Új privát üzeneted érkezett!

julcsi,zsufi: jók a képek! Helyesek a Marci fiúk!!!!!

Kép
budabo
 
 


Bogi: Na, akkor nem volt igazam... (Már, hogy ezt még annyira nem csinálják a 4 hósak...)Mindegy, mi hason sokat gyúrunk, úgyhogy ezt folytatjuk tovább!

Viszont a lényeg: jipijjéééé! Az imént megérkezett az új, saját, "sohanemkellvisszavinni" mérlegem!! :D

ladmon
 
 


Gyors bekukk, Apa most elment a géptől! :D

Nagyon jók a minitalis képek! :lol:

Nilabali, szegény Bazsa, örülök, hogy ma jókedvvel ébredt! :)

Amy, jó hogy újra itt vagy! :lol:
Azta nem semmi hogy benőtt Vendi kutacsa! :shock:
zsu83
 
 

 
 

Éljen-éljen Ladmon mérlege!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8)
zsu83
 
 


Ladmon: hát az a fura, hogy Hanna is izmozik ezerrel. Ő is ki tudja magát támasztani oldalra tett kezekkel. Persze sokáig nem bírja, de mégis meg tudja csinálni. Kész kis vasgyúró, lehet tapintani is a combizmát rendesen. Szerintem egyébként emiatt sem tud megfordulni. Mert volt már olyan, hogy hasról próbált oldalra billeni, de a kezeit mindig kifeszíti oldalra, azon támaszkodik és sztem ezért sem megy neki. De szerintem ne izgasd magad, Esztike baromi jól fejlődik, előbb fog szaladni sztem, mint Hanna.

Bogi: hát igen. Nagyon sokat vagyunk egyedül. De ennek van jó oldala is. Amikor együtt vagyunk, akkor viszont nagyon élvezzük minden percét, mint az első randisok. :oops: :) Tegnap is este későn érkezett meg és úgy örültünk egymásnak, mint akik már hónapokkal ezelőtt nem találkoztak.
De az éjszakát ma is egyedül töltjük. :(

Zsufi:elmondom, hogy én ma mit ettem. Sütöttem krumplit kockára vágva, majd jól megsóztam, borsóztam, törtem bele friss foghagymát és a végén jó sok sajtot olvasztottam a tetejére. Egyszerű és nagyon finom, főleg ha az ember jó fűszeresen csinálja. De most nem is nagyon tudtam volna mást csinálni, mert ma zárva minden én meg tegnap megfeledkeztem róla és nem vásároltam mára. Még jó, hogy Manónak van elég tápszere.

Panna
pandusika
 
 


ladmon: :cry: éljen a mérleged!!! Viszont ti sokkal jobban alszotok

Kép
budabo
 
 


panna: mi van a melóval? lehet hogy már írtad, de lemaradtam.

Kép
budabo
 
 


Pandus: Köszi a tapasztalatokat, egyáltalán nem veszem okoskodásnak... Amit Te az elején vigigcsináltál, az nem semmi!!! Tápin én is gondolkodom, még meglátjuk, hogyan.

Ladmon: Strandtéma: De nem vagy kövér... :wink:
Marci is csinálja ezt a felnyomást, gyönyörűen. (Olyan vállizmai vannak, hogy csak nézek! :oops: ) Az árfodulás mégis csak hébe-hóba sikerül még (éjjel mindig :x ) Az erő megvan, a technika még nem kidolgozott... :)
Mérleg: fél évvel ezelőtt nem gondoltad volna, hogy így tudnál egy mérlegnek örülni, igaz? :wink: :lol:
Nagytalin látunk?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Pandus: A melót én is akartam kérdezni! (hajnalban jutott eszembe, mikor dajdajozott Marcipán :lol: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


:cry: :cry: :cry: elmentek,mindenki :cry: :cry: annyit mondok, h nagyon jó volt!! Babák annyira helyesek voltak!!! Édibédik! CSinált elif egy csomó képet!!!! :lol: :lol:
Jajjjj bogi, mondtam én nekik pedig, h medibe láblógatós,de nem hallgattak rám!! :cry:

Kép
kaandi
 
 


Lányok, Botinak ez kellene kivárni a 4 órát, mindjárt evett rendesen ,lemértem ugyebár és 180g-t szopizott be hirtelen... :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Lányok, Botinak ez kellene kivárni a 4 órát, mindjárt evett rendesen ,lemértem ugyebár és 180g-t szopizott be hirtelen... :lol: :lol: na most meg bealudt az ágyamba, pedig kellene indulni Erikért a suliba

Kép
kaandi
 
 


mit művel ez a babanet ? :shock: :shock: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Kaandi: KÉPEKET!!!

