Új privát üzeneted érkezett!

Sarmi: rákattintasz youtube-on arra, hogy "sign up", regisztrálsz, és aztán az "upload"-dal tudsz feltölteni. Dióhéjban kb. ennyi.
Ja, és miután kitöltöd az első oldalt a regnél (név, szül idő, ilyenek), rákatt arra, hogy "I accept", és a kövi ablakban, ha gmail-es az email-ed, akkor azt írd be jelszóval együtt a bal oldalra, ha nem, akkor a jobb oldalra az email-címet és találj ki egy jelszót.

Feltöltésnél van méret és időkorlát: max. 1 GB és 10 perc lehet.

Remélem ,érthetően mondtam el, ha help kell, szólj :)

Kép

Kép
gabilany79

Mági: Voltunk TESCO-ban, még mindig nincs, csak a betűs habtapi. A számosnál ott a címke, hogy ideiglenes készlethiány.... :( :( :(

Délután (köbö 1 óra múlva) megyünk Minimanóba borostyánláncért, valakinek kell esetleg? (postázni tudnám, ha kell) (felhívtam ASTI-t, az közelebb lenne, de nekik nincs :( affene... :( :? )
bébic

Boci,
Nem szép dolog pont az ünnepeltet kihagyni a tortázásból 8)

Bébic,
Apafürdetés, ez változó, vagy igen, vagy nem. Hangulattól, elfoglaltságtól, munkamegosztástól függ.
Teapa jöhet hozzánk tréningre, énapa megmutatja hogy kell kajátfőzni (szinte csak apa csinálja nálunk), bevásárolni, babázni, sétálni, pelusozni, etetni, mosni, mosogatni, ami nem megy az a szárítógépkezelés).

Musiapa védelmében csak annyit hogy van ám 1 óra időeltolódás, úgyhogy nem is volt még olyan késő az elmenetelhez.
De az igaz, hogy sokat van el, ez nem fair :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pankának Petriknek, Odettnek boldog félévest.

Andy boldog születésnapot

kubuspace

Berni és Mindenki,
Köszi a drukkokat, éjszakát végigtanultam, 5-6 között tusoltam, a fürdőben is motyogtam a tételeket. 5 elmélet, 3 számolás, elméletet megcsináltam, 2 számolást pedig 85%-ban. + házi dolgozat.
Remélem egy drága kis kettesre elegendő lesz. Holnap éjfélig megvan az eredmény, ha siker akkor volnalzóm törlődik, ha nem akkor szerda 9 ismétlés. Csak tudnám akkor hova rakom Marcit :roll:

kubuspace

Marci és én nagyágyazunk, apa konyhában ebédet készít nekem, utána családi nagy dvd-zés lesz a nappaliban, most kaptam a meghívót, szerelmes síros film. Dejó dejó.

Hmmm kellene valamit venni a teszveszen, égeti a zsebem a zsebpénzem... Marci na mit vegyünk amíg apa nem figyel ??? :lol:

kubuspace

Bébic: nem vagy hülye, ha te így érzed jónak, hát így csinálod :D és hálás szív, hogy nem döntesz anyagi csődbe a válság idején :lol:

Kubu: szénné crossoltam az összes fingerjeimet. :D
ha gondolod, én küldhetek egy kívánságlistát :) :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Aida! Most már csak anyudat nem értem, hogy miért nem vállalná Noelt, ha otthon van. Pedig biztos fiatal és tettrekész.

[quote]A írta:pafürdetés, ez változó,

Kubu! Vagyis néha te fürdeted, néha Marci? ;)

[quote]R írta:emélem egy drága kis kettesre elegendő lesz

Hát igen, ez elég drága lesz neked, mert annyian és annyit szurkoltunk, hogy ez kizárólag nekünk köszenhető, .....és nagyon szeretjök a fröccsöt! Akkor hétfő Kopaszin?

[quote]H írta:mmm kellene valamit venni a teszveszen, égeti a zsebem a zsebpénzem... Marci na mit vegyünk amíg apa nem figyel ???

