Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi, welcome!!! Bármikor :D (mármint ezen a héten annyira ne, pénteken megyek babázni áprilisi topikos barátnőmhöz, de jövő héttől tényleg akármikor gyere!)

Zsancy, nemáááá sértődni! Irgum-burgum! Szegény Petra bébi, remélem, azért nem fáj neki az érkező fogacska helye? Örülök, hogy a gondozó szerint OK Petra súlya, remélem, így te is megnyugodtál!
Dehogy vagy béna! Digitális fényképezővel ha csinálsz videót, a youtube-ra regisztrálsz, csak rá kell klikkelni, hogy upload video, meg várni kicsit, és kész is :)
Nanááááááá hogy gyertek talira, ha itthon lesztek!

Bogi, Füge nagyon-nagyon ügyes! :D meg édes :D a pelussal átfordulás csúcs :D (amikor a három külön linket tetted fel, úgy műxik :D)

Vera, nagyon sajnálom, hogy Zétit végül mégis megműtik :( tudom, hogy nehéz, de próbálj nem nagyon elkenődni, most kell neki csak igazán az erős, bátor anyukája!!! Gyógypuszi a huncut kis kobakjára!

Gabi, nagyon édes Szonja :D (Adri is szokott ugyanígy sikkantgatni)

Zsuzsi, jó, hogy jöttél, és szuper, hoyg jól érzitek magatokat!!! Képeket meg hozz egy tonnát, hogyha hazajöttetek!!!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Hugic, nekünk az olajozás esti hajmosás előtt, plusz napközben többször babahajkefével dörzsölgetés bevált koszmó ellen. (nem lehet, hogy az alkohol azért nem jön be, mert szárít?)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Kép Esztike így örül, hogy strandolni indulunk...
Kép strand feeling
Kép Így legyaptam a hajam!

ladmon
 
 

 
 

stelly: köszi, igen rájöttem hogy bénán raktam fel és egyesével kell :oops: neked nincs új Adriról?

Kép
budabo
 
 


ladmon:király a hajad! és csúcs Esztike! én is akarok strandolni, ehelyett takarítok, csak ide osonok néha mert apa itthon van.

Kép
budabo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:30-kor.
Vendég
 


ladmon:jó lett a séró!hozzám holnap jön a fodri4nem tudom még mi lesz három szál hajamból!

Esztike mennyire teli szájjal tud vigyorogni!nagyon édespofa!

bogi:köszi!

doki még mindig sehol! :twisted: :twisted:

találtam még egy képet,ezt sem tudom kihagyni: Kép sokal egyzerűbb a földön nyalogatni

megjött a doki és már el ia ment,Baza nem nagyon sírt,de msot olyan kis bújós lett!

Kép
nilabali
 
 


na,látszik,hogy kapkodtam,kimaradtak betűk.....

most megyünk,összebújunk Bazsalikommal....

Kép
nilabali
 
 


Koszmó: felvettem a kesztyűt vele, kissé bedurvult a helyzet, de annyit csinálok hogy fürcsi előtt jó vastagon bekenem olajjal, aztán fürcsikor jó vastagon rákenem még a hidrofilest is, hagyom amíg lehet, aztán lemosom, átdörzsölöm törcsivel aztán babafésűvel szépen ki lehet fésülni a darabokat. A lényeg hogy ázzon amíg csak lehet.

Ladmon csini vagy! Ha apa nem zavarna el a háztól lehet hogy én is levágatnám, csomókban hullik a hajam.

Z elment anyóshoz, ÁlomOliManó bubukál, úgyhogy ketten maradtunk a neszkvik-nyuszival...neszkvikkbe folytom bánatom. :roll: :) Mindjárt csinálok egy Pandus-féle csokitortát is :wink:

Védőnéni tanácstalan az átalvással kapcsolatban, kikérdezett Oliról, és megállapította hogy éhi nem lehet, megnézegette, szerinte tök okés a gyerek. Rendi volt. Beletörődtem a sanyarú éjszakákba, majdcsak elmegy már koliba egyszer... :D

Keresek valami pozitív hatású képet ide.
Na, ÁlomOliManónak lejárt a húszperces délelőtti szuszka. :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


:lol: koliba hehehe :lol:

Esztike és Bazsalikom is tüneményesek :D

Azért szép lassan átváltoznak a babák nevei - Bazsalikom, Füge, Mandarin - lassan egy kertészetet nyithatunk :lol: én pici lányom itthon csak szimplán Lele, de nem nagyon reklámozom, már anyuék is rákaptak így is... mindjárt itt is lesznek, reméljük, Adri jól viselkedik majd...

