Új privát üzeneted érkezett!

Zulu,
Szerinted ferjem mivel etette a ket nagyobbat, amig nem voltunk itthon? Csipsz, jegkrem, keksz, sot ma egy uveg nutellaval is osszefutottam. Meg egy kisebb zsakocska hagymaval, amit nem igazan ertek. Mert fozni nem szokott, hagyma meg volt itthon. ???

Leszter,
Az elet onnantol kezdve kesz kockazat, hogy megfoganunk! Odabent sem kevesbe, mint idekint! A hanyinger, emelyges nagyon jo jel, stabil terhessegre utal. Azert abba se eld bele magad, hogy mindenkinek problemamentes a terhessege, csak neked nem. Allitom, hogy itt mindenki tudna kisebb-nagyobb torteneseket, izgalmakat felsorolni, amik bearnyekoltak a terhesseget! Szoval ne parazz, az csak arthat! Amennyire lehet kimeld magad, ne cipelj 50 kilos homokzsakot, meg ilyesmi!

Ari,
Tok jo, hogy a vajudasodrol is van kep! Nalunk ez kimaradt! Persze lehet, hogy le is lottem volna azt, aki ilyenkor fenykepezget! Kép De azert igy utolag lehet, hogy jo lett volna! Te lyanyod is jokorat nott az elmult egy evben!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Hú Csajok volt pörgés rendesen!

Annyira jólestek a depihussogató szavaitok!
De most tényleg! nem szeretnék nyáladzani, azt meghagyom IlangnakKép

Zsuzsi!
Nutella, chips, és egyebek... Brrrr. Azért az Apukák, de föleg a nagyszülök tudnak alkotni.
Nálunk még anno az 5 hónapos csak anyatejes picurkámnak akart banánt adni éhgyomorra az
Anyósom, azt hittem lehidalok. Mindezt úgy, hogy a banánt benyomta a szájába, mondván, milyen édesen majszoljaKép Szegény gyerek próbált szopizni, persze semmi sikerrel, és a pizsamája tele lett banánnal.
Persze rendbe kellett vágni, amit végigordított, mert már éhes volt, szóval ott akkor majdnem
öri-hari lett. Persze utólag ez nem dráma, de gondolom ennél még lesznek cifrábbak is...
(már próbálkozik a piskótatallérral, meg a turórudival..????, mondtam neki, hogy a családban van tejérzékeny (Anyukám), úgyhogy ezt inkább hagyjuk. Mellesleg a csokit sem a 9 hósoknak találták ki)
Nagyon jó a kép a két legénykéröl!Kép

Leszter!
Fel a fejjel! Én az elsö perctöl kezdve véreztem és ez megmaradt majd a 4. hónap végéig. Mindehhez társultaz egész napi rosszullét, hányás, majd persze 4 kilós fogyás, de folyamatosan bizakodtam, mert az a pici szivecske mindig erösen dobogott! Higgyél benne, és próbálj meg ne idegeskedni. Merem ezt mondani azért mert végigcsináltam én is. Jól haladsz, a hányinger szerintem is stabil terhességre utal, a barnázás meg lehet a késöbbiekben akár alul tapadó lepénytöl is, de reméljük addigra rendbejössz.
Nekem az elsö harmad volt gázos, aztán beálltak szépen a dolgok, de ez általában azért így van.
Örülj, éld az életed és vigyázz magatokra! Sok puszi és ++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Urszila!
Köszönöm a méret infót, azért az 1 éves 1 kilós Julkán néztem egy nagyot!Kép Láttam a magyarázatot, így minden okKép
Mennék én szórakozni, csak a gyermekfelügyelet egyenlöre nagyon nagy szervezést igényel, így ritkán van rá mód...Kép

Zulu, Andi!
Benne vagyok a gyermekmentes taliba, csak jó elöre tüzük ki a napot, mert akkor riasztom a szegedi nagyit!Kép
Hú Lányok de jó lenne!!!!!Kép

Nelli!
HÁl Istennek napon illetve levegön elég sokat vagyok, (nagy kertünk van) inkább az a bajom, hogy az életterem beszükült.
Szeretek egyszerre 10 féle dolgot csinálni, utazni, dolgozni, tanulni, de erre mostanság nincs lehetöségem.
Nem érzem hasznosnak magam, úgy érzem több van bennem szétfeszít az energia, csak nem tud kijönni. Ilyenkor füvet nyírok vagy tornázom, de ez a szellemi-mentális hiányaimat sajna nem pótolja.Túl sokat akarok?? Ez is lehet, már ez is eszembejutottKép

Kriszta!
Azért az Apacukáknak ilyen szempontból mindig is könnyebb volt és lesz is szerintem. Az ö életük azért annyira nem szenved csorbát mint az Anyáké. Persze ez valahol így van rendjén meg talán sejtjük is elöre, de azért rosszul tud esni. Bár ha nem mindennapos a szórakozás, akkor bele kell, hogy férjen, csak legyen csere alkalom amikor mi tudunk meglépniKép

Angi!
Hát igen ez jól hangzik! Nem akarok nyavalyogni, és képzeld a hétvégén megyünk kirándulni, még nem tudjuk hova, de Apaci megígérte! Megyünk végre úszni is a gyerekkel, mert úgy néz ki végre meggyógyultunk! Ja és képzeld tegnap diszkréten leszerelte Anyósékat, hogy ne jöjjenek fel egész 3 napos hétvégére hozzánk, mert úgysem leszünk itthon!Kép Húh ez is letudva!!!!
Éljen a tavasz, máris jobb a kedvem!Kép

Zulu!
AZért kiváncsi vagyok, hogy miféle allergia ütött be nálatok! Ha már tudsz valamit várjuk a híreket!
Jobbulást a szolidáris és a tényleges pöttyöskéknek!Kép

Sofka!
Jobbulást Marcipánnak és Orsinak! Remélem hamarosan Te is egy jót alhatszKép


Na most megyek a dolgomra, mert el kéne döntenem, hogy szombaton vizsga, vagy nem vizsga, mert ha igen akkor bele kéne csapnom a tanulásba....

Mindenkinek puszka

Tündér
tündér
 
 


SziasztokKép

Nagyon régen voltam, és vissza sem tudtam olvasni, de most szinte vészhelyzet miatt kérem az informatikus anyukák segítségét.

Szóval van a DC++ egy megosztásos program, ahol mindenki mindenkinek a gépéről tölthet le adatokat, amik engedélyezve vannak. Ezen szokott a férjem nézegetni.
Pár napja elég kétértelmű és kínos e-mail forgalmunk van, sokszor az elküldött mailek olyan címeket tartalmaznak, ahova nem is küldtünk. De nem vírus, hanem értelmes magyar szöveg.

Tehát a kérdés a következő: Lehetséges, hogy valaki hackerkedik, és megváltoztatja az e-mailek címzettjét?

Vagy ez hülyeség.
Ha ez igaz,akkor hogy lehet védekezni ellene? Elég, hogy nem használjuk azt a progit, vagy plusz védelem is kell???

Segítségetekért előre is nagyon hálás vagyok!!!

Heni
heni1979
 
 

 
 

Sziasztok!

Beu:ez szörnyű!!! Jobbulást!

Urszila:lám a harmadiknál már az egykilós egyévesen se izgultál, mi?Kép Vastalan és varrattalansághoz gratula!

Tündér:depi normális. Tessék kimozdulni babátlanul!!! Egy-egy fél napra, barátnőkkel, pároddal vagy csak magadban, csavarogni, beülni vhova, cukiba vagy moziba, vásárolni egy kicsit stb. És sokat lenni a napon, az is jó!

Zulu:mégsem bariKép.

Leszter:nekem mindig az volt a teóriám, hogy az ember ilyentájt azért álmos, mert a szervezete tudja, hogy többet kéne pihenni, csak ez a mi lökött életmódunk nem hagyja az embert természetesként élni! Szóval tessék anyukádat (anyóst, stb) befogni és pihenni!!