Apa egész nap meaculpázik :). Nem akartam én Őt szidni, nagyon rendes, segít sokat, Gyerekért odavan, értem is, csak néha kicsit kibújik belőle a férfi és akkor figyelmetlen...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Budabo ügyik vagytok! Érdre mentek? Akkor közel lesztek... melyik irányból mentek? Mert ha Telki felől akkor talizhatnánk... nemsokára talizok Zümissel is :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:13-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:13-kor.
Vendég
 


Bogi, Julcsi: hát azzal a melóval, egyelőre semmi... :( Van egy másik is most kilátásban, de most már babonából addig nem írok róla, amíg nem derül ki, hogy mi lesz belőle. Mindenesetre ez esélyesebbnek tűnik. :)

Panna
pandusika
 
 


ez a hülye babanet meghibbant..mindet kitörölt, amit írtam, miután már elküldtem!!!!!
Na mindegy,. a lényeg, hogy már nincs időm megin reagálni mindenre! Szomori vagyok, hopgy lemaradtam talikról, de jó, hoyg ti tudtok összejárni!!!Nemigen olvasgattam mostanság...na meg amennyi időm van! :)
utálok őpaakolni, de már lassan neki kell kezdenem, pedig csak 7vége lesz. ja alfa 147- ünk van, és nem fogunk elférni... kell még babakocsit is, meg polifoamokat...stb vinni...jó ég!
Vincinek 100 váltás ruci kell...nagyok is, na meg én, se fürdőruci, se jó séró...elcseszte a fodrász, alig vágott, pedig kértem kopasszon meg..na majd a jövő 7en újra vágatok mással :x
Buli volt délután, Vinci kacagott, olyan édes volt(még most is az) :)
Apacuka együttest ajánlom fiygelmetekbe, aki még nem ismerné, Vincinek a tükörkép című szám jött be a legjobban, mikorkezdődik már rötyög :) Itt tudtok hallgatni: http://www.apacuka.hu/
Kép

megyek is, majd jövök....és írok...meg olvasok...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Julcsi nagyon sajnálom hogy ilyen rossz éjszakátok volt.
Igaz én is írtam anno hogy Petra nagyon sokáig nem akart aludni napközbe...bármit bevettetem,még a cici se hatotta meg hogy aludjon,de arra senki nem irt egy jó tanácsot se...igy én bele törödtem hogy nem alszik nappal...de aztán egyszer csak magától elaludt...aminek én nagyon örültem...igaz mostanság már 2x alszik egy nap.Ma igaz többet aludt a kelleténél mert ,hát elégé hülye idő van esik az eső be van borulva.
Na megyek Döncihez...mert nyafi megint...utálom ezt az időjárást...
Fel a fejjel meg láttod hamar rendbe jönnek a dolgok!!!

Ladmon:Most már csak a tiéd senki másé....már méricskélhetsz 1000el :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


panna: sok sikert de ha összejön gyere a hírrel!! :wink:

julcsi: a tápszer estére lehet hogy nem rossz ötlet, de te tudod hogy és mit próbálsz ki

kaandi: szomorú vagyok, hogy még egy láblógatos sincs :cry:

millye: mi Buda alsórakpart felől megyünk és sajna időre ballagásra, úgyhogy nem nagyon tudunk talizni, pedig jó lett volna.

Kép
budabo
 
 


Kaandi, örülök, hogy jól sikerült a mai minitali, és irigy is vagyok! :oops: :lol:

Panna, drukkolok nagyon hogy összejöjjön a párodnak egy szuper állás! :)

Bencus ma aludt 2szer másfél órát, ez már haladás! :)
zsu83
 
 


Julcsi,

nagyon sajnálom, hogy így telnek az éjszakáitok. Apának utólag pirospont, hogy szánja bánja, hogy nem segített. Néha bizony én is meg szoktam haragudni apára...
Mi jól vagyunk, Danika nő mint a gomba. Most kb 7,3 kg körül lehet. Fordulni esze ágában sincs, mostmár nem is aggódok ezen. Viszont ha megfogom a két kezét felül, és annyit de annyit dumál. :lol:

Elif, Pandusika,

Danika sem forog. Szerintem nincs két egyforma baba, biztos vagyok, hogy előbb-utóbb a mi babáink is forognak majd :wink:

Nem tudtam visszaolvasni rendesen ezért kérdezek. Mostmár lehetne tejpépet is adni a babának? Én eddig csak reszelt alma levét adtam, az nagyon ízlik neki, a pépesített almát pedig üvöltve kiköpte. De nem is erőltetem, mert nagyon cicifüggő még.
Most valamitől rengeteg a tejem, homeós bogyóra most nincs is szükség.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: a tejpép dolog szerintem ahány védőnőt és orvost kérdezel meg annyi választ fogsz kapni. Mi táposok vagyunk és a dokinő azt mondta tejpép 5 hótól,majd utána főzelék addig gyümi. Már két hete gyümizünk, reszelt alma leve, meg volt már picit a husa is, ezen a héten meg őszilevezünk és imádja. Szóval megoszlanak a vélemények. Szép súlyban van Danika!

Kép
budabo
 
 


Húúúúúúllllllllllaaaa vagyok...

Együttalvás: hát, végülis jobb volt, nem tudom megítélni mert ma éjjel Z ébredt fel százszor, szerintem fájt valamije. Nagyon fetrengett szegény, meg volt hogy üldögélt a sötétben az ágyon :roll: ilyesztő látvány egy majdnem hiperaktív kétévest a sötétben üldögélve látni ahogy maga elé néz meredten. :shock:

Ma is együtt alszunk, ha beválik akkor apa jó időre búcsúzik a nagyágytól :wink: szerencsére partner a dologban.

Julcsi a türelemmel kapcsolatban ne felejtsd, hogy van egy kétévesem is, már rég nincsenek idegszálaim :wink: :lol: Eleinte én is kibuktam de már olyan fáradt vagyok, hogy ha felkelek éjjel akkor is alfa-hullámokat terjesztek és ettől megnyugszik még Oli is :D

Zétinek lehet hogy mégsem veszik ki a csomót hanem egy csövet vezetnek bele amit két napig benne hagynak és abból lesz valahogy szövettan :shock: ez nekem több szempontból is elképzelhetetlen, de majd holnap kiderül. :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Budabo,

most nézem a vonalzódon, hogy 1 nap van a babáink között. Füge akkor Valentin napon született. Nekem a magzatvíz Valentin nap este folyt el de 13 órás vajúdás után csak másnap született Danika.
Nagyon aranyos a kendős kép Fügéről.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Budabo :( nem baj... majd legközelebb...

Jó volt a minitali... :D teszek fel a közösbe képeket.
Nagyon helyesek Zümis gyerekei. Jót beszélgettünk. :D

Zümis köszi a sütit! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Köszönöm a gyógyüzeneteket, már jobban vagyok, azért még mindig nem az igazi, de ha ilyen marad, ettől még lehet aludni, reggelre meg nyoma se lesz a fájdalomnak :D (a trutyitól is búcsúznék szívesen...)

Zsancy, akkor szerintem döntsd el, hogy mikor jó neked egy tali Budapesten, én tuti ott leszek! :D

Julcsi, ezek szerint nem jött be a teázás? :( sajnálom. Cumi-ügyben most hogy álltok? Próbálod leszoktatni, vagy az éjszakák miatt inkább nem?
Az jutott eszembe, hogy megy éjjel is a számítógépetek? (ha jól sejtem, azon a falon van Marcibogyesz ágya is.) Csak mert hallottam olyat, hoyg egy baba azért nem aludt jól, mert pont a fal túloldalán valami elektromos berendezés ment, és az zavarta.
Sajnálom, hogy Istivel is összezörrentetek, így totál fáradtan az ember még érzékenyebb, remélem, helyrerakjátok a dolgokat este :)

Marcik de nagyon édikék :D

Amy, nagyon fürgén növekedik ez a Vendi :) ügyes nagyfiú! (rég hoztál róla képet ám!)

Kutacs: nekünk is ha megjelenik a koszmó, tuti ott - gondolom azért, mert ott azért óvatosabban bánok vele, hajmosáskor is.

Ladmon, Adri kinyomja magát teljesen, de védőnő szerint a hasonló korú babái még nem csinálják ennyire, meg ritka dolog, hogy ennyire szeressen egy baba hason lenni, mint ő. (Cserébe mi hátról még icipicit se fordulunk oldalra se, mert ugye ritkán van háton...)
Hipphipphurrrá mérleg :D

Elif, szólj férjednek, hogy érjen már haza, és adja már oda a gépet, és tehesd már fel a képeket!!! :D

Szonja :lol: :lol: :lol: tud élni :lol:

