Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt!

Zöldi, Boci: Kösziii, akkor bizti a melegtől van.....Csak fura, mert mikor a múltkor azok a még melegebb melegek voltak, egy árva pötyi se volt rajta.... :roll:

Aida: Csak lesek, hogy hogy lehet ilyen az az ember.... :shock: Bakker, a FIÁRÓL van szó!!! Szerintem az, hogy nektek személyes gondjaitok vannak, nem lenne szabad, hogy a gyermekéhez való viszonyát is megmérgezze, ez a viselkedése pedig oda fog vezetni.... :? :(
Nagyon sajnálom!
Tényleg, albi, bölcsi hogy áll?

Zsiráf: Édi Minid! :lol:

BociMarci, TrombiPanka, boldog félévet!!!!!!!!!

Kubu: Drukkdrukkdrukk!!!!!!
bébic

Minden kis érintettnek boldog hó és félévfordulót!

Kép

Kép
dcili81

jujj Sarmi, egy ilyen fokhagymás oldalas receptre jó vagyok Nálad?

Sarmi, Kubu, és mindenki akiél ilyen az altatás....de jóóóóóóóóóóó.

Mi a nagyágyban altatjuk el ugy hogy kap egy kis kaját, Apa fogja a kezét. Nagyon könnyen elalszik igy akár a TV is szolhat ugy is..
Viszont egyenlőre a kiságy melletünk, ha elaludt akkor teszem át.

Nálunk Apa imád vele aludni ha itt van az ágyban, ebben én vagyok aki sarkamra állok Mininek a kiságyban a helye.... Olyan van, hogyha hajnalban felébred és sir, magunk közé veszem hamizni vagy vizezni, ls van hogy belealszunk. :oops:
De az este Nálunk is összebújós Apával, nagyon hiányozna.
Ébredni én is imádok vele ha közöttönk van, finoman szól hogy hahó ébren vagyok, és ahogy hozzászólunk vigyorog

Kubu, igen, egy hét mulva indulunk, már nagyon izgulok milyen lesz. Gyűjtöm a társaságból az ötleteket a tengerparthoz, miket vigyünk, mire vigyázzunk. Az 5o es napozó krém volt az első amit megvettem, sajna ugy tűnik Mini az én bőrömet örökölte :evil: :D

Kép
Kép
zsiraf8

Helló Csajok!

Apa beteg. :-( Ua. mint nálam másfél hete. Tőlem kapta el szegény.

Krumpli: Nekem meg sem fordult a fejembe, hogy magában adjam Zsófinak. Sőt, eddig én minden új kaját mással keverve adtam neki, hogy a mennyiség azért meglegyen. Ma két újítás is lesz: sárgarépa és rizs. Bár utóbbival már bébiételben találkozott.

Együtt/külön alvás: Zsófi első naptól fogva a saját kiságyában, saját szobájában alszik, egyedül. Az eredeti terv az volt, hogy néhány hónapig vele alszok a szobájában, be is lett hozzá készítve egy fotelágy, de amikor hazajöttünk a kórházból (ahol 4 napig szinte semmit nem aludtam), és Apa azt mondta, hogy szerinte ne kínlódjak a sz*r fotelágyban, aludjak a helyemen, nem ellenkeztem. És nem bántam meg. Apa, most hogy beteg, ránk való tekintettel kiköltözött a nappaliba, de én úgy utálok nélküle aludni. Pedig horkol rendesen, egyik éjjel még a kispárnámat is lenyúlta.

Andy!
Apa nem változtat a szokásain? Enyém Apa pl. fél 7-kor kelne a meló miatt, de mivel Zsófi hajnali 5-kor kel, így ő is. Nem lenne neki muszáj, de szívesen van hajnalban is a lányával. :-D Este ugyanez a helyzet. Amúgy nálunk már bevett dolog, hogy délelőtt 9 és 12 között ügyintézünk, 12 és 3 között lakás, majd kiszabadulunk az udvarra, este 6-tól meg Apucis progi 8-9-ig, aztán Apucis progi, de már csak kettesben. ;-D

Aida!
Noel milyen édi! :-D És milyen pille könnyű! Anyukája alkatát örökölte.

Kubu!
Megy a drukk mára!

Kép
Kép
lbernuska

Na, el is felejtettem,

Minden kis érintettnek Boldog Hó ls Félévfordulót!!!!

Lábadozók Gabi, Zöldi, Jurmine hogy vagytok?

