Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Jaimee: 27, de megint barnáztam előtte...Kicsit depi vagyok....15-én megyek dokihoz, hogy tegyen rendbe....Remélem nálatok összejött a tesó!

Chrissy: nem is tudtam, hogy Ti is próbálkoztok!! Drukkolok, de lécci teszteljél is, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Andi: további kellemes pocakosodást! Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben van veletek!

Mirci: gratulálok a kisfiúhoz! Lehet, hogy kicsit később még bevállaltok egy 3. babócát is!

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Judy,
akkor drukk keddre! Én azt hittem most kedden voltál, ezek szerint már nem olyan az agyam, mint fiatalabb koromban... :wink: :lol:
A görbéd nagyon igéretes... :lol: Drukk, hogy kisfiú legyen négyeske! :lol:

Chrissyy,
drukk a szóbelihez! Azután gyere, és remélem egy szép zebrás képpel lesz! Drukkkkkkkkkkkkkk!!! :lol:

Jaimee,
ja, értem, hol van elveszve Bibi! :wink: :lol: Görbédre én is kivi lennék!

Andi,
akkor mostmár nem kell keresnem tovább! De örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon gratulálok a babócához, és a nagyfiad ballagására is! Azért ha tudsz irj néha, főleg ha már otthon leszel sokat a nagy pociddal! Dolgozol még? Esetleg pocakkép! Sokat akarok, ugye? :wink: :lol:

Heni,
majdcsak összejön a kistesó! Mióta próbálkoztok úgy igazán?
sirkici
 
 


Heni,Sirkici köszi :oops:
Dolgozom még,és amíg bírom,biztos dolgozni fogok.Inkább itthonról csinálom amit eddig is,csak saját cégbe.Most épp külföldre dolgozunk.
Pocakképet csinálok frisset.Majd szerdán,mert valamiért akkor szoktam :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 

 
 

Judy: Köszi!!!!!!!!

Andi: örülök, hogy bekukkantottál. Csinos kismami vagy nagyon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.13 18:34-kor.
jaimee1
 
 


Jó reggelt!

No frissítettem a görbém fenn.

Judy: Jól állsz, melegedsz szépen! :lol:

Heni: Ó, ne legyél még depi. ((( ))))És melyik nap volt a péd? LH?
Mire őszre komolyan a levesbe csaptok, biztos tökéletesen fogsz működni. Mondjuk, azt sem tudtam, hogy a barnázás az nem jó...:oops: :oops:

Én most azért drukkolok, hogy legyen mondjuk 13 dpom. Múltkor csak 11 volt. :roll: Baba témában nem vagyok türelmetlen....még....Réka egymaga is maga a csodaaaaa! :lol: :lol:

Na indul a nap! 8)
jaimee1
 
 


Andi,
akkor várjuk szerdán a képet! :lol:

Jaimee,
a te görbéd is szépen alakul! :lol:
sirkici
 
 


Jaimee,
Te is szépen bemelegedtél. :lol: :lol: Pé tuti volt, reméljük öcsi is már a pocakban van. :lol: :lol: Mikorra tervezed a tesztet??Vagy vársz amíg nem jön meg? :lol: :lol:
Andi,
Már biztosan szépen gömbölyödsz. Örülök, hogy ilyen jól visled a várandósságot. :lol: :lol:
Heni,
Veygél barátcserje kapszulát. Nagyon jó mindenféle menstruációval kapcsolatos problémára. Én mindenképpen veszek, ha most megjön. :oops: :oops:

Voltunk ma vérvételen. :oops: :oops: Hát vagy 5 percig nézegette a kezét a nő, mert nem látszódott sehol a véna. Aztán a kézfejénél talált egy kicsit. Nagyon ügyesen bökte meg. Alig látszik a nyoma. Azért azt tudni kell, hogy a gyerekrendelőbe vittem vérvételre, mert a felnőtten tuti szétbökték volna a kezét. :evil: :evil:
Ja, és persze sikítás volt rendesen, szóval mindenki tudta, hogy Király Barbi vérvételen van. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

