Új privát üzeneted érkezett!

Pumipumi, azonnal láttam, hogy ebből a könyvből raktad be a képeket, pont én is erre céloztam, amikor azt írtam, hogy ilyenkor még nem tudják a dokik biztosan megmondani a nemet, mert ilyenkor még nagyon hasonlóak... íme a bizonyíték! :D Ráadásul az uh-n nem is ilyen direktben, nem is ilyen méretben és minőségben látják ők, mint ahogy itt szerepel. Ez a könyv tényleg gyönyörű, a képek hihetetlenek, de valóban az eleje nagyon részletes, utána már elég elnagyolt, szóval szerintem is inkább csak a képek azok, amiket nagyon érdekes nézegetni, egyedi felvételek.


Anita, a kisfiadnál is ebben az időpontban mentetek 4D-s uh-ra? Csak azért kérdem, mert nem lehet, hogy most azért nem nézték át részletesen, mert nem olyan időpontban voltatok, amikor érdemes genetikailag is nézni? TUdod, én írtam, hogy mi a 18-20. héten voltunk, és bizony az pont egy genetikai uh időpontja, és akkor részletesen át is nézték, nagyon sok adat rajta is volt a papírunkon, az összes szervecskéjét átnézték, hogy rendben van-e. De ehhez kellett, hogy akkor menjünk. Egyéb időpontokban inkább csak mozizás folyik, úgy tudom.

Kép

Kép
nóna
 
 


En is a 18-20. het korul akarok menni 4D-re, de meg jobban belegondolok...kicsit sokallom a 250 eurot :( A doki a 24. hetet javasolta...bar tudja, hogy nem mozizni akarunk, a babat sem vetetnenk el, vagyis tenyleg "csak" azert fontos, hogy a valtoztathato esetleges hibakon javithassunk, de az meg ugyis csak az utolso honapokban lehetseges...marmint a gyogyszeres beavatkozas. Azert en szivesen elnezegetnem a babat akar minden nap 4D-ben :):):)szept-ben akarunk hazamenni, bar akkor mar a 26-27. hetben leszek, de lehet, hogy varok addig, es gyonyorkodom a ti kepeitekben :):)Bar nyilvan mas elmeny a sajataomat latni...

Kép
pumipumi
 
 


Na végre tudok írni, mér kiidegel ez a szöveg mező, érdekes csak akkor tudok írni ha értesítést kérek és emailben jön levél hogy írtatok,de nem nézhetem állandóan a levelem, meg értesítéseket kéregessek.. szerintetek miért nem látszik néha itt lenn az új szöveg írása mező?

4D: 12.000Ft-ért csinálja a doki.
Vendég
 

 
 

J'adore kérdésedre a választ nem tudom, de próbáld meg másik böngészővel. Az nem derült ki számomra, hogy belépni sem tudsz, vagy csak írni... mivel ez a szöveges mező csak akkor látszik, ha beléptél már a regisztrációs adataiddal.

Nálunk 4D 9 ezer.
Vendég
 


Pumipumi, nekünk is azért fontos, hogy az esetleges gyógyítható és gyógyítandó dolgokat időben észrevegyék... én tudom is, h. az a doki akihez megyünk, vett már észre olyan szívproblémát az uh-n, ami miatt aztán olyan speciális helyen tudott születni a baba, ahol azonnal megfelelően el tudták látni... ez azért nem mindegy. Nekem is ez lenne a lényeg, h. meg tudjuk adni a lehetőséget, ha kell!

Mi is beszéltük a párommal, h. nem is csináltatunk semmi plusz speciális vizsgálatot, mert nem hinném, hogy elvetetnénk azért, mert beteg ( nyilván az élettel teljesen összeegyeztethetetlen betegség az egy külön dolog, az más...) így meg minek vizsgálgassanak összevissza.

Kép

Kép
nóna
 
 


m&g már magam sem tudom mi van:)

Itt veszprémben 12.000 Ft de a babócáért megéri:)
Vendég
 


Egyetértek veled nóna...az élettel összeegyeztethetetlenség miatt nem aggódnék már...ha idáig tök egészségesek...azok a babák nem élik túl a legelsõ hónapokat sem.persze a 24.hétben la születhet mondjuk nyitott gerincû...ad biztos,hogy mindenképp érdemes idôben menni,hogy felkészülhessünk,ahogy te is irtad.

