Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok,

Zsombi, Zsófi apu

ha Nellike végre állandóan a picik közelében lehet tuti, hogy beindul a teje mert a picik közelsége jól hat a tejtermelésre.
Nagyon szépek a gyerekek. Most mekkora a súlyuk?

Yadine,

Szegeden nagyon jó kezekben leszel, nekem csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban. Ámulatba ejtett a profizmus ahogy a munkájukat végzik.

Bumi,

jó utazást Erdélybe és jó szórakozást!

Timejka,

hát most én is elszomorodtam. Mostmár épp elég megpróbáltatásban volt részed, ideje, hogy végre baba legyen a pocidban.

Bikfy,

szerintem veheted jeleknek a veled kapcsolatos megérzéseket. :wink: Én is akkor lettem terhes amikor előtte 1-2 hónapig mondogatták, hogy úgy nézek ki mintha babát várnék.

Twist,

hogy halad az idő :lol: Örülök, hogy könnyebb munkát kaptál!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Tegnapi napom nagyon sz..r volt, délután már majdnem bőgtem. Te mos tnézem, hogy már milyen nagyfiú Danika. Öregszenek a bébik.

timejka
 
 


Timejka,

miért nem sírtad ki magad? Legalább este amikor senki nem látja. Neked nagyon nehéz lehet, mert Bence előtt vidámnak kell lenned, ami embertelen nehéz lehet ilyen esetben.
Lehet, hogy ő is azért kérdezgeti a tesót mert érzi, hogy nemsokára lesz? Mint Évi és Linácska kislányai?

Igen, Danika nő mint a gomba. Hihetetlen, hogy nemrég született és már ekkora :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Hali!

Timejka,
de, kedden voltunk. Egy hét múlva kb. kezdhetünk, ha minden oké!

Most telóztam a drnőnek férj eredménye miatt:
40 milla/ml eznaggyon, naggyon jóóóóóóó 12-ről indultunk, C-vitaminon kívül mást nem eszik.

Mozgás: 45% közepesen mozgó (ez nem túl jó)
Ami egyáltalán nem jó, hogy másnapra nem találtak mozgót.
Magyarul, elvéreznek félúton, vagy nem tudják megvárni a petikémet ha hamarabb érkeznek.
Ami még pozitív:
-nem keresgették percekig a spermiogrammot, azonnal meglett, még a nevemet sem kellett mégegyszer mondani.
- drnő nem rázott le,egyből kapcsolták, alaposan megnézte a dossziémat, átvettük újra a következő lépéseket.
-Egyszerűen megnyugtat a nyugodt hangjával és a magabiztosságával, és hogy nem futószalagszerű az egész.

Na, nem ömlengek tovább a kaáliról...

DITAAAAAAAAA! Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság! :wink:

KépKép
yadine81
 
 


NEm tudtam meg semmit, sőt még uhu sem volt.
Nem mentünk át az uhuba mert csak az eredményeimet nézte meg és azt mondta hogy el kéne döntenem a 4-es tesztet hogy akarom-e a korom miatt, mutatom neki a kombináltat, azt mondta ez sokat nem jelent. Még jó hogy nem kellett kifizetnem a 25ezret érte ha amúgy nem jelent semmit (????????????) Hát én ezt nem teljesen értem.

Annyian voltak mint az oroszok és mindenki hőzöngött mert eleve késve indult a rendelés aztán mindenki előtt bevittek egy kiscsajt kórházi ágyon, őt vizsgálta vagy 40 percig legalább. Gondolom ezért nem vitt már át az uhuba, pedig azon az 5 percen már nem múlott volna semmi. Aztán mi van akkor ha húzöng a nép, nem? Én is csöndben voltam, pedig majd egy órával később hívtak be. Evvan!

Jövő hétre bejelentezek a pesti 4D-re mert amit itt csinálnak helyben pont az a doki csinálja akit annyira utálok, hogy megfogadtam ő nem nyúlhat hozzám soha.

Mindjárt hívom is őket, csak az előbb foglalt volt, lehet hogy hétfőre már lenne is időpont.

dita75
 
 


Ohh, de kár! Sejtem milyen csalódott lehetsz! 16 hetes vagy, akkor hamar el kell döntened melyik vizsgálatot szeretnéd! Itt nálunk úgy van, hogy aki 12 hetesen a kombináltad választja, annak 16 hetesen automatikusan megcsinálják azt a bonyolultabb fajtát, nem csak síma AFP-t néznek. Szóval ez együtt jár itt.
Remélem kapsz időpontot hamar!