Hah, vajúdós kép, én olyat nem tudnék, az nekem nem voltKép vagy Kép?

Zsuzsi:ez félelmetes, azért szerte a világban mindenütt tele vagy ismerősselKép.!

Ancsi beindult fogilag, immár mindegyik rágójának apróbb darabja kint van. Kaptam is két egész jó éjjelt tőle ajándékba érte (2-2 alkalommal ébredés, szopi és visszaalvás).

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Heni!
Nekem is hasonló tüneteim vannak a gépemmel Kép. Sőt, én olyan e-maileket is kapok, amikben nem is szerepel a címem, hanem csak hasonlók vannak bennek: vivice, vivi, virel stb. ráadásul matávnet.hu, amikor én axelero-s vagyok. Egyszer kaptam egy olyan levelet is amiben figyelmeztetett valaki,hogy esetleg más is használja a gépemet kívülről(?).
Létezik ilyen szerintetek?
A mydoomra már rákerestem, nem az a hunyó. Sajnos a Matáv is rossz mostanában, vonalas telefonunk nem működik, az ADSL is elmegy néha, most várom a szerelőt.

Beu!
Ez szörnyen hangzik, de ha a gyerkőc már gézengúz akkor biztosan nincs nagy gond Kép. Szurkolok, hogy ne maradjon nyoma egyáltalán és gyorsan gyógyuljon Lőrinc Kép.

Leszter!
Sztem se hidd azt, hogy mindenkinek felhőtlen terhessége volt. Nagyon sokunknak voltak kisebb-nagyobb kellemetlenségei, gondjai.
Én még mindig azt mondom, hogy meg kéne próbálni pihenni egy kicsit (tudom persze ez Petra mellett szinte lehetetlen, de a pocaklakó is számít, nem Kép?) és nem idegeskedni. Hányadik héten is vagy most? Az első harmadon túlvagytok már? Bocs, de nem emlékszem.

Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!
Persze megint kezemben fekvő Abigéllel, én is teljesen szét vagyok esve, napok óta próbálok jönni Kép apának rengeteg mukája, fürdetésre ér csak haza. Vasárnapra titokzatos mellgyulladásom lett, semmi csomó, nem feszül, gyerek rendesen szopik belőle, de fáj és majdnem 39 fokos láz, na nem sorolom. Egyébként meg én is úgy érzem, hgoy egy mókuskerékben vagyok: etet, kaikt kiszed, öltöztet, altat, nyűgös gyrekkel bajlódik, és az egész előről naponta 100-szor. A programok is csak babaprogramok, amik persze némi változatosságot visznek az életbe, de mire a két gyerekkel elindulok és elvergődök valahova már teljesen kidöglök. A munkám egyre jobban kezd hiányozni, közben parázok, hogy mi lesz, ha lejár a GYED, kapok.e még valaha állást Kép Kép

Bocs, egyébként gyerekmentes talit én is támogatom.

Beu, nagyon sajnálom Kép Én télen egyszer Danát véletlenül lefröcsköltem forrásban lévő vízzel
(NEEEM!!! Dana máris fölébredt, pontosan 43 percet aludt, csakazértis befejezem), szerncsére csak pár csepp volt, felhólyagosodott, de most már nyoma sincs, ez télen volt. Én is teljesen magam alatt voltam tőle. REmélem Lőrinc hamar teljesen rendbe jön.

Zulu,
sajnálom az allergiát Kép, jobb lett volna a baránybőr. Lehet, hogy lánykád étvágya is emiatt csökkent, érezte, hogy vmi nem igazán jó. Építkezés hogy halad?

Heni,
sajna fogalmam sincs, de szerintem lehet ez is vírus.
Na most már mind a kettő anyázik. Megbolondulok Kép
Zsuzsó
zsuzso
 
 


SziasztokKép

Zsombi megint alszik, nem is ebédelt, olyan fáradt volt, hogy fél 12-kor elaludtKép Délre lett kész az ebéd... Ez van.

Andi
Karácsonykor sütöttem életemben először bejglit és olyan jól sikerült, most megkívántam. Különben ünneplős kedvem is van, tegnap lefoglalóztuk a telket Kép
Hígnak találtam a tölteléket, de nem folyt ki, tökéletes lett! (vaj nem volt benne, csak mák, víz, tej, cukor , mazsola és citromhéj)

Momo
Bejgli: ezt kedvelnéd, a bolti/cukrászdai meg sem ugatja Kép
Vérvétel: reménykedek, hogy pénteken normális eredményt kapunk, nem szeretnék újrázni, akkor inkább kiugrok az ablakon.
Zsebi pakolászás nem semmiKép

Angi
Ugye nem arra gondoltál, hogy elrontod Zsombimat?Kép Inkább küldd a lánytKép

Tündér
Tanulni alvásidőben szoktam, azaz ebéd után vagy éjszaka. De a többi fakultatív programot (vasalás, varrás...) is ekkor oldom meg.
Hess Depi!!!!! (már én is éreztem így párszor, de aztán elmúlt, most meg már nincs időm rá)
Látom már, javulszKép

Sofka
Jobbulást Orsinak és Marcipánnak!!!

Andy
Szép méretei vannak MárknakKép
Barihimlő ellen Szandi kap oltást, ha nem volt (ezért voltunk vérvételen)

Zsuzsi
Így már emlékszem, hogy szerveztétek Andival Kép
Képeket megnéztem... baromi irigy vagyok!!!

Kriszta
Nálunk szerencsére eddig nem volt gond a fodrászkodással, viszont Szandi kb. fél éve vinnyog, hogy szúrja a haj (addig nem), már a fodrász is ki szokott tőle akadni, úgy adja elő.
"A haja a fején maradt", ez tetszikKép. Végül sikerült a fodrászolás?

Nelli
Hajad milyen lett?
Nem tart sokáig a bejgli, mármint a megcsinálása sem Kép. Előző este meggyúrtam (kb. 15 perc), utána éjszaka pihent a hűtőben, reggel megcsináltam a tölteléket (mákdarálással együtt egy óra, amúgy csak annyi, míg felforr a víz + az összekeverés), délután + este, ahogy volt időm, megsütöttem (tésztanyújtás, betöltés, feltekerés). Nem teljesen igaz, a pihentetés sok, mert kétszer fél óra, de a mákosnál lespóroltam egy fél órát és úgy is király lett.

Zulu
Pedig már én is beneveztem volna Zsombit a partyra... És kiderült már, mitől lettek a pöttyök?

Urszila
Fix 1 kiló????? KépKép ez tetszett
Mosoly varratszedés közben, hát nem lehetett semmi.

Leszter
Pihenés a köbön! (tudom, könnyű mondani, én is csak két napot feküdtem, de azt szigorúan, csak wc-re mentem ki, kaja-pia oda volt készítve az ágyhoz + a távirányító + könyvek + Szandi eltávolítva mamához)
Amit Zsuzsi írt, az pedig teljes mértékben igaz!

Heni
??? én ezt nem is értem

Zsuzsó
Kitartás, nem fogsz megbolondulni!!!

Klár
Ha erre jársz, tervek szerint holnap megyek Felétek, a méteráru boltokba

El is felejtettem írni, múlt csütörtökön találkoztam Manócskával, kicsit tudtunk beszélgetni (szülinapi bulin voltunk, kiderült, hogy az ünnepelt nagynénije). Olyan nagy már Lili, csak pislogtam.

Mennem kell, Zsombi felébredt, prezentálom az ebédet.

Szép napot MindenkinekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Beu,
KépKépKép, nagyon rossz lehetett... Drukk, hogy szépen gyógyuljon Lorinc!!!

Timici,
ha olvasol: próbálok válaszolni, ígérem, de rengeteg a munkám, és határidore kész kell lennem vele...

Leszter,
részemrol megy a NAGY DRUKK!!!

