Új privát üzeneted érkezett!

Magdi: Egész nap sírt? Én biztos adnék fájdalomcsillapítót... Neki sem jó...
Edward kór miben áll?
Igazad van, boldog és egészséges a Gyerekem, és ez a fontos. :) Igyekszem erre gondolni, ikor elkeseredem. Egyszer majd biztosan jól is fog aludni... :wink:

Nicko: Bizonybizony! Jobbulást! Mit mondtak, mitől lehet?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye!Ez nagyon bosszantó!(én alapból utálom a szerelőket):oops:
De most csili-vili a fürdőd!

Kép
zümis
 
 


Zümis na igen minden rosszban van valami jó.. holnap nem kell fürdőszobát takarítani... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Bizony Kreiszi, ősbizalom, ezért nem hagyom sírni a Manót!!!
Egészségügyi fősulira jártál?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi - nagyon durva! mármint az edwards. Kromoszóma rendellenesség, mint a down szindróma. Az edwardsos babák 10 éves korukig sem élnek. Azt meg nem is részletezem, h addig hogyan.... Most megy a dilemma, h mi legyen vele.... hétfőig kell döntést hozni azt hiszem. Bárhogy döntenek, megértem!!!

Nem adtam neki semmit, mert nem tudtam rájönni mi a baja. Pocak, fog... nemtom. Egész jól viseltem. Viszont nem kényszerítettem az ágyba és így 4-5ig együtt aludtunk a kanapén. Édes volt, magamhoz szorítottam gyengéden, ringattam, megtalálta az ujját és csöndben elaludt, én meg vele. Jó volt. Nagyon jól esett.

KépKép
hugic
 
 


jó éjt lányok elteszem magam holnapra mert hosszú napom lesz holnap.....dédimama 80ik szülinapja kerti buli szűk család kb 25 en leszünk...:D
Vasárnap ha minden jól megy meg megyünk Mogyoródra mert a renault nak lesz vmi bulija ....

Kép
zümis
 
 


Kreiszi, az igen 23-11!!???????????? Még ha fel is kelt közbe 2x, azért de nagyon elviselném,mondjuk holnap?!! :lol: :lol: irigykedem!!!

zümis, de jó,h mostanában sűrűbben jössz!!! Na megnézem a hajad a közösben!

Hugic teljesen igazad van!!!!!!!!!! ( a síró baba és az egészséges baba ügyben!!!)

Millye, részvétem a kisebb árvízhez, utálatos dolog fúúúúúújjjj.

Kép
kaandi
 
 


á én azt hittem rövid hajról beszéltek, mondjuk sajnos élőben előzőleg nem is láttam... :lol: tehát lehet, h sokat vágtak le... :lol:

Kép
kaandi
 
 


Panaszkodok előre is bocs, Fügi reggel kelltett a szokásos forgásával,megigazítottam többször és aludt sokáig, majd apa megjött éjszakásból szeretett volna aludni egy-két órát,Füge nem bírt magával én szégyenszemre nem bírtam vele, :oops: Nagyon ideges,ingerült voltam, amitől Füge még hisztisebb lett. Apa nem bírta felkelt, Füge mire kaja jött kifeküdt, kapott chamomillát is, kaja és 10 perc alvás. 12,30-kor indulás Érdre, kocsiban 40 perc alvás, beértünk Érdre 15 perc üvöltés, kocsiban kaja 170 majd sírás még 40. Kisebb csend, majd vendégségben viszonylag elvolt,kaja, haza pici alvás, majd egyre terjedőbb kakiszag a kocsiban, még kb 20percre voltunk otthontól, itthon folyt a naciból is. Kaja 170 én naív gondoltam beájul. És neeeeeeeem szerintem még kellett volna neki kaja, mert fél órámba telt mire elaludt. Dobálta magát, forgott,sirdogált,öklét rágta. Bocsánat, így leírva nem is olyan borzalmas,de rettentő fárasztó nap volt. Jaaa és próbálok fogyózni, de azért a mai nap még ebben is durva volt. Reggel két szelet vékony kenyér, délben egy zabkorpás keksz és este 6-kor egy - ciki de nem tom mi a neve - káposzta levélbe tekert darált husi. És mára ennyi a kaja. És hazainduláskor késszurkálós fejfájás. Naaaaaaaa remélem Fügém csak túlpörgette ma magát és ezért volt ilyen nyüszi.
szerintetek három óránkétn a 170-210 nem sok egy kicsit? Azért a 170-el kéne többet bírnia, a 210-et kicsit soknak találom. Hab a tortán holnap kertibuli délutántól.