JAIMEE: Bölcsi nálunk úgy működik, hogy szólsz, hogy menni szeretne a gyerkőc. Felírják a nevét a hosszú várólistára, illetve azt, hogy mikortól szeretnéd vinni. Az esedékesség előtt pár hónappal újra kell érdeklődni, hogy ténylegesen mikor mehet, hova lett beosztva stb. Beiratkozni csak akkor kell, ha már jár. Január február körül kezdene kb. Bence, február végéig tartanak a szabik. Gyermeknapon itthon voltunk helyi programokon (Óz mesejáték, vidámpark, Kézműves foglalkozások, lábas játékok, fejtörő feladatok, 21 kihívás 3 óra alatt, zsákbafutás, puli futtatás, patkós erőpróba, mocsárjárás, lépegető, kolompverés, a szakajtó titka, kerékhajtás, huszár-játék, gólyaláb, diótörő, birkagyűjtés, tricikli, malom, labirintus, kifestő, kérdések, activity, nemezelés, gyöngyfűzés, körmönfonás, táncbemutatók, íjászat stb.). A pesti Állatkertbe még nem jutottunk el. Viszont most hétvégén voltunk a Seholsziget élményparkban, ott is voltak állatok, illetve az Óvodai kiránduláson is volt egy kisebb magán állatkert.
MIRCI: Gratula az újabb kistököshöz, és nagyon nagyon utólag boldog 1. házassági évfordulót Nektek!
NIKI: Rengeteg oldalon találsz utóneveket, pl. itt. http://nevenapja.hu/nevek/ferfi_nevek_a.html Jó böngészést.
SIRKICI: Az 1 éves műtermi képekkel még adós vagy.. Mikor mutatod meg?
CHRISSYY: Sok sikert a vizsgához, és a kistesóhoz is.
GYABI: Jó utat, és kellemes időtöltést Olaszban!

Most csak ennyi.. Mindenkinek drukk, amihez kell. Babára vágyóknak + tesztet, pocakosoknak további kellemes babavárást.
Vendég
 



Sziasztok!!!
Jelentkezem én is!!!
Megvagyunk, jól vagyunk!!! Zolcsikát beírattunk az oviba, szeptembertől megy, már várja, majd meglátjuk, hogyan fogja szeretni.
Tüncsike még mindig nem jár egyedül, de már elég neki, ha csak alárakom a kezemet a könyöke alá, akkor megy. Motorozik nagyon gyorsan :? , néha alig tudom utolérni :lol: Sokat beszél, sok értelmes szót vagy szófelét mondja már. Meg mutatja a kakát meg pisit, kéri a bilit, persze azután, hogy megvolt már :lol: Istenien jó gyerek, egész nap elvan, Zolcsival játszik, mindenben benne van, vidám, nem sírós( csak, ha a tesóka rámenős :roll: ). Jön a 14ik foga, viszonylag jól bírja.

Betsy: kérdezted az Apukámat. Most kemoterápiát kap, kicsit könnyítettet, mert nem bírná a szíve meg a veséje. De szinten tartják a betegséget, sőt elvileg van javulás a vérképén. Csak a lábai nagyon gyengék, bottal is alig tud járni. Dolgozik, nehezen felmegy az 1 emeletre, ahol nincs lift. Kocsit vezet. Szóval zajlik az élet. Szedi az Avemar-t. Innen küldjük, lehet annak is köszönhető, hogy még köztünk van. Az Anyósom is legyőzte a rákot 6 éve már, ő is szedte.

Minden gyerkőc gyönyörű!!! Hajrá kistesók!!! Nagyon izgalmas időszak ez, emléxem én is nagyon vártam, hogy beköltözzön a pocimba egy kislány :wink:


Pár kép:
Kép Kép Kép

Puszika, majd jövök!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


De jó, hogy ennyien babásodtok nemsoká!

