Új privát üzeneted érkezett!

Momoska, első kérdésre megvan a válasz, már csak a hova tűnt a könyvjelzőt nem sikerült megoldanom. :lol:

kolos 3/4 6kor ébresztett... :evil:
snooopy
 
 


Sziasztok!
Orsi,
Boldog Születésnapot!

Timi!
Sajnálattal olvasom ami történt, de reméljük nem lesz semmi baj, pihenj sokat!

Tina,
tényleg, már emlékszem írtad, hogy egyedül hagyod a srácokat... Akkor majd a jövő héten, hétvégén nem megyünk be. Tervezem legalább kétszer egy héten hogy megyünk, telcsin majd hívlak, mert itt lehet nem olvasod időben.
Tegnap egyébként kérdeztem a nagyit hol is van a vigadó, épp ő volt kéznél. Ő ott lakik a közelben uh. tudta. Na meg a nagypapa is közelben lakik.

Ja ma is mehettünk volna, de már lebeszéltem a dédivel hogy jön délelőtt.

Évi,
jaj de irigyellek, persze mást is - Momoska - akik átalusszák az éjszakát. Mármint a gyerekek. Csak maradjon is így!

Tegnap megint sokszor kelt és most ki se tudtam jönni tőle. Ahogy kijöttem, fél óra múlva kelt, vagy reggel 5 perc múlva.
Csak hogy milyen sűrűn kelt, f11-től 1ig 3x volt fent, de utána is uh. kezdek megint lemerülni.

Olyan édes volt reggel. Bementem 6.15-kor, kérte az innijét. Mondom nincs, elfogyott! Azt mondja pipi, (pici) van benne, na azt megitta. De tudomásul veszi hogy nincs. Aztán én még odafeküdtem mellé, ő is vissza. A kezem belógott az ágya fölé és ő beletette a tenyerét az enyémbe és úgy feküdtünk még egy kicsit. Aztán amikor ránézek ilyenkor, látja hogy már nem alszom, monjda ám hogy nem-nem, hogy ő már nem alszik.....

KépKép
domidina
 
 


timi,
pihenj sokat, ha segitenek, s ne idegeskedj, mast tenni ugysem tudsz. tudnalak biztatni is (alizzal 3 hetig vereztem a 6. hettol, nem kicsit, eleg erosen, a tobbi - sikertelen - terhessegemnel meg csak barnas pecsetelo verzesem volt), meg tudnalak nem biztatni is, hiszen ateltem mar ezt azt, ezert egyszeruen csak....drukkolok!

orsi,
mi teljesen raalltunk a chromra mar regota, de az volt a legfobb indok, hogy sokkalta hamarabb jon fel, mint a mozilla. meg mostanaban is neha probat teszek...s valo igaz. aztan szep lassan megszoktam az alkalmazasait. szeretem, h. a nyitooldalra kirakja a leggyakrabban hasznalt oldalakat kicsi kepekkel (mindig versenyzunk a kedvesemmel, de altalaban a babas oldalaim gyoznek, ok vannak az elso helyeken. a nyitooldal bal oldalan a legutobb felvett konyvjelzok kulon kinn vannak, s nalunk a cimsor mellett bal oldalt ott vannak a konyvjelzok, de nem emlekszem, milyen ikonnal, mert itt a papamen tenyleg nincs ott. gondolom, a kedvesem allitotta be alapbol.
szal megszoktam, ha gyorsabb lennne a mozilla, nem lenne azzal sem bajom.

edina,
megertelek. en is orulok borisz ejszakainak, mar csak ezt a f8 koruli idopontot kene megszoknom, ami ma 7.10 volt, s - mivel fertodon egy szobaban alszunk - o ebreszti igy is alizt, pedig aliz kb. 10 perccel megy kesobb aludni, mint borisz, csakhat o nem alszik delutan.
lili - erezhetoen - nagyon toled fugg ejszaka, meg mar kicsit a teatol is. nehez ezeket a fuggeseket magatol levetkozni neki, foleg most, mikor uj erovel kezdodik naluk ebben a korban a fugges!

de nagyon edes lehet, ahogy ilyen kis engedelmes-beletorodos reggel...:-)

Kép
Kép
momoska
 
 

 
 

konyvjelzosav allando megjelenitesevel (cimsor mellett balra van egy csavarkulcs-ikon, ott vannak ezek a beallitasok) a papamnal is kinn van bal felul olyan mappa ikonnal es tovabbi konyvjelzok felirattal...bezartam, kinyitottam, s igy is ott van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momoska 2009.06.11 11:53-kor.

Kép
Kép
momoska
 
 


s a rossmannban is babylove van??? en a dm-ben szoktam venni, s -oszinten - nem is vetetm eszre, hogy dragult. de tudtok egy db/arat mondani a tescosra (ritkan jarok tescoba), s akkor osszevetm a dm-sel!!

Kép
Kép
momoska
 
 


Köszi Momoska, de nálam jobb oldalt van a címsor mellett a csavarkulcs. ha megnyitom a "könyvjelzősáv állandó megjelenítését", akkor a címsor alatt találhatóák a könyvjelzők, és jobb oldalt a további könyvjelzők, de ha bezásom a "könyvjelzősáv állandó megjelenítését" akkor eltűnnek. lehet ez vlmi újabb verzió, tegnap szedte le szabi. de mind1, mert beállítottam, hogy az utoljára megnyitott oldalak jöjjenek be, így ha kolos bezárná az oldalt akkor is bejön a babanet, meg a gmail. :lol: :lol: nálam ez a kettő állandóan nyitva. :oops: de persze kolostól nem lehet ám ott ülni a gépnél csak ha alszik avgy dédi elvan vele.

igen, tényleg jó a leggyakrabban használt oldalak opció. na majd mi is versengünk szabival. :lol:

Timi hogy vagy??

[quote]u írta:j erovel kezdodik naluk ebben a korban a fugges!
akkor ezért van, hogy kolos vagy az apján vagy rajtam lóg egész nap?? ma én voltam a kitüntetett, állandóan kéredszkedett fel, az ölemben volt.

ja mozillára visszatérve, szerettem a helyesírásellenörzőt, most pl. a kéredszkedettel akadt gondom hogyan kell írni?? :oops: itt is be lehet állítani csak magyar nincs, sajnos.
snooopy
 
 


ja...telleg, jobboldal:-) ebben mindig sz@r voltam:-)

igen, allitolag masfel eves kor korul van egy ujrakozeledesi krizis (eztet tanultam az eletkori krizisek szeminariumonűmon:-)), amikor mar tud jarni, megertetni magat meg ilyesmi, s kicsit megijed ettol az onallosagtol, de aztan tullesznek rajta. aliznal nem volt...neki az egesz eddigi elet egy nagy fugges, nala a levalas kesett el:-))

nalunk most azzal tetozodik, hogy borisznak van egy olyan idetlen szokasa, eloszor 1 evesen vettuk eszre, s akkor eleg durva volt, hofgy mikor az apja elmegy par napra, s erre o rajon, akkor dupla-triplan ragaszkodik hozzam, kovet, mint egy arnyek. imadja a papamat-mamamat, allandoan hivogatja oket, megy hozzajuk, de mindent en csinalhatok vele csak, s mindig latoterbe kell lennem, rossz esetben felvennem....ugyhogy ugyan foznek-mosnak, de bebiszittelni kevesbe tudnak most helyettem. aztan - altalaban - mikor megjon az apja, akkor elmulik, akkor hirtelen jo neki mindenki, papam is , mamam is. sztem ugy gondolja, h. ha egyik szulo eltunt, akkor a masikra mar nagyon kell vigyazni.

