Új privát üzeneted érkezett!

Mabe!

Te mi a túrót csinálsz hajnalban? :wink: Azért remélem Imola lenyugodott, Lotti nyugis volt, igaz, nem volt vihar nálunk, csak este, de rögtön utána ki is sütött a nap!
Fogügyileg oké minden?

Anna!

Nehogy éhezz, mert az rosszabb, mint ha kicsit felmenne a cukrod!
Ilyenkor acetonos lesz a vizelet és a babának sem jó. Tudom, nem ehetsz tejes dolgokat,husit ehetnél, de az meg elég drága ....
Védőnő meg tudja tesztcsíkból nézni a pisit, el tudsz hozzá menni gyakrabban?Patikában is lehet kapni, bár az ára biztos húzós!És esetleg nem tudnál kölcsönkérni cukormérőt? Mert akkor ki tudnád tapasztalni, mi viszi fel jobban és mi nem.

Kép
arvaerika
 
 


Utálom a hidegfrontotttttttt!! :evil:

Lányok, ti magatokat paráztatjátok ezzel a cukor dologgal. A cukor értéke egy nap x-szer változik, sok minden befolyásolja! A glükozos terhelés egy löketet ad a szervezetnek, ha az 7.8 alatt van akkor tökéletes, nem hiába lett ez az érték kitalálva! Könyörgöm csak az parázzon akinek ennyi vagy e felett van. De még akkor is lehet diétázni, lássuk Annát. Gondolom Anna meg a két kezét összetenné ha 6,5-ös cukorja lenne! És én is csináltam cukordiétát és állítom ki lehet bírni, egy percig nem éheztem(szóval tudom miről van szó)!

Manó, jó mozizást mára, én már nagyon várom!

Vikiviktor, hogy áll a lábdagadásod?

Kép
kata05
 
 


[quote="csunyeszka"]B írta:csunyeszkarumi: csunyeszka...nos mikor az ember nick nevet választ, akkor ha nem akarja a nevét, akkor valami aranyosat akarna, ami persze már foglalt. Akkor eszedbe jut, csúnya senki nem akar lenni, így ha becézed, akkor kijön a csunyeszka és garantáltan nincs senkinek :lol:

Szégyen, de én nem tudok oda felmenni sem, és feltenni sem. (picasa) A párom és én külön gép, külön minden, de nem segít megtanulnom az ilyen apró dolgokat :cry: ezért nincsenek fotók.

Süti: 15 hetesen még nem látszottak, magas vagyok talán azért is.
:wink:

Na én is elteszem magam holnapra, mert mindjárt mennem kell pisilni :lol: (éjjel a legjobb esetben is kettő alkalom minimum)


Csunyi: ez nagyon aranyos eszemfuttatás a nicknevekről :):):)

Aaaaaaaaaaaannyira egyszerű képet csatolni a pic-ra, én szívesen leírom neked, lépésről lépésre, hogy kell (anyukámat is megtanítottam internetezni ; :):):) ... csak szólj, és írok privit :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibiesbrumi 2009.06.11 08:20-kor.

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 

 
 

[quote="v.andi"]D írta:v.andierűs estét!

A holnapi babamozizóknak sok sok szép képet,és
csodálatos élményt kívánok.Én 18-án megyek oda,ahova Kata megy.

Szégyenlem a pofámat,de úgy le vagyok maradva,mint a borravaló. :oops: :oops: :oops:

Pocakfotó 16,18,20,24 hét
Kép


Andi: neked jó a 26-i tali-időpont nálunk ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="vikiviktor"]S írta:vikiviktorziasztok!
Még nem sikerült teljesen visszaolvasnom... ma egész nap rohangáltam... majd holnap olvasok.... :wink:
Babcikáig jutottam... :) :oops:

Babcika: Nekem volt 6,57-es a cukor terhelésem... ma reggel 8-ra kellett mennem a diabetológiára... megszúrták az ujjam... 5.6 lett a cukrom... Utána várnom kellett kb 2 órát, mert nem jött a doki... :(
Aztán megérkezett és szinte röhögött, hogy nem érti mi a fenét keresek én ott, tök normális cukorral...
Azért még hozzátette amikor az ajtón mentem ki, hogy ha akarok akkor egyek kevesebb cukros ételt... Na köszi... akkor én is elkezdtem filózni... hogy akkor ilyenkor mi is van?! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: kicsit beparáztam...


De aztán volt időm lehiggadni... és eszembe jutott, tegnap este barátokkal étteremben voltunk és karamellás palacsintát ettem vanillia fagyival + 2 db túrós palacsintát még... és jól meg volt szórva porcukorral... és azt hittem sokkal magasabb lesz a cukrom... Egyébként eddig nem ettem sok cukrosat... csak néha.. :oops: :oops:

Nooo jó éjt... mindjárt leragad a szemem....


Tök jó Viki, hogy nincs gond a cukroddal !!! ...

én még előtte vagyok a terheléses vizsgálatnak, miután cukor a volt vizeletemben, holnap reggel megyek vérvételre ... de én azt gondolom, hogy az szinte mindegy sőt, jó, ha cukros ételt ettél este, mert azzal együtt kell jó értéknek kijönnie ... ha egészséges vagy, akkor a 75 gr cukrot is megihatod reggel (azt a szörnyű lötyit), és akkor sem lesz magasabb az érték, mint kellene, pont ez a betegség lényege szerintem ...

