Új privát üzeneted érkezett!

én is Sissi hírek miatt jöttem most....Drukk-hegyek mennek :lol: :lol: :lol: Bikmakk :lol: ez egész jól hangzik. Mármint hogy 3 hét nem olyan sok szerintem...

Csilla :lol: köszi az ötletet a fürdőbetéttel.... aranyosan néz ki...

áramlás-vizsgálat: nekem most volt először. mind a két oldalon megnézték, és rendben van... simán uh-val nézte a szonográfus, kirajzolódott az érhálózat (piros, kék színnel lehetett látni) én nem sokat vettem ki belőle, de a lényeg, hogy jó volt. :roll:

ma már nem jövök, majd holnap! jó éjt! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Linácska: nem Cherokee-s cimke van a ruhákban hanem Tesco, bár én nem tudom hogy mi lehet a különbség közöttük pláne ha régen Item márkájú volt?
Vendég

Nagyon sok drukk holnapra Sissiéknek, minden renben lesz.
Jó éjt mindenkinek :lol:
Margit
Vendég

Sziasztok,

Nagyon drukkolok Sissinek én is, csak most olvastam vissza...
minden rendben lesz !!!

Kép
danidaniel

Madaran,
elfelejtettem az előbb: igen, símán feltettem a mellszívó alkatrészeit főni egy fazék vízben. Lobogott a víz. De baja nem lesz. Amúgy van mikrós sterilizálóm is, de az most még kölcsönben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi nagyon drokkolunk nektek. Remélem minden rendben lesz.

Catherina köszi a híreket!

Adri: Szép nagy pocid van, jól nézel ki.

Piroska: Jók a cuccok amiket vettél. Tökre megérte.

Mi is voltunk tegnap uh-on. Méreteket most fejből nem tudom. A súlya kb 1300 gramm. ÉÉÉSSSSS most kiderült, hogy tuti kislány :lol: :lol: :lol:

ERHART LÉGYSZI MAJD ÍRD BE A TÁBLICSKUBA! KÖSZI

Linácska: Kicsit most drasztikus leszek, de ha másképp nem megy próbáld ki a domestosos vizet. De csak végső megoldásként. Aztán újra főzd ki, hogy ne maradjon benne.

Egyébként neked is jó nagy a pocid. Nekem is mindenki azt mondja hogy Ádihoz képest mennyivel nagyobb.

Tegnapi kép:

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Jó reggelt!

Jók a képek!

Ádibaba
Gratulálok a kislányhoz!

Vajon mi lehet Sissiékkel? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Sissi!

Nagyon nagyon szorítok nektek , minden rendben lesz Atival tuti!
A vonalzó azért ugrott 2 napot mert ez a jó dátum, csak elefelejtettem eddig vissza állítani.
Nem volt időm visszaolvasni, tegnap egész nap pihi volt mert sokat feszeítette magát Grétike a hasamhoz. Hol itt hol ott dudorodott valami. Biztos érezte az esőt. Ma megint nem érek rá mert jönnek a szakemberek befejezni a munkájukat. Holnap szülőszoba látogatás. Majd pénteken du. visszaolvasok.

Mindenki vigyázzon magára, pihizzetek sokat.
nikó

Sissi!
Nagyon sok erőt és kitartatást kívánok Nektek mára!!!!

Én ma megyek Uh-ra,majd jövök a méretekkel!
Jók legyetek és igyatok sokat,meleg van ma is...
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Mi is ma megyünk dokihoz.Majd én is jövök a méretekkel este vagy holnap.

Sissivel mi lehet??

Piroska!Nagyon helyes pocakod van neked is :lol:
És jók a rucik is,de a pocak jobb..

Lina!A Tesco márkát ma is ugyan az csinálja.A név változás az azért van,hogy mi vevők bedőljünk és többet vásároljunk :wink:

mimi12

Sissi még mindig a szülőszobán van, folyamatosan megy a CTG.
Vért vettek tőle és annak az eredményét várják.
Utána derül ki hogyan tovább.
Vendég

Jó reggelt!

Úgy látom nincs még hír Sissiékről,remélem hamarosan tudunk vmit!Nagyon drukkolok nekik!