Kép
pumipumi
 
 


nóna a fiammal a 20 héten voltam igen tudom akkor van genetikai de amikor voltunk legközelebb 28. hét akkor is minden megnéztek pedig akkor nincs genetikai.most is megnézték volna szerintem ha nem olyan a hely amilyen mi pont azért mentünk főként hogy tudjuk minden rendben van-e de így igazából nem lettünk okosabbak.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok!!!

Voltam dokinál és kombinálton is a klinikán,babóca most 5,5cm és 1,1mm-es tarkóredőt mértek.Várom a vérvétel eredményét is,rem.jó lesz.olyan fantasztikus volt látni,annyira jól látszott mindene,a szonográfus meg is jegyezte,h nagyon szépen ki van fejlődve mindene,a mensis korához képest +2 nappal nagyobb,de ez tökéletes .És szüntelenül mocorgott,hajlítgatta az ujjacskáit és mozgatta a fejét minden irányba,jól működik az idegrendszere is....4d-re én majd 24.hét táján tervezek menni,meg majd a 32.héten.Reméljük addig minden jól alakul.

Remélem mindenki jól van.Hányósok hánynak még????Gyermekem szombat éjjel visszautasította a finom bográcsos lecsót.....jó kis éjszaka volt....


Még egy kérdés....ti érzitek már a mozgolódást??Én egyszer határozottan ŐT éreztem.Hason fekve és nagyon nyugodt állapotban.Biztosan Ő volt,van már tapasztalatom,csak nagyon korainak érzem.Dénest 17.héten éreztem először és a 19.héttől csak rendszeresen....Mi a véleményetek???

Kép Kép
meli1118
 
 


meli gratula a méretekhez:)
tegnap én is mintha őt éreztem volna de szerintem is korai

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok! Megjöttem. Babácskával minden rendben, 59 mm-nek mérték, járt keze-lába. :D Tarkóredő 1 mm, a többi értéket nem jegyeztem meg sajna és most nincs előttem a papír, de majd előkerítem. Megpróbálok képet is feltenni, 1.000 Ft-ért kaptunk. :!: De megérte, mert átváltott 4D-re is, aztán azt is nyomtatta, igaz fekete-fehérben, nem ilyen sárgásban. A szülés időpontját nem módosították, egy nappal vagyunk fiatalabbak mint a számolt idő.
csillag25
 
 


csillag neked tök jó eredményeid lettek :)
várjuk a képet.nemét nem kérdezted?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


De jó, hogy így dömpingben jönnek a jó hírek :wink:
Gratulálok mindenkinek!

briell
 
 


Na, akkor sorban írom, azt hiszem több részlet lesz belőle, mert nem bírok ennyit észben tartani. :oops: Olyan szétszórt lettem az utóbbi 1-2 hétben!

A gátmasszázs olajat legkorábban a 34. héttől használom majd, akkor még heti 1-2x és a 36-tól heti 4x. Így ajánlja a szülésznő.

A hasam, csípőm már pár napja elkezdtem én is kenni, egyenlőre csak esténként. A DM-ben vettem, de nem a terhességi olajat, hanem adverte olívaolajos-alovés testápolót. Egyenlőre jó lesz ez, nekem is sokkal puhább lett a bőröm tőle. Majd félidőtől olajozom a dm-essel, mert a fiamnál is úgy utáltam, hogy reggel-este bekenés után úgy "csúsztam" tőle.

A névről: nálunk nincs gond a Péterezésnél. Az apósom a Péter, hiszen Ő már idősebb és kijár Neki annyi tisztelet, hogy nem becézzük. A párom anyja is Péternek hívja. A férjemet az anyukája kisfiamnak hívja én pedig mindig máshogy, mi becézzük egymást. Ha társaságban vagyunk, akkor Petizem. A kisfiunknak rengeteg "neve" van. Általában mókuska, sibi, társaságban Petike. Még sosem volt félreértés hogy kinek szólunk, akkor sem mikor após is velünk van.
Szeretjük a hagyományokat.
A Pál azért tetszik, mert már elég ritka név lett, a megbecsült középkorúakat hívják így. A fiamnál a szülőorvosom neve is Pál Péter volt. :) Azt semmiképp nem szeretnénk ha valami cifra újkeletű divatneve lenne.

