Most kirohantam megnézni Lzit, mert gyanúsan csendben volt.... de csak játszott. Olyan édes! Imádom.
Visszatérve a hamikra, nekem tegnap leharapták majdnem a fejemet azért, mert párizsit akartam neki adni! Állítólag felvágottakat 2 éves koráig nem lehet adni neki. Viszont, kezd válogatni, hogy csak ami a fogára való azt eszi meg rendesen, a többiből meg keveset. És MIÉRT
mert anyósom mindig édes vackokat ad neki, süti, ez meg az
hiába dumálok neki, hogy NEM! Tegnap megmondtam neki a magamét, hogy csak és kizárólag kekszet, rudit, krémtúrót normális evés után kaphat és nem pedig úgy hogy azzal lakik jól... Megértette
[quote]M írta:ost ha sétálunk mindig oda kell menni a kutyákhoz és majd kiugrik örömében a kocsiból.
Most voltunk kint és három nagy kutya jött mellettünk és olyan boldog volt, ha nem látta őket akkor jött a rinya
éééééédes! Odrikám, akkor fel lehetsz rá készülve, hogy hamarosan jön az hogy "anya vegyél léééééééééécccccccci kutyát nekem".
Nálunk a t.rudival vagyunk hasonlóképp... ha csak a papírját látja, kivágja a hisztit. És sajna a férjem meg elgyengül neki. Tegnap meglátta Lizi, hogy beteszi neki a kosárba és kész totál hiszti lett belőle, férjem meg mit csinált, rögtön odaadta neki.
az a baj ezzel, hogy a gyerek azonnal megérzi, hogy ő a főnök és utána már nem tudsz mit csinálni, mert másért kezd el hisztizni és addig, míg meg nem kapja. Erre a Gyula reakciója: márpedig ő nem fogja égetni magát és legközelebb is így cselekszik