Új privát üzeneted érkezett!

ja amugy most jöttünk haza majdnem eláztunk anyut hivtam de amit irni akarok h ilyenkor már olyan nyűgös h kb végig a kezemben volt mert sirt aztán el is aludt a kezemben ugy hoztam haza:)

majd megpróbizom a reggeli elmenést is bár ő akkor is aludni szokott.

nem baj majd változik ez is

na meek vetköztetni:)

Kép
andy30

[quote]Z írta:öldi: Lehetséges olyan, hogy egy fél éves alkalmi cumizós baba hirtelen csak cumival tud/akar elaludni este?

Miért is ne! És még egyéb galádságokra is képesek ezek a gonosz törpök.

Oké Manna!
[quote]Z írta:öldi a két bodit meg a cipzáros tipegőket kérem szépen (ha ez az utolsó képen lévő cuccokat takarja..
Azt biza!
Küldöm - most ne talizzunk, mert ugye a vírus - kérek címet!

[quote]u írta:gy erzem cicaviragom nagyon megszenvedi ezt a fogzast. hany napon at es egy nap hanyszor lehet neki Camomillat

Musi Bármeddig, és akár negyedóránként!
http://homeopatia.info.hu/index.php?mod ... ory_id=227

Andi! Köszi az apabeszámolót. ...de hát így reggel miért nem mehettek sétálni? 9-10-kor már nyitva minden (intéznivaló) és 11-re már otthon is lehettek a nagy hőségre. ...és olyan, hogy elmentek apa elé, és együtt sétáltok egy fél órácskát? Addig csak nem hal éhen! Ő sosem szokott altatni?

Apa megérkezett, meghozta az állványos hintát. Szuper! Vadi új, még zacsiban volt, rá van írva az eredeti ára (12400) mi meg 6000-ért megkaparintottuk. Tetszik a csajnak.
Elrabolta Hanna apát TESCÓba, és csak fürdésre hozza vissza. Gyógyulooooooook!
Én meg elmentem kínába vacsoráért. Igazán arany életem van!

Kép
zölddisznó

Basszus, be akartam írni, hogy "Zöldi", erre azt írta ki, hogy "Y0ldi@.
Hívom apát, néz rám, nem érti. Aztán kiderült, hogy leültek a gyerkőccel, és Kobold valahogy átállította angolra a billentyűzetet :lol: :lol: :lol:

Zöldi: örülök, hogy gyógyulsz :). Én a kicsit pörgős nap végére belázasodtam, és ugyanolyan mosott sz*r vagyok, mint tegnap. Aspirin C+ van csak itthon. Lázcsillapításra benyomhatom vagy inkább hideg zuhany?

Apa megkérdezte, mit csináljon vacsira. Mondtam ,hogy tökmindegy :(

Kép

Kép
gabilany79

adtam neki egy viburcolt, nagyon sir egesz este. szerintem tuti jon a foga, vagy a hasa faj. ezt sosem fogom megtudni...

KépKép
KépKép
mush589

Aranyéletű Zöldi:
[quote]M írta:iért is ne!

Nemánemánemáááááááááááááá! :twisted: :twisted: :twisted:
(de tegnap nem kellett neki, meg úgy néz ki, ma se....szivat ez a Pindúrpandúr engem rendesen :P :P :twisted: )

[quote] írta:s még egyéb galádságokra is képesek ezek a gonosz törpök.

Jesszus, neijesztgess! :shock: :wink: :lol: 8)

És kösziii!

Gabi: Először: :lol: :lol: :lol:
Másodszor: :( :( :( Gyóóóógyulj!!!!
bébic

sziasztok.

boldog fél évességet és hófordulót az érintetteknek utólag is.

fülbevaló nagyon széééép

gabilány szuper a napszemcsi:))

lynde
egyszerűen kivédhetetlen ez a dolog mert pl lehet hogy ráírva nincsen de van benne. sajnos ez akármilyen márkás terméknél is előfordulhat.,

jurmine
ez csak rajtad múlik hogy vissza tudod e szoktatni a cicire. akarat erő a síráshoz. pl muschnak sikerült.