MABE: erről mit gondolsz ??? ... vagy én is vigyázzak ma este, mit eszem ??? ... bár én most be vagyok parázva, nem eszem fagyit görögdinnyével ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Na, végre, nem is tudom, mikor aludtam ilyen jól. Lehet, hogy apa jelenléte tette? :wink:

Tejkérdés: azt hiszem a sok-sok hozzászólás és a saját gondolataim is afelé visznek, hogy - lehet, hogy a szakember nem támogatná a döntésem, de - ha szeretné Julcsi, kóstolja meg ... szigorúan pohárból ... tudom, ismerem a lányom ... többször eszébe sem fog jutni, hogy kérne belőle. :)

Süti - szülés/kórház: Tudom, hogy nem ez esik hozzánk a legközelebb, de Telkiben fogok szülni. Julcsit az akkor még működő Schöpf-Merei-ben szültem és őszintén mondom, hogy teljesen elégedett voltam, a dokival, a csecsemősökkel ... tényleg minden rendben volt .... csak aztán az azt követő években történt - sajnos - sok olyan dolog, ami miatt orvost kellett váltanom ... és akkor valaki ajánlott egy dokit, aki viszont Telkiben ténykedik (és az Ő ajánlásai orvos ügyben mindig nagyon bejöttek) ... szóval így keveredtem oda ... A szakmai tudáson kívül a legfontosabb a bizalom itt is, a doki-páciens viszonyban is ... miután tavaly februárban egy méhen kívüli terhesség következtében majdnem elveszítettem mindent, a bizalmam teljesen megingott ... és ekkor váltottam ... akkor azt mondták február 18. legyen a második születésnapom ... mindez külföldön, idegen környzetetben (Franciao-ban, ahol köztudottam nem beszélnek angolul, akkor sem, ha tudnak, szerencsére én valamennyit fr-ul is), egyedül, épp átszálltam egyik gépről a másikra ... amikor a kislányom alig több mint 4 évesen várt itthon ... nem volt könnyű ... de itt vagyok ... és akkor már végképp nem hittem volna, hogy Julcsinak lehet / lesz kistesója ... szóval ezek után nekem a legfontosabb a bizalom ... és itt, ebben a dokiban találtam meg. :)

Ne haragudjatok, hogy nem ilyen vidám történettel jöttem ma reggel, de ez most annyira kiszakadt belőlem ... és próbálom nézni azt a néhány pozitív dolgot, amit ennek köszönhetek ... amit ebből tanultam ... szóval csakazért is :)

madar
madar
 
 


Köszi Lyányok az infókat!!

Természetesen ellátogatok a Dokikámhoz, de most hosszú hétvégét tartunk a balcsin, s most nem megyek vissza pestre..
A tünetmentesség miatt csalóka ez az egész..

No, de jó kukucsot már, aki megy!!!:):)

Azért előkapom néha a gépemet, s megleslek Benneteket, úgyh várom én is a képeket!!!:)

Kép

Kép
móka:)
 
 


Noo azt hiszem felébredtem... :) én mostanában nem alszom valami jól... pedig nagyon jó alvókám van... :wink: :wink: de valahogy nem találom a helyes pozíciót.... és sokat forgolódok.... :(

Fülbevaló: mi még ezen nem is gondolkodtunk... hogy hol mikor lenne a legjobb... szívom magamba az információkat... :) Bibi: nagyon szépek a fülbevalók! A rózsaszín tetszik a legjobban! Jó választás!

Pocik: Nagyon szép pocijaitok vannak!!!! :)

Mabe: Tényleg hős voltál! Bírja az ideiglenes tömés? Nem érzékeny?

Csunyeszka: Szerencsés vagy, hogy ilyen könnyen átvészelted a szülést! A véleményem dettó, mint a tiéd az oktatási rendszerről... Én is pedagógus vagyok, de nem dolgozom akként... nem is szeretnék... :)
Milyen "pici" a pocid! :) Hihetetlen, hogy ketten lakják... :)

Kata:
lábdagadásom minimális mióta itthon vagyok... úgyhogy tuti nem volt jó a 8 óra ülés a melóhelyen.... :?
vikiviktor
 
 


Sziasztok!

Erika, semmi baj a pociddal!!

Csunyeszka, rajtad meg mindig elámulok, hogy lehetsz ilyen vékonyka két babóval!!!?? :D A neved édes!!

Babcika, sztem se hagyd ki az UH-t, akkora nagy élmény! Vidd el pl anyudat vagy egy barátnődet. Anyukád valszeg ilyet még nem láthatott, nem?

Madar, örülök nagyon, hogy jól vagy! A bizalom az egyik legfontosabb, és hogy emberileg is jól érezd magad a dokinál! Én most, kb 16 hetesen váltottam dokit, és nagyon jó döntés volt!

Móka, jó nyaralást!

Mabe, kitartást a fogdokihoz!!