Ladmon, jó lett a hajad - éles váltás, vagy volt már ilyesmi korábban is?
Látom, a strandolás is úgy zajlik, hogy félautónyi gyerekholmi, apának egy gatya, anyának egy szívószál a bambihoz...

ZVera, ne is mondd, nekem is marokszám hullik (max kétnaponta porszívóznom kell, az egész lakás tele van vele...). És Tomi engem is két lábbal rúgna ki, ha levágatnám. Most azon gondolkozom, hogy legalább vállig érőre azért mégis, meg kiritkíttatom kicsit, hátha segít... nemtom. Használok rá valami hajhullás elleni szeszt, de nem látom a húdenagy javulást :roll:

kérdés: tegnap kaptunk szurit, és tegnap még nem (legalábbis nem vettem észre), de ma érzem, hogy csomós lett neki a helye, meg picit piros is. Most be fogom borogatni neki (Millye-féle melltartóbetét-technika :wink:), de ugye segíteni fog, és az a csomó elmúlik onnan???

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Julcsi: igen, tegnap este megint egyedül voltunk. :( Tényleg csak akkor szoktam ilyen későn jönni. Sajna sokat vagyunk egyedül, ügyelt szombaton és csütörtökön is fog. Hát ez van.... nehéz, de már kezdem megszokni. Csak ilyenkor mindig nagyon rosszul alszom, másnap meg hulla fáradt vagyok.

Ma már nem merek neki almát adni. Olyan szilárdat kakilt reggel, hogy a végén még szorulása lesz. :shock: Nektek nem?

Millye: hát lehet, hogy megpróbálom a próbaverziót, de azért megvenni szerintem nem fogom. :roll:

Kreiszi: nagyon aranyos Alex! :lol: Mi is hasonlóan próbáljuk lenyelni az egész kezünket.

Babé sampon nekünk is nagyon bevált, bár még nem múlt el teljesen a koszmó, de szépen javul tőle.

Bogi: milyen ügyes már Füge! :lol:

Zetibebi: sajnálom! :( Remélem hamar túl lesztek rajta és minden rendben lesz Zétivel!

Zsancy: nagyon édes Petra! Tényleg jó húsba van és látszik, hogy egészséges és boldog kisbaba! :D Egyébként nálunk is így mért a védőnő, azóta is bosszankodom, hogy nem fényképeztem le.

Ladmon: jól áll az új frizura! Nekem is le kéne nyiratni, mert lassan kihullik az összes...

Nálunk egyébként pont apa szorgalmazza, hogy vágassam már le, de én nem akarom... Volt már rövid hajam és nem állt jól.... de most már tényleg kezdek hülyén kinézni: hosszú és kevés haj.... :?

Panna
pandusika
 
 


Én úgy szoktam hívni Olit hogy Guzmi, csak ide még nem mertem kiírni, úgy tudom ez hörcsögnév. :oops: :lol: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Stelly hideg borogatás és Apis 15 CH 3x5 bogyó :wink:

Budabo Igazad van... bocsi... tegnap este én is megszeppentem mert mintha kevesebb termelődött volna mint szokott... de nem csodálkozom... ahogy a főnök most leterhelt az nem emberi... tegnap éjszaka is dolgoztam... :( enni meg "elfelejtettem" akkor mitől is lett volna sok tejem... :? és ami a csúcs, hogy kidolgoztam egy munkát és előbb felhív, hogy mégsem kell mert más viszi el a munkát... kösz... :evil: mondtam, hogy hamarabb is szólhatott volna ráment az egész délelőttöm... :evil:

Nilabali na igen... nem vagyok én ehhez a korai keléshez hozzászokva... :D :D :D Bazsalikomról nagyon jók a képek! Igazán jóképű kis srác!

Ladmon csini Esztike és te is a rövid hajjal... a strand miatt nem vagyok irigy mert én legszívesebben elkerülném amíg ilyen jó súlyban vagyok... :?

Zsu83 :?: :?: :?: merre vagy? Dokinál?