harivera
Budapest XXI. kerület

Andi: Az, hogy behatárolt a párod egy dolog, de te is lehetnél „együttlévősebb”. Tényleg nem akarok beleszólni, de fél6 és 6 között miért mentek el szopizni? Miért nem ott szoptatsz mellette, hogy lásson, együtt legyetek, beszélgessetek? A fürdés miért állványon megy kiskádban, miért nem ülnek be együtt a nagy kádba kacsákkal meg halacskákkal játszani és együtt lenni? Az utolsó pedig, ne haragudj, hogy ezt leírom, de külön szobába aludni a gyerekkel szerintem a párkapcsolat és a házasság szempontjából is a legveszélyesebb. Régen foglalkoztam ezzel a témával, Lux Elvirától és Mohás Líviától rengeteget tanultam a szexuálpszihológiáról, a párkapcsolatokról. Egy párkapcsolatban azért is nehéz eligazodni, mert művészet kell ahhoz, hogy megtaláljuk a harmóniát egy olyan kapcsolatban, ahol a férfinak és a nőnek mindig és eredendően más és más a fontos.

Kép
mannababoca

Ja és a legfontosabb dolog természetesen: a férfiaknak a szexualitás a nőknek pedig a gyermek.

Kép
mannababoca

Gabi!
Bármilyen paracetamol mehet. Gyerekeknek is azt szokták felírni. Én Panadol extrát ettem be.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mági! Azt tudtam, hogy ott van a dokid, csak azt nem, hogy baráti viszony van köztetek.

Kisfiam ma délelőtt 3,5 órát aludt! :shock:
Soha életében nem csinált még ilyet, bár korán is kelt reggel és ilyet sem nagyon szokott, remélem nem is akar ebből rendszert csinálni most, hogy végre kezdődik a nyári szünet és nem kéne korán kelnem.

Anett baba! Boldog fél szülinapot!

Kép
Kép
Kép
erika26

Én két algopirynt, egyiket egy nap másikat másnap. De csak egyszer volt lázam, bár nem mértem.

Andy: nekem nagyon jó dolgom van!!!!! Én nem tudnék külön szobában aludni. Az elején volt, hogy a fél éjszakát külön kellett aludnom a nappaliba a Vivivel, hogy apa tudjon pihenni, de én mondtam, hogy ezt nem bírom, nehogymár elválasszon bennünket a gyerkőc. Így gyorsan különszobába került és mindenki jól alszik. Nálunk az Ő szobája kb.4m-re van a miénktől. Nála bezárt ajtó kilinccsel, nálunk meg teljesen behajtva. Meghallom ha nyöszörög, párom nem mindig. Bébiőrünk van de nem működik.

KépKép
jurmine

Nekünk nincs kádunk, pedig annyira hiányzik. Nem is tudom, hogy fogjuk Gergőt fürdetni pár hónap múlva.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika:
Csak a feleségével, arra mindig is ügyeltem, hogy sose érezze, hogy én valamilyen különleges bánásmódot igényelnék :)

Manna:
Azért az együtt alvás nem mindig megoldható.. Értem én, és persze a legjobb az, ha együtt alszik az ember lánya Apával, de ez pl. nálunk sem megy. Apa ugyanis nálunk egész nap kocsiban ül, vezet, így én inkább azt mondom, pihenje ki magát, és frissen menjen dolgozni, mint ne adja ég egy fára tekeredjen a fáradtság miatt. Rámászni pedig ettől függetlenül bárhol és bármikor lehet egymásra, sőt összebújni is :wink: Fantázis kérdése az egész.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Van abban igazság, amit Manna mond (ír :) )..... :roll:

Andy: Gondolom Regus érkezése előtt együtt aludtatok. Nem hiányzik Apa?

Nálunk is külön alszik Manóci már az elejétől. (most már kilincsre zárt ajtónál, bébiőrrel, korábban résnyire nyitott ajtónál) Sokszor nagyon nehéz volt megállni, hogy éjjeli szopi után ne szundizzunk együtt tovább (bevallom, azért jópárszor előfordult ám :wink: ), de egyrészt Apa horkol, másrészt néha nagyon mocorog, forgolódik és veszélyes lett volna (ja, és baromi mélyen alszik). (én tuti nem tudtam volna nyugisan aludni, az meg kinek lett volna jó.... :( )
Gondolom, most van, aki szívtelen dögnek tart, hogy külön szobába száműzöm Kismanót, de inkább már most, mint később küzdjek vele. És ettől sztem nem lesz lelki sérült vagy ilyesmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.06.11 20:40-kor.
bébic

