Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: Mér csak 3 év múlva?

Cili: 34!!!!!!??????????????? :shock: :shock: :shock:

Bernuska: Fú, nem semmi lehetett. :shock: Kicsi jég itt is volt, de minket elkerült a zuhé gócpontja...

Áááá, nem esik itt senki senkinek, egyébként is szerintem már más kanyart vett a téma, mint ahonnan indult....

Mush: Elképzelem az arcukat, amikor kibontották a "csomagot".... :lol: :lol:
Pelus: Átlagban 5-6/nap.
bébic

Állat jó lett a mai cseresznye dzsemem!Szerintem ki se tart télig! :lol: :lol: :lol:

Mi átlagban 5 pelust használunk egy nap.

Mégis csak sikerült pár kanál gesztenyés almás pulykahúst etetnem Írisszel. :)

Mush én ma rengeteget vasaltam,ha szóltál volna szívesen kinyomtam volna a tieidet is! 8)

Itt jöttek a nagy,gonosz csúnya felhők délután,gyerekeket berendeztem,udvart szélvihartól tartva összepakoltam,a muskátlis virágládákat az ablakból letettem,hogy áztasa meg őket jól az eső.Épp beérek,kinézek a konyhaablakon...hát ragyog a nap.Eső nulla. :evil:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mózes lelkesen nyalogatja az edényt amiben a lekvár főtt!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush!
Ezen az ajándék kakis peluson jót nyerítettem! :lol:

Laura!
Le a kalappal előtted! Nem semmi napjaid lehetnek!

Kubu!
Ha Diósdra költöztök, szomszédok leszünk!

Napi pelus mennyiség: kb. 4-5 db volt, mostanában több. Oka, hogy csak tápinál 1-2 naponta volt 1 db kiadós kaki, most a gyümiktől darabosabb a kakija és nem egyszerre jön ki, hanem sok, kicsi adagban.

Apropó gesztenye: lehet

Kép
Kép
lbernuska

Folyt köv... :-D

...gesztenyét püré formájában beszerezni és adni a babának?

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok(megint) :lol: :lol:

Zöldi:haláli egy csaj vagy,tök bírom a beszólásaidat.

Bébic:köszi a válaszodat,akkor én sem ijedek meg ezen(még),remélem Oli is csak "játszik" velem :lol: :lol:

Pelus:mi is 4 vagy 5 db-ot használunk egy nap

Szorsi:uram atyám...remélem megoldódik a helyzet,és térítsd észhez apát h nehogy már felvegye nekik a pénzt.
volt feleség...menjen a sunyiba,micsoda szöveg ez???tényleg sárkány lehet.....

Sarmi:cseresznye dzsem,nyammmmmi :lol: :lol:

solya051020
Káld

Napi pelus nálunk is 4-5, általában jó fiú, és tervezett csere ellőtt 10 perccel rottyant bele :)

Erika:
Az én dokim is Sote II-es, és a felesége a barátnőm :wink:

Berni:
Én úgy adtam Annának a gesztenyét, hogy a püré natúr bio változatát vettem meg. Lehet kapni a tescoban is. Egy olyan tömb 3 étkezésre elég volt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok.

pelus sztori haláli:)))

szorsi
ha ilyen felelőtlenek a saját hitelükkel soha ne vegyetek fel nekik!!!

nálunk 3-6 pelus fogy el egy nap kb. ez a kakiktól függ.

aida
éédi Noel remélem minden rendben

harivera
Budapest XXI. kerület

Mush:ez jó lehetett,én is azt hittem az lesz a vége,hogy a szemétbe köt ki az ajándék is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Mush mi is már egy jó ideje rá birjuk venni hangos kacajra a bébit,a nyaka nagyon csikis,ésa lába ahogy puszilgatom,az is.Nagyokat nevet ilyenkor.
Szoktam neki bohóckodni is,pl direkt tüsszenteni egymás után többször,ezekre nagyon röhög! :lol:

Most visszatértem éjszakára a hálózsákhoz,mert abban nem fordul hasra éjjel.Van amikor csak azért sírdogál fel mert álmában hasra fordul,vissza meg még nem tud. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocika! 80 m2 a ház. A festeni kívánt falfelület értelemszerúen jóval több. Kb 40 l festék kell, ráadásul megtaláltam a legdrágábbakat - (színre kiválasztottam, ami tetszik és kértem árajánlatot), kiderült, hogy a sárga a legerősebb szín és a legdrágább. :shock: :shock: De lilát mégsem festhetek, ha a sárga teccik.
Festés - szeretnénk, hogy szép legyen, és az idő is szorít, nincs idő, hogy a gyerekektől esetlegesen ellopot 1-2 órában festegessük. Amúgy nekem lenne kedvem, meg affinitásom az ilyesmihez!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sarmi én nem is gondoltam h cseresznyéből is lehet dzsem.. recept?

Kép
andy30

Én a gesztenyés kaját bébiétel formában adtam.Ízlett neki.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy,először is a cseresznyét leszedjük a fáról... :lol: na jó vicceltem,Dr.Oetker haverom dzsem fix-e segített,roppant egyszerű vele a dzsem készítés,3 lépésben le van írva a hátuljára minden,és nem is pepecselős meló.
2 kilóval kezdtem ma,gondoltam ha jó lesz holnap csinálok még,de nagyon isteni.
2 kiló kimagozott,megmosott cserkót aprító géppel jó pürésre összezúzni,bele nagy fazékba,egy kiló cukor rá,meg 2 zacsi ilye dzsemfix,főzni forralásig,majd 3 percet forralni,kevergetni.Bele üvegekbe,és az üvegeket a feje tetejére állítani.Ennyi.Tök jó zselés állagú,nem túl édes,igazán átjön a gyümölcs íze.Ajánlom!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Manna! Dominak Boldog Félévet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

képzeljétek az előbb megint hüppögött álmában ez már a 3.eset. olyan ijesztő elsőre olyan mintha fulldokolna de már ugy gondolom h téleg csak álmodhat ill sirdogál álmában. és olyan mélyen alszik közben h nemtom felébreszteni ok nem rázogatom akkor biztos ébredne de simire meg suttogásra nem hagyja abba. most cumit nyomtam be neki attól pár perc mulva abbahagyta. érdekes ez és mindig ilyen 11körül csinálja.

vmikor vhol olvastam ilyesmit h éjfél körüli felsirás szerű ébredés az gyakori és van vmi jelentősége csak nem emléxem hol. ti nem olvastatok ilyesmit?

na megyek is be feküdni hozzá mielőtt ujrakezdi :roll:
és remélem téleg csak álmodás és nem más.

sarmi szuperül hangzik! és ugy is néz ki:)
neked még erre is van időd h cimkét gyárts? :shock: nem semmi csaj vagy!ügyi!:)

majd lehet csinálok én is sok a cserkónk.

ja és van gesztenyés bébiétel is?

na mentem

andy

ja gabi: gyógyulj meg!!!!

Kép
andy30

manna boldog félévet nektek és
aida: noli nagyon édes! mizu veletek??

Kép
andy30

[quote]b írta:io gyümit-zöldséget adsz Hannának?

Berni! Kb 1/3 bio, 1/3 HIPP, 1/3 piaci. A gyári gyökkenni fog a sima piaci javára.

Solya! Köszi! :oops:

[quote] írta:n úgy adtam Annának a gesztenyét, hogy a püré natúr bio változatát vettem meg. Lehet kapni a tescoban is. Egy olyan tömb 3 étkezésre elég volt

Mági! Én is azt néztem ki, de abban is sajna 30% cukor van :( ... ha egyre gondolunk.

Andi! Te nyertél. Hanna eddig csak kétszet hüppögött. (ma reggel volt a 2.) Biztos, hogy csak álom, de izgulj!