Tényleg, Gabi, a madártej isteni lett! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


A nemét még nem tudjuk, igaz nem is kérdeztük, örültünk, hogy a kötelezőket megmondta. Egyébként is összezárt lábbal ült a kicsike. :oops: :D

Kép Babánk 12 hetesen
csillag25
 
 


Ok, haladék, végigolvastam az előző oldalt! :D A mosogatnivalóm meg az "ablakban". :wink:

Tulipános! A lányunk szeptembertől már ötödikes lesz! Egyszerűen hihetetlen, hogy öregszik, mi szülők persze csak fiatalodunk az újabb bébi miatt! :lol:
Még ma is annyi leckét kaptak matekból, hogy már 4 órája írja. 3 teljes oldal feladatot! :cry:

Üdv az "új" kismamánknak! Gyere sűrűn! Még azt nem írtad, hogy első baba-e. (lehet rosszul emlékszem) :oops:

Hú, mi is volt még? :roll:

Ó, persze a 4D-s képek nagyon szuperek!!! Gratula a jó eredményekhez!
A fiunknál a doki azt mondta a 12. héten, hogy 80%, hogy kisfiú lesz. Tényleg bejött, nagyon örültünk a lányunk után. Most ezért nem kérdezzük meg a nemét, mert totál mindegy. Ha két lányunk lenne vagy két fiunk biztos tűkön ülnénk, hogy megtudjuk már milyen lesz!

Ezt az oldalt holnapra hagyom elolvasni, már tényleg megyek mosogatni. Narancs-dzsemet főztem be, azután kell pakolásznom, remélem már jól kiázott minden.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocsi,de képtelen vagyok visszaolvasni az elmúlt napok írásait.Pénteken hajnalban bekerültünk a kórházba Zizuval.Szalmonellás.Megint :cry: Szerencsére már jól van,de most jöttünk a gasztroenterológustól és mint kiderült a februári szalmonellája (akkor is az volt) úgy tönkretette a bélflóráit,hogy felszívódás zavaros lett.Most azért imádkozunk,hogy ne legyen allergiás.Tej-tojás-tejcukor és gyümölcs mentesen kell étkeznie és mindenféle bélflóra regenrálód szednie.Pénteken pedig megint vérvétel neki.A szívem majd megszakad mikor szúrják :cry: :cry: Vele szoktam sírni :cry: De majd utánna felvidulunk,mert megyünk a 12 hetes Uh-ra.

Az Uh képeket megnéztem és irígy is vagyok,hogy már nektek van :D

És gratula a nagyon csinos menyasszonynak :wink:
Vendég
 


[quote="pókica"]O írta:pókicak, haladék, végigolvastam az előző oldalt! :D A mosogatnivalóm meg az "ablakban". :wink:

Üdv az "új" kismamánknak! Gyere sűrűn! Még azt nem írtad, hogy első baba-e. (lehet rosszul emlékszem) :oops:



El is felejtettem tényleg válaszolni:) Sorry.. az első babánkat várjuk igen:)
Vendég
 


[quote="m&g"][ írta:m&gimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1244184235.7342.jpg[/img]

Itt a táblázat, ami eléggé hiányos :(
Többen vannak, akik csak beköszöntek, azóta sem voltak. Megvárom, amíg mindenki túl lesz a 12. heti vizsgálatokon, addig változhatnak időpontok, és utána frissítek minden adatot, valamint vmilyen formába is öntöm, hogy átláthatóbb legyen.


Ez jó ötlet, már én is gondoltam erre de látom volt más kreatív kismami aki elkezdte :)
Vendég
 


Sziasztok! Mennyi mindent írtatok. Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez, meg az uh-khoz.
J'adore: nekem akkor csinálja azt, hogy nem mindig látszik a beírós rész, ha nem itthonról netezek, mert itthon automatikus a bejelentkezésem, máshol meg úgy láttam, hogy elévül, vagyis bizonyos időnként újra be kell jelentkezni.
Tényleg napról napra nő a hasam, ráadásul egyre többen mondják, hogy látszik. ..fura érzés.