andy. en is epp ezt akartam kerdezni, hogy es mikor van idotok egymasra?
nalunk minden ejszaka atkerul hozzank a bebi, van hogy en a vendegszobaban alszom, mert ugy kenyelmesebb Kincsovel, de azert van 2-3 ora altalaban estenkent, amikor a bebi a kisagyban alszik, es tudunk egymasra szanni nemi idot, sot sokszor sikerul aludni 1 orat egyutt mielott bebi felebredne.
miert nem hallod, ha regus felebred? olyan messze van egymastol a ket szoba? vagy miert nem vesztek egy masik bebiort?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.11 20:49-kor.

KépKép
KépKép
mush589

én milyen szívtelen vagyok: még a nyaralásra is szereztem külön szobát a bébinek, ezért mentünk apartmanba, féltem velünk nem alszik jól

KépKép
jurmine

Jó éjt!

Holnaptól 2 egész napig nem lesz apa :twisted: , úgyhogy ki kell pihennem magam!

KépKép
jurmine

Nálunk alvás:
Pesten:
Apa galérián (TV, én, alvás és horkolás) bébi lent kiságyban
Bébi kanapén lent velem szopi, bealvás (vagy csak ő, vagy mindketten), utána kiságy
Én szopi közben bealvás, utána galéria apával (már nem néz TV-t ;) ) utána le a hűvösebb, horkolásmentesebb kanapéra

Lelle:
Apa nappaliban TV előtt beszunya. Ha felébred, átmászik szobába mellém
Bébi szinte bárhol utazóágyban
Én apa szobájában nagyágyon. Hajnalban ha nincs mellettem apa, akkor bébi szopi után maradhat.
Ha mégis átmászik apa, viszont horkol, akkor visszazavarom nappaliba! :)

NA???

Kép
zölddisznó

Zöldi: millió hála! Akkor most ezt beveszem, holnap pedig szerzek Panadolt.

Andy: nem lehet egyszerű. Én csak akkor alszom jól, ha apa mellettem van. :oops:

Bébic, Jurmine: alapítsunk szívtelen klubot :oops: :) Kobold a hazaérkezésünk pillanatától külön szobában alszik éjjel, és még csak bébiőrünk sincs (vagyis van, de éjjel megbolondulnék, ha minden mozdulatára bekapcsolna - nem túl okos szerkezet, mert csak akkor kell, ha egyikünk kint van, a másik bent). Ajtó résnyire nyitva, éjjel kicsi jobban, mert nem mászkálunk, de fürdő pl. a szobájával szemben van, és akkor fürdünk meg ilyesmi, amikor már alszik, de nem zavarja. Viszont éjjel még azt is meghallom, ha megfordul a kiságyban. Sőt néha olyan érzésem van, mintha előtte ébrednék egy perccel, mikor megmozdul (asszem, ezt egyszer Manna is mondta :roll:)
A nyaralóválasztásnál pedig nálunk is szempont volt a külön szoba :oops: :oops:

Kép

Kép
gabilany79

jurmine. amikor mi mentunk par hete, mi is ugy kerestunk, hogy legyen kulon szobaja.

KépKép
KépKép
mush589

Jurmine: Jóéjt!

Zöldi: 3szor olvastam el, mire sikerült vizualizálnom, hogy akkor most ki, hol, kivel, mikor alszik, meg hova mászik. :lol: :lol: :lol:

Gabi: Mondjuk ez az Angelcare cucc nagyon jó (nemtom, nektek milyen van), lehet állítani a hangérzékenységét elég nagy tartományban, hogy mikor kapcsoljon be. (bár amennyit Kobi mocorog, lehet, hogy tényleg zavaró lenne nektek)
Fürdő egyik fala nálunk szomszédos az ő szobájának falával, sőt, a kiságya éppen a "túloldalon" van. :lol: Szóval mikor pölö hajat szárítok (mint az előbb is), szó szerint 1 fal választ el tőle, de meg sem nyikkan, totál hidegen hagyja. :lol: (születése óta így van)
bébic

Zöldi: Ha Manót valami kaja kiüti (a bőrén, nem úgy :lol: ), akkor az az egész testén jelentkezik? Vagy lehet olyan, hogy csak x helyen? (tegnap kapott először cukkinit, és ma vettem észre, hogy a fülei mögött a nyakán tele van apró pici pöttyökkel, olyan tipikus kiütéses pötyik...más "újdonság" most nem volt, csak a cukkini...)
bébic

