Új privát üzeneted érkezett!

Halihó! Látod Plutonella, Dóri tudja a dolgát. És ezek szerint Te is. Mos már megnyugodhatsz, hízott az aprójószág, nem éhezik, nem csináltad rosszul. Innentől kezdve maradj a heti egyszeri mérésnél, szoptasd ha éhes, (de kérlek, csak egy mellből), és hat hetes korára szépen kialakítja a rendszerét. Ha kézzel fejsz, tegyél egy nagy szájú bögrét az asztalra, és hajolj fölé. (Nekem a söröskorsó jött be.) Egy két hét múlva már nem fog spriccelni.
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Etelka:Köszönöm szépen remélem én is hogy valami ilyesmi lesz ...ma már nem is köhögött annyit jó lenne ha elmúlna végre! :? Szépen növögetik odabent a pocaklakód:)
Na megyek etetni sziasztok:)

Kép
Kép
marcsi2525
 
 


Marcsi: ez a köhögés lehet valami védelmi reakció, nem?? :roll: drukkolok, hogy hamar elmúljon.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 

 
 

Morca nagyon ügyes zsoké Matyi!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Morca: nagyon ügyes ez a kis lovag!!! :wink:

Nitacska: azért csináltunk ma egy NST-t,mert 2 hétre elmegyek, és előtte még meg akarták nézni Ildiék, minden rendben van-e.
Ma volt a nagylabor is, de sajnos a cukor nem lett jó, a vizeletben is volt, így csütörtökön befekszem egy napos terheléses mérésre, még utazás előtt. Szombaton tesó esküvője lesz, addigra legyünk túl mindenen.

Vigyázzatok magatokra mindannyian, és a lurkókra is!
A szoptatással csak így továb ügyesen, minden tuti lesz!

Puszi Mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Eszty, vigyázz Magatokra nagyon! Lehet, hogy a mostani sürgés-forgás miatt nem lett jó az eredmény? reménykedünk, hogy minden okés lesz, és nyugodtan mehettek az esküvőre meg pihenni is!!

Marcsi, ha már ennyien remélünk, és küldjük a pozitív energiákat is ezáltal, akkor már csak meggyógyul a legényke :)

Beszéltem a dokim asszisztensével, és ő is azt mondta, hogy a dokinál kéne lenni a vérvételes leletemnek, és hogy kikéri, mert jövő héten úgyis megyek oda hozzájuk :) szóval remélem minden okés lesz :)

Na, megyek még kicsit dolgozgatni... :S

Vigyázzatok Magatokra! és szép estét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Eszti már értem.....remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!
Ildi mikor leszel bent a korházba, bemennék a leleteimért?! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


oh a kép:) ma csináltam egy pocakos képet:) hogy megmutassam :)
Kép 12. héten :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka szépen gömbölyödsz!!!!!!

jaj lányok most nem vagyok ideges.....kimentem a konyhába csinálni melegszendvicset.....a gyerek meg percenként jár a mosdóba kezet mosni...gyanus lett hogy sokat járkál.........jövök be vele és látom hogy a műkörmös táskám bnyitva.az ágy meg csillámporos......azt hittem kitekerem a nyakát .........a méregdrága csillámpor fele hiányzik.....áááááááááááá.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, nyugi :) a csillámport még meg lehet venni máshol is, meg máskor is :) tudom, méregdrága, de azért jobb, mintha a körömlakkot locsolta volna szét..... nem? szoktál csak simán lakkozni is? :) ha már csepelen leszünk, gyakran is összefuthatnánk :D ezügyben.... :D ha van rá mód :)

bizony, már látszik a Pocaklakó, aki szerintem kislány :) egy kis hercegnő :) (nagy pofára esés lesz, ha fiú :lol: ) de mindegy :) a lényeg a közhely, hogy egészséges legyen :) ha fiú lesz, mehet focizni az apjával, ha lány lesz, maradhat velem gobelinezni :D :lol:

Jó éjt Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Hahó Lányok!

