Új privát üzeneted érkezett!

Meleg: ne is mondjátok, én egyébként se kapok levegőt...

Andy: az a bogyesz vírusölő is? Mert nálam most ők vendégeskednek...

Lyndee: szerintem igen.

Kép

Kép
gabilany79

jurmine akkor passz. akkor marad a tápi. azért biztos marad még szopi csak nem annyi max mint eddig meg változhat is még ne add fel!

lyndee mondom én almával kevertem de adtam már hipp sütötököset is azt is szerette meg most h már adok répát legközelebb azzal fogom. hajrá! a krumpli kell!

Kép
andy30

gabi ez homeos cucc...nemtom csak azt h a tüneteket remekül elintézi

Kép
andy30

ja és ah mondtam ma sárgarépa volt a menü:)

apát el is küldtem ikejába sima mosható előkéé mer ez ugy már nem állapot pedig még csak napi 1 maszat van:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.07.10 12:12-kor.

Kép
andy30

Na még maradt egy kis időm belesek egy picit

Gabi:össze is futott a nyála számba ahogy olvastam milyen kaja van nálatok
jobbulást neked és Zöldinek,és Jurmine neked is

Ja még azt akartam írni hogy Boci-Marcinak előre(holnapra)Boldog Fél évet kívánok,nem akartam erről lemaradni :D

mára pedig Anett babának sok sok Boldogat :lol: :lol:

Az előbb adtam először Olcsinak almát,nem a levét hanem a reszelt husát,és tök ízlet neki,csak úgy cuppogta :lol: :lol:

solya051020
Káld

Nekem védőnő azt mondta meg Rékánál is úgy csináltam mikor krumplit adtam neki hogy egy kis főzőlé meg anyatej,de semmiképp ne adjak neki krumplihoz gyümit.Mondjuk nekem sem szimpi ez.De nekünk így bevált :D :D

solya051020
Káld

Lyndee! A pi.....ba rájöttél. ;)

Én keverném mással is a krumplit, pl olyan gyömivel, amit eddig a legjobban szeretett.
Ma Hanna sem eszik, pedig kedvencét kapa.

[quote]z írta:oldi. en a fozole helyett gondoltam az anyatejet. vagy felesleges? ne kezdjek el ujra fejni?

Azért kell a főzőlé. mert sok értékes bigyó kifő a zöldségekből párolás közben, és azt is érdemes megetetni. Anyatejet meg kap elegendőt.

Zsörmi! Hanna is ennyi kábé, és szerintem kevesebbet is eszik, bár az igaz, hogy többször. Szerintem ne aggódj emiatt, majd ha éhezik, "szól".
Én biztos csökkenteném a tápit, és sűríteném a szopikat, de én fanatikus vagyok.

[quote]t írta:alán szombat óta, se szag, se íz

...a seszag része néha jól jön! :)

[quote]Z írta:öldi: nem ér fehér rumot inni!!!

Boci! És barnát?

Andi! És a reggelek? Akkor talán még hűvösebb van. Amúgy nem akarod nyáron legalább csúsztatni az esti programot? Mi általában 8-ig kint vagyunk.

[quote]g írta:abi zöldi mondom Coryzalia! 1 nap és kész!!! náthára

Ez nem sima nátha, vírus. De már jobbulok...pedig még hol van a rum!

[quote]j írta:a és már kérdeztem: meddig maradhat ugy a gyerekem h napi csak pár kanál hozzátápit kap a többi meg anyatej? ez komolyan érdekel mert tanácstalan vok.

Szerinte egy hét-től akár két hónapig is eltarthat, míg megeszik egy normál adagot (150-200 ml) a bébi. Nagyon egyéni, és tök mindegy, a lényeg, hogy egyen, ismerkedjen, egyen...

Köszönöm a jobbuláskívánásokat! Hatnak!