Jurmine:Nem ezzel lőtték Írisz fülét hanem olyan pont fülbevalóval,ezt most kapta keresztelőre a keresztszüleitől.Szerintem bármely ékszerboltban lehet kapni,ez kimondottan babafülbevaló,csak kétéves korig használható,utána már le kell cserélni.Anno Jázimnak is ugyanilyen volt csak tiszta világos kék köves.
Lyndee:
[quote]h írta:abtapi:én a tescoban vettem betűset és én a hátoldalát használom mert a teteje nagyon csúszik.

És melyik a teteje,és melyik az alja??? :shock: Az egyik oldala sima a másik rücskös.

Zöldi:
[quote]T írta:ök Mózesos ezen a képen!

Jól látod!Írisz kiköpött Mózes,csak punis kivitelben! :lol:

Cili napellenző:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... kocsibelso

http://neobaby.hu/index.php?kateg=39

[quote]H írta:ogy kikészítenek-e a gyerekes borzasztó-hírek? Egyik reggel felolvastak a tv-ben egy búcsúlevelet, amit annak a kissrácnak a szülei írtak a fiukhoz, aki az Air France géppel lezuhant. Utána vettem észre, hogy nekem, aki már hetek óta nem szoptat, beindult a tejem és két tejfolt lett az alvóspólómon.

Ezen én special zokogtam,mint egy taknyos gyerek,Apa el is kapcsolta a felénél,mert nem bírtuk idegekkel végig nézni!!!

Zsebi te is ilyen dzsemfixel csinálod?

Írisz 7310 gramm,71 centi,megkapta az első pnemoc.oltást,egy hang nélkül,és 2 hónap múlva kapja a következőt majd.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébic:
[quote]( írta:nemtom, nektek milyen van)

...óccsó, ajiba kaptuk, amíg nincs szükség komolyabbra, addig felesleges pénzkidobásnak gondoljuk (főleg apa). Ezen még érzékenységet se lehet állítani :oops: Két csatorna, ki/bekapcs gomb oszt csókolom. Arra jó, hogy ha Kobi bent alszik, és kint vagyok (vagy fordítva), akkor meghallom, ha felébred

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: háát ezek még nagyok, akkor tárgytalan az üzlet!!!! :lol: :lol: :lol:

Mági: ráér! Ebből ne csinálj külön problémát!!! :lol: :lol:

Bébic, Jurmine, Gabi, Mush:
én is csatlakozok a szívtelenek klubjához!!!! :lol: :lol: :lol: Nálunk is külön szoba a kezdetektől fogva. Na jó azért az első két éjjel néha átcsempésztem hozzánk, de csak azért mert nagyon sírt és megszokta a kórházban hogy mellette vagyok (ott együtt aludtunk)!!!!! Nem is tudnék apa nélkül aludni, ja és Marci szobájába már csak elvből nem tettünk semmilyen alvóhelyet (kivéve az ő kiságyát)!!!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy szerintem sem tesz jót egy párkapcsolatnak!!!!!

Na itt is volt vihar!! Most ennek kivételesen örültem, mert apa nem tudott kint dolgozni így Manózott!!! Én meg addig összedobtam egy gyümitortát, friss málnával!!!!! Holnapra megvan az ünnepi desszert!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és a Lidl-ben is jó áron vannak a bébikaják. Igaz nincs olyan nagy választék, de azok olcsók. Univeres meg Nestlés kaják vannak!!!!!! :lol:
Vendég

Gabi: Ja, értem. :)

Na, Apa fellőtte a pizsit, szundi!

Szép álmokat!
bébic

Lehet, de nem valószínű, hogy attól van. Inkább a hőség lehet a ludas.