Elég rosszkedvűen keltem, tegnap hívott egy barátunk, életmentő császárt kellett végrehajtani a feleségén, nem koraszülés, de a baba nagyon rosszul van. :( Nagyon kell a pozitív energia... ++++++ Egy másik barátunknak szombaton született a babája, szintén életmentő császárral, de ott minden rendben szerencsére. Bocsi, hogy ilyeneket írok.

floranan
 
 


Gyors belinkelek egy képet, hogy mutizzam, h szupi jó időő van, és h a Balcsi csodaszép:):):)

Parkettázás festés a mai terv aztán a hétvégén óriás vendéglátás!!! azé majd pihizek is!

De még jövök!!

Kép

Kép

Kép
móka:)
 
 


[quote="móka:)"]G írta:móka:)yors belinkelek egy képet, hogy mutizzam, h szupi jó időő van, és h a Balcsi csodaszép:):):)

Parkettázás festés a mai terv aztán a hétvégén óriás vendéglátás!!! azé majd pihizek is!

De még jövök!!

Kép


Úúúúú, de gyönyörű!! Ez lesz a kilátás tőletek?? Csodaszép!!

floranan
 
 


[quote="móka:)"]G írta:móka:)yors belinkelek egy képet, hogy mutizzam, h szupi jó időő van, és h a Balcsi csodaszép:):):)

Parkettázás festés a mai terv aztán a hétvégén óriás vendéglátás!!! azé majd pihizek is!

De még jövök!!

Kép


Móka: de jóóóóóóóó :) ... vasárnap készülünk Balatonföldvárra, szerdáig maradunk, ha jó idő lesz ... ti merre is vagytok? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Floranan: köszi és nagyon sok drukk a piciknek és a mamáknak +++++
Én nem nagyon értek a hold és csillagállás egyéb kérdésekhez .. de biztosan valami most nagyon nem kedvezően állt :(

Móka: hol vagytok? Mi Füreden szoktunk sokat lenni, ott áll a hajónk, és Balatoncsicsón (Zánka felett) van egy borospincénk, icike-picike kis házikóval, amolyan vadromantika, víz-villany nincs bent ... régi zománcos lavór, kanna, gyertya ... Julcsi imádja :)
Szombaton mi is megyünk, de most a déli partra (Balatonöszöd) egy barátunkhoz, amolyan buliszerű, sok család, sok gyerekkel ... jó lesz :D, de sajnos vasárnap sietünk vissza, mert Julcsi ovistársának lesz a szülinapi partija :)

Brumi: Földváron merre? Lehet, hogy szombaton mi is megállunk ott, a vitorláskikötőben.

Lányok! Lehet, hogy összehozhatunk majd egy balatoni találkát is???
:) :) :)

Na, ülök vissza a hivatalos levelek mellé. :?

madar
madar
 
 


Brumi most látom, hogy Ti vasárnap mentek :(
bocs
madar
 
 


Hahó,

csak egy gyors bekukk, mert megyünk el itthonról.

Csunyeszka, baszki hoooool vannak a picik???? :shock: :shock: Tuti pocid van és egy gramm felesleged sincs.

Móka, nem semmi kilátás. :P :lol:

Balatoni taliban én is benne vagyok. Nekünk Fenyvesen van nyaralónk, de sokat járunk Lellére a homokos partra. :lol: :lol:

Tegnap voltam dokibácsinál. Minden rendben, szépen zárt a méhszáj, nincs semmi gond. Meghallgattuk picim szívverését is. :)

Hogy én mennyire várom már a délutánt! Viszek az útra fini cserkót, csokikát, csak felébred majd ezektől és nem fog beszunyizni. :lol:

Ma, már sztem nem tudok jönni, de holnap igyekszem.

Puszika és szép napocskát mindenkinek.

Kép Kép
manósziget
 
 


Imádom a Balcsit, én még Budaörsről is lemegyek talizni :D

Amúgy lányok, júliusi talira mindenkinek csak hétvége jó?

Gratula Manó!

floranan
 
 


Jó reggelt!

Floranan, nagyon mennek a drukkok babának és mamának is++++++++++++++++++++++++++++++
Azt lehet tudni, hogy mi baja van a picikének?
Szorítunk nekik nagyon!!!

Móka, nem éééééér ilyen gyönyörűséges képeket feltenni :!: :!: :!: :!:
Én is akarok egy ilyet :lol: :lol: :lol: :lol: (már nem fényképet, nyaralót 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: )

Nagyon jó hétvégét nektek, és tényleg, azért pihizz is néha :wink:

Csunyeszka, tényleg aranyos a neved :) Ezt már én is tök régóta meg szerettem volna kérdezni, hogy honnan van 8)

Madar, igazad van, a legfontosabb a bizalom a doki páciens között. Én is tavaly nyár végén váltottam.

Én ma éjjel keltem kétszer, valami vadbarom gondolom bulizni volt és az én számomat hívta kétszer is. Egyszer három körül, egyszer meg öt körül.
Persze ilyenkor parázik rögtön az ember, hogy nem e valamelyik rokonnal van gond, azért csörög éjjel a telefon...
Na mindegy.
A jó az egészben, hogy csemetém életében először úúúúgy de úúúgy kidugta valamijét a bal oldalon, olyan édes volt :) és ha akkor nem vagyok fent minderről lemaradok.
Szóval valahol mégis köszi a telefonálónak :lol:
(mondjuk kár, hogy nem fényképeztem le, mert ma már többször eszembe jutott, hogy remélem nem csak álmodtam 8) :lol: :lol: :lol: )

Mabe, fogad?