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska
az biztos, hogy iszifüggő éjjel, mert van amikor alig iszik pár kortyot, de akkor is kell neki. De olyan édes, még félálomba is lehet vele egyezkedni. Mindig mondom neki, hogy csak egy kicsit, - aztán ismétli hogy "kiki" vagy "pipi" és oda is adja.

Az elalvás meg csak úgy lehet, hogy iszik egy "kiki" iszit, a szokásos tejci adagja után. Rögtön követeli de megbeszéljük hogy majd ha már altatom. Hátha elfelejti.... Na azt hiszem ezt nem kellene..... Le kell szoktatnom róla!
Bár ő sokat iszik egyébként is egész nap.

Én ilyen látványosan, mint Borisznál nem figyeltem meg ezt a "krízis" időszakot.

A mai délutáni alvása is olyan volt, mint az esti. 1,5 órát aludt 3 részletben!!!

Pelenka:
amit vettem az az 56 db-os lilia színű zacsis és, pontosan nem tudom, de 2600,- volt kb. de majd megnézem. De állítólag többször van leárazva és akkor 1900 körül lehet kapni.
Megnéztem, 2700,- volt.

KépKép
domidina
 
 


[quote="momoska"]j írta:momoskaa...telleg, jobboldal:-) ebben mindig sz@r voltam:-)
én csak akkor ha autóban ülök, és hirtelen kell mondjam szabinak, hogy most jobbra. rendzsreint csak mutogatok de ő ugye az utat figyeli, nem engem...röheles tud lenni. :lol:

igen, a tescos pelus sokszor van akciós, mi legutóbb 40akárhány ft-ért vettük. majd szólok ha látom, h akciós.

indulunk pestre...
snooopy
 
 


Én is akciósan vettem, az 56 db-ost 1500-ért, most valóban 2600 vagy 2700.
De a 34 darabos viszont 1500 Ft, és épp azt néztem, hogy annak olcsóbb a darabára, így azt vettem (44 Ft és 49 (?) Ft)

Nem babylove a rossmannos, hanem babydream, csak összekevertem. Anno Gerinél használtam a DM-est, de itt csak rossmann van.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Köszi csajok a bíztatást! Momoska, titkon megsúgom, hogy benned nagyon bíztam! :)
Voltam ma szájsebészeten a Jánosban (még nem csináltak semmit, de ki kell venni az 1ik bölcsességfogamat – ti tudtok arról valamit, hogy szoptatás mellett lehet-e panoráma-röntgent készíttetni?). Dolgom végeztével gondoltam 1et, és benéztem a szülészeti épületbe is (ha már ide tartozom, meg közel is van), hát nem pont kihoztak a műtőből egy ikerpárost! Ott állt az apa és valamelyik nagyszülőpár, olyan csodálatos volt nézni őket. Aztán egy másik pár meg vitte haza icipici újszülöttjét. Háááát, azt hiszem kellő indíttatást kaptam, de ezt megelőzően tegnap együtt voltam a férjemmel, és a WC-n utána szívből azt kívántam, bárcsak, bárcsak… Úgyhogy racionális ellenérvek ide vagy oda, már csak a férjem ellenérzéseit kell valahogy elhessegetnem! Köszi orsi neked is a Kútvölgyit, magáról a kórházról régebben is már sok jót hallottam, megnézem majd a neten ezt is, mert ez eszembe sem jutott, pedig itt van közel.

De jó Csilla, hogy tettél fel képet is, jól nézel ki!

Évinek és Orsinak szülinapja van? Én az ilyenekről mindig lemaradok, de azért én is csatlakozom, boldog szülinapot!

Lina nagyon anyás, néha az apja be is sértődik, persze alaptalanul, mert nagyokat sikongat, amikor hazaér, meg neki is többször el kell mondani, hogy apa dolgozik, most nem tudjuk felhívni. Csak azt nem veszi jó néven a férjem, hogy ha baja van Linának, akkor én kellek neki, meg bizonyos esetekben csak én vagyok jó, vagy hogy nehezen válik el tőlem és mamázkodik. (Hm, lehet, hogy többet keéne magukra hagynom őket??)

Edina, Orsi, Évi, akkor a lila a jó Tesco-s pelus? Egyszer már volt róla szó, de már elfelejtettem.

Ti a meggyet meg a cserit nem is magozzátok ki? Én igen… nem egy népünnepély. Lehet egyszerűbben is csinálni???

Most értem az olvasásban Timihez! De sajnálom, úgy ver most a szívem! Drukkolok!!!

Felébredt Lina, ezt gyorsan elküldöm, aztán valamikor folytatom az olvasást.

Kép

Kép
csürci
 
 


Sziasztok!

Nahát akkor csürci mindent bele! Mondjuk az írásodból kitűnt, hogy te szeretnél még egyet a közeljövőben! :)

Mi ritkán jutunk el Tescoba, de már sikerült venni 1600-ért 54dbosat. (igen lila) Tényleg teljesen jó. Érdekes a pempers nekünk sem volt jó.

Hát én is erősen érzem ezt a ragaszkodást! Egyszerűen -lassan 3 hete- nem bírom levakarni magamról! Wc-re sem mehetek még akkor sem egyedül ha itthon van az apja is. Érdekes, mert sokszor apázik napközben, mégis ha itton van továbbra is rajtam lóg. És én most szeretném visszaszoktatni az ágyába... mondanom sem kell nagy sikereim nincsenek!

Csilla már ennyi idős terhes vagy! Úgy rohan az idő! Jól néztek ki nagyon!

Évi de jó! Végigaludta az éjszakát! Mesélj tartós-e a tendencia! :)

Én olyan borzasztó lusta vagyok ma. Is. Valahogy újabban olyan lehangolt vagyok. olyan mintha szoronganék. lehet azért mert nem tudom hova kellene menni dolgozni.

Levi továbbra is gazfickó. Hisztisebb mint valaha. Ő is csapkod és földhöz vág dolgokat ha mérges. Szerencsére eddig csak a játékait csapdosta. Egyre több szót mond, de még mindig sokat dumál babanyelven. Ja és fűnyíró mániája van, de a sajátja már nem jó, az igazi kellene neki. :roll: Na és szeret a papucsinkba meg az apja cipőjébe bújni és úgy menni.

felébredt, megyek.

