Új privát üzeneted érkezett!

ami lemaradt: ha rákattintasz az "50 pontos kuponfüzet"-re, a 44.oldalon van az a bizonyos "JOKER"..
25% egy szabadon választott termékre (nem kell a kuponfüzetben szerepelnie a cuccnak...) A hugom most már csak így veszi a pelust...
szkitty
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Huhh, ami gyorsan eszembe jut:
Röfögés, nálunk is van, főleg reggel. Orrszívóval én is próbálkoztam, hatástalan volt. (kijött valamennyi trutyi, de a szörcsögés nem maradt abba) Aztán délelőtt már semmi sem hallatszik... Nem tudom, kicsit aggaszt, hogy a bennrekedt cucc okozhat (állítólag) arc- homlok- meg mindenféle üreg-gyulladásokat, de mit csináljak, ha egyszer nem jön ki?!

Evés/hízás, minden paramaminak üzenem: Kamilla a múltkori mérés szerint 1,5 hét alatt mindössze 9 dkg-t hízott. :shock: :shock: (most 4360 gr) Dokinéni szerint még az sem baj, ha egy kicsit stagnál a súlya, csak ne fogyjon! Szóval nyugi!!! Különben is, az igény szerinti etetés azért "igény szerinti", mert a babához igazodik, nem a tankönyvekhez!!!

Pingi, ilyet Kamilla is csinál, nem olyan gyakran, de előfordul! Sőt, nálunk már az is megesett, hogy a fürdővízbe kakilt bele (és ráadásul akkor már a fürdés végén voltunk - na, kezdhettük elölről) :lol: :lol: :lol:

Annus, hőmérő digitális (bár a higanyos tényleg jobb, de a babáknak főleg végbélben mérünk hőt, és én oda nem szívesen dugdosnék mérgező nehézfémmel teli üveget), orrszívó porszívó(s)! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hali!

Csak gyors bekukk.
Sajna a visszaolvasás reménytelen... :(

Tegnap sztem fejlődési ugrás indult be Lilinél, mert nem volt elég neki az átlagos 70-80gr-os szopi 1 mellből. Éhes volt. Így elkezdtem 2-ből szoptatni (+fejem ami bentmaradt). Így már 100-110-eket eszik meg naponta 7x!
Hízik, de Panndihoz ahsonlóan nem olyan rohamtempóban.
2700-re fogyott a kórházban, ma 1 hónapos és 3500gr, azaz 800-at hízott 1 hónap alatt. Ez nem olyan rossz azért, ugye????????????????? (a doki szerint havi 600 a kielégítő)

Na, szóval kicsit kiemrült vagyok a 2 cicis szopitól....ami ugye jóval tovább tart, kb. 45 perc alatt végzett tegnap 1 kajálással....
Ma eddig viszont úgy tűnik 1 ciciből is kiszippantotta az átlag 100gr-okat! Juhú!!!! (már kezdtem parázni, hogy apad a tejem).
A fene sem érti, hogy mi befolyásolja a tejtermelést és a mennyiséget................. :?

Tényleg, ti ebben a melegben a lakásban mit adtok a babákra?
És a babakocsiban?

Na, megyek, szopi idő lassan, lánykám reklamál....

Kép
mozza
 
 

 
 

Mi is már a 3-5 kilós pelust használjuk.De én kezdettől azt használtam.

Mozza,
én bodyt adok rá a lakásban, napközben,éjszakára meg rugit.Ha meg kiviszem akkor is csak body van rajta meg takaró, de ő lerúgja mert melege van..Plussz mindíg van egy sapka nálam mert elég szeles az idő felénk.

Annus,
Mi nuke-os kézi orrszívót kaptunk.Meg van porszívóra csatlakoztatható is, de azt még nem kellett használni hála az orrcseppnek.jól fellazította és simán kijött neki.
Szerintem a porszívó típusa nem befolyásolja az orrszívó működését és a gyereknek sem lesz baja.De ez csak tipp.

KépKép
harhaj
 
 


Teljesen jó a 800g.
Lakásban rövidujjú body+nadrág (26 fok), kertben plusz kardigán, sapka van rajta, meg viszek takarót, néha kell.
pumuklii
 
 


hahó
én is csak gyorsan bekukkantok aztán tanulok tovább.Álmi kidőlve a kezemben kaja után, egy kézzel pötyögök.