Suzy, ha esetleg itthonról benézel, remélem klassz utattok volt, és jól érzitek magatokat itthon :D

És köszönöm a Mini dicséreteket, azt hiszem én bele vagyok esve ebbe a kis tündérkébe :D

Épp most hivott a kolleganőm, akinek 8 hónapos a kicsije, hogy babát várnak, még idén születik, már a 4. hónapban van :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Gabi!
Jól tetted, hogy a nyaralásra is külön szobába rakod Koboldod! Utazóágy zizeg, ha forgolódik a gyerek. Én amikor máshol alszunk és Zsófi velünk van egy szobában az utazóágyában, alig alszok, mert minden kis rezdülésére felkelek.

Aida!
Exed nem semmi! Nem akarta odaadni a babás holmikat, mert ő vette??? Basszus, ez hülye!

Féléveseknek boldog 0,5 évfordulót!

Kép
Kép
lbernuska

szép napot!

éjszaka? kicsit kivagyok.háromnegyed 3tól fél 5ig ébren,Picúr nem akar aludni....szopi,cumi,séta a lakásban ismét szopi,kiságyba be majd újra szopi és úgy ájult be.
nagyon durva ilyen még nem volt soha hogy 2 órát fent legyen éjjel,úgy hogy kicsit sem volt álmos.máskor szopiva visszaaludt.most a víznek semmi esélye nem lett volna :oops:
zöldi esetleg mit mondasz mitől csinálhatja ezt?
tanácstalan vagyok! :cry:

apát a Müllerbe irányítottam,pempers és bébikaja akciós!

ebéd még sehol,egyszerűen nincs ihlet.jó lenne most már összekapni magam.

Mi bogyónk a hálóba alszik a kiságyba de a mi ágyunkba soha nem feküdt.
hamarosan én is szeretném külön szobába tenni,csak eddig még nem bírtam megtenni.
nálunk apa sem ébred fel ha fent van(a mai kivételével)

zsiráf:olyan édi Mini!Kérünk több képet!

Kubu:drukk!
Arni is kidobálja a cumit a kiságyból,még jó hogy kettő van.

Aida:jól tetted hogy elhozad a cuccaitokat!ha szeretné az apuci a fiát nem akarta volna megvonni tőle azokat a dolgokat amiket neki vett!

KépKép
lyndee

Anettnak és Marcinak is boldog félévességet!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Mági: A rámászádban igazad van..:) A ti esetek valószínűleg egy kényszerhelyzet szüleménye, megértem, hogy kímélni próbálod. DE, az együttalvás az intim együttlétről szól, ruhában vagy meztelenül tök mindegy, a lényeg, hogy a két test egymás mellett tér nyugovóra és érzi éjszaka is, alvás közben is, hogy ott van mellette a másik.

A fentiektől függetlenül persze nekem is hiányzik és az a pár lopott óra szombat reggel amikor együtt szunyókálunk igazán szuper. Remélem ez a karácsony esték a szülinapok kiváltsága lesz.

Zöldi: Miért nem megy el a párod megnézetni, hogy miért van a horkolás?

Gabi: Szívtelen klubban én is benne vagyok….külön szoba… Igen én mondtam, hogy előtte ébredek, olyan szép dolog… :D .

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! Érintett a kezemben, úgyhogy most nem írok sokat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pankának is BOLDOG FÉLÉVEST!
Vendég

Hali!

BOLDOG FELEDIKET BOCIMARCINAK ÉS TROMBIPANKÁNAK

Én így délelőtt megint kicsit jobban, de már fáradok, délután szerintem lepihenek, ha Kobold alszik. Lázam egyelőre elmúlt...

Délelőtt szegénykém iszonyat nyűgös volt, de amint leraktam, bealudt és azóta is nyomja. Szerintem ez a buzi szél az oka, meg az, hogy jönnek-mennek a frontok :evil:

Most egy kicsit nem-baba táma. Ti mennyire hisztek abban ,hogy valakinek valami eleve el van rendelve? Nem szoktam ilyesmin gondolkodni, csak tegnapelőtt hallottam egy hírt a rádióban. Nem tudom, hallottátok-e, de volt egy idősebb házaspár, akik a szerencsétlenül járt Airbusszal akartak utazni, de már sehogy nem kaptak rá jegyet (még nyilatkozott is a pasi erről a tévében). Aztán végül egy másik géppel Münchenbe mentek, onnan pedig kocsival Olaszba (merthogy olaszok). Útközben frontálisan ütköztek, a nő azonnal meghalt, a férfi életveszélyesen megsérült.
Ezen kicsit elgondolkodtam, hogy vajon csak véletlen, vagy az ember nem kerülheti el a sorsát?

