Új privát üzeneted érkezett!

kiraly dolgom van, atjottek aposomek, jatszottak bebivel, majd furdettek apaval, en egy tiszta, oltoztetett, szopira kesz bebit kapok 5 perc mulva. igy sikerult nagyjabol osszekeszulni holnapra. reggel 7-kor indulunk manchesterbe.

KépKép
KépKép
mush589

Aida! Nekem is megfordult a fejemben, hogy nem lenne jobb, ha halasztanál egy félévet?

Boci! De ééééédes ez a kölök!

Manna! Számlaszámom a profilomban (Erste, Konkoly-Tálos Coca Györgyi)
Ha feladtam tudok csak összeget mondani, mert fi...om sincs, mennyiért viszi el a drága Magyar Posta.

Kép
zölddisznó

magi privi ment.

boci. nagyon cuki MArcid!

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!
Apa még mindig beteg. :-( Nem nyúl Zsófihoz, én fürdetek egyedül, etetem esténként a kutyát, ápolom Apa lelkét... már kezdek kicsit besokallni. Remélem hamar felépül, mert így az esték elég húzósak.

Kubu!
Arra a filmre gondoltam. Elég durva volt! Holnapra is megy a drukk! Remélem ma jól drukkoltam és sikerült sokat tanulnod. :-D

Zöldi!
Hozzátápi kérdés: Én a du. 3 órás kaját próbálom egyelőre kiváltani, mindent akkor etetek vele. Gyümit, zöldséget… Úgy gondoltam, hogyha már normál kaját uzsizik, jöhet a következő kaja kiváltása. Ez így gáz stratégia? Eddig kapott almát, őszit, répát, sűrítésnek próbáltuk a krumplit, rizst. És még eddig nem sikerült kiváltani az uzsit, eddig mindig evett mellé tápot is. Szóval a lényegi kérdésem: zöldséget (főzeléket) ne is adjak neki uzsira? Akkor csak gyümi mehet? És kezdjem el párhuzamosan főzikkel bombázni ebédkor?

A mi babaágyunk is csak 2 fokozatú, de Apa egyből rávágta, hogy előveszi a 10-es fúróját és fúr 4 lyukat, csak hogy nekem majd ne kelljen nagyot hajolnom. :-D

Aida!
Te szegény! Basszus, ez ördögi kör! Szüleid dolgoznak? Nem tudnak besegíteni egy kis időre Nolira vigyázni esténként, míg te suliban vagy? Vagy barátnő? Vagy nem lehet a tanárral megdumálni, hogy mi a helyzet és te nem tudsz bejárni az órájára?

Vera!
Behajtók??? Beengedted a pasit? Ha nem küldtek értesítést, szerintem nem vagy köteles hagyni, hogy elvigyék a cuccaitokat.

Orsimorsi!
Le a kalappal a cicinelalvásról leszoktatáshoz! Nem semmi türelmed van! Nekem is le kéne szoktatni Zsófit a kézben elalvásról, de Zsófi még sosem aludt el magától. Soha, egyszer sem. Mindig csak szenved, sír, dobálja magát, forgolódik és egyre idegesebb lesz… én meg nem bírom nézni, ahogy küzd. Pedig egy idő után gondolom feladná…

Kép
Kép
lbernuska

Pankának is boldog félévet!!!!

Gabi, Zsiráf, meg aki mmég kérdezte: köszi már jól vagyok.

Aki még mindig beteg annak jobbulást!!!!

Boci: szegény Marci!!! Még csak nem is ehet a tortájából, pedig jól néz ki! Nem szívtelenség ez? :D

Zöldi, Verzso:köszi! ezek jól estek! Az első kicsit helyretett.

KépKép
jurmine

Berni! Épp most beszéltem tesómma. Azt mondta, hogy bármelyik tápos kajálást ki lehet váltani főzelékkel, általában az ebédet és a vacsit szokták. Mindegy, melyiket. Ha teli hassal jó alvós na ghyerek, akkor inkább a vacsit, ha este nem szeret enni, akkor az ebédet. Gyümi inkább két normál kaja (tápi) között menjen.