zetibebi: csak alakul majd nálatok is az alvás..talán a
mai nap után..

millye: kösz az infót

julcsi: drukkolok hogy a különalvósdi bejöjjön.A villámgyors forgásnak hála három napja reggel arra kelek hogy Fügcsi felsír,mert álmában a kiságyban is fordul, de nem tetszik neki, megigazítom alszik tovább. A játszószőnyegről leforog a szőnyegre, mert hogy most napok óta már azt is gyakoroljuk hogy hátról hasra, majd tovább hátra és ehhez már kicsi a szőnyeg.

kreiszi: és mi leszel ha végzel?

amy: szegénykém, csak jobb lesz nektek is

nicko:
jobbulást neked

Kép
budabo
 
 


el tudom képzelni, borzalmas lehetett ez a napod!! :cry: ja és boti piszkálta szonika fülét!! :lol: :lol: ja és az az izé.,a töltött káposzta :lol: :lol:
jó pihenést!!

Kép
kaandi
 
 


jaaaaaaaa és bálnaságról, délelött még egy jó kis zokogás, miután próbáltam vmi ruhát találni hogy kinézzek a ballagáson vhogy. Apával közöltem hogy kérek egy fogyasztó kezelést, bár szerinte nem használ egyik sem. Szóval a hangulatom király volt.
viszont nem tudom már kiírta hogy hogy a homeos golyókat aventos pohárban hogyan olvassza és királyság mert sokkal gyorsabb módszer mint ahogy én csináltam idáig.
Na mára eldugulok mert én már alhatnék de itt vagyok, na persze elvonási tünetem volt :oops:

Kép
budabo
 
 


kaandi: köszi! én sosem tudom, hogy székelykáposzta,töltött káposzta vagy még mifélék vannak :oops:
Tetszett a piszkálós kép!! Na ténleg megyek alukálni, remélem Füge hagyni fog. Holnap itt mi nálunk még Eperfesztivál is van és délelött oda is szeretnék felmenni. Még jó hogy ha nincs is csinálok programot magamnak. :lol:

Kép
budabo
 
 


Millye: tankinit az Ulla Popkenben is lehet kapni, olyan méretben, ami még nekem is nagy. Nem biztos, h csak a vékonyaknak áll jól. Én csak azért nem vettem, mert a melltartó rész nem tart, pedig arra szükségem van :D . Árvíz???? Ja, közben látom írtad, nézd a jó oldalát…ki van takarítva :wink:
Amy: Dentinox zselét nem próbáltad a fogzásra (ez lidokain tartalmú), vagy a Dologelt (homeós, nincs benne lidokain)? Viburcol kúpot (homeós, nyugtató)? Konzultálj gyerekdokival, h esetleg Panadolt adni fájdalomcsillapításra.
Zümis: szép a hajad, és milyen hosszú. Nincs meleged tőle? Fogigátló a virágoknak :shock: ….ezt sem hallottam még. Ja nekem nincs, sosem szedtem.
Magdi: szegények, baromi nehéz döntés, de az az élet, ami a babára és a szülőkre vár…..szörnyű ilyet még gondolni is, de inkább most legyen angyalka
Kaandi: kívánok neked is ilyen éjszakát :wink: !
Julcsi, Bogi: eü fősuli, ápoló szak, szeptembertől uccsó év(most is ápoló vagyok, de így diplomám is lesz). Marcit nem viselte meg ma a nagy szél?
Bogi: nekünk ne szabadkozz, mi el tudjuk képzelni, h milyen fárasztó lehetett a napod. Gabi mondta, h ő a tápszert úgy csinálja, h 1 adagnyi vízzel többet tesz a tápszerhez, így mennyiségre több lesz, de tápértékben nem, így nem okoz talán bajt, ha többet kap. Lehet, a szél is bekavart, nem? Alex kicsit nyüszis volt tőle du, de nem volt vészes. (A bogyóolvasztást én írtam :D )
Nyugis éjszakát kívánok mindenkinek!
kreiszi
 
