Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Sissi gartulálok nektek.
Neked gyors felépülést és pici fiunak gond mentes növekedést. Kívánom, hogy semmi gond ne addojon a későbiekre abból hogy kicsit hamarabb születt meg.

Kenderike
Kép
kenderike

Sissi,
sok szeretettel gratulálok Ati babához.

Én olyan rosszul aludtam. Tiszta ideg voltam attól, hogy átfordult farosba Levi. Este annyit mozgott, rúgdalt, lehet, hogy próbálta visszacsinálni, de most úgy érzem, hogy nem sikerült neki. Jó, még van rá 8 hete, csak hát egyre nagyobb lesz. Na meg minden reggel oldalra szoktam fordulni, és már rúgdal is, gondolom nem tetszik neki, de ma meg nem rúgdalt, gondolom ebben a pozícióban nem is zavaró neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Catherine,köszike!

Sissi,gratulálunk!!!!Jó egészséget és problémamentes napokat!Na és kitartás a kórházi napokhoz!Várunk vissza benneteket! :)

Anetto,várjuk a képeket!:)

Én még olyan álmos vok :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sissi
ma reggel 6.55.

"Szia köszönöm mindenkinek a gratut ill a szurkolást. Nagyon jól esik. A sebem borzasztóan fáj, már voltam fürdeni, a felkelés nem leányálom. Remélem Atit ma láthatom apa elvileg le tudna vinni hozzá. Csak az űlés is fájdalmas."

Majd csak dél körül leszek, most megyek be a mhelyemre.
Puszi mindenkinek

Adri

Kép

Kép
irdab

GRATULÁLUNK AZ ELSŐ TOPICBABÁNAK !!!
SOK-SOK EGÉSZSÉGET ATIKÁNAK ÉS TEJCIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázzatok egymásra !

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Hú, nagyon szorítottam én is innen a háttérből Sissiéknek, és továbbra is mennek a drukkok Atikának! Szép nagy baba, tuti erős, és hamar ki akar kerülni a kórházból! Sisinek meg gyors felépülést!

Linácska,
vannak praktikák a faros baba megfordítására, majd kikeresem estefelé, de nemsokára indulunk a fogorvoshoz, és még készülni kell.

Lányok,
nektek a hepatitis eredményetek a dokihoz vagy a védőnőhöz érkezett? És mikor? Most döbbentem rá, hogy még nincsen meg, márpedig az fontos.

Szép napot mindenkinek, nekem ma sűrű lesz a fogorvossal (vonatozom Pestre a hárommal plusz a pocakkal, aztán meg vissza), este meg későn jön a férjem, így egyedül csinálom az esti rutint, jó fárasztó lesz.

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Engem is kivetett az ágy, és már alig vártam, hogy betöltsön a gép...

Sissi, gratulálok, gyors felépülést, sok tejet és egészséget kívánok nektek![
Vendég

Jó reggelt Sziasztok!

Sissi!Hatalmas gratula nektek,mielőbbi növekedést!

Milunak és Dorottyának nagyon boldog születésnapot!
A barátnőmnek is tegnap volt :lol: :lol:

Mi is voltunk tegnap dokinál.Minden rendben,méretek megfelelőek.
BPD82mm; TAD83mm; Femur59mm ;
Súlyt most sem mondott a doki,de ő nem is szeret saccolgatni..
Nekem is faros a maca már megint.Össze vissza forgolódik :lol:
De majd megfordul :wink: Én ezen nem aggódom.Én annyira jó érzéssel jöttem el a dokitól...
Megnézte a babát.Ez az orvos nem nyúlkál,amit látni kell,látja uh-n is,még a méhszájat is.
No és ami megint nagyot nyomott,hogy jó szájízzel jöjjek el.
Ugye faros a maca.ÉS a doki azt mondta,ha jól helyezi a lábát,vagyis ha nem lent van a lába hanem a nyakában,akkor farosan is lehet szülni.
Mikor kijöttem akkor kezdtem el gondolkodni,hogy tényleg!!!Hová tüntek az ilyen talpraesett ORVOSOK???Így nagybetűvel,mert ma már mindenki mossa kezét,és a legkisebb elhárítható gondnál ,vagy mondvacsinált gondnál rávágják,hogy tuti császár.
Lina!Te meg ne parázz!!Majd megfordul Levi,van még majd 2hónapja!!
AZ enyém kölyök naponta megfordul ide oda,hol jobb oldalt hol bal oldalt van,hol a feje van fent hol a popija.Van,hogy úgy fordul meg,hogy észre sem veszem..
Zsizsa!Nekem úgy rémlik,hogy a védőnőhöz ment az enyém.De ugye ez lakhely függő is.