Sarmi! Nagyon szuper a dzsemed!

Kép
zölddisznó

sarmi. igazan kuldhetnel vagy legalabb elmenthetnel nekem augusztusra egy uveggel ebbol a szuper dzsembol! itt mereg draga a cserko(300gr kb 1200ft), sosem fozok belole dzsemmet!

orulok, hogy sikerult szorakoztatnom titeket a palusos sztorival! :lol:

laura. raer a hetvegen, ha nagyon sok dolgod van! elore is koszi!

andy. te miert is alszol meg mindig Regivel apa helyett?

ja es mar megint egy hete nem volt kaka. tegnap is meg ma is adtam neki kamilla teat, meg en is ittam, de nincs hatas... ha pentekig nem lesz semmi, akkor jon a multkor felirt hashajto.. :?

KépKép
KépKép
mush589

ja es ma hivtak a kozeli templombol, hogy felvetelt nyertunk a szerda delutani mama es bebi klubba jovo hettol. jo sok program lesz szerdankent! :lol:

na akkor, hogy rohogjetek meg egy jot. kb mas fel honapja, az egyik hetvegen itt voltak a nagyszulok nalunk. Kincso evett majd veluk jatszott. ki kellet cserelni a pelust, en vallaltam be. a nappaliban a foldon, majd mikor keszen voltunk felemeltem a bebit magasra a fejem fole, es gagyarasztam neki. es ekkor bukott egyett, eppen bele az en szamba... kopni, nyelni nem tudtam a meglepetestol, a tobbiek meg fogtak a hasukat a rohogestol. :oops: 8) :lol: :? :shock: :roll: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Na végre a végére jutottam, egy órája olvasok.. :D

Bébic: Cukiiiiiiiiiiiiiiii! A kép….
Lyndee: Szerintem cici nélkül is vissza tudna aludni, csak nyilván nehezebben. Mi már ezen túl vagyunk, én inkább vizet adtam neki és persze sokkal nehezebb volt így visszaaltatni, viszont leszokott a kelésről egy-két hét alatt. Zöldi szerintem azért nem jó a cici, mert arra felkel, de ez az én véleményem.
Erika, Bébic, Verzso, Cili, Kubu, Mush, Gabi, Enikő, Andy: Köszönjük a köszöntést!
Én a kóstoltatást azért nem komálam, mert egyszerűen nincs értelme. Jól lakni nem fog, ha szereti, nem kap, ha nem szereti, minek? Szóval szerintem szükségtelen.
Erika: Így van mi a bevált a víz táborához tartozunk… :D .
Cili: Miért adsz neki húst? Hány hónapos kórtól adható az a babakja?
Amúgy én nem értek egyet azzal, hogy gulyásleves krumplival kóstoltatjuk, a gyomra egyszerűen nincs még kész rá, felesleges és csak bajt csinálhat. Cili amúgy nem most lesz tőle baja, ha lesz. Egyszerűen a gyomrát terheled, totál feleslegesen.
Szorsolya: Nagyon sajnálom.
Mush: A koszos pelus sztori nagyon jóóóóóóóó!
Laura: Minden tiszteletem a tiéd, komolyan!
Sarmi: Csak öt pelust? Jézusom, mi legalább hetet. Éjjel egyet, aztán pedig reggel nyolc és este nyolc között legalább hatot…

Kép
mannababoca

Domim ma hat hónapos ettől teljesen elérzékenyültem.... :D

Mozgalmas napunk volt, délelőtt jártunk az irodába (most voltak az utolsó körös interjúk, megvan az asszisztens... :D ), aztán hazajöttünk, játszottunk, aludtunk, volt közgyűlés a házban (ahol elhatároztuk, hogy felújítjuk a tetőt, a lépcsőházat, a kaput...úgy örülök, olyan szép lesz).