El vagyok veszve, igen, a fűűűűű, de nem csak az, most inkább a parlagfű, vakond koma viszont úgy néz ki, arrébb állt, a régi hagyományos sörösüveg a földbe módszer bevált, de kertdísznek sem rossz :lol:
Na, csak hogy én is hozzászóljak a témához 8)

Bíbi nem jár, mondtam volna múlt héten, meg még azt is, hogy hallani sem akar a menésről, 5-6 lépés volt a rekordja, úgy csináltuk, hogy letettem magam elé, megállt és elindult felém, majd a karjaimba vetődött. Aztán megmakacsolta magát, nem volt hajlandó ilyenkor még lábra se állni, mint egy rongybaba, összerogyott, így nem is erőltettem. Aztán 2-3 hét szünet után megint elindult, egész jól megy neki, már nem is számolom a rekordot, lépésekben semmiképp, inkább méterekben, olyan másfél, két méternél tartunk. :lol:

Pár kép a szülinaposról:

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


sziasztok,

bocsi lányok, hogy most nem nagyon jövök, de tegnap is csavarogtunk, meg vérvételen voltam, remélem estére meglesz a progi eredmény. Délután meg Daninak volt évzáró műsora. Ma sem nagyon tudok jelentkezni, mert délelőtt talira megyünk a fehérvári babásokkal. Úgy nézem jó időnk lesz. Délután meg még valamit össze is kell dobnom kaja ügyileg. :lol: :lol:

Bibi,
Nyami-nyami ez a torta. :lol: :lol: Látom Bibi babának is nagyon ízlett. :lol: :lol:
Olik,
Örülök hogy jelentkeztél. Csodaszépek ezek a kis lurkók. :lol: :lol: Tiszta egyformák. :lol: :lol: Apukásnak meg küldöm a pozitív energiákat a gyógyuláshoz. Biztos vagyok benne, ha tényleg pozin áll a dolgokhoz meg fog gyógyulni teljesen. Rengeteg ember van aki kigyógyult a rákból.++++++++++++
Betsy,
Mostanában nagyon keveset jössz. Bár gondolom ti is mindig mentek ide-oda. :lol: :lol:
Babszika,
Olvastam, hogy apának negatív, bacimentes lett a sperma tesztje. Gratulálok hozzá. :lol: :lol: :lol: :lol:
Andi,
Pociképet várjuk ám. :lol: :lol: :lol:
Jaimee,
Hőd?????????Babásodunk ebben a hónapban??? :lol: :lol: :lol:

Lányok, aki blogol segítsen már nekem. Hogy tudok egyedi hátteret csinálni, illetve a vonalzómat oda is szeretném feltenni, de fogalmam sincs hova szúrjam be, és hogyan.?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Csak így tovább hőileg! :lol: :lol: ++++++++

Olik: Nagyon jó képeket tettél fel, tényleg nagyon hasonlítanak a gyerekek. Apukádnak ++++++

Betsy: Magatokról nem is írtál semmit. :( :( :( Akkor egészen más felétek a bölcsis rendszer. Nálunk hatalmas a helyhiány, ezért kell jelentkezni jóval hamarabb. X naptól lehet jelentkezni és még aznap, max másnap minden helyet betöltenek. :shock:

Bíbi: Szuperjók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.13 18:34-kor.
jaimee1
 
 


Judy, Jaimee,
még mindig szépen melegedtek! Csak igy tovább! :lol: :lol: :lol: Drukk-drukk!

Betsy,
sajnos még mindig nincsenek meg a képek! :cry: Már mindenki agyon nyaggat velük, de apának még mindig nem volt ideje megcsinálni őket, most tablókat kell csinálnia, itt vannak az évzáró fényképezések, videózások az ovikban, stb., de majdcsak meglesznek már, akkor biztos felrakom!