Zsiráf: annyira cuki Minid van :)

Zöldi, Jurmine: helyzet? Jobban vagytok már?

Berni: gyógyulást te apának.

Lyndee: sajnálom a rossz éjszakát. :( És nyűgös is volt vagy csak egyszerűen "társaságra vágyott"?

Kép

Kép
gabilany79

zsiraf. erre gondolsz?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0403980618

orsimorsi. amit kertel ott van a masik topikban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.12 10:56-kor.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]z írta:öldi: végül megvetted az anya taníts engem könyvet?

Orsimorsi! ..hát végülis nem.

Kubu! Én már krosszolom is a fingereimet!

[quote]S írta:ajna én kb. minden 5. éjszakát apa nélkül töltök, mert dolgozik ,de így többet van velünk nappal

Zsörmi! Én meg kb minden ötödiket töltöm vele együtt. De hát én már nagy lány vagyok.

[quote]M írta:ikortól kell lejjebb rakni a kiságyat?

Cili! Szerintem amikor már pörög mindkét irányban oda-vissza, és néha a kiságyban a rácsba kapaszkodik. De ha már négykézlábra áll, akkor én mindenképpen leraknám/tam.

[quote]L írta:ábadozók Gabi, Zöldi, Jurmine hogy vagytok?

Zsiráfom! Köszi a gondolást - és másoknak is!
Reggel sza..bbul, estére jobb. Nem vészes, lázam nincs, csak a nátha, a torok és a levertség...meg hogy nehéz az én kis gonosztörpömet így vígasztalgatni, ha rájön az ötperc. Bár tegnap nagyon "jógyerek" volt ...egészen éjfélig, akkor kipattant a szeme, és -ig mellettem rosszalkodott, amíg én neteztem. Rendesen felébredt, mintha reggel lenne :)

[quote]z írta:öldi esetleg mit mondasz mitől csinálhatja ezt?

Lyndee!
Most mosolyostam egyet - bocs :oops: - mert látod, az én manóm is ezt csinálta. Mivel nálunk hetes korától hónaposig így nyomta az éjszakákat, ezért nekem ebben már rutinom van, de az okát nem tudom. Ilyenkor én nem altatom, hanem hagyom bulizni, mert ez jött be. és mivel Hanna hajlandó akár -ig is aludni utána, simán behozom a kimaradt alvást.

[/quote]

Kép
zölddisznó

zoldi. azert kerdeztem, mert van nekunk egy regebbi verzio, vadi uj, es nem tudom, hogy egyaltalan farasszam magam vele, hogy kibontom. amugy megtamasztasra gondoltam...

orsimorsi. az egy csorgo fele, lehet gyurogetni, razni, ragni stb. a baby einstein dolgok altalaban nagyon jok.

zoldi. es te kire hallgatsz rugos hinta ugyben?tonynak volt olyan es allitolag imadta. szoval mi is szeretnenk, de mikortol?

berni. jobbulast apanak!

gabi. nem semmi az a tortenet! en szinte semmi tv-t nem nezek. ha nagy nehezen sikerul, akkor is inkabb a felvett sorozatok kozul nezek, nem hireket, igy halvany lilagozom sincs, hogy mi ujsag a nagyvilagban vagy otthon. :? :oops: :roll:

zsiraf. nagyon cuki minid!

lyndee. sajnalom a rossz ejszakat. na en ezert szoktam atvinni a mi agyunkba. ott sokkal gyorsabban visszalaszik, mert en keptelen vagyok fent lenni 2 orat. de ha ugy se, akkor mi is hagyjuk bulizni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.12 10:54-kor.

KépKép
KépKép
mush589

a meg betegeknek is jobbulast!

MartiAnettnak, BociMArcinak, es TrombiPankabank nagyon boldog felevest!!!

lyndee. csak 2 cumival nyomjatok? nekunk 8 van forgalomban! :oops: :shock:

kubu. mennek a drukkok. az osszes fingerem crossed for you!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.12 10:55-kor.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]Z írta:öldi: Miért nem megy el a párod megnézetni, hogy miért van a horkolás?

