Új privát üzeneted érkezett!

Hűű, veszegetem fel a tárgyaimat ősztől, hát mit ne mondjak mókás. Van olyan tárgy ami este 9ig tart és jó lenne rá bejárni... :shock: Köszi. Még ha Noel bölcsis lenne sem tudnám h megoldani. Apja meg azt mondta csak akkor segít vigyázni Nolira ha visszaköltözök hozzá. Iszonyatos mennyire rosszindulatú és bosszúálló. A baj az hogy rajtam áll bosszút az anyja hibáiért.. :evil: Fogalmam sincs hogy lesz lehet soha nem lesz diplomám.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida nem irigyellek, remélem sikerül valamit kitalálni erre a hüye helyzetre!

Kép

Kép
dcili81

orsimorsi:

[quote]l írta:ovagló ülésbe ráül

Az ilyen póz sose rossz!!!Rossz az,aki rosszra gondol!!! :oops: :oops: :oops:

Zöldi reklámoznak is mostanában a tv.ben valami tapaszt horkolásra...az sem jó?

mind3 kölköm egyszerre aludt el,hihetetlen!Megyek szunyálok egyet én is! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

lányok. most nincs idegem visszaolvasni 3 oldalt csak lehet búcsúzni jöttem egy időre. Nem tudom mennyire.

Nem rég volt itt egy behajtó cégtől egy emberke foglalni le dolgokat 121 ezerért és nemsoká jön vissza mert nem voltam itthon. Nem tudom hogy a gépet viszi e ezért búcsúzkodom most.
Az a röhej hogy még esélyt sem adtak hogy részletet kérjek vagy valahogy fizessek mert semmilyen papírt nem kaptam tőlük:(((

ha valaki szeretne tőlem valamit hívjon 06703277979 ha esetleg talit szerveztek akkor is hívjatok.

nézzük a jó oldalát. legalább a költözködésnél megspórolom a sok bútort ha visznek el belőle:)))):((((

puszika legyetek jók.

harivera
Budapest XXI. kerület

Felhívtam a dokit, hogy rendszeresen mensizek. Azt mondja, hogy a fogigátlótól van, azonnal hagyjam abba, és szerdán megyek hozzá, kapok újat. :)

mush:
Fénypostával küldöm majd :) Anyud pesten lakik ugye? Mert majd megbeszéljük, de egyszerűbb és gyorsabb elvinni neki.. Nem? :roll:

Sütöm a kefíres prószát,olyan jó illata van :lol:

Féléveseknek boldogságosságot kívánunk!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vera:
jajj, nagyon sajnálom!!! Nem jelölheted te ki, hogy, ha már visznek, olyat vigyenek, ami nem égetnivalóan fontos? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nem tudnál elrejtni gyorsan pár dolgot???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sarmi! Tapasz? Halvány lila molyfing.

Aluuuudniiii! És mi lesz a befőzéssel? Sokan vagyunk ám! ;)

Vera! Ne mááá! De hát kifizettetek mindent, nem?

Kép
zölddisznó

zöldi ez nem a lakás dolog. Ez egy ősrégi t-mobilos dolog.
De a felét már befizettem de tőlük csak a régirő kaptam papírt a régi összegről és mikor hívtam mindenkit hogy mi legyen mert már nem ennyi az összeg akkor a t-com mondta hogy most küldik el a helyesbített összeget és mikor felhívtam a behajtót ő meg mondta hogy okk megvárjuk azt a papírt és ők is helyesbítik az összeget és küldenek új papírt. erre sehol semmi hogy be tudjak menni egyezkedni:(((

ráadásul a párom most hagyott itt pár napra nem is tudja:((((

3 körül jönne a pacák én nekem meg mennem kellene a két kicsiért az ovikba:((((

harivera
Budapest XXI. kerület

vera. vigyel at 1-2 dolgot a szomszedba!!!

magi. igen erzsebeten lakik! koszi!