Este apával rendelt kaján tengődtünk....ünnepeltünk...:)

Én is imádom a saját főzésű lekvárt, csak sajnos lusta vagyok megcsinálni. Helyesebben ha van egy szabad órám, akkor leülök olvasni, kiülök a hintaágyba zenét hallgatni, netezem, MOST meg lehet kövezni.... :D :D :D

Minden elismerésem azé aki háztartást vezet, takarít, minden nap főz és gyereket nevel!!!! Komolyan.

Kép
mannababoca

Mush:jujjj ez még durvább!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk egyik nap hasonló akció volt,Réka fogtda hason öccsét,erre Olcsi bukott,bele Réka nyakába,szegény kiscsajom meg etől oylan rosszul lett hogy irány a mosdó,dobott egy rókát :oops: :oops: érzékeny gyomrú a lelkem

solya051020
Káld

Jó reggelt!

Manna!
Utólag is boldog 0,5. szülinapot Domidnak!!!

Andy!
Már megint sokat aggódsz!!! Álmában hüppögésen ne parázz!!! Zsófi többször is csinál ilyet, meg felsír, forgolódik... rossz álom, fog, ezer oka lehet, de bizti nincs semmi baja!!! Ha én minden ilyen alkalommal Zsófival aludnék, beköltözhetnék hozzá a gyerekszobába. Apa nem örülne és én sem. :-D

Mush!
Bukós sztori is mókás! :-D Undi sztori: Zsófi ha az udvaron bukik a földre, a kutyánk felnyalja. :-D Újrahasznosítás...

Mági, Zöldi!
Én is a bio geszti-pürére gondoltam, majd megnézem, én úgy tudom nincs benne cukker, de ha van benne, akkor nem adok neki.

Kép
Kép
lbernuska

Bekukk,

mielőtt elkezdem maratoni statmagolásomat.

Bébic, azért 3 év mert ez most így jó és kényelmes. Nem akarunk kapkodva házat venni, várjuk még a recesszió negatív hatásait illetve én lakás kecskeméten apának is lakás azokat csak később szeretnénk eladni. Továbbá a mostanit ahol vagyunk szintén recesszió miatt.... szóval neverendingstory. Lényeg a lényeg h most "elméletileg" így tudunk a legtöbbet spórolni.... mindenesetre jó lesz...majd egyszer.
Diósd meg egyébként is nagyon tetszik, évek óta szemezek vele, könnyen beérhet mindenki a munkába, apa apor vilmos tér, én pálvölgyi barlang mellett.... Marci meg oviba

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mush,lekvár eltéve!

Én éjszaka nem cserélek pelust.
Reggel,délelőtt délben délután és este...ennyi.

Megyünk 9 re oltásra.
De előtte még bedugom a sütőbe a fokhagymás oldalast.
Dobálok mellé néhány újkrumplit is,vele együtt megsül.
Ha megjöttem akkor meg csinálok káposztasalátát.
Délután főzök be még egy adag dzsemet...
Pááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja és beraktuk Írisz keresztelőre kapott "nagylányos "fülbevalóját!

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

A hófordulós babáknak, és a féléveseknek nagyon sok boldogságot kívánok így utólag!!!!

Mush: halálra röhögtem magam :lol: :lol:

Andy: ezen is :lol: ("lemarokkózom")

Mágnes: gyönyörű a kislányod, nagyon szép a szeme, meg úgy egyben is gyönyörű! Vigyázzatok rá nagyon! :D

Sarmon: Írisz is édes! Fülbevalója meg kircsi!!! Én is ilyet szeretnék! Merre lehet venni? Ezt rakták rögtön bele a fülébe?

Minden szopi egy küzdelem :cry: , van tejem, de nem kell neki :cry: , nekem meg újra fejnem kell, mert már fáj, annyira nem szívja ki :cry:

Tegnap míg aludtam, apa puszta jó szándékból megetette. Megetetett Vele egy egész üveg alma-krumplit :shock: , mire kijöttem csak az üres üveget kaptam a kezembe.