Emese,
Bogi nagyon széép.néztem az iwiwen is :)

Pumukli,
akartam már kérdezni, hogy végül nem adjátok el a lakást?

Álmos is röfög meg olyan hangokat ad ki alvás közben néha mint az alien :)

Henivel mi van?tudunk róla vmit?

hoztam pár képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mi délelőtt kinn voltunk, rövidujjú body, rugi, amikor elaludt, vékony takaró.

Fruzsi is tiszta pötty a tejtől, pláne nem értem: sokat eszik, zsíros a tej, ő meg alig hízik.
Vendég
 


Nekem is Fruzsi a kezemben :)

Álmi nagyon szép, pasis :)
Vendég
 


Panndi,
köszi :)
Fruzsi séróján szoktam nevetni, annyira édi :)
A védőnő semmi okosat nem mondott mitől nem hízik?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hát igen, Fruzsi frizurában nyomul 8)

Megy a hasa, ha én tejterméket fogyasztok, egyelőre ezt teszteljük, hátha ettől...
Vendég
 


Sziasztok, ma végre ideértem.

Esztó, Álmos nagyon szépfiú! :-) És a cumija is cuki! :-)

Mozza, lakásban vékony body, vékony rugi, kint ugyanez csak takaró plusz pici sapi. Tegnap vastagabb rugit adtam rá kintre és nem tettem rá takarót. Sapit én mindig teszek kint a fejére, olyan kis háromszögeset, mint Lilinek is van.

Iringó is ma egyhónapos, 3880 a súlya, 680 hízás egy hónap alatt, mi lenne, ha tápszert sem kapna? :roll: Rájöttem, h nemcsak kevés a tejem, hanem gyenge is, mert megeszik 80 tejet és még éhes, de ugyanennyi táptól meg alszik 3-4 órát.

Pumukli, Tinylove a forgó. Ami viszont Gyöngyvirágnál nagyon bevált, az Ikeában kapható 990 Ft-os színes halacskák, amik bármilyen ócsóm nóném forgóra fel lehet tenni, imádta.

Zsüci, köszi az intim infót! :wink:
Vendég
 


Böbi,
hát igen, Tőletek kaptuk a cumit :) hozzá is nőtt :D

Álmos most 4300 gr, úgy, hogy amikor 2 hete hányt fogyott 200gr-ot, és visszaesett 3900-ről 3700-re amennyivel született.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


sziasztok, jó sokat írtok, én nem tudok ennyit jönni :?

Ma voltunk Mátéval dokinál, szegénykémnek megszúrták a sarkát :cry: anyagcsere vizsgálatot kell ismételni, mert a kórházban még nem evett rendesen. Sajna van szájpenésze, megnézettem mert gyanús volt :cry: :? tapasztalat? volt valakinél?

hízás evés: én kismanóm 4150-el született, 3890-el jött ki, kedden 4460 volt már. Múlt héten hízott 34 dekát, volt hogy már 100-120-az evett, de van amikor csak 70-80. Mikor bal cicit adom, kell a jobb is általában, mert abból csak 60 körül tud enni.

ruházkodás: én hosszú ujjú rugit adok rá, majd úgy 1-2 hét múlva adok rá rövidet, most kérdeztem védőnőt, mikor lehet. Mikor kiviszem, még vékony pamuttakarót rakok rá és sapit.

Mozza
heti 15 deka hízás az jó :wink: azaz havi 60, nektek meg 80 lett, no para

Panndi
Máténak az álla tiszta pötty

farkas
és kérdezted a védőnöt a tejcsivel kapcsolatban? mit kéne enned ahhoz esetleg, hogy erősebb legyen? vagy nem attól függ? :roll:

Kép
gaby25
 
 


Álmi tényleg nagyon macsó fiúcska. :wink:

Úgy látom én öltöztetem a legvékonyabban a gyerekemet.De valahogy nem bírnék ráadni több ruhát.