Hát...mert tudjuk. A kicsi-pici tokája miatt, és hogy rosszul veszi a levegőt, ha llazul a lágy szájpadlása.
Amíg nem fogyasztja le tokaszalonnát, addig reménytelen, hogy javuljon. És úgy is minimális az esély, hogy megtanuljon normálisan levegőt venni kómás állapotban. ez már sajna berögzült.

Kép
zölddisznó

Berni: nálunk pl. krumplival kezdünk ala natúré, mert a puffadás miatt későbbre tesszük a gyümölcsöt,majd kóstolgatás lesz idővel belőle,így beszéltük meg a védőnővel, meg sokszor bukik evés után másfél óra múlva egy kicsit ne a savanya jöjjön vissza:)

üléssel kapcsolatban:
Réka nem szeret kézben lenni úgy, hogy a karom alátámasztja a fenekét, addig küzd amíg lovagló ülésbe ráül a combomra a hátát fogom a másik kezemmel és így szeret úgymond ölben lenni egy ideig, ezt lehet?

ezt találtam a rugós hintáról:
Ajtófélfára egy mozdulattal feltehető készségfejlesztő játék.
Gyógytornászok is ajánlják, pl. koraszülöttek esetén, erősíti a hátat és a lábakat, fejleszti az egyensúlyérzéket - de csak a már ülni tudó babának, korábban megterhelheti a baba gerincét!

mire az én lányom ülni tud sztem rég átlépi a súlyhatárt:D

manna: tudod mi hiányzik a legjobban,amikor reggel felébredtünk ágyban maradtunk és még visszaszundiztunk:)

boldog hó és félévfordulót a Anett és Marci babóknak

aida: én is akartam kérdezni, hogy állsz albérlettel és bölcsivel?

lyndee:
növekedési ugrás?csak tippelek....
ma pl nálunk nagyon nagy szél van nem lehet, hogy ez is közrejátszott?
nálatok van cumi?
lehet tényleg mozgolódnak a fogacskái csak még nem látszik.
nálunk tényleg bevált a lánc,azóta amióta rajta van egyszer kel enni éjjel és utána alszik vissza,sőt napközben is többet alszik mint fél óra.

lányok nagyon büszke vagyok magamra:
Réka leszokott a napközben a "csak cicin tudok elaludni"szokásásról, sőt tovább megyek mára eljutottunk oda, hogy ébren beteszem a kiságyba pocak ill. hát simivel el tud aludni :)

hétvégén megcsináljuk a gyerekszobát.

kubu:
ha sikerült a viszgád és olvasod ,már akartam kérdezni, mekkora panelba laktok?
középső vagy szélső lakás?
milyen az elosztása?
csak a gyerekszoba miatt kérdezem, hogy van berendezve?
ötleteket gyűjtök:)
a mienk 53 nm 1+2félszoba
T alakú a T lábában helyezkedik el a konyha és az egyik félszoba a T tetejében a középén a wc meg a fürdő.
az egyik szárába a háló a másikba meg a nappali.

hú lányok.....minimanó a habtapin a tv állványtól távolabb, tv állványon terítő rajta sólámpa a bal szemem itt a jobb rajta elkapta az terítőt és magára húzta sólámpával együtt,mellette landolt nem rajta meg se ijedt játszott tovább én ijedtem meg.
még jó, hogy megvettük az ikeába a múlt hétvégén az új polcot és feltesszük a tv fölé.....és arra mennek majd ezek a dolgok

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]z írta:oldi. es te kire hallgatsz rugos hinta ugyben?tonynak volt olyan es allitolag imadta. szoval mi is szeretnenk, de mikortol?

musi, a mikortólra határozottabb választ tudok írni, ha már biztosan ül egyedül. bébi a kezemben, no nagybetű. az egyetlen probléma, amit okozhat, azaz, hogy lábujjhegyen ugrál benne a bébi, és járástanuláskor ez bezavarhat. DE! sok bébi amúgy is lábujjhegyen kezd el járni, és ez szinte %-ban megoldódik magától. a mérleg másik serpenyőjében meg az van, hogy szonyat jól erősíti a lábizmokat és fejleszti az egyensúlyérzéket és az idegrendszert. és nem beszélve a bébiszitter-funkcióról - néha egy komplett ebédet meg lehet főzni, mialatt bébi tombol a konyhaajtóban. . 9
hannának szerintem lesz ilyenje.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Még ennyit írni, alig bírtam visszaolvasni!! :shock: :lol:

Boldog feledig szülinapot Marcinak és Pankának!