KépKép
yadine81
 
 


YADINE
Sztem nem vészes az eredmény. Lombikhoz tökéletes lesz.
Nálunk apának jók voltak az eredményei de még ennek ellenére is icsi-vel termékenyítették meg a petijeimet. Kiválasztják majd a legerősebb katonákat és hamarosan te is növesztheted a pocakot.

Közben bejelentkeztem holnapra 12.40-re 4D babamozira.
Úgyhogy holnapra kérem a mai szurkokat! :wink:

dita75
 
 


Csajok, csak bekukkantok, mindenkinek puszit küldünk, teszek fel képet Olcsáról most készültek, ha átnéztek a másik topikba raktam fel képet apáról, nem kérdés hogy kire hasonlit Olcsi. :oops:
Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Suska,
nagyon édes Olcsi, ügyesen tartja a fejecskéjét!

Hatalmas öröm ért, tesóm pozitívat tesztelt! Hihetetlen, hogy két egymást követő hónapban, a long protokoll alatt spontán, a férjének alig néhány katonát találtak egy hónapja!!!!! Szegénykém nagyon fél, hogy megint nem marad vele. Holnap megy a kaáliba vérvételre.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Twistről tud valaki valamit? Mivel tegnap kellett mennie uh-ra, és azóta nem jelentkezett sem itt, sem a magán levelezésünkben.
Remélem nincs baj!

A kismamáknak és a babásodni vágyóknak nagyon szurkolok!

rodina74
 
 


Twist!
Merre vagy?

Suska!
Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yadine!
Ugye, hogy vannak csodák? Olyan boldoggá tettél vele. Nagyon gratulálok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist blogja szerint minden rendben!

Megnyugodtam!

:lol:

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Bikfy,
ez igazi csoda! Kíváncsi vagyok mekkora a HCG-je! Ez a babó Balcsin fogant, az előző pedig a hegyekben egy síelős hétvégén!
Egyszóval, mindenkinek járna itt két hét nyaralás! :wink:

Rodina,
elolvastam a blogod, mert érdekel mi történik veled!
Nincsenek szavak, min mentetek keresztül! Csak azt tudnám írni, amit Goethe fogalmazott meg sokkal szebben az aláírásodnál.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!
Semmi gond, minden okés, csak elvoltam a melóvan. De a blogomban mindent lejegyzek:) Arra azért erőltetem az időt:)
Tegnap még túlóráztam is, annyi a meló, lehet, hogy ma is. De jövő héttől már könnyített munkát kaptam és laza lesz.)

Dituli, épp most agyalok, hogy melyik tesztet csináltassam meg. A 4-es teszt akkor tuti? De az 38 000 Ft, ahol néztem. Igaz, hogy egészségpénztárról is lehet fizetni.....Tényleg az Istenhegyi Klinika jó hely? Tök közel van, oda szeretnék menni, melóhely környéke.)

Timejka, akkor jól olvasom, hogy kiváltottad a szurikat! De jó!!! Kezdődhet a zebra felé haladás!

Yadine, hatalmas gratula a nővérednek!!! Mennyire szuper, hogy megint pozitívat tesztelt!!!!:)))) Hát van Isten!!!:)

Zsuzska, köszönjük az Oli képeket, de szééééééééééép!!!! Akarok én is ilyen szép babát!!!!!!!!!!!!!!

Bikfy, veled mizu?

Rodina drága, hajrá következő inszemi, mindig csak előre szabad nézni, a sok rossz már mögötted van, most már csak jó jöhet. És most Timejkával, Yadine-nel fogtok hármasban pozitívat tesztelni:) Zebra hármas lesz!:)
Vendég
 


Nellike! / vagy férje/ !

/Nem tudom Szilvi kint van -e már a kórházból.../

Remélem nálatok minden oké, babák jól vannak, nálunk az van, hogy találtam egy sebészt aki végre augusztus közepe helyett július 02.-án megműti a bélbajaimat, ez azt jelenti hogy a júliusi mensivel / amit július közepére várok/ akár kezdhetjük is az inszemeket végre.
Ettől függetlenül már - e hónapban is kezdhettük volna a sebész szerint, ezért tegnap voltam is a BMC-ben a 3 .napi uh.-n, de nagy koppanás lett a vége mert találtak egy cisztát a bal petefészkemben, amit meg kell várni amíg felszívódik ezért csak a jövő hónapban tehát júliusban tudunk kezdeni.