KépKép
kora
 
 


Azért rakok még képet.
Kép

Kép

A nagyi napszemüvegében:
Kép

Ez meg teccik Kép :mrgreen:

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Timi!
Pihenj, pihenj, pihenj! Nem adott a doki valamilyen hormonpótlót?

Mi most be vagyunk tárazva pelenkából. Még volt, de a Tescoban vettünk még mikor akciós volt. Akkor 33 Ft körül jött ki egy darab a lila zacskósból ha jól emlékszem.

Dávid ma 4.45-kor kelt és egyszerűen nem bírtam visszaaltatni. Csak f7-kor aludt el egy szopi után és f10-ig húzta. Most megint alszik. Nem tudom mi volt vele. Egyetlen eltérés, hogy máskor mindig ébred éjfél körül, de tegnap ez kimaradt. Volt helyette hajnalban.

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Megvagyok, de a helyzet változatlan. :( egyenlőre nem erősödött a vérzés, de van. nem sok, nem is tudom már mi a sok meg a kevés ilyenkor. Momoska és neked meddig tartott? feküdtél? görcsölgetett is?
Kaptam utrogestant és magne b6-ot szedek.

Eszter nagyon jól elvan napközben a nagymamákkal (hol egyik,hol másik jön), este viszont már nagyon mamázik és csak én kellek neki.Remélem hamar rendbe jövök és visszaállhat minden. :roll:

A tescos pelus nekem is bejön, nővéremnél láttam először,azt hittem pampers. Csak vigyázz Momoska,mert kétféle tescos van és a másik nagyon sz.r, műanyag.

Eszter is átalussza az éjszakákat, kibújt a 7-8. fogacska hegye és már látok hátrébb is egyet nyomulni.

Jaj, Levi nagyon fiú! szép!
Csilla szép pocakod van és a kicsilányod is nagyon szép!

Foltok: én clorox colort vettem, be kell dörzsölni a foltot és mehet a mosógépbe, nekem bevált.
Eszter is elviseli a belebújós előkét és én is szeretem!

Eszti is nagy gyümölcsevő, most az eper a kedvenc, mondogatja,hogy epe-epe aztán pedig: poci . megeszi a cseresznyét (én kimagozom,felezem), meggyet, őszibarit.
szerencsére még mindig nagyon jó az étvágya :)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Ja,

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!(ebben én is rossz vagyok+névnapokban 8) )

Csürci ez nagyon izgi! drukk

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Timi mé jó, hogy tudnak segíteni a nagyik! Így tudsz sokat pihenni.


Én is magozom a cseresznyét. Levi is szereti még mindig a gyümölcsöt, a húst meg egyre kevésbé. Már egyáltalán nem eszi meg csak a borjúmájast + a virslit. Az Ikeás előkét nagyon sokáig használtuk, de újabban nem hajlandó belebújni, inkább nem eszik. A simát nagy nehezen elviseli magán.

Foltoknál én a vanish-t használom, de ha mégis marad egy folt a napsütés vhogy kiveszi. :shock: Igaz eddig csak a fehéreknél vettem ezt észre.

Nem lehet hogy Lili azért alszik ilyen rosszul (a megszokásokon túl), mert jobban fejlődik kortársainál és valahogy neki is fel kell dolgoznia az új dolgokat? Mintha vhol olvastam volna ilyesmit.
Dávidnál is durva az a 4.45! :shock: Most nálunk is rosszabbak az éjjelek, de nálunk tuti az átszoktatás miatt!

eszti jól belehúzott a fogakba! :)

KépKép
kora
 
 


csak pár fürcsi kép erejéig..
Kép Kép Kép
snooopy
 
 


Sziasztok!

Gyors írok mert már itt ülök egy ideje, de mást csináltam, aztán olvastalak benneteket. Közben meg már majd egy órája alszik és ilyenkor szokott megébredni.

Voltunk játszótéren a városba, mama is velünk volt egy darabig. Nagyon jól elvolt. Leginkább az egyik kisfiú biciglijén toltam, az nagyon tetszett neki. De nem volt gond, egymás játékait használják, a másé mindig jobb, szebb. De mivel Lili sem egy irigy, meg a másik kisfiú sem, így nem volt veszekedés a játékokért.

Nagyon jók a képek, olyan jó nézni őket!

Alvás terén nem tudom igazából hogy miért van ez. Az az igazság hogy nem is volt olyan időszak amikor azt mondom hogy nagyon jó volt, mert ugyan voltak jobb hetek, de akkor sem aludta át az éjszakát, 1-2x mindig kelt.

Az evéssel nálunk mostanra nincs gond, sokat eszik és szinte mindent. Lehet bármilyen leves, lehet rántott vagy sült hús, krumpli, rizs, tarhonya, mindegy. péksütemények, sütik. Egyedül a felvágottakat nem eszi meg és a nyers zöldségeket sem. Zöldségből kedvenc a levesben lévő répa, azt szedegeti ki kézzel, meg a borsó.
Előke nekem egy kicsi van, ha levest eszik ne menjen a ruhájára, de máshoz nem igazán használok, inkább az ölébe teszek egy valamit hogy ne a ruhájára potyogjon a kaja.
Ma babgulyás volt és aranygaluska csokiöntettel.

Én is magozom a cserit, bár sikerül megennie 1-2 magot is.

Csürci, hajrá!!!

KépKép
domidina
 
 


timi,
nalam sokaig tartott, majdnem 3 het, bar a vegen mar barnas. de sztem ez nem mervado. a fene erti az emberi szervezetet...en peldaul eleg betegsegtudatos vagyok, nem hagyom gyorsan gyogyulni magam, csak akkor vagyok jol, ha lesz@rom, mi van velem. igy volt ez a terhessegemkor borisszal, kvazi nem vettem rola tudomast a kritikus idoszakban, ezt persze csak ugy tudtam elerni, h. nem is arultam el senkinek, igy majdhogynem en is megfeledkeztem rola a sok vizsgam es allamvizsgam kozott.
igazi gorcsolgetesem egyik terhessegemnel sem volt, max. enyhe alhasi fajasok, de az mindegyiknek az elejen neha. aliznbal a 4. hettol korhazban voltam, tulkeppen fekudtem, bar kijottem szavazni, pedig aznap is erosen vereztem. kaptam en is utrogestant, meg magne b6-ot, meg choragonan injekciot, de ezeket asszem a 2. terhessegemtol kezdve mindig kaptam (kiveve az utolost, akkor semmit). en - ugy gondolom - a szigoru fekves nem valtoztat a helyzeten, nem attol fugg, persze ne ugraljon az ember szekreny tetejerol, es ne cipeljen mazsas szatyrokat!