Zöldi, Gabi, Jurmine mielőbbi gyógyulást!!!

Mi tegnapra terveztük ágyat lerakni, de szerintem már csak holnap lesz belőle valami. :roll:

Tegnap Bp-en voltunk Fejlődésneurológián, minden oké enyém fiaimmal, nagyon megdicsérték Őket, mindketten nagyon ügyesek, de persze eltérően. :lol: Utasítás: "Tartsák a gyereket továbbra is a földön(hab-tapi-lap), hogy elegendő hely álljon a rendelkezésére a tudott mozgások rendszeres végeztetéséhez. Ne ültessék, ne állítsák, ne járassák, ne tegyék bébi-kompba!" Közel egy évesen kell már csak menni újabb kontrollra.

Nálunk is külön szoba már az elejétől fogva, egy darabig Velük aludtam, de ahogy hajnali 3-4-kor keltek elsőnek, azóta már apával alszom.(csak ha nagyon horkol, akkor költözöm át a fiúkhoz :lol: )

Aida, aTe exed egy nem is tudom micsoda... :twisted:

Zöldi, ha már meggyógyultál(nem akarlak ám nagyon fárasztani) nem írnád le , hogy Te hogy kezdted , most hogy csinálod és ezután, hogy fogod folytatni a hozzátáplálást? Előre is köszi!

verzso

aida. nagyon cuki Noel. exed meg minosithetetlen!!!

orsimorsi. en is ajanlom az Angelcare bebiort. de ha nem nagy a lakas, akkor ugy is meghallod a bebit. foleg akkor hasznaljuk, amikor akonyhaban vagyok, mert ott nem bagyon hallom meg ha felebred, kiveve ha uvolt. meg ejszaka hasznaljuk a legzesfigyelo reszevel egyutt.

zoldi. ilyeneket probaltatok mar?
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... ogId=11051

http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... ogId=11051

KépKép
KépKép
mush589

[quote]l írta:ovagló ülésbe ráül a combomra a hátát fogom a másik kezemmel és így szeret úgymond ölben lenni egy ideig, ezt lehet?

Orsi! Persze.

Terítőket száműzni!

Kép
zölddisznó

gabi: minden okkal történik nincsenek véletlenek, én ebben nem hiszek az élet leckékből áll amit meg kell tanulni, lehet tologatni halogatni de az élet úgyis eléd áll és akkor már nincs mese.
nekik egy így volt megírva, lehet ha kapnak jegyet akkor ugye meghalnak mindketten, de így csak a nő halt meg a férfi életveszélyesen sérült lehet felépül, lehet maradandó károsodása lesz, lehet , hogy ő is meghal, ez így volt megírva.
lehet, hogy azzal, hogy nem voltak a gépen kaptak egy esélyt vmit elrendezni, megtanulni, átgondolni de lehet fel sem fogták, éltek ugyanúgy tovább hát az élet meg azt mondta, ha nem használtátok ki akkor itt a vége.

KépKép

Kép
orsimorsi

megyek reggelizni.
ma nagy setara keszulunk. kb a kozelben nincsen zoldseges, csak a tesco es hasonlo boltokban, de felfedeztem, hogy kb 1,5-2km tolunk van egy. mehetnenk kocsival is, de mivel ujra hizasnak indultam :oops: :roll: :cry: , a seta jobb lesz. most alszik a mano, ha felkelt jatszunk, es majd a kovetkezo almossagnal elindulunk.

ja nalunk a sorrend sokszor jatek, eves, alvas. neha jatek, eves, alavas, eves. hogyan tudnam ezt megcserelni jatek, alvas, evesre? vagy edesmindegy a sorrend?

ujabb vicces sztori: tegnap egy idosebb par kozeledett felem egy rozsaszin babakocsival. aztan mikor kozelebb ertek nem gyerek, hanem kutya volt a babakocsiban. :lol: :roll: :shock: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.12 11:18-kor.

KépKép
KépKép
mush589

felebredt es nyoszorog, de nem sirosan, inkabb olyan dumalosan. olyan edes. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Basszus, akkora szélvihar kint... :evil: Kiteregettem Zsófi ruháit, a szárított lesúlyoztam némi dögnehéz virágcseréppel. Hát nem felborította így is a szél? Most még a virágföldet is takaríthatom az erkélyről. :evil:

Betegeknek jobbulást! Én meg Apa nevében köszönöm a jobbulós jókiviket!