Szép napot mindenkinek mára
Vendég
 


Manó: örülök, hogy minden rendben ... de nem voltak kétségeim :wink: Akkor jó balatonozást Nektek is, hétvégén én sem nagyon leszek

Floranan: budaörs? oda akartunk költözni, de ez most előre nem látható időre elhalasztva.
Nekem nemcsak hétvége jó .. sőt a nem hétvége jobb ..

Boboka: tessék oda tenni a fényképezőgépet az éjjeli szekrényre ... én is látni szeretném

:D

Most rohanok megint és ma már nem leszek ... ebéd után a barátnőmmel elhozzuk a gyerekeket az oviból és elvisszük őket a budavári labirintusba .. nagyon izgatottak ... aztán este Julcsi anyumnál, mi apával egy zeneakadémiai rendezvényre megyünk ... azért küldjétek a fotókat, mert holnap megnézem :wink: :D

madar
madar
 
 


[quote="madar"]S írta:madarziasztok!

Na, végre, nem is tudom, mikor aludtam ilyen jól. Lehet, hogy apa jelenléte tette? :wink:

Tejkérdés: azt hiszem a sok-sok hozzászólás és a saját gondolataim is afelé visznek, hogy - lehet, hogy a szakember nem támogatná a döntésem, de - ha szeretné Julcsi, kóstolja meg ... szigorúan pohárból ... tudom, ismerem a lányom ... többször eszébe sem fog jutni, hogy kérne belőle. :)

Süti - szülés/kórház: Tudom, hogy nem ez esik hozzánk a legközelebb, de Telkiben fogok szülni. Julcsit az akkor még működő Schöpf-Merei-ben szültem és őszintén mondom, hogy teljesen elégedett voltam, a dokival, a csecsemősökkel ... tényleg minden rendben volt .... csak aztán az azt követő években történt - sajnos - sok olyan dolog, ami miatt orvost kellett váltanom ... és akkor valaki ajánlott egy dokit, aki viszont Telkiben ténykedik (és az Ő ajánlásai orvos ügyben mindig nagyon bejöttek) ... szóval így keveredtem oda ... A szakmai tudáson kívül a legfontosabb a bizalom itt is, a doki-páciens viszonyban is ... miután tavaly februárban egy méhen kívüli terhesség következtében majdnem elveszítettem mindent, a bizalmam teljesen megingott ... és ekkor váltottam ... akkor azt mondták február 18. legyen a második születésnapom ... mindez külföldön, idegen környzetetben (Franciao-ban, ahol köztudottam nem beszélnek angolul, akkor sem, ha tudnak, szerencsére én valamennyit fr-ul is), egyedül, épp átszálltam egyik gépről a másikra ... amikor a kislányom alig több mint 4 évesen várt itthon ... nem volt könnyű ... de itt vagyok ... és akkor már végképp nem hittem volna, hogy Julcsinak lehet / lesz kistesója ... szóval ezek után nekem a legfontosabb a bizalom ... és itt, ebben a dokiban találtam meg. :)

Ne haragudjatok, hogy nem ilyen vidám történettel jöttem ma reggel, de ez most annyira kiszakadt belőlem ... és próbálom nézni azt a néhány pozitív dolgot, amit ennek köszönhetek ... amit ebből tanultam ... szóval csakazért is :)

madar


húúúúúú, ez nem semmi story ... borsózik a hátam :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Madar, ha majd lehetőségetek adódik, Budaörs nagyon jó hely!! Én szeretek nagyon ott lakni!!!

Boboka, de jó hogy kitolta valamijét :D

Nem írtam le direkt a sok kismaminak, de ha így rákérdeztél.... :( bocsi, aki inkább nem akarja olvasni, ugorjon...
Szóval egy teljesen problémamentes terhesség után teljesen időben volt, sztem a 39. hét környékén, mikor észrevették, h nincs szívhang. Rögtön sürgős császár, de a kislány halva született. Újraélesztették, ami sikerült. A szíve elég jól működik, de a vese, máj és gyomor egyáltalán nem. Az orvosok szerint nagy valószínűséggel nem éli túl, vagy ha talán, akkor is beteg lesz. :(
Nagyon-nagyon szorítanunk kell, hogy jobban legyen!!! A mama úgy tudom, jól van (fizikailag).
Energiabomba +++++++++++++++++++

És ami még tegnap eszünkbe jutott, hogy a srác a párom barátja, akár a fia is lehetne, szinte ő nevelte. Annyira örültünk, hogy nagyjából együtt jönnek a babákok, összejárunk... remélem, bármi történik, a jó viszony megmarad és ők fel tudják dolgozni a helyzetet, szeretjük őket nagyon.

floranan
 
 


Jajj Istenem Floranan, nagyon szorítok nekik+++++++++++
Vendég
 


[quote="boboka"]J írta:bobokaajj Istenem Floranan, nagyon szorítok nekik+++++++++++


Mi is rettenetesen!!!

floranan
 
 


Sziasztok!!!! :lol:
Mi is megyünk 4D-re a dunakeszi hepinetbe (holnap)! Kíváncsi leszek a kis édespofa Fruzsira!
Ma voltam védőnéninél, és minden rendben, megdícsért, hogy nincsenek csíkjaim. Mintha rajtam múlna :lol: Már 9 kg-nál tartok, de nem igazán érdekel! Hallgattunk szívhangot, és belecsuklott :lol: :lol: Annyira édes kis hangja van :lol: :lol:
Jó nyaralást a nyaralóknak! Érezzétek jól magatokat, és vigyázni!