Kép
zölddisznó

Na itt vagyok ám csak visszaolvasok!!!! :lol: :lol: Ennyit írni!!!!! :evil: :evil: :evil:
Köszi még egyszer mindenkinek a köszöntést, na és a bókokat. Ha felkel az Úrfi (remélem csak holnap reggel) akkor átadom neki!!!! :lol: :lol: :lol:
Amúgy ma végre eljutottam kozmetikushoz. Tök jó volt, na meg kidumáltuk magunkat mert a csajszi 18 hetes terhes!!!! Olyan furcsa, hogy nemrég még én is itt tartottam aztán már fél éves Nagyfiam van!!!! :lol: :lol: :lol:
Azért kíváncsi leszek ki lesz az első aki bejelenti, hogy jön a következő gyerkőc????!!!!! :shock: :shock: :shock:
Én amúgy most egyedül, apa buliban. Remélem időben hazajön!!!! :lol: :lol:
Vásárolni is voltam. Vettem tök jó kis zoknikat Mártonnak! Itt van egy zoknigyár és nagyon jó zoknikat készítenek és nem is drágáért!!!! Aztán feltankoltam pár bébikajával. Vettem Univeres BIO főzelékeket!!! Ma megkóstoltattam vele a répát, hát annyira nem nyerő, de pár kanállal lecsúszott. Délután apa közreműködésével viszont simán betölt egy üveg körtét!!!! :lol: :lol:

Aida: nem találok szavakat az exed viselkedésére!!!! Szánalomraméltó, gyerekes...........Remélem sikerül megoldani a helyzetet!!!!

Lyndee: remélem jobb éjszakáitok lesznek! Vibrucol kúpot nem próbáltad ki???!!!!

Zöldi: te már megint nem figyelsz a kisebbre!!!! :lol: :lol: :lol:

Mush: köszi hogy szóltál Zöldinek!!!!! :lol: :lol:

Ibernuska: apának javulást!!!! Neked meg kitartást!!!!!

Kubu: nagy csibész tiéd Marci!!!!! :lol: :lol:

Ja és köszi a felüléses témához való hozzászólásokat!!!! Akkor hagyom, bár a kocsiban egyből bekötöm, de abban a néhány másodpercben már nyomja ki magát!!!!

Andy: nem tudom holnap itten leszek e (ablakpucolás, főzés, mosás....) BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! :lol: :lol:
Kép
Vendég

Jurmine: köszi! Hát sajnáltam is szegény Csákót, de majd legközelebb!!!! :lol: :lol: Mi viszont jól befalatoztunk belőle apával!!!!! :lol: :lol:
Jobbulást!!!!!
Vendég

szopi megvolt. bebi bulizik a kisagyban...
megvettuk a jarokat:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0335043743

KépKép
KépKép
mush589

Mush: jó utat holnapra!! Miért mentek?

Mi ma a du. alvás helyett lementünk és megismerkedtem a házban lévő anyukákkal, babákkal. Rengetegen vannak, jó sokáig lent voltunk, meg egy kis alvás is volt, igaz a kezemben.
Amúgy olvastam a nap folyamán is, meg írtam is de elszállt :twisted: és el ment a kedvem az újra írástól, írástól.

Gabi: én hiszek ebben, ez a történet is jól példázza.

Zöldi: az alma-krumpli az mi, uzsi, vagy ebéd? Meg mit csináljak, ha gyerkőcöm mondjuk már kiváltana étkezést? Váltsak egyet ki?

Ibernuska: apának mielőbbi gyógyulást!!!!

KépKép
jurmine

Boci: mindjárt gondoltam :lol:

KépKép
jurmine

No nekem mennem kell aludni, úgyhogy jó éjszakát!!!

Kubu: ügyes legyél, és jelentkezz, ha túl vagy rajta!

KépKép
jurmine

[quote="lbernuska"] írta:lbernuskaPedig egy idő után gondolom feladná…

Kincso meg sosem adta fel, en nem birtam 2 oranal tovabb... :cry:

illetve 2szer aludt el magatol jo fel ora siras es ki-be jarkals utan.es neha sikerul a kisagyban elaltatani nemi vergodes utan, de van hogy cicin alszik el. nem hiszem hogy ez olyan nagy problema lenne. vagy igen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.12 21:48-kor.