Madaran,Irdab,Ádibaba,szépek a pocifotók! :)

Ádibaba,gratula a kiscsajszihoz!:)

Piroska,klasszak a kis rucik :) És természetesen neked is szép nagy már a pocakod :)

Nikó,akkor hamarosan végeznek már a melósok :wink: Kitartás :D

Nemrég keltünk,de még tudnék alukálni.

Jajj Linácska,képzeld tegnap szóltak apának,hogy mennie kell mégis USA-ba,de a pontos időpont még nincs meg,talán ma megtudják.Remélem júli elején mennek,és akkor belefér még a nyaralás :)

Kép
Kép
tundi24

Catherine,köszike!!!!

Kata,te merre vagy????Pár napja nem írtál! :(

Kép
Kép
tundi24

Catherine, köszönjük a folyamatos tájékoztatást! Sissinek kitartást!!!

Megyek a suliba, (csak 3 órám lesz), majd du. jövök! SZépséges napot mindenkinek 8) 8)

madaran

Sziasztok

Piroska szép kis rucik mi is vasárnap megyünk bevásárolni a fiamnak már mondtam apának h, benézünk a Tescoba is.
Noémi várjuk a méreteket :D

Nagyon izgulunk Sissiért és Atiért állandoan itt ülök a gép előtt.
És mindenkinek még egyszer köszönöm a köszöntéseket :D :D :D

Margit
Vendég

sziasztok!

Rengeteget gondolok Sissiékre és akkor ma meg fogják tuti császizni?

Lina nekem nem sárgult be egy nagy aventos zacsiba tettem el ezeket és a zárójával lezártam :P

Vezetés:én nagyon lusta vagyok 2 utcára van a kisbolt és oda is kocsival :?

Tündi ma fogjátok megtudni,hogy apa mikor megy?,szóritok,hogy a nyaralás azért beleférjen :P

Piroska nállatok tök jó ,hogy ennyire részletesen leirnak a papirra mindent.

Majd később jövök hátha van valami hír...megyek a bankba meg ilyenek :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Én is folyton frissítek Sissi miatt. Catherine, köszi a tájékoztatást!

Linácska, nagyon édes az UH-kép! Hogy haladsz a név engedélyeztetésével?

Mimi, várjuk tőled is az UH-híreket!

Madaran, Ádibababa, Piroska, Irdab: nagyon jó kis (nagy) pocakfotók! Irdab, a tied különösen nagy, teljesen ledöbbentem, amikor megláttam!

Piroska, nagyon édesek a ruhák. Erről jut viszont eszembe egy kérdés: szerintetek előkére mikortól van szükség? Mert én úgy gondoltam eddig, hogy az majd a hozzátáplálásos időktől kell, ezért nem is terveztem most venni.

Bori, én a hashajtót nem javasolnám, de beöntést tudsz magadnak is csinálni otthon szerintem. MEg kellene kérdezni a gyógyászati segédeszközös boltban, hogy árulnak-e hozzá cuccot. A mi családunkban mindig volt ilyen, mióta az eszemet tudom, és bár én mindig utáltam, de néha bizony jól jött, mert én kisgyereknek nagyon székrekedős voltam. A miénk mondjuk olyan, mint egy kis körte gumiból, kb. 2 dl víz fér bele (változó méretűek léteznek), és a tetején van egy műanyag bevezetőcső (kb. 5 cm hosszú). Fel kell tölteni langyos vízzel, a csövet kicsit beszappanozni, bevezetni, és a körtéből bepumpálni a megfelőnek gondolt vízadagot, és aztán minél tovább benttartani....
Bocs a részletes leírásért, de gondoltam, hasznos lehet...

Kép
bikmakk

Kép

Ime egy poci fotó
Vendég

Sziasztok lányok!

Piroska, nagyon aranyosak a rucik, mi is a Tescóban vásároltunk, már rég eldöntöttem, hogy ott fogunk, mert elég nagy a választék és szépek a ruhák, nameg az árak is megfizethetők. Tegnap benéztem pl. a C&A-ba is, de ott semmi extrát nem láttam.

Tündi, férjed azért a baba születésekor itthon lesz Veletek, ugye?