Pandusika lehet, hogy tudok segíteni a problémádon... küldök privit! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


csak ha már így belejöttem: :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=ByNfw1_O7sI

stelly,panna: hajhullásról azt hallottam hogy meg fog egyszer csak állni, addig meg türelem ha nem akarjátok vágatni. Én a vállig érőt vágattam füligérőre, ritkitva lett de nem használt, de igazából nekem a meleg tett be, tetőtérben a 28 fokban elviselhetetlen volt a hajam :oops:
A Füge egyébként nagyon ráragadt, Iringónak nagyon ritkán hívjuk akkor is azért mert elvégre az a neve, de inkább Füge. A Lele is tök ari, szerintem ilyenkor amúgy is mindenki becéz.

millye: na neked sem jobb a helyzet, lehet hogy én korán megyek vissza dolgozni de te már most melózhatsz. A kajára figyelj oda!!!!!! Tessék enni.

Kép
budabo
 
 


zetibaby: sose volt hörcsögöm, de a guzmi aranyos :wink:

Kép
budabo
 
 


Kép egy tök friss kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nem tom miért olyan piros az orra Olinak állandóan, olyan mint a részeg mikulásé :D Biztos mert sokat van hason.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Budabo annyira jó videókat csinálsz! De édesen játszik a férjed Fügével és az a kacagás... :D :D :D

Zetibebi milyen sokat változott Oli.. olyan nagyfiú már ő is... nem hiányzik sör a hűtőből? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: köszönöm :oops: :oops: apa kap ily kacajt mindig, másnak még nem igen sikerült kicsikarni. Oda-meg vissza van az apjáért. Olyan a laci amilyen de imád minket és mi is őt :oops: hű de érzelgősre sikeredett. Te is dobj fel Andrisról!!!

Kép
budabo
 
 


szuuuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!akkor 13 óra nálam.
még visszaírok.de ma kivételesen extranyűgös, mentem vele sétálni, ki kellett vennem a babakocsiból is,képzelhetitek 8,5 kg ruhával együtt............klsz vagyok enni sem akar,sokat sírdogál...........most is kézben.. :cry: :cry: megpróbálom megnyugtatni.

jövöj még a címet elküldöm priviben majd!

Kép
kaandi
 
 


Budabo amint kész leszek a munkával akkor én is teszek fel videót :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: helyes, várom!!

kaandi: baromi meleg van, lehet hogy érzek.

Kép
budabo
 
 


Millye, anyu el is robogott patikába Adrinak Apisért. Akartam már mondani korábban is, hogy egyelőre lekopogom, de az allergiám nem mutatta ki a foga fehérjét még :D (ugyan inkább a nyár vége szokott kritikus lenni, de mielőtt elkezdtem az Ambrosiát, már kezdtek tüneteim lenni (ugye azért kértem a segítséged), azóta nyomuk sincs. Szóval hipphipphurrá, de még csak nagyon pici betűkkel merem, nehogy holnapra benőtt szemekkel ébredjek :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


na sikerült picit evett aztán bealudt, de biztos nem tart sokáig,mert a kislábiját is kidugta a rácson, hozzányúlni nem mertem, szóval biztos felébred............ :cry: úgyis kell menni Erikért a suliba...

VÉgre megnéztem 1-2 videót, szenzációsan aranyosak!!!! Uezt szoktam Botinak csinálni és úgy kacag olyankor.,mikor csókolgatom a kis nyakát stb!! A párbeszéd másik szereplője apa? Nem semmi amilyen hangokat kiad!! :lol: :lol: Arik!!

Majd megpróbálok én is a dig.fényképezővel videót készíteni, kiváncsi leszek,h sikerül! Telcsivel már csináltam én is.

Kép
kaandi
 
 


kaandi: szegény Boti, remélem jót alszik és jobb kedve lesz. Igen apa a másik szereplő, Fügi nyelven dumálnak, és apának kacag. :lol:

Kép
budabo
 
 


már fel is kelt 10 perce.........ez volt a nagy alvás :cry:

Kép
kaandi
 
 


küldtem püt elif, gabi és kreiszi

Kép
kaandi
 
 


hát ennyire már baromi rég örültem,h apa hazajött, rögtön kapott egy kis "csomagot". hihihi

Csajok, fürdőrucit ha akartok hozzatok ám!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


sziasztok
Mancúrkám elaludt (asszem legalábbis, de lehet h csak csendben szopcsizza az újját).