KépKép
KépKép
mush589

jurmine. en 9-12.30 bon bon keszitest fogok tanulni, apa csavarog manoval. 2-tol meg eskuvore megyunk.

mar nem bulizik, szenved. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Gyors bekukk, Ördögűzök a Filmplussssssszal :lol:

Boci: annyira helyes Marcibabád van :D

Bakker, de rövid a reklám...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: köszike!!! Ja és vettem ugyanolyan itatót mint amilyen nektek van, csak narancssárgában (előttem vette le egy csajszi a kéket :evil: :evil: ) :lol:

Ja és akkor előre: ODETTNEK ÉS PETRIKNEK BOLDOG FÉLÉVET!!!!!!

Jó éjt!!!!
Vendég

estét!

manóka elaludt magától,bár ezzel nincs is gond...kivi leszek mikor ébred éjjel!

viburcol kúpban mi van?nyugtató?
vény nélkül lehet kapni?vagy homeos kúp?
lehet meg kellene próbálnunk. :roll:

boci:köszi a képet!Olyan édi Mártonod van!Imádom hogy ilyen is husi :D

mush:jó a járóka,biztosan tetszeni fog Sophie-nak is!ha hazaértek gyere!

vera:jajj de jóóóóó!Olyan sokat gondoltam ma rád! :wink:

hozzátápi:össze vagyok zavarodva teljesen!most akkor mivan? :?
Arni ma uzsira szopi után még egy üveg alma-őszit bepuszilt.
Én nem szeretném még kiváltani egyik szopit sem,csak egy kis plusz.vagy 6 hós kortól már kötelező kiváltani legalább egyet?
úgy érzem hibát követtem el amikor gümivel kezdtem :cry: ....mert sztem a zöldségeket nagyon nehezen fogja elfogadni.most a krumpli pause és répával próbálkozom.
nem ette meg a krumpli-őszit sem.

KépKép
lyndee

Lyndee: Melyik cégnek van krumpli-őszije?
Beneveznék én is egy pár üvegre....

Kérdés: Akiknél Apa fürdet, ott Apa csinál mindent A-tól Z-ig?
bébic

Mági: Ha esetleg vagy még, holnap de. megyünk Tescoba, akkor megnézzem neked a habtapit?
Ha adsz telszámot, onnan a helyszínről dobok is neked sms-t a helyzetről, ha gondolod. Vagy meg is veszem neked, ha kell...
bébic

Mush: Jó utat holnapra, jó bonbonozást, a lagzin meg jó bulizást! :lol:

Vera: Ez jó hír! Drukkolok, hogy sikerüljön egyezkedni!

Boci: Marcid valami zabálnivaló! A torta is.... :P :lol:
bébic

Rövid a reklám, de annál sűrűbb :)

Bébic: miért akarod keverni a gyümit a krumplival? Komolyan kérdezem, mert nekem eszembe se jutott, hogy almán kívül mással keverjem, azzal is csak azért, mert így vezettem be a krumplit a repertoárba...

Jurmine: örülök, hogy jól vagy.

Lyndee: semmi nem kötelező és semmit nem kell elsietni. Ami nem ízlik Arninak, azt hanyagolni kell, és kicsit később (pár nap, esleg 1-2 hét) újra megpróbálni.
Egyébként én is belegolyóztam az elején attól, hogy ez is olyan, mint minden más a babázással kapcsolatban, hogy százféle vélemény van, és persze mind helyes :roll: Néha még most is tök bizonytalan vagyok, pedig jól elhatároztam ,hogy alapjaiban a kétgyerekes barátnőm javaslatait fogom követni, de mindig van valami, ami el tud bizonytalanítani :oops: :roll:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:öldi: az alma-krumpli az mi, uzsi, vagy ebéd? Meg mit csináljak, ha gyerkőcöm mondjuk már kiváltana étkezést? Váltsak egyet ki?