Zsebi: nagyon jó lett a torta! Biztos nagyon örült Neki a lányod! Ügyi vagy!

KépKép
jurmine

Solya: tegnap bukott a bébi, de csak a járókába. Egy kis alma volt benne, de majdnem nálam is jött Vuk :oops:

KépKép
jurmine

Bocsánat, akinek nem írtam, de kicsit olyan vagyok, mint egy tál szétgurult cseresznye... (csak nehogy Sarmon befőzzön! :lol: )

KépKép
jurmine

Halihó!

Eddig érdekesen alakul a nap, Bogyó alighogy felkelt, már újra alszik is :? Kíváncsi vagyok meddig húzza. Az az igazság, hogy lövésem sincs, éjszaka mennyit lehet ébren, mert nagyon csendben csinálja :lol:
Szóval most kicsit fura, hogy nem kuruttyol...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi:
ez, amit Annának is adtam, cukormentes volt, teljesen natúr... Nem volt benne cukor, már nem emlékszem milyen fajta volt, de vagy a tescoban, vagy az Auchanban vettem..

Andy:
Anna is hüppögött rendesen, a mai napig csinálja, csak ritkábban. Nagyon ijesztő, én is megijedtem többször is, volt, hogy, amikor nagyon belelovallta magát, még fel is ébresztettem. A doki néni szerint, ha nincs légzéskimaradás, akkor semmi gond,álmodik,kinövi.. És tényleg mostmár nagyon ritkán csinálja.

Én már megint mensizek, a múlt hónapban 5 nap kivételével menstruáltam. Mostegy hete semmi, majd megint.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Gaby? Segített a fertőtlenítőszer????

Danim éjjel 2x kelt, fél1 majd fél5-kor, de 6-kor már kukorékolt! :evil: :evil: :evil: :evil:

Manna:
Kép

Rizses zöldségkrém csirkehússal 5 hó
Sárgarápa rizs borjúhússal 5 hó
Spenót burgonyával 6 hó
Zsenge zöldségek borjúhússal 5 hó
Tészta paradicsommal és cukkinivel 6 hó
Zöldséges sonka tésztával 6 hó

Kép

Kép
dcili81

Mági és hogy készítetted el a gesztenyét? vagy csak kicsit összetörted és kész?

Kép

Kép
dcili81

jó reggelt mindenkinek!

na az ember dolgozgat itthon egy kicsit,Ti pedig 3 oldalt írtok :shock:
még este próbáltam visszaolvasni de feladtam.

éjszaka:továbbra is kelés,1kor,2kor és fél 6kor.fél 8kor keltünk fel és alszik már majd egy órája újra.

Manna:Utólag is Boldog Fél évet Dominak!
Szerintem ki fogom próbálni a vízet,veszíteni nem fogok vele.
Éljen az új asszisztens. :lol:

szorsi:kiakadtam én is. :shock: Te apa nagyon gyenge ha ő vesz fel másnak hitelt,remélem azét tényleg nem tette meg!
Volt asszonykeressen magának másik palit,kopjon le!

gaby:jobbulást!Drága leetett kobi!

zöldi:Beleneveljünk Hannába is a sumákságot?
gardróbtakarítás....lustttttaaaaaaa :lol:

cili:tedd azt amit jónak látsz kaja téren!Leírtam a tortareceptedet :wink:

mush:jót nevettem én is,bár a kukós story kicsit megbolygatta a gyomrom :lol:
nálunk inkább 4 pelus fogy,de ha több kaki van 5is.

sarmi:fini lehetett a dzsemed,jó ötlet!Ki fogom próbálni!
Szép a fülbevaló!

habtapi:én a tescoban vettem betűset és én a hátoldalát használom mert a teteje nagyon csúszik.
sogornőmék kisfia most próbálgat járni és nem tudott raja mert annyira csúszott a talpa.