Olik,
apukádnak gyógyulást! +++++++++++
A gyerkőcök tényleg nagyon hasonlitanak egymásra! :lol: És nagyon jól néztek ki együtt, nagyon szép az utolsó kép! :lol:

Bibi,
nagyon jók a képek! :lol: Látom ti már medencéztek, én ma akarom felfújatni apával! A torta is nagyon finom lehetett! Szuper az a kép Bibiről! :lol:
Ami a járást illeti, legalább próbálkozik Bibi, nemsokára szaladhatsz is már utána! Niki nem csinál semmit, a szülinapja után vettünk neki járássegitőt, hazahoztuk, ment vele tiz percet le-fel a házban, azután adtam neki egy Hello Kitty-s poharat a kezébe, azt fogta, kapaszkodás nélkül állt, majd tett 3-4 lépést, 5 percre rá megint lépegetett annyit, és kész... azóta semmi! Pedig én is hivom magamhoz, jönne, de inkább meggondolja magát, és mászik. De viszont sokszor nyújtja a kezét, hogy fogjuk, és sétáljunk, olyankor nem akar leülni, meg ne is vegyük fel... :lol:

Lányok,
a pelusról mikor kell leszoktatni a gyerkőcöket? Meg hogy kell csinálni, kezdeni??? El sem tudom képzelni... :oops:
sirkici
 
 


OLIK: Sajnálom apukádat nagyon, de a leírtak alapján erős embernek tűnik, bízom benne, hogy legyőzi a betegséget. A gyerkőcök édesek, a képeket már láttam, mert mindig nézem a friss fotókat az iwiw-en (ismerősök friss képei..). Nálatok nem lesz harmadik?
BIBI: Örülök, hogy feltetted a képeket, akartam is írni, hogy nem mutatod e meg nagyobban, de megelőztél! Kész nagylány lett Bibi :)
JUDY: Kellemes blogírást, és további jó melegedést! :wink:
JAIMEE: Kérdezz, mire vagy kíváncsi? Különben a bölcsiben nekünk is helyhiány van, és én is 1,5 évvel a tervezett járás előtt szóltam, csak nálunk folyamatosan jönnek mennek a gyerekek, tehát ha megüresedik egy hely, akkor azt az fogja betölteni, aki a listán következik. De nincs megszabva, hogy mikor lehet jelentkezni.
SIRKICI: Bocsi, nem akartalak nyaggatni, csak azt hittem, elfelejtetted felrakni. A pelusról való leszoktatást bármikor el lehet kezdeni. Van aki azt mondja, csak akkor, ha már zavarja őt, van aki szerint csak 2 éves kor után.. Rakd ki a bilit, legalább ismerkedjen vele Niki.J ó időben le vehetsz róla mindent, hátha ráül, és véletlen belepisil. Aztán lassan rájön, hogy mire való és hipp-hopp szobatiszta lesz. Amúgy mi Petivel úgy csináltuk, hogy levettem a pelust, de a ruhát nem. Eleinte akkor szólt, ha már bepisilt, de utána is mindig mentünk a WC-re, ráültünk. 3 nap alatt szobatiszta lett, onnantól már időben szólt.
Vendég
 


Betsy,
dehogy nyaggatsz, érthető, hogy szóltál, hisz már lassan a 13 hónapot is betöltjük, csak sajnos, hogy ennyire el vagyunk havazva... :lol:
Kösz a tippet a pelussal kapcsolatban! :D

Még egy kérdés... a medencében otthon bugyiban ülnek vagy meztelen? Mert gondoltam, hogy a medence aljába mégiscsak lehetnek piszkok... persze miután kjön, hagynám meztelenül...
sirkici
 
 


Szaisztok!