Mondanom sem kell hogy a János kórháztól a Moszkváig bőgtem, mert besokalltam hogy ebben az évben nekünk eddig semmi nem sikerült, vége lehetne már a pechszériánknak.

Szóval lőttek a júniusi inszemnek, de talán nem is baj, mert így nyugodtan mehetek műtétre július 02.-án, ahol altatásban meg tudják csinálni a műtétet, és ha szerencsém van, több műtétem már nem lesz, csak az inszemekre kell ezután koncentrálnunk.

Tudod olyan fura érzés hogy ma pozitívat tesztelt az egyik lány akivel egyszerre kezdtünk, furcsa érzés volt, nagyon örültem neki, de egyszerre éreztem magam nagyon szerencsétlennek is, aki még itt toporog egy helyben, :( .

Remélem nyár végétől már csak jó dolgok várnak ránk.
Mivel már nagyon elfáradtam ettől a sok mindentől amiken túl vagyok két hét múlva megyünk Petivel meg barátokkal 3 napra Balatonra, nagyon várom, úgy érzem friss levegőre vágyom....
Remélem nálatok minden oké, és remélem nemsokára már mi is jó hírekkel tudunk szolgálni, puszillak benneteket!
csézjang
 
 


Timejka!

Teljesen megértelek.
Az én kisfiam is azt mondta a múltkor, hogy neki már soha nem lesz kistesója...Elbőgtem magam, persze nem előtte....Nagyon nehéz úgy ha már van egy gyereked. Amíg nem volt Gergi, még én is elvoltam mindenfélével, mászkáltunk nyaralni, mozizni, étterembe a férjemmel, repült az idő, de amióta van, / persze imádjuk őt/ sokkal nehezebben telnek a várakozóssal a napok, hetek, főleg amikor ránézek és látom milyen gyorsan nő, hipp-hopp iskolás lesz.... :cry: Nem baj egyszer eljön a mi időnk is....
csézjang
 
 


Csézjang, jaj, nagyon sajnálom, hogy még egy fránya ciszta is nőtt.(( Mit kaptál? Fogigátlót, hogy felszívódjon?
És miért kell műteni téged? Én még nem tudom, légyszi mondd el.
Esetleg endometriózis miatt?
A Balaton és a barátok remélem, hogy feledteti veled a rossz dolgokat.

Yadine, gratula különben a laptetőhöz! Jó jel a lombik kezdésnél!
Vendég
 


Sziasztok!

Tesóm hcg-je, 64 .... A doktornő nem bíztatja őket, még majdnemhogy leszidta tesómat, hogy nem is érti hogyan eshetett teherbe a férje eredménye miatt! Nem is érti az egészet, hogy mi történik velük megint... Szegény sír mint a záporeső... Legközelebb fogigátlót kap...

KépKép
yadine81
 
 


twist!

Az az érdekes hogy nekem ez lett volna az 1.inszemhez az első vagyis 3.napi uh, tehát nem a stimutól van a ciszta.
Valószínűleg azért mert már konzin is mondták hogy egyszerre túl sok tüsző kezd el növekedni mindkét petefészkemben de éppen ezért mert túl sok nem tudnak megrepedni, amiből gondolom visszamarad ciszta. Csak hát az keserít el, hogy sztem jövő hónapban is lesz ilyen, tehát nem tudom így mikor tudom elkezdeni végre az 1.iszemet.
Egyébként semmilyen gyógyszert nem adott, nem tudom erre mit szoktak, de írták már néhányan hogy szoktak, hát nem tudom, de tököm kivan.
Talán jobb lenne ilyen esetben nálunk a lombik, csakhát azt nem fognak, mert a petevezetőim rendben, a férjem eredményei meg tök jók. Félig örülök de félig meg nem, mert így nem tudom mikor történik már valami.....Utálok folyton csak várakozni....
csézjang
 
 


Yadine!

Ezt most nem értem!

Ha terhes az jó hír nem? Akkor mi a baj? miért kap legközelebb fogigátlót? ezt most nem vágom....gondolom a hcg azért ilyen kicsi még, mert kezdődő terhességről van szó. :shock:

Egyetértek, mindenkire aki BMC-be jár és babára vágyik ráférne itt egy jó kis nyaralás, igazán megérdemelnénk ennyi szenvedés után....

DITUS!