Kangi,
te hagysz minket itt lyukadni oldalilag, és nem írod meg, hogy mi volt az a fene nagy titok????? Ez nem ér! Kép

Myssniáról, Kaskáról tud valaki valamit?

Pussz
F.
franyo
 
 


Hali Lányok!

Toffikám!
Köszi a tanácsot. Gondoltam én is, hogy alvásidőben magamhoz szólítom az amúgy cseppet sem izgalmas üzemtan című remekművet, bár gondoltam előtte áldozok még egy kicsit a háztartás oltárán. Sikerült olyan jól, hogy eldőlt a partvis oltári zajt csapva.Kép Ilang persze felébredt és nem kicsi ordításba kezdettKép Nem is aludt vissza. Azóta boldogítKép
De már elhatároztam az előttem levő 3 éjszakát erre szánom. Este bekávézok aztán ameddig szusz van bennem. Nappal az ébrenlevő sarj mellett ez nem igazán kivitelezhetö. Vagy valamit nagyon nem jól csinálok...
(megint csak csendben gratula az aláíráshoz!Kép )

Zsuzsó!
Kitartás, ebből csak kijönni lehet lejjebb már nem lehet kerülni. Szerintem. Én is kilábalóban vagyok, és igyekszem nagyon igyekszem!Kép
Mellgyulladás, juj!Kép
Remélem jobban vagy már!

Ildi!
Köszi a tanácsot igyekszem levegőn és napon is lenni, csak az időjárásnak kellene szólni, hogy nem október hanem május vanKép

Na most csak ilyen rövidke voltam, megyek teregetni ha már tanulni nem hagy a csajszi.

Kész kis terrorista, most gyalázta szét a tételsoromatKép

Pussz

A már sokkal jobban levő Tündér
tündér
 
 


Szép napot mindenkinek!
Toffi! A hajam nagyon jó lett, magamra se ismerek. Világ életemben sötét barna volt a hajam, így nem tudtam magam elképzelni szőke tincsekkel. A hosszú barna hajam most rövid szőke melíros lett. Majd a férjem nem ismer meg.

Tündér! Jó, hogy jobb a kedved! Csak csodálkozni tudok, hogy ilyen sok energiád van. Küldhetnél nekem egy kicsit. Én majd összeesem, de azért csinálom a dolgomat. Küldök Neked sok mosolyt!

Leszter! Tényleg próbálj meg minél többet pihenni, és meditálni! Az idegeskedés nagyon nem tesz jót. Én az első gyerekemmel végig agyon feszült voltam, mert véletlenke lett. Nem volt lakásunk, alig ismertük egymást, így kellett belevágni a házasságba. És ennek az idegeskedésnek meg lett az eredménye. A nagyobbik lányom nagyon eleven, ideges típus. Szóval próbálj ne idegeskedni (tudom, hogy nehéz)!

Zulu! Tényleg jobb lett volna, ha bárányhimlő, mert azon túlvagytok, az allergiát meg elég nehéz kideríteni, illetve kérdéses, hogy kinövi-e. Sajnálom, de remélem csak átmeneti tünet. Tudod már mire?

Urszila! Az én lányom ugyan 2520 g-mal született csak, de 1 évesen 7,6 kg volt. Ez a 8 kg körüli tényleg kevés, de nehéz eldönteni, hogy csak ilyen alkatú, vagy van valami baj. Én épp most kezdtem el vinni a lányomat gasztroenterológiára, mert 5 éves múlt, és csak 16,5 kg. Reméljük a Te gyereked csak ilyen alkatú.

Most megyek, mert még sok a dolog.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Tündér
Nekem már csak vissza kellett szoknom erre az "amikor csak lehet, tanulok/vagy más fontosat csinálok"-ra, Szandival jól begyakoroltam a főiskolán.
Tételsoraim nekem is megevődtek annak idején Kép
Örülök, hogy jobban vagy!Kép

Nelli
Klassz, hogy klassz a hajadKép Én is ilyen melírral kezdtem...
Te lányod sovány alkat vagy valami baj van?

Megyek, mert a lakás a feje tetején áll... Zsombi éli világát Kép Szerintem el is megyünk Szandiért, aztán valahogy majd eltelik már az a kis idő.

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Sofka
jobbulást a gyerkőcöknek, remélem ma már kevésbé voltak nyűgösek!

Andy
hogy viselte MÁrk az oltást?

Zulu
allergia Kép a bari tényleg jobb lett volna.

Tündér
ezexerint a szombati vizsga mellett döntöttél. A tanulás mellett garantáltan nem lesz időd depizni Kép

Zsuzsi
Milánó persze Kép szólj ha lesz megint néhány "szabadnapod" és előtte vásárolj be otthonra, ne csak Nutellát egyenek hagymával Kép

Lányok, kezdek besokallni éjszakai ébredések terén. Már örültem a múltkor, hogy csak egyszer kelünk, de ma megint 3x! Nagyon erősen fontolgatom a sírni hagyást, csak a szívem nem tudom, hogy bírja majd, félek hogy megszakad KépKép Az a baj, hogy hiába küldöm Apát simizni, vizet itatni, semmi nem jó, feszíti magát, csak a cici kell neki, azon fél perc alatt visszaalszik.

Nem tudjátok, mi lett a www.babapont.hu oldallal? Megváltozott vagy megszűnt? Frisskétcsíkos barátnémnak akartam ajánlani, de nem tudom elővarázsolni.

Andi
psandi
 
 


Heppi
találtam egy linket, ahol szó van az ikerterhességről:
http://mama-baba.freeweb.hu/ikrek.html

Andi
psandi
 
 


Toffi! Még sajnos nem tudom, miért túl sovány. Az biztos, hogy rosszul eszik, és én se vagyok egy vastagság, de a vizsgálatok most kezdődnek. kakamintát kell vinnem a Köjálba, Jún. 3-án pedig lesz egy hasi UH. Szerintem nincs baja, inkább idegi alapon nem eszik.

Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!

A férjem csinált egy saját web oldalt ahol mindenféle versek gyerekmesefilm számok és más egyéb is található.
Valamint írtátok többen is, hogy miféle leveleket kaptok és, hogy lehet, hogy valaki belemászik a gépetekbe. Itt van egy olyan program ami erre megoldást jelent számotokra.

Innen letölthetö a norton internet security legújabb változata ami megoldás ezekre a problémákra.

http://belo.sytes.net
Letöltés -> Programok alatt
van egy symantec könyvtár.
Norton Internet Security Pro 2004
(az installáláshoz számítástechnikai tudás kell)

És itt találjátok a letölthető meséket zeneszámokat stb...

Most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Nelli!

Olvasgass bele a ropi-topikba (A normális gyarapodás), vannak még ilyen alkatű babák bőven! Kisebb fiam közeledvén a 9 évhez végre lassan talán eléri a 22 kg-t! (és kb 123 cm)
Ő 2,6-al született (történetesen ikerpár fele, de mint azóta látszik, ettől független a dolog), 1 évesen 8,5kg körül volt, 4 évesen 13, 5 évesen 14,5 kg, szóval ahogy elnézem, lányod veri! (6 évesen 17, aztán 19, 8 évesen 21) És ráadásnak ő eszik, jobban mint ikernővére (aki 8 cmvel több és 3 kgval nehezebb, anno 2,25-el született), csak ilyen, hogy nem marad rajta, lemozogja vagy tudomisén. Szerencsére doki sose csinált problémát belőle, igy egy idő után én se.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Nelli,
én is pont a melíroztatást akartam elsőre ajánlani, az nagyon feldobja az összképetKép De látom, már megesett a dologKép
KivizsgálásKép Remélem, nem találnak semmi komolyat a lánykádnálKép

Toffi,
én nem akarok kekeckedni, de a nagyon finom bejglit sem szeretem, fene tudja, miért, mert nem a mák a ludasKép
Nem semmi energiáid vannak egyébként, nekem is leoszthatnál egy kis feleslegetKép

Urszila,
1 kgKép Én is sokáig törölgettem a szemem, hogy hogy is értetted a dolgotKép

Zsuzsó,
nekem is szokott ilyen verkli effektusom lenni, és a GYED utáni élet (pontosabban munka) is erősen izgatKép A két gyerekkel elvergődést valahová meg már betéve ismerem, nem egy leányálom...ezért találtam ki fokozásképp a hármatKépKépKép
Azért küldök neked sok pozitív energiát+++++++++Kép

Tündér,
hatékony tanulást és angyali Ilangot kívánokKép
Fölös energiák: nekem is lenne, de a pocim erősen lekötiKép

Sofka,
jobbulást kis családtagjaidnak, neked meg végre egy kis pihitKép

Leszter,
tényleg lazíts egy kicsit, nem jutsz sehová a folytonos aggódássalKép Petra mellet próbálj minél többet heverészni, lapozgassatok mesekönyveket, építsetek, szóval ami egy kicsit nyugisabb elfoglaltságKép Meglásd, minden rendben lesz!