Kb olyan buggyant lehetsz, mint én...

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

így jár az aki nagyfáradtan nem helyesen ír :lol: :lol:

Zöldi,
ha a szénné krosszolt ujjak meghozzák az eredményt, naná hogy kopaszizunk hétfőn !!! végre már úgy várom..

nézem a zárodó aukciókat, de náting, most mi lesz így ???

kubuspace

Kép

ezt most fényképeztem, így alszik az ágyban, ÁÁÁÁÁÁÁ

Kép

kubuspace

Zöldi! Nagyon jó az a videó! Úgy röhügtem, hogy szegény Milán csak lesett mi bajom van! :lol:

Kubu! Marci még mndig nagyon jó fej!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kubu: nagyon édi ez a gyerek!!!! :lol: :lol: A vizsgád meg tuti sikerült!!! Én is crossoltam, tehát ha már nem szoptatok jó vagyok nálad egy Bacardi Colára!!!!! :lol: :lol: :lol:

Enikő: küld át ha gondolod. Bár nem tudom mikor jutok el a festékboltba de megérdeklődöm!!!!!

Lyndee: örülök a jobb éjszakának! Pedig már akartam írni, hogy Marci átvette Arnid szokását. Úgy döntött hogy ő fél kilenctől hajnali 3-ig kialudta magát. Először megpróbáltam visszaaltatni, de kb. 5 perc múlva fent volt. Megint altattgattam, de a végére sírt. Na akkor cici elő (nem akart megnyugodni), leszívta mind a kettőt és mint aki jól végezte dolgát elkezdett síkongatni, dumálni a kiságyában. Mindezt 4-től 3/4 5-ig!!!! :evil: :evil: :evil: Persze jó volt a műsor, csak valahogy az időpont nem volt anyubarát (na meg apubarát)!!!! :evil: :evil: :evil: Aztán 8-ig aludt. :lol: :lol: Én is!!! :lol: :lol:

Most meg jól lefáradtam: függönyt mostam (ááá nem volt koszos a víz), ablakot pucoltam, egy kicsit takarítottam, vasaltam!!! Anyum Marcizott addig!!! :lol: :lol:

Apás fürdetés: nálunk apa levetkőzteti a gyereket, jól elbohóckodnak, én elkészítem a vizet, apa gyerekkel be a kádba (addig én zuhizok), én törölgetem meg a gyereket, beviszem a szobába, és apa utána asszisztál az öltöztetésnél, aztán behozza a hálóba a gyereket cicizésre. Onnét már enyim a terep!!!!! :lol:
Vendég

Lyndee: ja olyan jó kis husi. 2,5 hete volt 7070gramm meg 63cm!! Most nem tudom mennyi lehet. Szerdán megyünk méreckedni, második prevenárra, na meg a féléves státuszra. :lol: :lol: Na és az ő súlygyarapodásával nem volt megelégedve a védőnéni!!! Úgy néz ki,mint aki éhezne??!!!!! 8) 8)
Viburcol kúp: homeós kúp. Egy kicsit nyugtató, kicsit lázcsillapító!!!! Nekem a gyerekdoki ajánlotta, mikor már panaszkodtam neki hogy 3 hónapon keresztül Márton 2-szer 3-szor 30 percet aludt napközben!!!!! Egyszer használtuk és azóta 2 órákat alszik. Persze lehet nem pont a kúptól, de nem tudom pontosan miért!!!???
Vendég

Lázcsillapíííítóóóó?

Kép
zölddisznó

Zöldi: bocsi rosszul fogalmaztam. A lázzal kísért nyugtalanságot csillapítja, ja és gyulladáscsökkentő. http://www.vital.hu/viburcol
Mindez betudható annak, hogy rohadtul fáradt vagyok!!!!! :lol: :? :cry:
Vendég

Na és ha akartok egyet röhögni, hát tessék!!!!
Én lennék 5 hónaposan!!! Anyum szerint most Márton rám hasonlít!!!!
Háátt???!!!!
Kép
Vendég

Ahoj!