Kép
lili34
 
 


Sziasztok

Floranan: én is szorítok nekik. Remélem nem lesz gond!

Nyaralóknak jó pihit!!! :lol: :lol: :lol:

spickey
 
 


Kép Lotti

Kép
arvaerika
 
 


Babcika, amennyire emlékszem, az én férjem kettő UH-on volt a 9 várandósság során. Ha nem ér rá, nyugodtan menj el nélküle ( ha megszülsz úgyis eszméletlen sok külön programotok lesz), a cukroddal pedig egyáltalán semmi gond nincsen, a határ 7,8 a cukros lötty után. Az enyém 9,4 volt!

Madar, a régebbi sebek jó, ha előjönnek és begyógyulnak a várandósság során, ellenkező esetben esetleg szülés közben jönnek elő - és talán azért is van ez a fórum, hogy segítsen feldolgozni mindazt, amit kell.

Nem éhezem, az előírt adagokat feltétlenül elfogyasztom, csak ha 0 az éhhalál széle és 10 a degesz, akkor tegnap este 5 max. 6 volt vacsora után, de aztán hozott a férjem pulykasonkát, sajtot, szedtem hozzá endivía és jégsalátát és bepakoltam méretlenül, akkor már jobb volt.

Mi Zánkán szoktunk sátorozni két hetet a Várhegyen július végén (szűk családi körben: a szüleim, testvéreim, gyerekeink - 20-30 közötti létszámban).

Hozzánk most ért ide a front. Mostmár sokkal jobb (egész délelőtt aludtam).

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Nagyon aranyos a kisbabád, Erika!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Drukk Lili!

Köszi Spickey!

Erika, Lotti nagyon aranyos!!!

floranan
 
 


[quote="lili34"]S írta:lili34ziasztok!!!! :lol:
Mi is megyünk 4D-re a dunakeszi hepinetbe (holnap)! Kíváncsi leszek a kis édespofa Fruzsira!
Ma voltam védőnéninél, és minden rendben, megdícsért, hogy nincsenek csíkjaim. Mintha rajtam múlna :lol: Már 9 kg-nál tartok, de nem igazán érdekel! Hallgattunk szívhangot, és belecsuklott :lol: :lol: Annyira édes kis hangja van :lol: :lol:
Jó nyaralást a nyaralóknak! Érezzétek jól magatokat, és vigyázni!


Szia Lili:) ... hányra mentek? ... mi fél4re :):):) ... lehet, hogy összefutunk ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="laki papné"]B írta:laki papnéabcika, amennyire emlékszem, az én férjem kettő UH-on volt a 9 várandósság során. Ha nem ér rá, nyugodtan menj el nélküle ( ha megszülsz úgyis eszméletlen sok külön programotok lesz), a cukroddal pedig egyáltalán semmi gond nincsen, a határ 7,8 a cukros lötty után. Az enyém 9,4 volt!

Madar, a régebbi sebek jó, ha előjönnek és begyógyulnak a várandósság során, ellenkező esetben esetleg szülés közben jönnek elő - és talán azért is van ez a fórum, hogy segítsen feldolgozni mindazt, amit kell.

Nem éhezem, az előírt adagokat feltétlenül elfogyasztom, csak ha 0 az éhhalál széle és 10 a degesz, akkor tegnap este 5 max. 6 volt vacsora után, de aztán hozott a férjem pulykasonkát, sajtot, szedtem hozzá endivía és jégsalátát és bepakoltam méretlenül, akkor már jobb volt.

Mi Zánkán szoktunk sátorozni két hetet a Várhegyen július végén (szűk családi körben: a szüleim, testvéreim, gyerekeink - 20-30 közötti létszámban).

Hozzánk most ért ide a front. Mostmár sokkal jobb (egész délelőtt aludtam).


Anna: szűk családi kör - 30 fő :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Megjöttünk. Minden oké Lőrinccel.

BPD:67mm
HC:252mm
AC:228mm
FL:51mm

becsült súly:1080 gramm

Kép

Kép
kata05
 
 


Nagyon szép Lotti is, Lőrinc is :lol: :lol: :lol: :lol:

Fogam most nem fáj. Hétfőn kerül bele végleges tömés :wink:
Vendég
 


Bibi
A cukros löttyit csak akkor szabad meginni, ha az éhgyomri vércukor 7,8 feletti (akkor az már egyébként is diabétesz). A vizsgálat előtt rendesen kell étkezni, előtte 3 napig legalább 150g szénhidráttartalmú kajázás kell. A vizsgálat előtt 12 órával nem szabad enni.
Dinnyének nem is magas a szénhidráttartalma :wink:
Vendég
 


Lotti és Lőrinc is csodaszép! :lol:

Lőrincnek micsoda karakteres orra van!!!