Kép
Kép
momoska
 
 


en is magozom a cserit-meggyet neki a fa toveben, ezert az en ruhaim is folttalanitasra varnak:-) viszont itthon a kertben legalabb a gyumolcsmosassal nem vacakolok, kapja, ahogy lejon a farol. nehez lenne, akkor egesz delelott rohangalhatnek be gyumit mosni...plane a ribizli, amiben onkiszolgalo. egyebkent ez a magozas nalunk megszokot, aliz a a mai napig csak ugy eszi meg a cserit-meggyet-szolot(!!!), ha nincs benn mag, nem hajlando a szajaba sem venni a magot, olyan mar volt, (oviban), hogy inkabb korberagta a cserit:-). apja mindig kiakad ezen, de engem nem izgat, ha 2-3 evig ki tudom neki magozni, akkor miert ne tehetnem a tovabbiakban is, amugy is keves gyumit eszik, megbecsulom, ha megkivanja!

borisz fura az evesben, mert nem eveskozpontu, de ilyen megingasai sincsenek az ebednel, hogy ezt eszi, azt meg nem. mindent megeszik. de csak addig a pontig, amig jol nem lakik eppen. egy-ketto dolog van csak, amit lelkesen eszik. bar ugy tunik, anyukam foztjet jobban csipazza, mert miota itt vagyunk ugy lapatolja magaba a kajat,, hogy nem tart szunetet ket kanal kozott, sot ragni is elfelejt sztem. pedig egesz delelott nyomja magaba a gyumiket is....

edina,
sztem nalatok abszolut bevalna a kozvetlen a ti agyatok melle tolt (nem racsos) gyerekagy lilinek. persze, tudom, van aki odzkodik az egy szobaban alvastol, de erezheto, h. erre lenne igenye. sok ismerosomnel igy oldodtak meg az ejjelek. de meg aliznal is teljesen egyertelmu volt, mivel o 6 hos koratol aludt kulon szobaban, de 2 es fel eves koratol minden ejjel atvandorolt a mi agyunkba aludni, kiveve, ha (nyaralasokkor, vagy fertodon) egy szobaban aludtunk. akkor sosem jott, aludt vegig, mint a bunda.

en is meglepodom egyebkent, hogy borisz meg milyen kis rendes gyerek a jatszon. aliz mindig nagyon irigy volt. most is. borsiz meg mar nem egyszer megcsinalta azt is, h. ha megkivant egy jatekot, s latta, h. valaki mas ott van a kivant jatek kozeleben, akkor vitt neki helyette valahonnan egy cserejatekot, elvette, ami neki kell, s odaadta helyette a masikat. ezt tolem latta neha, h. igy egyezkedem, ha vissza akarom szerezni az o jatekait (bar ritkan viszunk, mert neki is csak a mase kell, s ott a mi jatszonkon is minden kozos, senki nem szol semmiert) hazaindulas elott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momoska 2009.06.12 12:56-kor.

Kép
Kép
momoska
 
 


edes a furcsis koli! nemtom, mikor keszult, de tegnap nalunk akkor a vihar volt kora delutan, hogy az csak na...aztan este 6ig esett az eso...pedig delelott meg strandido volt...ma mar megint napos.

birom, kora, hogy inkabb ilyen vicces kepeket raksz levirol, mint edi-bediket. en is azokat szeretem jobban:-) de nagyon helyes kispasid van.:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


De jópofa a piros-fejű Levis kép! Bögölyszemüvegest mi is csináltunk Lináról, olyan haláli Levi is! (A pingvinest ismerem, még mindig ugyanúgy röhögök rajta, mint amikor először láttam…)
Kolos pancsi-fiú irigylésre méltó!!!
Alvás: tegnap előtt csak 2x kelt, olyan boldog voltam, aztán tegnap kicsit tovább fent voltam, hát nem felébredt már ¼ 12-kor (fél órája, hogy én lefeküdtem). Annyira fáradt voltam, meg szerintem sz.rul érintett az első álmomból, mert emlékszem, nagyon dühös voltam. Egyszerűen nem akartam megérteni, hogy ha előző nap sikerült, ma miért nem. Mert ha hamar kel ébredés után, akkor sokszor lesz fent, ezt már megfigyeltem. Nagy nehezen odavettem magamhoz szopizni (szegény, úgy sírt már eddigre), aztán nem tudom hányszor voltunk még fönt. ½ 4-kor viszont erőt vettem magamon és visszacipeltem a kiságyába. Na, onnan aludt ½ 8-ig, olyan jól esett nekem is!

Edina, amit Kora ír, az nem kizárt. Nyilván nem vigasztal, meg ez megint csak egy feltételezés a sok közül. És pluszban valahogy én is azt érzem, hogy Lili abszolút a közelségedre vágyik.

Lina sem túl jó alvó, de azt hiszem Lili mindenkit überel.
Én annak örülök viszont, hogy Lina nem szokott hajnalok hajnalán ébredni (kopp-kopp). Nem is tudom mit csinálnék 5-kor, meg 6-kor, ha akkor kéne kelnem hajnalban…

Cipőinkbe belebújni és menni Lina is szeret. Nagyon sok mindent mond, nem is tudom leírni, én is mindig csak rácsodálkozom.

De jó Borisznak, hogy kertből eheti a gyümiket! Az olyan jó dolog, mi is úgy imádtuk a nagyszüleimnéla fáról enni a cserit, almát, meggyet, meg a veteményesből leszedni a paradicsomot az uzsonnához!

Na a játszón Lina hol ilyen, hol olyan. Van, hogy állandóan nyújtogatja más gyerekeknek ami a kezében van, hogy „tessé”, aztán a másik fele, meg hogy topogni meg kiabálni kezd ha csak felé nyúl valaki, vagy a játékok felé, amivel éppen játszik.

Azért én teszek fel édi-bédi képeket, bár én is nagyon bírom az idétlen-vicces képeket is.

Babaszeretet
Kép

Ha meglátja a csattot, mindig mondja, hogy csatt, és mutogat a fejére. Aztán menni kell a tükörhöz megnéznie magát, majd a következő mozdulattal ki is veszi a hajából.
Kép


Cseresznye evészet (foltok nálunk is akadnak bőven)
Kép

Ezt meg az ablakból csináltam (1. emelet), a nagyival volt lent, de olyan édes volt, amikor észrevette, hogy hova is kell nézni, honnan jön a hangom.
Kép

Kép

Kép
csürci
 
 


Tényleg jók a Levis képek. olyan kis huncut a mosolya. :lol:

Lina is édes, nagyon csini a ruhában és a csattal. :)

Kolos is imádja a cserit, meggyet, én is magozom. ő is nyelt már le magot. a málnát szedhetné a bokorrol, de nem szereti. ribizlit még nem próbáltam.

Kolos is próbálgatja a cipőinket, épp ma az egyik magassarkú elegéns feket cipőmet vette fel. :lol: csini volt.

már nem tudom mikor készült a kép, talán szerda. tegnap itt is esett, de nem volt viharos erejű.
snooopy
 
 


De jó Koli és Lina képek! Kolos jó húsban van, jó kis izmos! Lina milyen édesen alszik a babával :) az utcai fotón meg olyan, mintha éppen be akarna mutatni 8) :lol: és hát azok a szemek!