Kép
tedorka
 
 


J'adore megtaláltad a táblázatom :oops: a gépen levő nyers változatban már benne vagy, csak azt még nem raktam ide fel. Majd jövő héten, addig is lehet örülni a jó eredményeknek, és a képeknek!

Lányok, és teljesen elszomorodtam. Voltam ma dokinál, nem kaptam képet, pedig már nagyok vagyunk. SZerencsére minden rendben, alig lehetett mérni, szinte folyamatosan mozgásban volt. Állítólag fiú, de majd 4 hét múlva a genetikain kiderül :) Annyival lettem ma okosabb, hogy arra nem kell külön bejelentkeznem a kórházba, megcsinálja majd a saját dokim előre egyeztetett időpontban.

A mozgásról annyit, hogy ma már mondta védőnő, hogy figyeljem, és jegyezzem időpontot.

Pókica örülük, hogy ízlett madártej. Nálunk ez a családi, hagyományos recept :)
Vendég
 



m&g - rendben, aranyos vagy, azt még hozzá írnád hogy Veszprémben fogok szülni és lakhely is Veszprém, évkor 20, 1. baba és dec.6-án árható a baby?

Köszike :)

Most megyek aludni, szép jó éjszakát nektek, babás szép álmokat :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Péter név nekem is tetszik.
Lányunk Nóra lesz vagy Noémi,ez Dénesnél már megvolt és nem változott.Fiú még nem fix.

Olaj.Én sem szeretem a csúszós testem,de én D-vel mindig mandulaolajjal kentem a hasam,mellem,később a gátat is(amire koraszülés révén semmi szükség nem volt,mert metszettek,de mindegy)nem lettem csíkos,ez lehet genetikai is,de megtettem mindent,az tény.


De azóta hallottam egy n jó ötletet,állítólag Görögo.-ban ezt használják testápolásra anők csak és gyönyörű bársonyos a bőrük.Extra szűz oliva.Nem próbáltam,de tuti fogom.

A tábla jó ötlet,én nem vagyok ilyen ügyes!!!

Én is sejtem,h nagyon korai ez a mozgásérzés,de azt mondják többedik gyereknél előbb lehet érezni...

Jó éjt mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Táblázathoz:
23 éves vagyok, Dr Bugyi István Kórház és dec 22. a kiírt időpont (egyelőre) de ez lehet,hogy holnap változik.

m&g
Ki a dokid?És a védőnőd?
Nem kértél képet?Bár azt csak a 12 és a 20 hetes UH-n adnak,de kérni kell!

Meli
Második,harmadik....többedik gyereknél már elképzelhető,hogy 12-13 hetesen érezhető a mozgás.Szerintem simán lehet,hogy őt érezted.
Vendég
 


Jó reggelt csajok!

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Sprite a dokim Csabai, védőnőm nem Szentesen van. A 12 hetesen kaptam kétszer is képet, jelenleg én már a 16 hetes uh-n voltam, így tudom, hogy várnom kell még 4 hetet, amikor jöhet a következő kép.
Most is kérhettem volna, mert magánban voltam, de annyira belemerültünk a beszélgetésbe a dokival, hogy mire észbe kaptam, már késő volt kérni. De gyorsan eltelik ez a 4 hét is...
Hétfőn megyek belgyógyászatra és laborba, beköltözök a rendelőbe :(
Egyéb elérhetőséged? Jöhet privátban is, hiszen mi nagyon közel vagyunk egymáshoz :)

J'adore bejött az esti jókívánságod. Volt babás álmom, igaz, azt álmodtam "csak", hogy barátnőm is várandós :)

SZép napot mindenkinek!
Vendég
 


sziasztok!

Az a helyzet, hogy én már érzem egy ideje a bébit ha nagyon mozgolódik, pedig első gyerek, és sovány se vagyok. De mondjuk én a peteérésemet is mindig éreztem, meg minden ilyen női dolgot.