Mire idejutok, addigra már tudjátok is :oops:
Szóval igen Judy, végre nem kell hónapokig küzdenünk.
Ez egy leírhatatlan öröm.... tényleg csak az értheti, aki átélte már.
23-án konzi és utánna remélem indul az inszem :wink:

babszika
 
 


sziasztok,

Egész nap nem volt netünk, se tv, se telefon. Szarakodott a UPC, de ez már nem az első eset volt. :twisted: :twisted:

Barbika tegnap estére belázasodott, 38,1 volt. Tegnap volt a szuri utáni 7. nap, betudom annak ezt a hőt. Reggel már csak hőemelkedése volt, napközben semmi. Remélem nem megy neki fel estére. :roll: :roll: :roll:

Ma reggel teszteltem egy negatívat. :cry: :cry: :cry:

Nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz sem.
Ami viszont jó hír, hogy a progiszintem 32,87 lett, ami egyértelműen arra utal, hogy volt pé-em és tüszőrepedésem :lol: :lol:

Babszika,
Bizony, mindig utána olvasok a dolgoknak, és tényleg nagyon örülök, hogy kezdenek jól alakulni a dolgaitok.Hamar eljön az idő az inszemig.(bár tudom ilyenkor vánszorog) :lol: :lol:
Jaimee,
A te hőd is nagyon szupi. :lol: :lol: Remélem neked 2 csíkod lesz.
:lol: :lol:
Sirkici,
A nyár az tökéletes alkalom lesz a pelusról való leszoktatáshoz. Egyszerűen legyen a bili mindig a közelben és pelus nélkül mászkáljon, és mondogasd neki, hogy mire való a bili. Hidd el meg fogja érteni. Ültesd rá többször, de ha nem akar nem erőltesd. De mindig legyen téma a bili, és hogy abba kell pisilni és kakilni. Nagyon kis okosak hamar rájönnek, hogy mire való. :lol: :lol:
A fiukat pucéron ültettem a medencébe, nem lett semmi bajuk. Barbi még nem fürdött benne. Ordít, nem szereti.
:lol: :lol:
Betsy,
Aranyos vagy, hogy olvasgatsz, csak tudnám hogy kell képet és videót feltölteni, még nem jöttem rá. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Teszt 10. napon? EJnye bejnye! :wink:
Gratula a progihoz és lazíts, sikerülni fog!!!!

Sirki: Többiek már elmondták, amit a bilire szoktatásról lehet mondani.
Egy nagyon fontos, nem szabad erőltetni. Mi ott tartunk, hogy Réka elvonul a kakánál, de ha kérdezem, hogy van e kaka, mindig tagadja. Nem is zavarja. Sztem jövő nyáron leszünk csak szobatiszták. nekem nem sürgős.

[quote]a írta: medence aljába mégiscsak lehetnek piszkok...

...amit a bugyi sem állít meg. :wink:

Babszi: +++

Betsy: Mire vagyok kíváncsi? MINDENRE. :)
jaimee1
 
 


sziasztok,

Én ma nem leszek gépközelben mert Kincsesbányán csavargunk egész nap, délután meg Bazsinak lesz a búcsúdélutánja az alsó tagozattól. :lol: :lol:

Tesztem negatív, pedig ez volt a 2. ciklus Ilyenkor már meg szoktak foganni a gyerekek. Valmi gáz van szerintem.:cry: :cry: :cry:

Elkeseredtem. :cry: :cry: Bocsi, de most nincs is kedvem mást írni, ne haragudjatok. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


[quote]
írta:
Tesztem negatív, pedig ez volt a 2. ciklus Ilyenkor már meg szoktak foganni a gyerekek. Valmi gáz van szerintem.

11. dpon vagy még mindig. :roll: :roll: TÜ-RE-LEEEEM!!!!!!
Egyébként meg ha mégsem sikerülne, 2/0 még nem egyenlő a meddőséggel. Adjál magatoknak mondjuk 5-6 ciklust. Aztán ha nem sikerül, max. jöhet egy kis HSG+spermateszt. De addig úgysem juttok el.

Na. Nem elkeseredni, irgumburgummmm!