mimi12

Csak beugrottam hozzátok, és látom téma a hepatitis eredmény.

Akinek nincs meg nézzen utána, mert ezzel megkíméli a babát egy szuritól születése után.

Az, hogy kihez megy, nem lakhelyfüggő. Csak folyamatosan változik.
Nekem is volt problémám vele.
Első körben érdemes a beküldő orvosnál keresni. Azt hiszem hivatalosan oda kell küldeniük jelenleg.
Ha nem találja, akkor kérdezzétek a védőnőt!
Ha ott sincs, akkor nagy patáliát csapni, és talán valamelyikük felhívja az ÁNTSZ-t. Ott közlik majd, hogy kinek küldték el, és nincs módjukban újra postázni. Ennek ellenére kb 2 hét múlva megérkzik postán az eredmény a saját lakhelyetekre.

Nálam így történt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.12 07:48-kor.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Hatalmas Gratula Sissinek és Ati babának, mielőbbi felépülést és sok-sok kitartást és tejcit kívánunk.

A szülinaposoknak boldog szülinapot kivánok. (így utólag is)

Mimi: örülök, hogy minden rendben és, hogy találtál egy jó orvost.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Hepatitis: Hát nálam is eltünt hiába hívtuk az Ántszt ott sem volt nem is érkezett meg a vérem. A védőnő is hívogatta, meg a dokim is csak ő besokalt és újra levetette, ha megyek hozzá nála lesz az eredményem mert ő intézett mindent. Remélem nem lesz semmi gond vele.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok
Sissi
Nagyon Gratulálok Nektek!
Jó egészséget Kívánok!!!

Kép

Kép
noki&potyi

Sissi: nagy gratula, sok boldogságot nektek és egészséget, kitartást kívánok! Te is csatlakoztál a június 11-i babásokhoz (cscsi és kovisziszka mellé)! :wink: Szóval Atus is ikrek jegyű lett!

Catherine, Irdab: köszi a híreket!

Linácska, tényleg ne aggódj még, nagyon sokszor fordulhat még Levi - miért kellene 2 hónapig fejjel lefelé lennie? :roll: Az a lényeg, hogy akkorra legyen a helyén, amikor már ki akar jönni.

Mimi, jó, hogy ilyen szuper dokid van! És a babácskád méretei is teljesen jók, örülök! :)

Mindenkinek szép napot - van rá esély, mert ez a kis lehűlés mindenkinek könnyebbség!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Sissinek nagy gratulációm és azért továbbra is szurkolunk neki hogy minden rendben legyen a babával!
Megvan az első babánk!

Linácska: na én is ezzel küzdöttem Hajnussal, azt csináltam hogy egy pár napig hanyatt feküdtem mert tudtam hogy Hajnus ezt nem nagyon szereti és így kibujt a kis vackából és meg is fordult.
De nem szeretném elkiabálni, remélem így is marad!
Vendég

na még ilyet a betűszínt pirosra váltottam és e helyett fekete maradt :twisted:
Vendég

Ágota! A kis pocaklakódnak küldök egy simit -1. névnapja alkalmából!!! :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok

Az én orvosom se nyulkál egyetlenegy alkalommal nyulkált a 8 háten mert előtte volt egy nagy cisztám és hogy biztos elmult-e.
A hepatitis eredményem nekem a védönőhöz jött, mind a kétszer. Annyira örülök h, Sissi azt mondta h,jól vannak és hamar haza fognak meni a korházbol aban biztos vagyok.

Margit
Vendég

Gratula Sissinek Ati babához, jó egészséget kívánok mindkettejüknek!!!