 


kreiszi: és legalább a melóhelyen fog vmit jelenteni hogy van diplomád? anyagilag, vagy előrelépés? Kaja dolgot nem tudom, nem sír nagyon, de nyüszi és ökölrágás és ha kaját kap egyből szép a világ. Ha a rendes adaggal nem bír ki 3 órát ha még hígabbat kap szerintem azzal sem fog. Mindegy elkezdem a főzeléket szép lassan, hátha, meg gyümi. A homeosolvasztós tipp akkor ezer hála neked!!
Amennyire nehezen aludt el 22-re most kelt 7-kor arra hogy hason van, szóval nem volt rossz éjszaka. És akkor ma ismét egy mozgalmas nap.

amy: jó bulizást,legyél csini és lesz ott aki dajkál használd ki, hátha sikerül jól érezni magatokat!

hugic: spock bácsi nekem is meg van csak lusta voltam elővenni, mondjuk suttogó nénit sem forgatom kb. elakadtam a napirend témánál, tehát még az alvás részig el sem értem.

Kép
budabo
 
 


Először is remélem ma mindenkinek nyugis napja lesz,mert ahogy sikerült olvasnom elég sok helyen nyügi nap volt tegnap!De minden nrossz után jön valami jó :D sok++++++++++++++++++++++++ Amynek és Budabonak na meg mindenkinek ahol sírás volt!!!!!

Nálunk hála az égnek minden jól alakult mostanában :lol: csak már lassan tisztába nem tudom tenni Hannát,mert állandóan forog :lol: egy kis ízelítő!! Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


hugic:nagyon sajnálom barátnődet!!!!! :( :( :(

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Jó reggelt!

Millye, hát ha még van rá valami bogyó! :roll: Ma reggelre megint jobb lett!
Még jó hogy nem csőtörés volt, na akkor most ragyog a fürdőszoba! :)

Nicko, szegénykém :cry: , jobbulást Neked!

Hugic, nagyon sajnálom tesód barátnőjét! :cry: :cry: :cry:

Amy, nagyon sajnálom, a rossz napokat! :cry: Szerintem is a fogzás lehet a ludas! :roll:

Bogi, velem is előfordult már, hogy nem bírtam Bencussal! Remélem ma jobb napotok lesz! Délután nálunk is volt nyüszi, valószínűleg a szél miatt! :?
zsu83
 
 


KépJa és mostmár kelni is így kelünk :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Nagyon édes Hanna! :lol:
zsu83
 
 


andrea: édes Hanna baba!

zsu: persze tudom én hogy máshol is van nyűg, nem baj, ilyen napok lesznek még. Szép a világ!

Kép
budabo
 
 


Bogi: pénzben mindenképp, mert lépek egy kategóriát a közalk. bértáblában. Örülök, h jó éjszakátok volt. Nekünk is, 9-kor elaludt szépen, magától, de fél 11-kor felsírt, nyugicici, büfi, puki, hátsimi után 11-kor visszaaludt, onnantól 4 óránként kelt enni. Szép napot nektek! Mi kertet rendezünk :?
Andrea: :lol: , szomszéd néni mesélte, h a lányát hason fekve pelusozta, mert azonnal hasrafordult, amint letette. Sztem, te is gyakorold :D !
Zsu: örülök, h javulgatsz! Akkor ma Bencusnak is jobb napja lesz, mert csak szellős az idő, az nálatok sem gond, ugye?
kreiszi
 
 


Zsu:köszönjük :lol: A lábad,hogy van?

budabo:Neked is köszi,és igen nyűg az álltalában mindig van :) De fő az egészség nem igaz?és vígasztaljon a gyönyörűséges Fügebaba :lol:

Millye:a vízröl és a mosógépről jut eszembe:én múltkor úgy jártam,hogy elfelejtettem a csövet a kádba vissza tenni és elindítottam a gépet :? szépen becsuktam a fürdő ajtót,ahogy azt kell és neki álltam palacsintát sütni persze ekkor még a Hanna aludt!!Egyszer cak Hanna órdít,de ezmost kivételesen jól jött,mert ahogy elindultam hozzá a szobába látom ám,hogy az előszobában már áll a víz :oops: :lol: mondanom sem kell,hogy a fürdőben már bokáig állt :? :oops:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


kreiszi:igen most én is azt gyakorlom,hát nem egyszerű :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


sziasztok!

jó sokat írtatok4
a nyűgös babáknak biztosan az idő tett be tegnap!bazsa is nyüszi volt már estére,de napközben sem volt az igazi4bár mi tegnap nem itthon voltunk,hanem a tesóménál,lehet az is megkeverte,mert egész nap nap csak az autóban,meg fél órát a tesóméknál aludt.de nővérem sráca is,aki 1éves múlt,ő is hisztikiszti volt tegnap.bazsa este fürcsi után,20perces ordítás után aludt el nehezen.biztos az idő és a sok élmény csinálta ki.
de olyan aranyos volt amikor hazaérkeztünk,letettem a szőnyegére és amikor meglátta a játékait egy órás sikítozás és kacagás kezdődött,fürdésre rendesen felspanolta magát,alig bírt lenyugodni.

bogi:szerintem a babákat a jövés-mesés is kifárasztja nagyon és azért olyan nyüszikék,sok nekik az élmény.
a doki szerint nem szabad a tápszer erősségét variálni,nem véletlen van kitalálva az adag.és igazad volt,hogy ne adjam fél óa csúszással a megmaradt kaját,mert úgy nem jó.doki azt mondta,hogy ha keveset eszik,inkább 2óra múlva etessem meg,ha látom,hogy kajás már.kipróbáltam és működni látszik.

my.nagyon sajnálom a rossz napokat4tényleg dj valami bogyeszt neki,mert így mindketten kikészültök!drukkolok,hogy az esküvő jó legyen!

zsu:örülök,hogy jobb a lábad!

andrea:Hann nagyon huncut kiscsaj,igaz?cukorfalat!

nicko.gyógyulj meg mihamarabb!

zetibebi.rátok minden nap gondolok sokat.remélem z-vel minden rendben lesz és a dokik megoldják vége a csomó dolgát!

millye:akkor a minden rosszban van valami jó,az most nálad működött!van egy csilli-villi fürdőszobád4pótolod ma a palacsintasütést?

visszaolvastam,de a felét már elfelejtettem!

a hófordulós babáknak utólag kívánok boldogságot!

Ma vége elmegyek kikapcsolódni.végül apa nem jön,inkább ő marad itthon a bazsalikommal.fürcsi után lépek le Quimby koncertre!már nagyon várom!

olvastam,hogy program van bőven mindenkinél mára4legyen szép napja minden babának és mamának!

teszek képet a tegnapi gyerektalálkozóról!




Kép nővéremmel Kép édibédi gyerkőcök Kép leon szerette volna megennni bazsa kajáját Kép lesz ám hinta-palinta..... Kép mindjárt megfogom a lábad.. Kép nővérem özépső fia,Patrik(z én kedvencem) és Bazsalikom,az ő kedvence

Kép
nilabali
 
 


tudtam,hogy elfelejtek valamit!

julcsi.milyen volt az éjszaka?
vége sikerült megnéznem a videót!Bazsalikom az ölemben ült és tátott szájjal nézte!nekem nagyon tetszett,Bogyesz annyira imádnivaló!ezen felbuzdulva én is AKAROK egyet Bazsiról,de túl béna vagyok!

Kép
nilabali
 
 


nilabali:Igen Hanna nagyon huncut :lol: komolyan néha elis csodálkozok,hogy milyen pici és mennyi gógyija van :lol: :wink:
Nagyon szépek a képek,tesód kisfia is tünemény,nem csoda,hogy kedvenc :lol: Jó koncertezést.érezd jól magad!!!!!