voltunk rotán. 3 órával később akkorát kakált :shock: de gondolom ez még nem a rota hatása. lenne kérdésem: aki rotarixet kapott: mi volt az elővigyázatosság, h Ti ne kapjátok el? egy alapos kézmosás tisztába tétel után? nálunk ugyanis nem tudja a doki. Mancúrkám az első baba, aki rotát kapott (pedig a környékben szinte mindenki hozzá jár, gondolhatjátok mennyi bébije van).

koszmó elleni praktikákat köszönöm mindenkinek. végül nem vettem meg a babé sampont. az nálunk is megy, h hidros cuccal hajmosás, aztán dörzsi majd alkohol dörzsi. és le is pereg. csak aszittem ez a csudasampon majd egykettőre eltünteti. de ha ezzel is dörzsizni kell, akkor nem veszem meg

viszont kell új napozókrém, mert ettől a dmestől totál kicsattogott :( lehet ez is babé lesz vagy az új frezyderm. meglátom melyik drágább :wink:

Gerendai Zsuzsi - örülök h minden rendben északon :) csak így tovább :)

Zétivera - :( nem semmi csomó, én ezt nem is gondoltam, aszittem csak tapintható, de nem látható. mennek a drukkok ezerrel!!! ++++

mennem kell, ledőlök egy picit, mert baromi fáradt vok, 2ig dolgoztam, Mancúrka 5.50kor kelt enni, visszatettem elaludt de nekem folytatnom kellett a melót, így nem aludhattam vissza, na meg persze mentünk a rotára.

talisok, akár mini akár mega nagyon irigy vagyok rátok! :)

(na mi kilógunk a zöldség-gyümölcs bandából, a Mancúrka még pocakosan jött, pincúrkából. uhuról hazafelé mindig mondtam apájának, h tényleg nagyon pincúrka-mancúrka, idióta dolog de sajna rajta maradt, már sokx tesómék, anyáék is így hívják, én meg állandóan! :))

KépKép
hugic
 
 


jelentem jol vagyok, elmult a rosszullét(a hasamat azért érzem), fogalmam sincs mitöl lehetett.
köszönjük a hos köszöntéseket
mandarin felébredt éjjel 2kor, sirt. nem tudom mi lehetett. megnyugtattam azt majd 1 ora cumidugdosás következett.

millye: nagyon szépséges virágot kaptál.

panna: mandarinnak a kezei sem tökéletesek még, föleg a bal nem olyen ügye, de erre is büszke vok már nagyon. na jo akkor nem izgulunk, egyszer csak jönni fog. mert látom h probálkozna csak vmiért nem megy. szoval az izomzatával sztem nincs gáz.
de már azt hiszem tényleg magunkra maradunk a nem forgos táborban :-)

kreiszi: alex nagyon ügyes

zsany: na látod nincs itt semmi baj. és nagyon nagyon örülök h sikerül forogni. én is mentem vna mandarinnal tegnap méreckedni csak béna vtam.
ja és én láttam h vagy be-be-be azért nem kerestelek :-)
hát és az a kép, isteni.

hugic: én segitenék ha tudnám mi aza koszmó:-) az amikor lerakodik a fejére az nem tudom mi? elárulok egy tippet igy sok szemközt. fésüld minden nap 2x a haj növekedés ellenirányába, nem lesz ilyen gond. mandarinnak még soha nem volt.

andus: tessék jönni többször

elif: skarlát? ne ijeszgess.

bogi: nagyon jok a filmek

vera: menek znek az energiák, minden rendben lesz, tuti. olira meg kiváncsi vok mit mondanak.

ladmon: jo a hajad. esztike biztos jol érezte magát.

ne is mondjátok a becenevet. azt hiszem én még nem is mondtam h andre neki. ebböl csak nehogy gáz legyen ha késöbb megkérdik töle hogy hivnak jókicsi fiam? ö meg : mandarin huber :-))

Kép
Kép
nicko
 
 


Hugic, de miért alkoholozod neki? Csak mert az alkohol szárít, szerintem épp ellenkező hatást érsz el vele. Bocsánat, nem akarok okoskodni, csak én eddig mindenhol az olajozást olvastam/hallottam, gyerekorvos is azt javasolta, nekünk működött is már kétszer.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


kaandi: irigy vagyok!!!!!!!!!!! medencét akarok!!! :oops:

hugic: nekem a doki semmit nem mondott a rotáról,
itt írták a többiek hoyg alapos kézmosás,és az oltás
után egy héttel ürül kb.