Remélem megvan mindenki!

Andy boldog szülinapot!

Minden kis érintettenk boldog hó- és félévfordulót.
Anett babának boldog névanpo! bakker annyian vagyunk nem tudom már észbetartani... :oops: :oops: :oops:

Boci aranyos a kispasid, és a te fotód is aranyos!

D-m alszik, nagyon nyonyó ma, megint..., kibújhatna a fogunk végre...
Apa meg maszekol, de remélem nemsokára hazaér.

Kép

Kép
dcili81

sziasztok!

Eég jó napunk van ma,van alvás,játszás és evés is.Nem sokat nyüszizik...hál istennek.
ma megkóstiztuk a körtét,persze hogy szerette :wink:

bébi:nálunk dettó a helyzet rürdés téren,vagyis apa csak a vízet csinálja a többi az enyém.de nem is bántom érte,ő ilyen és kész!

Boci:ne hülyéskedj!Marci hogy lenne már alultáplált....és a 63cm-hez hogy nézne ki a 9kiló?
pont jó ahogy van!
Előbb kellett volna szólni,küldtem volna a mi függönyeinket is! :lol:

gaby:neked van picasa progid?esetleg nem tudod ha filmet készítek képekből hogy lehet alátenni a zenét?
Verát nem szeretném zakaltni,van neki most elég baja :cry:

manna:mi is két szopi zözött gyümizünk és van hogy csak 4 óra múlva éhezik meg,sztem az nem baj!
Egyetértek mushi-apu témában! :wink:

Andi:Boldog szülinapot!

Féléveseknek sok boldogágot és sok fincsi tejcsit! :D

KépKép
lyndee

gaby:picasás kérdésem tárgytalan,rájöttem :oops:

KépKép
lyndee

Nnnna, möggyüttünk. Apának nem teccik a borostyánlánc, folyton azt akarja, vegyem le Manóról, attól fél, hogy baja lesz.... :roll:
De nem, ugye?

Kubu: Ááá, ezeket énapa is tudja ám, csak büdös jól titkolja.... :D :D

Lyndee: Én sem panaszkodásképp írtam, csak néha jól esne, ha legalább mondjuk pelust cserélne rajta vagy ilyesmi. Nem mindig rögtön "Anyaaaaa!"..... :roll:

Boci: :lol: :lol: :lol:
bébic

bébic:
mikor voltatok a Minimanóban?? Mert mi is ott voltunk, fél 3.kor értünk oda, és 4-ig voltunk :lol: Affene, lehet, hogy láttunk is???
A lánctól semmi baja nem lesz, nem tud beakadni, sem ráfeküdni, ne aggódjatok.

mush, bocika:
Nyaklánc megvan, mush, Anyudnak már le is adtam.
Bocika:
Jöhet priviben a cím, hogy hová küldjem.
A rossz hír, hogy nem volt már világos színű... De mush, te Anyud azt mondta, szerinte ez jobb is, mert jobban fog állni Kincsőn.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Tuttti, hogy egy "légtérben" voltunk, mi is olyan fél 3 után értünk oda! :lol: :lol: :lol: (azt nemtom, meddig voltunk)
(lehet, hogy láttál is, rajtam PUMA hátizsák, páromon meg bordó ing volt...elég sokat keveregtünk összevissza :D )
Bakkkeeeeeer, ha ezt tudom..... :shock: :shock: :shock:
(előző oldalon írtam a tescos "eredményt", olvastad?)