Most hallgatom a rádióban hogy uvb sugárzás lesz holnap.Nagyon jó, pont holnap megyünk Fehérvárra.Meg fog főni a fejünk az tuti.info

KépKép
harhaj
 
 


Emese! Tök ciki, de így 4 gyerekes anyukaként sem tudtam, hogy 3-5 kg-nál van kisebb pelus is… :oops: Szóval: én erre, az ezek szerint 2. méretre, gondoltam... Persze, attól is függ,mennyi van egy csomiban + naponta mennyit "fogyasztotok"... Nálunk naponta 4-5 pelus fogy. Éjjel nem teszem tisztába... (Olcsóbból több is menne, de inkább jobbat veszek és kevesebbszer cserélek, mert így mosni sem kell annyit... :) ) Bocsi…

Harhaj!
Nem az orrszívó működését befoly.ja a porszívónk típusa (régi, de jó! - ezért, amíg bírja még a strapát, addig nem cserélem le…), hanem a „minden porszívóval kompatibilis” csatlakozórész egyszerűen eltűnt a csövében… :shock: beszippantotta....
szkitty
 
 


ja, és Bogyó nagyon fázós4 -Egyik bátyója is ilyen nehezen alkalmazkodott a külvilághoz. Én amúgy elég laza vagyok babaöltöztetés terén is, de muzsáj volt hosszúujjú rugit + zoknit adni rá + kiskabátot és takarót is :shock: kint, mert amíg nem csomiztam be ennyire, fázott... Rólam meg már attól csorgott a víz, hogy ránéztem..
szkitty
 
 


oltoztetes

sztem azert baba fuggo is h ki mit tur el magan :D
en mindig nezem a tarkojat..
ha izzad akkor tuti tuloltoztettem es azert nyuszog
akkor lekapok vmit
es mar jo is minden nala..
tegnapi melegben body volt rajta meg egy kis kertesz naci ami rovid.. kb a terdeiig ert +plusz zokni meg sapi
delutan meg a bodyra adtam egy vekony hosszujjut de az meg sok volt neki..
fene se tudja
ki kell tapasztalni
az apja mindig azzal jon igyis h tuloltoztetem es biztos megsul.

ejjel pedig vekony rugiban alszik.
fent melegebb van azert

Netti
Kép
maumau
 
 


Nekem most body +rugiban alszik idebenn,egyszerűbb mint betakarni :lol: Amúgy most h melegszik fokozatosan kerülnek le róla a ruhadarabok!Én se öltöztetem túl,persze a férjem szerint igen :lol: Nem érti meg h a babára picit több kell mert nem mozog!Én pl ilyen melegben nem adok rá sapit kinn.A mózesben van,kupola felhajtva,elöl lefedve pelussal.Nem hiszem h még kéne a fejére vmi...mindig beleizzadt,és utálja is....


Kitty!
Nálatok hogy reagáltak a tesók a babára?Már elég nagyok h ne legyen féltékenykedés,nem?Szoktak segíteni biztosan :wink:

Gaby!
Már majdnem megkéreztem milyen vizsgálat ez,de leesett közben.Nekünk a kórházba 2szer is megszúrták h bizti oké legyen és ne kelljen megint.A sárgulás miatt ugye adták neki üvegből amit fejtem így tudtuk h bizti megvan a 60ml(azt hiszem ennyi kell)

annus11
 
 


Már megint lemaradt vmi!Másnak is ilyen mozgékony a gyerek?mert én leteszem Izust a kiságyba szépen középre de mindig máshonnan szedem össze..... :roll: Amúgy én is ilyen voltam...átmásztam egyik kiságyból a másikba :lol: Igaz akkor már 1 év körül voltam.Át a pelenkázón be öcsémhez és le is vetkőztettem pelusra :lol: :lol:

annus11
 
 


Gaby, a védőnőt csak az érdekli, hogy több legyen. Engem már nem érdekel, óránként mellre tettem, fejtem, csodabogyókat szedtem/szedek, most éppen a More Milk-et. Úgyhogy ezt még végigszedem, de már nem érdekel, továbbra is teszem a dolgom, aztán ha lesz több és jobb, akkor nagyon fogok örülni, de befejeztem a görcsölést.