Kép
zölddisznó

Ja és egy valamit akarok kérdezni! Márton ülni akar!!!! Mit tudok csinálni????? Beteszem a babakocsiba, kitámaszt a könyökével és nyomja fel magát, 2 másodpercen belül meg már kapaszkodik a "kapaszkodóban" (amit ő speciel lábtartónak használ mikor sétálunk, nagyon vagány) és ül!!!! Ma meg a hordozóban játszotta el ugyanezt: könyökkel kitámaszt és nyomja ki magát!!! :shock: :shock: :shock: Persze finoman visszanyomom, de ezt meddig lehet csinálni???
Vendég

Bébic: nálunk is vannak itt-ott kiütések és tuti a melegtől! Kajával nem tudom összehozni!!!! :lol: :lol: Amúgy én is sokszor kipattogok nagy melegben!!!! :lol: :lol:
Vendég

Nyuszikam 25 perce alszik. megyek en is aludni. faj a fejem. apa elment munka ugyben, meg az ugyved baratja hitelesiti Sophie fenykepet az utlevelhez!mindjart utazunk es meg utlevele sincs a kiscsajnak. :oops:

boci. mi kb 2 honapja kezdtuk el a kisagyba szoktatni nyuszit, mert en minden mozdulatara felebredtem, es mar nem fert el a mozesban,a kisagy meg a szobankban ,elotte abban(mozes) aludt velunk.itt azt javasoljak, hogy a bebi 6 honapos koraig aludjon egy szobaban a szulokkel.
meg ugye azert nalunk nincs teljes "szamuzetes", legtobbszor az elso ebredes utan jon a mi agyunkba(ejfel-1 korul), neha sikerul visszaaltatni es akkor csak a masodik utan.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: jó hogy írod az útlevelet, lassan nekünk is meg kéne csináltatni Marciét!!!! :lol: :lol:

Jó éjt! Én is elteszem magam holnapra!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Boci,ma már én is találtam a kertben cukkinit,én kirántottam,gyerekek nagyon szeretik.
Írisz is állandóan feljebb akar ülni a babakocsiban,én ráhagyom,le van csatolva egy idő után belefárad,és abba szokta hagyni.

Én Apa másfél évig volt állandó éjszakás műszakban a munkahelyén...nem kívánom senkinek.Most már délelőtt-délutánba jár,de ebből jobb is hogy együtt alszunk.Írisz mellettem a kiságyban,a két nagy pedig külön szobában,de ők együtt.Minden ajtó csak behajtva van.Ha Írisz éjjel megébred,amit Apa szinte észre sem vesz,magam mellé fektetem,kettőnk közé,és szopizik,van hogy bealszunk,de többnyire flveszem,büfi,és vissza ágyába.Alszik tovább.Hajnalba szokott 5 óra felé mostanában sikongatni,akkor apa fejére huzza a párnát.
Mármint a sajátjára,nem a babáéra! :lol:

Egyik reggel azt mondja nekem,jéé,Írisz hogy-hogy végig aludt éjjel,mi van vele?
Én meg mondom 4 szer fennt volt szopizni,de sebaj!
Nem is vette Apa észre,olyan némán igyekszem csinálni az éjjeleket!Se lámpát nem kapcsolok,se pelust nem cserélek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

És este is úgy alszik el,hogy berakom az ágyába,felhúzom a zenélőt,puszit adok,megsimizem a buksiját,és kijövök a szobából,becsukom az ajtót.
és alszik.Egy hangja nincs. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok!

nem akarom elkiabálni, de amióta rajta van a borostyánlánc az elmúlt két éjjel csak egyszer kelt és csak enni.:)
napközben is alszik 2x majdnem két és fél órát. juppijájé jippijájúú

mi most költöztetjük ki a babszit külön szobába, kimegy a nagy szekrény, bejön egy kisebb akasztós szekrény ma vettünk egy komódot és bekerül egy kisebb ágy az éjszakai szoptatáshoz.
Én úgy vettem észre, hogy már zavarja éjjel a zajok.
pl. apa horkol, nyekereg az ágy stb stb.:oops: :oops:

kezdem átszoktatni a kiságyba elalvásnál is már nem várom meg magam mellett, hogy elaludjon még ébred beteszem eddig sikeresen működődnek az elalvások:)

andy: apa nálunk fél 6 felé ér haza,amire hazaér mi már sétára készen várjuk,megyünk fagyizni vagy pékségbe másnapra venni pékárút nagyszülőket meglátogatni.kb. fél 8 felé érünk haza.
Apa fürdet, én öltöztet,jön a cicikommandó majd amíg el nem alszik kettesben vagyok babszival.
apa addig nézi a tvt, vacsit csinál, vasal
aztán én kijövök a szobából apához a nappaliba és együtt megyünk aludni.
Kiscsaj a kiságyba mi a nagyba ez így teljesen jó, volt idő, hogy közöttünk aludt mert bealudtam az éjszakai szoptatásoknál, de nem volt gond ebből.