[quote]A írta: rossz hír, hogy nem volt már világos színű

Nem mi voltunk a gonosz rablók, mi sötét színűt vettünk! :lol: :lol:
(asszem ilyet: http://www.minimano.hu/termekeink/egyeb ... serko.html )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.06.13 20:06-kor.
bébic

bébic: olvastam, köszi... Nem hiszem, hogy amíg nem kellett, állandóan habtapiba ütköztünk, most meg nem lehet kapni!!!
Mit vettetek? Mi is tekeregtünk sokat :lol: Basszus, lehet, hogy láttalak is benneteket... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Azt kérdi Apa, hogy nem narancsérga cuccban voltál? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

De igen!!!!!!!! :lol: :lol: (meg zöld naci+pacsker)
bébic

NAjjóvan... Apa ezek szerint megnézi a nőket... :twisted: :lol: Pedig az arcmemóriája nulla, de a vonalzód képéről beugrott neki :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aszongya együtt néztük az autósüléseket, meg babakocsikat...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hú, mit is? Ja, körömvágó ollót Manónak (az előzőnek egyszerűen letört az egyik nyele :shock: :shock: :shock: valami irtó gagyi fémöntvényből volt), zoknit, a nyakláncot, konnektordugaszt. (Még Monapel úszópelust akartam venni, de miután közölte a csaj, hogy kiengedi a pisit, köszöntem és nem kértem. Egyelőre vettünk Libero úszópelust.)
Asszem ennyit.... :roll:

Ti miket zsákmányoltatok?
bébic

Úgy látom, volt egy szupertitkos fórumtali, még a résztvevők sem tudtak egymásról :lol: :lol: :lol:

Felállítottuk az utazóágyat, Kobold jót játszott benne :)
Holnap az egyik nappali alvást bepróbáljuk abban, hátha...

Még mindig nem vagyok az igazi, és apa ma közölte, hogy kapar a torka... ha beteg lesz és Kobold tőle kapja el, felkötöm magam...

Kép

Kép
gabilany79

bébic:
naptejet vettünk, meg borostyánláncot :) Néztem a bébikajákat, de kurta drágák...

Gabi:
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hehehe, hát rajtam aztán nem sok néznivaló van.... :P :P :P

Én tuti nem láttalak benneteket :oops: :oops: , ugyanis én ha beszabadulok egy bababoltba, olyan vagyok, mint a ló, megyek előre.... :D :D annyira elvarázsol a hely, hogy simán keresztülnézek ismerősökön is, komolyan....
bébic

Gabi: :lol: :lol:
Azért remélem, nem komoly apakaparás...hátha csak kiszáradt a torka, igyon gyorsan egy Unimukkot, az segííííííít!!!! :wink: (tapasztalat..... :lol: :lol: :lol: )

Mági: A drágák az nem kifejezés.....dobtam egy hátast tőlük.... :shock:
bébic

Mi még napellenzőt akartunk nézni a gagyi tecsós helyett, de írott lista híján frankón elfelejtettem.... :?

Rúgjatok már popón, hogy menjek fürdeniiiii......
bébic

Lányok, akit érdekel, ezek nagyon jó áron vannak!

http://bookline.hu/sortlist/sortlist!ex ... el&id=4246

Bébic, Mági! Ilyet, hogy mégcsak nem is köszöntök egymásnak! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ez valamiért nem sikerül

Mildi pép Sárgabarackos tejberizspép 250g (4 hónapos kortól)
Numil drogéria 4-6 hónapos kor után az anyatej illetve a tápszer önmagában már nem fedezi a babád energia-, és tápanyagszükségletét, ezért az étrendjét egészítsd ki vegyes táplálékkal. Az egészséges táplálkozásnak fon... 669 Ft 40%
399 Ft

Várható szállítási idő:
3 - 5 munkanap
kosárba Milupa Frutapura Alma-Banán gyümölcspép 4*100g (lejárat: 2009.07.17) (4 hónapos kortól )
Numil drogéria Olyan figyelemmel és gondoskodással foglalkozunk a gyümölcseinkkel, ahogyan Te a kisbabáddal: minden rossztól távol tartjuk őket. A legjobb, szennyeződésektől mentes területeket választjuk ki a termeszt... 619 Ft 35%
399 Ft

Várható szállítási idő:
3 - 5 munkanap
kosárba Milupa Frutapura Alma-Körte gyümölcspép 4*100g (lejárat:2009.07.23) (4 hónapos kortól )
Numil drogéria Olyan figyelemmel és gondoskodással foglalkozunk a gyümölcseinkkel, ahogyan Te a kisbabáddal: minden rossztól távol tartjuk őket. A legjobb, szennyeződésektől mentes területeket választjuk ki a termeszt... 619 Ft 35%
399 Ft

