Új privát üzeneted érkezett!

vasalas elnapolva, felebredt! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Boldog félévet Dominak!!!!

Én a habtapit még Rékának vettem akkoriban,egy játékboltban,én felénk ilyet tescoban nem is láttam :roll:

solya051020
Káld

Itt volt a védőnéni..., januárban volt itt, de nem baj, az én védőnőm rendes, meg aranyos, kicsit parázik ezen-azon, de nem vészes. A múltkor rákérdeztem a tejpépre, hát azt ne adjam, most meg azt mondta nyugodtan adhatom neki.

No a leveshez visszatérve, és lezárva, miután megfőttek a cuccok fogok fűszerezni! PONT!

Kib....tt meleg van, Danim nem is csodálom, hogy nem akar aludni!

Orsi küldök privit!

Kép

Kép
dcili81

Én is megkérdeztem a védőnő szomszédunkat a tejpépről. Azt mondta, hogy ne, mert bármi is van ráírva, tejalapú.

Kép
Kép
Kép
mágnes

hú lányok megjött a Királylány születik c.könyv annyira szép:)
most még nem az ő korosztályának szól, de később,már érteni is fogja
gyönyörű illusztrációval
minden lányos anyukának ajánlom

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]a írta:kik mar adnak foziket, es meg szoptatnak:szoktatok fejni, es azzal higitani a zoldsegeket viz helyett?

Azért nem kell higítani, mert a zöldséglével együtt paszod össze, és úgy pont jó állagú lesz.

[quote]z írta:oldi. majd irok privit a nyaralasrol este. hogy haladsz a takaritassal?

Így! :):):)

Nem kell bele rízsnyák, csk ha sűríteni akarod. Tesóm szerint egyáltalán nem kell még - ezért nem is tud róla, hogy néha etetem a kiscsajjal.

Csináltam képet, de sajna nem lett jó.

[quote]f írta:elébred és nem tud vissza aludni,csak cicivel.Szóval ez elmúlik majd vagy mit csináljak?

Solya! Nem láttam én még olyan kölköt, aki előbb beadta az érettségi dolgazatát, mert haza kellett mennije cicizni! ;) :)

[quote]h írta:asra csak jobb oldalra fordul,balra még nem megy neki,ez baj?

Nem!

[quote]N írta:o a leveshez visszatérve, és lezárva, miután megfőttek a cuccok fogok fűszerezni! PONT!

Cili! Hihi! Akkor a felnőttek kajája nem lesz olyan finom! Bibibíííííííííííííííííí

Kép
zölddisznó

Coca gonosz, mert nincs kedve gardróbozni:
Tegnap:
[quote]M írta:ost hogy itt a tök jó idő tudunk menni is mindenfele

Ma: Kib....tt meleg van, Danim nem is csodálom, hogy nem akar aludni!

Kép
zölddisznó

Sarmi! Okosbabás linket köszi, már kacérkodom vele régóta...
Ügyes a bébid! ( Biztos a csokitól ;) )

Kép
zölddisznó

Solya: Hellllóbellló! :lol:
Nálunk is csak jobbraforgás esete forgott fenn (meg még néhány dolgot feltűnően csak 1 irányba csinált), így Zöldi tanácsára elkezdtem szakembert keresni, erre mire eljutottunk volna valahova, az én kicsi fiam úgy gondolta, hogy na jó, elég, eddig szívattam Anyámékat, most már elkezdek mindent a másik irányba is csinálni.... :shock: :P :lol:
Úgyhogy végül is nem mentünk Dévényeshez, amúgy is közölte velem a nő a telefonban, hogy legközelebb júliusra tudna időpontot adni, annyira tele vannak... :shock: :?
bébic

Zöldi:
[quote]T írta:esóm szerint egyáltalán nem kell még - ezért nem is tud róla, hogy néha etetem a kiscsajjal.