Morca, de klassz képek! Látom, Matyi és a póni jól kijöttek egymással! Hol van ez a lovarda? Milyen gyakran jártok? Azért is tetszik nagyon, mert végre nem egy kis karámban látni kőrözni a lovast és lovat oktatóval. Ez így a szabadban sokkal jobb lehet. Van egy olyan titkos vágyam, hogy egyszer lovasoktató leszek. Persze ez nem ma lesz, meg hát még magamnak is meg kellene tanulnom valamennyire lovagolni. A lovasedzőm pl. azt szokta mondani, annak, aki azt mondja "jöttem megtanulni lovagolni", hogy "oké, én is szeretnék megtanulni". (pedig már egy "kis" ideje lovagol. :) Ezt az idők végezetéig lehet tanulni, de ami a legfontosabb az egészben, az a ló szeretete és a lovaglás élménye. No meg a természettel való kapcsolat. Egyszer volt szerencsém egy hétig terepen lovagolni. Amikor megindult alattam a ló, akit nem ismeretem előtte, meglepő volt, hogy nem az általam megszokott munkavágtában ment, hanem kinyújtva, nagyon- nagyon gyorsan. Néha még levegőt is elfelejtettem venni, úgy ledöbbentem. Szó szerint félelmetesen jó volt. Az erdőben suhantunk, fütyült a szél a fülemben, a faágak, levelek súrolták a fejemet, feledhetetlen élmény volt.
Nagyon kiváncsi vagyok, Matyinak milyen nagy lesz a lóimádata. Kicsit irigylem is, hogy már ilyen kiskorában megismerheti ezt az érzést. :)

Bábaildi, úgy néz ki találtam megbízható bébiszittert. Itt dolgozik a közelünkben, van autója. Így kényelmi okokból őt választom, legalábbis így egyszerűbbnek tűnik az ideutazása, plusz nekem sem lesz lelkifurdallásom, ha későeste megy el tőlünk. De nagyon köszönöm, hogy közbenjártál!

Beagle, természetesen nagyon érdekel a szüléstörténeted, írok pü-t, oké?

Etelka, nagyon helyes a pocakosképed!

Eszty, Te pedig élvezd ki a két hetet, reméljük az idő is jó lesz!

Plutonella, hogy áll Dóri a szopizással?

Kép
anhel
 
 


Etelka nagyon szépen gömbölyödsz csak igy tovább :lol: :lol: :lol:
Hát köszi a sok pozitív energiát remélem segit most este nagyon nyügi volt se 10-kor sikerült megnyugtatni és azóta alszik na megyek egy lazitó fürdő jó lesz mindenkinek jóéjt jók legyetek :)))

Kép
Kép
marcsi2525
 
 


este 10-kor ez kimaradt:) :o

Kép
Kép
marcsi2525
 
 


Sziasztok! :P

Nitacska: nem felejtettem ám el a pihiszéket.. :wink: csak mostanában nem jártunk Pesten.. 8) de, ha készülünk, felétek, mindenképpen szólok előtte.. :lol: hm.. csillámpor.. :lol: nagy kópék ezek a
gyerkőcök.. :lol: ha csendben vannak, az mindig gyanús.. :lol: :lol: ha valamiért pár pillanatra átmegyek abból a helységből, ahol Matyi éppen játszik, mindig megkérem, hogy kukorékoljon, mert akkor arra koncentrál, nem a rosszalkodásra.. :lol: :lol:

Etelka: nagyon cuki a pocid.. :wink: most már rohamosan fog nőni.. :lol: :lol:
Én mindkét terhességemnél "éreztem", hogy fiam lesz..:lol:
Matyit is az első pillanattól kezdve a nevén hívtuk.. :lol: aztán már nagy pocakom volt, mikor többen is azt mondták a pocim formája alapján, hogy lány lesz, bár én ebben nem hittem, mégis csak felvetettem apának, hogy tényleg szegényt az elejétől matyizzuk és mi lesz ha mégis kislány lesz.. :D erre a kedves férjem roppant egyszerűen megoldotta a problémát, közölte velem, hogy akkor Matyilda lesz a neve.. :lol: :lol:
amúgy én kislány létemre, mindig fociztam.. 8) és mindig a nagyokkal.. :lol:

Plutonella: engem is mindig sikerült elbizonytalanítaniuk a kedves rokonaimnak, ismerőseimnek, akik kéretlenül is osztogatták a jobbnál jobb tanácsaikat..(azért volt használható is) :wink: de rövid időn belül rájöttem, hogy nem egy sablon szerint kell a babának működnie, hanem teljesen egyéni igények szerint.. :wink: úgyhogy próbálkoztam, és ami bevált nekünk, úgy csináltam és kész...:wink: a lényeg, hogy nektek jó legyen.. 8) más nem számít.. :lol:

szopi ügyben viszont teljesen hagyatkozhatsz Bábaildire, mert Ő mindig jó tanácsokkal lát el minket.. :lol: :lol:

Anhel: Pécelen van ez a lovarda.. 8) nemrég vették át, akik most ott vannak, úgyhogy teljesen törzstagok leszünk.. :lol: :lol: nagyon kedves fiatal pár működteti.. 8) Matyi hamar összebarátkozott a a Pónival is, és az oktatójával is.. :lol: annyira jó fej volt a csaj, hogy mikor kimentünk terepre, Matyi kitalálta, hogy az összes
pocsolyába menjenek bele a pacival 8), és bár először nem akart vizes lenni a csajszi, de nem sokkal később már térdig sáros és vizes volt, mert az összes pocsolyába belefutottak.. :lol: :lol: ja, mert az ügetést is kipróbálhatta ám Matyi.. 8) és persze nagyon tetszett is neki.. :lol: :lol: persze nagyon vigyázott rá az oktatója, egész kitekeredett pózban futott a paci mellett, csak, hogy eltudja kapni Matyit, ha lecsúszna.. 8) de nem kellett elkapni, mert annyira ügyesen ült a lovon, mint ha mindig is ezt csinálta volna.. :lol:
és ami még nem semmi, hogy én (naiv) gondoltam elsőre elég lesz fél óra lovaglás, mert annál többet úgysem fog tudni koncentrálni, meg el is fárad.. 8) hát másfél órát simán lovagolt és miután leszállt a póniról, rámutatott egy nagy pacira és közölte velem,
hogy "most arra ül Matyi".. :lol: :lol:
egyenlőre egy héten egyszer megyünk lovagolni, de szeretnék kétszer menni vele.. :lol: persze ez csak pénz kérdése.. :lol:

viszont megbeszéltem a tulajjal, hogy Matyi segíthessen a paci csutakolásában, meg ilyesmi.. :lol: őt ismerve, simán részt fog venni mindenben, amiben csak lehet.. :lol: ja, és azt is mondták, hogy ott lehetünk akár egész nap is, ha nem lovagolunk akkor is.. úgyhogy Matyi abszolút ló közelben fog felnőni.. :lol: :lol:
úgy tervezem, hogy jövőre már Ákos is elkezdi a séta pacizást és akkor mi is elkezdünk lovagolni apával, aztán jöhetnek a nagy túrák családilag.. :lol: :lol:

lovasoktató?? az szuper lenne.. :lol: :lol: nekem is mindig nagy vágyam volt ilyesmi.. 8) ki tudja lehet, hogy még nem kell letennem a lovas vágyaimról nekem sem.. :lol: :lol:

jajj, és ez a vágta.. :roll: remélem nemsokára nekem is lesz benne részem.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: veled érzek cukorprofil ügyben.. :wink: jó kis tűpárnát fognak belőled csinálni és jó éhes is leszel.. :lol: :lol: de szerintem tök jól fogod magad ott érezni.. :wink: legalábbis én jót pihentem és nagyon kedves
emberekkel voltam körül véve.. :lol: :lol: ott ismertem meg Bluebox-ot is.. :lol: azért remélem rendben lesz a cukrod és tényleg tudsz majd nyugodtan nyaralni, meg lagzizni.. :wink:
most esik le.. két hétig nem leszel.. :roll: hiányozni fogsz.. :wink:

Beagle: engem is érdekelne a szüléstörid, örülnék, ha nekem is elküldenéd.. :wink: 8)

pussz

Móni :P

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka persze jobb mint a körömlakk.....abból még nincs sok....nem vettem nehogy beszáradjon....majd ha kell veszek......talizhatunk persze......nagyon örülnék neki!!!!!!!!!!!
de tudd hogy nem vagyok vér profi még!!!!!!!! :D

Morca semmi gond nem sűrgős.... :) :D :D :D

lovaglás:alattam 1x elindult a ló....ő ügető ló volt....kb 90 km/órával....nekem akkor halálfélelmem volt....alig bírtam megállítani...de azért jó is volt!!!!!!!!
1x elmehetnénk együtt is lovagolni....hmmmmmmmmm??????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Anhel, Morca: Átküldtem a szüléstörit, kicsit hosszú, de remélem ha elolvassátok eszetekbe jutnak a szép emlékek :)