Várható szállítási idő:
3 - 5 munkanap
kosárba Milupa Frutapura Alma-Narancs-Banán gyümölcspép 4*100g (lejárat: 2009.07.16) (6 hónapos kortól )
399 Ft

Várható szállítási idő:
3 - 5 munkanap
kosárba Milupa Frutapura Alma -Sárgabarack-Eper gyümölcspép 4*100g (lejárat: 2009.07.23) (8 hónapos kortól )
399 Ft

Várható szállítási idő:
3 - 5 munkanap
kosárba Milupa Tejpép Stracciatella 250g (lejárat: 2009.08.06) (7 hónapos kortól )
Numil drogéria Tápláló gabonából és értékes babatejből készült könnyen emészthető táplálék.A baba korához igazodó állagal, összetétellel és ízekkel.Gluténmentes, rizsalapú lágy tejpép, sok-sok csokidarabkával.Tojásmen... 899 Ft 22%
699 Ft

Várható szállítási idő:
3 - 5 munkanap
kosárba
összesen: 6 db

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

bocsi, csak így tudtam bemásolni, a link nem működik

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Helló Csajok!

Egy gyors bekukk! Fantasztikus hírem van! Zsófi ma életében először egyedül aludt el a kiságyában!!! :-D :-D :-D Kézben csak vergődött és mindig fel akart ülni, nézegetni. Na, eldurrant az agyam, beraktam az ágyába. Majdnem elaludt, befordult a fal felé, simiztem a hátát, dúdoltam neki. Mikor már azt hittem ok, abbahagytam a hátsimit. Erre vigyorgó fejjel felém fordul, mintha azt mondaná, hogy nem alszok ám, csak szívattalak. :-D Kicsit kínlódott, aztán vergődött. Megint kivettem, megint csak nézelődött. Megint visszaraktam az ágyába, otthagytam és elaludt. Már csak betakarni mentem be hozzá. :-D Adná az ég, hogy ilyen egyszerű legyen a leszoktatás a kézben elalvásról!

Amúgy meg pakolok, holnap robogunk Győrbe anyumékhoz kettecskén Zsófival. Apa kiadta az utunkat. Szegény nagyon beteg és jobbnak láttuk, ha lelépünk, mielőtt még megfertőzné a lányát. Eredetileg kedden indultunk volna, mert hétfő még lenne egy fél éves tanácsadás, de majd jól lemondom. Kíváncsi leszek, holnap hogy bírja Zsófi az utat. Ilyen hosszú úton még nem voltunk kettecskén...

A mai napom meg egy rohanás volt. Délelőtt tankolás, gyógyszertár, bevásárlás, főzés, délután pakolás + folyamatos Zsófizás... Már jó lesz, ha a nagyszülők besegítenek... :-D Holnap igyekszem visszaolvasni.

Kép
Kép
lbernuska

Bébic: már délelőtt is mondta a kaparást, remélem, nem lesz rosszabb :( Azé' tolja ő is a hegyesszögűt.
Annyi talán a "szerencse", hogy a héten kapott tetanuszt, mert begyulladt az ujja, és emellett antibigyó kúrára fogta a doki, szóval már kedd óta szedi. Este még beletolok némi Panadolt (az van itthon csak, látszik, mennyit vagyunk betegek), és reménykedem, hogy nem lesz baj. Ha Kobold beteg lesz a héten, ugrott a Balcsi :(
Virtuális seggberúgás már úton vagyon.