Sprite, "ketteske" karácsonyi szülinapos lesz?? Jól kitoltatok vele! :D :D :D

Pumipumi, gyönyörű voltál menyasszonynak (is). Egyébként is mindig irigykedek mert egyszer 3 hónapig laktam Olaszországban (Velencében) és azóta minden vágyam kiköltözni. Beszélek olaszul is (bár amióta nem használom már lehet h nem :? ). De hát itteni munkahellyel, családdal, párral, házzal nagyon nehézkes lenne mozdulni, főleg h a férjem nem beszél olaszul, angolul is csak ímmel-ámmal.

Június 29-én megyünk "hobby" ultrahangra, és július 3-án genetikaira. Várom már nagyon! :)

Holnap meg jön hozzám a védőnéni. Csak tudnám minek... :? Nem vagyok feldobva tőle, pedig aranyos egyébként.

Érdekes, hogy néha én is szülök álmomban és sosem fáj... Bárcsak a valóságban is így lenne!!

Kép
apkata
 
 


Ez olyan, mint amikor elképzeltem annó, hogy Boti már a kiságyban van, de valahogy a sírást nem képzeltem oda, aztán annál valóságosabb lett :D

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


JO reggelt mindenkinek! Hogy vagytok? Tegnap senki nem reagalt a hanyos kerdesre, ugyhogy remelem, mar midnenkinel elmultak a rosszulletek :):) o'hara! teged nem kerdezlek, hogy ne kelljen pozitivan valaszolnod...aztan rohanni a wc-re :):)
Kata! A nylev egyaltalan nem akadaly...en egyetlen szot sem tudtam, amikor vegleg ide koltoztem (ami egyben az elso alkalom is volt)...a gond, hogy bar ha el is adod az otthoni hazad, abbol itt max egy garazst tudsz venni :( meg most itt is gaz a helyzet, nincs munka...meg az eletszinvonal sem olyen, mint 10 eve volt :(
Gabi! Kar, hogy nincs uj keped, de azert leirhatnad, hogy mit lattal! mekkora, amit merni tudtatok, milyen helyzetben volt(eleve mocorgott, vagy fel kellett kelteni), lattad-e reszletesen...?

Kép
pumipumi
 
 



Viccesek ezek az álmok! :D Olyan valóságosnak tűnik, aztán mégsem úgy lesz... :)

Kép
apkata
 
 


sziasztok
szép napunk van :)
csillag nagyon jó lett a képed :D
m&g gyűlnek a kisfiúk :D
azthiszem én is őt érzem hétfőn este kezdődött és tegnap pedig már többször éreztem este amikor nyugi lepihentem már bár holnap már a 14. hét kezdődik :) mindjárt mehetek afp-re pedig még a kombinált tesztből eredő hatalmas folt sem múlt el a kezemről :oops:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Kismamik, teljesen más téma...
A tegnapi napon hallott tanácsok: először is sok folyadék, de 2 liternél ne legyen több :shock: sok gyümi, zöldség, főzelék, de kevés dinnye... azen jót mosolyogtam, mert egyébként én nem szeretem.
A doki kérdezte még a derék és kereszcsont környéki fájást. Mivel igennel válaszoltam, ezért javasolta napi 3*1 no-spa-t. Néztem meglepetten, mire mondta, hogy a fájdalom az izmok és szalagok megterhetése miatt van, erre nem fájdalomcsillapító kell, hanem görcsoldó. Biztos, hiszek neki, de egyenlőre még nem fogtam hozzá szedni. Nem vagyok híve a rengeteg gyógyszerszedésnek.
Továbbiakban pedig a folsavat és az e-vitamint is szedjem tovább.


Sprite várunk az eredményekkel, és a fotóval!