Etelka: Jó hogy már látszik a pocak :-) Milyen szép nagy lesz, pont tegnap nézegettem magamról képeket, döbbenet mekkora hasam volt, pedig sokan azt mondták nem is olyan nagy :)
Én nagyon kislányt szerettem volna, az elején nem éreztem semmit, de később inkább kislányt. Nekem nagyon soká derült ki a 28.héten azt hiszem... Soha nem fordult úgy hogy egyértelmű legyen.. Többször mondták hogy valszínű kislány, de pezsgőt ne bontsunk, én meg elengedtem a fülem mellett amíg nem mondták biztosra. A tesónál tényleg mindegy hogy kislány lesz vgay kisfiú, de nekem egy kislányt mindenképp szerettem volna. Amúgy az az érzésem hogy a 2. baba is kislány lesz :)

Morca: Nagyon jó, hogy jártok lovagolni, és ami még jobb, hogy gondozhatja is a kisfiad a lovat, csutakolhatja stb... kialakul a felelősségérzete az állatok felé. Nagyon fontosnak tartom hogy a gyerekek szeressék a környezetüket, állatokat, növényeket. Én még nem lovagoltam, sajnálnám a lovat, mert nem vagyok vékony :)
Ja ez a kukorékolós sztori nagyon jó, ezt a módszert kölcsönözni fogom, nagyon tetszik.

Nitacska: Csillámpor miatt gondolom milyen mérges voltál. Én még Dórinál ilyet nem éreztem, de szerintem lassan nagy gézengúz lesz és biztos sok rosszat fog csinálni, eleven izgő mozgó kislány, de nem baj, mert minden huncutság közben olyan édes. Lehet hogy már kérdeztem de csepelen merre laksz?

Eszter: sajnálom a cukrot :( Ha be kell feküdni akkor be kell, a baba a legfontosabb, de lehet tényleg pihensz ott egy kicsit.

Plutonella: Szopi ügyben tanácsot nem tudok neked adni, én elrontottam ezt Dórinál, amit nagyon bánok. Remélem a tesónál ügyesebb leszek. Ha hízik akkor minden renben megy, és csak magadra meg a babára hallgass. Tápszer nem baj ha van otthon tarcsiban de ne adj neki. Én itt rontottam el, mert piszkáltak hogy nagyon éhes a baba stb... jól leszokott a ciciről, de nem is írok többet erről, mert még bánt a dolog.

Kicsit írok magunkról is. 2 napja nem alszunk, azt hiszem készülődik az első fogacska. Szegény nagyon sokszor felsír éjjel, és nappal is olyan kis dühöngős. Nehéz napok ezek.... Mit adhatok neki ha nagy fájdalma lenne, és egyáltalán nem alszik? Dologél van itthon, szerintetek az elég lesz?

Szép napot mindenkinek.
Zsuzsi
Vendég
 


Beagle:küldtem privit.. :wink: lovaglás ügyben.. én sem vagyok valami vékony (sőt), ezért nem is akarok még lóra ülni.. :oops: próbálok megszabadulni a
plusz kilóktól, de nem igazán akarnak elkopni.. :evil: persze csak nagyon light-osan, mert Ákos még szopizik napközben egy párszor.. 8) gondolom ez is befolyásolja a (nem) fogyást.. :roll:

mi dentinox gélt használunk a fogzással járó fájdalmakra.. :roll:
Ákos is nagyon nyűgös ma.. lehet megint jön egy fogacska..


most mennem kell, de majd még benézek.. :P

pussz

Móni
:P

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, küldesz végül privit?
Nagyon jók a lovas képek! :)

Sziasztok! :)

Beagle, én már iwiw-en mondtam, h érdekel a szüléstört., elküldöd?

Etelka! Rremélem, hamar meglesz az a papír!

Eszty, örülök, hogy az NST jó lett (ugye?), a cukorral meg nem lesz semmi gond. Csak továbbra is tarts ki! :)

Dórinak grat. az első készülődő foghoz, remélem, hamarosan lesz is belőle vmi, és nem kínozza sokáig!

Plutonella, csak így tovább a szopizással!

Na, ennyire futotta most, olyan, mintha 4 gyerekem lenne a 2 nagyival... :roll: Az egyik ma kitalálta, h kórházba kell mennie. És nem beszélt senkivel, csak kihívta az orvost, miután nem vette be a gyógyszereket, amiket felírt neki... Hogy küldje kh-ba... Kijött az örvös, lebeszélte a dologról. De én hiába mondtam neki egész délelőtt, hogy ez nem jó ötlet, meg hogy vegye be a gyógyszert, ha az orvos felírta, mi meg kiváltottuk... :roll: Na, de itthon maradt, csak aktívan kell rá is figyelni... A másik nagyi meg mozásképtelen, neki megyek most enni adni.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, Eszty, jó esküvőzést majd nektek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: ne haragudj, elfelejtettem küldöm, máris.