KépKép
KépKép
mush589

mush:
óó akkor az közel van hozzánk, hamarabb eljut így hozzátok :) Holnap megyünk a nyakláncért. Otthon lesz Anyud du. ?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép
zölddisznó

hu mit nem adtam volna a nemerzemaszagokatert!!! megerkezett a kakesz, megint 9 nap utan. surubb volt, mint maskor, pedig meg nem is kezdtuk el a hozzatapit.
a fogzas ilyet is okozhat nem csak hsamenest?

bebi jobban erzi magat, de nagyon faradt. elmentunk a hosszu setara.majd este jovunk!

KépKép
KépKép
mush589

en is sirtam....
meg aztan nevettem is... uramatyam 4es ikrek! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

vera:és ha elmész otthonról?akkor nem törhet be!
Egyébként nem tudom olvasod e még de a vetélős topicban Lina a t-com-nál dolgozik,nem tudna segíteni?
nagyon drukkolok hogy ne érjen vissza a pasi!

KépKép
lyndee

Vera: :( :( :( :(

Nevetős jöhet, sírósat neeeeeeeeee!!!!!

2 órán át vasaltam....... :shock: :shock: :shock: :? A belem is lóg.....

Mush: Éljen újfent Kincső-kaki! :lol: Hú, 9 nap, nem semmi! :shock:
bébic

kubu,bébic:csak ahogy most van és a legalsó szintre lehet tenni a kiságyat.pedig jó lenne a köztes is.

hol lehet venni borostyánláncot?

KépKép
lyndee

Lyndee: Bakker, én meg úgy értettem, a töklegalsó nincs.... :oops: :oops: :oops: :D De hüle vagyok....

Itt tuti: www.borostyanlanc.hu
bébic

...vagy a legtöbb bababoltban. Én mágneskapcsosat ajánlok, mert ha beakad - amúgy nem akad be - akkor kikapcsolódik magától.

Musi! Ez a kakátlanság annyit jelent, hog ymarha jól hasznosítja a tejedet a bébi.

Jó ez a hinta, vazze!
Hintázom...
Kép

hintázom...
Kép

bealszom...
Kép

...aztán asszem anya áttett a kiságyba, de arra már nem nagyon emlékszem;)

Kép
zölddisznó

Sírtam is nevettem is, kicsit jólesett, mind a kettő :)

Bébic: affene, pedig épp akartam szólni, hogy gyere hozzánk is :wink: :lol:

Lyndee: lehet, hogy nekünk sincs köztes állás a kiságyban (majd jól meglesem), bár a mienk már 30 éves :oops: :)

Mush: éljen Kincső kaksi! Ez a 9 nap nagyon durva!!!!

Kép

Kép
gabilany79

Ilyen vagyok oldalról, amikor hintázom, és még nem alszom be!
Kép

Kép
zölddisznó

Amúgy ha nincs köztes állás, és ügyes az apa (vagy az anya) akkor csak négy lyuk az egész.

Kép
zölddisznó

Zöldi, a hintának dönthető az ülése(én úgy látom, hogy nem)? Mert nekünk is van(miénk tuti nem dönthető), de én még nem mertem használni, de ezek szerint már lehet?

verzso

Zöldi: Nagyon édi Hanna, látszik rajta, mennyire élvezi! :lol:
Kábé mekkora helyet foglal egy ilyen hinta?

[quote]A írta:múgy ha nincs köztes állás, és ügyes az apa (vagy az anya) akkor csak négy lyuk az egész.

Ez nekem is eszembe jutott, hogy nem nagy etvasz lehet...
bébic

zöldi:nem szeretnéd inkább mégis eladni az a hintát?(persze kiscsajjal együtt) :lol:

nekünk olyan a kiságy hogy pelenkázó van a végén.akkor is lehet lukat fúrni?
utánajárok apánál :?

KépKép
lyndee

Gabi: Egyefene, lógó nyelvvel bár, de még bevállatam volna, csak hozd ide, me' lusta dög vagyok amúgy! :D :D

Hogy vagytok betegeskedők?