Eszti ma megdöntötte az ébredési rekordját és 5-kor ébredt, aztán f6-kor úgy gondolta neki már jár a tejci és követelni kezdte.. 10-kor magától idefeküdt mellém az ágyra és elájult,majd este vacsinál is majd leragadt a szeme, elmotól feléledt és még táncolt is rá, aztán 8-kor pillanatok alatt elaludt.(remélem holnap reggel min.7-ig nem találkozunk 8) )

Annyit dumál ez a lány! mai legújabb szava: enunu. naaa,mit is mond? (kenguru)

Helyzet változatlan egyébként...

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Nálunk is menő a napszemüveg:
Kép
az erkélyen mindig ő locsol:
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Tudtam! Tudtam, hogy az a szemét Murphy működik! A minap írtam, hogy milyen jó nekem, hogy legalább nem kel korán Lina! Tessék, szombat reggel 6h15-kor, ma 6h45-kor kelt!! Mondjuk mindkétszer édesen elvolt csendben az ágyban mellettem kb. még 30-40 percet, de akkor is!

De édes és szép Esztid van, Timi! És milyen jó kis zöldre néző erkélyetek!

Na jó, akkor én is dobom a napszemüveges képet.
Kép

Kép

Kép
csürci
 
 


sziasztok!

De jók ezek a napszemüveges képek! Lilinek van sajátja is, de nem viseli el magán, ezért így kalap kerül a fejére.
A csatok szeretete nálunk is megvan, addig amíg fölteszem a fejére, megnézi magát és már veszi is le.

Nagyon vagyány ez a Levi fiú!!!
És nagyon édes ahogy Lina a babával alszik.

Alvás terén valóban Lili a legrosszabb, már mindenkinél javult a helyzet.
Tegnap voltunk Gunarasfürdőn, azt hittem kiüti magát estére és úgy alszik mint a bunda. Bár nem tudom ezt mire alapoztam, mert ez még sohasem vált be nála. Jó volt, csak ami nem tetszett, hogy a kicsik medencéjébe a felnőttek nem mehettek be. Persze nem úgy hogy benne hempergünk, de azért a kicsiket még vezetni kell, egyedül nem tudják használni a különböző játékokat, de még azt sem lehetett. Bele sem dughattad a lábujjadat sem, így aztán nem nagyon használtuk.
Jól leégett a vállam hátam. Jól nézek ám ki :lol: a hátam, vállam karom mint a pecsenye, aztán lefelé egyre világosodik a bőröm, a lábam mint a hipóreklám :lol: :lol: Anyósom azt mondja: miért nem fekszek ki a napra hogy legyen egy kis szinem?
Kérdezem, hogy ezt komolyan kérdezed? ÉS ugyan mikor tegyem?

Alvással kapcsolatban még annyit, hogy majdnem minden nap a fél éjszakát ott töltöm mellette. Persze azért tudom ez nem egyenértékű azzal hogyha ott aludna mellettünk, de így is mellette vagyok de ebben az időszakban is többször felébred. Csak annyi a különbség, hogy ilyenkor legtöbbször elég ha "sssss sssss" és alszik tovább.
Hozzánk nem tesszük be, főleg a férjem nem támogatja.

Gyors ki kellene menni amíg nincs az az őrült meleg. 11kor úgyis menni kell az ebédért, bőven elég lesz akkor az a negyed óra.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok, képzeljétek tegnap este éreztem a babát ahogy rugdosott. Szabi is odarakta a kezét és ő is érezte. :lol:

Edina, sajnálom a leéégést, rossz lehet. kened vlmivel?
ott milyen idő van? nálunk nincs az most meleg, nincs hideg de nem süt a nap. én örülök is neki, mert ha nem vagyok víz mellett nem bírom a meleget, és kapóra jött a hűvösebb, mivel el kell intéznem pár dolgot ha ellaudt (dédi vigyáz rá) utána anyához megyek a kórházba. elkezdték a dialízist, de elcseszték neki, mert kidurrant az ere, befelé vérzett olyan volt a karja mint egy lufi, most már kezd felszívódni a vér, de tök lila az egész alkarja. :cry:
elvileg ma kapott volna vért, de nincs a kórházban, ezért húgom és nagyim ad neki hogy holnap hazajöhessen. nagyon nem bírja a benti létet, össze van zárva 5 haldokló öreggel...nyomasztó lehet. tök kivan. nagyon el van keseredve, hogy élete végééig dialízisre fog járni. nagynéném, meg még 1 rokon felajánlotta neki, hogy odaadja a veséjét, nézzék meg jó-e anyának. ez az egyetlen esélyünk. én is felajánlottam még mielőtt kiderült volna a baba, nem fogadta el.

édesek a napszemcsis csajok! LIna meg Eszti! :lol:
snooopy
 
 


Orsi ez izgi!!
Anyukádat sajnálom nagyon, nem lehet neki könnyű ezzel megbírkózni. Ráadásul még a kórházban is elrontják neki a szúrást. :(


Kolos jól néz ki a képeken, jó kis husis combja van! :) Néztem a képtáratokat és az is tetszik ahol látszólag nagy sebbel-lobbal megy!

Lina is tök jól néz ki, édes ahogy alszik a babával, az utcai képen meg olyan nagylányos!

Eszti is igazi kishölgy! Milyen kis kötelességtudónak néz ki a hogy ott locsolja a virágokat! :) Persze mind a két csajszinál vagány a napszemüveges kép!!! :D

Tényleg csak Lili akinél semmi változás az alvási szokásában.
Most hogy próbálkozom az átszoktatással Levinél így én is töltök kis időt nála. Tegnap például már eleve elaludni sem akart (10 után aludt el, de ez lassan már rendszeresnek momdható :x ). Nagy nehezen elaludt, ébredt olyan fél3 körül (ilyenkor általában kel) és ott voltam vele fél5ig, nem túlzok ha azt mondom, hogy negyedóránként kelt. Na akkor meguntam, főleg a testem, mert igaz, hogy lefekszem mellé, de az ő ágya jóval rövidebb (160) és már nam bírta a lábam behjlítva tovább. szóval átvittem a mi ágyunkba. Igaz kettő-fél3ig nemigen ébred (na most én is biztos elszóltam magam).

Na nem hagy, megyek, jó éjszakát!

Timi mi újság?

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Timi, remélem jobban vagy, nagyon szorítok neked!!! :)

Orsi, Anyukádnak is nagyon.
Szomszéd házban lakik Geri osztálytársának anyukája, ő is átesett ezen a tortúrán. Pár hónap alatt kiderült, hogy rossz a veséje, aztán járt dialízisre, most már új veséje van, több, mint 1 éve, és hála Istennek, jól van és jól is néz ki.

Ilyen hosszú ujjú előkénk nekünk is van, kettő is, de mire használhatta volna, kiderült, hogy kicsik. Így én olyan pólókat használok, amiket nem sajnálok és azt ráadom evés előtt. Ez azért is fontos, mert Anna leginkább egyedül szeret enni, ritkán enged segíteni.

Azóta, hogy írtam, egyszer sem aludta át az éjszakát, 2-3x ő is ébred, de tegnap éjjel még többször is.