nicko: hurrá hogy jobban vagy. Szegény Mandarin az
éjszakai kelés miatt, biztos rosszat álmodott.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, voltam ma dokinál, azt mondta, hogy szépen javul a lábam, így nem kaptam gyógyszert, de egy hét múlva még látni akar! és még pihiztetnem is kell!
Végre itthon van Apa is, úgyhogy azért nem jövök sokat!
Bencusom alszik, délelőtt aludt 20 percet a kocsiba, most 3 óta durmol, Apa ügyesen elaltatta! :)
Tegnap este 9-től reggel 8-ig aludt Bencus, és megint a hátára fordulva fogadott minket reggel, és beszélt az állatkáknak! :D

Babaképek szépségesek, videók meg szenzációsak! :lol:

Zsuzsi, örülök, hogy írtál! :lol:

Babé sampon, nekünk nagyon bevált!

Millye, látom már hiányoltál! :wink:

Hugic, a rota oltás után kb. 1 héttel kezdik üríteni a babák a kakival a vírust, és Ti könnyen elkaphatjátok, de csak annyi, hogy tisztába tétel után, nagyon alapos kézmosás!

Na megyek, mert Apa már hiányol! :D
zsu83
 
 


ZÉtivera, sajnálom, hogy ki kell venni Zéti csomóit! :cry:
zsu83
 
 


Zsufi és Zsuzsi! nagyon szépen köszönöm, ma megkaptam a csomagokat!!! :) szombaton be is váltom őket jól :D már alig várom :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


zsu.jó,hogy javul a lábad!millye a mi codadokink!

koszmó.én is vettem babe sampont,mert az olajozás nem volt elég.már2xmostunk vele hajt,de még nem tűnt el egészen.én nem merem erősen fésülni a buksit,inkább törcsivel dörgölöm jól fel hajmosás után4

nicko:örülök,hogy jobban vagy!

zsancy:mi volt a fogorvosnál,fáj még?

doki bácsi azt mondta,hogy nem baj,hogy Bazsa nem eszik annyit mennyit már ehetne,és teát sem kell erőltetni,mert úgy látszik ennyi folyadékigénye.szépnek,erősnek é kiegyensúlyozottnak találta Bazsalikomot,de azért írt másfajta tápszert,hátha abból többet eszi majd!

Kicsikémet kiütötte az oltás,egykor elaludt és most megyek kelteni,nézegettem a homlokát szerintem nem lázas,de most meg is mérem neki!remélem minden ok lesz!én is kifeküdtem mikor elaludt és négyig aludtam,tök jó,engem is kiütött az oltás!!!!




:lol:

Kép
nilabali
 
 


lányok megkaptátok a pü-t?

Hajrá Zsu!!!

Bogi, jövő szezonra biztos megcsináljátok Ti is a medit?Nem? Neked is messze vagyunk,igaz?

Kép
kaandi
 
 


Zsu örülök h jobban vagy!!! Szuper h nem kell gyógyszer!!!

Millye mesés a virágod!

Nicko neked is örülök h jobban vagy!!! Mi lehetett...biztos valami baci átszaladt rajtad.

Gabi egyszer én is voltam ilyen sz.rul mikor megjött, feküdtem egy napig úgyhogy sejtem milyen...egy barátnőmnek is ilyen volt mindig az eleje, ő kapott valami spéci fogamzásgátlót és attól jobb lett.

Julcsi nálatok hogy telnek az éjszakák?

Kértem tápireceptet Olinak jövő hétre :( Asszem jövő héten fuccs a tejnek, ha nem az etetés hiánya miatt akkor a stressztől. Hát, azért meg fogok próbálni mindent.

Kitaláltam valamit, ez az utolsó próbálkozásom, ha ez sem válik be akkor hivatalos mártíranya leszek és beletörődök az elcs.szett éjszakákba. Egyvalamit még nem próbáltam:az együttalvás. Néha előfordult hogy ott maradt mellettem éjjeli kaja után mert beájultam, de egész éjjelre nem igazán. Úgyhogy ma kilakoltatom a másik kettőt a nagyágyból :lol: :wink: Szegénykém lehet hogy azért alszik ilyen rosszul mert nem szeret egyedül lenni. Születése óta a kiságyban "alszik".