hozzátápi:mi is még csak gyümizünk,de Arni is ki szokta nézni a kaját a szánkból.de én nem gondolnám hogy kívánja csak érdekes neki ahogy tömjük a szánkba a sok falatot és elcsodálkozik.nem adnék neki még kóstiból sem.
anyám vallotta be a múltkor hogy evett és a sonkát odaértette a szájához mert megkívánta....nem értem miből gondolja hogy megkívánta :? abból hogy nézte?nem kívánhatta meg mert nem tudja milyen az íze.kiakadtam!
amúgy sem szokatom hozzá hogy a mi kajánkból egyen mert még soká lesz hogy ehessen belőle normálisan.

KépKép
lyndee

Cili:
Más gyümivel kevertem. Volt, hogy almát pároltam, és abba belemorzsoltam a felolvasztott gesztenyét, majd összeturmixltam. Később hús is került beel .De az alma gesztenye meggy párosítás is bejött, ezeket csípte Anna nagyon :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Oké, akkor majd megpróbáljuk mi is!

Tegnap kipróbáltuk a meggyet. Összeturmixoltam, de nem teljesen sikerült a nagyobb darabokat kivettem belőle, nehogy megfulladjon. Nagyon nem ízlett neki, pedig nem volt savanya, tettem bele barackot, de nem ízlett úgy sem...

Kép

Kép
dcili81

boooooocsi de meg akartam mutatni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Kubu! Statmag-nál még a vasalás is jobb. Mindig erre gondolok, amikor ránézek a kupacomra... de egyelőre kanapéhoz tapadtságom felülkerekedik tettrekészségemen.
Kicsit beteg...ugyanaz, mint Gabinak.

[quote] írta:n éjszaka nem cserélek pelust.

Sarmi! Én meg má' nem is hordok! :) ;)

Felcsigáztás dzsemfőzésileg...csak én a meggyre izdulok. Azt vajon ugyanígy kell?

[quote]D írta:e előtte még bedugom a sütőbe a fokhagymás oldalast

Mindjárt megmondom ki mit dugjon hová! Gyümölcsnapom van!!! :twisted:

Nagyon szép Íriszed fülije! Tök Mózesos ezen a képen!

Zsörmi! Mitől lehet? Nem menstruálsz?

Gabi! Te már jól?

Mági, ha legközelebb gesztenyéztek, nézd meg légyszi a papírját, hogy milyen márka! Én nem találok cukormenteset. :(

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Lyndee:Arnid mióta csinálja ezt a sűrűn kelést éjjel?Oli is már kb egy hete,pontosan 3óránként.Kezd zavarni,már kezdek mégis arra gondolni hogy éhes,de ha ez lenne a baj akkor napközben sem bírná ki az 5órákat szopi nélkül,nem?meghát tiszta fáradt vagyok :roll: :roll:

Berni:tebukós sztorid se semmi,kuttynak egészségére :lol: :lol:

Kubu:jó tanulást!!!!!!!!!

Gabi:hogy vagy?

Sarmon:nagyon szép a fülbevaló,Írisz meg gyönyörű

Jurmine:Vivi lehet szopisztrájkol?mióta nem kel neki a cici?remélem hamar megoldódik.

Na csajok búcsúzkodok mert ma már nem hiszem hogy tudok jönni,csomagolok,fodrász,meg ilyenek.Este meg irány rokonyok!!!! :lol: :lol: :lol:
Légyszíves ne írjatok sokat,nem szeretnék lemaradni :wink: :lol: :lol:
Hétfőn este jövök,mindneki vigyázzon magára
puszi nektek!!!!!!

solya051020
Káld

Hol tudok napellenzőt venni az kocsiablakra?

Kép

Kép
dcili81

Mági! Dokin mit mond erre a non-stop mensire?

[quote]z írta:öldi:Beleneveljünk Hannába is a sumákságot?