Zsörmi!
Ha krumplival sűrített alma, akkor gyümi. Ha almával ízesített krumpli, akkor főzelék. Én fele-felét (ha már be van vezetve mindkét cucc) nem adnék.
Ha tápi helyett eszi, akkor kiválthatod, de szopi helyett ne. De én egy még alig fél évesnek nem adnék annyit, hogy kiváltsak vele egy kaját.

[quote]v írta:iburcol kúpban mi van?nyugtató?

Lyndee! Nyugtató hatása van, de nem olyan nyugtató, ami ártana.
[quote] írta:n nem szeretném még kiváltani egyik szopit sem,csak egy kis plusz.vagy 6 hós kortól már kötelező kiváltani legalább egyet?

Dehogy kötelező. Még sokáig nem kötelező. De ezt majd úgyis a gyerek dönti el.
Miből gondolod, hogy nem fogja elfogadni a zöld(i)ségeket?

Kép
zölddisznó

...akkor én most fürdök...

Kép
zölddisznó

Gabi: Én csak kóstoltatok vele egyelőre, mindenfélét, nem szeretnék még kiváltani semmit se. És az alma eléggé megfogja a pociját....(viszont az a pár kanál cukkini csodát művelt, reggelre volt egy derekas csomagunk :lol: és nem kecskebogyós :D )
bébic

zoldi. jot pancsoltal?

bebic. nalunk furdes:
apa jatszik, majd vetkoztet, en maszirozok, apa elkesziti a furdovizet, majd furdet, aztan en a torolkozovel elkapom a bebit (apa nem szereti letenni a foldre), atadom neki, o megszaritja, feloltozteti, es keszen adja az olembe esti szopihoz a hintaszekbe. :lol: :lol:
ez neha annyit valtozik, hogy en is furdok a bebivel.
ez az o kis apa-lanya egyuttletuk, en csak neha megyek be a furdobe. ez miota hazahoztuk a korhazbol igy van, kiveve amikor nincs itthon apa.

KépKép
KépKép
mush589

na megyek odabujok Ken Folett-hoz. apa mar megint nincs itthon. :evil: elment intezni vmit, tankolni, meg egy haverjahoz.

mindenkinek szep napot holnapra! kubu neked extran crossolok. a feleveseknek boldogat. aztan majd jovok. csokozon!

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: hajrá kakagyilok zöldségek! :lol: De még mindig nem értem, miért akarod keverni az őszit a krumplival? Az oké, hogy csak kóstolás szintjén, de ezt az ízkombinációt később tutira nem fogod neki adni. Bár, ha belegondolok, milyen bébiételek vannak, nem is tűnik olyan hajmeresztőnek. :roll: Na, erre még alszom egyet...
Egyébként elcsórva tőled az ötletet, ma én is vettem cukkinis babakaját :oops: kűggyed a jogdíj csekket :lol:

Ja, és így a végére elmesélem okosbébim lefektetését: semmi extra, csak annyi, hogy leraktuk, és a kis Manófalvi automatikusan felnézett a légzésfigyire, aztán meg ránk olyan "Tudjátok, ezt nem szabad elfelejteni" nézéssel.

Kép

Kép
gabilany79

Körkérdés: Ha gyümit vagy főzeléket adok akkor azzal két szopi között próbálkozzak, így kihúzom a 3 órát 4-re, vagy szopi után 10 perccel és maradjon a szopi. Vagy lehet, hogy a délelőtti gyümit két szopi között adom, így reggel 9-kor szopi, majd 11 gyümi, majd 1-kor szopi. És utána az 1 órás szopi után 10 perccel kap egy kis főzeléket? Na remélem totál kusza voltam.... :D

Kép
mannababoca

http://www.hipofizis.hu/fitnesscenter.php

holnaptól nincs bocsánat annak akinek nincs 8 perce mozogni!!!!! :D :D :D

Kép
mannababoca

Bocika! Felüléssel kapcsolatban: amit a baba magátol csinál az nem lehet káros. Ha ő elég erős ahhoz, hogy felhúzza magát, akkor abból nem lehet baj, sőt még erősebb lesz tőle! :lol:
Ez a festékes dolog elég meglepő! :shock: Remélem nem vertek át ennyire! :roll:
Ha esetleg megtannéd, hogy ott megkérdezed mennyi, privibe átküldöm a festékek mennyiségét és számait. Köszi!