Ma mi is családlátogatásra megyünk,remélem Hanna jól viseli majd :oops: :wink:

Na puszi mindenkinek,lehet ma már nem jövök!!!
Amy:remélem minden jó lesz az esküvön,beszámolót kérünk majd meg persze képeket :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Kreiszi, szerencsére a szellő nem szokta felzaklatni Bencust!

Andrea, javulgat, bár elég lassan! :?

Nilabali, nagyon édesek a képek! :D
Jó szórakozást neked estére! :wink:
zsu83
 
 


kreiszi: legalább van értelme a diplomának....nekem 5 éve van meg és semmi...

andrea: :wink:

nilababa: nálunk ma is folyt.köv....most is fekszik a játszin és üvölt. Irigyellek a kikapcsolódás miatt, én ha mondom a férjemnek kiakad rám hogy tök jó gyerekünk van alszik éjszaka mitől vagyok ki, nekem ez a dolgom, türelmetlen vagyok, nem bírok a gyerekekkel és hasonló kedvességek. Most is üvölt :cry:
Julcsi és az ő türelme az eszembe jut sokat, de nekem akkor sincs és nem tudom mit kéne csinálnom. Én ha kiakadok a férjem csak kiabál velem hogy én rontottam el, vagy biztos fáj vmije, közben meg szerintem csak hiszti, mert ahogy kézben van abba hagyja. :cry: :cry: Bocsánat, de ez a nap sem néz ki jobbnak mint a tegnapi és még a férjem hogy megint ilyen :cry: na lépek.

Kép
budabo
 
 


bogi:sajnálom,hogy nehéz napnak nézel elébe!a férjednek meg igum-burgum!!!!!!!!!!!!
Bazsalikom 6-kor ébredt jókedvűen,kaja és fél óra játék után elaludt,most megyek kelteni,mert megyünk anyóshoz ebédelni.Apa sajnos dolgozik ma is,csak estefelé ér haza :cry:

zsu: :wink:

Kép
nilabali
 
 


kreiszi:nálunk nem csak szellő van sajnos, és Bazsa is lüke,ha fúj.....

Kép
nilabali
 
 


Csenge, Hanna, Bazsalikom nagyon szépségesek, és hogy mennyit változtak... :) Erről jut eszembe tök érdekes lenne feltenni pár napos és mostani képeket a babákról egymás mellett. :)

Olvasgattam...

Sajnálom a rossz éjszakákat, esti hiszti nálunk is megy 7-től 1-2 hete, akkor jobb a helyzet, ha sokerül altatnom 5-6 körül fél órát - egy órát... :(

Tali nagyon jót tett nekünk, aznap este Efe is átfordult hátról hasra egyszer, ugyan azóta nem ismételte meg, de lenyugodott és álmában legalább nem próbálkozik a forgással...
Boti, Szoni és Alex tüneményesek, úgy éreztem mintha részben ők is az én babáim lennének, hiszen már pocaklakó koruk óta ismerem őket így virtuálisan. :)
Boti egyfolytában vigyorgott és magyarázott ahogy jó házigazdához illik, mi bezzeg elég visszahúzódónak mutatkoztunk be. :D

Stelly: na kézsimi metrón :shock: :evil: ez a rémálmom.

Hugic: ez borzasztó, szegény barátnőék :( :( :(.

Kreiszi:
jó. hogy írtad a tankinit, én ilyet akarok beszerezni, csak a nevét nem tudtam... :) Millye: én épp ezt látom egyetlen esélyesnek, hogy kimerészkedjek benne strandra. :roll: Bikini kizárt dolog, egyrészesben meg simán terhesnek nézek ki... :(

Andi: képek mentek mailben! kicsit sokáig vacakolok velük, de remélem megéri?! :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.13 09:23-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


nilababa: jó ebédelést nektek. Majd csak jobb lesz.

Kép
budabo
 
 


Na mondom poénból megnézem van-e valaki facebook-on, és egész sokan vagytok :D. Bejelöltelek titeket!