Dóri, Neked akartam írni, hogy én úgy oldom meg a két gyerekkel mászkákást, hogy Iringó fekszik a babakocsiban és ha olyan helyen kell átmennünk, ami veszélyes, pl zebra, akkor Gyöngyvirágot felültetem a babakocsira, Iringó lábához, még élvezi is. Amúgy meg segít tolni a kocsit.
Vendég
 


Annus, nekem a kupola állandóan lehajlik tolás közben a zötyögős utakon, ezért inkább ráadom a sapit. De még a rózsaszín sapiban is megkérdezték már, hogy kisfiú? :twisted:
Vendég
 


Annus
Máté korát meghazuttoló módon hasról hátra fordult már a múlt héten :shock: addig tornázott, míg véletlen sikerült, másnap már nem ment :lol: de már 3 naposan a kórházban emelgette fel a fejét mikor hasra lett téve, meg is lepődtem rendesen, most már tartja is egy darabig

Farkas
nem is jó görcsölni, csak ront rajta.

Kép
gaby25
 
 


Böbi!
Szerencsére az én kupolám erős,nem hajlik sehova :lol:
Én is így jártam ma...na de inkább kérdezze meg minthogy azt mondja milyen szép kisfiú :lol: :lol:

annus11
 
 


Helló!

Az én gyerekem is röfög, az orvos és a védőnő is azt mondta, hogy ez így van rendjén, egy éves korára elmúlik, nem kell miatta piszkálni.

Az enyém hosszúujjú body + térdzokniban van a lakásban. Ha alszik, egy textilpelussal betakarom derékig.

Pusz!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hahó!

Eltűntem, mert sok a 2 nagyi+2 gyerek egyszerre... Még jó, hogy tudok gyakorolni, mert 4 gyereket szeretnénk. :lol: Az egyik nagyim ma reggel a fejébe vette, hogy neki kórházba kell mennie. Nem vette be a gyógyszert, amit felírt az orvos, merthogy a mellékhatások közt ott van, h ájulást okozhat, ő majd elájul, nem vesszük észre, és meghal. :roll: De nagyon rosszul van, kell hogy segítsenek neki. Így kihívta a háziorvost, hogy küldje kh-ba. Ő meg mondta, hogy nem javasolja, jobb helye van itthon, szedje be a gyógyszert, amit felírt neki... Hát, nagyi maradt itthon. De attóll van nagyon rosszul, hogy felemelte vmelyik nap Samut, és nagyon fáj a dereka. Pedig mondtam, hogy ne tegye...

Ezek a fiúk olyan cukik együtt! :) Samu nagyon szerti Danót. Danó még nem sokt fog fel a bátyjából, na de azért adok még neki pár napot... :lol:

Mi még nem tudjuk a fog.gátlást... Szeretnénk mihamarabb babót, de nem tudom, a császár, és koplikációs terhesség miatt mikor szabad újra teherbe esnem. Vki tudja esetleg? Mert mi szeretnénk úgy csinálni, hogy megvan a 4 gyerek kevés korkülönbséggel, aztán kicsit felnevelem őket (meg nagyon ism de azt már munka mellett), és visszamegyek dolgozni...

Én azt hittem, már elmúlt a vérzés, mert most néhány napig nem volt, erre most megint... Én ezt nem értem...

Danó is röfög, már Samunál mondta Doknéni, h ez újszülötteknél normális. Szóval csak nevetünk rajta... :)

Esztó! Nagyon ügyi vagy és hajrá!

Hean, utólag is Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Az én gyerekeim fázósak. ennek tudatában öltöztetem őket. Bár most Samunak épp melege vanalvás közben, mert betakartam picit. Na nem baj, azért attól nem lesz baja. :)

Megyek picit pihenek, míg ezek a kölkök húnynak!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Köszi a ruci tippeket mindenkinek!!!!!!
Tegnap szerintem azért is nyüglődött mert paramamija kicsit túlöltöztette.... :oops: body+rugi+vastag takaró :oops: ...naná, hogy melege volt, totál leizzadt a gyerek és lerúgta magáról a takarót! :lol: Olyan kis ügyi! :lol:

Böbi!
Tök jó a hozzáállásod! Én is próbálok nem görcsölni a kaja kérdésen...valahogy ez egy minden mami számára érzékeny pont....hízik, nem hízik, mennyi tej, mennyi pótlás stb. Érdemes elolvasni a Suttogó kajás részét, nekem segített, vagy legalábbis kicsit megnyugtatott.