Zsuzsi
Vendég
 


Dóri: elküldtem a privit.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca. küldtem mailt :)

Dóri, írtam iwiwen, kellene a mail címed.

Zsuzsi
Vendég
 


Beagle én nem Csepelen lakom hanem Halásztelken de az itt van 30 percre Csepeltől.......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Olyan jó, hogy így örültök velem! olyan jól esik, komolyan. Most kezdem érezni, hogy minden kis apróság rosszul tud esni, és eddig is érzékeny lelkű voltam, de most.... atyám... most még rosszabb a helyzet... kicsit rossz kedvem van, de felhívtam a barátnőmet, és kicsit cseverészünk este, meg csavargászunk, remélem jobb lesz.

Nitácska, nem baj, hogy nem vagy vérprofi, mindenkinek kell gyakorolni :) csillámporrol meg képzeld azt hallottam, hogy nem kell megvenni a drágát, hanem kreatív boltokban, meg obi, praktiker ilyesmi helyen is be lehet szerezni fele annyiért, egy dupla akkora méretűt :) érdemes megpróbálni :) :)

Esztyéknek holnapra jó nagy kalappal a cukros mizériára.... és jó lagzit szombatra!!!! és sok boldogságot az ifjú párnak! Aztán meg jó pihenést!!! két hét... mmmmmmm ránk is ránk férne... de még nem lehet :)

Beagle, az anyukámnak is mindenki mondogatta, húúú kislányod lesz, aztán fia lett, aztán mikor engem várt, mindenki mondogatta, húúú ez is fiú lesz, és lány lett :lol: úgyhogy mi pont az ellenkezője voltunk, és csak ő érezte, és vitázott mindenkivel :D
Meglátjuk :)

Dóri, remélem, hogy jövő héten, ha megyek a dokihoz, akkorra már meglesz a papír, nagyon kedves volt az asszisztensnője, amikor elregéltem neki bánatom :) nem is hurrogott le, hogy hát hogy képzeltem én, hogy értemegyek.... :) szóval reménykedem.

Holnap reggelre van időpontom a védőnőhöz is :) remélem, hogy egy normális, nem paráztatós, dolog-értős védőnőt kaptunk.... ezt is meglátjuk holnap.
Meglátjuk, a vak is azt mondta.... így én is bizakodó vagyok még :)

További szép napot Mindenkinek!
Vigyázzatok Magatokra, meg a bébikre! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka igen meglehet venni máshol is de ha mondjuk allergiás vagy rá akkor én szívok....ha meg ott veszem ahol szoktam .akkor nem akkor gáz......ők bevizsgáltatják és ha mégis baj van ővéké a felelősség.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, ezt nem tudtam, sorry, akkor nem is mondtam semmit, azt is csak suttogva... a barátnőm most csinált egy körmös tanfolyamot, és ott mondta az oktatójuk, hogy lehet ezeket máshol is beszerezni, nem kell a drágát mindig megvenni. ezt nem tette hozzá, meg én sem gondoltam volna, hogy valaki allergiás lehet egy csillámporra, ami a műkörmön kívül van. vagy ez a lakkban van??
amúgy tök érdekes téma nekem ez az allergia dolog, annyi mindent hallottam már róla, hogy mitől lehet, mitől nem, és érdekes, hogy ki hogyan próbál úrrá lenni rajta

Szép estét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Morca, Beagle, a lovaglás nincs kilóhoz kötve, ill. de, de nem úgy, hogy csak modell alkattal lehet művelni. Tekintve, hogy a férjem is lovagol, aki kicsi híjján 190 magas és 90 kiló körül van, szóval szépszál legény :) szerintem nem kell nádszál királylánynak lenni, ahhoz, hogy mozogjon alattunk a ló. :) Én sem vagyok vékony, sőt. A terhesség alatt csak 12 kilót híztam és a szülés óta ugyan fogytam, de az alapproblémám alkatilag, hogy már a teherbeesésem idején is volt rajtam felesleg, nem 1-2 kg. Most meg kb. ugyanannyi vagyok, mint akkor.
A kilókkal csak akkor van baj, ha öreg vagy fájóslábú lóra ül az ember, de hát ennek nem kell így lennie. :)
Persze a saját komfortérzetünk miatt jobb ha fogyunk, akkor mi is jobban kiélvezhetjük a mozgást. Mert kondi az pl. kell a lóhoz. Izomáz, na az van.