Lyndee! Azt már az anyatejjel szívta magába. :)

[quote]g írta:ardróbtakarítás....lustttttaaaaaaa

Látod, bele is betegedtem!

Kép
zölddisznó

hahó

Na már 2.x evett répát iszonyuan izlik neki eddig ez a favorit! de én nemtok elmenni rajta mert annyit eszik mert amennyit kap annyit (jólnevelt:), ok nem adtam még 40nél többet semmiből de próbáljam ki? csak félek akkor elhagyja a szopikat

kubu marci olyan szééép! és az a hagyjálbékénmertbemutatok kép:)

Kép
andy30

kubuspace

Köszi az érdeklődést :)
A mai nap projektje a papírzsepi-gyárak minden áron történő felvirágoztatása. A Stodal és a pálesz együttes hatására megindultak a csatornák...
És most van az a fázis is, hogy nem érzem az illatokat.
Ja, és Karádikatalinos a hangom, szóval "hamvadó cigarettavég....."

De a közérzetem klasszisokkal jobb, mint tegnap vagy tegnapelőtt.

Zöldi: szegény te. Jobbulást neked. Oscillo, hagyma, méz, Ca Sandoz C vitaminos, Stodal, pálesz kombó viszonylag gyors eredményt produkál.

Kubu: és itt a beígért fotó, napszemcsi+rövidnaci

Kép

Kép

Upsz, kettő lett, maradhat? :lol: :lol: :lol:

Cili: mi bababoltban vettünk 890-ért viszonylag egyszerűt (koalás-léghajósat), de volt többféle is.

Na, lassan ebédelünk...

Kép

Kép
gabilany79

Kubu! Nekem kell ez a kispasi! Aaaakarom mondani Hannámnak.
Nem félsz, hogy egyszercsak nekiiramodik, és hopp, kiugrik a kiságyból? Csajok! Senki nem rakta még lejjebb?

Solya! Kellemes időtöltést rokonyoknál, és szép legyél!

Kép
zölddisznó

jurmine én is nehezebben szoptatom de sztem azért mert minden más érdekli

mági: ugye?nekem is mondta ezt a doki h legyen inkább légzésfigyink. én s felébresztettem multkor mert egyre jobban csinálta. tegnap szerencsére abbahagyta hamar..

úgy ki vok akadva ezen a tegnapi kutyatámadós hiren nemtom kitörölni a fejemből:( direkt nem nézek hiradót de ezt persze elkaptam véletlenül.
amióta anya lettem úgy kikészitenek a gyerekek szenvedései hirekben filmekben akárhol titeket nem?
kiv is vok h fogom a munkámat végezni ha visszamegyek
v nem fogom tudni csinálni
v sokkal jobban...

zöldi:

[quote]K írta:b 1/3 bio, 1/3 HIPP, 1/3 piaci. A gyári gyökkenni fog a sima piaci javára.

ez mit jelent pontosan? összekeverve v 1 nap ilyen 1 nap olyan...?
én még nem adtam "sima" cuccot csak biot.
apóséknak rengeteg a gyümi zöldség de mindent lepermetez (pedig két csecsemő van a családban) apa szerint csak mossam meg és adjam neki de én ódzkodok. apósék meg készülnek megsértődni. sztetek micsináljak?

gabi nagyon jók a képek gyógyulj meg!

na kelés van meek

Kép
andy30

Gabi! Eddig: panadol (fej, izület, torokfájás), levendula (orrdugulás), bioparox, tantum verda ;) ,oscillo..., szokásos giga-mega multivitaminom, fokhagyma, ééééééééééééééés fehér rum majd az esti szopi után.

Kép
zölddisznó

Andy szerintem nyugodtan adjál apósék gyümölcséből meg zöldségéből. A vegyszereknek van egy bizonyos ideje, amíg kifejtik hatásukat.

Nekünk is van elég sok minden a kertben, és ha már lehet én is adok majd Daninak. A lehet alatt azt értem, hogy kikel, megérik...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?