Monic, ó üdv a legalább-félnapig-vajúdók táborában :lol: de rég is volt...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


hű tényleg, másik minitali is volt ma :) képetképetképet! :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Monic, akkor egy súlyba vannak majdnem a fiaink, Bence 7220g volt vasárnap! :)

Zétivera, és hétfőn kell befeküdnötök a kórházba? :roll:

Millye, örülök, hogy jól sikerült a minitalitok, várom a képeket! :D
zsu83
 
 


Stelly, Zsu83 feltettem a közösbe pár képet a minitaliról :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Megnéztem a képeket, nagyon jó lehetett a cukiban!!! :lol: :lol: Helyesek a gyerekek!!!
Sajna még a mi talinkról a képeket még én sem láttam, de már megnézném!! ,hogy mászott a kisfiam Szonikára!!! :lol: :lol:

Most akkor minden evést mérsz Ladmon?

Holnap megyek a jkz-ért az apehba, remélem minden ok lesz...:roll:

jajjj de várom már a képeket!!!

Kép
kaandi
 
 


Kaandi én is megnézném a képeket... Elif fényképezett? Te nem csináltál képeket? Elif képeket képeket képeket mi félhétkor köszöntünk el egymástól és 7 órakor fent voltak a képek :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


én most nem!! ,mert az elején beszélgettünk, meg gyönyörködtünk :D ,aztán meg úgy elszaladt az idő, h elif előkapta, h mielőtt elmenne kreiszi gyorsan csináljunk képeket, szóval az enyém így a lakásban maradt.....

Kép
kaandi
 
 


Bizony én is képet szeretnék! :D

Valaki tud valamit BG vadiúj családtámogatási ötletéről? Állítólag októberre kitalál valamit a szocpol helyett. Valami infó? Nagggyon-nagggyon bővítenünk kellene a házat :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu igen, hétfőn megyünk. Anyósom keresett egy gyereksebészt aki megcsinálná, és ez a sebész mondta ezt a csőbevezetéses-dolgot, de nem tudok még semmit erről, holnap beugrik anyósom hozzánk és elmondja. A hideg is kiráz. :? De ha ez megmenti a csomót... hát nem tom.

Tudjátok mi jutott eszembe? Háfi totál el van tűnve, a szüléstörténetét még megírta asszem, egy napon szültünk. Remélem jól vannak.

Azokra a nehéz napokra nincs homeopátiás bogyó? :roll:

Kutacs Olinak is nagy, és állandóan lüktet, a frászt kapom tőle :shock: tudom, az a dolga hogy lüktessen de akkor is :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


bogi: villányi vok, szoval nem közel.

vera: nagyon édi vinci. de ez a 9990 azéert nem semmi.

zsany: petrának boldog hofordulot

crocus: sztem nem fog leszokni ciciröl,

julcsi: sztem is probáld meg áttenni az ágyat.

amy: hiűnyoztál már. az enyém aztán nagyon gáz, mármint a narancsbör, akkor sem tüntek amikor renszeresen mozogtam.

panna. mandarin sem kap csak anyatejet és még 1x sem volt beteg. biztosan nem volt egyszerü anno, de az nyugtasson h mindent megtettél. és ö is uez csinálja h oldalra kiteriti a kezét és onnan ne tovább. ugye nem tud ugy fordulni.

zsufi: 2kor? mi is mindig akkor keltünk. söt most is ha vmiért felébred mindig 2 ora van. de mi reggel csak fél 6ig huzzuk. na de fél 8kor már alszik.

Kép
Kép
nicko
 
 


Zetibebi Szocpol helyett célzott kamattámogatást vezet be a kormány. A kormány tervei szerint azok vehetnék igénybe az októbertől bevezetendő támogatást, akik a kölcsönkérelem időpontjában nem töltötték be a 35 évet, illetve akiknek nincs másik lakásuk....
http://www.hirszerzo.hu/cikk.szocpol_he ... 11531.html

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zetibebi Szorítok Zének hogy hamar meggyógyuljon! :roll: Milyen nehéz napokra kellene homeós bogyó? Mensre? Mert arra van... :D CYCLAMEN fájdalmas mens, SEPIA rendszertelen mens, LACHESIS MUTUS menstruációs panaszok ingerlékenység, :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Lányok, én most búcsúzom egy időre.
El is felejtettem mondani a nagy kapkodásban, h mi holnap
Bécsbe megyünk unokatesómékhoz. :D
Ha Oli nem lenne ennyire nyugodt baba, biztos nem mernék elindulni
vele, de így elmerek... :)

Vigyázzatok magatokra nagyon, ha minden igaz hétfőn jövök!