Ejnyebejnye, stikában?! :wink: :lol:
bébic

Ha csak a hasrafordulást akarja egyirányúsítani, azzal nem kell gyogyeszhoz rohanni, de ha több dolgot is csak egyirányba végez (tekeredés, fejfordítás, fordulás oda-vissza..) akkor az gyanus. Persze az esetek többségében nincs baj - mint ahogy LittleBébic is csak anyát szívatott.

Kép
zölddisznó

Csajok, a tejpép az melyik?
bébic

...és a krumplit sem vallottam be neki, hogy méár egy hete eszi, amikor azt mondta, hogy lassan kezdhetem kóstoltatni ;)

Na megyek, folytatom...
Nem kell valakinek egy vadiúj rózsaszín kád? Óccsó!Meg egy szépséges fejvédő?

Kép
zölddisznó

Az aktuális TESCO újságban van szivacs puzzle , 6 db-os, állatos (egy darabban van az állatka benne) öccá' !!!

Kép
zölddisznó

A jóidőt arra értettem, hogy nincs mínusz ezer fok, utálom, ha kiforgatják a szavaimat, de úgy látszik ez a nap az enyém, ma én kapok...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban voltam eddig egyszerűen nem volt lelki erőm írni! De most úgy érzem írnom kell és mindenkitőle előre elnézést mert off leszek!

1. hétvége: Odett beszedett vmi vírust szombaton 1 óra alatt 4x hányt. Ügyelet persze taxi val mert apánál a kocsi mintegy 300 km -re. Ott mondták vmi f..s -hányos virus antibio és sokat itassam és ciciltessem. Szegény gyerek vévig hányta a szombatot. Ja és a drága anyósom szerint én miaatam van mert mikor egy hete a gyereknek folyt az orra akkor mertem orrszivóval szívni, és biztos attól van!

2. 2 napja sirok szinte egyfolytában. A tele a hócipőm. Én vagyok a rossz. Már laasan eljutottunk oda hogy a párom volt felesége kitakarodjon a közös házukból és habár nem igazán akartam oda költözni sose de jó ugródeszkának jó lesz alapon belementem. Elkezdtük intézni a kölcsönt benyögi a sógrom, hogy nekik lóvé kéne mert 11 milkó tartozásuk van és ha nem fizetnek viszik a házukat. Erre az én drága párom lélekszakadva elindult hogy vesz fel nekik hitelt. Én meg meg mertem kérdezni, hogy mi a bánat lesz a mi hitelünkel. Azt akkor hogy fogjuk felvenni- ez már nem fér bele.
Válasz: de hát nem hagyhatom cserbe őket.
És most én vagyok a szivtelen!!!
És ez a jéghegy csúcsa vannak még más dolgok is a volt asszony körül! Röviden és tönmören közölte, hogy Ő inkább fizet gyerektartást de nem adja a VOLT férjét. Csak jelzem több éve elváltak és külön élnek. Eddig is állandóan ott tett be nekünk ahol tudott. Zaklatott mikor terhes voltam stb.

Röviden ennyi ! bocsikaha nagyon off voltam.
sosem panaszkodtam még nektek, de most egyszerűen ki kellett írnom magamból. Úgy érzem magam, hogy meghülyülök.
Vendég

Cili! Hová tűnt a humorod? Nyilván vicc volt :P
A kajásat meg tényleg komolyan kérdeztem

[quote]I írta:dézet:
No a leveshez visszatérve, és lezárva, miután megfőttek a cuccok fogok fűszerezni! PONT!

Cili! Hihi! Akkor a felnőttek kajája nem lesz olyan finom! Bibibíííííííííííííííííí

Ha meg ezen is megsértődtél,... akkor passz, lelövöm magam.

Gabi! Gyógyulsz? Remélem nem lett rosszabb a tokod-náthád! Én egy órája kezdtem a torokfájást, reggel óta nózim folyik...azt hittem a tegnapi séta a hársfák alatt tett be.

Manna! Téged sem felejtettelek el, ha befejeztem a pakolást és a tesóm még bírja csajomat, akkor fotózom a ruhákat.