Kép
angelita

Sziasztok kismamik :D

segitenétek abba hogy kb minből mennyit kell vinni a korházba :?:
pl: bugyi, betét, meg ilyenek és milyet ajánlotok :?: , vasárnap megyek vásárolni de nem tudom hogy miből és mennyit vegyek.
Köszike.

Margit
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk csak..
Sissi hatalmas gratula és tök jó Atinak az apgárja ennyi hetesen :P :P

Én leletemet a dokim adta oda védőnő nállunk kutyát sem ér :twisted:

Megyek mert d.u ballagás meg ilyebnek majd még este lehet,hogy benézek...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

SISSI!!!
NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKED ÉS ATINAK SZERETETTEL! GRATULÁLOK! ERŐSÖDJETEK, NŐJÖN A PICUR SZÉP NAGYRA! ERŐS BABA ÉS HAMAR EL FOGJA ÉRNI A 2 KILÓS SÚLYT, AZTÁN BIZTOS HAZAJÖHETTEK!!! MAJD KÉRÜNK FOTÓT, HA LEHET!

Nekem a keresztlányom hasonló súllyal született, szép nagy, okos lány lett, 5. a tornasorban a lányok között! Úgyhogy rendben lesz minden! Hihetetlen gyorsasággal behozzák a kis lemaradást a koraszülött a babók!

Hogy vészeltétek át a hidegfrontot? Nekem eléggé izgett-mozgott Dávidom, meg a buszozást nem bírja. A motorikus rezgésre és zajokra kifeszíti a végtagjait - húzva-nyúzva a bőrömet- és nagyon izgatott olyankor szegénykém.

A faros babák megfordítására hallottam valami tornagyakorlatos praktikát. Állítólag az jó lehet, hogy ha oldalt fekszünk olyankor a földön, behúzott térdekkel, és mondjuk a jobb térdünket próbáljuk emelni a jobb könyökünkhöz sokszor, naponta többszöri ismétléssel. Nem tudom, hogy igaz-e de talán érdemes kipróbálni.

Babszobák hogy haladnak?? Képek?? Jövő héten én is teszek fel képet.

Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv, J

Kép
judi79

SISSI
Gratulálok kicsi Atihoz és kívánok Nektek sok-sok egészséget !!!!!

Linácska
Drukkolok, hogy Levi visszafordúljon !!

Mimi
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál veletek !!

Kata, Angelita
Szépek a pocakképek !!

Lányok !
Én most elbúcsúzom Tőletek, mert végre holnap indulunk nyaralni !
Vigyázzon mindenki magára és a babácskájára, sokat fogok Rátok gondolni és 2 hét múlva jövök ! Puuuuuuussssszzzzzzz :D

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok,
hát megtörtént, "elindultunk": megszületett az első baba ezen a topikon is!
Sissi, szívből gratulálok, és hosszú, boldog, egészséges életet kívánok a gyermekednek és nektek!
Drukkolok, hogy gyorsan gyógyulj, pihenj sokat, erősödj!
Ezt a törékeny, leheletfinom, mégis gyönyörű és egészséges rózsát küldöm nektek, mert biztosan nagyon ügyesek és erősek voltatok valamennyien!!!
Ha majd lesz erőd és neted, feltétlenül jelentkezz, mindnyájunkat nagyon érdekel, hogy vagytok, mi történt, mi a folytatás?!

Lányok, én még a jövő héten dolgozom, aztán szabi. A héten már éreztem, hogy sok az utazás, de ezek az össze-vissza frontok, a fülledt vonatok, a lezuhanó vérnyomás és tulajdonképpen Sissi esete is ráébresztett: elég volt, le kell álllni, fel akarok készülni arra, ami jön. Szóltam is bent, hogy június vége helyett jún. 22-től megyek el, és ha még kellek, bejövök, de csak 1-2 órára saját időbeosztással. Boldogok nem voltak, de épp ezerrel ment a légkondi, mindenki pihegett, és elég volt csak rám nézniük: elfogadták.