Na mi van már????? fiú vagy lány????
Vannak új híreid a babáról????bocsi de nem olvastam nagyon vissza... :oops:
csézjang
 
 


Yadine,

64 az jó eredmény nem? Melyik doktorő szidta le tesódat? A szegedi? Én hiszek a csodákban!!!!!!!!!!!!!!

Ditáról semmi hir?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szolgálati közlemény
Ditusnál szégyenlős volt Bogyesz :( Némóci és Réka is volt bent vele uhun.

Részletekkel majd jön Ditus.
20150601134430
 
 


Ditának bele kell törődnie, hogy a baba dönt mikor tudhatja meg a nemét! Ha ilyen szégyenlős, biztos kiscsaj! :wink:

Monic,
Pesti Kaáli. Holnap kéne megjönnie neki. Azért többet szoktak mérni ilyenkor már, nem? :cry:
Mondta a dokinő, hogy ez is el fog menni...

Csézjang,
az előző ciklusban 54-t mértek neki az elmaradt mensi után két héttel, aztán meg is jött neki.. :cry:
Az is spontán volt.
Ebből lett elege a drnőnek, ezért fogigátlót kap majd, hogy végre elkezdhessék stimulálni. Én sem értem....
Azért én még reménykedem..

KépKép
yadine81
 
 


Bocsika még nem olvastam vissza, várom apcit haza hogy átadjam az "ajándékot" !!! Addig még el akarom küldeni a képeket a nagyiknak, meg barátoknak.....

A babásba tettem fel Bogyókáról képeket. puszi.

dita75
 
 


Yadine,
köszi az érdeklődést. Voltunk szerdán UH-n, minden ok Levivel, kivéve azt az egyet, hogy hatalmas. 31 hetesen 33-34 hetes méretekkel rendelkezik és 2132g-ra saccolták.
Aztán tegnap voltam este dokinál, és drága kicsi fiam pont az UH alatt bukfencezett egyet, és átfordult farosba.
A dokibácsi meg mondta, hogy gyorsan beszéljem meg vele, hogy csinálja vissza, mert minimum 4 kilós lesz a végére, és egyrészt nem lesz helye megfordulni, mert én sem vagyok túl nagy, másrészt meg "ekkora gyereket farral nem szülünk", hogy a doki szavait idézzem. Na már most a császárral két gondom van. 1. Nem akarooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. ne szúrkodjanak a gerincembe semmit, ne vágják fel a hasamat, és mindenféle szúró-vágó szerszámmal tartózkodjanak minél távolabb tőlem.
Úgyhogy nincs más lehetőség, mint hogy Levi visszafordul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, gratula, hogy jól van Levi!:) Lilike is ilyen nagy baba volt?

Ditus, mindjárt megnéztem a bogyó képeket! :) Kár, hogy szégyenlős volt, már kivi voltam, hogy kislány-e.

Yadine, jaj, de rossz fordulat, az előbb még úgy örültünk a pozitív tesztnek, aztán most mintha leforráztak volna.( Szegény nővérkéd!

Csajok, velem ma baj történt, úgy megijedtem, de ne ijedjetek meg, mert végül is nem lett komolyabb baj.
Szóval, elmentem a választott dokimhoz és mondtam, hogy 3x3 utrót szedek. És erre azt mondta, hogy azonnal csökkentsem le 3x2-re, mert ez túl sok. És úgy, hogy napi eggyel kevesebbet használjak. Na, meg is tettem, és ez akkora sokk volt a szervezetemnek (szerintem), hogy ma délben megjelent egy vércsepp (nem több szerencsére).... :cry: A hasam meg szúrkálni kezdett. Szóval, ez a csökkentés nálam nem jött be. Felhívtam és gyorsan vissza kell emelnem 3x3-ra. És amióta feltettem a 3 bogyót, azóta nincs semmi vérpötty, minden okés. A pocim még szúrkál, de gondolom, ez is el fog múlni. Basszus, minek kellett csökkenteni az adagomat? Majdnem baj lett belőle....Iszonyúan mérges vagyok!
Vendég
 


Linácska,
úúúúúúú, tényleg nagy! Vagy ne is idegesítselek én is ezzel? :wink:
Ideje még lenne forgolódni, de lehet, hogy helye nem nagyon.
Nem leszek népszerű a véleményemmel, de nem olyan nagy tragédia a császár. Nem fog elakadni, nem lesz oxigénhiányos, stb..
De én is azért drukkolok, amit te szeretnél.

Twist,
rámhoztad a szívbajt rendesen, aztán persze megnyugodtam amikor végigolvastalak.