Jó hétvégét mindenkinek!
jaimee1
 
 


Jaimee,
Csak az a baj, hogy Barbikát ilyenkor már jelezte a 10-es teszt. :roll: :roll:

HSG-ről és spermatesztről szó sem lehet. Ha nem jön össze spontán, akkor nem lesz 4. baba. Van 3 lurkónk, apa nem fog menni sehova, abban biztos vagyok. Meg én sem akarom magunkat kitenni semmiféle vizsgálatnak. Akkor marad 3 gyerkőc, és beletörődök. :lol: :lol:

Te mikor tesztelsz???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimee,
A te hőd viszont nagyon bíztató. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: 15. pirimentes dpo-n. Ha nem esik le a hőm. De sztem nem akkor volt a pé, amikorra ferty tette, hanem másnap. LH-nak jobban hiszek most kivételesen.

A te hőddel sincs semmi probléma. ++++++++++++++

:wink:
jaimee1
 
 


Babszi,
örülök a jó hirnek! Hajrá inszem! Nagyon nagyon drukk továbbra is! :lol:

Judy,
remélem tegnap már nem lázasodott be Barbika, biztos csak a szuri miatt volt!
Progiszintedhez gratula! Akkor mostmár "csak" várni kell a pozitiv tesztre, na meg egy kicsit tenni is érte! :lol: Hacsak ez a hónap nem hozza meg a sikert, hisz a negativ teszt még nem jelent semmit, igy a 11. dpon, a hőd sem esett még le! A mai hozzászólásoddal kapcsolatban pedig osztom Jaimee véleményét!
Tippeket kösz! :lol:

Jaimee,
kösz neked is a tippeket! Végül is a bugyi tényleg nem véd meg... :? na majd meglátjuk, úgyis minden nap tisztán, új vizzel fürdünk benne!
A hőd tényleg állatian néz ki, ez a felfelé ivelés, nagyon szép, remélem igy is marad! :lol:
sirkici
 
 


Sziasztok!

Betsy:

Köszi szépen, ezt az oldalt még eddig nem láttam!
Keresgélek folyamatosan....


Viszont a férjecskémnek tetszik egy fiú név méghozzá az Alex. :roll:
Csupán az a gond, hogy én nem tudok megbarátkozni azzal a névvel.
Nekem most tetszik a Viktor, Dorián, Flórián, Maddox.


Voltam ma ultrahangon is, minden rendben, ismét fejvégű a kis drága!!!Folyton nyújtokatja a nyelvét, és mosolyog!
A szája és a szeme látszólag pont olyan mint Dominak.
Na nem is bánom az biztos!

Méretei:
BPD:75mm
OFD:88mm
HC:257mm
AC:230mm
Fl:51mm

Képet is kaptam 4-et abból három 4D-s, csak nem tudom felrakni. :(
Hátha majd apa segít.
Puszi

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok!

Most csak ennyi, majd még jövök..
NIKI, CHRISSYY: Boldog 20. hófordulót a fiúknak!
JAIMEE: Vidám 1,5. szülinapot Rékának!


Kép
Vendég
 


Betsy: KÖszönöööööööööm!!!! Felteszem a blogra, ha nem bánod.
Ez gyönyörű!!
jaimee1
 
 


sziasztok,

Hőm esik, teszt negatív.Nagyon lelombozódtam, most 2-3 napig nem jövök, össze kell szednem magam. Pirit holnapra vagy hétfőre várom. :cry: :cry:

Ez a négyeske nem adja magát könnyen. :oops: :oops:
Biztos pasi lesz. Laughing

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ó, Judy, ne legyél letörve! Majd az új ciklusban sikerül. Én már el is kezdtem. :wink: Olyan szééééép görbuszom volt....még ha vége lefittyedt is. :lol: :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee,

Nekem is megjött tegnap este, csak azt nem tudom, hogy azt vegyem-e első napnak vagy a mait. Tegnap is rendes piros vér volt, csak jó későn jött meg. :roll: :roll: :roll:
Kicsit megnyugodtam, pozitívan állok ehhez a hónaphoz. Kiszámoltam, hogy megint akkor lesz pé-em, amikor apa délutános lesz, és mivel most itthon vannak a lurkók elég nehézkes napközban az összebújás. Na most én felhívtam anyósomat és megbeszéltük, hogy jövő hétvégén levisszük a fiukat és egy hétig maradnak ott. Rafkós vagyok mi??? :wink: :wink:
Most meg mindjárt indulok barátcserje kapszulát venni, kipróbálom ebben a ciklusban. + iszok mellé cickafark és palástfű teát is. Kivi vagyok használ-e. Nektek is ajánlom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Ha este szokott megjönni, mondjuk 6 után, én a köv. napot szoktom 1. cn.-nek venni.