Lyndee!
Régen Zsófinak is volt ilyen "éjjel felkelek és úgy csinálok, mintha nappal lenne" szokása. Szerencsére már nincs! Ilyenkor én is hagytam tombizni, jól elvolt a kiságyában 1-1,5 órát, én addig az ágyamban feküdtem és bámultam a plafont, majd amikor kisasszony megunta a játékot, akkor elaltattam.

Gabi!
Basszus, azt a házaspárt én is láttam a tv-ben anno, mikor még arról nyilatkoztak, hogy mekkora mák, hogy nem kaptak már jegyet a lezuhant gépre. Régen volt is ilyen horrorfilm sorozat (címére már nem emlékszem), ami pont az ilyen "megúsztat ezt a csúnya halált, de a következőt nem fogod" dologról szólt. Hát, lehet benne valami, hogy létezik ilyen.

Zöldi!
Csináltam rizsnyákot, de az egész konyha tiszta trutyi lett. Ez ennyire macerás, vagy én vagyok a béna? Én lelkesen még átnyomtam teaszűrőn is. Ugye ezt nem kellett volna, elég, ha sz*rrá főzöm?

Kép
Kép
lbernuska

Bekukk,
szünet, elmélet over, remélem megmarad holnapig, de ma még felmondom apának. Tanár 2-kor jön előbb hívott. úgyhogy annyiban borult a nap hogy nem 5-8 között tanulok vele hanem 2-5 között. Most Marcival ökörködünk a játszószőnyegen, haptapin meg simaszőnyeg, játékokon, macikon amit éppen ér és sikerül rajta landolnia, szóval jól kifárasztom aztán mire tanár jön aludni fog.
Behalok kisemberen, azt mondja nekem hogy hé rámnéz mondja hogy hé és somolyog.
Sokszor van hogy elmegyek a szobája előtt, ajtó nyitva, lát engem és ugyanígy szól.
Alvás:
Marci előtt kevésalvós voltam, 9-10 között lefeküdtem és reggel 4-5 között ébredtem elég volt annyi alvás, mindig is reggel voltam aktívabb. Marcivárás közben nappal alvás, hajnal kettőre kialvás, 2-6 között mindig megcsináltam a céges dolgaimat. Az amerikaiak örültek is hogy időeltolódás ide-oda velem emiatt lehetett dolgozni.
Marci megszületés óta, után hát hiába van jó dolgom (nem főzök, apa rengeteget segít, Marci hiperrendi) akár állva de ülve a wc-n is el tudnék aludni.
Egyetlen alkalom amikor Marci velünk van a nagyágyban, szombat v vasárnap reggel. Az tündéri és csodás és a miénk és imádom...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Berni,
drága vagy de lehet holnapra is drukkot kérni. Ma csak felkészülés van. :lol:

kubuspace

Huh kirázott a hideg ettől a balesettől. Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam.
Hát úgytűnik h ami el van rendelve.....

kubuspace

Zöldi: Sajnálom...akkor tessék együtt járni kocogni... :D :D

Verzso: Örülünk, hogy minden rendben.

Körkérdés: Szoktam neki csinálni egy kis babavizet cumisüvegbe, hogy a nagy melegben tudjon inni napközben. Ez meddig használható fel? Hűtőben kellene tartanom? Napközben általában a játszón van mellette. Este kiöntsem? Kuka?

Kép
mannababoca

Borzasztó nyűgi az én kicsi fiam!Már amikor alvásból felébred is nyöszörög és alig lehet felvidítani.nem értem mi lehet!
Szerintem nem fejlődési ugrás mert akkor mindig cicizne,de éjjel sem nyugtatta meg és nappal sem. :?

nálunk még nem volt ilyen soha :roll:
szerintetek kipróbáljuk a borostyánláncot mi is?de az csak fogzásra van,nem? és ha nem az a baj?

ebéd csak sikerült:tojásleves(mi imádjuk), rántott pipimell és rizs. :D

mush:8 cumi?az igen,nem bízzátok a véletlenre :lol:
jó lehetett a kutya a babakocsiban :D

KépKép
lyndee

Ja valaki kérdezte (bocsi nem emlékszem), hogy hogy áll a fogyi....nos nálam -2kg. Nem sok, de máris jobban érzem magam a bőrömben! :D

Kép
mannababoca

[quote]Z írta:öldi, ha már meggyógyultál(nem akarlak ám nagyon fárasztani) nem írnád le , hogy Te hogy kezdted , most hogy csinálod és ezután, hogy fogod folytatni a hozzátáplálást? Előre is köszi!