Zulu,
mély együttérzésem az allergia miattKép Én már azt hittem, Zsebi megússza, osztán most tetőtől talpig kezd kipöttyösödni itt nekem ő isKép Ráadásul alig eszik meg 3-4 féle kaját, így lövésem sincs, mi a hézag, még a naptejre gyanakszom leginkább, amit múlt pénteken rákentem a tűző nap miatt. Csak hát azt a lábára és kezére kentem, most meg már szinte mindenhol pötyis...

Zsebi lányom újabban nagyon szókimondó: ma a zöldségesnél addig mutogatott és ugrált a pult előtt, míg meg nem értettem, hogy ő banánt akar, de azonnalKép
Ja, és ma elsóztam a kajátKép Timire figyeltem, mert szokás szerint levágott egy hisztit csak úgy, én meg valszeg kétszer sóztam meg a tésztára rakott szószt. Szerintem a kutya ráköti magát a locsolócső végére a tojásos spagettim utánKépKépKép

Franyó,
nem ér csak így felvillanni, tessék magatokról is mesélni egy cseppetKép

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Momo, Leszter,
Boldog névnapot!Kép

Zulu,
És kiderült, hogy mitől van az allergia?

Kangi,
Képek szupikKép

PIldi,
Jobbulást Ancsinak!

Toffi,
Én is ezekre szeretnék választ kapni (örökletes-e, rosszabbodhat-e), mielőtt bevállalnánk a kistesót. De még nem nagyon akarnak nyilatkozni a dokik, mindig türelemre intenek.
Mi volt az ügyvédnél?
Hogy sikerült a bejgli?
Azt nem mondta Manócska, hogy mikor tud netezni? Bogár is régen jelentkezett, ő szokott némi infót közölni róluk.

Andy,
KépKép

Zsuzsó,
Képek nagyon jók, babócák édesekKép
Kitartás!

Ari,
Nagyon jók az ilyen volt ilyen lett képekKép

Norka,
Remélem már jól vagy!

Beu,
Szörnyű lehetett, szegény LőrincKép
Jó, hogy megúsztátok műtét nélkül.

Momo,
Kis bitang leányzóKép
Zöldséges sztori ismerős. Roni az almáért ugrik ki a kocsibólKép

Zsuzsi,
Szupik a képekKép

Leszter,
Az idegeskedés nem használ, de ezt te is tudod. Drukk hegyeket küldök!

Nelli,
Mit szólt a férjed az új frizurádhoz? Megismert?Kép

Franyó,
Jó, hogy előkerültél. Mi van veletek?

Maci_2
maci_2
 
 


Látom, mindenkinek feltűnt az 1 kilós lányomKép Szerintem ilyen alkat, műropiKép nagyon vékony csontocskái lehetnek, mert olyan kis husinak néz kiKép

Julka ma a piacon az eperért ugrott majdnem ki a kocsiból. Juszt se kapottKép Ja, és elkezdte ismételni az első szótagokat, pl. Te-tessék, ad-adjál.

Szegény Zsuzsinak holnap lesz varratszedés (ez egy műtétes hónap, remélem, sokáig nem lesz ilyen), nagyon izgul, alig tudott elaludniKép Andris meg úgy hiányzik, olyan természetellenes csend van nálunk, semmi testvérhepajKép

MomoKép én meg a locsolócsőre kötött kutyán KépKépKép

NelliKép Zsuzsi, a nagyobbik 5 évesen 17 kiló volt, utánanéztem. Most szinte 8 évesen meg 25Kép Drukk, hogy csak az derüljön ki, hogy ilyen alkat. Gratula a frizuráhozKép

ZsuzsóKép őszinte együttérzésem. De hidd el, 2-3 év, és jobb leszKép

IldiKép gratula a fogacskákhozKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok,
elkezdtem visszaolvasni es vegignezni a fenykepeket. Nem semmi melo....Kép

Kepek csodaszepek, babak tunderiek! Kép

Azúr Arturjanak, Ari Borijanak boldog szulinapot, Esztereknek boldog nevnapot, Heppinek sok sok kitartast az ikrekhez, KAnginak meg ....majd egyszercsak valamikor gratu! Kép

Beu,
jaj, szegeny Lorinc! Kép Jobbulast Neki! Biztosan nem marad semmi nyoma, es hat sajnos, barkivel barmikor barmi megeshet... Kép

Tunder,
nem hiszem, hogy tulzottan biztat, de valahogy en is hasonloan erzem magam. TAlan azert is jottem kevesebbet erre az utobbi idoban. Kép Besokalltam az orokos hazimunkatol, a non-stop ZSombizastol (pedig a ferjem is irto sokat segit), de megis olyan "tompan" erzem magam. Kép TAlan ez a haromnapos hetvege segit valamit! Drukk, hoyg mindketten kimasszunk a godorbol! KépKépKépKép

PsAndi,
dede, en benne vagyok egy gyerekmentes taliban! Kép Ezt mar beszeltuk regebben is, csak nem sikerult megszerveznunk. Kép
Koszi szepen ismetelten azt a PAmpers-es zacsit, mostanra osszejott a kivant pontszam, igy mar csak varnunk kell arra a jarassegitore. Kép
Hu, Madrid jo lehetett, azon a "füvezes"-en kicsit megakadt a szemem, de aztan rajottem, mirol is van szo...Kép

Sofka,
Jobbulast Nektek!

Zulu,
mi van a baranypottyokkel? Es hogy all a hazikotok? Kép JAj, most olvasom csak az allergiat. CSak drukkolni tudok, hoyg mihamarabb kideruljon, mitol van. Kép

Toffi,
beigli Kép Mi mindenre van idod! Kép En minden evben szoktam sutni, de makosat sohasem. CSak gesztenyeset es diosat. Es minden evben szetreped, ugyhogy tolem ne varj tippeket. KépKép
Mi van a telekeladassal?

Leszter,
maszatolas es verzes. ezek nem jo hirek Kép De drukk, hoyg ne legyen semmi rossz a kov. 7 honapban! KépKépKépKép
"...Miert nem mehet minden siman, mint szinte mindenkinel? " hihi. Itt en vagyok a szinte???? KépKépKépKépKép

Nelli,
uj frizura Kép
Igen, en vagyok a "...megint megjott..."-es Gombóc. A sok sok problema eredmenye a profilomban megnezheto. Kép
(HA ez biztat, en 6 evesen voltam 14 kg. Most meg...hajajjj...Kép)

MAci_2,
most mar jobban vagy? Kuldjek esetleg Neked par kilot? Kép Most mar inzulinozol? Kép

Jelentem, baratnom tulvan a muteten, tenyleg kivettek a petefeszkeit es a mehet is. Kép Viszont a szovettan szerint nem kell tovabbi sugar- vagy kemo kezeles. Kép Fizikailag jol van, de lelkileg elegge maga alatt. Kép A korhazbol ma delben kiengedtek, a szulei elvittek Ot hozzajuk haza, videkre. Kép
Anyosomat meg penteken engedik ki a korhazbol, mar elore rettegek, mert hozzanyultak a gyogyszeradagolasahoz, es ez eddig soha semmi jot nem jelentett. KépKép

ZSombi egyre huncutabb, az utobbi idoben csak azt csinalja, amirol tudja, hoyg nem szabad. MEgint taknyos volt, igy a 15 hos oltasa ujra halasztva (holnaputan 16 hos lesz). A nagy hir, hogy kapaszkodas nelkul felallt tegnapelott eloszor, es azota is gyakorolja a tudomanyat, es mar kb. fel percig tud kapaszkodas nelkul is allni! KépKépKépKép
En pedig kernek szepen egy kis drukkot holnapra, reggel mondjak meg az AFP eredmenyemet, es 10 orakor lesz a NAGY UH!

