Sziasztok!
Én megvagyok, sőt, remekül érzem magam!
De még nem szültem, Luca egyelőre kiválóan érzi magát odabent.
2 napja már nyugisabban viselkedik napközben, de estére feléled, és akkor még aránylag sokat mocorog....azt hallottam, hogyha még ilyen aktív, akkor nem akar kijönni. Hát nem tudom....annyi mindent mondanak....szerintetek?
Hétfőn megyek a dokihoz UH-ra és vizsgálatra, NST most nem lesz, kíváncsian várom az eredményeket.
Nekem nincsenek joslók, semmit nem érzek, időnként szúrkál a hasam, meg estére nagyon elnehezedik és befeszül, ennyi.
Sőt, most úgy érzem, hogy több energiám van mint a múlt héten, mondtam is a férjemnek h még menjünk a hétvégén ide-oda, mert úgy érzem aránylag jól bírom.
Viszont a jövő heti 34-36 foktól már előre tartoki, sztem bezárkozóm a lakásba, lehúzom az összes redőnyt és ki se mozdulok...és nagyon-nagyon remélem, hogy Luca végre úgy dönt h megszületik, és nem hagyja édesanyját vergődni a 100 fokban!!!!
Most már szeretnék rajta túl lenni, és persze jó lenne már látni őt!
Tuti h Crissy megszült, én minden nap privát leveleztem vele. Utoljára szerdán délután küldött egy levelet, hogy elég szarul van: nagyon fájt a dereka, 25-30 percenként szúrkált a hasa, írtam is neki, h biztosan eljött az idő. Sztem még aznap éjjel megszült!
És ha jól számolom, legkésőbb lmár engedik is haza, már várom a beszámolóját!
És ha minden igaz, én vagyok a következő...
Minden jót a mamáknak és babáknak is!
Rita