Kép
zölddisznó

Nem nem azon..., a kaja téma, olyan amit eddig is a saját kútfőmből csináltam ezután is így fogom...
Kicsit olyan érzésem van, hogyha ezt adok a gyerekemn ek szar anya vagyok, ha azt akkor még szarabb...

Kép

Kép
dcili81

Az a fontos, hogy Odett már jól van!!!

Kié a ház? Közös? A párod és a volt neje a tulaj? Kinek fizet gyerektartást? Nem is értem! Nehogy kölcsönt vegyen már fel ezért a jóember!

Kép
zölddisznó

Bocsika ha nem voltam egyértelmű de ez olyan le kell irnom volt!

Szóval van egyszer a sogorék akik felvettek kismillió hitelt 11 m értékben. b..k fizetni. És most vagy fizetnek vagy viszik az Ő házukat. Erre ugrott rá az én drága párom.
2. van egy ház ami a párom és a volt asszony nvén van mint közös tulajdon, csak mióta elváltak nem volt hajlandó kitakarodni: Nincs hová mennie szegénynek címszóval.
És az asszony én csak úgy hivom sárkány nyilatozta, hogy Ő fizet nekem gyerektartást de úgy is visszaszerzi az urát és csak menjen vissza hozzá minden happy lesz.
Vendég

Cili:
Ha te szar Anya vagy, akkor én extra szar gané Anya, hiszen nem szoptatok, és tápszert adok a pulyámnak! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bocsi megint csak egy képpel jövök :oops: de holnap már írok többet is..

Tutúúú

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Halvány hali!

Tegnap délutántól ma délutánig kóma üzemmód, csak a gyereket etettem meg, egyébként vízszint és alvás-szerűség, apa drágám ma itthon maradt velünk, én felhívtam dokit, akit tök rendes volt és adott időpontot mára.
Vírusos torokgyulladásom van, fájnak a végtagjaim, ma végre elkezdett felszakadni a cucc, de a beszéd még mindig fáj. Gyógyszer nuku, mert szoptatok, maradt a homeopátia (Stodal szirup nagyon jó, csak szar az íze), és felrúghat érte bárki, de ma vacsi után betolok 3 cent hegyesszögűt vírusirtás céljából.
Doktorbácsi szerint Kobi nem kaphatja el, de azért én nem vagyok teljesen nyugodt. Nehéz megállni, de inkább nem puszilgatom.

Ma délután annyira drága volt. Apja rakta le aludni (én a kanapén félálmoztam), és nagyon sírt. Bementem hozzá, megpusziltam a tarkóját, és megsúgtam neki, hogy anya most beteg, de azért pihen, hogy holnapra már jól legyen, és tudjunk nagyot játszani, mert apa nem tud többet velünk maradni. Elmosolyodott, oldalra fordult, átölelte a békáját és egy hang nélkül elaludt.

Délután kimozdultunk kicsit (jól el is fáradtam bele, de idebent már szétrobbant a fejem), megvettük az utazóágyat és napszemcsit Koboldnak.

BOLDOG FELEDIKET DOMINAK!

Mush: nagyon ügyi Kincsőd.

Zsiráf: amikor Kobold kiér a habtapi szélére, szép lassan elkezdi szétszedni :) Az érdeset ő is vakarja :D

Bébic: nem csodálom, hogy szerelmes vagy ebbe a kispasiba :) Mattel bekaphassa. Egyébként a Fisher Price játékokat is ők csinálják asszem...

Sarmi: a mi habtapink fele is ilyen :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.10 19:50-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Szorsi! Hitelt másnak felvenni? :shock:
Sohaaaaa!!! Ha a saját hitelüket nem fizették ezt pláne nem fogják! Ti adósodtok el és soha nem vehettek fel hitelt saját részre.
Ez nem a ti gondotok oldják meg, ők csinálták maguknak!