Kép
Kép
elif
 
 


Bogi: ezek szerint feljebb lépésed sem a diplomának köszönhető. Neked szakmabeli a diplomád? Mert van kolléganőm, akinek szocpedag. dipije van, arra nem kap d.bért. Sajnálom, h a férjed ilyen nem megértő. A legegyszerűbb dolog vádaskodni. Kár, h nem érti, h neked sem könnyű. Az anyaság egy olyan 24 órás szoli, ami soha nem ér véget. Én 2 hete nagyon kiborultam, egész délelőtt zokogtam. Akkor füvesítettük újra a kertet, nem úgy lettek a dolgok csinálva, ahogy szerettem volna, elfogyott a fűmag, a kert negyedére volt elég és megkérdezi a férjem, h mi legyen? Elmenjen venni? (előtte 2 hétig mondogattam, nézze meg elég lesz-e ami itthon van), erre mondtam, h nem kell, végül is így is maradhat (persze elég gúnyosan), ekkor elment szó nélkül venni. Öcsém vigasztalt, megölelt (erre még jobban bőgtem, ilyet 20 éve nem tett), ekkor jöttem rá, 1 éve nem aludtam egyhuzamban 5 óránál többet és fáradt vagyok, pedig még egy jó darabig így lesz. Na, nem panasz, csak jól esett leírni……
Elif: én nem kapok képeket :( ?
Nilabali: helyesek a gyerkők. Ja szél, amióta írtam, azóta felerősödött :twisted: , hiába süt a nap, hűvös van kint :? .
Julcsi, Zvera, Kaandi: hogy telt az éjszaka?
kreiszi
 
 


kreiszi: a diplomám civil ami arra jó, hogy tiszti státuszra rá tudnak tenni és van átképző ill mostmár van fizetős átképző is. Ha nem lenne civilfősuli se akkor esély nem lenne az előrelépésre. Férjem megjött, hogy akkor öltözzünk menjünk fel az eperfeszkóra kicsit nézzünk szét, délután úgyis kertibuli. Egy szót nem szólt,hívott többször de nem vettem fel. Érzi ő is, de neki még annyi türelme sincs mint nekem, az alvással nekem nincs gond hál Isten, különben még ennyi türelem sem lenne. Na mindegy kipanaszkodtuk magunkat már ezzel is jobb egy kicsit.Pár év múlva jobb lesz,na nem a férj helyzet hanem a gyerkőc,úgy kb. 18 év...

Kép
budabo
 
 


nem panaszkodom kreiszi, de lehetett volna jobb is :( ,3 kor nyöszörgött, kivettem az ágyból, cici 2 perc és aludtunk,aztán 5 kor megint uaz, aztán többször felébredezett, végül fél 8kor keltünk.... de az is igaz,h tegnap a 6os szopinál úgy bealudt,h fél 9 kor alig tudtam felkelteni, kicsit fent volt, aztán onnan indult az éjszaKája... tehát lehet,h 6-tól aludt volna majdnem uugy.... ki tudja? optimista vagyok, ma biztos.h 6 ig alszik nyikk nélkül :lol: :lol: :lol: már kb 2 hete nem volt ilyen...
hát igen amúgy a terhesség felétől kb nem tudtunk normálisan aludni,nem???

tankini nem rossz ötlet, nagynéném is ajánlotta már, mindenféle fürd.rucit és fehérneműket árul,majd körbenézek lehet... :roll:

ez a rohadt szél megint....... :shock: :(

Kép
kaandi
 
 


elif, mi az a facebook??? nem ismerem... :cry:

Kép
kaandi
 
 


ja és a legfontosabb!!!!!!!!!!figyelem::::: Botika ma megkóstolta az őszibarit, a kicsi sajtreszelőn lereszeltem,bejött neki, nagyon cuppogott!!!!!!!

Kép
kaandi
 
 


Zsú örülök ,hogy jobban vagy!

Kitartás a nyűgi babákhoz!!!

Lassan indulunk :? ....