Morca, akkor ez egy nagyon jó lovarda lehet, mert nemcsak úgy urasan felül az lovas az előkészített lóra, hanem megtanulja felszerszámozni (hú, az eleinte bonyolultabbnak tűnik, mint egy ördöglakat :D) és lepucolni, ápolni is.

Kép
anhel
 
 


Nitácska, hol műkörmözöl? Otthon? Vagy üzletben? Magadnak megcsináltad már?

Kép
anhel
 
 


Anhel: tudom, hogy nem kell topmodellnek lennem a lovagláshoz.. csak hát sajnálom a pacit.. :lol: :lol: :lol: igazából nehezíti a mozgásomat a túlsúlyom, mert mindenhol fáj, meg teljesen le vagyok
merevedve..:roll: az is elég vígjátékba illő jelenet, amikor hirtelen és nagyon gyorsan kell ott teremnem az egyik fiacskám
mellett, mert pl. épp kézen állva egyensúlyoz a fotel tetején..8) igazából ez tart még vissza attól, hogy lóra pattanjak.. 8) de eljön az én időm, amint Ákos abba hagyja a szopit.. 8)

Beagle: nagyon szép a szüléstörid..:lol: megint kedvet
kaptam a szüléshez..:lol: mondjuk, ha jobban belegondolok, el sem ment a kedvem tőle.. :lol:

ja, és ha már itt vagyok dobok fel pár képet:

Kép

Matyi ugratás közben.. :P

Kép

a kis labda zsonglőr.. :P

Kép

meló közben.. :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle: asszem megtaláltalak az iwiw-en bejelölhetlek??

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka, akkor majd mesélj a védőnéniről!

Jó az ugratós kép! :)

Nitácska, te hogy vagy?

Megy az idő, Eszty nemsokára szül! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka ezt nekünk is az oktató mondta a suliba!!!!!
az ember mindenre lehet allergiás........
Anhel műköröm-pedikűr-manikűrt is csinálgatok......elvégeztem egy ilyen tanfolyamot,csak a vizsga hiányzik.....itthon szoktam....már nem nagyon birom cipelni a cuccokat.........csináltam már magamnak de kicsit nehezebb.....
Morca nagyon tetszenek a képek főleg ahol Matyi a levegőben van.........
Dóri köszi jól vagyok....pihenek a ventilátor mellett!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, nem akartalak megbántani, komolyan. Csak segíteni akartam, hogy ne érzed olyan nagy veszteségnek, ha megint történik valami ilyen.

Morca, nagyon aranyosak a képek :) két kis igazi kópé! :)

A védőnőnél reggel minden oké volt, nagyon kedves, nem rémisztgetős, nem flegma, beszélgettünk, megkérdezgette a gyerekkori betegségeket, öröklődőeket, kapunk végre kiskönyvet... ami majdnem olyan, mint egy ellenörző, fehér, sehol semmi minta rajta, semmi..... azt mondta, kicsit egyszerű :lol: hát ez azért erős túlzás :D ha gondolom, be is fedhetem :D hát azért ennyire nem gondolom :D
Szóval jó helyre kerültünk :) július közepén fog keresni, ha nincs addig probléma :) Kaptam kismamajógás papírt is, hogy hol vannak :) azt is mondta, hogy ha úszni akarok, ússzak, ha túrázni akarok, túrázzak, amit a pocak enged, és amit bírok, nyugodtan csinálhatom :)
Megmérte a vérnyomásomat :) ő volt az első, aki nem ájult el, hogy milyen alacsony. Pedig most is a szokásos volt, mondta, hogy kismamáknál alacsony szokott lenni. Én meg mondtam, hogy nálam mindig :D A múltkor a háziorvos megkérdezte, hogy hogyan mentem el odáig, ilyen alacsony vérnyomás mellett...?! :D Én meg mondtam neki, hogy nálam ez standard :)

Úgyhogy még egy dolog kipipálva. Most megyek majd a háziorvoshoz is, benézek, hátha du-s holnap.

További szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka dehogy bántottál meg!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: nem vagyok én olyan...szivesen meghallgatok én mindenkit!!!!!!!!!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, ennek igazán örülök, mert valóban nem állt szándékomban!!!! Komolyan!!! Aztán azért gondolkoztam, hogy hát mindenki máshogy veszi az ilyeneket, segítségnek, nem segítségnek, véleménynek, és nem tudtam eldönteni :) de akkor így megnyugodtam. :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Helló!