Ez a költözés eléggé megvisel, de majdcsak túlleszünk rajta! Ez az átmenet a legrosszabb -már itt sem, de még ott sem vagyunk igazából. Tegnap estére én is kipurcantam, tűzhelyet és hűtőt vettünk az új lakásba, azt ki is szállíttattuk, szóval elment vele jópár óra. A doktornőm pedig szabin van, de vasárnap rendel, akkor megyünk hozzá.
Alul nekem nagyon feszít, nem tudom, hogy a baba nyomja-e a szeméremcsontot vagy miért lehet ez? Van valakinek hasonló tünete? Üléskor nem érzem, de ha felállok vagy ha fekszem és fordulok, akkor elég kellemetlen.

Jók a pocifotók, babák szemmel láthatóan szépen nőnek :)!

Kép
angelita

Sissi???????
De jó lenne tudni valamit!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Én már úgy várom Siisiékről a híreket. Annyira izgulok miattuk.

Itigram: Miért nem vagy a tábliban?

Itt tegnap olyan vihar volt, hogy cseresznye nagyságú jég esett. Tiszta frászban volt Marcus. Nem állt meg egy percre sem. Gondolom félt a vihartól. De nem csak ő én sem vagyok hozzá szokva meg Jázmin sem az ilyenekhez. Hála istennek azért hamar vége lett, de elég ilyesztő volt, a szomszéd kocsiját szétverte mert kint állt az udvaron.

Remélem hamarosan lesz hír Sissiről és Atiról.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Hát tényleg jó lenne tudni valanit Sissiről most már kezdek nagyon izgulni :!:

Beus küldtem Pü Ágotának névvel telszámmal meg email elérhetőséggel nem tudom h, kell-e még valami.

Margit
Vendég

Margit: Katának is kell írni ő csinálja a másik táblázatot. Amibe a neved, korod, utolsó mensid, ha van gyerek akkor neve, kora, hogy hol fogsz szülni. Azt hiszem ezek vannak a táblázatban jah meg a köv vizsgálat. Idfe a topikba írd és akkor Kata betesz a tábliba csak emeld ki valahogy, hogy lássa neki szól.

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam - megint - sajnos én is csak olvasó üzemmódban vagyok és nem író/reagáló üzemmódban, de Sissiéknek nagyon-nagyon drukkolok! Jajj, remélem minden rendben lesz!!! Ha tudtok valamit, írjatok!

Judi

Kép
judi79

Sziasztok!

Most értem haza, gyorsan megmelegítettem a kaját és ideültem, hogy hátha van valami hír Sissiről és Atiról! De jó lenne valamit tudni! Izgulok értük!
Hát persze, hogy sikerült leennem a polómat! :twisted:

Itigram: Jó, hogy raktál fel pocakos képet! Csini vagy! :wink:

Piroska: jók a rucik, és nagyon jó az áruk is!

kovisziszka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:37-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

anetto: én találtam M-s bugyit a d-be, de alig volt csak két-három doboz! A másik méret a 44-46-os volt! De hazajöttem kibontottam az m-s eléggé nagyra tud nyúlni! Szerintem nekem jó lesz, bár csak 53 kg vagyok! De szerintem L-snek is jó az m-s!

kovisziszka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:39-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:39-kor.

anettoo

Sissiékről még mindig semmi hír :? Remélem minden oké velük!

Margit,neked is szép nagy pocakod van! :)

Judi,gyere sűrűbben!Mesélj hogy vagytok!

Beus,nálunk is volt viharocska,de szerencsére jég nem esett!Én is félek ám a viharban :oops:

Angelita,elvileg addigra hazaér apa!De remélem este már többet tudok.sem ő sem én nem szeretnénk,hogyha nem lenne itthon!

Bim-bam,köszike a szorítást!:)

Sziszka,boldog szülinapot a nagylányodnak!:)

Cscsi,boldog szülinapot Milunak!:)

szülinaposoknak :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.06.11 13:32-kor.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bikmakk: én is csak azért vettem előkét mert le volt árazva :lol: nem gondolom hogy olyan hamar kelleni fog. Bár a szomszédom mondta hogy náluk nagyon nyáladzik a kislány és hogy ne a kis ruháját nyálazza össze ő rak mindig a nyakába egy előkét. Szerencséje van hogy elviseli magán mert az én húgomnak rakhattunk volna a nyakába bármit is a következő pillanatban már le is tépte magáról :lol:

Sissinek továbbra is drukk!!!
Vendég

Lányok, aki szereti a halat... olyan finomat sütöttem, hogy muszáj megosztanom :)
Egyben ponty (kibelezve, fej nélkül), só, bors, esetleg halfűszer, a tetejére citromkarika, alá 2 ek. vaj, és jénaiban mehet a sütőbe. Fél óra alatt omlós, párolt halacska lesz belőle, és ISTENI!!!!! Csináltam hozzá majonézes krumplit, meg apának hagymás krumplit, alig bírtam befejezni az evést :wink: Ja, és a fűszerezés előtt 15 percre ha beteszitek a sütőbe, egyben le lehet húzni a bőrét.