Kép


Kép
gjéti
 
 


Gjéti vigyázzatok magatokra és érezzétek jól magatokat! Képet kérünk a nagy útról!

Én is elteszem magam holnapra mert pangás van... úgy tűnik az éjjeli baglyok még pihennek.... :D :D :D a képre is hiába várok... :(

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, Zümis, nagyon jók a képek! :) Nagyon aranyosak a fiaitok! :lol:

Zétivera, hát talán jobb ez a verzió, mint a műtét! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és végre megoldódjon Zéti problémája!

Háfi tényleg jól eltűnt! :(

Gjéti, jó utat Nektek, érezzétek nagyon jól Magatokat! :)

Jó éjt lányok!
zsu83
 
 


monic: köszi, nem megy a vonalzóm, Fügi febr.18-án született, és hál isten gyorsan. Megyek is megnézem a vonalzómat. :oops:

zetibebi: szegény Z, remélem nem fogja nehezen viselni

nicko: akkor ténleg nem közel, de legalább finom borotok van :lol:

millye,zümis: nagoyn jók a képek! helyes fiúk, kicsik is és a nagy is :wink:

Kép
budabo
 
 


Gjéti, jó utat, vigyázzatok Magatokra!

Stelly: Mindig lekapcsoljuk a gépet éjjelre, szóval ez nem lehet.

Zéti, hajrá, hajrá, hajrá! :)

Abencze, tudjuk, hogy zombi vagy, de gondolunk Rád és gyere, ha tudsz néha!!!

Mi azt találtuk ki, hogy kijövünk éjszakára a nappaliba, két okból, hogy amikor bemegyünk ne zavarjuk és azért, hogy hátha így kevésbé rohangálok rögtön hozzá, és talán magától is visszaalszik majd néha... (Végső soron annyira nem pici már) Meglátjuk. Ha nem válik be, kitalálunk majd mást.
Szent a béke Istivel, megbeszéltük, mondta, hogy Ő férfi, akit néha figyelmeztetni kell, ha el van tévedve. :wink:

Ha lenne valaki, aki nem tudta Marcink videóját megnézni, pedig szerette volna (sok ismerős nem tudta letölteni), akkor itt is megtalálható:
http://www.youtube.com/watch?v=vlACJR474AM

Képeket kérünk!

Jó éjt Anyukák!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


köszi Julcsi,így most sikerült :lol: :lol: :lol: nagggggyonnnn jóóóóóóóó!!!!!

Kép
kaandi
 
 


Jó utat Gjéti!!
ELif nem bírom tovább nagyon álmos vagyok, na majd akkor reggel gyorsan megnézem még apeh előtt :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Szép jó estét!

Fotók, videók nagyon jóóóóók. Ezen felbuzdulva én is csináltam egy rövidke videót, ez még csak szárnypróbálgatás :)

http://www.youtube.com/watch?v=boF6Y9F8 ... annel_page

Minitalikért továbbra is irigy dög!
Ladmon: ha gondolod jövő héten csakazértis összehozhatánk egyet :wink:


Enyém lányom megtanult oda-vissza forogni, hasról hátra, hátról hasra, ergo: ma mire bejöttem a konyhából a parkettán találtam :shock: Még jó, hogy csak a játszószőnyegről mászott le, nem az ágyról :) igaz ott már nem merem egyedül hagyni.

Ééééééééééés: már csak 20 g hiányzik a 6 kg-hoz! Hurráhurrá!

Zeti: remélem nem lesz semmi
probléma,szorítunk!

Kép

Kép
hel29
 
 


A nyugodalmas jó éjszakát lemaradt! :) Tehát:
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hel29
 
 


helga: király!! találó a zene! Ügyes Barbi. :lol: :lol:

Kép
budabo
 
 


Zümis: oszt hol dugdostad ezt a cuki Mukit eddig? Nem nagyon futnak a képek róla ide, ugyebár?

Millye: te Andrisod meg édespofa, mint mindig...

Persze az abszolút kedvenc: Muki sír Andris meg nevet rajta! Ihajjcsuhajj!:D

És imádom a Marcik oda-vissza tapiját is! Ollllyan zabbantanivalók!

Gjéti:
nektek jó utat! (Persze vicces, hogy "ja, most jut eszembe!!") :)

[quote]M írta:ost akkor minden evést mérsz Ladmon?

kaandi: Jeeejjeeeejjeee, igenigenigen... De meg tudom magyarázni (ideológiakovácsolás meg minden, amit akartok! ) :lol:

Ééééés, míg ki nem csúszunk a napból: Petrababa éljen soká!

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?