Etelka, örülök a jófej védőnéninek! :)

Nitácska, örülök, hogy jól vagy!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen? :)
Itt vagyok, néha idenézegetek :)

Igen, aranyos a védőnőnk, örülök is neki, hogy nem egy hisztis, mindent felfújó, de nem is egy nem törődöm. :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Morca, jelölj be persze, majd visszajelöllek.

Lányok!!!!! nagyon rossz napunk volt, megjártuk a heim pál kórházat. Szokásos főzelékevéshez készültünk, Dórit beültettem a hordózóba, bekötöttem és felraktam a konyhasztalra (mindig így szoktam, van etetőszékünk, de még olyan csöpp benne, ezért még nem használtam). Megettük a főzeléket levettem az előkét, elléptem pár lépést a csaphoz, és hatalmas puffanást hallottam, Dóri leesett az asztalról hordozóstul, úgy hogy a feje volt a járólapon hátán a hordozó :cry: ordított mint a sakál, gyorsan kikaptam, és vigyasztaltam de nagyon sírt, rohantunk a kórházba csináltak röntgent, nincs hálistennek semmi, csak figyelgetnem kell 48 órán kersztül, hatalmas szerencsénk volt, de magam sem tudom hogyan eshetett le, nem volt a szélén..
Én mindig annyira figyelek rá, most meg romajimba vagyok, még mindig remegek a történtek miatt.
Bele se merek gondolni mi lett volna ha nincs bekötve mert akkor még a hordozó is ráeshet így felfogott talán valamit.

Vigyázzon mindenki nagyon a babájára.

Szép napot.
Zs.
Vendég
 


Sziasztok!

Barnabásnak nagyon sok bolddog 1. névnapot!
Kép

Gyönyörűek ezek a babák. És nagyon szalad az idő, de nem baj nemsokára újabb picikkel bővül a kis csapat.
Üdv az új anyukáknak is, és nagy gratula a picikhez.

Csak megjegyzem, hogy nálunk a fiú név a Szabolcs volt. Hát, sajnos nem tudtuk felhasználni. De lett helyette 4 gyönyörű lány nevünk.

Biuskáról: 13 hónaposan egyik napról a másikra befejeztük a szopit. Örülök, hogy ennyi ideig szopizhattunk. Ma jött ki a 8. fogunk. Alkatunk továbbra is manöken, súlyunk 7350g, hosszunk 77cm. Érdekesség, hogy ennek ellenére rengeteget eszik. Mondjuk az egész család ilyen. Rengeteget sétálunk 1 kezét fogva, és most kezdünk 3-4 lépést önállóan megtenni.
Két kép rólunk:
Kép a kedvencem a túró rudi
Kép így könnyebben elérem a polcot

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Beagle: este írok privit!! addig is próbálj megnyugodni, szerencsére nem történt baj.. 8) millió puszi Dóri babának.. 8)
pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


beagle elhiszem hogy megilyedtél.....de hála az égnek nincs semmi baj!!!!!!!!!!nyugodj meg!!!!!!!!!!!!!

Kerekes köszönjük!!!!!!!!
annyira édes a kis Bianka!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kerekes: nagyon édes Bianka!! ja, és a szülinapi videó is nagyon szuper.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!

Beagle: minden oké?? írtam privit..

Eszty: ma sokat gondoltam rád, (némi nosztalgiával is).. 8) remélem minden oké és elég csak a diétádon állítani.. :roll: hogy bírtad a szurkálást?? 8) túl élhető volt ugye?? 8)

Etelka: nekem is aranyos védőnőm van, csak egy kicsit szórakozott és elfelejt(ett) dolgokról tájékoztatni, vagy csak futólag teszi.. :lol:
már ki tudom szűrni, hogy számomra melyek a hasznos infók, amiket kapok tőle, a többit meg szépen meghallgatom, aztán csinálom, ahogy jónak látom.. 8) persze ezek csak apróságok, pl. sokáig csinálta, hogy kivette Matyi szájából a cumit, hogy minek az már neki.. (két éves volt, akkor született Ákos, így elég zaklatott lelkiállapotban volt, nem gondoltam, hogy még a cumit is el kellene vennem tőle.. bár én úgy gondoltam (gondolom), hogy mindenre meg kell érniük és így volta a cumiról való leszokásról is.. először megbeszéltük, hogy csak a lakásban cumizik, az utcán nem.. aztán már csak a lakás bizonyos pontjain lehetett, és végül maradt csak éjszakára.. kb két hét alatt jutottunk el idáig a legkisebb balhé nélkül.. :lol: :lol:
amit viszont nagyon szeretek a védőnőmben, hogy bármikor hívhatom, ha valami miatt bizonytalan vagyok, mindig megnyugtat.. :lol: :lol:

Képzeljétek, Matyi nappal már teljesen szobatiszta.. :lol: :lol: :lol: ma délben már pelus nélkül aludt és nem történt baleset.. :lol: :lol: :lol: nagyon büszke magára..:lol: :lol: én is.. :lol: :lol:

na jól van már eleget csacsogtam.. :wink:

jó éjt

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Morca: válaszoltam. Köszönöm a kérdést, minden oké. Csak nem alszik. Kóros álmatlanságban szenved. Játszik a drága ilyenkor... teljesen felborult a napirendünk a mai nap eseményei miatt, remélem holnap jobb lesz. Még 48 órán kersztül kell figyelnem. Megy a hasa, de az a fogzás miatt szerintem.
Visszajelöltelek wiwen :)

Nitácska:Kicsit már megnyugodtam, de állandóan azt a puffanást hallom.. de majd elmúlik. Halásztelek nincs innen messze tényleg.
Gondolom kertesházban laktok, ott nincs nagyon más.

Etelka: örülök a védőnéninek. Mi is jót fogtunk ki, jó ha jó a kapcsoalt vele, sokszor jobban ráér mint a gyerekorvos, na meg csipp csupp dolgokkal is lehet őket hívni.Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

megpróbálom elaltatni a babát, de ahogy látom még mindgi nem álmos:-(

Jó éjt.
Zs,
Vendég
 


Sziasztok!

Beagle, szegény manócska, de örülünk, hogy nem történt baj!!!! Nekünk mindig azt mondták ilyenkor, ha eszik a gyerek, nagy baj nincs :) úgyhogy szorítunk!!!! Egyébként a tesóm kapott szíjat anno, és ő azzal együtt esett le az ágy közepéről!!! 5 hónaposan.... Szanaszétszakadt a szíj a sok lemászkálástól, meg használattól, erre azt mondta a védőnő, hogy nem használják.... :) na ennyit erről is :)

Zsuzsa, nagyon édes ez a két kép!!! :) nagyon szép a kislányod!!

Igen, én is örülök, hogy normális a védőnőnk :) a legjobban tényleg az tetszett, hogy mondta, mehetek úszni is akár, túrázni is, tornázni is, otthon is tornázhatok :) tök jóóóóó

Ismeri valaki az aviva-tornát? Azon gondolkozom, hogy nem hiszem, hogy nekem most segítene ha rajtam kívül még 10 ember szuszogna mocorogna egyszerre.... így inkább otthon tornáznék :)

Na megyek, dolgozok, még majd jövök!!

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


morca,még nem teljesen szobatiszta a kicsid? nekem 2éves és 3hónapos korában lett szobatiszta,de úgy hogy éjjel se kellett már pelus,ezért is vették fel 2és fél évesen közösségbe.én úgy tudtam,hogy legkésőbb 2és fél é.korig minden gyerek szobatiszta lesz.vagy nem így van?

mó73
 
 


Mó: szerintem ez teljesen gyerektől függ.. :lol: mi most
jutottunk el idáig.. 8) teljesen rábíztam Matyira ezt a dolgot és Ő most döntött úgy, hogy már nem kell neki a pelus.. :lol: egyébként szerintem neki is ment volna már sokkal hamarabb, csak mindig rettentő sok dolga van és gondolom sajnálta a bilizésre az időt, a pelusba sokkal kényelmesebb volt.. :lol: mostanra pedig már valószínűleg annyira zavarta, hogy már a kényelmet is érdemes volt feladnia.. :lol: :lol:
abban viszont biztos vagyok, hogy Ákos hamarabb szobatiszta lesz, mert ebben is a "nagy tesót" fogja utánozni.. :lol: :lol: már ki is próbálta a bilit, bár még nem értette miről van szó, de nagyon tetszett neki, hogy ő is ráülhetett.. :lol: :lol: :lol:

pussz

Móni :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


biztos gyerekfüggő. ti még terveztek babát? vagy elég a 2?

mó73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?