Esztó!
Olyan édi Álmi. Mindig szunyókál! :D
Ja és nekünk is van olyan rugint, mint nektek az első képen!
Tökre bejöttek a Tescos cuccok, nem is gondoltam volna!

Panndi!
Te méred, hogy Fruzsi mennyit szopizik?
Amikor nem akart Lili hízása beindulni én ráálltam a mérésre. Meglepő volt, hogy néha 10-20 perc folyamatos szívás eredménye is csak 50-55gr volt....engem megnyugtat, hogy tudom mikor mennyit eszik.

Kép
mozza
 
 


Esztó
Álmos nagyon szép baba!

Lakást eladjuk, csak előbb fel kéne épülnie a háznak :-) Lassan már le lesznek adva a tervek engedélyeztetésre. Már nagyon szűkös a hely, bár ilyenkor nyáron a 8nm terasz olyan mint plusz egy szoba.
pumuklii
 
 


Én sem bírom ki, rakok pár képet Liliről.
Kép huncutka Kép nagyon figyel Kép álmos... Kép ....nagyon álmos.....

Kép
mozza
 
 


Mozza,
a tescos rugik tök jók sztem is :)
és tényleg mindíg szunyókál :) a hangját csak pelenkázásnál meg fürcsi végén halljuk.most is úgy irigylem, hulla vagyok, a tanulás nem megy, legszivesebben ledölnék mellé, de mindjárt indulnom kell pestre hogy beérjek a vizsgára. :evil:

Pumukli,
örülök, hogy halad a dolog. meg lehet majd kukkolni a terveket (már ha megvan elektronikusan is) ?szeretek tervrajzokat nézegetni :)

Dóri,
4 gyerek? :shock: :lol:
én tényleg összeteszem a két kezem, hogy ilyen áldott jó gyerekem van, de valahogy még a tesóhoz se jött meg akedvem :)
Tök jó hogy Samu így odavan Danóért és nem féltékeny.
Kitartás a nagyikhoz :)

na megyek készülődni, gyorsan megetetem a kis büdösbogaramat és irány az isi, juhééééé :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hú de tutkó ez az összeállítás :D na meg ez a hajpánt :D
nagggggggyon szép :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, tegnap Fruzsin csak egy napoz volt, rövid ujjú, rövid "lábas", zokni. Sapka csak akkor van rajta, ha hideg van, de 20 fok felett sosem adok rá, csak esetleg szélben.

Mozza: tegnap óta mérem, hogy tudjuk, van.e elég tej. Van, nem ez a baj.
Vendég
 


Esztó
majd a véglegest elküldöm neked, 1 hónapon belül csak meglesz...

Lili nagyon csajos, ez a Hello Kitty-s rugi :-)

A 4 gyerek tényleg komoly terv. Nekem még csak 2 van, de nagyon csodálom a nővéremet, hogy 4x szült, 4x csinálta végig amiben most benne vagyok. Nekem asszem elég lesz a 2 (pedig jó lenne a 3 is), na majd meglátjuk.
pumuklii
 
 


Én már nagyon várom a harmadik babát, már most :oops: Terveink szerint 30 évesen négy gyerekes anya leszek :)
Vendég
 


Sőt én azt sem tartom kizártnak, hogy utána pár év pihi után 35 éves koromig legyen még egy ötödik is ;)
Vendég
 


Sziasztok megint!
Szóval a tejkiütések a zsíros tejtől vannak???Mert Riki arca szörnyen durva!!!!Szinte nincs is rajta tiszta felület.A dokinéni nem mondta,hogy a zsíros tej okozza,csak a tejet mondta így simán.A testén meg melegkiütésk vannak,mert az az idióta anyja túlöltözteti.Elmentünk délben kajálni body,rugi, sapka,vékony takaró,vastag takaró meg ne fázzon a gyerek. :oops: Igaz mikor indultunk még esős borongós idő volt,mikor jöttem haza,már manni alig tudtam a melegtől,de nem jutott eszembe az ő öltözetén lazítani.Hátha fázna.....No comment magamhoz.
Sikerült!!!!!Elértem a dokibácsit,van keddre időpontom!!!Jupppí!
Riki is röfög,de igazából fel sem tűnik,mert hangos légzése van a farfekvés miatt.És az elnyom lényegében mindent.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Állítólag zsíros a tejem, Koloson viszont egy pötty sincs.
pumuklii
 