Dita,
meglestem a képeket, szerintem lányos az arcocskája! Nagyon kis drága ahogy rakosgatja a pici kezeit!

KépKép
yadine81
 
 


Visszaolvastam!

RODINA
Sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veled. Eltűnt pár másik lány is (Pusiandi, meg volt egy fehérvári lány is már nem emléxem hogy is hívták) reméltem hogy esetleg időközben sikerült bebabásodni ezért már nincs is szükségetek a lelki támogatásra.
Én is olvastam a blogod. Sajnálom hogy nem jártatok sikerrel.
Nagyon rossz volt olvasni a babák elvesztéséről a visszaemlékezésedet, pedig jól emlékszem az egész históriára, de nehéz az ilyen dolgok felett napirendre térni.
Én sem tudok okosat mondani, csak azt hogy ELŐRE!
Visszagondolva én is sok mindenen keresztül mentem életem során, de érdekes most hogy már itt van velem Bogyi csak a jóra tudok emlékezni, remélem, hogy a nyáron már te is ilyen véleménnyel leszel a múltról.

YADINE
Tesódnak gratula!
REmélem hamarosan követed. Az én két nővérem mindig egyidőben voltak terhesek! :) Én hallottam már kevesebb hcg-ről is Nemonak ennél kevesebb volt ha jól emlékszem, kapott egy csomó progiszurit. Remélem azért ez a baba megmarad nekik.

TWIST
Örülök, hogy minden oké!
Az Istenhegyi jó hely, de sztem nagyon drága, sokan mondták hogy kicsit lehúzósak! Ahol most voltam uhun a 4-es teszt 20 rongy. a 12. hétig le ne csökkentsd, én is 3x3-at nyomtam és minden oké volt. 12. től kezdtem csak csökkenteni.

CSÉZJANG
Örülök, hogy előrébb hozták a műtétet.
A cisztát sajnálom viszont.
Ismerős az érzés, mi mindannyian átmentünk ezen, természetes hogy így érzel. Kaktinál tök sanszos volt hogy összejön a mostani inszem. Annyira lehetett érezni, és sztem ő is érezte, biztos te is meg fogod érezni amikor eljön az ideje. Remélem mielőbb. :)

LINACSKA
Remélem visszabukfencezik Levi, tényleg szép méretek, de azért még várjátok ki a végét. Még van pár hét!

dita75
 
 


Twist,
igen, Lili is ilyen nagy baba volt, 3950g-mal született. Na most ugye Levi ugyanazzal a génállománnyal rendelkezik, ráadásul 2. gyerek, és fiú.

Yadine
Na én sem azért nem akarok császárt, mert attól nem lennék jó anya, vagy ilyesmi közhelyek, hanem azért, mert ezeket a szúrkálódós-vágdosódós dolgokat nehezen viselem.
Ha elaltatnak, akkor tőlem csinálhatják, de ébren nem maradok. És nagyon remélem, hogy ha véletlen így is alakul, ennyit kérhetek. Tudom, hogy a babának nem olyan jó az altató, de én is itt vagyok altatásos császárból, és a baba maga 2 perc alatt kint van, olyan sokat nem kap.
A másik kérésem ehhez képest apróság a szüléssel kapcsolatban, de a tűhöz kapcsolódik. Akár császár, akár síma, szeretnék közben, utána... vénásan oxitocint kapni, mert aki kap szülés közben, az utána nem kap 3 napon át napi kettőt injekcióban. Inkább egy branült kibírok, mint 6-8 szúrást. Tudom, hülye vagyok, de nekem ez a fóbiám. :oops:
Szó nélkül megszültem a 4 kilós lányom, csak akkor kifogásoltam a dolgokat, mikor akartak adni egy fájdalomcsillapító injekciót. Mondtam, hogy kösz, inkább a fájdalom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Yadine81!
Sajnos nagyon sok hozzám hasonló lány keresztül megy ilyen dolgokon. Sajnos ez van, az ember nem tud mit tenni, csak arra gondol, hogy a következő sikeres lesz. Nem vagyok grafomán, de úgy gondoltam, hogy jó lesz leírni amit érzek. Egyrészt, jó kiírni magamból, ami bennem van. Másrészt dokumentálni akarom, hogy mikor mi történt velem. Igazából magamnak írom. Viszont aki hasonló cipőben jár,mint én, és hasonló blogokkal találkozik, mint amelyen az enyém is, érezni fogja, hogy nincs egyedül a problémájával. Ez egy közösség érzetet ad, és - saját tapasztalatból tudom -, segít lelkileg feldolgozni a velünk történteket.