Zöldi, meg akit még érdekel! Tegnap voltam Auchanba és megnéztem a gesztenyét! Van olyan, amiben nincs semmi adalékanyag, cukor sem, viszont nem bio azt hiszem. A neve: MARONI natur gesztenye (darált, főtt)

Kisággyal kapcsolatban! Akinek nincs 3 luk, szinte felesleges is fúrnia. Én kb 3-4 hétig használtam azt a szintet, mert a gyerek az első feltérdeléstől kb annyi idő alatt jutott el a felállásig! :wink:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic! Nálunk mikor apa itthon van ő fürdet, kezdi Leventével, őt törölközőbe megkapom én öltöztetem, megissza a tejét, mesét olvasok és megy az ágyba aludni, apa közben megfürdeti Milánt, őt már teljesen ő rendez többnyire én meg az alatt fejek.

Mush! Nagyon jó a járóka!

Vera! Örülök, hogy megoldódik probléma! Azért az elég furcsa lenne, ha minden felszólítás, figyelmeztetés nélkül kipakolhatnák az ember házát! :twisted:
Ez számlákból halmozódott fel?

Manna! Hogy énis bekavarjak a saját étkeztetési gyakorlatommal: ha nem akarod kiváltani a szopit, akkor mindig cici után kostoltass! Én 2 étkezés között sosem adtam semmit Leventének (most sem fogok), a tízóraival kezdtem a kiváltást és gyümivel (barackkal) és amikor a tízórait teljesen kiváltottam 200 -220 ml gyümit evett, akkor kezdtem az ebédet kiváltani, majd az uzsit. A reggeli és este tej még mindig megvan (2,5 éves), ami azt jelenti, hogy 2,5 dl tejet kér, amikor megébred és mielőtt aludna el!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jó reggelt!

Hála az égnek jó éjszakánk volt,egyszer kelt fél4kor és csak cici vlt és vissza tovább 6ig és 7kor kelés.
na jó ez még mindig nem a régi kerékvágás de már nagyon baráti a dolog! :wink:

bébic:az őszi-krumplit én csináltam.mivel krumlit turmixoltam neki és nem ízlett így a többiek tanácsára egy kedvenc ízzel kevertem.jelen esetben mi még csak gyümizünk,így kénytelen voltam az őszivel,mert azt szereti a legjobban és nem fogja a hasát.
nálunk a sárgabari is jó volt kaksira :wink:

mennem kell,nyüszi van....majd jövök

KépKép
lyndee

Bébic: nálunk én vetkőztetek, és ha "nincs szerencsém" akkor törölgetek is(mert állítólag én jobban csinálom...) :lol: a kád az övék, utána apa pelusoz, fésül :lol: , vitaminoz, öltöztet és enyém a kész tiszta bébi :lol:

Zöldi:köszi! azt hiszem megvilágosodtam! :lol: legalábbis egyelőre

KépKép
jurmine

Mush: jó szórakozást!!!

Enikő: az szép mennyiség gyümiből! Bébiételből van egyátalán akkora, vagy az 2 üveg?

KépKép
jurmine

Boci:
[quote]A írta:zért kíváncsi leszek ki lesz az első aki bejelenti, hogy jön a következő gyerkőc????!!!!!

Nah,én tuti nem! :shock:

[quote]V írta:ettem Univeres BIO főzelékeket!

Én dettó ilyeneket tankoltam most fel,ebben nincs cukor!!!És semmi már egyéb ami nem kell.És pont répát adtam én is Tegnap Írisznek,neki viszont tök ízlett!

Jah el is felejtettem,egyik nap akartam írni,hogy képzeljétek azt mondja a védőnő nekem is,hogy napközben egy szopit kiválthatok főzelékkel!!! :shock: :shock: Hát én nem szeretném!Örülök,hogy tudok szoptatni!