Kép
Kép
Kép
erika26

Szorsi,
na ne, hát apa is tudja hogy mi a fontos, nem ? Valahogy meg kellene értenie hogy mindenkin nem segíthet. Más össze-vissza ezerrel felvevős hiteléért nehogy már a családja kárára legyen segítőkész.
A volt feleség, tudod kinek fizessen !!! Magának azért hogy tünjön már el végre.
Annyira sajnálom ezt a kialakult helyzetet. Apával együtt valahogy a sarkatokra kellene állni, volt feleséget kipakolni, az már a múlt, ha elváltak azzal meghoztak egy döntést.
Anyóssal ne foglalkozz.
Írj, jelentkezz és kitartás, bizzunk benne hogy minden jóra fordul.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gabi,
egészségedre a 3 centest. Gyógyulj !!!!!
Muti a napszemcsit.

Musi,
anyud istenien főz 8) 8) nyami nyami köszönöm a vacsorát

kubuspace

Kubu: holnap lefotózom benne a fiatalembert, nagyon kis vagány.

Menek vacsizni, aztán le kell feküdnöm...

Kép

Kép
gabilany79

Apa üzleti vacsizik, én minden mást mint statektanulás, Marci nagyágyban durmizik keresztbe a párnákon, tündér, hallom ahogy cuclizza a cuclit. (ezt szépen leírtam).
Előbb olyan zuhi volt itt, nem álltam le a gariba a kocsimmal, be voltam sz..va hogy nehogy jégeső legyen de szerencsére nem az volt. Belehaltam volna egy újabb jégkárba.

Jaaa kéépzeljétek apa elkezdett házakat nézni és nagyon kircsit találtunk diósdon, 100 m2 ház (lehetne nagyobb), 600 m2 telek full berendezett zsírkirály, no szomszéd, domboldal stb. stb. 32-ért... de mi még nem akarunk most költözni csak 3 év múlva :shock:

kubuspace

Már megint a dokim volt a tévében! Múltkor a Babavilágban volt, most meg az RTL híradóban!

Kép
Kép
Kép
erika26

Szorsi: most olvasom csak... édes istenem, szegénykém... kitartást neked... :( :( :( és nem offolsz egyáltalán, néha már az is könnyít kicsit, ha "kibeszéli" magából az ember

Kép

Kép
gabilany79

kaptam szülcsinapra robochef machinát, akinek van próbálta már a kávéhabkészítést azzal a habosító ketyerével ? kis tej, instant coffee, zukkero..... azta annyira király hab lesz belőle, most próbálom ki kakaóval.... úgy ennék pirítóst de nincs vaj, megyek szomszédkopogni hátha megszánnak

kubuspace

Erika,
csak odanéztem de nem láttam a nevét, ki ő ?

kubuspace

Kubu! Azt olvastam, hogy nagyon kicsit, 100 m2. :shock: :wink:

Kép
Kép
Kép
erika26

Szorsi: hát nem semmi egy helyzet! Én biztos nem vennék fel hitelt másnak, főleg ebben a mostani helyzetben. Azért remélem, hogy sikerül megoldani.
Volt feleség: hát nem komplett!!!!!

Mági nem vagy szar anya, így is csodálom azokat akik a többedik gyermeküket nevelik, nelem vannak napok amikor ez az egyszem is totál lefáraszt, főleg amikor apa reggeltől estig megy.... de azért köszi!

Gaby gyógyulgass, mindegy mivel!!!! :D :D

Kobold édes lehetett!

Dani most aludt el a cicimen, olyan rossz volt letenni, de rettenetesen összeizzadtunk, meg elzsibbadt a karom. Most a kiságyában szunyál. Remélem jobb éjszakánk lesz, mint tegnap. Kicsit megvisel ez éjszakázás... :?

Kép

Kép
dcili81

Sobel Gábor, II. sz. klinikán dolgozik

Kép
Kép
Kép
erika26

Jövő hétre kedd-szerdára 34 fokot mondanak....

Kép

Kép
dcili81

Erika:
Jajj én nagyon csípem a dokidat!! :lol: (most volt az esküvője !)