Ahogy olvastam, Te és a tesódék is már régóta küzdötök a babáért. Senkinek nem könnyű, és mindenkinek meg van a saját baja.
Hidd el, neked is sikerülni fog. Csak nekünk valamiért jobban kell küzdenünk. :?

Dita!

Olvastam végig a blogodat. Nagyon jó érzés olvasni a jó híreket.
Azt hiszem egy kicsit bonyolult lenne elmagyarázni, hogy miért nem jöttem a topikba, bár minden nap olvastalak benneteket.
Örülök, hogy veletek is minden rendben, és egy ilyen kis szégyenlős baba, csak lány lehet! Őszintén mondom, hogy Te is már nagyon megérdemelted a kis Bogyódat! Vigyázz magatokra!

rodina74
 
 


Ditus, megnéztem Miss Bogyót, nagyon cukker és már akkora nagy, klassz!:) Hol van, ahol a négyes teszt 20 000 Ft? Juj, oda szeretnék menni! Igazad van ám, hogy csak a 12. hét után lehet csökkenteni, most már ilyen keserű tapasztalattal ugyan, de én is tudom:) Amióta visszaemeltem az utró adagot, azóta tök jól vagyok, minden okés, jobban is érzem magam.

Linácska lehet, hogy a kissrác majdnem 4 kg-os lesz? A fiúk amúgy nagyobb babák, mint a lányok? (Akkor nekem kisfiam lesz, mert mindig 3 mm-rel nagyobb, mint amit arra a hétre maximumként írnak a terhesség hétről-hétre weboldalak.)

Yadine, a nővéred azért kap progeszteron pótlást?

Rodina, jól írja Dituli, amikor már a pocakodban lesz a kisbaba (vagy babák), akkor olyan jó kedved lesz, hogy a rosszból semmire sem fogsz emlékezni!:) (Nekem is elszállt ez a sírással, depivel teli szomorú gyermektelen több mint 10 év. :wink: )
Tekints előre, nemsokára jönnek a kezelések és te aztán tényleg hamar kismami tudsz lenni, ne aggódj!!!!!:)
Vendég
 


Szasztok!

Köszönöm a Bogyódícséreteket, remélem ti láttok is rajta valamit, mert van aki nem, köztük apcim is azon a véleményen van hogy a legtöbb képen csak foltok vannak, a videon sem tud igazán semmit kivenni. Alig nézett oda, igaz marha beteg, de azért annyira nem lehet valaki beteg hogy megnézze a kicsi babáját. Különben is simán kérdezhet, és elmagyarázom hogy mi hol van. TAlán akkor jobban látta volna ő is .... Na mindegy! Nem erőltetem!
Úgy látszik ez egyedül az én boldogságom inkább, amit szeretnék sokmindenkivel megosztani, de már észrevettem, hogy a férfiak többsége nem igazán tud még mit kezdeni a pocakos léttel és a benne lakó ufóbébivel. REmélem ez majd változni fog ha már kézzel fogható lesz az ő számára is.
Azért annak nagyon örülök, hogy nőnek születtem és én közvetlen át tudom élni a babavárás örömeit. Ennél szebb érzés nincs is a földön hogy a testemben lakik egy kis lény akit már most mindennél és mindenkinél jobban szeretek. :)

Remélem akinek még nem adatott meg ez az érzés nem várat már sokat magára! Drukkolok, hogy így legyen!

TWIST
Ha olvastad a blogomat, betettem a helyről egy linket ahol voltam és ott olvastam hogy mennyibe kerülnek a vértesztek.
www.4dultrahang.com ha jól tudom a címet. Bp. Baross u. 44.

A doktornő mondta hogy 16 deka Bogyi! :lol:
Elképzeltem, hogy kb. ennyi felvágottat eszünk meg ketten reggelire. :lol:

LINACSKA
Mindenkinek van fóbiája!
Te már eleve átélted a hüvelyi szülést, a császár még ismeretlen előtted, és az ismeretlentől (főleg ami műtéti beavatkozás) természetes hogy az ember fél, idegenkedik. Remélem sikerülni fog ismét természetes úton világra hozni a csemetédet.
Én ebben is megértelek, bár én még nem szültem sehogysem, de ha lehetne választani azért én is elkerülném hogy a hasamat felszabdalják.