Gerinek is voltak ilyen időszakai, majd elmúlik.

Lina, Eszti képek nagyon tetszenek, nagyon aranyosak, bűbáj kislányok. :)

Ma délután a játszótéren volt egy kis baleset. A csúszdához fel van építve egy olyan kis építmény, ahová több módon fel lehet jutni: kötélen, létrán, mászófalon, kötélhágcsón.. Fönt meg egy egész hosszú rész van, két stabil, egy meg olyan ívelt, lépés alatt mozgó faakármi. Igen ám, de egy deszka hiányzik a stabil részből. Okostojások valamikor kitermelték onnan és hiába festették át azóta, a léc nem került pótlásra.

Engem eddig nem érintett a dolog, mert Anna eddig nem akart odamenni. A csúszdára föltettük, ott lecsúszott és ennyi. Följebb azért sem engedtem, mert több oldalról nyitott, tehát bárhol leeshet.

Ma azt vettem észre, hogy a kötélhágcsón fölmászott. Segítettem továbbmenni és kértem Gerit, hogy menjen föl és vigyázzon rá, nehogy valamelyik oldalon leessen vagy belelépjen ahol a deszka hiányzik.
Persze szót nem fogadott, nem arra ment, amerre kértem, de fönt volt Geri, a másik oldalon én lent, de még így is belelépett a lyukba. De szerencsére továbbmászott. Ezzel aztán én le is vettem, igaz, hogy tiltakozott, de mindaddig, amíg nem engedelmeskedik, nem engedem veszélyes helyre.
Egy vele egykorú kisfiút is pakolászott fel az apukája, aki egyszer át is lépte ezt a deszkahiányt, de kb. fél perccel azután, hogy én Annát leszedtem, beesett azon a lyukon.
Szabályosan átcsusszant rajta.

Persze nagyon sírt és el is rohantak vele azonnal, habár szerintem az ijedtségen kívül semmi baja nem lett. Filigránabb alkat volt, mint Ancsi. És alatta vastag homokréteg van, ha a deszka nem sértette meg, akkor nincs baja.
Én meg áldottam az eszem, hogy magamra hallgattam és a tiltakozó sírása ellenére leszedtem, mert Anna nagyobb darab és lehet megsérült volna.
Holnap azért megeresztek egy emailt az önkormányzat felé, hogy mikor méltóztatják pótolni azt a deszkahiányt, hiszen az fontosabb lett volna, mint a festés.

Edina sajnálom, hogy leégtél, kenegesd gyakran, nehogy hámlás legyen a vége.
Tavaly kétszer úszóversenyre vitték Geriéket, másodszor úgy leégett, hogy meg is hámlott. Nagyon haragudtam, hogy miért nem vigyáztak rájuk jobban. A tanárnő csak annyit mondott, hogy hát ő mondta, hogy menjenek árnyékba.... pedig volt Gerinek napteje, pólója minden.
:twisted:
Nem nagyon lehet játszani a leégéssel manapság. Azóta nem is olyan szép a hátán a bőre.

A csatokat Anna is nagyon szereti, de a hajában csak pár másodpercig tűri, utána szedi le. :D

Anna is ilyen közelségre vágyó. Este elalszik rendesen, még az éjfél körüli ébredése is "rendben" zajlik, de utána már kell az ottlétem, ahhoz, hogy nyugodtan aludjon.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


jóreggelt!

Mivel ilyen korán, ebből látható, hogy Lili ma egész jól aludt. Leszámítva f10-es (még úgysem aludtam) ébredését csak f1-kor ébredt fel. Na meg most f6-kor, én meg már kialudtam magam. Érzi is a hátam! Ha nem kelek fel éjjelente többször és mozgatom meg magam, akkor úgy néz ki hogy a sok fekvéstől megfájdul.

A leégésem nem annyira durva, nem fáj. Gondolom azért mert ott már edzve (remélem így kell írni) van a bőröm, ott már egész jó színem van, meg már többször pirosodtam, mivel ott a pólókból kilátszik a bőröm, azt nagyon védeni nem tudom ruhával. Igazából először kenten bepanen habbal, aztán tegnap este krémeztem.
Az az igazság nem nagyon kenem semmivel. Nálam a hámlás az tuti jön.

Timi mi van veled, hogy vagy?
Orsi, anyukádat sajnálom, én is szorítrok neki hogy sikerüljön az átültetés.

Kép

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

Évi, jaj, még jó hogy Anna nem esett le. én biztos frászt kaptam volna.

Timi, jól vagy???

Momoska meg eltávon van? hazajöttek a szüleitől és nincs ki lefoglalja a kölköket? :lol: neked is be kéne szerezni egy dédit, nekem sokat segít. most épp levitte K-t sétálni.
én nem bírom ezt a fülledt, párás időt..szétmegy a fejem tegnap óta. bár ma jobb, de tegnap...

anya jobban, este kapott dialízist és vért...vlmikor ma hazajöhet.
snooopy
 
 


sziasztok,
mi itthon tegnap estetol. aliz meg mar suliban. annyira izgult, h. 6.20kor felebredt, s bar ket csukott ajto mogott voltak egymastol, de szinte percre pontosan borisz is...szerencsere mostanaba rakapott, hogy ha atvesszuk mellenk, akkor nem elkezd jatszani, hanem visszaalszik...ugyhogy igy nem veszes a 6.20, mert 3/4 8ig aludtunk meg. (apa-aliz meg keszulodtek a suliba).


en kevesbe vagytam visszajonni, aliz kognitiv disszonanciaban volt, maradt is volna, de az iskolaismerkedos tabor is izgatta. borisz meg azota papanak szolitja az apjat, s mikor vasarnap (7 nap utan) megjott az apja, buntette egy rovid ideig...!

nagyon jifejek a titkosugynok csajok, s csurci!!! az edibedi kepek meg nagyon edibedik:-)

orsi,
nagyon szurkolok anyukadnak, s nagyon jo erzes lehet, h. ilyen a rokonsagotok, ennyien segitenenek rajta! mar ez fel gyogyulas! babarugdosas meg tuti! borisszal en ishamarabb ereztem (bar nem ennyire), de az apja azert nem!

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Sajnálom, hogy anyukádnak ilyen nehéz dolgokon kell keresztülmennie. Reméljük hamarosan meglehet műteni és kap új vesét. Biztos nektek sem lehet könnyű. Kitartás!
Mikor írtad, hogy már érzed a mozgását a picinek, akkor néztem a vonalzódat, hogy már 14 hetes kismami vagy. :) Nagyon megy az idő! :) A meleget én sem bírom, fáj az én fejem is.

Edina!
Elég hülyén van kitalálva ez a gunarasi fürdő, hogy a szülő nem mehet bele. Oda akkor biztos nem megyünk. Leégésre is jó az Oxycort spray, bár írod, hogy nem olyan vészes.

A képek minden gyerkőcről nagyon jók.