Kép
zölddisznó

Solya: előre is köszi!! Nem is hiszem el hogy holnap fél éves lesz!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Neked jó hétvégét!!! 8) 8) 8) Ja és holnap én is végre eljutok kozmetikába. Hiába na, így 30-at betöltve nem árt elmenni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anett BOLDOG FÉLÉVEST!!!!! :lol: :lol:

Lyndee: semmi extra. Én úgy szoktam csinálni (ezt hívom töltött cukkininek), hogy kettévágom a megpucolt cukkinit, közepét kivájom, egy kicsit borsozom, aztán olyan tölteléket rakok bele mint mondjuk a töltött paprikáé, tetejére tejföl esetleg sajt, egy kis olajjal meglocsolva, tepsibe egy pici víz, lefedve be a sütőbe és mikor már majdnem kész, fedő (alufólia) le és egy picit megpirítani!!! Ennyi!!!! :lol: :lol: :lol:

Akartam már írni az almareszelős témához: én is vettem reszelőt, de nem volt türelmem vele pepecselni, úgyhogy én botmixerrel adok annak a fránya almának is!!!!! :lol: :lol: Gyorsabb, egyszerűbb és tisztítani sem tart tovább!!!!! :lol: 8)
Vendég

Zöldi: na jó azt lehet!!!! Én amúgy szeretem a fehér rumot alá Cuba Libre!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Cili: Sajnálom a szar éjszakát. Köszi, hogy lefényképezted, azt hittem husit csak 1 éves kor után lehet adni, én ilyen hippes kajákat nem is nézegettem még...

Lyndee: Nálad is sajnálom a rossz éjszakát, ha ezt bármit is számít, Domi is jól aludt, aztán egyszer csak óránként felébredt, aztán a vízzel, meg a visszaaltatással visszaszokott a hajnali első kelésre. Nem akarom elkiabálni de a héten már olyan is volt, hogy este 9-től reggel 6-ig aludt egy huzamban... :D

Kép
mannababoca

Manna! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ha valamelyik érdekel, nézem a méretét és árát.

Kép
zölddisznó

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... =CORYZALIA

Gabi! Irány a patika!

Köszi Andi!

Kép
zölddisznó

zöldi

[quote] írta:s a reggelek? Akkor talán még hűvösebb van. Amúgy nem akarod nyáron legalább csúsztatni az esti programot? Mi általában 8-ig kint vagyunk.

ezzel csak az a bajom pedig logikusan hangzik h. akkor egyáltalán nem is látnánk apát. ő ugyanis du 5től ér ránk olyan 8ig és elég bogaras nem az a rugalmas tipus sajna és munka után meg nem akar velünk jönni merh fáradt :roll: max 1x egy héten hajlandó rá. szal ha akkor megyünk el manóval pont.. ráadásul egyedül olyan uncsi sétálni főleg estefelé már... és az elintézetlen ügyekről nem is szólva amiket nappal kéne.. na nemtom majd kitalálom

ja és akkor addig adjam neki a gyümit zöccséget amig kéri? mer mondom eddig csak pár kanállal adtam hiába kért volna még bár azt nem mondanám h kéri inkább csak megeszi ha a szájához teszem olyan kis jólnevelten:)olyat nem csinál mint cili is irja h megőrül vmiért. na jó a répáért majdnem:) de mikor megálltam 6 kanálnál nem méltatlankodott ezért vok bizonytalan h adni kellett volna-e többet
többiek h csináljátok ezt?

ja és krumpli: érdekes h minden védőnő mást mond.

Kép
andy30

Kép
zölddisznó

Andy: Naaaaaaa! Sétáláshoz nem lehet fáradtnak lenni. Nyaljatok el közben egy fagyit, vagy nézegessetek kirakatot. Ha meg nem jön, akkor hívd el egy rokonodat vagy barátnődet és sétáljatok együtttttt!!!!!

Az azért szerintem nem úgy van, hogy ha apa 5-8ig ér ránk, akkor otthon ülünk és punktum.....

Kép
mannababoca

Valaki mondja má meg, hogy ki a tökömet tudnék felhívni GYED ügyben, mert szerintem rohadtul nem annyit kesseltek amennyit kellett volna, ráadásul csekken hozták kp.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mannababoca

Zöldi: Megnéztem Hannát, nagyon édes, Domim is ezt csinálja a kanállal, csak ha nem figyelek oda rendszeresen ledugja a torkán...és öklendezik...

A két csíkos body és az utcsó rugik érdekelnének!