képzeljétek el,az én lányom felfedezte, hogy van lába is, egész nap mindkét kezével fogta mindkét lábát és úgy dőlt borult jobbra illetve balra annyira édes,sőt kér kézzel tömte be a lábát a szájába
megzabálom :)
tudom sokaknak már prög forog és ez nem új de nálunk most kezdte el:)

mush:utaltam a pénzt,( bocsi, hogy csak most de olyan lassú volt a net , hogy állandóan kivágott a bank oldala)holnap érkezik sztem
meg ma meghozta a postás is a tappancsot:)
nagyon jó apának ez tetszik jobban.

hogy működnek ezek a bébiőrök? vennék ha most kiköltöztetem
mert félek, hogy ha kiköltözik nem ébredek fel időben csak ha már sír?
vagy ne legyek paraanyu?

ja amúgy még egy kérdés a reszelőhöz, nem jó a sajtreszelő?
muszáj üveget venni?
azért csak nem káros a sima fém sajtreszelő
meg ha igen ki hol vette?

körkérés:
amit mush csinál külön topik...
vki anno belinkelt egy csomó hozzátápis linket, recepteset stb...
bemásolná oda, mert nem találom olyan sok oldalt kéne átnézni annyi időm meg nincs.

zöldi: végül megvetted az anya taníts engem könyvet?
nekünk megvan és nekem nagyon tetszik.

megyek ..jó éjt mindenkinek

KépKép

Kép
orsimorsi

Boci! Hagyd! Így tanul meg felülni.

Majmos ülő? Lehet, de minek?

Kép
zölddisznó

sarmi: detto
apa semmire sem kel fel ha egyszer elalszik.
reggel szokta megkérdezni, hogy milyen éjszakátok volt?
mondom nagyon sokszor felkelt nyöszörgött, szoptattam...
ő: észre sem vettem:)

mush:sztem már csak akkor ha stabilan magától tud majd ülni, addig sztem káros a gerincének.
ez mire jó? nem tudok rendesen angolul,de nagyon tetszik

http://www.mothercare.com/dp/B001PMVXFI ... 8&mcb=core

KépKép

Kép
orsimorsi

http://www.mothercare.com/Mothercare-St ... 1&mcb=core

ezt hogy hívják magyarul?
ilyet lehetne már? vagy csak ha már tud állni?
de látom hogy csak 12kg lehet, mire állni tud a lányom már nem is tudná használni....

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Szép jó estét mindenkinek! Olvasgattalak Titeket, ki miről és miket ír. Úgy irigykedem, amikor olvasom, hogy "apa elvitte Tescoba", "apa fürdeti", apa így meg apa úgy.. Van akinek ez jár, van akinek nem. :( Pedig elvileg mindenki egyforma és mindenki ugyanazt érdemelné.

Na mind1, nem ezért köszöntem be.

Szóval velünk a helyzet: Vasárnap elcuccoltam a gyerek apjától, elhoztunk minden holmit. Sikerült a gyerekholmikat is, bár majdnem nem akarta ideadni, azzal a felszólalással, hogy azt ő vette. :( No komment. Mindenesetre itt van mindent, babaágy, pelenkázó komód. Kicsit jobban érzem magam. Najó, nem kicsit. Nagyon. Hiszen ott volt a holmim egy lakásba, ahol még a zárakat is lecserélték, ahogy eljöttem. Ez azért kicsit csípte a csőrömet.. Így jobb, most már minden itt van. Be is rendezkedtem ide, szüleim nagy "örömére". :) Ideiglenesnek teljesen jó lesz. Noel is már teljesen megszokta itt, ezt tekinti otthonának. Habár ez nem teljesen természetes, de jobb, mint ha egyáltalán nem lenne otthona. A gyerek apja visszakérte tőlünk az unokahúga kinőtt ruháit, hiszen a nővére tervezi a másodikat és szüksége van rá... :shock: Ezen azért döbbb. Elhihetitek. Áh ezek már mind kicsinyes bosszúk, engem csak az zavar, hogy szegény Noelkén csattan az ostor. Noelkén, aki elvileg mennyire hiányzik az apjának és ő mennyire szereti... Ha szereti is arra még nem jött meg az esze, hogy az ő érdekeit tartsa szem előtt, ne a sajátját. Ááá. Már megint túlpörögtem, hagyjam már.