Lyndee: istencsászárnődémonasszony vagy, hogy megemlítetted ezt a Picasat!!!!!!!! Régóta keresek egy ehhez hasonló progit, csak ezek szerint rosszul álltam hozzá, mert ezt sose dobta ki a gugli.
Hálám millió évig üldözni fog :mrgreen:
Kép Kép

Kép

Kép
gabilany79

megjottunk! sokat irtatok, majd altatas utan olvasok vissza. mar elkezdtem.

sarmi. nem 11-kor ment el, hanem f9-kor, de 10-kor meg nem ert haza. itt egy oraval korabban van...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.13 22:08-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee: küld el fénypostán!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi: jobbulást apának!!! Tolja befelé lelkesen a hegyesszögüt! :lol: :lol: :lol:

Bernuska: nagyon jó hír!!! Ügyes Zsófid van! Az úton meg minden rendben lesz!!!!! :lol: :lol:

Mági-Bébic: hogy ti milyenek vagytok!!!!! :lol: :lol: :lol: Így nem észrevenni egymást!!!! Ejnye-bejnye!!!!! :lol: :lol:

Mági: köszike! Privi ment!!!!! :lol:
Vendég

Enikő: Kösziiii, ezt én is megnézem!

Berni: Ügyiiiii Zsoff! :D Maradjon is így!
Jó utat nektek holnapra!!!

Gabi: Kösssssz, megjött, kicsit túl nagyra sikeredett, látom biztosra mentél, röpültem a fürdőig...de már meg is volt a refreshing tour! :lol: Most táplálkozás van ezerrel....

Mush: MIlyen volt a bonbonkészítés? És a buláj?
bébic

Andy boldog szülestésnapot! Remélem kellemesen telt/telik!!!!!

A féléveseknek szintén boldog szülinapot kívánok!

Majd holnap jövök. Jó éjt!

KépKép
jurmine

Berni: jó utat, vigyázzatok magatokra, apa meg gyógyuljon :)

Bébic: bocsi, ha iszok, egy állat vagyok :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Na, asszem, kicsit én is odabújok apa mellé Sónkanári-Bondot nézni 8). Hej, ha 50 évvel öregebb lennék... :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]M írta:ég mindig nem vagyok az igazi, és apa ma közölte, hogy kapar a torka... ha beteg lesz és Kobold tőle kapja el, felkötöm magam...

Nálunk apának kapart először, ő a gyengébb láncszem ;)

Zsófi! Ügyes voltál!

[quote]H írta:ej, ha 50 évvel öregebb lennék...

Héééélóóó! Kanári az én szerelme...meg Redford, meg.....őőőőő.... APA :roll:

Kép
zölddisznó

Gabi: :lol: :lol: :lol:
Jóéééjt!

Zöldi: Ejha, nem lesz ez egy kicsit sok a jóból??? :wink: :lol: :lol:

Te hogy vagy?
bébic

[quote]M írta:ég mindig nem vagyok az igazi, és apa ma közölte, hogy kapar a torka... ha beteg lesz és Kobold tőle kapja el, felkötöm magam...

Nálunk apának kapart először, ő a gyengébb láncszem ;)

Zsófi! Ügyes voltál!

[quote]H írta:ej, ha 50 évvel öregebb lennék...

Héééélóóó! Kanári az én szerelme...meg Redford, meg.....őőőőő.... APA :roll:

Kép
zölddisznó

galzsuzsa. nagyon edes Dorid. jot mosolyogtam! milyen ugyesen ul!

Andy. Boldog szulinapot!

manna. azert ment el apa, mert csutortokon elfelejtette elvinni a bebi fotojat az ugyved haverjanak, hogy irja ala, csak a nyomtatvanyt toltottek ki. itt eleg bonyolult az utleveles ugyintezes.
de teny, hogy sokat megy el. en meg nem, estenkent. :roll: en meg babanetezek. :oops: :wink:
de mar voltam moziban! :lol:
es pont ezert talaltam ki, hogy keddenkent, amint hazaer(5 es 6 kozott), es lezuhanyozott, atadom neki a bebit, es csak este 8-kor jovok haza. terveim szerint uszni jarok majd, de lehet, hogy neha neha mast csinalok majd.

bebim csak most aludt el, 1 oraval kesobb a szokasosnal, remelem ennyivel tovabb is alszik majd! :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.13 22:12-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?