23 órakor megy mush-apa a haverjához? :shock: a nyaka ki lenne sarmi-apájé tekerve! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]a írta: nyaka ki lenne sarmi-apájé tekerve!

lyndee apáé is :lol:

KépKép
lyndee

Jurmine! Ezt többnyire barackból ette meg ( a többiből valamivel kevesebbet). Bébiétel nincs akkora, de én üveges gyümölcsöt nem is adtam neki, mert rengeteg gyümölcs van ilyenkor, a piac meg mellettünk volt, így mindig frisset kapott.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jóreggelt!

Pockom még a játszót gyűri, Apát meg átzavartuk reggel a másik szobába, így ő még durmol.
Kismanó valamiért tegnap hajnali 4kor nagyon nyöszörgött, ma viszont negyed 5kor fel is ébredt és sírt.... :cry: Bementem, visszaigazítottam az ágy közepére (nem volt beszorulva, csak keresztbe feküdt) és visszaaludt magától. Csak nem értem, mik ezek a hajnali ébredések-felsírások.... :roll:

Köszi a fürdetős elmeséléseket! Kicsit irigyke is vagyok, nálunk Apa csak a fürdővizet hozza be oszt kész. Kismanót még SOHA nem tette tisztába, öltöztetni se öltöztette. :? Na jó, nem panaszkodom, ez legyen a legnagyobb bajom! :wink: )

Gabi: ááá, csak neked grátisz! :wink: :lol: :lol: ( a "laza balkamrai" után... :lol: :lol: )
[quote]e írta:zt az ízkombinációt később tutira nem fogod neki adni

Épp ezért! :D Mivel én egyelőre csak tízóraira és csakis szopi után adom neki, így most úgy vagyok vele, hadd szóljon! Majd ha már "élesben" csinálom a hozzátápit, akkor oda fogok figyelni jobban a "tiszta" ízekre. (lehet, hogy ezt hülyeségnek tartja valaki, ÉN így csinálom, oszt kész. :D így legalább szokja a kanalat, kistálkából evést, stb.)
bébic

Enikő: Nekem is azt mondta a védőnő, 2 kaja közt adjak neki kóstolást. És marhára nem tetszett az ötlet! Így nem fogok 2 kaja közt adni semmit, hanem kajaidőben kapja majd, amit kell.
(amúgy nem is értem ezt az ötletet, ez felborítja a jól bevált kaja-napirendet, nem??? :roll: )
bébic

Manna: Én a másodikra szavazok, szopi és uána más egyéb (mint ahogy az az Enikőnek előbb írt soraimból kiderül :D ), de persze te tudod, hogy jobb nektek.
bébic

...utána.... :oops: :D
bébic

Kicsit OFF:
Írta múltkor Orsi, hogy Réka régen szerette a babazenét, most meg zavarja. Akkor akartam írni, csak elfelejtettem:
Az én kicsi Manóm pedig elsírja magát, képzeljétek! :shock: Konkrétan erre:
http://www.youtube.com/watch?v=WIXuRwCTs44

Ha elindítom, megáll keze-lába, elkerekednek a szemei, könnyek szöknek a szemébe, lebiggyed a szája és elkezd....zokogni. Olyan igazán szívettépően sírni.... :cry: :cry: (olyan, mint amikor mi is szomorúságunkban sírunk)
Még anno a hasfájós korszakban kerestem neki, kb. 2 hós lehetett. Azóta se játszottam le neki, csak a minap próbaképpen....és még mindig.... :(

Még nem sikerült megfejtenem, mitől lehet.... :roll:

Na, ON.
bébic

Andy: Heppppi Borzdééééj Túúúúú Júúúúú! :lol:

Bellanitta: Pertiknek boldog félévet!!!!

Szorsi: Odettnek boldog feledik évet!!!
bébic

[quote]K írta:örkérdés: Ha gyümit vagy főzeléket adok akkor azzal két szopi között próbálkozzak, így kihúzom a 3 órát 4-re, vagy szopi után 10 perccel és maradjon a szopi. Vagy lehet, hogy a délelőtti gyümit két szopi között adom, így reggel 9-kor szopi, majd 11 gyümi, majd 1-kor szopi. És utána az 1 órás szopi után 10 perccel kap egy kis főzeléket? Na remélem totál kusza voltam....

