nem volt ilyen gondom :oops: bár inkább bűzmentesen pár kilóval többen. Nektek hétvége hogy telt?

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:05-kor.
Vendég
 


mindenki kirándul,rokonozik,pihizik...

Kép
budabo
 
 


babanyul: tetanusz!!!!!!!! Szonit meg inkább vidd és nyugodj meg.

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:04-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:03-kor.
Vendég
 


Budabo érezzétek jól magatokat! Ma mentek eperfesztiválra? Én már egy ideje nem merem az ágyon hagyni egyedül pont ezért mert forog és vége az ágynak... :shock: annak örülök, hogy jó a kedvetek! :D nekünk aránylag jól telt a hétvégénk... az bánt, hogy apukám nagyon beteg és ez nagyon megvisel, hogy nem tudok rajta segíteni... megyünk valamikor Szentendrére még nem tudom pontosan, hogy mikor mert a férjemnek van valami dolga... de ha ráérsz akkor találkozhatnánk... :D (még nem biztos... csak szólok...) :roll:

Babanyul jobbulást nektek! Hogy sikerült a kerítéses sztori? Csak nem kerítést másztál? :shock: igaza van Boginak azonnal tetanusz nehogy vérmérgezést kapj! :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Babanyul a fogzástól is mehet a hasa, de szerintem is jobb ha megnézeted... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:02-kor.
Vendég
 


Babanyul lefertőtlenítetted? Szerintem érdemes egy tetanuszra bemenni az ügyeletre... egy darabig akkor védett leszel. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: sajnálom apudat :oops: erről jut eszembe tesóddal nem javult a helyzet? Szólj ha jöttök és ha tudjuk összehozzuk,cuki nálunk is van :wink:

babanyul: a négy kaki még nem sok szerintem, tegyél el egy pelust és megtudod mutatni, ha nem vagy biztos benne hogy hasmenés-e vagy sem. Én is nézegettem az ínyét, látni nem látok semmit, bekentem egyszer már neki de érezni sem éreztem,viszont visítva tolta az öklét és rágta és nem éhes volt.

Kép
budabo
 
 


Budabo Rendben van! Jó lenne talizni! :D
Ééééééééééés úgy néz ki, hogy megtörni látszik a jég... de nem kiabálom el... nagyon ráéreztél a dologra mármint a húgomra... tegnap már beszélgettünk és már ránézett a babára, de megfogni még nem akarta ma pedig már egy picit gügyögött a fiamnak... ez is egy kis előrelépés.. nem szabad letámadni... valószínű az volt jó hatással rá, hogy anyu valamelyik nap lejött hozzánk és hozta a húgomat is és akkor még ugyan rá sem nézett a babára sőt zavarba jött attól, hogy itt van nálunk és azt sem tudta, hogy merre nézzen, hogy a babát ne lássa és akkor már egy csöppet beszélt velem, de távolságtartó volt...

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönjük, hogy gondoltok ránk! Anyóséknál voltunk tegnap délelőttől, most egész jó volt! Voltunk búcsúban, Marcika kapott búcsúfiát is. :) Egy tündér a Bogyó, röhög, kiegyensúlyozott, ma este pedig folyamatosan nyomta fel magát és fordult hasról hátra. Annyira boldog volt tőle! :D Eddig csak véletlenszerűen sikerült neki, úgyhogy reménykedem, hogy nyugodtabb lesz éjszaka és nem fog folyamatosan gyakorolni... :?

Éjszakáink: Most egész jó volt, kétszer kelt, evett (másodjára alig, csak az érzés kellett) :) , visszaaludt. Szombatra virradóra már 11-kor fent volt először (asszem a különszoba nem jön be annyira... :? ), fél 3-kor sikerült szopi nélkül visszaaltatni (mondjuk fél órás hadművelet volt, és gondolkodtam közen, hogy ilyen erővel akár meg is szoptathatnám), majd 5-kor újra enni kért. Végül 1/4 8-ig aludtunk. Igazából így, hogy 7-8 között kel véglegesen, egész jól bírható. :)

Bogi: Nyűgös nappalt sajnálom, mennyi alszik most napközben a Kisaasszony?