Kicsit kirekesztve érzem magam a talisansztalanságom miatt...lassan már mind ismeritek egymást személyesen :roll: tök kár hogy az Istenke háta mögött lakunk. Amy és Bogi vannak tőlem 200 km-es körzeten belül, többiek mind messze-messze. Hát én maradok Virtuális Vera. :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zsu: de jó hogy nem kell gyógyszer! Ügy vagy!Ti hasonalvók
háton találjátok a babákat én meg hason Fügét.

nilababa: milyen tápszert használsz? mi lesz az új?
Bazsalikom ténleg jól kidőlt ha ekkorát alszik..

kaandi: annyira messze nem vagytok, de közel sem, ezt most
jól megmondta mi? M0-és 4-es, aszongya az uram hogy kb. 1 óra.
Nem tudom még medencével mi lesz, mert drága férjem ma reggel
közölte hogy jövőre kocsit cserélünk, lehet hogy az elsőbbséget
fog élvezni. :twisted:

zetibebi: kitartás neked jövő hétre és hátha bejön az együttalvás
Olival.

julcsi: mizu veletek?

Kép
budabo
 
 


Hahó!

Itt volt Zsufi, Marcija és a férje is. Szuper volt, Marci nagyon édes, gömbölyű baba, kedves, mosolygós, és ha tehetné, egész nap ülne és állna, mert úgy jobban belátja a világot :) Zsufi továbbra is az a kedves, mosolygós lány, akinek terhesség alatt megismertem, é Apája is nagoyn szimpatikus Pasi, odavan a kis Marcijukért. :) Sétáltunk a Margitszigeten, jó meleg volt, de árnyékben bírható. Marcim viszont kissé nyűgös ma, alig aludt napközben, szerintem ez a hipermelegfront kiscsinálja szegényt... :(

ZétiVera: A műtétet sajnálom, de ha vége, talán vége aggódásaidnak is! És biztosan jó kezekben lesz Zéti, és ez a lényeg!
Gondoltam Rád hajnalban, mikor Marci 6 órán belül 3x kelt, hogy irigylem a türelmed, mert én sajnos picit elveszítettem a türelmemet, aztán lelkifurdalásom volt... :(

Zsancy: Ha érdekel, a videónkat itt tudod megnézni: http://pistata.fw.hu/marci_1.wmv

Stelly: Hogy bírod egyedül?

Irigylem a másik minitalit! :)

Mi ma vagyunk 4 hónaposak!!! :D

Még jövök, most megyek főzni...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: csak hiányolni kellett! isten éltesse marcikát!

Kép
budabo
 
 


Hanna és a répa első találkozása: :lol:

Annyira ízlett neki, hogy mosolygott is. :) Bezzeg az alma, az annyira nem jött be neki és úgy megfogta a hasmenését, hogy most meg alig van széklete. :roll: De a répát asszem szeretni fogjuk. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pandusika 2009.10.18 07:58-kor.

Panna
pandusika
 
 


Most látom, hogy kerestetek, Bogi és Zéti, köszi, cukik vagytok! :) :oops:

Hát így, 1- fél 6 között három kelés... :( Értsd: három szopi.
Csak javul valamikor... :? (Ennél azért jobb szokott lenni, inkább két kelés, azt már egész jól bírom :) )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Stelly - ööö a védőnőm mondtha az alkoholos kezelést, h náluk most ez a trend az olajozás helyett (mert hogy leszárítja a koszmót) és tényleg, igaza is van, csak lassú a folyamat, engemet meg zavar (Mancúrkát nem :D )

Zéti - megnéztem, 150 km-re laksz tőlem :? Miskolctól még kicsit odébb. Hát sajna bevállalni nem tudok ilyen hosszú utat, de együttérzek veled, mert annak ellenére, h én egész közel lakom Pesthez én sem jutok be a talikra. Ez van. Megmaradunk az éteren keresztül. Átnézem a Dr. Spock-ban, h javasol-e vmit az éjszaki alváshoz és ha igen már küldöm is pü-ben.

Zsu - öülök, h jobban vagy. Sajna mostanság olyan sok eü gondod volt, remélem vége ennek a rossz szériának!