Cili:
és még tervben van egy harmadik is.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági és remélem is, hogy összejön nektek!
Akinek ilyen szép gyerekei vannak, legyen is több!

Én is nagyon szeretnék még egyet de biztos hogy nem most!

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Hát ez durva volt! Apának még este vidékre kellett mennie, a vihar meg jött, Zsófi meg már nyűgös volt. Na, akkor fürödjünk! Ez a tetőtéri szobájában szokott történni. Minden előkészítve, Zsófi félmeztelenül a pelenkázón, mikor elkezdett szakadni a jég. Tetőnk meg palás, paráztam ezerrel, hogy szétveri. Tűztünk le a földszintre. Szerencsére jég kicsi volt és hamar elállt. Amúgy is parázok a viharoktól. :evil:

Na mi ez az egyet nem értés hozzátápi ügyben??? :-D Szerintem mindenki azt csinál a kölykével, amit csak akar, ezért kár egymás torkának esnünk. Az én véleményem: én nem hallgatok az anyukám és korosztálya szavára, mert akkor már Zsófi 1 hónaposan tápot kapott volna és már rég enné a kekszet meg a babapiskótát. :-D De nem adok a gyerekemnek chipset meg franciakrémest sem, csak mert kinézi a kezemből. :-D

Gabi!
Te szegény! Pihizz, amennyit csak bírsz! Gyógyulj meg mihamarabb! Ezt a napokig nem puszilgatjuk a gyerekünket múltkor én is átéltem. Baromi sz*r érzés! :-(

Aida!
Noeled nagyon vagány! :-D

Szorsolya!
Apa noooooooormális??? Másnak hitelt felvenni? Én keresztbe lenyelném az enyém Apát, ha ilyet tenne. De szerencsére nem tesz. Nem tudod valahogy megmagyarázni neki, hogy őrültségre készül??? Sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet nálatok!

Zöldi!
Beköplek tesódvédőnéninek, hogy össze-vissza eteted Hannád! :twisted: Kérdés: (csak kivi vagyok rá, hogy te hogy csinálod) bio gyümit-zöldséget adsz Hannának?

Kép
Kép
lbernuska

ugyan mar cili, senki sem akart kotekedni, szerintem.

szorsi. fel a fejjel. remelem nem veszi fel parod azt a kolcsont a sogorodeknak! azert azt is figyelembe kene vennie, hogy mar 3-an vagytok, nem?

ti hany pelankat hasznaltok egy nap?

jaj van egy vicces sztorim. tony alkalmazottjanak szuletett egy kislanya nem regen. osszekeszitettem nekik kinott rucikat, kinott pelusokat meg uj ruhakat ajandekba. odakeszitettem az ajtohoz, hogy apa itt ne felejtse reggel.
ugyanaznap este tele lett a szemetes Kincso szobajaban, igy lehajitottam a lepcso aljara a koszos pelusokkal teli zsakot, hogy majd reggel kiviszem.
na de a parom felkapta azt is az ajandekokkal egyutt, es odaadta az alkalmazottnak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ez csak ugy derult ki, hogy szegeny megkerdezte, hogy tudjuk-e, hogy egy zsak koszos pelenkat is adtunk nekik? :lol:

ma este megcsikizte apa Kincsot, es rohogott! mi is! de 5 perccel kesobb mar nem mukodott a dolog.

es ma mar tobbszor is gyakorolta a hasra fordulast, meg a medence szelen is.
magi igazad van, most forgathatom. :?

KépKép
KépKép
mush589

Mági! :wink: Én is csípem! Te honnan tudsz ilyeneket?

Kép
Kép
Kép
erika26

Mush kevesebbet használunk. Kb 5-7-t. De inkább 5-t.
Éjjel nem is rakom tisztába, mert nem kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.06.10 20:25-kor.

Kép

Kép
dcili81

Musi,
nem igazán viszem túlzásba a pelust. Tekintettel arra hogy reggel letudjuk a nagydolgot és utána semmi extra csak pisi, illetve h éjszaka alvás van, hát így max 5 db-ot. De inkább 4 asszem.