Melyik is jó a progira? A palástfű?
jaimee1
 
 



Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ha valakit érdekel Bosch vízalatti fényképező írjon nekem privit!
Ára: 1700FT/db

NEM EGYSZERI HASZNÁLATOS!!!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok!

Kép

Sikerült a vizsgám, meg is kaptuk szombaton a bizonyítványt.
Ha minden igaz, jövő héten megyünk dokihoz, addigra lesz már szívhang.
Most ennyi, itt a dédi. Majd igyekszem sűrűbben jönni.
Vendég
 


[quote="judy5"]
írta:
judy5
Tesztem negatív, pedig ez volt a 2. ciklus Ilyenkor már meg szoktak foganni a gyerekek. Valmi gáz van szerintem.:cry: :cry: :cry:

Elkeseredtem. :cry: :cry: Bocsi, de most nincs is kedvem mást írni, ne haragudjatok. :cry: :cry: :cry: :cry:


hát, én ezt nem értem judy!
2. ciklus után elkeseredsz??????? :shock:

na jó, inkább hallgatok :?

babszika
 
 


Niki,
4d képek???????????

Judy,
ne legyél letörve, tudom, ha akarja az ember, akkor összetörik, ha megjön, de tényleg még csak két hónapja próbálkoztok, hamarosan meglesz ott négyeske is! Addig is következő ciklusra fel! Ha jól értem az összebújással már nem lesznek gondok... :lol: :lol:

Jaimee,
a görbéd tényleg csúcsszuperül nézett ki, az a felfelé ivelés, mint a tankönyvekben, kár, hogy lecsüggedt a vége, de úgy látom nem csüggedsz, kövi ciklusra fel nálatok is! :lol: :lol:

De viszont ismét van egy kismamink!
Chrissyy,
NAGYON NAGY GRATULA A KISTESÓHOZ! Mennyi idő alatt jött össze? A vizsgádhoz is gratula! Gyere mostmár gyakrabban, és irj, hogy mi van veletek, képeket is kérünk, na meg persze az első sztárfotót! :lol:

Babszi,
nálatok inszem?
sirkici
 
 


Babszika,
Tudom hülyén hangzik, főleg olyannak aki már sajna évek óta próbálkozik. Igazából nem vagyok letörve, csak furcsállom, hogy a skacok rögtön összejöttek, most meg nem. :roll: :roll: De lehet már a korom is közbejátszik. De most nagyon pozitív vagyok, főleg hogy elkezdtem a barátcserjét.Sokat várok tőle. :lol: :lol:
Sirkici,
Igen, gyerkőcök nem lesznek itthon, azzal nem lesz baj, max azzal hogy apa hulla 10 órás éjszakázás után. Azért reménykedek. :lol: :lol:
Chrissy,
Itt is gratulálok nektek. :lol: :lol: :lol: Remélem mi is hamarosan csatasorba állunk mögéd. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sirki, most csak neked. Elsőre sikerült és csak 2x voltunk együtt. Majd délután vagy holnap jelentkezem.
Vendég
 


Andi,
Ha benézel hozzánk akkor BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!
Pocifotó elmaradt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Babszika,
Nem idevaló téma, de elárulod, hogy milyen hajfestéket használsz??Már akartam kérdezni többször, baromi jó a színe.Az enyém sosem lesz ilyen szuper vörös. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 



Lányok!!! Tüncike végre elindult!!!!!!! Azt hittem, hogy sosem jön el ez a nap :lol: Már egy egész szobán keresztül megy, néha popsira ül, de azonnal feláll és az egész nagy móka neki, kacag közben :lol: Olyan boldog vagyok :roll:


Chrissyy: gratulá a kismanóhoz!!! Felhőtlen pocakosodást kívánok Neked!!!