Pumipumi Méreteket mondott a doki, de nem is figyeltem, :oops: majd beírta a kiskönyvbe is, de ki nem tudom olvasni. Így jelentem, fogalmam sincs, mekkora a baba, amit tudok, méret alapján még mindíg tartjuk a nov. végét.
Egyébként nagyon jól látható volt, azzal indított, hogy hátat fordított, így az első kép a gernicoszlopa volt. Folyamatosan izgett-mozgott, produkálta magát :)
Vendég
 


Sólyom László köztársasági elnök nem ért egyet gyermekgondozási segély (gyes) időtartamának három évről két évre csökkentésével, ezért nem írta alá a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényt, valamint az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló jogszabályt - közölte Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön közleményben.
:)

Kép
apkata
 
 


apkata akkor ez most azt jelenti hogy nem lessz ilyen törvény? :oops: :?:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


én szeretem a dinnyét és nekem pont az ellenkezőjét mondták minél több folyadék amennyit csak bírsz mert akkor gyorsabban átmegy rajtad és kevésbé vizesedik a test.szóval mindenki mást mond szerintem.de az tuti hogy én ha nem iszom meg azt a 2 litert minimum ami számomra nagyon nehéz mert nem vagyok nagy ivó akkor fáj a fejem iszonyúan.tegnap is így jártam :(

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


hát itt szépen elbújt a napocska :cry: tegnap délután is így volt mire a párom hazaér nem süt pedig már a fiam alig várja hogy használják a medencét :D délelőtt én is bemerészkedtem egy kicsit remélem nem lessz baj belőle :oops: mit főztetek?én krumplis tésztát készülök kovászos uborkával

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


nem frissül a vonalzóm :?:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 



Sziasztok:)

Csak gyors bekukk és rohanok is.. voltam ma 4d-n, a babóca nagy valószínűséggel kiscsajszi, úgyhogy Jázminkám lesz :)

Képeket teszek is föl nektek:)

Rohanok ezerrel :) Pussz nektek:) Kép Jázminkám
Vendég
 


j'aore
nagyon jó a képek :)
van már egy csajszi is a kiscsapatban :D

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


:))))))))))))) köszike :)

Nagyon klassz ez a 4D!!! Csak ajánlani tudom, olyan jó nézni ahogyan mozgolódik és olyan pózokat tud felvenni eszméletlen :))))
Vendég
 


j'adore! naggggggyon tetszenek a kepek, hihetetlenul aranyosak ezeken a fotokon...es a jazmin nev is nagyon bejon nekem...biztos nagyon szep kislany lesz :):) ha lesz idod, irj le reszleteket is a vizsgalat eredmenyeirol, mit latott a doki...!
en ma keso delutanra fozok csak, friss majorannas csirket, de grillen sutve, aztan salatat hozza meg most sutok teljes kiorlesu paradicsomos-rozmaringos kenyeret :):):) A folyadekrol: orvostol en sosem kernek etkezesi tanacsot, de nagyon sok esetben art a sok viz, foleg a terhesseg idejen, amikor meg erosebb a vizvisszatartas. bar ennek igazan (aki hajlamos ra) nincs nagy koze az elfogyasztott mennyiseghez...anya egesz eleteben szenvedett a vizesedestol, pedig max fel litert iszik naponta. akinek ilyen problemaja van, az a szaraz kenyerbol is kivonja a vizet es egyfolytaban dagadt akkor is, ha nem iszik. ugy van, ahogy anita irja, mert a vizet egyeb anyagok tartjak vissza, amit viszont a sok folyadek konnyebben kimos...azon esetektol eltekintve, amikor betegsegrol van szo...de azert tenyleg nagyon gyakran elofordul terhesseg alatt.en mindig ittam, es sosem valtoztatnek ezen. kis koromban elvittek orvoshoz, mert sok betegsegnek egyik tunete a folyamatos ivas, de tok egeszseges voltam... ugyhogy nalam marad a kozel 5 liter naponta: 3 l viz, 1 l tej, 3 dl friss narancsle, 3 dl friss zoldseg-gyumolcsle. SZrenecses vagy, Gabi, hogy nem szereted a dinnyet...nekem az a vegzetem, de sajnos tenyleg nagyon magas a glukemias indexe, ami ugye csak ugy dobalja a vercukorszintet, amire terhesseg alatt kifejezetten figyelni kell. en imadom, es nem is mondanek le rola...vegulis semmi finomitott termeket (feher liszt, cukor...), meg mas magas GI-ut nem eszek, azt hiszem, ez belefer...meg nekem is...gonoszsag lenne reszemrol :):) A kovaszos ubit en is megennem, de itt nem letezik...nincs olyan ubi, meg kaprot sem lattam soha :(
nekem egyaltalan nincsenek ilyen jellegu almaim...ez gaz???