Évi!
Durva, hogy nem képesek megcsinálni a játékokat. Ha már lefestették nyilván feltűnt, hogy hiányzik egy léc! Jó, hogy levetted Annát.

Csürci!
akkor ha jól értelmeztem a leírtakat, akkor belevágtok? :)
Hajrá tesóprojekt!

Mostanában nekünk is elég rosszul telnek az éjszakák. Dávid legalább 4-5 alkalommal felébred és hajnaltájtól kezdve csak úgy alszik vissza, ha ott fekszek mellette.

Hétvégén megyünk a telekre. Remélem nem romlik el az idő és felállíthatjuk a pancsolót a Dávidnak. Már van csúszda, homokozó és elvileg hétvégére a hinta is meglesz. :) de a legjobb az egészben, hogy a férjem bevállalta, hogy majd Ő játszik a Dáviddal nekem csak főzni kell. A pelenkázás kérdésében nem sikerült konszenzusra jutnunk. :lol:

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Micsoda nagylány lili is ezen a képen!! Csuda csini-sportos! :)
Legközelebb azért jobban vigyázz, nem tesz vmi jót a bőrnek ha leég!

Éva ezt tényleg durva, de sajnos ismerős. Ami itt az utcánk végén van játszó nagyon durván le van amortizálva, a hintákat csak a szentlélek tartja, a csúzdát másfél csavar és az itteni felmászós cuccból is hiányoznak falécek. Gondolom ezekután nem meglepő ha azt írom mindig üres. Nagyon kell vigyázni! Jó hogy levetted Annát!

Alíznak izgalmas lehet ez a sulis tábor én nem csodálom ha izgatja a fantáziáját. :) Borisz büntiből hívta az apját papának?

Tina azért ügyes a férjed, hogy ennyi mindent megcsinált már Dávidnak!
Mi Roli "mostohaapjától kaptunk egy homokozót fából amit saját kezüleg épített vkivel.

Persze az átszoktatással semmit nem haladunk. Nálatok van éjszakai fény? Vagy teljes hülyeség? Azért az sem jó ha ahhoz szokik a gyerkőc, nem?
A másik kérdésem, hogy kinél van még, hogy el kell altatni a gyereket? Nálunk még mindig :roll: és halvány fogalmam sincs hogyan szoktassak le egy ekkora gyereket róla (ha már eddig nem csináltam ugyebár). Tipp?

KépKép
kora
 
 


Timi nem ma kellett dokihoz menned?

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Nincs már baba.. :( :(
tegnapelőtt este nagyon görcsölt a hasam és elkezdtem nagyon vérezni is. Anyát áthívtuk és este 10-kor be kellett mennem a klinikára. (akkor már éreztem,hogy baj van és már nincs meg...)
ott is akartak tartani éjjel, de hazajöttem (semmi nem volt nálam és amúgy is..) reggel viszont menni kellett és befejezték egy kisműtéttel. Délután már itthon is voltam. Hát ennyi volt.

Egyébként az vígasztal, hogy itt van Eszti és tudom, hogy lehet egészséges,gyönyörű gyerekem. Azoknak mennyivel rosszabb lehet, akiknek az elsővel történik ilyesmi.. :(

Hát, túlvagyok rajta. Most Eszterezek egy nagyot, mert egész múlt hét óta csak fetrengtem, ez a kis cica meg nem értette hogy mi van anyával, mért nem én viszem le és mért nem én csinálom vele a szokásos dolgokat. Aztán holnaptól tanulnom kell ezerrel, mert nemsokára szigorlat és semmit nem tudok!!már most is csak a szerencsében és az uv-ben bízhatok.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sajnalom, timi,
s nagyon jol fogod fel a dolgokat. igazad van mindenben. remelem, hamar feldolgozod.
sok erot a tanulashoz!

Kép
Kép
momoska
 
 


Timi nagyon nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
snooopy
 
 


Timi :cry: :cry: :cry: .

Kitartást a tanuláshoz is!

KépKép
kora
 
 


Köszönöm lányok!

Eszter leszokott az ölben altatásról, viszont még mindíg nem a saját ágyában alszik el egyedül, hanem a mi ágyunkon velem.
De már ez is valami, hogy nem kell ringatni. Délben is simán elalszik így, pedig be sem sötétítek (nem mintha nagyon be lehetne... 8) )
Ma tök jó napunk volt, sokat sétáltunk, bejártuk a környéket. Vettem neki egy avent itatópoharat, mert ha úton vagyunk abból iszik a legkönnyebben, a régi csőrös pohara meg már gusztustalan volt belül a gumi részénél.

Orsi, anyukádat nagyon sajnálom! és hogy áll az új vese kérdéshez a rokonnal kapcsolatban?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Timi!
Nagyon sajnálom ami történt. :(
Tényleg csak előre nézzetek, és nagyon jó, ahogy gondolkodsz és tényleg sétáljatok nagyokat Esztivel, próbálj a vizsgákra koncentrálni.
Csak így tovább az altatással! :)

Kép
Kép
tina82
 
 


sziasztok!

Timi,
nagyon sajnálom hogy így alakult, de a pozitív hozzáállás tényleg nagyon jó. Persze sokat segít hogy ott van neked Eszti.

Kora,
én is még mindig ringatom Lilit az altatásnál, így kb 5 perd délben, este meg 10-15 perc. Egyenlőre nem okoz gondot nekem, és ő is igényli uh. maradunk így. De úgy is elalszik ha pl. az apja sétál vele. Délben amúgy is nagyon álmos már.
Azért sem gond mert éjjel viszont erre nincs szükség, és reggel is ha pl fölébred korán - mint ma 5.50-kor - és odafekszem mellé, úgy teszek mintha aludnék, akkor kb. fél óra forgolódás után elalszik egyedül.
Csak azt nem értem, hogy ezt este miért nem tudja megtenni! Mert akkor aztán csak a hempergés, meg a játszás a párnákkal, fetrengés megy. Ki tudja mikor aludna így el. Inkább ringatom.
Előbb-utóbb leszokik róla, legalábbis remélem.

Tegnap volt a védőnő nála, időnként megjelenik. Ő is azt mondta, hogy nagyon sokat nőtt kb. 2-2,5 hónap óta amikor volt utoljára. És azon is csodálkozott, hogy Lili egyedül, segítség nélkül megy fel-le a lépcsőn. Persze a terasz lépcsőn, ott kisebbek a fokok, bent ezt nem engedem meg neki.

Holnap megyünk Pestre, metrózni, buszozni, villamosozni ha Tibi ma végez a munkájával. Bemegyünk az állatkertbe. Remélem összejön most, csak pont akkor lesz baromi meleg, de csak kibírjuk valahogy.