Tündi, KÖSZI :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meegjöttem és látom,hogy semmi hír... :? remélem minden o.k.

Tegnap én már d.u kimentem locsolni és amikor apa hazajött (7-kor) mondta,hogy elég mert esni fog ..de csak éjszaka esett egy kicsit de az idő nem hült le.Ezért mielőtt elmendtem a bankba bekapcsoltam a klimát,hogy jó időnk legyen :P

szerintem az előke 6 hós után kell amikor a hozzátáplálást elkezdjük :wink:

Mindenkinek boldog születésnapot kívánunk :P :P :P :P

Anetto én is csak ezt a méretet kaptam..majd valami lesz de a tennával szerintem jó lesz.

Jövöhéten veszem meg a körforgót a kiságyra ..hát haláli meg kell rendelni mert ez a projektoros csak minta db. van :?
Nekem még venni kell lepcsit mert mindenképpen rózsaszínt akkarok az meg nincs itthon 8)

Lányok a gyógyszertárban voltatok már a gyógyszertári kenceficéket megvenni?
Nállam még ez is le van maradva :shock:

Valamit még akkartam irni ..de megint elfelejtettem...
:oops: :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sissi most írta:

"Most voltak itt a dokik. Én választhattam hogy most megszülöm vagy még bent tartjuk amíg neki is jó. Ez max 1-2 hét. Én a másodk mellett döntöttem. Ugyanúgy vizgálnak és néznek minden nap."

Kórházban marad.
Vendég

Örülök h, Sissiék jól vannak :D biztos minden rendben lesz továbra is.
Vendég

Sissi,
nagyon bátor vagy, mindannyian drukkolunk neked és erőt, kitartást! Remélem, hozzájutsz egy kis nethez valamikor, hogy lásd, mennyire szorítunk neked!!!!! Hiányzik az emotikonok közül a szív - ide az jön!

Üdv,

Ági

Kép
goldplast

Ezt találtam, szerintem nagyon jó: http://209.85.129.132/search?q=cache:nv ... =firefox-a
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk!!

Sissi:DRUKKOLOK NEKED NAGYON, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!NAGYON IZGULOK ÁM ÉRTED!!!

Csajok a pocakfotók nagyon aranyosak!!!Mindenki egyre csinibb!!Ha lesz egy kis időm én is teszek fel ám képet!!!

Amúgy mi is nagyon jól vagyunk a kis Pocaklakónkkal!!A Leányzó egyre aktívabb és határozottabb :lol:
Aminek persze nagyon örülünk!!Már alig várom, hogy 16 óra legyen!!Akkor megyünk a doki bácsihoz, és végre láthatom a kis Babócámat :D

Névnaposok, szülinaposok:Nagyon Boldog Névnapot/Születésnapot Kívánok!!!

Bocsika, hogy csak iilyen kutyafuttában írok csak, de az az iagzság, hogy annyira pörgős mostanában a napok, hogy csak na!!!De olvasó üzemmódban itt vagyunk ám :)

Kép
bener

cscsi: nagyon jól hangzik a halacskás recept és még gyors is! Nyamnyam!

Milunak Boldog Születésnapot Kívánok! Kép

kovisziszka

Ti már ennyire előre jártok a vásárlásban??? Én magamnak még nem vettem semmit :oops: Tena bugyit mondjuk találtam itthon, de nekem az a hálós valahogy nem jött be. Én jobban szerettem azt, amit anno a Brendonban vettünk, az olyan bugyi szerű, igaz a betétet nehéz cserélni benne, mert odaragad. A DM-es milyen???