Zéti: Hajráhajrá, menni fog ez!

Gabi: Köszi az ötletet, de, a fal mások felén van a gép és a tv is. Csak fogalmam sincs, hogyan rendezhetnénk át a lakást... :?
Szoni szépen alszik! Ilyen nálunk nem fordult elő, őt óra alvás egyben... :shock:

Millye: Apukádal mi a helyzet? Tesódnak örülök!

Ennyi jut eszembe, Apa vár a szobában, holnap jövök. :)

Jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: de jó hogy kezd megtörni a jég!!!! Lehet hogy időbe telik de akkor is egy család vagytok és rendeződni fog.
Voltunk feszkózni, Füge kenguruban nyomta, a hastáncos lányok és a zene, meg anya ringatása annyira bejött hogy elaludt. Ennek örömére itthon későn fürdettünk,kaja és nem ájult be egyből, de már elvileg alszik. :lol: remélem fog szépen ügyesen.

julcsi: mit kapott Marci a bucsuban? mi egy kalapot vettünk Füginek :wink: végre találtunk. Kislányom megérezte hogy már elszakadóban van a cérna mert ma bűbáj volt aludt délelött 1 órát és délután 2-t meg kenguban 30 percet. Nyugodt éjszakát nektek.

Kép
budabo
 
 


millye, örülök,h a hugod kezd javulgatni :wink: rossz lehet neki is meg mindenkinek!

kreiszi, tegnap este jó, h írtam,h majd ma éjjel!!! hát bejött, reggel 5 ig meg sem mukkant!!!, kajált,aztán aludtunk tovább 7 ig. a szokásos este 9-től, ma megbeszéltem vele, h 7 ig alszunk :lol: :lol:
kitartást a gazolással, az első tavasszal mikor füveztünk, szinte 1 hónapig csak gazoltunk....aztán kikoptak....ez már a 3. tavasz volt... hogy megy az idő....

gabi, mi a helyzet? kaptál tetanuszt? és miért csináltál ideglevezetést??, Szonika? megy még a hasa?

néztem ma nagy pangás volt itt,nem?.... :shock:

képzeljétek ma kipróbáltuk a tejpépet, hááááát annyira nem jött be neki, majd hátha legközelebb, aztán meg szopizott egy akkorát....délelőtt meg reszeltem neki őszibarit, kicsit savanykásabb volt, tettem bele kicsi banánt, nagyon finom lett, majdnem megette mind.... igen Millye már túl vagyunk az alma kóstoláson is! :lol: :D

Kép
kaandi
 
 


ma nálunk is nagy alvás volt Bogi, de is aludt 1 órát délkörül megint 1 órát, aztán du fél 4 kor én is olyan fáradt voltam, ledőltünk és aludtam én másfél órát Botikám meg 2 órát!! hát ilyen ritkán van nálunk sajna.....bár mostanság mintha előfordulgatni akarna... :roll:

mi az az eperfesztivál?

Kép
kaandi
 
 


Andus????!!! Még nagyon dolgozol???? Van még 1 nap a határidőig!!! :lol: :lol: :lol: Mizújs?

Kép
kaandi
 
 


Sziasztok!

Megvolt tegnap az esküvő, nagyon jól sikerült, gyönyörű volt az Ifjú pár, csodaszép volt a hely, nagyon fini a vacsora, és Vendi is szépen viselkedett. Kettő után jöttünk el... Szépen alukált, kétszer etettem éjszaka, és vagy kétszer felébredt, de nem sírt, csak nézelődött, tetszett neki a társaság. Nagyon jó volt kimozdulni egy kicsit, jól érzetük magunkat. Az igaz, hogy én fél 4 után feküdtem le, és reggel 6kor keltem (először... :twisted: ), utána hétkor, majd 8kor végleg... és emiatt nem nagyon vagyok pihent, de megérte.

Vettem Vendinek homeós kúpot, tegnap este is kapott, és ma is, majd meglátom, hogy használ-e.