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi köszi:) Mindent megnézett a doki, nincs nyitott gerinc se nyúlszáj, mindene megvan belső szervei is külső is.. méreteit nézte még, 125gramm és 8cm :)

Ez a friss majorannás csirke, grillen sütve, salátával és a paradicsomos-rozmaringos kenyér.. húúúha nyamii a nyál végig futott a számban én is én is én is kééééérek :D 8) de klassz lehet :)
Vendég
 


J'adore! Gyönyörű a bébi!!! :D :D :D

anita, most visszaküldi az országgyűlésbe, de ha újra elfogadják, másodszor már nem tehet semmit a köztársasági elnök. A cikk linkje:
http://www.privatbankar.hu/html/bef/140 ... ntar=30220
Ha valakit érdekel, szerintem érdekes dolgokat ír.

Kép
apkata
 
 


sziasztok!

Jadore megadod a dokinak e nevét,számát?Mert ha ilyen alapos akkor lehet,hogy én is hozzá megyek a következő uh-ra!Nagyon jók lettek a képek!Mennyi ideig vizsgált?A képekért külön még fizettetek?Jó fiatalon szülsz...(20 évesen)...bár én 21 voltam anno amikor az első fiam született.!És Pókica is ....elég fiatalon szült!

Pumipumi a majorannás csirke az nekem is jólesne!A kenyeret hogy sütöd?Gépben vagy sütőben?És a receptet leírod?Mert nagyon jól hangzik!
Vendég
 


[quote="tulipános"]s írta:tulipánosziasztok!

Jadore megadod a dokinak e nevét,számát?Mert ha ilyen alapos akkor lehet,hogy én is hozzá megyek a következő uh-ra!Nagyon jók lettek a képek!Mennyi ideig vizsgált?A képekért külön még fizettetek?Jó fiatalon szülsz...(20 évesen)...bár én 21 voltam anno amikor az első fiam született.!És Pókica is ....elég fiatalon szült!

Pumipumi a majorannás csirke az nekem is jólesne!A kenyeret hogy sütöd?Gépben vagy sütőben?És a receptet leírod?Mert nagyon jól hangzik!


Persze hogy megadom:) Csongrádi Attila és a kossuth lajos utcában(sétáló) Veszprém - rendel.. 40 percig "moziztunk" és rendkívül kedves, figyelmes volt és tényleg mindent magyarázgatott:) aranyos volt! Képekért nem kellett külön fizetni, 30 kép és 33perces felvételt sikerült csinálni összesen csak 12.000Ft-ért.. máshol külön kell még a képekért is fizetni.. szerintem menj ide..

Igen fiatalon, de mindig is így szerettem volna, most babázok míg oviba nem jár, utána leteszem estin az érettségit és megyek rendőrtisztire mint nyomozó és ha minden jól megy, miközben dolgozok mellette jogi egyetem mint ügyvéd.. szerencsére párom sokat segít ígyis, megha babó meg lesz még többet fog, na meg a nagyszülők :) Terveztük mi is a babát és sikerült is egyből, aminek nagyon nagyon örülünk:) na befogom :):)
Vendég
 


[quote="apkata"][ írta:apkatab]J'adore! Gyönyörű a bébi!!! :D :D :D


Köszönöm:) :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
J'adore, üdv. köztünk, és gratula a szép képekhez. :D
Úgy néz ki, akkor megvan a 2. Jázmin a fórumon, ugyanis ha kislányunk lesz, mi is Jázminnak fogjuk hívni. :wink: Ez már kb. egy éve eldőlt, vettünk is neki egy bordó törülközőt, amibe bele van varrva a Jázmin név. :) Ebbe fogják bugyolálni mikor megszületik; olvastam, hogy a bordó/pirosas szín megnyugtatja az újszülöttet, mert az anyaméhben is olyan színek vették körül. Csak akkor leszünk bajban, ha kisfiú lesz, mert a fiúnevekkel hadilábon állunk, így még törcsit is nehéz lenne beszerezni. :oops:
csillag25
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?