Bim-bam,
én soha nem használtam gyógyszertári kencéket. Lili dec. 20-i, 24-én jöttünk haza a kórházból, gyerekorvos 27-én tévedt felénk, mert azt sem tudta, hogy megszületett a lányom, előtte még Pesten laktunk, utána Lajosmizsén, csak két hetet voltunk anyuéknál. Gyerekorvost is 3 hetesen választottunk véglegest. Szóval így esély nem volt rá. Most lehet, hogy fel kellene iratni egy "újszülött csomagot"?

Sissi,
kitartást neked! Az az 1-2 hét még nagyon sokat számít, legalábbis szerintem.

Tündi,
azért remélem jöttök nyaralni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi írta 14.23-kor

"Most voltak itt a dokik. Én választhattam hogy most megszülöm, vagy még bent tartjuk amíg neki is jó. Ez max 1-2 hét. Én a második mellett döntöttem. Ugyanúgy vizsgálnak és néznek minden nap."

Adri

Kép

Kép
irdab

Cscsi,
most látom, hogy Milunak szülinapja van? Akkor sok boldog szülinapot kívánok neki.

Én este 18:20-ra megyek doktorbácsihoz, lehet, hogy ma is kukkolunk egy kicsit.
Meg bejelentkeztem a 4D Genesisbe június 30-án du. kettőre. Balatonról hazafele mozizunk egyet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi, szerintem jól döntöttél, gondolom folyamatosan nézni fogják, jó e Atinak. Azt nem értem, hogy akkor miért nem automatikusan ez a döntés... Fáj is valamid??? Továbbra is kitartás, az egész topik szorít, biztosan minden rendben lesz!

Anettoo :lol: én is M-set vettem. és éppen azon tűnődtem el, hogy a francba fogom beletenni azt a batár nagy Tenát :roll: :roll: :roll: :roll: el nem tudom képzelni, hogy az megtartja! :roll:

Csilla :lol: Köszi a kórházi csomagos listát, le is töltöm és egyeztetem az enyémmel. Lassan nekem is minden meglesz. már a hálóingeket is kimostam. még valami normális papucsot kellene vennem...

Irdab merre vagy???? Kata???? Noki????? Mimi, te is ritkulsz mostanában!!!

POcak: nekem is sokat keményedik alul, tudom, hogy lassan vissza kellene venni a tempót, de hát holnap lesz az ucccsó tanítási nap, jövő héten már csak pakolászunk---már aki...

Rilla :lol: ma utaztok, igaz?????? Vigyázz magatokra és uszizz, amennyi belefér....irigy-irigy-irigy vagyok, imádom a vizet 8) 8) 8) és aztán majd mesélj!!!!!

madaran

Na, ez az! mikor kell gyerekdokit választani??? ő írja fel ezeket a gyógyszertári kencéket????

madaran

Vagyok, csak olvasó üzemmódban. Egész nap csak aludnék. Nagyon hulla vagyok.
Mandaran, köszi a lépet :lol:
És a többieknek is, mindenki nagyon szép kismama :lol:
Írtam Sissinek is, hogy mindenki rá gondol, és szorít, és hogy jól döntött, meg h a körülményekhez képest Ati miatt próbáljon nyugodt maradni.
Én L es dm bugyit vettem lehet h nagy lesz????
És tennából hány cseppeset vettetek? Én a 4 cseppeset.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sissi: milyen jó, hogy mégsem kell azonnal császározni! Örülök, hogy így döntöttél, hogy maradjon a baba bent, amíg jó neki! Gondolatban végig veletek vagyunk!

Cscsi: nagyon köszi ezt a listát! Átlapoztam más oldalaira is és nagyon tetszik, szóval nagyon-nagyon köszi ezt a honlapot!!! :D És sok-sok boldogságot Milunak szülinapja alkalmából!!!

kovisziszka: Dorottyának is sok-sok boldog szülinapot!!!

Bim-bam: tegnap este én is locsoltam, rá fél órára akkora zuhé jött (borsónyi jéggel), hogy csak úgy kopogott mindenen!!! Tőlünk délre diónyi volt a jég, északra meg csak zuhé, semmi jég.
Jelentem, az Árpád-hídnál most elég szépen beborult, de hogy lesz-e belőle eső, azt nem tudom megmondani... :oops:

Kép

Kép
hmbori

Na végre van valami :P
A lényeg ,hogy jól vannak mert akkor biztosan nem ő dönthettet volna erről.