Reszelt almával kezdtük,
1. nap egy-két kanál
2. nap 3-4
3...mindig kb. duplázva, amíg el nem értünk gy teljes (közepes méretű) almáig
Utána:
almához keverve 1-2 kanál új gyümi (őszi, meggy, és amit még gondolsz), majd fokozatosan eltolva az arányokat

Először csak napi egyszer (célszerű délelőtt, ha valami gondot okoz, pl. ne éjjel fájjon a hasa, fosson tőle...)
Később napi 2*, tízórai és uzsi.

Mindig szopik (tápik) közt, nem helyette.

Ami már bevált, azokat lehet keverni, nálunk maradt alap az alma.

Amikor már minden idénygyümit végigzabált, jöhet a zöld(i)ség. Ezt ebédre, vagy vacsira (mi ebédre szoktuk). Ha már megeszik egy adagot, akkor kiválthat egy szopit/tápit. De főzelék után mindig adok cicit, tápisoknak vizet szoktak.

Alap a krumpli Enyim megeszi magában is) főzőlevével együtt leturmixolva
Ehhez mehet fokozatosan répa, sütőtök, és minden, ami idény.

Tiltólistán egy ideig:
Apró magvasok, puffasztó zöldségek és gyümik. Hús 8. hónaptól, gabonafélék (kivéve gluténmentesek) 10. hónaptól, tej, hal és tojás egy évestől

Sűríteni én rízsnyákkal szoktam, higítani főzőlével.

És nyugodtan kérdezz még!

Kép
zölddisznó

zöldi:ha éjjel leállok vele bulizni,nem szokja meg? :roll:

KépKép
lyndee

két kép az egyik

jelentem lentebb az ágy

Kép

a másik kép arrról hogyan is hordjuk a zoknit

Kép

kubuspace

Panka köszöntése lemaradt mea culpa....

KépKép

Kép
orsimorsi

Verzso: Szuper, hogy minden szuper! :lol:

Manna: Én is így csinálom, reggel odakészítem egy külön cumisüvegbe a játszószőnyeg mellé, és estig abból iszogat. Este meg felhörpintem én a maradékot. :D
bébic

Kubu:Marci nagyon édi!
Nekünk nem lehet közepesig lentebb állítani az ágyat :?

KépKép
lyndee

Barom szél, úúúúútálom! Tuti megint egy tortúra lesz a délutáni elaltatás.... :evil: :evil: :evil: :evil: Arról nem is beszélve, hogy reggel óta itt kell ülnöm mellette, mert ha kimegyek a szobából, erőteljes reklamáció van.... :( :(
bébic

Szóval
ha jól tudom 65 m2-s a lakás,
van egy erkély, nappali illetve 2 fél szoba. Tulajdonképpen egy téglalap az egész
előszoba L alakú,
bejárat-előszoba, tovább egyenesen nappali + erkély
L alak hosszabb szára abból balra háló és előtte egy előrész (nagy szekrény illetve komód befér)
jobbra fürdő, majd wc
balra háló után a gyerekszoba ez nagyobb mint a háló, hosszra akkora mint háló + előrész
gyerekszoba szélessége négyelemes gyerekszekrény pont befér,
L tetején a konyha
mivel sarokrész vagyunk így igazából nincs is olyan fal ami szomszéd által határolt lenne, ez mondjuk érződik is télen.
Gyerekszoba berendezésnél ilyen elrendezés mellett kell az ötletesség az tuti.
Ja és grátiszként a folyosón a 4 lakás általi közös szárítót csak mi használjuk, tele szekrényekkel, tulajdonképpen egy nagy gardróbnak is mondhatnám :lol: :lol:

kubuspace

Kubu: Marcid igazi huncut! :lol:

Lyndee: Hogyhogy? Én azt hittem, az minden kiságynál alap, hogy van egy nagyon alsó, olyan "földközeli" fokozata is....fura....
bébic

eladtam teszveszen a mobilklímánkat, yeah van egy kis zsebpénzem, ennek örömére bejelentkeztem kozmi, pedi,manikűrre. (mondjuk enélkül is már szerettem volna menni, feltétel a vizsgaidőszak vége). Dejó dejó dejó...