A héten befejeződik nálunk a felújítás, és ugyan még 25-én lesz egy festés (a baba szobája - vérre menő csaták a párommal a színt illetően :) ), de azért lassan újra összeállunk, pakolhatunk, takaríthatunk...

Madaran, holnap megcsinálom a tonhalas cukkinit, remélem, jól sikerül!

Rilla: Jó utat, nagyon irigyellek, pihenj, napozz, fürödj, amennyit lehet és jólesik, és élvezd minden percét a nyaralásnak!!!

Kép Kép
goldplast

NAgyon gratulálok Ati babához. Nagyon sok egészséget kívánok nektek. Mielőbbi felépülést!

Tegnap vettünk ágyat Ádámnak, most az előbb meg is érkezett. Szerintem tök szép. Kék macis. Majd ha minden a helyén lesz teszek fel képet.
Na persze még arra is kíváncsi leszek, hogy Ádi fog-e benne aludni.

Linácska: Ne izgulj még simán van ideje visszafordulni.

Kép

Kép
ádibaba

Csajok,
azért ne értsetek félre, annyira nem aggódom én ezen a faros helyzeten, csak annyira rossz volt, hogy pont ott UH közben szépen átfordult. Egyik pillanatban még lent volt, aztán mondta a doki, hogy hopp, megfordult. Tök jó. Pedig 8 héten át, akárhányszor néztük, vagy a kis szivét meghallgattam, mindig fejvégű volt. Persze, még ezerszer visszafordulhat, és tuti, hogy vissza is fog, mert mást el sem tudok képzelni. Nekem a császárral szülés az valahogy az elképzelhetetlen kategóriába esik.
És ugye ha faros marad, akkor császár. Nem azért, mintha a dokim nem vállalna faros szülést, vagy nem tudná levezetni, vagy nem meri kockáztatni, csak az én méreteimhez képest aránytalanul nagy a babáé, hiába második szülés lenne, símán kijönne, farosan kockázatos lenne. És ezért is kellene minél hamarabb visszafordulnia, mert később helye nem lesz. Tudom, nagyobbra kellett volna nőnöm :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hello Csajok!

Képzeljétek rávettem magam, hogy bevegyem a Zinnatot! Na hát reggel óta hihetetlenül fáj a gyomrom és szellentések jönnek rám, de nagyon! Ez ilyenkor normális? El kell lassan indulnom a kozmetikushoz 3-ra bejelentkeztem szemöldökszedés-festésre! Nem tudom elmerjek-e indulni! Tök ciki lenne, ha ott is kijönne a levegő! :oops:

kovisziszka

linacsak: én sem szeretnék császárt, félek tőle, de komolyan! Meg szeretném, ha szülhetnék saját erőből! Szóval én is tárgyalásokba kezdtem a babóval, hogy nem lehet faros! :lol:

kovisziszka

Linácska,
én is jelentkezem: Ákoskának is a buksija van felül, a bordák alatt, jobb oldalon. Meg is szoktam simizni, a pénteki UH-n is megerősítették, hogy ott van, megérezném, ha átfordult volna. Nekem is mondták, hogy van ideje, és ne aggódjak azon, hogy "nem lesz helye átfordulni". A babák is jönni akarnak, és az esetek legnagyobb részében, ha itt az idő, szépen megfordulnak.
Azért az tényleg fura helyzet lehetett, hogy pont a dokinál bukfencezett a baba, de ez szerintem azt jelzi, hogy még bőven van helye forgolódni, hiába érzed úgy, hogy ő egy nagy baba, és te hozzá képest nem vagy az. A természet egymásnak teremtett benneteket, össze fogtok hangolódni!
Amúgy én sem szeretnék császárt, ezért mi is biztatjuk a manót, hogy ha itt az ideje, készülődjön ő is. Ha szabira megyek, újra elkezdem a terhesjógát, ahová jan.-febr.-ban jártam, amíg otthon voltam. Ott is erre hangolják a kismamikat. Na, majd kiderül, milyen sikerrel!
Én most valahogy így érzem: nem szeretnék császárt, de nem is félek tőle, egy a lényeg: úgy bújjon elő, ahogy a neki legjobb. Mi tárt karokkal fogadjuk. (Legfeljebb sokáig sokkolom majd a rokonságot szenvedésem történetével :wink: ) Tessék, ahogy ezt leírtam, kaptam egy kis rúgást odalent: mintha ezt üzente volna: Nyugi, Anya!

Kép
goldplast

Lina!Na ez az ,lettél volna katona, nőttél volna nagyobbra :lol: :lol:

Csajok,képzeljétek!!A telekszomszéd csajtól(olasz a csaj)kaptunk kölcsön egy Peg perego Navetta mózeskosarat.Szóval mondtam,hogy tök felesleges meg nem kell az.No de,hát ha így kölcsönbe adják,nem utasítottam vissza.Megvan hozzá a babakocsink.És bizony annyira örülök,és annyira jól esett a kedvessége a szomszédnak.Tök önzetlenül adta kölcsön,és már kaptunk tőle ruhákat is.Tényleg nem tudom szavakba formálni a meghatottságomat.
Itt van az asztalon előttem a mózeskosár és csak nézem és csodálom,meg forgattam meg ismerkedtem vele.És közben arra gondoltam,hogy nemsokára lesz lakója :D

mimi12

Sissi
Minden szépet és jót kívánok!

Kép
Vendég

Rilla
Érezzétek jól magatokat!

Hepatitis_B
Itt oltják ellene a gyerekeket.

És most csinálhatok már babás táblázatot :lol: :wink:
Vendég

Hali

Írtam Sissinek mi van velük. Válasz:

" szia már láttam Atit, nincs gépre kapcsolva, a labor eredménye jó lett. Én jól vagyok, picit fáj a hasam de már sétáltam. Azért futó versenyen még nem indulok :lol: "

Ezek nagyon szuper hírek, meg is írtom neki. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Ágota,
most néztem: a pocaklakódnak ma van a névnapja :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma délelött voltam a mhelyemen. Délután meg bundahúzásra jött a kozmetikus. Tegnap akkora vihar, égszakadás volt itt csajok, esett a jég is, nah meg mentek a tűzoltók mindenhova szívattyúzni. Ettől voltam annyira kész.
Nah de ma sem jobb a helyzet.
Holnap megyünk szülőszoba látogatásra is du apával.
Én holnap végső rendezést csinálom a babaszobán, apa meg lefesti a babszoba ajtaját.
Azt hiszem a kórházba is két táskával megyek egyikben az én dolgaim lesznek másikban a gyereké. Nem férek el egyben :oops:

Mandaran: az anyakönyvvezetőtől kértem ki a házassági kivonatot, és ingyért adják.

Utólag is boldog szülinapot a szülinaposoknak, és Villő pocaklakónak sok boldog névnapot.

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote="irdab"]H írta:irdabali

Írtam Sissinek mi van velük. Válasz:

" szia már láttam Atit, nincs gépre kapcsolva, a labor eredménye jó lett. Én jól vagyok, picit fáj a hasam de már sétáltam. Azért futó versenyen még nem indulok :lol: "

Ezek nagyon szuper hírek, meg is írtom neki. :lol:

Szuper!!!!!!
Vendég

Villő köszöni a névnapi jókívánságokat!
Ünnepelt ma, kapott finom oroszkrém tortát :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Hepatitis
Nekem kimutatták, hogy be vagyok oltva :wink:

Mimi
Jó, hogy ilyen pozitív a véleményed!

Megkérdeztem a páromat... streptococcus B-csoport
Mondott még valami nevét is, de azt nem tudtam megjegyezni :oops:

Itigram
Nálunk a kórházban adnak betétet, hálóinget. Bugyit viszek 4-et, ha kell több, majd apa hoz be :wink:

Rilla
Pihenjetek! Vigyázz magatokra!