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok lanyok!

Koszi szepen a megnyugtato szavakat, annyira jol estek!

Sokan irtatok, hogy ne aggodjam agyon magam. Hat, most tenyleg nem teszem. Petranal tenyleg tulzasba vittem az aggodast, de szerintem most nem. Inkabb azt mondanam, hogy nagyon nem orulok neki, hogy megint igy alakult, es nem orulhetek felhotlenul a picikenek, mert bennem van az, hogy mi van, ha megsem sikerul.
Pihengetek is, ahogy tanacsoltatok, amikor Petra alszik, meg amikor nyugisan eljatszogat, akkor is hevereszek. Csak ne felnek ennyire attol, hogy elalszom. Amugy a doki nem mondta, hogy kifejezetten fekudjek, hanem csak, hogy "kimelo eletmodot" javasol. Azaz lassam el a gyerkocot, stb, de ne cipekedjek, stb. Tenyleg, ma elkezdtem szedni az Utrogestant. Lanyok, aki szedte, mik a tapasztalatok? En ma az elso szem utan teljesen kidoltem, csak szedelegtem, mint az oszi legy, es at birtam volna aludni az egesz napot. Ez a gyogyitol lehetett, vagy csak az alap alomkor? Ja, es meg egy kerdes, az Utrogestanosokhoz. A dokimmal csak telefonon beszeltem meg, hogy otthagyja nekem a receptet, arra meg csak az volt irva, hogy napi 3x1. A betegtajekoztaton pedig azt irtak, hogy reggel 1, este pedig 2 szemet kell szedni. Ti hogy szedtetek?

Na, megint nincs erom tobbet irni, pedig vegigolvastam am a topikot.Kép Talan majd hpolnap.
Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Leszter,
nem tudom, hoyg Te milyen Utregostant kaptal, de ize...khm...az enyem az nem tabletta volt, hanem kup. De semmilyen mellekhatasa nem volt, csak elallt tole a verzes. Es en is napi 3-at "hasznaltam". CSak arra kellett vigyazni, hoyg a 12. het utan fokozatosan csokkentve a mennyiseget hagyjam abba a hasznalatat. 3-4 napig mar csak 2x1, utana napi 1, aztan vege.
Drukk egy nyugis terhessegert! KépKépKépKépKép
Gombóc
gombóc
 
 


Gomboc!
Nekem szajon at szedheto kapszula van, tutira!Kép
Azt irtak a betegtajekoztatoban, hogy ha mellekhatasok vannak, at kell terni huvelykupra, lehet, hogy az lenne a megoldas?

Leszter
leszter
 
 


Leszter,
szerintem akkor at kene terned. TAlan akkor nem lenne semmi mellekhatas. Kép
Gombóc
gombóc
 
 


Na csóóókcsajok Kép

Azért vagyunk mi is, bár kissé rohanósan, ami látszik is asszem Kép Visszaolvasni úgy alaposan esélyem sincs, csak annyit láttam, hogy pöttyöződtök, meg hogy Beuék műveltek valami nemegészen OK-t Kép Remélem, mindenki gyógyulgat azóta.

Toffancs, ha jössz erre, esetleg csörrenj fel, szerintem kb. délig itthon vagyunk. Tompa 16 - és Kertész van a csengőn Kép

Szóval nekünk a nagy rohanás közepette kibújt a hetedik fogunk, semmi nyügi, semmi előjel, csak egyik du. láttam, hogy ott van.
Jó, mondjuk a múlt heti káosz, meg a "nagyivigyázottránk" rohamában lehet, hogy nem is csoda, ha nem tűnt fel a dolog.

Csajom persze egész nap a nyomomban, tök édi, pakolászik, mondja a magáét, igaz, egyelőre a saját nyelvén.... szóval yó fey. Nyugodtan csinálni tőle bármit is szinte esélytelen Kép

Holnap du. megyek a telekre, ha jó idő lesz, mert füvet kéne végre nyírnom, ami kb. 1 hónapja nem sikerült. Talán a bejáró utat még megtalálom...

Még ezer éve tartozom Azunak és Artúrnak, valamint Ari Borijának egy nagy Boldoxülinapot felkiáltással. KépKép Boldog 1 éves szülinapot kisemberek Kép

Most asszem ismét rohanok, még pancsi, utána asszem szundi, mert ez a hét második fél is gyanusan leterhelőnek ígérkezik.

Pocisok, nyugodt gömbölyödést kívánok. Leszti, ne izgulj, minden OK lesz Kép És boldog névnapot így utólag neked is Kép

Pussssssz :


Klár
clarissa
 
 


Baúúúúúú - Momo, Neked is boldog névnapot Kép

Meg minden Eszternek, aki ezek után még kimaradt ... Kép

Üdv :

Klár
clarissa
 
 


Evos kepsorozat, ami alapjan azt hihetnetek, hogy ezek a kolykok egesz nap zabalnak. PEdig anyjuk legnagyobb banatara egyaltalan nem esznek, csak ugy csinalnak, es osszekenik magukat. Peldaul eme kepeken allitom, hogy tobb van a gyerek arcan, mint amennyit ele tettem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Miki olyan sovany, hogy a Gyuritol orokolt gatya is elhagyja. Pedig Gyurirol nem csuszott le. Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


SziasztokKép

Alig látok ki a fejemből... ulizni volta tegnap KépKép

Nelli
Akkor megy a drukk, hogy minden rendben legyen !!! Csak mellékesen jegyzem meg, enyém Apa is igen ropi volt annak idején, aztán mégis szépen megnőtt idővel Kép (saját bevallása szerint kövér, de ez nem igazKép)

Momo
Én nem akarlak rábeszélni, volt diós isKép. A gesztenyéshez szánt tésztát pedig lefagyasztottam, nehogy a nagy túltengés miatt nekem kelljen megenniKép
KutyaKép

Maci_2
Dokik szerintem nem nagyon tudnak ezekre a kérdésekre válaszolni. Én is bevetettem magam annak idején a könyvtárba + a neten lógtam elég sokat és utánanéztem, mit írnak máshol, mások (nekem semmilyen kérdésemre nem válaszoltak, úgyhogy én főleg tud. cikkekből "okosodtam")
Ügyvédnél aláírtunk kb. 40x, az eladónak adtunk egy köteg pénzt Kép
Bejgli a vártnál is jobb lett, tegnap Apa és lánya felfalták a "maradékot", szerencsére egy rúd dióst bementettem a fagyasztóbaKép
Manócska nem mondta, mikor tud netezni...