RODINA
Én is úgy gondolom, hogy sokat küzdöttem Bogyóért, és vannak akik még ennél is többet, de ez csak a szerencsén múlott, ha úgy alakult volna én is valószínűleg tovább harcolok. Bár sokszor gondoltam arra hogy itt a vége és nem csinálom tovább. Kár lett volna feladni.

dita75
 
 


Sziasztok,

Én úgy gondolom, hogy teljesen mindegy hogy kerül ki a baba a pocakból. A természetes szülés az elsődleges, de a császárnak is mindig komoly oka van. Az megint más, hogy pl Linácska fél a műtéttől.

Rodina,

üdv újra közöttünk!

Twist,

jól megijedtem, vigyázz nagyon magatokra!

Dita,

másikban is írtam, hogy milyen gyönyörű Bogyóka. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus, szuper, a Baross utcai UH-s hely, azt ismerem!:) Köszi, fel fogom keresni őket.

Monic, tök jó, Danika 2 nap múlva 4 hónapos lesz, gratula!
Vendég
 


Twist,

nagyon szép neveket választottatok. Nekem még a Dorina is nagy kedvencem. Csak nemrég tetszett meg, még szerencse, hogy Danika fiú lett mert ha lány lenne most bánnám, hogy nem Dornának hívják. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Megtettünk két nap alatt 800km-t egy esküvő kedvéért, de megérte, nagyon jól mulattunk!

Twist,
kap utrot, de már tárgytalan, tök nega a tesztje.
Lemondja holnap a hcg vérvételt, mert a múltkor is legomboltak róla vagy 4 ezer forintot ezért, az utána következő uhuért meg 8 ezret!
Kaálisok, ha megyek amikor megjön és vesznek vért hormonra, és meguhuznak, kell majd fizetnem? Ugye nem...

KépKép
yadine81
 
 


Dita,
meg tudlak érteni a pasikkal kapcsolatban. Lilinél még annyira oda volt a férjem, most meg nagyjából le se tojja, hogy terhes vagyok. Most is akartam neki mutatni, hogy hogy kinyomta Levi a fenekét, totál féloldalas lett a hasam, de még szinte oda sem pillantott, mert valami hülye rapper autókat alakít át a tv-ben. Nekem meg ezt kell néznem. A gyerek meg könyörög neki, hogy játszon vele, de meg sem hallja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Érdekes mert másnak meg bezzeg büszkélkedik, pedig nála is második gyerek, nem tudom az elsőnél hogy viselkedett, nem is akarom megkérdezni az exet.

Tegnap is megkérdezi a szomszéd hogy mizu és már rohant is ki az ultrahang képpel meg mondta neki hogy jöjjön át mert van video is, bár ő nem lát rajta semmit.

Ő a fiával szokott foglalkozni ha nem fáradt, vagy épp nem dolgozik. Általában télen olyan mint egy medve, de nyáron mindig elviszi pecázni meg számítógépezni is szoktak, csak az a baj, hogy mindig összevesznek mindenen. :roll:
Szeretnek csavarogni is, de hát ti tudjátok milyen költséges egy-egy kiruccanás, hisz ti is elég sokat jártok. Csak a benzin költség néha több ezer forint és akkor még be sem mentél sehová, nem ettél, nem ittál ezért ilyeneket általában csak havonta egyszer tudunk csinálni. Múltkor a pécsi állatkert is kb. egy huszasunkban volt. Most az alsóörsi motoros fesztiválon volt, és június végén meg asszem megint lesz SzuCsaMoTa, de én oda biztos nem megyek, mert egész napos rendezvény és terhesen nem akarok főni a napon egész nap.

YADINE
Örülök, hogy jót mulattatok! De rég voltam esküvőn!

MONIC
Majd összehoztok egy Dorinát is! :)

dita75
 
 


Monic, boldog 2. hónapos "évfordulót" Danikának!
Köszi a név-dícséretet. A Dorottya eddig mindenkinek tetszett. A Máté lehet, hogy Márk lesz. Most ez jött ki a családi szavazáson:) Át is írom....