Kép
mannababoca

Manna: BB-t!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zöldi: a faros, meg ami mellette van szett mekkora???
Vendég

Nyűgös napunk van. Nem tudom miért, de D-m nem viseli jól a mai napot! Pedig olyan jól indult...
Elszaladtam a városba ezért azért és a tojást elfelejtettem... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Manna a MÁK-ot is felhívhatod. Ahol dolgozol az nem tb kifizetőhely?
A gyed egyébként ugyanúgy műkszik, mint a tgys, DE max a minimálbér 2x-nek a 70 százaláka adható! Max bruttó 100 100 Ft.

Dani szereti ezeket a kajákat, eddig minden ízlett neki...

Anettnek sok boldogságot!

Kép

Kép
dcili81

Andi! Mit csinál ez az apa este 8 után, hogy nem ér rá?

a faros, meg ami mellette van szett mekkora???
[quote]A írta: két csíkos body és az utcsó rugik érdekelnének!

Manna! Amint felébred béjb - zörgős zacsiban van, és nem akarom reszkírozni, most olyan jólesik, hogy alszik, és csend és béke és nyugalom...

Kép
zölddisznó

Manna: OEP. (a GYED-et az OEP fizeti, nem a MÁK, a MÁKtól a gyes érkezik)
bébic

... és Boci!

Kép
zölddisznó

zoldi. gabi. jobbulast! es jo rumozast!

jurmine. sajnalom, hogy ilyen gondokkal kuzdesz. en is arra gondoltam, hogy esetleg nem ehes, vagy faradt. mi lenne, ha kihagynal egy tapis etetest? utana biztosan falna.
neked is jobbualst

nalunk is van ez a lefordulos, de o csak nezelodik.

gabi. nagyon vagany csavo a volegenyunk!

kubu. nagyon mozgekony marcid, nem csodalom, hogy kellenek azok a parnak. szepen no a haja.

KépKép
KépKép
mush589

Ja, és készülj fel, az én könyvelőm már HÁROMSZOR szólt nekik, hogy úgy UTALJÁK a zsét, ne csekkezzenek itt, erre még mindig a postás hozza a lóvét.... :shock: :? :? :?
Na, most akkor kinek szóljon az ember???!!!
bébic

Zöldi: ok. Én már csak este leszek! Elmegyünk vásárolni!!!! :lol:
Vendég

Bébic, köszi, ezt nem tudtam...

Kép

Kép
dcili81

Zöldi : Neked is jobbulást! Én is megnéztem Hannát! Lassan egyedül fog enni :D

Anett babának boldog fél éves szülinapot!

KépKép
jurmine

mindjárt esik, el van borulva, vééégre levegő!!!!

Fiam fél 11-től 4-ig nem aludt egy hunyást sem!! Tegnap is ez volt, akkor déltől este 8-ig... :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági mi sem sokat aludtunk ma... :(

Kép

Kép
dcili81

Ha ilyen nagyfiúnak érzi magát, kakiljon vécébe és keverje be a tápszert magának :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: Ügyi Hannabébi! :lol: Ákos is csinál hasonlókat, bár még koránt sem ennyire ügyes!
És jobbulást neked!

A nemlétező t...köm kivan ezzel a b...rom időjárással!!!!! :evil: :evil: :evil: Majdnem egy órát küzdöttem, mire elaludt, úgy pörgött összevissza az ágyában, mint akit felhúztak! :shock: (a délelőtti szunyával nem volt gond...)

Látom, más is küzd ma az alvással..... :(
bébic

Farmer: 86-os, Kenguru, nagyon puha, 2990-ről 1690.-
Együttes: 18M, de ugyanakkora, mint a farmer, P'tites Canailles, 3290-ről 2290.-

Bodyk: Hosszú, Kenguru, 74-es, 1380-ról 860.-, rövid 80-as, 1090-ről 780.-
Cipzáras tipegők: mindkettő 74-es (Hannánk is van, és rá még nagy) 2890-ről 1620.-

Kép
zölddisznó

bébic:
Bencét ritkán kell altatni, de most annyira fáradt volt,hogy be kellett ringatnom. Négyszer kíséreltem emg letenni, azonnal felébredt, forgott, hisztizett... Én meg már nem érzem a karomat a zsenge kis közel 9 kilós fiam alatt... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Sajnálom! :( :(
Ákost sem kell altatni különösebben, ha fáradt, zsuppsz, kidől....de most.... :twisted: :twisted: bár én őszinte leszek, nem cipelem a majd' 10 kilóját, inkább odaültem mellé, visszatettem mindig a helyére, lehámoztam a rácsról, ahova felmászott :) , aztán valahogy oldalra fordult, simiztem kicsit a hátát és nagy nehezen elaludt.
bébic

Köszönöm Mindenkinek! Már jobban vagyok!