Szegény Kismanóm olyan kis türelmesen tűrte, hogy vasalok, meg piszmogok a dolgaimmal, én meg megfeledkeztem róla, hogy szunyaidő van....úgy lefárasztotta magát, hogy betettem a kiságyba és offfffff....Imádom!
(így nem jött be az elméletem, hogy szeles időben nehéz lesz majd elaltatnom... :roll: )
bébic

boci: ugye dobsz majd pár képet a félévesünkről? :wink:

KépKép
lyndee

mushi:
leszoktatás:
hát szánj rá sok időt. eleinte csak az esti elalvásoknál csináltam mert az nálunk biztos, hogy elalvás

Réka is csak úgy aludt el, ha cici a szájában és mellette maradtam(nagy ágyon) aztán, ezt úgy váltottam ki, hogy amikor már elaludt kicseréltem a cicit cumira óvatosan az ujjammal kinyitottam a száját és egy gyors mozdulattal be a cumit nálunk a mamos cumi jött be.
megvártam míg teljesen elaludt volt, hogy ez még egy fél óráig eltartott, gyakran forgolódott hátról oldalra oldalról hátra de csukva volt a szeme, ha teljesen megébredt járt keze lába forgolódott újból vissza a cici majd megint cumi ezt játszotta egy darabig de aztán csak bealudt és utána át a kiságyba a hátsimi ha hasra fordult pocak simi volt.

A következő lépés az volt,hogy már nem vártam meg az elalvást már félálomba kicseréltem a cicit cumira ha felébredt már nem adtam cicit, volt, hogy fel se tűnt neki de még megvártam a teljes elalvást és utána be a kiságyba, ha felébredt már nem adtam cicit csak a cumit vissza a szájába,ha nagyon sírt felvettem a vállamra és ringattam amíg megnyugodott aztán letettem magam mellé és cumi vissza ezt addig amíg be nem aludt totál és úgy be a kiságyba.

a köv lépcső az volt, hogy már cumit adtam neki nem feküdtem le mellé és betettem a kiságyba csak pocak simi ill. hát simi volt ha nagyon sírt kivettem ringatni, ha csak nyöszörgött meg kevésbé sírt maradt a simogatás
és úgy előbb utóbb elaludt volt, hogy este 8-tól 22-ig csináltuk ezt.
aztán ez szépen csökkent egy órára majd félre és így tovább

mára ott tartunk(kopp-kopp-kopp), hogy beteszem a kiságyba és
pl ma reggel 7 perc alatt aludt el nyöszörgés nélkül.

kb egy hónapja kezdtük el ezt...szóval kitartás,nem tudom nálatok bejön-e lehet Kincsőnek ez sem jön be nem tudom.
De ha megnyugtatásul mondom Kincső sem fog élete hátralévő részében cicin elaludni.
előbb utóbb leszokik róla.

először az esti alvásoknál csináltam ezt végig kb egy hét volt egy egy cici "lecserélés" aztán a de. majd a du.-i alvásnál próbálkoztam ott már nem volt ilyen sok nap.
fokozatosság és a folyamatosság elvén csináltam de nem erőltettem túl, ha gyorsan akartam volna a tempót nem fog működött volna, de lehet nálatok gyorsabban lehet.... próbacseri

amolyan hozzátápi dolog ha totál nem ment nem erőltettem a következő nap újra próbálkoztam vele.
ezért volt kb egy hónap....

KépKép

Kép
orsimorsi

Verzsó! dehogynem! az utolsó képen látszik is, hogy mennyire dönthető.

Bébic! 120*86 kinyitva, de össze is lehet csukni, akkor olyan 30-40 cm a mélysése, 86 széles (nyilván) és 120 magas.

Lyndee! Nem adóóóóóóóóóóóóóóóóm!

Mentünk sétálni.

Kép
zölddisznó

Zöldi, én azt úgy láttam mintha hintázna, vagyis lendületben lenne :oops: , de tényleg, ha jobban megnéztem volna látnám ám... :oops: Na jó, akkor a miénkel várok addig míg nem ülnek rendesen(már Tibcsike nincs messze tőle, pont tegnap a főorvosasszony szeme láttára félig felült, igaz utána kiterült :roll: :lol: :lol: )

verzso

nekem muszáj volt kiváltani a cicit, mert ha szeptembertől indul újra a suli akkor nem csatolhatom le a mellem, hogy majd azzal elalszik bár néha jól jönne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubu: irigy a pedikűrre, oda nem jutok el....

a nagy szél miatt megébredt most gyakran de mindig visszaaludt,alszik du-2 óta :)

zöldi
: letöltöttem, megnéztem, sírtam, továbbküldtem anyumnak:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Vera: :( :( :( :( :( , remélem megoldodik a helyzet!

Kipróbáltuk az etetőszéket:

Kép annyira imádom ezt a kis rosszcsontot!

Kép

Kép
dcili81

megjött apa, irány sétálni:)

KépKép

Kép
orsimorsi

megjottunk. nem is volt olyan messze!

zoldi. Hannad halali, es nagyon siraly a hinta!

orsimorsi. koszi a hosszu beszamolot. bar hete nalunk is jobban ment cici nelkul, de most visszaesett, talan a foga miatt. varom a borostyan lancot mint a messiast.

magi. mindjart kideritem!

KépKép
KépKép
mush589

magi. otthon lesz, de keri, hogy mondj egy kb idot, pl 3 es 5 kozott. elore is koszi!
ez olyan magnes kapcsos, ugye?

KépKép
KépKép
mush589

bébic

Zöldi: NE HARAGUDJ!!!!!!!!!!! MELÓZTAM EZERREL. Címet lövöm priviben.

Kép
mannababoca

mush:
ez csavaros, nem mágneses :roll:
Ez az, és innen van:
http://www.minimano.hu/termekeink/egyeb ... acmez.html

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boci! Nem reagáltál a ruhákra!

Kép
zölddisznó

Oké Manna! Ha jó leszek, holnap feladom ;)

Kép
zölddisznó

oke magi. koszi!

zoldi. ha jol remlik reagalt boci. azt irta hogy nekik nagyok asszem.

KépKép
KépKép
mush589

Akkor bocsi Boci!

Kép
zölddisznó

[quote]F írta:ogalmam sincs hogy lesz lehet soha nem lesz diplomám

Aida sok embernek nincs,pl. nekem se.mégis boldog vagyok! :roll:

Cili nagyon édes a teli szájjal vigyorgó gyereked.

Nekem nem kell ilyen szoba hinta,nekünk kinnt van az udvaron(tudom-tudom Zöldi hogy neked még nincs udvarod ott pöstön!)

Palacsinát sütöttem délután,aztán sövényt nyestem.Most pedig nekiállok sorba fürdetni a kölköket,egyedül vagyok velük,apa délutános.

Vera,jesszus ez olyan rossz lehet,hogy elviszik a holmijaitokat.Sajnálom hogy igy alakult nagyon!
Mi is állat szarul állunk most anyagilag,de ennyire szerencsére még nem.

A 4es ikreken szintén sirtam csak akkor a röhögéstől!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi! Mennyit kell utalnom és hova? Nem sürgős!!! Miattam ne menj le!

Kép
mannababoca

Na hellóka.

hála nem olyan rossz a helyzet mint elsőnek hittem.
A pasi nem jött vissza de az anyukám itt volt és átolvasta azt a jegyzőkönyvet. Először is nekik a pénz a fontos. így először csak foglalnak azaz pecsételnek felveszik az ingóságaidat és azt nem adhatod el amit felírnak de elvinni nem visznek el semmit sem. akkor meg lehet velük egyeztetni hogy a bankszámlára jövő fizuból vonjanak e vagy te utalsz egy összeget. Szóval a helyzet az hogy kedden bemegyünk egyezkedni velük.

harivera
Budapest XXI. kerület

Lyndee: kérésed számomra parancs!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

mush:
akkor így is jöhet a lánc?

Anyudnak mondd, hogy holnap 3 és 5 között ott leszünk. Címet priviben küldj légyszi!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?