kubuspace

Lyndee,
hogyhogy ? nekünk még van egy fokozat..
na lányok megyek tanulni, mindjárt jön a tanár addig még pár feladatot megoldanák, tudjátok pontbecslés, indexek nyami-nyami....

kubuspace

Berni,
nem a végső állomás c filmre gondoltál ?

kubuspace

Meghozták az etetőszéket. Nagy nehezen összeraktam, fordítva kezdtem el, de aztán a szőke nő rájött és 5 perc alatt összeszerelhető. Apa este belerakja a csavarokat, aztán holnap felavatjuk...., kíváncsi vagyok mit szól hozzá...

Verzso jó, hogy minden ok a fiúkkal, nagyon ügyesen összeszedték magukat, milyen picik voltak..., hajrá játék, és hempergés...

Kubu Marcid édes..., miért nem viseli meg a zoknit???? :D :D :D :D

Innivalót én is úgy csinálom, hogy reggel vagy inkább délelőtt elkészítem, aztán ha elfogy csinálok még este meg megiszom a maradékot.

Gaby szerintem is létezik ez a sorsszerűség, mindig mindenkit utólér a végzete vagy így vagy úgy... a jóisten odafent ügyesen keveri a kártyákat mindenkinek..., remélem nekem is... :D

Kép

Kép
dcili81

Musi! Ezek a csodaszerek nem feszesítik mg a lágy szájpadot, úgyhogy apa esetében semmit nem ér.

[quote]j írta:a nalunk a sorrend sokszor jatek, eves, alvas. neha jatek, eves, alavas, eves. hogyan tudnam ezt megcserelni jatek, alvas, evesre? vagy edesmindegy a sorrend?

Musi! Szerintem tök mindegy a sorrend. Ahogy kialakítja magának. Én pl. jobban szeretem, ha evés után alszik, mert egyrészt igényli és 3 mp. altt elalszik, másrészt ha kaja után pörögne, akkor kibukna mindent.

Berni! Te vagy béna! ;) Utóbbi. kb egy kávéscsészényi rízst 2-3 kávéscsészényi vízzel kell majd egy óráig főzni, oszt jöhet a mixer, és kész. Nagyon-nagyon szét kell főzni!!!

[quote]h írta:é rámnéz mondja hogy hé és somolyog.

Kubu! Hanna is hézik. Csak épp azt nem mondja hozzá, hogy miakukivan, miért nem nézel má' ide? :)

[quote]Z írta:öldi: Sajnálom...akkor tessék együtt járni kocogni...

Manna! Egy lúdtalpas lustasággal? :)

Bababvizet fél naponta újra kell forralni, és a végtelenségig jó így.

Lyndee! Borostyán minen fájdalomra, nem csak fogfájásra. Amúgy miért ne lehetne attól nyűgös?

Kép
zölddisznó

ok ok hogy idáig is ment a nyáladzás kenjünk össze mindent ezerrel, de ehhez mostmár fújja is, berreg a kicsikém, tünemény. Előbb beszélek apával és azt hitte hogy ööö ízé hogy valami más által jön ez a hang ki :oops: :oops: mondom neki hogy nem ez az ő kicsi fiacskája aki produkálja magát. Még egy órája van hogy elfáradjon, vagy ha nem akar aludni büntiképpen ő is tanulni fog velünk. Hihi

kubuspace

[quote]z írta:öldi:ha éjjel leállok vele bulizni,nem szokja meg?

Hanna egyik pillanatról a másikra magától állt le vele. És ha elkezded altatgatni? Azt ugyanúgy megszokhatja, akkor már inkább olvass, netezz, ... amíg ő bulizik.

Kubu! Hannának eltűnt egy zoknija...ki ette meg:)

Bébic! Nekünk sincs, csak 2 fokozat. erőszödnek is a hátizmaim! ;)

Kubu! Én is mindig Hannára fogom, ha pukizok ;)

Kép
zölddisznó

magi. gyorsan kuldjed legyszi a borostyanlancot!!!!! ha ilyen csodakat tesz orsimorsieknal!koszi

orsimorsi. hogyan szoktattad le Rekat a cicin elalvasrol?
neha nekunk is sikerul, de legtobbszor meg bekomazik rajta.

kubu. anyukam kajaja miatt voltam irigy!

KépKép
KépKép
mush589

Manna, Manna! CÍÍÍÍM!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?