Egyéb iránt, Noel hízása megindult 5840 g most. Eszik már tejpépet vacsira meg bébiételeket uzsira meg ilyesmi. Anyatej már nem sok van, de ami van azt odaadom neki.

Egyelőre ennyi és a mai friss kép, bocsi :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi! Tesóm szerint nyugodtan, szakemberek szerint nem lehet.

Kép
zölddisznó

Musi, multkor tettél fel linket nyálkendőről, talán mothercare..azt esetleg be tudnád linkelni még 1x?

Gabi, Zöldi, Jurmine, jobbulást Nektek!

Gabi, amit irtál, hogy Kobit betetted az ágyba és mondtad, hogy anya beteg.... a, azon majdnem elsirtam magamat :?

Aida, le a kalappal, nézd a jó oldalát.... klassz segitőkész szülők, megszabadultál onnan ahol olyan sok rossz ért, elég ha visszaolvasol itt a topicban, sztem igy most jobb Nektek, Te is nyugodt vagy és ezt Noli is érzi. És olyan fiatal vagy, jön majd az igazi nagy szerelem :D

Cili, nem emléxem, Te irtad a fokhagymás oldalast?

Orsimorsi, Te kéredzted e pellust?
Én is teszek képet

Kép

Kép
Kép
zsiraf8

zsiráf én írtam a fokhagymás oldalast! :lol:
Orsi azt úgy hívják hogy rugós hinta,teszveszen van csomó.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Morgen,
Csak gyorsban érzem már az akasztásom közeledtét.

Zöldi, Gabi, Jurmine,
mielőbbi gyógyulást. Hajrá rum 8)

Anettbabának sok boldogságot.

Marcinak boldog hófordulót.

Musi,
Miért is vagy irigy ? A statisztika miatt ? 8) 8) 8) Ha gondolod átküldöm. :lol: :lol: :lol:

Andy,
Látom teccik Reginek a menü.

Zöldi,
Hanna pink kanál performance tünemény.

Zsiráf,
Laja a kis gondolkodó.

Aida,
Jó hogy jöttél, szomorú amit írsz hogy apa még ragaszkodna azzal az indokkal a gyerkcuccokhoz h ő vette ???? Ja és h volt zárcsere ? wow ez aztán az iq ja és még tetézésnek, nővér tervezi a gyereket. Ok ok ez teljesen jó dolog, de nem tudják h ahhoz még nem kell babaruhákból beraktározni. Döbbenet. Kicsinyes.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nálunk Marcielválasztás kicsit nehezebben ment, (miattam), hiszen az első 6 hétben ott aludtam vele, nem akartam visszamenni apához, pontosabban nem akartam Marcit otthagyni egyedül a szobájában. Tény első naptól kezdve a kiságyában aludt, a nagyágyba éjszakai alvásra még soha nem jött be, könnyen alszik sajátszoba ágyában (nélkülem is).
Altatás hasonló mint Sarminál, zenélő, kicsi beszélgetés, simi, apapuszi, anyapuszi, simi ágyba be, puszi jóéjt kívánás, ajtó max 45 fokban behajt. És világbéke, Marci durmol max 10 percen belül.

Tegnap tanulás Marci játék alvás a habtapin, persze mikor ébred a gyerek ? amikor én elrongyoltam tusolni (4 v 5 perc) visszamegyek a szobába, Marci sehol, már rutinosként benéztem az ágy alá, vagyis a kanapét takaró pléd alá….. Marci ott volt és röhögött. Anyám most biztos én is esélyes lettem a rosszanya díjra….

Este eső, szél, migrén, én algo-demalgo-advil be, ma végig kell nyomnom tanulással a napot (holnap reggelig) ergo nem szabad h fájjon a fejem, ennek eredménye úgy beájultam h……
Éjszaka amikor a légzésfigyelő (most először) bekapcsolt nem hallottam semmit, nem is tudom hogy van, majd ma napközben lemérem stoperral, lényeg hogy egy csipp meg a többi amikor már elkezd folyamatosan riasztani, akkor már apával a kanyarban voltunk, berongyol Marciszoba, villany felkapcsol, gyerek édesen alszik, vagyis csak aludt értetlenül nézi a hülye szüleit. Lényeg a lényeg, tegnapi rácslerakásos ektivity után a 3. panel hiányában (nagyszülőknél van) apa picit másképpen rakta be a lapokat. Hát meglett az eredmény.
Annyira szarul éreztem magam.