Gombóc
Apa kérte a mákosat. Azt mondják, ha szétreped, akkor nagyon finom KépKép
A telket mi vettükKép
Barátnődnek gyors felépülést testileg is, lelkileg is!
Drukk megy AFP-hez, UH-hoz! (amúgy meg minden rendben lesz, tutiKép)

Leszter
Én is küldök egy csomó drukkot, hogy mihamarabb minden a rendes kerékvágásban haladjonKépKép

Klár
Próbálkozunk a méterárussalKépKép Ha belefér az időnkbe, akkor egy villámlátogatással isKép
Gratula a 7-ik fogacshoz, Zsombinak még mindig csak 6 van

Zsuzsi
Hát, ha a skacok tényleg nem esznek, akkor nagyon jól álcázzákKép
Olyan jó képek KépKépKép

Mosógép mindjárt lejár, szerencsére Zsombi még alszik, megyek, kicsit házimelózok valamit, a csendesebbikbőlKép

Szép napotKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Jöttem búcsúzni egy kis időre. Ebben a lakásban lemondtuk a netet, új kecóban nem tudom mikor lesz, és pár napra majd lelépünk keresztanyuhoz hollandföldre is. Azért kölcsön helyről megpróbálok még jelentkezni időnként, de a folyamatos követés lehetetlen lesz.
Azért ha van valami találka szóljatok léci léci léci mobilon!

Utólag Mindenkinek:

Ari és Azúr!
Boldog szülinapot a kis ünnepelteknek!

Előre is minden leendő szülinaposnak Nagyon Boldog szülinapot kívánok!

Esztereknek pedig nagyon boldog névnapot kívánok így kicsit megkésve!

Beu!
Tök jó, hogy hazamehettetek!!! Mondott tegnap valami újat a dokinéni? Drukk, hogy minél hamarabb meggyógyuljon kisangyalkád!

Zsuzsi!
Nagyon irigy Malagáért! És azért is, hogy csak így neki mersz vágni egyedül (na jó kettesben).
Enyém gyerekről is leesik minden gatya, csak a kertész marad fent.

Andi!
Tök jó lehetett Madrid. FüvezésKép

Urszila!
Drukk, hogy véget érjen a kórházas hónap és remélem Zsuzsi is jól viseli a mai napot!

Zulu!
AllergiaKép Mi is hasonló cipőben járunk.
Zsalulopást hallottam, de rosszabb is lehetett volna, volt olyan, hogy a bebetonozott szerkezetet zsaluzták ki és vitték el a cuccot, a beton meg persze megfittyent.
Drukk, hogy most már simán menjenek a dolgok.

Pocakosoknak nyugis gömbölyödést kívánok!

Megvolt az allergiavizsgálatunk, skac allergiás egy pár belélegezhető dologra, de a tejre szerencsére nem. Viszont nem tudják, hogy a kiütések akkor mitől vannak. A dokinő az uszira gyanakszik. De a vérvizsgálat eredménye még hátra van, az mond majd biztosat. De nagyon kimerítette a vizsgálat, úgy felidegesítette magát, hogy hányt is utána. Elhatároztam, hoyg egy darabig nem viszem semmilyen dokihoz, félek engem utál meg.

Búcsúzóul két kép:
Kép

Kép

Réka
muki
 
 


Zsebi is randán pöttyösKép Szerintem allergia, de hogy mire, egy nem evő gyereknél???

Zsuzsi,
a felhajtás nálunk is ekkora ahhoz a kevés elfogyasztott mennyiséghez, csak a bevételt valszeg jobban hasznosítjákKép Tényleg, mi újság Miki allergiájával? Még mindíg diétáztok?

Gombóc,
nagy drukk nektekKép

Maci2,
én is nekiállnék böngészni a helyedben és nem azt az egy-két tanácstalan dokit hallgatnám csakKép Annyi minden kiderül, ha az ember alaposan utánanéz, ezt a nagypapimtól tanultam, ő volt ilyen kis alaposKép

Toffi,
nem beszélsz rá akkor semKép Egyébként is, megindultak felfelé a kilóim, el vagyok kenődveKép...és minden este várom az Algidás vagy Family frostos autót, mint a megváltótKép

Leszter,
szerintem azért az álomkórnak is köze lehet a dologhoz, én Zsebivel voltam tök kómás hetekig minden egyéb probléma nélkül. Timi a nappaliban a hasamon és a fejemen építőkockázott, míg én húztam a lóbőrt a szőnyegenKépKépKép

Mennem kell, ébresztő van...hoppá, lebuktamKép újabban este 9-től reggel 9-ig alszik mindkettőKép Igaz, napközben pihi nuku...


Momo


Momo
momo
 
 


Momo,
A fenet. Orulok, ha vegre magaba tom egy falat kenyeret, vagy akarmit! Igyekszem egeszseges dolgokat tartani itthon, barna kenyer, tonkolyos cuccok, stb. de ha kenyeret akar enni, vagy gyumolcsjoghurtot, turot (elvileg csak sima biojoghurtot kaphat), akkor hagy egye. Amennyi jut bele, az a max. ket kiskanalnyi a zart szajan keresztul...
En is meglestem am a locsolos kepet, es tenyleg nem latszik, hogy keveset ennenek! Kép Persze tudom, a szomszed fuje...

Reka,
Varunk maris vissza! Nem errefele (Frankfurt) jottok veletlenul Hollandia fele menet? Igazan beugorhatnatok! Persze csak ha kocsival utaztok! Repcsivel inkabb ne! Kép

Urszila,
Varratszedes megvolt? Hogy viselte a druszam?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Helló Lányok!

Áramszünet volt reggel óta, hát borzasztó volt a nagy csend. Bár Ilang gondoskodott hangi aláfestésrőlKép
Álomkóros vagyok, tegnap este átmentünk barátokhoz vacsira, Apacuka kicsit elhajoltKép
Fél 11-kor értünk haza, letettem a családot aludni, és kb fél órát volt erőm olvasni a tananyagot. Mai napom átlaga eddig nulla, fontolgatom a vizsga lemondását.Kép
Ilang már reggel 6-kor kukorékolt, (Apa már korábban és más okbólKép ) így olyan vagyok mint egy chemotoxos légy....

Réka! (druszám)
Várunk vissza, legyen minden rendben a költözéssel! Manócska nagyon édi a képeken, milyen ügyesen iszik!KépAllergiaKép

Zsuzsi74!
Hihetetlenek a srácok ahogy kajálnak, vagy legalábbis úgy tesznek!Kép
Nem tünnek egyébként nekem soványnak. Izmos, izgő-mozgó gyerkőcökKép

Urszila!
Zsuzsi, hogy viselte a varratszedést? Remélem ma már kialussza magátKép

Momo!
Alvásügyben mázlista!Kép
Az esti elalvással, éjszaka átalvással nincs baj, csak valahogy msotanság egyre korábban kel. Egyre
közelitünk a reggeli 6-hozKép
Algida, Family FrostKép
Elsózott kaja-kutyaKép A hatékonytalan tanulás az van, és angyalian ördögi Ilangom vanKép De tudod mit? Az a lényeg , hogy egészséges vizsgaidőpont meg lesz máskor is..., nem?Kép

Gombóc!
Megy a drukk, az AFP-hez, meg a nagy UH-hoz, bár biztos minden OK lesz!Kép
Az egy jó hír, hogy a barátnődnek nem kell a kemo-sugár kezelés és, hogy a szüleivel lehet.

Toffi!
Bulizni?!?!Kép
Zsombinak nem gyenge alvókája van...., probálom az Ilang mentes időt tanulásra fordítani..., háááááát Neked eleinte könnyen ment?
Beigli nagyon fini lehetett. Én a diós pusztításában vagyok bajnokKép

Klár!!!
Újra itt! Gratu a 7. fogacskához, meg persze ahhoz, hogy mindezt észrevétlenülKép
Fűnyírás miatt részvétem, az 1 hónap "elmaradás" az még majd okoz fejtörést és izomlázatKép

Nelli!
Új frizu!Kép Köszi a mosolyokat én is küldök viszont neked!Kép

Andi!
Nem irigyellek az éjszakai kelések miatt, de biztos, hogy ez is átmeneti, en izgulj!Kép
Nálunk a cici egyik nap nagyon menő, a másik nap szinte nem is kellKép Bár már van, hogy előre félek a harapástól és ezt érzi rajtam?
Sírni hagyást, egyébként volt, hogy én is "elhatároztam", aztán nem lett belőle semmi, mert sajnálam, és mert nem hagyta ám abba 10 perc utánKép

Na lassan megyek mert mennek az értékes percek, és Ilang közben szép csendben minden dráma nélkül elaludt.