Nekem rosszul van összerakva a fiam!!!Nem hasról fordul hátra hanem hátról hasra!!!!Természetesen kit tisztel meg vele na kit??hát Apucit!!!én meg lemaradtam róla :evil: .
Hiába próbáltam videót készíteni már nem csinálta meg!!

ma már nem jövök ....:cry: legyetek jók...

Kép
zümis
 
 


mi is hátról fordulunk hasra, vissza még nem megy!

Kép
kaandi
 
 


Kreiszi: Dehogyisnem kapsz, csak egy kicsit lemaradtam a szerkesztgetéssel. De Andi megmondhatja, hogy megéri várni. :D

Andi: Olyan mint iwiw csak nemzetközi: www.facebook.com.

Kép
Kép
elif
 
 


bizony ám, kreiszi megéri várni!!! nagggggyon jók!!

Kép
kaandi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:09-kor.
Vendég
 


gabi, nekem nem lemerült hanem meghülyült billentyűzetem :twisted: :twisted: nem érzekelt semmit, world be írogattam, melóztam volna, ha ez a barom is akarta volna...... :twisted:
na mindegy lefutattam valamit.....már jóóóóóóóóó.

Kép
kaandi
 
 


kaandi: ügyik vagytok

babanyul: nagyon ügyi Szoni hogy ilyen jól el van és ilyen ügyesen alszik

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:09-kor.
Vendég
 


Zümis boldog szülinapot a dédidnek! :D

Budabo mozgalmas napotok volt :D amint látom ma is az lesz... :D eperfesztivál lesz nálatok? De jó! Kár, hogy nem most megyünk Szentendrére... :? szóval töltött káposztát ettetek? :D :D :D fogyásra szedhetsz homeós bogyót is... Fucus Vesiculosus 5CH napi 1x5 bogyó felgyorsítja a lelassult anyagcserét :wink:

Kreiszi lehet, hogy felpróbálok egy ilyen tanakinit... hátha... :roll: jó kertrendezést! Ültettek is valamit?

Andrea17 milyen ügyi Hanna baba! Már azt hittem elvesztél... :D Akkor nálatok is volt árvíz... és nálatok is palacsinta volt? :D

Zsu83 örülök, hogy jobban van a lábad! Esetleg az Apis Mellifica 15CH napi 4x5 bogyó ki lehetne még próbálni... ha égő szúró a fájdalom és javul hideg borogatásra. :roll: Zúzódás szerű fájdalomra Arnica montana 15CH 2x5 bogyó :roll:

Nilabali a palacsintát még tegnap megsütöttem ráadásul a felfordulás közepén még beállított a férjem öccse és családja... :? nagyon jók a képek! Főleg amikor a nővéred kisfia elveszi Bazsa cumisüvegét... :D

Elif ne is mondd... mi 1 hét múlva megyünk nyaralni.. a hátam közepére sem kívánom... persze a család már zsong én meg nem... szívesen kihagynám... :(

Kaandi örülök, hogy bejött Botinak az őszibarack! Almát már adtál neki ugye?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: köszi, szerzek be. Eper fesztivál Tahiban van :wink: pocsék napom van amúgy, semmi kedvem menni sehova, de hát kell, ráadásul szegény ünnepelt baba beteg és mondta a dokinéni hogy pici baba közelébe ne menjen :cry: szóval mi távolról szemlélünk majd mindenkit, a szél is fúj...én is sirdogálok, szóval idióta egy nap van.

Kép
budabo
 
 


babanyul: nem baj írjál csak így viccesebbbbbbb :lol:

Kép
budabo
 
 


Hú akkor aki palacsintát süt annak kiönt a fürdőszobája? :D :D :D

Hugic ez a betegség szörnyű, szegények... :roll:

Éjszaka megint kétórázott Olivér.
Deee: van némi remény, nem adtam neki mindig enni, és úgy is elaludt öt perc ringatás után.
Ééés: úgy tettem le hogy félig még ébren volt, tehát egyedül aludt el!!!! :D :D :D

Ha még lesz pár perc csend lövök fel képet a szülcsinapcsisról :wink: Háfi szült még ma, remélem minden oké velük...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?