Megjártam szomszéd, kaptam egy adag hagymakrémlevest is elvitelre.

kubuspace

Mush! Ez nagyon jó, nem bírom abbahagyni a röhögést :lol: :lol: :lol:
Azt hittem az lesz a vége, hogy csak a pelusokat kapják meg szegénykék. :lol:

Kép
Kép
Kép
erika26

nagy a szenvedés, tanulás helyett mosás, rájöttem h több mint 1 hete nem mostam manóruhát, de ööö ízé még így sem volt tele a mosógép....

kubuspace

Erika,
jaja simán én is azt hittem h csak a rakottpelusokat kapták meg.

kubuspace

én meg azt, hogy ment minden a szemétbe :oops: :lol: :lol:

Na, most már télleg fürdés-fekvés, 3 cent hegyesszögű már melegíti a bélést :P :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Halihó!

A 627. oldalig tudtalak visszaolvasni titeket, talán holnap tudom folytatni.

Kubu! Remélem, folytatódik a helyzet javulása!!!

Manna! Jó munkát nektek!!!

Nagyon jók a képek, Minden baba gyönyörű! Én mindig mondtam, hogy nekünk vannak a legszebb gyerekeink! Éljenek a hófordulós féléves és 5 hónapos babák!

Zöldi! Hanna nem semmi éjszakát produkált neked! De olvastam azóta, hogy mégiscsak a foga lehetett a bűnös, gratulálok hozzá!

Nálunk továbbra is jó a helyzet, bár nem könnyű. Hunor mostanában este fél 9-kor fekszik, rögtön el is alszik. Éjszaka 4 órakor felkel enni, aztán alszik tovább. Én negyed 7-kor kelek, fejek, reggeliztetem a családot, rohanok Zalánnal a suliba, majd fél 8-ra beesek a munkahelyemre. Ott vagyok 4-ig, majd újra rohanok Zalánért, irány haza. Pár napja nem igényel a kisfiam délben sem, így nem kell hazajönnöm. Már csak 5-ször eszik. Fél 10 körül tejpép, lekíséri lefejt tejcsivel, majd fél 2-2 körül ugyanezt teszi a főzelékkel. Uzsonnára gyümi és egy kis szopi, ez már 4-fél 5 magasságában, aztán este nagy szopi. Ezen a héten anyukámmal van, nagyon jól megvannak. Én munka után takarítok, bevásárolok, vasalok, Hunizok és általában este, a gyerekek lefektetése után főzök.
Hunor 7400 gramm és 67 cm (valami idegen védőnéni mérte, szerintem 70 cm). Állandóan vigyorog _kivéve, amikor alszik és szerencsére azt is megteszi naponta többször is fél órától másfél óráig tartó ideig.

Mush! Nem felejtettelek el, holnap megpróbálok írni privit! Bocsánat! :cry:

Na megyek tusolok, holnap megpróbálom folytatni! Jók legyetek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Szorsi: :shock: :shock: :shock: Öööö, erre nem lehet hirtelen mit mondani...szegénykém! Remélem, hogy Apa nem gondolja komolyan azt a hitel dolgot, sárkánynő meg békén hagy benneteket! És írj nyugodtan, bármit, ezért (is) vagyunk! :)

Cili, Mági: Ne "szaranyázzatok" má, közel nem vagytok ti ahhoz!!! És itt senki! :evil: :evil: Mérgesleszek!

Aida: Milyen helyes kis sofőröd van! :wink: :lol:

Gabi: Éééédesem, jobbulást! :( Elképzeltem, ahogy Kobi elaludt, könny szökött a szemembe, ahogy leírtad.....édes lehetett! :lol: :lol:
Ja, én is most tudtam meg, mikor az etetőszéket vettük, hogy 1 cég... :?
3 cent hegyesszögű jóóóóóóóóó.... :lol: Egészségedre!
bébic

Mush, jót kuncogtam a vicces sztoridon! :lol: Még anyumnak is elmeséltem, együtt nevettünk. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?