Utálok vívódniKép Felhívom a sulit.

Na pussz, bocs ha valakit kihagytam

Tündér
tündér
 
 


Tunder,
Mibol vizsgazol Gyongyoson? Szerintem hacsak nem kerteszet, szamvitel, vagy muszaki ismeretek, egy probat meger! Legfeljebb nem sikerul. De ha igen, akkor tul vagy rajta! (En is ott vegeztem meg...te jo eg, mikor is...96-ban, ha minden igaz.)

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi Drága!
Vállalati gazdtan 170 minimumkérdéssel (benyalandó) és 20 szóbveli tétel.Kép

Eddigi tudásom, a könyv címeKép

Tündér
tündér
 
 


Ki is tanitja? Elfelejtettem. De remlik valami!
Ha bejutsz a szobelire akkor mar nem gaz...de a benyalandot teny, hogy tudni kellett (kipuskazni).
Liebmann? Vagy valami ilyesmi? Fakulnak az emlekek...

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Asszem a szolotelepitest (mar a gazdasagi reszerol) huztam a szobelin. Bennem a hulye reszletek maradnak meg, es ezzel nagyon lehengerlo tudok lenni...valami beolajozott colopok remlenek, hogy mennyi kell egy hektarra...de igy 10 ev tavlataban mar tobbre nem futja! (Megjegyzem, azota is csak az autopalya szelen lattam tehenet "kozelrol").
Berki batyam ott van meg?

Na, megyunk Gyuriert az oviba. Mar megint rovid volt a delelott!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Jók az emlékeidKép
Dr. Liebmann a tanszékvezető, de valami tantónéni vizsgáztat.
Csoporttársammal egyeztettem, ő aztat tanácsolta, hogy minimum az minimum, anélkül el se induljakKép

Tehát move-oltam a dolgot jövőhétre.

Én pénzügy szakra járok, de a szőlészetet mint szakmai gyakorlat nem úszuk megKép
Úgy látszik ott nem sok minden változikKép

Irigyellek, hogy már múltidőben beszélhetsz róla!!!!

Rövid délelőtt, egyetértekKép

Tündér
tündér
 
 


Tündér, zsuzsi!

nem mondjátok? én is ott végeztemKép Vállalaz gazd tanból a minimum kérdéseket tényleg tudni ekll hiba nélkülKép ha 1-et rontazs már repülsz is. Viszont ha azon átjutottál akkor már lehet improvizálniKép Én így mentem át, kaptam 2 tételt és írtam róla józan parazsti ésszel ami eszembe jutott éééééés...átmentem!Kép

Én kertészetből szívtam nagyon, uuutáltam! valami részesge shüly evolta tanár, d eúgy tudom őt már eltávolították.Na meg állattenyésztésből.
Azóta is húz a férjem egész családja, akik állatokkal foglalkoznak meg földjük is van, hogy nekem ezt tudni kellKép na, az állatokra még rá is nézek, meg még érdekel is, de a hülye növényeik tőlem úgy maradnak ahogy vannak. Én is pénzügy aszkon végeztem. Én 98-ban végeztem nappalin.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


zsuzsi!

Műszaki nekünk nem volt gáz. magyari tanított és azon kívül hogy be kellett memorizálni jónéhány gép rajzát nem volt vészes.
A számvitelből sem voltak szemetek, csak én vagyok kissé hülye a dologhoz, ezért volt nehéz.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Na szép kis iskolástali lett itt!Kép

Manó, közben lemondtam a vizsgát, átjelentkezem a jövöhetire mert a sarj nem nagyon hagy érvényesülni. Hétvégén Apai segédlettel talán elörébb jutok a minimumokkal.

Állattenyésztést, növénytant meg ilyenekt elsöben technológiából kellett vágni... nem tudom, hogy 4-es lettKép

Hát a számvitelt eddig hanyagoltam, Sajna ebben az évben van három számviteles tárgyunk és állítólag elég gáz....
Lányok befejezem én ezt valaha???

Ja és a statisztika még egy fincsi tárgy....

De jó, hogy TI is odajártatok!Kép

Tündér
tündér
 
 


m, jmlizougkc m,;;> c:__>

Lányok,

ezt Ilang küldte nektekKép

na léptünk
Puszi

Tündér
tündér
 
 


Tunder,
Hianyozni fog majd ha mar nem lesz, meglatod! ;)

Mano,
Hat nem tudom nalatok milyen volt a muszaki, minket elegge fingattak. 40-bol 3-an mentunk at elsore, ki is neztek bennunket a tobbiek! Ha nem volt jo a szamitasos pelda, meg se neztek a tobbit. Nekem makom volt, a Magyari felugyelt, es en mar csak a szelere tudtam ulni. A kepletet a nyomjelzo csoroszlya kinyulasi hosszanak kiszamitasahoz kipuskaztam, de gozom nem volt, hogy melyik betuhoz melyik szamot kene hozzarendelni. Odajott Magyari, hogy na, hat megy ez, fejezze ki. Nem kerdeztem vissza, hogy mi a rossebet kene kifejeznem. Kivette a kezembol a tollat, es odairta. Onnan mar ment. Egyik emlekezetes vizsgam volt! Kép

Kerteszetbol tenyleg nehezen lehetett atenni, de ha szoknyaba mentel (terd felett), es volt fiugyereked, akkor konnyebben ment. Es a cekla egy viszonylag jo tetel is volt! De mennyit tanultam en arra a vizsgara! A baratnom, aki szuletese ota ezt csinalja, ebbol elnek, gazdalkodok, megbukott. Mert azt mondta el, ahogy ok a gyakorlatban csinaljak!

Jo kis off-topik! Bocs a tobbiektol!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Hihetetlen milyen energiátok van! Gyerek (ek) és háztartás mellett még tanulni is? Igaz, én mindent egyedül intézek, de két gyerek mellett örülök, hogy élek. Majd belőletek merítek energiát.
Mindenkinek drukk a vizsgájához!
És hogy milyen későig fenn vagytok! Én csak altatóval tudok aludni, így már 1/2 10-10 fele lefekszem, de így se alszom ki magam.

Maci2! Tetszett a férjemnek a frizurám nagyon. Köszi.

Ildi! Nem engem izgat ennyire, hogy sovány, hanem az oviba kérték, hogy vizsgáltassam ki, mert a többiekhez képest "rémisztően" sovány. Ő egyébként 108 cm.

Urszila! Köszi a drukkot! Zsuzsinak is nagy-nagy drukk a műtéthez! Biztos minden rendben lesz!

Gombóc! Ügyes Zsombinak gratula az álláshoz! Az oltás halasztás miatt ne agggódj! Dokink szerint 3-4 hónapot halasztódhat. Mi is halasztottuk a 4. havi oltást a veseproblémája miatt.
Drukk az AFP-hez és az UH-hoz! Minden tökéletes lesz.

Leszter! Csak így tovább, pihengess!

Zsuzsi! 3 fiad van? Nem semmi! Gratulálok!

Tegnap Domcsi állítólag hasra fordult, amin maga is meglepődött. Én pont fodrásznál voltam. Tesója pont egy hónappal előbb fordult meg, Domcsi meg egy kis lustaság, meg a terpeszpelenka is nehezíti a dolgot.

Tündér! Köszi a mosolyokat, próbálom elkapni őket, és én is nevetni!

Vasárnap elutazunk Isaszegre, Anyuék nyaralójába. Először alszik a picur máshol. Kiváncsi leszek, hogy bírja.

Mindenkinek szép napot!

Pussz...

Nelli
hnelli
 
 


Csajok!