Ma jön a dédi vasalni. Orsi, jó neked, hogy a dédire még rá lehet bízni Kolit, hogy ebben tud neked segíteni. Most egy hónapig megint nincs a nagyi, de én a dédire már nem tudom Lilit rábízni, még egyedül sem hagyom nagyon őket.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

Timi, mikor lesz a vizsgád? én jövő szerdán megyek, de nem fűzök hozzá túl sok reményt. nem igazán tanultam rá, meg nem is érdekel, és nem is értem. számvitel és utaltam mindig.

vese: ezt hogy érted?? mármint, hogy szeretne e vesét? mert nagyon. anya sógornője az egyik aki felajánlotta a másik meg apa unokatesója, de olyan mintha tesók lennének.
anya utálja a kezeléseket, ki ne utalná ha 2 naponta szurkálnák és 4órát kéne egyhelyben töltenie.

Kolos is a mi ágyunkan alszik el, és utána rakom a sajátjába. legalább nem kell ringatni.

mi meg tegnap ortopédusnál voltunk, mert eléggé befelé dől a bokája de azt mondták majd kinövi. és hamár be kellett menni a rendelőbe, beoltotta a dokinéni a 18hóssal, nem is sírt...fel sem fogta, hogy megszúrták. le is mázsáltuk 12,55kg és 83cm.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Orsi, csak azért kérdeztem, mert írtad, hogy a tiédet nem fogadta el. De akkor ezek szerint belemegy, csak téged nem akart kitenni ennek.. nagyon nehéz lehet ez az időszak!

Vizsgám 22-én lesz, de már nem is izgulok,annyira nem tudok semmit. 40 tétel van és nagyon sz.rul állok!
Számvitel?! brrrrrrr ne is mondj nekem ilyet 8)

Jó nagy Koli! :D Esztit nemrég mértük, alig 11 kiló, centire nem tudom..
Olyan jó, hogy nálatok vannak dédik!

Képzeljétek ma lefoglaltuk a nyaralásunkat! :D nem nagy durranás, de már alig várjuk. Bükfürdőre megyünk, illetve mellé egy kis faluba. Egy csomó kirándulási lehetőség van, Ausztria is közel van, tervezzük is, hogy átmegyünk. egy egész hétre vettünk ki szobát, az árban benne van reggeli+vacsi, ingyen internet, bicikli, visznek-hoznak a fürdőbe minket, van bogrács, stb. Esztinek ingyen van. már csak egy gyerekülést kell szereznünk és mehetünk bringázni is. Tök tuti!!! Júli 19-től szól és összesen volt 48 e. kettőnknek mindennel együtt.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


A vizsgák miatt nem irigyellek benneteket!

A nyaralásra nekünk is már megvan a helyünk.Az Isztriára megyünk, az úttól tartok egy kicsit, 6-7 óra, nem tudom Lilivel hogy húzzuk ki. Na meg a tenger a másik nagy kérdés, mert a hideg vizet nem szereti. Mással nem lesz gond. Jön a nagyi is, uh. lesz aki vigyázzon rá néha-néha.

Lili majd augusztusban kapja meg a szurit, utazás előtt kellene, de nem akarom hogy pont kint legyen valami baja.

Én tegnap mértem, 84 cm és olyan 12 kg. körül van, inkább alatt egy kicsivel.

KépKép
domidina
 
 


sziasztok,
edina, s nem jottok az allatkert utan oda a vligeti to melle a jatszoba, mert akkor odakerekeznenk akar latni titeket, esetleg rabeszelnenk orsit es timit is tanulasi szunetkent. hm? csajok?!

timi,
bukfurdo nagyon kellemes hely. s mi ez a szallas, ahova mentek?? hol van? infok?
boriz is kb. 11 kg. bar o most eppen megugrott sulyban, latszik is rajta kicsit, foleg fertodon. bar ott ugy teleette magat gyumikkel, h. azota a szajaba se veszi oket:-)

hat en nem altatom boriszt, szerencsere nem kellett ot, s egyik gyerekemet sem. bar ha ot perc alatt menne, nem lenne gond, csak mindig akkor borulnek ki, ha neha hosszabban tartana, ha en meg kiborulok...! bar borisz alvasi szokasaival vannak gondjaim, aliz vhogy kiszamithatobb volt ekkoriban...s azota is!
miota pesten vagyunk, fertod ota, mindennap megebred f7 korul, elos nap mellettem rogton visszaaludt, masodik nap probalkozott, de nem sikerult neki, ma szolt meg fekve, hogy apa, majd allva, hogy anya, de mivel nem regalatm, meg visszafekudt, s aludt, bar mar csak 50 percet, de f8kor mar en sem vagyok merges ra:-)

szamvitel nekem is mumus volt mindig. a zarovizsgamon ketszer vettek el ugyanazt a fenymasolt puskamat, mert a baratnom visszalopta atanar asztalarol:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska, ide megyünk:
http://elizabethpanzio.uw.hu/

A vaterán találtam rá, ott egy kicsit kedvezményesebb áron vettük végül meg.

Edina de jó lesz nektek a nyaralás a tengernél! Az utat meg próbáljátok meg úgy szervezni, hogy beleessen Lilinek az alvása. Meghát, azért meg lehet állni..Max. nem 6-7 óra lesz az út, hanem több 8)

"a zarovizsgamon ketszer vettek el ugyanazt a fenymasolt puskamat, mert a baratnom visszalopta atanar asztalarol:-)"
Hát ezen végre jót nevettem!!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Sziasztok!

Timi ez nagyon jól hangzik, tényleg írhatnál róla bővebben! :)

Én is tanultam számvitelt, de kegyetlenül utáltam. Ezekszerint mindenki?? Azt gondoltam azért van aki szereti. 8)

Levi ruhástól van 12kg fölött picivel ami azt jelenti ruha nélkül még mindig nem érte el ezt a 12 kg, de szerintem nagyon jól néz ki! :D
Magasságot vhogy soha nem sikerül mérni, azt mindig ráhagyom a védőnőkre. Mindenki 2 évesnek szokta nézni, de ahogy elnézem a centiket amit írtatok ez nálatok is így lehet!

Levi napról napra több szót mondd már fel sem tudnám sorolni. Persze van amit csak mi értünk Pl kikka (körte) vagy tütti (süti). :) Nagyon szeret már könyvet lapozgatni (ő régen csak széttépni szerette) és imád formabedobózni.

Mi a 18 hós oltásra aug4.én megyünk, de az allergia-vizsgálat hétfőn lesz. Nem tudom bizos nehezen tudnak majd tőle vért venni. KIcsit aggódom.

Az éjjeli fény kérdése megoldódott. Levi úgy utálja, hogy kitépte a konektorból. :? :shock: Szerda éjjel reggelig a szobájában aludt, de amikor erre reggel rájött szó szerint megrémült. Azonnal cici kellett neki, pedig reggelente már nem cicizett. :wink: Esténként pedig vagy nagy ordítást rendez vagy 10 percenként kel, de szerencsére lenyugszik legkésőbb éjfélig. Koppkoppkopp. Azért kicsit megnyugodtam, azt hittem már csak Manót kell altatni (én is ülök vele vagy az ágyunkban álomba fetreni magát).

Ma megyünk a nagyikhoz. Az egyik már tényleg rég látta, kiváncsi vagyok mit szólnak hozzá.

KépKép
kora
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?