Manna! Gyümi szopik közt, főzelék ebédszopi előtt. Én így próbálom.
Gyermekem 4. napja nem eszik szinte semmit, csak cicit. De egésszégére.

Enikő! Köszi MARONIt.

[quote]a írta: nyaka ki lenne sarmi-apájé tekerve!

Cocaapáé nem!

[quote]( írta:amúgy nem is értem ezt az ötletet, ez felborítja a jól bevált kaja-napirendet, nem???

Bébic! Ha csak kóstolás, akkor nem.

Kép
zölddisznó

Hello

Olvastalak, de nem volt időm hozzaszólni is

Andy:boldog szülinapot!

A féléveseknek nagyon boldogat

Sikerült feltöltenem a grapefruitos videót:
http://www.youtube.com/watch?v=P54qEdGgOXk

Megyünk tekeregni, hétfőn jövök

Kép
galzsuzsa

Hejhó!

Dógoztam, elküldtem, remélem, hétvégére nyugtom lesz :)

Nagyon félfordulókat az érintetteknek.

Andy: Boldogságos szülinapot!

A többit majd később ,apa nem bír manóval.....

Kép

Kép
gabilany79

Köszi a tippeket!!!!

Domi-apáé akkor lenne kitekerve, ha ennyit járna el mint msuh-apa. Egy-egy alkalom az oké, de mush elég gyakran írja, hogy itt-ott barátozik, meccset néz, vacsizni megy..... :twisted: MUSH!!!! Te mikor voltál el egy-két órára barátnőzni? Vacsizni? Ebédelni? Ha megszokja az urad, hogy te otthon ő meg parti, akkor marad vagy 18 évig, úgyhogy attttttention!!!!! DANGER!!!!!

Kép
mannababoca

gálzsuzsi,Dóri nagyon ügyesen csücsül,és ahhoz képest milyen pofákat vág a savanyúra,látszik hogy kéri még!Édes nagyon!
Légyszi mondd nekem el hogyan lehet ide videókat feltenni,vagy más aki tudja. köszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Nekem is megfordult a fejemben, hogy nem lenne jobb, ha halasztanál egy félévet?

Már halasztottam 2 félévet, 1-et a veszélyeztetett terhességem miatt, 1-et meg most... Összesen -törvénybe foglalva- a műszaki főiskolán 2 félévet lehet halasztani. :) Így kilőve a dolog.

[quote="lbernuska"]A írta:lbernuskaida!
Te szegény! Basszus, ez ördögi kör! Szüleid dolgoznak? Nem tudnak besegíteni egy kis időre Nolira vigyázni esténként, míg te suliban vagy? Vagy barátnő? Vagy nem lehet a tanárral megdumálni, hogy mi a helyzet és te nem tudsz bejárni az órájára?

Anyum nem dolgozik, de azt mondta hosszabb időre nem szívesen vállalná Noelt. :( Most is dolgozni akartam menni, de már vágta rá a fejeket, amikor mondtam, hogy pár órára itt hagynám. :( Hogy miért csinálja azt ne kérdezzétek, fogalmam sincs. Ha itt maradok náluk mindenesetre muszáj lesz néha vigyáznia rá, amíg én felutazok Pestre 4 óra alatt majd sulizok és vissza 4 óra... Elvileg egyéni tanrendem lesz, csak az a baj, hogy vannak olyan órák, amikre ha nem fogok bejárni aláírom az 1-esem.. Nem azért mert nem jártam be, hanem mert egyedül, itthonról egyszerűen nem megtanulható.

[quote="sarmon"] írta:sarmon
[quote]F írta:ogalmam sincs hogy lesz lehet soha nem lesz diplomám

Aida sok embernek nincs,pl. nekem se.mégis boldog vagyok! :roll:

Az remek, csak az a baj, hogy én már 4 évet eltöltöttem fősulizgatással, most már elég fura lenne, ha mégsem sikerülne megcsinálni... Meg az én szakmámban azért kérik a diplomát, hogy elhelyezkedhessek. ÚGYIS MEGCSINÁLOM! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.06.13 11:26-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?