Császár
Én se szeretném, de ha kell, akkor teljesen elfogadom. És nem hiszem, hogy attól lesz valaki igazán anya, mert természetes úton szüli meg a babáját.
Én igenis anya leszek, ha császárral szülök is!!!
(nekünk egyébként is teljesen "mű" gyerekünk lesz :oops: :lol: :wink: )
Vendég

szerintem sem attól függ az anyaság, hogy hogy szüli meg valaki a gyermekét! De én már kétszer átéltem és akármennyire is fájt, tudom milyen fantasztikus élmény! De ha a baba, vagy a mama egészsége császárt kíván, akkor persze én is rábólintanék! :lol: Meg azt is tiszteletben tartom, ha valaki például tudja, hogy nem bírja a fájdalmat és azért akar császárt! Lényeg, hogy amikor megszületik a bébi ő legyen a szeme fénye!!! És fő az egészség!

Villő bébinek Boldog Névnapocskát!
:lol:

Nagyon örülök, hogy Sissiék jól vannak, és hogy Ati baba nincs gépen az fantasztikus! Hamar össze fogja szedni a hiányzó dekákat és mennek haza! :D :roll:

kovisziszka

Sziasztok!

Irdab,jajj de jó hírek ezek Sissiékről! :) Itt is hatalmas vihar volt tegnap este.A garázsba alig tudtunk beállni,Luca ordított,hogy apa apa,annyira féltette az apját,hogy csak na...

Ágota,boldog névnapot Villőnek!:) Hm..oroszkrém torta,de fincsi is az,én is ennék :wink:

Kata,várjuk a babás táblit!:) De azért még ne legyünk benne sokan :oops:

Mimi,nagyon rendi szomszédotok van...Én az enyémről nem beszélek inkább...ELadó a házuk,de valszeg kisebbség fog ideköltözni...Ne értsetek félre,nem vagyok rosszindulatú,de néha amennyien itt vannak nála,és egyedül él a nő.

Ádibaba,várjuk a képet az ágyikóról!:)

Linácska,vissza fog fordulni Levi,nyugi!:)

Rilla,érezzétek jól magatokat!Vigyázzatok az úton!

Goldplast,akkor márcsak egy hét munka! :wink:

Császár:nekem ugye az volt,most is az lesz.Szerencsére én elég jól átvészeltem a lábadozást,a kórházi napok nehezebben mentek,de itthon nem volt már olyan rossz.De gondolom most másodjára fájdalmasabb lesz :?
És én is osztom a véleményt,nem attól jó anya vki,mert természetes úton jön világra a babája.

Hepatitis:nekem nincs meg a leletem.3hónapja nem találják :roll: Most a védőnő kért másolatot,kíváncsi vok mikor fogom megkapni!!!A vércsoportos eredményem sincs meg :?

Mi meg ma délután csajos délutánt tartottunk,mert apa szolgálatban van,és elmentünk vásárolgatni a mamával+Lucussal.
Luca kapott egy szandit,meg Zsombinak vettem 2 bady-t.Lassacskán hagy gyűljenek neki a rucikák!:)

Kép
Kép
tundi24

Na én sem azért nem akarok császárt, mert attól nem lennék jó anya, hanem azért, mert ezeket a szúrkálódós-vágdosódós dolgokat nehezen viselem.
Ha elaltatnak, akkor tőlem csinálhatják, de ébren nem maradok. És nagyon remélem, hogy ha véletlen így is alakul, ennyit kérhetek. Tudom, hogy a babának nem olyan jó az altató, de én is itt vagyok altatásos császárból, és a baba maga 2 perc alatt kint van, olyan sokat nem kap.
A másik kérésem ehhez képest apróság, de a tűhöz kapcsolódik. Akár császár, akár síma, szeretnék közben, utána... vénásan oxitocint kapni, mert aki kap szülés közbe, az utána nem kap 3 napon át napi kettőt injekcióban. Inkább egy branült kibírok, mint 6-8 szúrást. Tudom, hülye vagyok, de nekem ez a fóbiám.
Szó nélkül megszültem a 4 kilós lányom, csak akkor kifogásoltam a dolgokat, mikor akartak adni egy fájdalomcsillapító injekciót. Mondtam, hogy kösz, inkább a fájdalom :oops:

Próbálom összeírni, hogy mit is kellene vennünk holnap Levinek. Végre megyünk Bécsbe beszerezni a cuccokat