Kép

Kép
hgrita
 
 


Kata!

Nagyon jó képeket kaptatok Lőrincről! És szép méretei vannak...nem nagyobb egy picit, mint 26 hetes?

Kép
arvaerika
 
 


[quote="mabe86"]B írta:mabe86ibi
A cukros löttyit csak akkor szabad meginni, ha az éhgyomri vércukor 7,8 feletti (akkor az már egyébként is diabétesz). A vizsgálat előtt rendesen kell étkezni, előtte 3 napig legalább 150g szénhidráttartalmú kajázás kell. A vizsgálat előtt 12 órával nem szabad enni.
Dinnyének nem is magas a szénhidráttartalma :wink:


Köszi, Mabe az infot: akkor ma már semmit nem eszem :) ... dinnye: pedig a védőnő már most letiltott róla, mondván magas a cukortartalma :shock: ... ha ez igaz, ezt lesz a legnehezebb nekem betartani: görögdinnye-őrült vagyok :) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Madar,nekem is volt méhenkívülim,tudom mit éltél át.

Móka szép kilátás.

Floranan.szorítok nekik én is.A csajok strapabíróbbak ám ,több esély van.

Erika te is voltál 4d-n????????Jaj de kis aranyos Lottibaba.

Kata,Lőrincbaba is szép,és ha jól látom gondolkodik???

sutimano76
 
 


Bibi
10 deka görögdinnyében van 6,5 g szénhidrát (alma: 7g, málna:5,4g, barack: 9g) :wink:
Vendég
 


Erika: Kisasszony nagyon édes, olyan csajosan bújik el a nyilvánosság elől :lol: , de ami látszik igazi Botticelli angyalka.

Kata: Lőrincről is hasonló szépek jutnak eszembe, meg a "cogito ergo sum" :lol: , bár az alsó képen már Lőrinc is mosolyog ezen.
A súlya viszont nem semmi! Ha jól emlékszem, ezt a varázslatos 1kg-ot 28. hétre érik el.

Front: Tudom nem helyes, de ma sajna le kellett autóznom majd 500km-t ezek után szandi vásárlás a 3 csemetének, ami nem ecccerű. A lányomnak 37-38 lába van 12 évesen, találj olcsót és nem felnőttest, hááát nem volt könnyű. Majd fiamnak is ez a para, de neki 36-37 és csak 9 éves. Nemrég totyogtam haza, elkapott a zuhi is, a magnéziumot turbóba ettem a hidegfront miatt. A gátam egyszerűen szétreped, annyira fáj. Mivel kéziztem fiatalabb koromban, törött is sok csontom, na azok is külön életre keltek és úgy érzem magam, mintha megjártam volna vietnámi háborút. :cry:
Na ennyit a hidegfrontokról, remélem holnapra kijavulok. Lassan 5 gyerekkel kell birkóznom, nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy fájok :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Ti terveztek Babaváró partit?

Nekem a nővérem is és a barátnőm is augusztusra várja a babáját, én meg szeptemberre. Tervezzük, hogy néhány héten belül csinálunk bulit :wink:
Vendég
 


Sziasztok! Csak benézek, mert extra fáradt vagyok!

Mabe nálunk is volt vihar rendesen, mi is fent voltunk, egyszer akkorát dörgött, hogy arra riadtam fel,hogy a gyerkőc mindjárt kiugrik belőlem.

Flora++++++++++++++++a gyerekeknek!!

Nálunk megint jön a vihar.

A Lotti és Lőrinc is gyönyörű!!

Ja mellesleg :D van debrecenben egy pici lány aki tényleg kiviharzott a viharban anyuci pocijából. 4óra 25 perc alatt, hajnali 4.25-kor 2900g és 52 cm -rel megszületett a keresztlányom Zsófi, jól vannak:D

Én ma gyalogoltam vagy 10 km-t és hát nem vagyok valami fittipaldi!!

Nektek van olyan hogy szúrkál ott bent a hüvelyetek végén??? Nekem szokott, ez lehet méhszáj??? Janónál is volt ,de később, viszont szülésnél még nem voltam nyitva, remélem most sem az, hanem csak úgy. Nem függ össze keményedéssel, csak úgy szúrkál. Ja és néha a gyerek is oda rúg.

Kép
babcika
 
 


[quote="mabe86"]B írta:mabe86ibi
10 deka görögdinnyében van 6,5 g szénhidrát (alma: 7g, málna:5,4g, barack: 9g) :wink:


kösziiiiiiiiii: ez azt jelenti, hogy átlagos a ch tartalma :):):) ... phphph: védőnő nincs a helyzet magaslatán: nem neki kellett volna mondani, hogy 12 órával előtte (tehát este 7 után ne egyek ??? ) ... pedig, még rá is kérdeztem ... no comment .... :?