Ja és most h a fejvédő sem ér le a lepedőig Marci igazán jól érzi magát, a cumik folyamatosan a földön vannak, kiveszi a szájából és egyszerűen a matrac és a fejvédő közötti kis résen kidobja.

Lépek, holnap este jelentkezem addig pls cross fingers for me !!! 9-10.30 között lesz a vizsga.
Ne írjatok sokat :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Marcinak boldog fél éves szülinapot!!

Zsiráf: köszi! Laja baba is nagyon cuuuukkkki!

Aida: Te támasztottad így ki a kiságyban? Nagyon ari! (ha nem, akkor gondolom lejjebb rakod, nehogy kiessen) de most néztem és már látom a támaszplédet :D Albérlet, bölcsi? Sikerül valamit intézni?

Orsimorsi: én babaszakácskönyvet lementettem, emilbe el tudom küldeni, ha gondolod!?

Sarmon: köszi az infót!

Megnyugodtam, hogy nem csak én száműztem különszobába :lol:

Sajna én kb. minden 5. éjszakát apa nélkül töltök, mert dolgozik :( ,de így többet van velünk nappal :D

KépKép
jurmine

Kubu: megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
jurmine

Jó reggelt!

Én gonosz törpöm ma 3/4 6-kor keltett... :evil: :evil: :evil: :evil: ,lassan kész az ebéd.... és csak egy fél órát szunyált kint!!!!

Mi is külön alszunk Danitól, de egy szobában. Voltak olyan éjszakák, hogy közöttünk aludt, de inkább a kiságyban szunyál. Apa nálunk sem ébred fel éjjel, nagyon ritkán...

Kubu drukk!!!!!

A kisfiamról már csak az ördögszarv hiányzik..., nagyon rosszcsont...

Aida csak előre nézz!!!!! Ennél sokkal jobb fog jönni, hidd el!!!!
A párod inkább nem minősítem, nem akarlak megbántani!

Andy apa azért segíthetne egy kicsit többet is! Nálunk is úgy volt tegnap, szakadt az eső, apa kicsit Danizott, amíg előkészültem a mai ebédre, aztén fürdés kaja, apa átment apóshoz, mert szülinapja volt, kicsit ittak, én addig elaltattam Danit, aztán még kimentem a konyhába 10-ig főztem, meg pakoltam stb..., fáradt vagyok, keveset alszom mostanában, de nem bánom...

Mikortól kell lejjebb rakni a kiságyat?

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

zsiráf: igen, de már megkaptam Cilitől az árakat, köszi:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Együtt-különalvás téma: Én is az apával együtt, babától különalvás híve vagyok. Szabi 4 hónapos koráig aludt velünk, (egy szobában, de külön ágyban) aztán külön szobába költözött (bébiőrrel. . Nálunk mindhárom gyerekkel így volt, én nem tudom másként elképzelni, én nagyon utálnék apától külön aludni. DE biztlos van, akinek az válik be, hogy a babával aludjon. Az a fontos szerintem, hogy a mindenkinek megfelelő módot találjuk meg, ha ez a különalvás, akkor legyen. Én biztos nem tudnám hosszú ideig a különalvást elviselni, a mi kapcsolatunk biztos megsínylené. Manónak meg mindegy, ahogy Zöldi írta, hogy bárhol elelszik Hanna utazóágyban, Szabi is ilyen, a múltkor grillezni voltunk este 11-ig, ott babakocsiban aludt el, aztán itthon a kiságyban aludt tovább.

Sarmi! Igen, dzsemfixszel csinálom, csak én a Szuperrel, ami 3:1 -es. (1 kg gyümihez 350 g cukor kell)
Szabi is úgy alszik el, mint Írisz! :)

zsebi_baba

Szabi pedig folyamatosan állni akar. Amikor az ölünkben van, nyomjaki magát állásba, és közben röhög! Ha ő akarja, akár ülésbe húzni magát, akár állásba, szerintem lehet hagyni!

zsebi_baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?