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hopp, félúton megnyomtam az Elküld gombot....
A lényeg, hogy nem nagyon tudom, hogy mit is kellene, alig jut eszembe valami. Ruha nem nagyon kell. Veszek új textilpelusokat, fürdőlepedőt, cumisüveget, vékony hálózsákot, meg néhány aventes poharat. Mi kellhet még?????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote="linacska"]A írta:linacska másik kérésem ehhez képest apróság, de a tűhöz kapcsolódik. Akár császár, akár síma, szeretnék közben, utána... vénásan oxitocint kapni, mert aki kap szülés közbe, az utána nem kap 3 napon át napi kettőt injekcióban. Inkább egy branült kibírok, mint 6-8 szúrást. Tudom, hülye vagyok, de nekem ez a fóbiám.

Itt nem szoktak adni szülés után oxitocint, csak ha szükséges. Nem is biztos, hogy 3 napig benn van az anyuka :wink:
Vendég

Ágota,
én csak abból tudok kiindulni, ami Lilinél volt. Én kaptam szülés közben oxitocint, mert siettetni kellett Lilit, mert már meconiumos volt a magzatvíz. A lényeg, hogy szülés után, még az örzőben voltam, addig lefolyatták a maradékot. A szobatársam nem kapott szülés közben egyátalán, és neki hozták naponta kétszer, hogy húzza össze a méhét. Császárosok is kapták.
Na meg az a szabály itt, hogy a babának be kell tölteni a 92 órát, és akkor lehet hazajönni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Érdekes ez a 96 óra :roll:
Meg a szuri is :roll: :wink:

Itt olyan simán hazaengedik az embert akár 24 órán belül is.
Vendég

Császár vagy szülés
Szeretnék simán szülni, de Mili és az én egészségem a lényeg.
A különösebb ok nélküli császárral nem értek én egyet, az anyuka kényelme miatt végzettel...
Vendég

Sziasztok lányok!

Ma én vagyok az első :). A költözés miatt vagyok idegesebb, de azért még vissza fogok feküdni, hogy bírjam az egész napos strapát. Ma már az új házban alszunk, tegnap sok cuccost át is vittünk.

Rilla, jó utat Nektek, kellemes nyaralást :)!

Linácska, baba biztosan visszafordul, még rengeteg ideje van! (Tudom, ezt már írták jópáran :) ). Az ultrahang zavarja őket, biztosan ezért mozgolódott a te babád is akkor.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
angelita

Sziasztok.
Még nem látok a szememtől, ritka sz@r éjszakám volt, de hajnalban Sissi küldött Atiról msn ben képet :lol: Megosztom veletek :lol: Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Sissi!

Hasid remélem már nem fáj dejó , hogy Atival ennyire okés minden. :)
Mennek a szurkolások tovább.

Tündi!

Már 98%-os a készültség még 2 fogantyú hiányzik és teljes a kép. Szép nagy már a te pocid is. :)

Angelita!

Neked is növöget szépen a pocakod.

Linácska!

Még szerintem van esély a megfordulásra. Császártol én is félek de úgy vagyok vele ha baba érdekei azt kívánják akkor ám legyen.
Bár én a sima szüléstől is parázok mint első babás anyuka.

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek név szerint, de tegnap eléggé elfáradtam ma meg keltem korán apát elvittem dolgozni, hogy nekem itthon legyen az autó. Most meg álmos vagyok de nagyon
Tegnapi szülőszoba látogatás nem jött össze. Folyamatosan szültek az anyukák, de majd jövőhéten hív a szülésznő és akkor majd talán. Sajna a laborom nem lett v.mi jó és ez miatt el is keseredtem. Vérszegénységet mutat és azt mondta a szülésznő lehet kell vénásan vasat kapnom. Hát nem vagyok valami boldog ettől.
rakok fel pocak fotót én is.

Kép
nikó

Sziasztok! Jó reggelt!

nikó: Még egy csini kismama! Szép, gömbölyű pocakod van! :wink: kedden én is meg akartam nézni a szülőszobát, de szintén sokan szültek! :cry:
te melyik kórházban fogsz szülni?

Sissi Ati babája nagyon aranyos, nem is olyan pici! Szerintem baromi erős kisfickó, gyorsan fog hízni!

kovisziszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?