Most csak ennyi.
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok Lányok!

Próbálom bepótolni a 8 hónapos elmaradásomat.

Íme egy kis fotógyűjtemény Bálintról.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Jaimee, és a többi kistesó projektes csajszi: nagyon drukkolok nektek!

Andi:, neked szívből gratulálok a babucihoz! Majdnem egy időben fogunk szülni.

Babszikám: örülök, hogy végre minden jó úton halad, nagyon nagyon szorítok, hogy sikeres legyen az ínszem.

Akik már velem együtt várják a kistestvért, nagyon boldog, könnyű babavárást kívánok!

Betsy: Nagyon figyelmes vagy! Köszönöm a jókívánságokat!

Nemrég szülinapjukat ünneplő babáknak sok sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!

Kép
Kép
mirci74
 
 


Judy,nagyon szépen köszönöm.
Tudom,hogy elmaradt,de pótolom.
Küldtem priviben.Azért így ,mert a fejem is rajta van :wink: :)

Kép
v.andi
 
 


Mirci: Hű, mekkora már Bálint!!! Szüléstörténettel is lógsz még! :wink:

Mirci, SIrki: Köszi a drukkokat a babaprojekthez, aranyosak vagytok!!!!! Cupp!

Olik: Hatalmas gratula a járáshoz Tündikének!!!!!

Chrissyy: Nagy nagy gratula nektek! Boldog babavárást kívánok!!!
jaimee1
 
 


Judy!
a hajam a piros festés után (amit a fodrászom csinál - szóval ez kevert szín), egy fizikai színezőt kap.
A neve: Crazy color
Ez egy színező és 2 hét alatt kopik ki kb.
Sztem fodrászkellékesnél lehet kapni, ráadásul sok színben van.

mirci!
itt volt már az ideje a képeknek!!!! :lol:
nagyon nagyfiú már Bálint!
szurkot köszi, ránk fér!

babszika
 
 


Judy,
majdcsak elcsábitod valahogy apát! :lol: Bár három gyerek mellett... :wink: :lol:

Chrissyy,
nem semmi, elsőre, ügyesek voltatok! :D

Andi,
utólag is boldog szülinapot! :D Pocakfotót ide is feltenni ám!

Olik,
gratula az elinduláshoz!

Mirci,
már tényleg itt volt az ideje a képeknek. Nagyon aranyos, szép kisbaba Bálint, sőt, lassan már nem is baba, nemsokára egy éves lesz ő is. Te hogy vagy? Hogy viseled a terhességet? Nevetek van már? Gyere te is gyakrabban! :lol:

Babszi,
látom cd14...
sirkici
 
 


Hali! Ezt vki kiírta az iwiwre, nekem tetszik, megosztom:)

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrolom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.
Vendég
 


Amúgy megvagyunk, olvasni járok, írni sokszor nincs kedvem, pedig drukkoltam is, kinek kellett, de nem én lennék, ha nem tenném szóvá, drága Judy, itt vannak fiatal, gyerektelen, több éve próbálkozó csapattársaink is, két hónap után ennyire elkeseredni, három gyerekkel a háttérben, esküszöm, nekem esett rosszul...

Amúgy volt jó is, örültem Crissy csíkjainak, mindig jó ilyet látni, Popi másfél évének, Tüncike első lépéseinek, Babszi és Vandi bejelentkezésének, egy életjelnek Arikontól, és Mirci csudaédes képeinek.

Azért olvasni még járok ide :lol:
Legyetek rosszak!
Pussssz
Vendég
 


Na helló/caó mindenkinek!



Gyors leszek, mert megyek aludni.
Minden szuper volt, Beni végig aludt...ott fele annyit evett 2x annyit aludt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyablonka 2009.07.06 14:00-kor.

Kép
Kép
gyablonka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?