Nicko - nekem van egy nővérem és ezért én a családban Hugi vagyok, mindenki így hív. Az oviban névsor olvasáskor nem jelentkeztem anno. Óvónéni olvassa a nevem, ülök nagy kukán, mire odaszól: "Magdikám, hát itt vagy, emeld fel a kezed". Mire én: "engem Tóth Huginak hívnak" :lol: és asszem kipróbálom ezt a fésülős dolot... hátha :)

Nilabali - engem is kiütött az "oltás", vagyis a rota. Mancúrkámmal együtt aludtam két szépséges fél órát :) (mondjuk ő se aludt többet :? de legalább ennyit :) )

Kaptam egy könyvet, A szoptatás címmel, iccaka megpróbálom kimazsolázni belőle, h mitől húzza kezét - lábát állandóan Mancúrkám szopcsi közben. Már eléggé zavar, mert igen nagyokat tud a hasamba rúgni. Úgy kell "lefogni", gyengéden persze. Tejcsi van, az tuti, mert akárhányszor kiveszem h megnézzem szanaszét spriccelek :oops: [/b]

KépKép
hugic
 
 


Marcibogyesznek Boldog Negyedik Hófordulót :)

Hannababa tünemény!!! Rá van írva az arcára, h mennyire elégedett :lol:

KépKép
hugic
 
 


Julcsi, köszi, eddig szerencsére elég jól - Adri mintha tudná, hogy nagyon szükségem van az együttműködésére, tegnap (még a szuri ellenére is!) meg ma is mint egy kisangyal, rendesen eszik-alszik-játszik, csak akkor bőgött, mikor anyu meg nagymamám meg akarták ölelgetni :lol: de aztán az is megoldódott, és nekik is vigyorgott, meg dumcsizott :D mondjuk reggel nagyon szar volt egyedül ébredni, de aztán összebújtunk manócskámmal, és megbeszéltük, hogy ügyesek leszünk apa nélkül is még péntek estig :)
Akartam már mondani, hogy nem tudom, direkt van-e, de király, hogy pont a "mosolyogj rám"-nál van egy hatalmas vigyorgós fürdis kép a videótokban :D (és terhesen állandóan ezt a számot hallgattam, úgyhogy könnyek nálam is megjelentek persze :D)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Boldogboldog hófordulást kedves, bájos, mosolygós Bogyesz! :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Hugic, hát ez tök vicces. Bár nem is tudom, miért csodálkozom, tényleg az összes orvos/védőnő mindig mindenre mást mond. Így igazodjon el az ember lánya :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


sziasztok!
A babanet nem szeret engem...vagy nem enged be.... vagy amit kínkeservesen megírtam eltünteti :twisted: :twisted:

Verusnak sok erőt !!Drukkolok Zétinek.

Zsu örülök,hogy nem kell gyógyszert szedned!de azért nagyon vigyázz magadra.

csak ezt az oldalt futottam át :oops: :oops:

Infó kellene mikor lesz tali?hol?Mehetünk -e?

Millye!Ha minden igaz akkor holnap megyek Pátyra ha gondolod összeröffenhetnénk??Időt még pontosan nem tudok de az biztos ,hogy délután......

Ladmon!Csini vagy az"új" frizuráddal,ügyik vagytok ,hogy strandra jártok!
Igen,én is kíváncsi vagyok meddig számol a terhesvonalzó,de nem ez a fő ok amiért megtartottam.

Millió puszi mindenkinek.....
Bocsi ,hogy nem olvastam vissza és nem reagáltam mindenkire.

Kép
zümis
 
 


Marcibogyesznak boldog 4.hófordulót kívánunk!

panna.édes Hanna,alig látszik ki a répából!

bogi.beba ha start aktívot ettünk idáig,most is bebát írt a doki,csak ez már a következő számozás,azt hiszem az 1-es.ha ez sem jön be,akkor jön a milupa.

stelly:rossz lehet apa nélkül több napig,én alig várom,hogy estefelé megérkezzen mindig.....most a nagyágyban van a két Balázsom és csak nagy cuppogásokat hallok bentről és néha a Bazsalikom kacaját.

julcsi:mit főzöl?én is most tettem fel a kaját,zöldbabfőzi lesz!sokat nem kell vele vacakolni!írtam tegnap e-mailt,mert nem tudtam megnézni a videót,pedig én is szeretnék pityeregni:wink:

Bazsa nem lett lázas idáig,remélem ezt az oltást is megússzuk láz nélkül!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?