 


Mozza!Nagggyon ari Lili ebben a szerkóban.Legalább tőled nem kérdik így meg, hogy lány-e.Nekem a fejpánt tetszik legjobban.Ilyenkor irigykedek a lányokért.Nade ha pár hónap múlva Riki nyomul majd a baseball satyiban!!!!! :lol:
Tőlem is meg szokták kérdezni,hogy mi a neme.Pedig nagyon fiús arca van,ezt mindenki mondja,csak a hosszú haj megzavarja a népet.Miért ne lehetne egy fiúnak hosszú a haja??
Hű 4 vagy 5 gyerek!!Azta!!!Én megelégszem 2-vel is.De hiába sírós nagyon Riki nekem már megjött a kedvem a következőhöz!!!!!!! :lol: Ahogy kivettem Annus szavaiból ők is olyan 6-8 hónapot várnak aztán indul a babyprojekt2??!!Javíts ki Annus,ha tévedek!!!Mi is így tervezzük! Szakdoga ősszel,államvizsga decemberben,és ha egészségileg minden ok,akkor hajrá!!!!Én már várom!!!!
Riki megint nyüszis lett ahogy a kiságyba raktam.Szopi után szépen elvolt.Csörgőztünk,meg táncoltunk(nagyon pengén nyomja a szambát és a tangót-hiába anyja fia :lol: ),aztán megpróbáltam letenni a kiságyba a kötelező délutáni alvásra.(szeretném,ha már most megszokná a délutáni szunyát az ágyában)Na akkor beindult az ordítás!!!!!Aztán hasra fordítottam,akkor is nyomta,de most elcsendesült.Mindjárt megnézem ok-e minden. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Mozza, akartam már mondani, hogy a www.mamami.hu-n vannak hordozókendős képek, amik nem promósak. Regisztrálni kell, hogy lásd a képeket, aztán menj a fórumra és a hét hordozási módjai topikokban vannak a képek, meg segítség, meg videók belinkelve.

Apropó, ki hogy áll a hordozókkal :)?

Nálunk most kis pihenő lesz, aztán jöhet a harmadik. Utána meg majd meglátjuk, ha minden jól megy, akkor mindig csak egy plusz főben kell gondolkodni :).

Panndi, küldd át nekem is légyszi a módszeres privit! És hogy is álltok most a hasfájással? És a hasmenés miben más, mint a normál anyatejes kaki? Szégyen, nem szégyen, ezt második gyereknél se tudom...

Pingi, ez a lepisilés-lekakilás teljesen normális. Az első olyan dolog, amiről nem lehet "leszoktatni" a babákat. És még mennyi ilyen lesz :).

Dóri, örülök, hogy nálatok sincs testvéres balhé! Lekopogom, nálunk sincs semmiféle féltékenység, talán ez elég nagy előny a kis korkülönbségben.

Jaj, akartam kérdezni, kinél milyen a BCG helye? Mikorra kell annak bepirosodnia? S-nál alig lehet látni, és csak egy leheletnyi dudor van ott. Úgy emlékszem J-nak ilyenkorra már rég "becsúnyult".

Annus, S is elég izgága :). Állandóan keresztbeküzdi magát az ágyon, még jó, hogy még olyan rövid, hogy úgy is elfér.
kalloni
 
 


Kalloni!Nekünk 2 hete durrant be.NAgyon bevörösödött,meg fehéres a közepe,szerintem begyűlt és ki fog fakadni.De szerintem mindkét felállás normális,már a dokinő szerint legalábbis.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

a kepeket csak este tudom majd megnezni a laptopon,de kivancsi vagyok a babukra :)

delelott elmentunk Bogival a dm-be,kapott nagyobb pelust,meg olyan melegitheto cseresznyemagos parnat a pocijara,kivancsi vagyok ra.
Aztan a delutani szopi utan bealudt,elugrottam tecsoba,amig anyum vigyazott ra,meg meg tudtam apanak fozni a chilis babot,es meg alszik :) kapott az egyen babanetes tescos takaro melle meg 1csikosat is.