Lina én úgy emlékszem,hogy bementem a gyógyszertárba és ők mondták,hogy mit kell vennem.Alkohol a köldökére ,fülpiszka ilyn valamilyen gézpárna testápoló..de összeszedem magam majd ..

Cscsi:kicsit nevettem ezen a kórházi listán :P jajj nehogy félre értsd nem azt jó,hogy bekülted azon nevettem,hogy borítékok :P
Milyen aranyosak..el ne felejtse az ember.

Ja és még amim nics az a cuisüvegre az 1-es fej vagy 0-ás?Na ezt meg kell még venni mert apa tuti,hogy összekeverdeik ha már én sem tudom :P

Hmbori:nállink szeencsére jég nem volt 8)

Madaran:én gyerekdokit akkor választottam amikor megszülettett a bébi..azért nem árt ha előtte körülkérdezed,hogya körzetetbe milyenek mert ezt lehet választani nem úgy mint a védőnőt.
Nekem Etelkát ajánlották és 5napos volt Noli amikor felhívtam,hogy mi van és eljött megnéze

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na befejezem mert közben hozzták valami munkalapokat...
Na ott tartottam,hogy kijött beszélgettünk és szimpi volt meg minden és megfogadtam mert nem körzetben van és azóta is kijár hozzánk és a kislánynál is ő lesz.

Ja most ugrott még be valami,hogy a köldökre kaptunk valami hexás hintöport is...amig nem esett le a csonk ezzel kellett hintőzni.
De szerintem akinek kisebb gyerkőce van annak jobban beugrik :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sissi, jól teszed, ha orvosi megfigyelés alatt vagy, nagy gond nem lehet, és az az 1-2 hét igenis sokat számít még ilyenkor, addig szépen fejlődik, erősödik a pici tüdeje, meg szed magára egy kis zsírpárnát! Nem lesz semmi gond! Jól döntöttél!!!

Lányok, ezektől a hidegfrontoktól nagyon félek én is, babóm elkezdett ugráncozni iszonyatosan egy fél órája, ha hazamegyek, biztos lefekszem! Irdab nem csoda, ha Te is "hulla" vagy! Ezek a pindurok nagyon megérzik a frontokat. Már előre félek, mert két hete én is egyre sűrűbben érzem a keményedéseket, főleg hidegfrontok előtt. Olyankor fekvés és Magne B6 és imádkozom, és senki ne szóljon hozzám. A csomagomat hétvégén összerakom......Ettől eltekintve jól vagyunk - kopp-kopp - pici megfordult, és 2 kiló fölött van. A súlygyarapodásom még mindig 7-7,5 kiló, vizesedés egyelőre nincs.

Bocs, ha most nem szólok mindenkihez, szoktalak benneteket olvasgatni, csak időm meg energiám nincs írni, pedig szeretnék. Még dolgozom, még mindig. Vállalkozóként nehezebb a helyzet, aztán meg valahogy össze kell hangolnom a gyermeknevelést és a munkát - igaz light-osabb változatban.

Nagyon aranyosak a pocifotók mindenkiről és drukkolok, hogy betöltött 37. hét előtt senkivel ne történjen semmi váratlan esemény!

Ha tudok, jövök, addig is puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!

Kép
judi79

Sissi
De jó, hogy van hír Rólad, egész nap Rád gondoltam !
Nagyon nehéz lehet most Neked, de biztos minden rendben lesz. Szerintem jól döntöttél, hogy maradjon még Ati odabent, hisz egyelőre ott van a legjobb helyen. Remélem, hogy tovább marad bent, mint 2 hét !!!!!!!

Madaran
Majd csak szombaton indulunk, de már nagyon be vagyok sózva ! :lol:

Hmbori
Nálunk van beöntés szerencsére, de szerintem ez minden kórházban megoldható kellene lennie, nem ??? :roll:

Tündi
Mennyi időre megy a Férjed az USA-ba ? A babaérkezésére visszajön ?

Piroska
Szépek a babarucik !

Irdab, Madaran, Piroska, Ádibaba, Ltigram
Nagyon szépek vagytok pocakosan !!! :D

Kép
Kép
rilla_

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?