Vivi olyan édesen magyaráz, csak nézünk! Valahogy változó korban van :lol:

Mush:ari vagy! Sose gondoltam, hogy ilyen problémáink lesznek, de ez van, másnak meg más, úgyhogy most már megpróbálok nem keseregni.

KépKép
jurmine

jajj de irigy vagyok arra aki ringatás nélkül el tudja altatni a bébit.nálunk mindig ringatás van....tudom én csezstem el,mert régen elaludt magától is :?

zöldi:Hanna édike! :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: Nekünk egyrészt nagyon nagy szerencsénk van Ákossal, másrészt viszont én megfogadtam, hogy ha nem nagyon muszáj és van más mód (márpedig általában van/volt mindig), nem cipelem, mert nagyon sz*r a hátam. (megjegyzem, nem is nagyon igényli, talán amikor pocifájós volt, akkor szerette, de akkor is csak úgy, ha Apa hurcolászta....)
Úgyhogy nem annyira bizti, hogy te cseszted el, ez szerintem, mint annyi minden más is, gyerekfüggő.

Már 1 órája alszik szegénykém, jól kificeregte magát.......rekord......übersiráááály!!!!! :lol: :lol: :lol:
bébic

zoldi nagyon edes Hanna. kincso vegig csapkodta az asztalt, amig neztuk. :lol: :lol:

manna.en bebim is ledugja a torkan a kanalat

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: Lehetséges olyan, hogy egy fél éves alkalmi cumizós baba hirtelen csak cumival tud/akar elaludni este? (még mini korában a pocifájásos időkben igényelte a cumit elalváshoz, mióta azt kinőtte, egyszer sem kellett neki este... :roll: bár fura mód tegnap elaludt nélküle, csak H-K-en nem)
bébic

foznom kene, de amint leteszem, nagyon elkezd sirni. almos is vagyok, es itt is mindjart esik. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Bakker, ha ezt tudom, hogy másfél órát alszik :shock: , régen kivasaltam volna.... :evil:
Itt már van vmi viharféle....
bébic

Itt most esik...

Na megoldodott a nagy nyűgösség, szopi után hatalmas adag csomagot adott..., de legalább nem fáj a pocak!

Mush megkaptam, köszönöm. Anyukád úgy címezte meg, hogy feladó: Mush anyu..., aranyos

Kép

Kép
dcili81

Hűlik a levegő, minden ablak tárva-nyitva, végre!!!! Meggyulladok! Bár már kezdek lázas lenni. Szép lassan kúszik felfelé.

Mai alvással nekem mákom volt, mert a délelőtti jó 1,5 órával hamarabb jött, mint szokott, viszont majdnem kihúzta a szokásos délutáni időpontig, szóval gyakorlatilag beájult. Meg mire ideért a rossz idő, addigra már felébredt.

Kobold se az a ringatós fajta, sőt, velem elaludni se tud, csak egyedül (kivéve idegen helyen, de ott se könnyű, mert folyton ficereg), amit azért kicsit bánok, mert néha olyan jó lenne vele összebújni :(

GYED: én hadd mondjak jó példát. Május 11-én járt le a tgyás, akkor adtam le a könyvelőnknek a papírokat, júni 5-én jött az utalás a maradék tgyásról és júni 8-án a májusra eső első rész-gyedről. Szóval a váci OEP pörgött rendesen.

Zöldi,Andy: köszi, az első bogyó már lent van...

Manna: nekem a tgyás volt ilyen szívás. Rájuk kellett csörögni, hogy utalással kértem, helló, nem utalványt (ráadásul az első ugye akkora összeg volt, hogy ki se hozta a postás, be kellett érte menni, és hát falun nem ismerik azt, hogy távolabb állni az ablaknál, ott lógnak a seggedben), megnézték, és ja, télleg, bocsi, de a következő is utalvány lesz, mert már elkönyvelték.
Baromi bosszantó.
Egyébként a gyeddel az a szívás, hogy abból nem csak SZJA előleget vonnak, hanem már nyugdíj-járulékot is.