örülök, hogy rendben van fogad :wink:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="csunyeszka"]E írta:csunyeszkarika: Kisasszony nagyon édes, olyan csajosan bújik el a nyilvánosság elől :lol: , de ami látszik igazi Botticelli angyalka.

Kata: Lőrincről is hasonló szépek jutnak eszembe, meg a "cogito ergo sum" :lol: , bár az alsó képen már Lőrinc is mosolyog ezen.
A súlya viszont nem semmi! Ha jól emlékszem, ezt a varázslatos 1kg-ot 28. hétre érik el.

Front: Tudom nem helyes, de ma sajna le kellett autóznom majd 500km-t ezek után szandi vásárlás a 3 csemetének, ami nem ecccerű. A lányomnak 37-38 lába van 12 évesen, találj olcsót és nem felnőttest, hááát nem volt könnyű. Majd fiamnak is ez a para, de neki 36-37 és csak 9 éves. Nemrég totyogtam haza, elkapott a zuhi is, a magnéziumot turbóba ettem a hidegfront miatt. A gátam egyszerűen szétreped, annyira fáj. Mivel kéziztem fiatalabb koromban, törött is sok csontom, na azok is külön életre keltek és úgy érzem magam, mintha megjártam volna vietnámi háborút. :cry:
Na ennyit a hidegfrontokról, remélem holnapra kijavulok. Lassan 5 gyerekkel kell birkóznom, nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy fájok :lol:


Szegény Csunyi: extra gááááááz napod volt :( ... sajnálom ! :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="babcika"]S írta:babcikaziasztok! Csak benézek, mert extra fáradt vagyok!

Mabe nálunk is volt vihar rendesen, mi is fent voltunk, egyszer akkorát dörgött, hogy arra riadtam fel,hogy a gyerkőc mindjárt kiugrik belőlem.

Flora++++++++++++++++a gyerekeknek!!

Nálunk megint jön a vihar.

A Lotti és Lőrinc is gyönyörű!!

Ja mellesleg :D van debrecenben egy pici lány aki tényleg kiviharzott a viharban anyuci pocijából. 4óra 25 perc alatt, hajnali 4.25-kor 2900g és 52 cm -rel megszületett a keresztlányom Zsófi, jól vannak:D

Én ma gyalogoltam vagy 10 km-t és hát nem vagyok valami fittipaldi!!

Nektek van olyan hogy szúrkál ott bent a hüvelyetek végén??? Nekem szokott, ez lehet méhszáj??? Janónál is volt ,de később, viszont szülésnél még nem voltam nyitva, remélem most sem az, hanem csak úgy. Nem függ össze keményedéssel, csak úgy szúrkál. Ja és néha a gyerek is oda rúg.


Én nem tudom, nekem még soha nem esett le, hogy esetleg a méhszájamat érzem :shock: :shock: ... talán csak szüléskor, amikor tágult ... de nem vagyok benne biztos, hogy akkor az fájt ... van ott idegvégződés ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Lotti gyönyörű, látom bújocskázott.

Köszönöm a dicséreteket. 27+2-nek dobta ki a gép a korát. Tehát csak 4 nappal nagyobb a mensi szerinti kornál.

Csunyeszka, sajnálom a fájdalmat. Én is kéziztem.

Mabe, nem akkor szabad meginni a cukroslötyit, ha az éhgyomri 7,8 alatt van?

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Még vagyunk!!

Csak gyorsan átfutottam 1-2 oldalt.

UH-s képek nagyon édik. Sajna mi lemaradunk a 4D-ről. Ez van. Mindent nem lehet.
Rohanok a kórházba, nagyim túl van a műtéten! Végre!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt Mindenkinek, jobbat, mint az enyém :( ... elmentem a terheléses cukorra, de hétfőn mehetek újra: ma megszúrtak, mert a XXI. században nem tudják megállapítani az adott vércukorszintet adott pillanatban ... mivel nincs 1 hónapon belüli éhgyomri adatom, ezért most megszúrtak, hétfőn meg menjek vissza újra, és majd még 2szer szúrnak, közben lötyi :shock: :shock: :shock:

A férjem mára szabadságot vett ki, hogy el tudjuk intézni a vérvételt, és vasárnap mentünk volna a Balcsira ...

Amin igazán kiakadtam: a védőnő miért nem mond SEMMIT el ??? ... nem hiszem el, hogy egy anyám korú védőnő ne tudná, hogy mennek a dolgok ... vagy, ha nem tudja, miért nem mondja, hogy kérdezzem meg a labort ???

JA, és ott az asszisztens, aki szúrt, tök bunkó módon beszélt velem, sírva is fakadtam: hátramutatott a feje fölé, hogy ott a protokol, nézzem, meg, ha valami nem tetszik, lehet reklamálni a főorvosnőnél ... és elém lökött egy papírt, amin a telszáma volt ... én értem, hogy őt is kötik a szabályok, de azért lehetne emberi hangnemben beszélni, főleg egy kismamával ... jól felzaklattam magam, úgy próbált meg vért venni ... nem találta a vénámat, és mozgatta a karomban a tűt, végül úgy húzta ki, hogy nem jött belőle vér ... aztán megszúrta a másik karomat is, abból nagy nehezen sikerült vért venni

Mikor kijöttem kellett vagy 10 perc, hogy megnyugodjak annyira, hogy vezetni tudjak ...