Azért is jó volt a tegnap, mert itt volt az unokatestvérem, aki védőnő, és megmutattam neki a popsiját, és határozottan mondta, hogy valami allergia lesz, és hogy tuti a pisije okozza, és hogy mindenképp kideríti nekem, hogy mit lehet tenni ellene.. Szóval nem pelenkakiütés.... Ezért is nem használtak a krémek....

És képzeljétek Nagymamás is el tudott jönni, és nagyon jól nézett ki, és olyan édes volt, mert nagyon jól érezték magukat Papámmal... Egész este a csokiszökőkutat dézsmálták, és Vendit őrizték... Mindig kommentálták, ha megmozdította a kezét, vagy elfordította a fejét alvás közben... :D. Olyan jó érzés volt.

Hoztam pár képet, ezek még nem a hivatalosak, csak amiket mi csináltunk.

Az ifjú párral, és a családdal. (Andi, a menyasszony egyből lenyúlta Vendit.. :D. Mellette állnak a szüleim, és mi, az öcsém mellett meg Andi szülei)

Kép

Ezek vagyunk mi (Vendi elég vicces arcot vág... 8) :lol: )

Kép

Minden gyerek kapott egy buborékfújót. Vendi nagyon élvezte:

Kép

Hát egyenlőre ennyi, majd még hozok.

Drukkoljatok, Férjem holnap államvizsgázik!!!

Szép, átaludt éjszakát kívánok mindenkinek!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


. .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.09.27 21:48-kor.

Kép
Kép
ricsibaba
 
 


. .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.09.27 21:46-kor.

Kép
Kép
ricsibaba
 
 


kaandi: én örülnék azért ha lenne még több ilyen napunk, hogy Füge jól alszik, nekem is jól jön. Ilyenkor van az eperszezon és kis falucskám az egyik fő epertermelő hely. Háromnapos feszitvál, kirakodó, gyerekjátékok,kajálda,fellépők,eperlekvár főzés,gyerekek által készített kép kiállítás...stb. Szóval egy nagy-nagy bucsú. Évek óta van már, de a fellépők már nem olyan jók, nem az én ízlésem. Régen Lagzi lajcsinyomatta, akkor amikor minden héten volt a tv-ben vmi mulatos műsora.
Na röviden ennyi.

amy: örülök hogy jól telt a hétvége és kicsit feltöltődtél. Nagyon csinos vagy a képeken!

ricsibaba:szia elveszett:). iwiwen megtaláltalak, de olyan sokáis nem jelöltél vissza hoyg visszavontam, erre most előkerülsz. Mi napi ötször eszünk, 1*135,4*175,de van hogy vmelyik kajára még eszik 35-öt,3-4 óránként eszünk. Füge nekem is este 9 körül eszik és reggel 7.30körül újra, így kell 3 óránként etetnem mert nem lenne meg az 5 kaja. ügyesek vagytok.
nagyon szépen fejlődtök.

babanyul: mizujs??? voltál ügyeleten? Szoni? Tetanusz?

Kép
budabo
 
 


Halihójóreggelt!

Végre megérkeztem én is, apa elment dolgozni, nem bitorolja a gépet tovább!!
Hétvégén jövés-menés volt nálunk, de úgy látom a termésből, hogy máshol is! :)

Amy: Szépek vagytok nagyon! Örülök, hogy csak jól sikerült az esküvő! Amúgy Vendi zűrözik még este?

Én is már azt mondom: a pecsába a forgással!
Tegnap rájött édeseszterem, hogy milyen klassz is hasról hátra gurulni... folyamatosan.... Amúgy hasaltatni kell(ene) sokat, hogy erősödjön, na ez tegnap 24 órás felügyeletet kívánt. Ezt még mosolyogva viseltem, de azt, hogy éjszaka kétszer felkelt, mert hanyatt feküdt, és napközben sem lehet letenni aludni, mert rögtön fordul...:twisted: Mondtam neki, hogy tökre nem vagy vicces gyerek!!
:twisted: Valami besatuzós megoldáson gondolkodom.
(Hehe, mert most is éppen az ágy sarkában alszik, mert ott talán tartja az ágyrács.... :D )
Szóval Julcsi, az eddigi tapasztalatokból le kell szűrnöm: felejtsd el, hogy nem fog éjszaka "gyakorolni"! :wink:

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?