Kép

Kép
gabilany79

Cili: Magamnál dolgozom… :D . A MÁK-ot próbáltam felhívni…..de nem veszik fel…OEP-et is… (köszi Bébic)

Gabi: Köszi, akkor szerintem meglesz az összeg, csak 30 rugóval kevesebb mint vártam...bakker.

Zöldi a két bodit meg a cipzáros tipegőket kérem szépen (ha ez az utolsó képen lévő cuccokat takarja..:)

Kép
mannababoca

cili. orulok. anyum majd csak akkor nezi, hogy megjott-e a penz, amikor kuldik a havi ertesitot.

KépKép
KépKép
mush589

ugy erzem cicaviragom nagyon megszenvedi ezt a fogzast. hany napon at es egy nap hanyszor lehet neki Camomillat adni?

KépKép
KépKép
mush589

Nah nagy nehezenelaludt, erre 20 perc után ébredt is.. Anna ébresztette, mert éppen kikapott, lkoboztam a székét büntiből, ő meg üvöltött, mint a sakál... :twisted:

mush,bocika:
Apa elment ma nyakláncért. Zárás előtt 5 perccel ért oda, és a kocsogok bezártak előbb! :twisted: Holnap újratábla... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi. sebaj, majd holnap!
mar elorefelek majd az ilyen uvoltesektol.
bar ha jobban belegondolok mar most is vannak eleg szepek.
nalunk is nehezen ment a mostani elalvas. nagyon sirt, mar dog faradt volt. ringatssal, eneklessel se tudtam megnyugtatni. szerencsere most a cici volt a megmento.

na megyek gyorsan fozni. van 30 percem.

KépKép
KépKép
mush589

zöldi gabi remélem hatni fog nekem mindig hat igaz én beveszem már mikor kicsit kapar a torkom:)
nekem kb 2óra mulva már hatni is szokott.

apa: elég behatárolt ez az apa :roll:
az ugy van h hazajön leghamarabb fél4 legkésőbb fél5, de ha hamar jön fél5-5ig akkor is saját magával van elfoglalva evés ujságolvasás stb addig amig ezekkel végez nem is lehet nem érdemes hozzászólni:)
ezután jön az apaidő amit irtam ami abból áll h félórát jáccik vele kb addig én eszek meg pakolászok utána szopitime van fél6körül tehát félóra elvonulás addig ő tvt kapcsol magának. 6körül végzünk vissza a nappaliba de onnantól már tv megy mert jönnek a hirek stb azokat sosem hagyja ki.
ilyenkor kerül regus a kanapéra mellénk persze szigorua háttal a tvnek:) és akkor áltban én de 2hir közt ő is jáccunk vele.
ez megy fél8ig amikor viszem vetköztetni ő meg csinálja a fürdővizét és fürdeti (ami amugy 5-10perc-a háta nem birja állványunk meg nincs nem is férne pici a fszoba) és én öltöztetem énekelünk stb. ez eltart 8ig amikor meg jön az utsó szopi (innentől egyértelműen én vok vele 3/4 9ig amig le nem teszem és ki nem jövök a szobájábó(ekkor apa már nézi a sorozatát:barátok közt :oops: ami alatt nem szabad hozzászólni ill nem érdemes:) tehát addig én megint pakolászás evés stb. mikor vége (negyed v fél10) pedig nyujtozik kettőt ásit 3at majd közli h megy lefeküdni mert korán kel reggel (fél6kor-ez téleg korán van) :(
én még egyedül tvzgetek kicsit fórumozgatok veletek stb majd max 11kor lefexek (külön szobában ugye mert éna gyerekkel alszom).

nos sajna nálunk ez van:( igy hát ha még itthon sem lennék olyankor még ennyit sem látnám:(

ja és hétvége azért más. akkor de. vele van ill van h elviszi 2 órára sétálni addig magam lehetek meg ha kitalálok vmi prgit magamnak max 2órásat addig itthon marad vele.

de én ezt nem panaszkodásnak szánom mert tudom h van akinek egész héten nincs otthon a párja szal ahhoz képest nekem nagyon is jó.

bocs a kimeritő válaszért:)

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?