Nnnnna ... jól kipanaszkodtam magam ... remélem, legalább a délutáni 4D sikeres lesz ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Halihóóóóó,

itten vagyok. :lol: Látom Lotti nem tagadja le, hogy igazi kishölgy és kis szemérmesen bújkált. :) Azért így is jó kép lett róla.
Lőrinc baba előtt meg le a kalappal. Jó kis húsos pofija van már neki is.

Mi is szerencsével jártunk tegnap. Bár az odavezető bő 1 órás útba szépen beszunyizott, azért még tök jó képeket sikerült kapni. És úgy néz ki jó nagy baba lesz:
BPD: 74 mm
Hossz: 36 cm
Súly: 1.150 g
Gép szerint 28 hetesnek felel meg! :lol:

Kép Kép Kép KépHammm, bekapom a lábam. Kép :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.06.12 08:08-kor.

Kép Kép
manósziget
 
 


Jaj, Bibi :? Nem irigyellek a reggeli kálváriáért. De nincs nekik tesztcsíkjuk, hogy az ujjbegyből vegyenek vért? :shock: Persze biztos egyszerűbb a kismamikat nyolcvanszor berángatni emiatt, hiszem semmi más dolgunk nincs. :twisted:

Taranee, mamidnak mielőbbi felgyógyulást. Majd írd meg hogy sikerült a műtét és hogy van.

Kép Kép
manósziget
 
 


Sziasztok!

Egy tejeskávé mellett szépen végigolvastalak Benneteket :)

Floranan: még azért nem adtuk fel teljesen Budaörsöt, nekem is nagyon tetszik, meg apa állandóan a Balatonra és Horvátországba utazik, ezért is vetődött fel a gondolat ... de most sok-sok más céges fejlesztendő dolog van, talán majd tavasszal újra neki ugrunk a dolognak :wink:
Egyébként a fősulin egy csomó beadandót írtam Budaörsből ... szóval, elég jól megismertem :)

Erika, Kata: nagyon helyesek a manók. :) Kb. 3,5 hete én is voltam 4D-n és egy egész jó kis kép kerekedett belőle, majd felteszem.

Anna: igen igazad van a régebbi sebekkel kapcsolatban ... de még olyan sokszor eszembe jut ... az átélt fájdalmak (pedig iszonyú magas a fájdalomküszöböm, de ez semmihez sem fogható volt), a bizonytalanság, a kiszolgáltatottság (tudnék mesélni a francia egészségügyről is, meg arról, hogy a mentő addig nem vitt el, amíg nem mutattam meg, hogy van elég euróm, hogy kifizessem, pedig volt biztosítás, hitelkártya midnen), arról, hogy amíg az orvosok a kórházban nem jöttek rá, hogy mi a bajom, hogy kezeltek ... persze utána mindenki baromi kedves lett és kapkodtak ezerrel, reggel 7-kor voltam először rosszul és kb. délután 4-5 óra körül vizsgáltak meg a kórházban az UH-val, addigra 3 l vér volt a hasüregemben ... a tudat, hogy Julcsi itthon vár ... és már nem engedtek telefonálni sem, azt mondták, nincs rá idő ... a párom a tengerentúlon volt ... talán azóta sem tudtam feldolgozni ... és hát az előzmények ... Julcsi elsőre, azonnal sikerült, minden rendben volt vele ... sosem gondoltam, hogy bármi problémám lehet ezen a téren ... aztán 4 vetélés, és 2 méhen kívüli terhesség ... tudom ... semmi sincs véletlenül ... mindebből rengeteget tanultam, egy csomó dolgot átértékeltem ... de feldolgozni teljesen ... nem tudom mikor fogom ... ne haragudjatok, hogy megint ilyeneket írtam ... az én történetem talán arra jó, hogy hitet és erőt adhat másoknak ... hogy sosem kell feladni ... hogy mindig fordulhatnak jóra a dolgok ... csak előre kell nézni ... nekem ez és Julcsi segített ebben nagyon sokat ...
Zánka: mikor Csicsón vagyunk, mi mindig a régi jó kis táborba járunk le pancsolni ... majd megírom, ha megyünk, hátha Ti is ott lesztek a "szűk családi körrel"
:)

Süti: sajnálom, hogy ezen Neked is át kellett menni, de lényeg, hogy most már mosolyoghatunk

Babcika: nekem is szokott szúrkálni ... de azt mondják ez természtes ... persze nem a legkellemesebb érzés.
10 km gyaloglás? Hová?
:roll: Vagy csak a sport kedvéért? Húúú, nagyon fitt vagy. :wink:
Egyéként én is kéziztem, úgy kb. 8 évig ... és nagyon szerettem ... annyiszor álmodom még most is, hogy meccsen vagyunk és játszunk :)

Csunyeszka: jobban vagy? Kitartás, a hidegfrontra jön majd a meleg. :wink: :wink:

Lányok: Jól emlékszem, hogy nem minden tegnapi kukucsos jelentkezett? Manó, Veletek mi van? Várjuk a fotót. :)

madar
madar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?