Bocs, a kicsit magánosabb dumcsiért! OFF

De azért jó volt!

Pussz,

Tündér
tündér
 
 


Klár
Nagyon klassz mini-tali volt, remélem, Zsombi nem tett rossz benyomást AncsiraKép Hazafelé nyomta Zsombi a szöveget ezerrel, aztán a Gyöngyösi u megállónál beadta a kulcsot. Még most is alszik, én meg már majdnem az egész főzit megettem Kép

Momo
Jól van na, nem beszéllek ráKép
Fagyis autó gyakran jár?Kép
Hosszú alvásért kicsit irigy vagyokKép

Réka
Mi is várjuk a jelentkezésedKép
Hollandiáért irigyKép, 96-ban voltam, azóta is visszavágyok...

Tündér
Én nem terveztem a bulit, barátnőm hívott, míg én a sebésznél voltam, Apa megbeszélte vele, hogy megyek. Kép Hát mentem. Jó voltKép
Szandival könnyen ment a tanulás, ő rendes kiscsaj volt, Zsombival is csak annyi a gond, hogy nem este 8-kor alszik el, hanem 9-kor és Szandival ellentétben ő a mi ágyunkban szeret aludni Kép, így mi nem tudjuk kipihenni magunkat. Ő bezzeg igen.

Tényleg jó kis iskolástaliKépKép

Nelli
Gratula a forduláshozKép
Utazás biztosan klassz lesz, az éjszakák isKép

Na mentem...
PusziKép
Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!


Mi is megvagyunk, csak eljutottam arra pontra, hog ha nem muszály itthon nem kapcsolom be a számítógépet, elegem lett belőle.

Dorottya állandóan pakol rámol, de mindenhonnan, mindig valahol rendetlenség van, kezdek belefáradni az állandó rendrakásba.

Ahogy meséli a bölcsibe a gondozónö ott is állandóan megy pakol, rendezkedik...
Nem semmi ez a lányka...

Képzeljétek kinőtt neki újjabb 2 foga, de nem tudom normáli e felsö elsö 4 egymás mellett alul a 2 középsö, ez eddig 6 most ami kinőtt fent a 2-2 majd 1-1 szünet és utána nött ki a nem tudom milyen foga normális dolog ez, nem alul kéne neki nőnie??

Manó: Akkor jövő héten csütörtökön megyünk, olyan 10 felé, akkor hozom az edzőtársamat is a csemetéjével eggyütt, utána 1 re bejelentettem Dorkát a 15 hós oltásra..

Most búcsúzom..
Jók legyetek
Jó pihenést hétvégére, mert nem valószínű hogy lesz még időm írni, holnap pakolok, megyünk Révfülöpre víkendezni:-)

Manó2+Dorottya a kis 8 fogú

Kép
Kép
dorka2
 
 


Tündér,Mano,Zsuzsi,

én is majdnem Gyöngyösön végeztem,egész pontosan Gödöllőn az agráregyetemen. (nagyon halkan súgom,hogy tavaly előtt) Kép
Húúú micsoda "szép" emléktantárgyakat feszegettek itt nekem. Kép Még a címétől is borsózik a hátam...vállalatgazdaságtan.Emlékszem ippenhogy megvolt. Képde megvolt és nekem akkor ez volt a lényeg. Kép

olvasok ám mindent és néha meg is jelenek,de most léptem kozmetikushoz. Kép

Évi+Petra
Kép
Kép
a hátteret nem ér nézni...a lakásunk lassan egy raktárhoz hasonlít,de júliusban költözünk Kép
Kép
Évi24
 
 


Manó2! Az én nagyobbik lányomat is Dorottyának hívják, és nagyon eleven. A Dorottyák már csak ilyenek.
És hogy lehessen őket keverni, a másik lányom Dominika.
Jó utazás!

A lányom most azért sírt egy órát, mert nem tud házat rajzolni normálisan. Nem semmi.

Jó éjt!

Nelli
hnelli
 
 


Nya csóóóóxíííveim Kép

remélem, mindenkinek olyan jól sikerült a napja, mint a mienk Kép

Toffancs,
Zsombit én emlegetem egész nap... tök édes az a kiskramp Kép Hogy eleven ? Neeeemmm baj Kép
Ancsa egyébként utána aludt a kocsiban kifelé a nagyiékhoz vagy 10 percet, utána meg az istennek sem akart, pedig már elvittem sétálni is ebéd után. Aztán a nagyiéktól elosontunk a Kopasszal kettesben egy mozira... addig állítólag a kisasszony azért durmolt egy jó órát... most meg olyan eleven, hogy szerintem este majd úgy kell lecsapnom KépKépKép
Mint mondottam, minitali ismételhető, ha erre jártok Kép max. Ancsámnak előtte majd adok pár boxleckét KépKép Főzievészet KépKép

Gombóc, mi volt ma UH és egyebeken ? Remélem, minden oksa Kép

Ikertesómami,
Hollandia... eddig kimaradt az életemből sajna, pedig izgat - egyáltalán a világjárás olyan jóóó... Kép Sajnálom, hogy nem lesztek, de majd utána bepótoljátok Kép Daninak pusszancs Kép

Évi,
Hmmm.. de szemtelenül fiatal vagy Kép De a képek tündériek Kép

Tündér, Manó, Zsuzsi és a többiek..
Számvitel - na ez az a tárgy, ami miatt (hiába sikerült elsőre a vizsgám belőle) nem könyvelek, habár a papírom megvan...
Vállalati gazdaságtan és minden, ami gazdaságtanra végződik - úúútálom Kép A mai napig inkább ötven matek vizsga...
Állattenyésztés: a macska és kutyaszaporítás, vagy a tehénszülesztés is témába vág ?
Növények : zöldségek még mennek úgy, ahogy, talán a krumplit az őszibarackkal nem tévesztem össze Kép
Statisztika fúúújjjj....
Viszont a szőlő metszésének elvi lépéseit szerintem Kangival nagyon vágnánk.. Kép Ugye, csaj ? Kép

Álomkóros ExMomo Kép

Ja, még egy utolsó gondolat... abból a kááá fűnyírásból a mai mozi miatt megint semmi sem lett. Szerintem talán valami matchete félét kellene lassan beszereznem, ha be akarok jutni a telekre... Kép

Nya csóóók, adok cicit a banyussnak :


Klár
clarissa
 
 


Sziasztok lanyok!

Ma mar minden sokkal jobb volt, minden szempontbol.Kép Alomkor visszatert a korabbi szintre, es no verzes!Kép Csak maradna is igy! Na ennyit errol, mert mar tisztara frissmamis topikot csinaltam az elmult napokban a frissbabasbol.

Nem is irtam tegnap, hogy vegre-valahara mi is alairtuk am a vegleges szerzodest! Es mar majdnem minden kesz is van a hazban, es jovo hetvegen koltozunk!KépKép Csak hat a csomagolassal az elozo napok tortenesei miatt egyaltalan, sehogy sem allok. De majd csak lesz valahogy.

Gomboc,
Mit lattatok az UH-n?
Amugy nem irtam korabban, de en is ugy sajnalom, ami a baratnoddel tortent.Kép Hogy van? Lelkileg hogy viseli?

Urszila,
Mi ujsag Zsuzsival? Biztos nagyon ugyesen, hosiesen viselte, ez eddigi leirasaid alapjan nagyon stramm csaj lehet.Kép
Ugye neked van borgyogyasz baratnod, akivel mar eperrel kapcsolatban konzultaltal? Szerinted ha az eperrol lehamozom a kulso reteget, ahol a magok vannak, akkor mehet? Ha jol emlekszem, a magja a veszelyes, es epres bebietelt (amiben ugye nincs mag) mar evett Petra, kovetkezmenyek nelkul.

Na megyek, mert ferjemnek kell a gep, ugy tunik, fel ejszaka (vagy egesz??Kép) dolgoznia kell...
Puszi:

Leszter
leszter
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?