Bobi,
sztm jo az a hizas,heti 100-140gr az atlag! A tapszerrel meg azert alszik tovabb,mert azt 4-4,5 ora alatt emesztik meg,szemben a tejjel,amit masfel-2ora alatt megemesztenek.

na megyek,ebredezik a janykam

emese1979
 
 


Na eszembe jutott mit akartam mindig kérdezni.Mi a helyzet Stevvel?Hogy viseli Bogit?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na most velem lesz tele az oldal,bocsi!Rájöttem szerintem miért nem aludt el rögtön Riki,hanem sírt:Túlpörgettem szegényt.Egy hangos zene és áttáncolt szamba után gondoltam én lerakni rögtön.Előtte meg tangó,meg éneklés,meg csörgőzés.Sok volt neki.Hagyni kellett volna időt kicsit anyához bújva lenyugodni.De béna vagyok!!!!!!!
De legalább rájöttem a hibámra és akkor legközelebb már figyelek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kalloni, jaj bocs, már küldöm is! Hasmenése ma is volt, ma még ittam tejet. De már újra diéta :? Hasmenés felismerhető, hígabb, más színű, más szagú :roll:

Én nagyon szeretek terhes lenni, meg babázni, meg gyerekezni, szóval én is várom, hogy minden előről kezdődjön :lol:
Vendég
 


Ja, öltöztetés: nekünk azt mondta a doki, inkább fázzon, mint melege legyen. Mondjuk én Zófinál sem vittem túlzásba az öltöztetést, most sem. Meg pl boltban is az az első, hogy a plusz pulcsi, ruha, stb lekerül róluk.
Vendég
 


na megjöttem a vizsgáról :)

5ös lett :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, Almi nagyon jofiuuu :)
meg tanulni is hagy meg minden..
gratuuu :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, megkaptam, köszönöm :)! Ja, és a hasmenés mennyi idővel látszik a tejivás után?

Esztó, hatalmas gratula! Én asszem inkább kardomba dőlnék, ha most komolyan tanulnom kéne...

S épp erőt gyűjt a következő menethez. Nem bánnám, ha ma elfelejtené, hogy 11 szokott bömbölni :).
kalloni
 
 


köszi :D

már én is nagyon unom ám, de már csak egy vizsga és szeptemberig nyugi :) de tényleg egy szavam nem lehet, Álmi mellett simán lehet tanulni.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok lányok!

Annyit akartam írni, de mit is...? Ez a kialvatlanság rettenetes. Bár lekopogom, én napközben is tudok aludni 1-2 órát... Részletekben összeszedek napi 7-8-at, de nekem ez is kevés...

A babák nagyon édik, Lilitől azt hittem behalok! Mozza, végül nem Lilia lett? Vagy ez már volt téma?

Dóri, hát a Nagyikkal sosem egyszerű... De jó, hogy jó testvérek a fiúk.

Kutyafüle, velem a dokinéni kerek perec közölte, ne ijedjek meg, ha a geyreket 1-2 hét múlva kiragyásodik! Szerintem ne ihjdj meg, bár elég ijesztően hangzott nekem is, hát még élőben...

Esztó, Álmi nagyon édi, az én gyerekemnek is ilyen a szája! Gratula a vizsgához!

Szentséges Szűz! Itt mindenki 4 gyereket akar 1 év korkülönbségekkel??? Betojok. Hát én ehhez képest akkor tényleg karrierista liba vagyok. Én 3-4 év múlva szeretnék még 1-et. A párom nagyon adjusztál még egy harmadikra, hát nem tudom... Esetleg, ha 2 fiúnk lesz,...

Képzeljétek, elkezdtem az ösztöneimre hallgatni. No hát ezt is tanulni kell... Azóta, lekopogom, sokkal jobban tudom menedzselni Csanit is meg magamat is. Csak marha nehéz minden külső tényezőt kiszűrni, és nem hallgatni a kisördögre, aki azt mondja: "de nem lehetsz biztos benne, hogy jól csinlod!" De működik, tényleg, köszönöm azoknak, akik segítettek!!!

Na jó, megyek hamizni, sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Panndi, nekemis átküldenéd a privit, amit Kalloninak? Köszoi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: