tuntun,a Zsitvai tényleg jó. De jó a Horváth és a Petrits is,egyik sincs onnan messze,ahol ti lesztek. A szállásotokkal szemben van a Yenkie,vagy hogy írják,jó volt a konyhájuk régebben. A Gilde sem lesz tőletek messze,egy utcával alattatok,kb. 5 perc séta. Mellesleg jegyzem meg,én ott dolgoztam 5 évet,majd késöbb is vissza-vissza jártam... a húsvasaló is jó,az kb. 10 perc séta lesz a szállásotoktól. Húsvasaló: kijöttök a szállásról,elindultok az utcán lefelé,lementek egészen a nagy kereszteződésig,ott a járdán tovább balra,majd kb. a 4. ház lesz a húsvasaló. Ettem már ott,tényleg fini volt.
Gilde:kijöttök a szállásról,szintén lefelé,majd alattatok lesz a Kossuth L. utca,abba bementek(elmentek egy virágbolt meg egy függönybolt elött),szóval,bementek a Kossuth L.utcába,és a 16-os szám a Gilde.
A Yenkie,meg pont a szállásotokkal szemben van,az úttest túl oldalán.
Mesi ha csuklasz vasárnap,mi emlegetünk. Meg persze mindenkit,aki nem lesz ott.....
kávézó: Merem ajánlani a Semiramist...kijöttök a szállásról,szintén lefelé indultok el,a nagy kereszteződésnél elmentek át a zebrán,majd mikor átértetek,jobbra mentek...mentek,csak mentek,majd lesznek árkádok,bementek ott,ahol ha benéztek,meglátjátok a plusz boltot...a bolt elött elkanyarodtok jobbra,elmentek egy kocsma,egy fényképész,egy kaszinó elött,és ott lesz a sarkon a semiramis.
Horváth fagyis: mintha a húsvasalóba mennétek,csak kicsit tovább mentek,onnan kb. 10 perc.
Egyébként nagyon a központban lesztek,ha picit sétátok lépten nyomon találtok fagyist,kávézót,vagy hasonló helyet
Huh,remélem érthetően írtam le....De ha bármi van,szólj. Ha lement az ebéd,bár még ott kell lennem,de már sztem fel tudom venni a telefont,ha nem is rögtön,de pár perc múlva visszahívlak.
És régebben ennek a szállodának is volt tök jó fagyizója,sokat jártunk oda,gondolom,még meg van...
De a portáscsajok aranyosak,főleg,ha az Eszter lesz,ő a húgom barátnője,volt osztálytársa. Nyugodtan mondjátok neki,én küldtelek oda benneteket,tuti nagyon segytőkész lesz-legalábbis remélem
Na,megyek,jó éjt mindenkinek,tuntun nektek meg nagyon jó utat!!!!
tuntuna lábujjkádat borogasd!!!
rékababa,bakker
Emma,te drága,én meg a te szavaidon pityeredtem el!!!Nagyon sokat gondoltam Rátok!!!!