Volt egy aranyos francia film a tévében, amelyben egy esetlen hercegnőről volt szó. Azt mondta a királynő neki, hogy úgy lesz fiú utódja, ha sok sós ételt eszik és semmi tejet. (ez csak persze film)
De az a poén, hogy amióta babás lettem, azóta allergiás vagyok a tejtermékekre és imádom a sós leveseket, húst, krumplit. Ezek szerint "a film alapján" tuti fiacskám lesz:)))))

Yadine, nagyon sajnálom, hogy már nega a tesztje a nővérednek:(( Ez olyan szomorú!!! Remélem, hogy most már a lombikkal nagyon erős babókat tudnak nekik létrehozni, akik velük is maradnak!
Úgy van a fizetés a Kaáliban, hogyha megkapod az első szurit, akkortól nem kell fizetni semmiért. Tehát most nem fogsz fizetni:) Az összes UH, minden ingyen van. És amikor babás leszel, az első UH szintén ingyen van. A második már 8000 Ft. De megéri, mert máshol sokkal drágább, itt jobb a felbontása az UH készüléknek és nagyon cuki a baba, amikor már baba formája kezd lenni:))

Ditus, azért az jó hír, hogy másnak dicsekszik a párod a picúrral!:) Én is ilyenkor olyan boldog vagyok, amikor hallom, hogy az én párom mutogatja az UH képeket (amiket a telefonjára mentett el), és mesél a piciről:)
Vendég
 


Twist,
Én a fiú-lány praktikák közül leginkább a biológiában hiszek. Ugye az y kromoszómát tartalmazó spermák könnyebbek, gyorsabbak, de max 1-2 napig élnek. Az x-esek lasabbak, később érnek a célhoz, de kitartóbbak, 3-4 napig is tudnak termékenyíteni. Jó, persze nem azt jelenti, hogy előbb mennek a fiúk, utána a lányok, de arányaiban több y-os ér oda előbb. Tehát az inszem pl. kimondottan a kisfiúknak kedvez, mert ott már repedt tüsző várja a katonákat. Lombik talán más, ott nem tudom, mi alapján válogatják az alkalmas jelölteket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Megkezdem az utolsó hetemet a munkahelyen, utána 2,5 hónap vakáció!!!!!!!!!!!!!!! ( Remélem a nagy nyugalom kedvez majd a babásodásnak.)

Dita!
Én még nem dícsértem meg, de nagyon cuki a babócád.

Twist!
El ne tűnj többet, már nagyon izgultam érted.

Linácska!
Cukorgondjaiddal mi van? Rendeződtek? Én 26-án megyek a Mens-be. Te is jártál oda, ugye? Tapasztalataid?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Erdélyből. nagyon szép volt!!! Igaz kevés volt ez a négy nap, legközelebb többre megyünk. Elfáradtunk, de nagyon megérte.
Átfutottam mit írtatok.

Timejka!
Drukk a szurikhoz!

Ditus!
Sajnálom, hogy nem derült ki Bogyi neme.

Monic!
Gratula a 2. hós fordulóhoz!

Twist!
Ne ijesztgess minket! Remélem most már minden rendben!

Rodina!
Üdv itt újra!

Yadine!
Remélem tudják egy kicsit turbózni a párod anyagát! Tesódat meg sajnálom. Szerintem nekik össze fog jönni spontán az a baba, nem értem a doki miért ellenzi. Ha valami baja lenne az embriónak, úgysem marad meg.

Linácska!
Szerintem akárhogy is születik meg Levi, eg yperc alatt elfelejted, mikor a kezedben tarthatod.

Csézjang!
Sajnálom a cisztát, remélem menzivel elmúlik. Én anno mikor így jártam akkor zsurló-, cicka-, körömvirág teakeveréket ittam, és el is múlt a ciszta.

Bikfy!
Tök jó, hogy mindjárt itt a vakáció!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!
Megnéztem az uhu képeket, én a kis arcocskáját látom. Nagyon édes.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Megjöttem, a babásba teszem fel a sztorit.



vicky79
 
 


Vicky!
Drukk a 2. babóhoz! Lehet később fogant.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bocsika sziasztok nem olvastam vissza majd délután, csak gondoltam ha valakit érdekelnek kismami ruhák tettem fel infot a babásba meg képeket is. Én is vettem egy párat jó kis cuccok.
Nagyon érdemes megnézni potom pénzért árulják és vadonatújak!

dita75
 
 


Ditus!
Engem sajnos még nem érint a dolog, de lehet Tesókámnak kéne egy két naci. Majd megkérdezem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Úgy néz ki pénteken megyek hsgre.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


bumi: Drukk a hsg-hez.



vicky79
 
 


Már megint laptető. Mióta baba van, azóta egyfolytában üldöz. Felajánlom ezt is a következő beavatkozásosnak.



vicky79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: